כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
בימים האחרונים זה בלתי אפשרי לצאת\ להכנס לטבריה דרך כביש 90. מלא ערסים שעושים פה פקקים במשך כל היום... הסבר שלי לתופעה- כנס ערסים. הרי אין שום סיבה להגיע לטבריה (באמת שאין פה משהו מעניין לקהל הרחב), ולגולן אפשר לנסוע בדרכים הרבה יותר קצרות... אז... עד מתי כנס ה"אין שרשר, אין ריח וודקה-רדבול אין שרות"?
-
- 95 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום לכם לפני חודשיים חבר שלי נתן לי לינק של אתר הימורים בחול שאפשר להמר שם בכאילו כדי להמר נדרשת הרשמה קצרה בה צריך לתת להם פרטים בסיסיים כגון שם כתובת וכרטיס אשראי לאחר ההרשמה אפשר לקנות קרדיטס כמה שרוצים והכל כאמור זה בחינם והכסף הוא וירטואלי והוא סתם משמש בשביל הכיף ובשביל להראות לחבריך שאתה יודע להמר הכל טוב ויפה ושיחקתי באתר ולפני שבועיים הגיע לי טלפון מהבנק שם אומרים לאמא שלי שהבן שלה הפקיד 20 אלף שקלים באתר הימורים ואמא שלי נכנסה לי לחדר בהיסטריה והתחילה לצרוח עליי ולא היה לי מושג מאיפה זה בא לי ניסיתי להסביר לה שהכל זה בכאילו ושזה בוודאי טעות של הבנק היום בבוקר הגיע לי מכתב של הויזה שבו אכן ראיתי שחויבתי על סה''כ 20450 שקלים מהאתר הימורים ועד עכשיו אני מנסה להשיג…
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מעונין לתבוע את בזק בבית משפט לתביעות קטנות, בשביל שיתנו להתנתק בשקט כי הם לא מספקים לי את המוצר. איך אני עושה את זה ?
-
- 30 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
איפה אני יכול לקבל טיפול רפואי? אני בראשל"צ כרגע. אני לא מצליח למצוא
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה שאני הולך להגיד,לא יחדש לכם שום דבר. אבל,אולי לבודדים כאן,זה יחסוך חלק גדול מהסיוט שניקרא בליינד דייטס,שרק ראיונות עבודה יותר גרועים מהם...... אני לא יודע מה איתכם,אבל מאז שחזרתי ל-"שוק הבשר",גיליתי שחרף העובדה שהיום לכולם יש אינטרנט בפס רחב בבית,חלק גדול מהבחורות נמנעות לשים תמונה באתרי היכרויות מסיבות שונות ומשונות, וגם אלו שטורחות לשים תמונה,שמות בדרך כלל תמונה לא עדכנית שלא משקפת את המראה החיצוני שלהן נכון להיום.(יש גם מעטות ששמות תמונה שבה הן נראות פחות טוב במציאות-למה?, תהרגו אותי,אבל אין לי שמץ של מושג). אני מזמן התייאשתי מלהבין את ההיגיון המעוות של מרבית המין הנשי,אם יש בכלל כזה..... זאת המציאות-TAKE IT OR LIVE IT. עוד יותר מוזר בעיני זה ,שהרבה בחורות(שחלקן עוב…
-
- 647 תגובות
- 72k צפיות
-
-
מישהו מכיר מקום שניתן להוריד או לצפות ב IDC9 IDC10 וDSM-IV ??
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי תנועה במעגל של גוף כלשהו: 1. אם נתון לי שהגוף נע במהירות קצובה, להיכן הכוח השקול? 2. אם נתון לי שהגוף אינו נע בתנועה קצובה, להיכן הכוח השקול? שאלה שלא קשורה לתנועה מעגלית: גוף נע בקו מפוטל (לא ישר), להיכן כיוון הכוח השקול? . תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מאזור חיפה ככה שרק בחיפה זה רלוונטי יש את גון בריינרס בחיפה מידע על הקורס הנ"ל http://www.johnbryce.co.il/internetcatalog/CourseDetails.aspx?InternetDomainID=1811&SearchBy=domain&OldFileName=SearchResult.aspx&CourseNumber=6633&CompanyID=1 ויש את תפנטיק מידע על הקורס הנ"ל http://www.openu.ac.il/tafnitech/pc_tech.html יש לכם המלצות? או מקום שאתם יכולים להעיד עליו תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
כותרת... תודה לעוזרים ;D אגב אם מישו צריך אז הפונקצייה היא- y=3x2 - 5x +4
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך את הספר שבאתר הזה http://www.adwordssecrets.co.il/ מישהו יכול לעזור לי איפה אני יכול למצוא אותו כי כמה קנו את הספר ובטוח שזה מסתובב ברשת אז חבל שאני ישלם עליו 80 דולר שהאמת אין לי אותם. אני באמת יודה לכול מי שיעזור לי. עוד דבר שחשוב יש את הפרק הראשון הוא בחינם ואני לא מחפש אותו אלא את הספר כולו.(הפרק הראשון הוא כ2.5 מ"ב) תודה. מנהלים אם זה לא מתאים לפה אנא תעבירו! וכול האנשים שאומרים שזה לא חוקי אל תשכחו שאתם מורידים סרטים ושירים חופשי בלא חוקיות.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אהלן, אני באמצע הקורס ויש לי עוד מעט מבחן בנושא בכל מקרה לא מצאתי אתר טוב כלשהו שיש בו הסברים טובים על האלכוהול וכו'. אני פשוט בן אדם שלא לומד 100 אחוז דרך שמיעה או הסתכלות בספר..רוב שינון הדברים שלי הם פשוט לקרוא קוקטיילים וכו' ואז לרשום את המצרכים עד שאני עושה זאת במדוייק ואז זה נקלט לי. מישהו מכיר אתר טוב עם הסברים בעברית על כל סוג אלכוהול וכו'? רוב מה שמצאתי היו אתרי מכירות.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אחי מחפש רכב חדש. התקציב בסביבות ה-50,000 שקלים. אפשר קצת יותר אם התוספת מוצדקת. בעיקרון אני רוצה רכב שיש לו מוניטין של רכבים לקשישים כי זה מקטין את האפשרות שאיזה צעיר עם פוזה קרע לרכב ת'צורה. צעירים לא אוהבים רכבים לא "מגניבים" ששמים דגש על בטיחות ואמינות על חשבון המראה החיצוני. לכן מכוניות כמו סיאט איביזה, פיאט פונטו (שנתון נמוך), גולף, הונדה סיוויק, אקורדה ועוד כמה רכבים נופלים. הדרישות נוקשות: לא אמריקאיות, לא קוריאניות (בשום פנים ואופן. פיאט טיפו שלי שנת 95 נוסעת יותר טוב), לא אירופאיות למעט גרמנית, איטלקית וצ'כית. מה יש להציע?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה תמיד בסרטים (ואולי גם במציאות) שומרים מחזיקים את הפנס מעל הכתף ולא לפני הגוף?
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
רצויי שהכניסה תהייה ללא תשלום.... הייתי רוצה לבוא לקניון המרוקאים באשדוד אך אני לא יודע אם מתקיים שם השנה. אני מת לחגוג! להתפרק על האוכל המתוק!
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
אני רואה מלא שכותבים 1+ ואני לא יודע מה זה אומר. מישהו????? :silly: :silly: :silly:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ללא ציוד הקפי . אבל תשתוללו חופשי בקשר לשאר
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ידוע שוירוסים מזיקים לתוכנה. לפעמים צריך לפרמט בגללם, למחוק דברים וכו'. הם כמו מחלה שמתפשטת במערכת הפעלה וגורמת לשיבוש בתפעול המערכת. אבל מה לגבי החומרה? יש וירוסים שיכולים לגרום נזק לחלקים חומרתיים או שהדבר אינו הגיוני? קיים וירוס שיכול לשתק את המעבד בצורה כזו שאין אפשרות לתקן אותו? אגב, השאלה עלתה בעקבות מייל שקיבלתי על כך שמסתובב וירוס שהורס את הדיסק הקשיח...בטח שמעתם כבר.
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
זה לא סתם כפתור ALT, הוא עובד קצת שונה, אז למה הוא בעצם משמש?
-
- 2 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אם הכנסתי באתר סכום לתשלום, הוא הפנה אותי לדף שבו אפשר לשלם דרך פייפל בלי להרשם, או להתחבר לחשבון פייפל קיים, ואז התחברתי עם האימייל והססמה ואישרתי את התשלום - מגיעים פרטים עלי מפייפל לאתר שמקבל את התשלום או רק האימייל? תודה
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
חישבתי את קודקודי המשולש: איי ( 0,6) סי(0,2) אי(2,3). (סליחה על האותיות בעברית, באנגלית זה עושה מעט בלגן) המשולש נתון על גרף כמובן, איך אני יודע מה הגובה מהקודקוד לצלע (כדי לחשב את שטח המשולש)? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
מוזמנים לקהילת מוזיקת הטרנס. www.Live4Music.co.il David_Beckham מנהל Trance & Psy Live4Music
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-