עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by arik100,

יש לי ויכוח עם חבר שלי בנוגע לנער/גבר שהגיע לגיל 18 כלומר לשרת בצבא הגנה לישראל ע"פ החוק אם הוא רוצה ללכת ליחידה קרבית הוא צריך אישור של ההורים שלו נושא הויכוח הוא כזה: האם נער כזה שרוצה ללכת ליחידה קרבית וההורים שלו לא רוצים שהוא יילך לשם אבל בכל זאת מביאים לו אישור , האם הוא צריך לקחת את זה בחשבון שהוא הבן היחיד להורים שלו וכביכול לוותר על החלום שלו להיות ביחידה קרבית , או שהוא בעצם כמו כל ילד אחר <? ומשהו נוסף , דיברנו במקרה וחס חלילה חייל נפטר, האם חייל בן יחיד להורים נפטר דומה לחייל שיש לו אחים? שכול להורים זה ברור , אין שום ספק בזה , כל הורים שהבן שלהם נהרג בצבא החיים שלהם במידה נהרסו , אבל השאלה היא האם שכול של הורים עם בן יחיד דומה להורים שיש להם עוד ילדים? א…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום חבר'ה, אני צריך עזרה, אני לא מכיר כל כך את אזור הכנרת ועוד פחות את החופים שיש שם. אני רוצה לצאת מת"א לכינרת עם חברה שלי, באוטובוס. השאלה שלי היא, באיזה חופים אפשר לישון עם אוהל, ואיזה אוטובוסים מגיעים לחופים האלו? כמו כן, אם אפשר להציע חופים "נורמלים". ללא כל המסטולים\ערסים\בלאגניסטים למיניהם. אתם יודעים, להעביר יום-יומיים עם החברה בשקט, בלי יותר כאב ראש. תודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. ללא ציוד הקפי . אבל תשתוללו חופשי בקשר לשאר

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. אחרי שכולם מפחידים לגבי IVORY ו-KSP... יש חנות מומלצת באיזור נתניה (ואם לא - אז באיזור ת"א)?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by targil13,

איפה אני רואה מתי יש איזה משחק? איך הולך התשלומים? איך אני יודע באיזה הצטדיון? בחיים לא הייתי והתחלתי להתעניין בנושא

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  6. :kopfpatsch: :kopfpatsch: לפני איזה שעה מזגתי לי שוקו מהבקבוק של יטבה. אחר כך אני פותח את המקרר ורואה שהפקק לא היה סגור טוב והמקרר מוצף בשוקו. איך שראיתי את זה רציתי לשבור את כל המטבח מרוב עצבים!! מה אתם עושים ברגעים כאלה מעצבנים? איך אתם נרגעים???

• 86 תגובות
    • 14k צפיות
  7. Started by Gilo2005,

האם אפשרי לביצוע? אני יודע שבייס יש מין עיינית מוזרה כזו, כאשר היא עובדת לא חייב ממיר- מחברים אותה לממיר בסלון ואתה בחדר יכל לראות. עכשיו השאלה האם בהוט קיים דבר כזה.

• 19 תגובות
    • 13.2k צפיות
  8. Started by חן מ,

חג שמח לכולם תמיד אני תוהה:כולם אומרים חשוב ללכת לצבא וזה,גם אם זה לא תפקיד קרבי,כל אחד יכול לתרום במשהו באיזה אין לי ספק שזה חשוב,אנחנו מדינה קטנה,מוקפת אוייבים,והצבא זה מכעט הגוף היחידי שיכול לשמור עלינו מחדירות של מחבלים,פיגועים וכו' מצד שני:הלכתי לצבא,נתתי 3 שנים מהחיים שלי(זו סתם דוגמא,עדיין לא היתי אפילו יום בצבא),השתחררתי,ו...מה זה נותן לי עכשיו?לא עדיף היה ללכת לאוניברסיטה או לטוס לחול או לעבוד בשלוש שנים האלו?לא היה עדיף להתחיל להנות מחהיים אחרי סיום התיכון ולא לעשות את המעבר הזה של ה-3 שנים? חוץ מיזה,סיימתי את הצבא נגיד,זה מעניין מישהו בשוק העבודה?נגיד אני הולך לעבוד כמועדפת בבית קפה,או כנציג שירות לקוחות בחברת אורנג',בראיון העבודה ישאלו אותי "איפה שירתת בצבא" ו…

• 348 תגובות
    • 31.2k צפיות
  9. Started by somsom9,

בסרטים TS או CAM

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  10. Started by אור כהן,

שלום לכולם אבי טס לארה"ב ביום ראשון ונוסע לרכוש לי טלסקופ. בעקרון יש 2 סוגים בהם אני מתלבט: http://www.optcorp.com/product.aspx?pid=12851&kw=127eq&st=2 http://www.optcorp.com/product.aspx?pid=9195&kw=130 eq&st=2 Celestron AstroMaster 130 EQ Reflector Telescope או Celestron Powerseeker 127EQ Telescope. ההבדל במחיר שלהם הוא בסביבות ה100$ (400 ש"ח) ושניהם מרמה וסוגים שונים לגמריי. בעצם בעזרת חצובה יציבה יותר, ועדשות איכותיות יותר, דגם ה130EQ מאפשר לי לראות גלקסיות ונביולות באיכות "טובה" בעוד ה127EQ מאפשר לראות אותם באיכות "הוגנת" זה בעיקרון ההבדל היחידי ביניהם בתכלס ביצועים, אני רק רציתי לדעת האם זה שווה עוד 100$ (כמעט מרושש אותי ) בנוסף, האם אצטרך…

• 49 תגובות
    • 7.6k צפיות
  11. אף פעם לא הייתה לי חברה, סטוץ חד פעמי או מישהי שיצאתי איתה יותר מפעמיים. הניסיון המיני שלי מסתכם בכמה פעמים שהלכתי למכון (האמת? לא היה משהו). החלטתי לנסות אתרי הכרויות, אבל הטובים הם בתשלום והחינמיים די שוממים (מה ההיגיון להירשם לאתר הכרויות בתשלום אם יש חינם?) פתחתי גם כרטיס במקושרים אבל כל בחורה שם מקבלת 30 פניות ביום ככה שאין לי ממש סיכוי. בקיצור, החלטתי שאני צריך להיות פעיל יותר מבחינה מינית ושאני צריך להתחיל לצאת עם בחורות, אבל זה לא קל כמו שזה נראה. לפחות בשבילי. אני לא מכיר פאבים, מועדונים ומקומות פיק-אפ טיפוסיים. והאמת שזו לא אופציה בשבילי כי אין לי חברים שאוהבים ללכת לשם. אז חשבתי לנסות מקומות אחרים כמו ספרייה, קניון, מרכזי קניות, מכון כושר וכו'. אבל אף פעם לא הצ…

12. Started by benor,

הייתי רוצה לנסות להתחיל עם זה. מה אתם אומרים על קורסים לגלישה?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  13. יש להורים של חברה שלי מחשב ענתיקה עם מסך לא רע. השאלה היא האם אפשר למכור את זה לאיזה ארגון צדקה במחיר יחסית סמלי? המפרט הוא כזה בערך: המסך זה FLATRON 774FT Pentium( R) 4 CPU 1500 MHZ 250 MB of RAM

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  14. Started by MasterDK,

מצטער שאני שואל פה, לא מצאתי פורום יותר מתאים לזה. בכל מקרה אשמח לשאול לגבי מה מסמל BITRATE בשירים (MP3)? מה יותר טוב כמה שיותר נמוך או כמה שיותר גבוה? מה אומר BITRATE משתנה (כלומר נניח שנע לאורך השיר בין 190 ל 220)? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by targil13,

מה לדעתכם הדרך הכי טובה להתמסטל? (מבחינת חוקיות, נזק בריאותי, מחיר והנאה) יש אלכהול שזה נחמד גת - לא יודע כמה משפיע, כל אחד מספר משהו אחר (אני משער שבכמויות גדולות זה כמו חגיגית) נרגילה - חבר אמר לי שבסוף מרגישים מסטולים אחרי איזה שעה, לא בדקתי קופאין - ניסיתי עליי בכמויות טיפה גבוהות זה נחמד, כמובן לא ברמה של סטלה חריף - גם לא ממסטל, אבל עושה הרגשה טובה כמובן יש כל מיני דברים שחוקיים במקומות כמו הולנד אבל יש סיכון בריאותי גבוה מדי

• 45 תגובות
    • 5.5k צפיות
  16. ניסיתי למצוא בלוח דרושים ולא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  17. Started by Internal,

היי אנשים החלטתי שאני מעוניין לראות כמה סרטי דרמה טובים! תמיד פותחים תראד קומדיות , מדע בדיוני , אקשן . אבל דרמה לא זכור לי אז יש המלצות כאילו מצידי שזה יהיה כל סוג מלחמה ,עבר,עתיד, לא יודע... כל תקופה אבל שיהיה מרגש וטוב אף פעם לא חבבתי סרטי דרמה אבל אחרי שראיתי הסרט הכי טוב שראתי השנה Changeling The Curious Case of Benjamin Button Gran Torino פשוט התאהבתי בג'אנר אז יש המלצות אם אפשר לא כמו Million Dollar Baby זה כבר עצוב מידי

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  18. Started by vacuuuum,

אני רואה מלא שכותבים 1+ ואני לא יודע מה זה אומר. מישהו????? :silly: :silly: :silly:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by My_Name,

אבא שלי עובד כנהג מונית, ויש לו מונית בבעלותו, אני יכול לנהוג בה ? ידוע לי שכדי לעבוד כנהג מונית, צריך להוציא רשיון מיוחד (מגיל 21), אבל זה כולל גם נהיגה שלא בתפקיד ? אם אני לדוגמא, בעל רשיון רגיל, מעוניין לנהוג בלבד, אני יכול לעשות את זה ? או שאי אפשר בכלל לנהוג על רכב שמוגדר כמונית, ללא רשיון מתאים ? אין לי כ"כ למי להפנות את השאלה הזאת חוץ מפה, אולי אני אתפוס איזה שוטר תנועה ואשאל, אבל בנתיים זה המקום היחיד - בדקתי טיפה, והחוק היבש, אומר שאסור. יש מצב שיש אפשרות בכל זאת

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  20. חבריה, חיפוש מקום חדש! מישהו יכול לעזור לי למצוא מקומות מבודדים\רומנטיים כאלה באזור ראשון לציון\כביש החוף\ת"א וכו'? זקוק לזה בדחיפות להיום בבוקר (יום ו') שאפשר להיות שם בשקט בלי שמכוניות\אנשים יעשו כאב ראש ויפריעו? משהו כמו יערות, פארקים וכו'. שאלה על מקומות פתוחים ולא סגורים כמו מלונות וכו'. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=43091 תראו כמה השקעה, ואיך זה ייצא יפה. אאחחח קשה שלא לשים לב לזה. תהנו!

• 51 תגובות
    • 6.2k צפיות
  22. שלום, אני מחפש מלון\אחסניה\פונדק זול ככל האפשר באילת, לימי חול המועד (אני יודע שזה באיחור...) ממש מקום רק בשביל לשון בו. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by mazam,

צריך ידע מוקדם כגי להירשם לקורסים? חייב תעודת בגרות? והשאלה הכי חשובה אם אני מתחת לגיל 18 אפשר להירשם לשם?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  24. Started by intel suck,

סדרות: אוטובוס האט את מהירותו במרחק מסויים מהתחנה הבאה, בכל דקה הוא נוסע 40 מטר פחות מאשר בדקה הקודמת לה. ב-n הדקות הראשונות, מאז שהחל להאט, עבר האוטובוס 1800 מטר, הוא נעצר לאחר 11 דקות מרגע שהחל להאט. א) איזה מרחק עבר האוטובוס מרגע שהחל להאט. ב) מהו n?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by xTz,

יוהווו בעזרת השם אני הולך להיות ברמן..אם אני עובר את ההתלמדות. הביאו לי איזה תפריט אלאיסטר ללמוד..וקוקטלים..שאת חלקם אני זוכר מהקורס (לפני 4 חודשים בערך..) יש פה ברמנים או כל אחד אחר שיכול לתת טיפים מועילים?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.