עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בזמן האחרון כל הזמן תקועה לי השורה: you are a funny guy don't you? אני זוכר שזה גבר שאומר לגבר אחר בטון די מעוצבן, אני חושב שאחרי זה מגיעה שורה כמו I bet you think you are a funny guy אבל אני לא זוכר מאיזה סרט או סדרה זה הגיעה, ויוו אני משתגע זה כמו השירים המציקים שאתה שר כל הזמן, אני כל פעם אומר את זה בראש ולא יודע מאיפה עזרה? ניסיתי גם בגוגל.. אבל אני לא מוצא את זה... עריכה, זה נראה לי לקוח מקומדיה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by aquarius,

אם מישהו לא מביא לי את הדבר הבא למגש אז אני קופץ מהגג שח עזריאלי בלי נדר Cases (Computer Cases, ATX Form) RAIDMAX Samurai Black ATX Mid tower Case With 450W PSU, Model "ATX-901WBP" -RETAIL Item# N82E16811156173 Status: In Stock Save to Buy Later Remove Item $132.50 $132.50 Fans, Heatsinks (Case, CPU, Chipset) ZALMAN RESERATOR 1 Fanless Water Cooling System(Reservoir+Radiator+Water Pump) -RETAIL Item# N82E16835118111 Status: In Stock Save to Buy Later Remove Item $238.99 -$20.00 Instant Rebate $238.99 -$20.00 Instant Rebate **This item may only be returned for a replacement of the same make/model. Masscool Hard Disk Cooler, 130 x 100 x 17 mm,…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. כבו את כל התוכנות הלא נחוצות ותפעילו את זה : http://planet.nana.co.il/the_overclocker/speedo.html ספק:Netvision מהירות:1500 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. היי... היתה פעם (נדמה לי בערוץ 6) תוכנית טלוויזיה עם דמות מצויירת כזאת בשם "מנו" שכל הזמן עשתה גרפיטי... יש למישהו מושג איך קראו לתוכנית הזאת (עדיפות לשם המקורי באנגלית...), כי אני פשוט לא מצליח למצוא תמונות שלו... :-\ טנקס

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by vipnisim,

יאיר הוא אחיין של חבר טוב שלי והוא חלה בסוג של סרטן קשה מאוד אני מנסה לעזור מקווה שגם אתם תנסו בשביל להציל אותו חייבים להטיס אותו לניתוח בחו"ל עלות הניתוח 300000 $ כל אחד יכול לעזור בתרומה בלהפיץ את הפלאייר במייל לחברים שלו למשפחה שלו או לכל אחד שיכול לעזור בתודה מראש המשפחה והחברים של יאיר מרכז התרמות צפון 0545858470 עידן מרכז התרמות מרכז 0503020720 ענת [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by R0ck,

אני נגד ויש לי צלחת לווין הפוכה על הראש, מי אני?!

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by trojan,

:screwy: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3047403,00.html

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. ג'ון בון ג'ובי מול בונו, הסולן של U2. מי עושה לכם את זה יותר?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Bebush,

http://www.last.fm אוקיי אז לכל מי שיש פרופיל בLast.fm שיפרסם פה (אם הוא רוצה כמובן) וככה נראה מה ההתאמות של כל אחד מחברי הפורום. http://www.last.fm/user/J0HNiE -אני לא חדש בעסק פשוט היה לי יוזר עם 12 אלף ניגונים אבל מחקתי אותו כי שחכתי שיש לי את היוזר הזה אבל לא נורא... - למי שלא יודע מה זה בעצם Last.fm, אני אסביר בקצרה מהמילים שלי ואז אני אתן קישורים שמסבירים בצורה יותר מפורטת. Last.fm היא בעצם תוכנה, שמוסיפה plug-in לנגן מוזיקה שלכם (Winamp, foobar2000, iTunes ועוד) וכל פעם שאתה שומעים שיר בנגן התוכנה בעצם "אוספת" חלק\כל שיר שאתם שומעים נתון לשינוי אם אתם רוצים שהתוכנה "תקליט" ששמעת שיר מסויים נניח אחרי 50% של שמיעה או אחרי 100% למשל. -חשוב לציין שהתוכנה תרוץ…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. התקשרתי לתמיכה אמרו מאתר החברה , נכנסתי וניסיתי להוריד את התוכנה לתקופת ניסיון, לא הלך הודיע על טעות למרות שסגרתי אנטיוירוס ופיירוול . לבושתי, ראיתי כי את התוכנה ניתן לרכוש דרך האנטרנט באמצעות כרטיס אשראי בינ"ל, מה שאין לי . הקיצקץ, מה לעשות? איך אני משיג את התוכנה. אציין, ניסיתי להוריד באימיול, לא נפתח מה אתם אומרים תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by almogas,

שלום לכולם יש לכם המלצות לסרטים?? עכשיו בקולנוע ב dvd לא משנה מה.. תודה

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. חשבתי שאפשר להתארגן ויום אחד בשעה מסוימת יתחברו כמה שיותר משתמשים כדי לעקוף את שיא המשתמשים המחוברים בHWZONE שעומד על - הכי הרבה מחוברים מעולם: 1263 (31.12.2006 בשעה 19:54:25) מה אתם אומרים יום ראשון(כדי לא לבאס את שומרי השבת) בשעה 18:00 בסוף חשבתי שבואו נעשה את זה ביום חמישי ה2.8.2007 בשמונה בערב לפי המלצה של אחד מהמשתמשים

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Atlon-Xp,

גל פרידמן השיג מדליית זהב!!! פעם ראשונה!! מחייות כפיים

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by barakhil,

היי... תהיתי אם מישהו עשה את היחידה השלישית במחשבים לא באקסל אלא בפרולוג? (תכנות לוגי), אם כן - רציתי לדעת כמה דברים על המגן אז...בבקשה שירשום פה אם הוא למד את הדרעק הזה... :-/ תודה, -הילה =)

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. בבקשה ,אין לי מושג איך עושים את זה,אם מישהו פה יודע איך עושים את זה טוב ויכול לבוא לעשות לי,אני אודה לו מאוד!! תודה!!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. לרגל מעבר דירה, החלטתי שאני זורק דברים שאני לא צריך. סתם רציתי לשאול אם יש עוד דפוקים כמוני ששומרים קופסאות של חומרה. אני לא מדבר על קופסה של לוח אם שיש בתוכה את כל הכבלים והדרייברים ותקועה איפה שהוא בארון, אלא קופסאות של מחשבים קודמים, וקודמים קודמים שכבר ממזמן עברו לבן דוד. הנה מקבץ אחד מתוך כמה של מה שילך לפח עוד כמה שעות [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם, אני רוצה לגשת לבחינת הפסיכומטרי ב3 ליולי. חשוב לציין שכבר עשיתי את הקורס בכיתה י"א ואחרי מחשבה, לא כזה צריך לעשות אותו. אני עובד בשמירה בלילות, ככה שיש לי הרבה שעות בשבוע שיש לי שקט ללמוד כמו בנאדם. מה ש"מנע" ממני להצליח בבחינה בזמן התיכון, זה ת'כלס העובדה שלא ממש היה לי כוח לזה, ולא השקעתי בכלל עכשיו, אני אומר לעצמי שאני עושה את זה, משקיע, ומוציא ציון טוב השאלה אם באמת יש לקורס איזשהו יתרון? ואשמח להמלצות על ערכות לימוד עצמי, רצוי מנסיון תודה רבה לכולם ויום טוב

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. בתיכון למדתי ערבית ומזה"ת ובצבא עסקתי במחשבים (חומרה), אבל לא הרבה. התעסקתי בעיקר בערבית. קראתי ספרי טכנאים לפני הצבא ובזמן השירות שלי, ןעכשיו אני אחרי צבא ואני לומד קורס טכנאים בג'ון ברייס. אני רוצה לעבור על כל הת'רדים בפורומים פה, למרות שזה ייקח המון זמן כי כל פורום זה 1000 ומשהו עמודים. אני יודע שזה ייקח המון זמן ושזה נשמע מטורף, אבל זה שווה את זה כי כל פיפס שנאמר פה בפורומים הוא חשוב. כולם פה בוגרי פיזיקה-מחשבים בתיכון? האם יש פה כאלה שיש להם חוש טכני ומצליחים עם חומרה גם בלי מדמ"ח? אני גם גיימר ותיק, ככה שאני יכול להמליץ על משחקי מחשב לאנשים. אני רוצה לראות פה בפורומים גם חבר'ה אחרי צבא ולא רק לפני.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Yehudaa,

בויקיפדיה מסבירים ש ^ פירושו ו ^^ = מאושר אבל מה הכוונה ב ^^^ ? סתם מענין אותי .

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by talevi83,

היי חברים, אחי הקטן בן 17 התחיל לעבוד עם חבר על פיתוח של משחק מחשב. הוא זקוק לעזרה ופתח דף באתר של מימון המונים. אם תוכלו להפיץ את זה לכמה שיותר אנשים שיראו ויוכלו אולי גם לתמוך בפרויקט זה מאוד יעזור ובעיקר אם תוכלו גם אתם לתת משהו. כתובת האתר: https://www.headstart.co.il/project.aspx?id=13800 קיים שם הסבר מפורט יותר על מה המשחק ומה הרעיון בכלל. תודה לכל מי שיוכל לעזור להגשים לו את החלום לפיתוח המשחק . מה שכן, ראוי לציין שרק אם הוא יגיע ליעד מבחינת הסכום כסף הדרוש יחוייב הכרטיס אשראי של מי שנרשם כתומך. אם לא ישיג את היעד אז אף אחד לא יחוייב בסכום.

21. Started by Judas Iscariot,

מהיוצרים המופלאים של reCaptcha האהוב, Duo Lingo הוא מיזם שאמור לעזור ללמוד שפה, ותוך כדי גם לתרגם את הרשת. מישהו התנסה? שמע משהו? זה שווה משהו? אתם מדברים עכשיו גרמנית שוטפת? http://duolingo.com/ http://www.ted.com/talks/lang/en/luis_von_ahn_massive_scale_online_collaboration.html

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by anatoli,

מצחיק בטירוף. שומעים את זה אצל חבר שלי באוטו, ונקרעים כל פעם מחדש (מצחיק במיוחד כשמתחילים לצרוח את זה וכל האנשים מסביב לא מבינים). מומלץ מאוד! ד"א, אם למישהו יש עוד שירים מצחיקים במיוחד, אתם מוזמנים ביותר לצרף פה. http://s10.yousendit.com/d.aspx?id=3NU84O5O1KHZ03OTWYGETLZSIO Anatoli.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by SupeRnovA,

שלום אני הולך ליג' ואני כל הזמן מרגיש שאני עושה טעות שאני הולך לשם אני הולך ליג' במחשבים ואני לא יודע אם זה מה שאני רוצה בחיים שלי האם יג' שווה את השנתיים וחצי + 9 חודשי קבע וה7000 שקל מה זה יתן לי היג'? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. לא RAPIDSHARE תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by onn_the_vy,

אז הברזתי מחצי מהשיעורים השנה...אז מה?!??! המורה המניאק לא רוצה להגיש אותי לבגרות, להרבה תלמידים הוא נותן להשלים שיעורים כדי שיהיה להם ציון חיובי, אבל אותי הוא פסל, המניאק.. קיצר: איך זה נראה לכם?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים