עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. טוב, מצטער אם זה לא קשור לפה אבל הייתי חייב לשתף ולבקש עזרה. הכל התחיל לפני 4 חודשים, רכשתי מחשב מחנות מומלצת והכל סבבה... מפרט בצד. אני בא להפעיל איזה משחק.. אני רואה ריצודים מטורפים במשחק, נגיד אני זז עם השחקן אז נגיד אני מסתכל על איזה בית רואים את הבית ממש זז... לדוגמא בFS2004,FSX יש ריצודים, ארטיפקטים וזה מגעיל אי אפשר לשחק ככה ומה שגרוע זה הורס את העיניים.. ואל תחשבו שזה רק במשחקים האלה, ניסיתי לשחק בכל המשחקים החדשים וברובם הגדול יש ריצודים וארטיפקטים! עכשיו אני הלכתי לחנות אולי 7 פעמים, 3 פעמים הלכתי אליהם אמרתי תבדקו במעבדה, ולא, המוכר התעקש ואמר אין בעית חומרה, כמה פעמים שהלכתי אליו הוא עידכן לי דרייברים וזה ממש לא עזר. הלכתי אליו בפעם הרביעית, החלפנו כרטיסים ו…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by roniok,

שלום. חלקכם ודאי שמעתם על מחשב ב100$ שמונע על ידי מעבד 500 מה"ץ של אמד רציתי לדעת מע דעתכם עליו :xyxthumbs

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. יש עוד מישהו שקיבל הזמנה לגיבוש צנחנים? יש פה מישהו שהיה בגיבוש ויודע מה עושים שם? אני התחלתי ללכת לחדר כושר השבוע כי הרגשתי את זה מתקרב, אבל אני אשמח לדעת על מה לשים דגש באימון.

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום. ראיתי באחד האשכולות שאין מכס על מוצרי מחשבים, כגון כרטיסי מסך,מעבדים וכו'. הרעיון קסם לי, משום שבקרוב אני אהיה בארצות הברית, ואני גם צריך מחשב, אז חשבתי להרכיב לי מפרט בחו"ל ולהביא אותו ארצה. חשבתי לקנות הכל בחו"ל, חוץ ממארז, שיהיה קצת קשה להביא. הכנתי כמה שאלות, אשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. האם אכן אין שום מכס ו/או מע"מ על חומרה מחו"ל? 2. כדאי להביא חומרה משם? קצת קשה יהיה לנצל אחריות 3. מה כדאי להביא מחו"ל? איך המחירים של Newegg לעומת הארץ? (אני יודע שיותר זולים, אבל האם הם מספיק כדאיים כדי לרכוש משם) 4. כדאי להביא HDDים במטוס? זה לא ינזק מכל הדרך? 5. הספק שם מותאם לארצות הברית? או שכל הספקים אותו הדבר? תודה רבה, דורון

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by kfir_dnd,

אני מחפש מקום שבו אוכל לקרוא הסבר כיצד עובדים כל מיני רכיבי חומרה שונים במערכת ומה תפקידם הכולל במערכת לדוגמא: מעבד-תפקידו של המעבד במערכתו של המחשב הביתי היא....,המעבד עובד בצורה הנ"ל... תודה מראש לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. זה נפל עליי דיי בספונטניות. חברים שלי יורדים לאילת ליומיים,הם 4 וכל זוג חדר(בלי בדיחות של גייז עכשיו),בקיצור 2 החברים שלי הציעו שאני ישן איתם בחדר,הם פשוט יכנסו למלון ואחרי כמה דקות אני יבוא ויכנס לחדר,בלילה גם יותר מאוחר אחרי כל היציאות אני ישן איתם. אפשרי דבר כזה או שיוכלו לעשות לי בעיות ולא יכניסו אותי בסופו של דבר? כבר שילמתי על נסיעה לא בא לי להתבאס וזה מחר בבוקר ב7 אני צריך לצאת,אשמח לתשובה סופר זריזה אם יש כאלה שעשו את זה גם.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. בזמן האחרון כל הזמן תקועה לי השורה: you are a funny guy don't you? אני זוכר שזה גבר שאומר לגבר אחר בטון די מעוצבן, אני חושב שאחרי זה מגיעה שורה כמו I bet you think you are a funny guy אבל אני לא זוכר מאיזה סרט או סדרה זה הגיעה, ויוו אני משתגע זה כמו השירים המציקים שאתה שר כל הזמן, אני כל פעם אומר את זה בראש ולא יודע מאיפה עזרה? ניסיתי גם בגוגל.. אבל אני לא מוצא את זה... עריכה, זה נראה לי לקוח מקומדיה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אהלן חברה ! יש לי זימון לפרויקט גאמ"א ואחד הנושאים שמי שמגיע למיונים נבחן עליו הוא ווינדוס ממה שהבנתי ממה שקראתי ברשת אז על מה בידיוק אפשר ללמוד בווינדוס ? אין לי מושג איזה שאלות יש שם אבל מה לדעתכם צריך ללמוד בנוגע לווינדוס ? אם מישהו יוכל לרשום לי נושאים או לינקים כדי שאני אוכל ללמוד יותר על זה אני אשמח תודה !

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by HaEsrimVeArba,

EChecks: Payments made with an echeck (electronic bank transfer) can take up to 3-4 days to process. this something diffreent to the one below Be sure to include the following on a seperate piece of paper: -) Your username: -) Your World: 2 -) Your email -) Gold Coins: Then, mail the 2 slips in a stamped envelope to the address below: ZeldereX Online P.O. Box 29721 San Antonio, TX 78229 If you live outside the USA: You may send us an international money order but the money order you send us must be in US dollars. We cannot accept a money order that is not in US dollars. Contact your local bank for more information. Please allow for 1-3 weeks for processing. Important:…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Coca Cola,

ביום שישי 23.6 יש בגרות בלשון, מה שאני לא יודע זה באיזה שעה. אז באיזה שעה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by ISmile4U,

מה דעתכם? http://www.htl.co.il/mycomputer/cat1.jpg http://www.htl.co.il/mycomputer/cat2.jpg http://www.htl.co.il/mycomputer/cat3.jpg http://www.htl.co.il/mycomputer/cat4.jpg http://www.htl.co.il/mycomputer/cat5.jpg עריכה: שאני אבין, אנשים לא מסוגלים להגדיל ראש ולתת לינקים לתמונות במקום להפציץ פה את העמוד בטירוף הזה ?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by leoleo,

אני רשום באתר למעלה משנה ואני צריך תמיד להזין שם וסיסמא למרות שאני מבקש שזה ייזכר לתמיד, אבל בפוע לאני שוב ושוב צריך להכניס שם משתמש. משום מה זה לא נשמר. אם זה קשור, אז אני פותח את האתר מהמועדפים.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by wow,

אני יודע כמה זה שווה אבל מה מיוחד במס' הזה שהוא קיבל סימון מיוחד ??

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Born2Kill,

תוקן, סליחה על הטעות: היום מתחיל התכנית ב-22:30, ערוץ 5+ (בהוט 56) בו לראות את הרגעים המרתקים של ה-Show!!!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. מה נשמע? אז ככה, אני ממש לא מעודכן לאחרונה בשירים שיש, ונמאס לי כבר לשמוע את אותו שירים כל פעם, אותו פלייליסט, אז רציתי לחדש קצת.. יש לכם שירים טובים להמליץ? חוץ ממטאל ורוק כבד, משהו יותר קל.. תודה, כל הצעה תתקבל..

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by נעמה וילדו,

חופשה גדולה מתקרבת מישהו מתכנן איזה טיול מגניב? אני והבנזוג חושבים אולי לנסוע לפריז (פעם ראשונה בשביל שנינו) ואולי לשלב עוד נסיעה קצרה לעיר אחרת בצרפת. למישהו יש הצעות?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכולם, אני מעוניין למכור באיביי פריט -מזכרת הקשורה למשחקי וידאו ( video game memorabilia ). אני מחפש אתרים בהם ניתן לקדם את המכירה ולהביא יותר תנועה לדף המכירה. אתרים כמו http://www.gamesniped.com. מישהו מכיר אתרים / פורומים / בלוגים בהם ניתן לקדם מכירה כזו? עדיף בחו"ל. תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. Started by 123Shiri,

היי, הזמנתי חבילה מאתר בגדים אמין בחול, ב21 לפברואר, בשירות usps. החבילה נשלחה והצלחתי לעקוב אחריה והיא הגיעה לנתבג ב24 לחודש. מאז לא קיבלתי שום הודעה ובאתר של דואר ישראל רשום שאין חבילה כזו, מה אני עושה? אשמח לעזרה ממישהו שמבין.

19. Started by idani1983,

אני צריך להכין הרצאה קצרה אודות WIFI, האם מישהו מכיר או נתקל במצגות\סרטונים על WIFI בין אם זה הסבר טכני פשוט או פרסומת מצחיקה שממחישה את השימוש ב WIFI, עשיתי חיפוש בגוגל ויו טיוב אבל אם מישהו נתקל במשהו נוסף זה תמיד יכול לעזור. תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אני מנסה לשכנע את האמא ליקנות מקרר של LG או חברה איכותית אחרת מיחול בימקום ליקנות מקרר מסריח מהחברות בארץ תאמת אין לי מוסג איזה חברות מיצרות מקררים יותר טובים אבל המקור והחברה השניה מאוד מחרבשות בשנים האחרונות לפי דעתי ולפי תחושת הבטן אפילו מקרר בינוני של LG או סמסונג יהיה יותר טוב מימקרר "טוב" של המקור הבעיה שאני צריך לדעת מי היבואן כי הי פוחדת שאין חלקי חילוף ותמיכה בארץ חוץ מיזה אתם מוזמנים להמליץ לי על דגמים של מקררים שנימכרים בארץ (תקציב 5000-6000+- ) ולדעת איזה דברים חשובים צריך ליבדוק מאוד יעזור לי בתודה הגולם מיפראג

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. תודה. *אשמח גם אם אפשר את הסמל שעל הדיסק של gregorian בנוסף, כי לא מצאתי את הסמל באינטרנט....

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום רב אנשים מתכנן בקרוב טיול בירושלים עם המשפחה. עכשיו יש לי כמה שאלות א) לפי האתר ישנם סיורים שונים בכנסת: סיור כללי, סיור ארכיטקטורה, סיור אומנות וצילום. האם בפועל הם מתקיימים? או שמתקיים רק הסיור הרגיל של השעה? ב) ישנו גם הגן האריכאולוגי בכנסת? שווה ביקור ואם כן כמה זמן בשביל לראות אותו? ג) האם אפשרי לשלב טיול בכנסת עם מוזיאון המקרא (מבחינת זמנים)? או האופציה המושלמת: לשלב את הכנסת גם עם מוזיאון המקרא ומוזיאון ישראל? ד) ממה שהבנתי מוזיאון ישראל ענקי, האם שווה לנסוע רק בשבילו? ה) שמעתי דברים מנוגדים בנוגע לגן הבוטני. כדאי לבקר שם? הוא שווה נסיעה לירושלים? תודה אנשים

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by stone cold,

טוב ראיתי תפרק הראשון מהתחלה בתיקווה שזה תיהיה סידרה שאני יצפה בה הרבה אבל מה אני יגיד לא משהו האם הסדרה הזאת אופכת ליותר טובה בעתיד? אני במחסור של סדרות וסרטים ככה שסידרת אנימה ארוכה מאוד יכולה לעזור בנתיים צפיתי בDB\DBZ נארוטו וניסיתי את One Piece אבל לא הצלחתי ליתחבר אליו גם אחרי כמה פרקים את נארוטו שופידן אני אוהב אבל מגיע פרק רק פעם בשבוע שבועים ככה שאתם יכולים להמליץ על סידרה טובה שיש לה הרבה פרקים כבר?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. וואוווו!!!!!! http://demo.ort.org.il/clickit2/files/forums/911529320/654888749.wmv

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by ariel-ro,

שבוע הבא אני משדרג מהירות אינטרנט. 1. האם שווה לעשות 15MB או שפשוט זה לא ינוצל היום(שרתי הורדות וכד')? אותה השאלה גם עם 8MB ו10MB. ואם לא שווה, האם הכי טוב והכי מנוצל היום זה 5MB? 2. כדאי לקחת מבזק ראוטר משולב מודם(בחינם)? הוא יותר טוב מהLinkSys WRT54GL? אם כן אז איזה דגם לקחת מהם? תודה אריאל

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים