כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
עוד מישהו קיבל היום "עקב צורך דחוף במנות מסוג הדם שלך מד"א מזמין אותך לתרום דם"?
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
חחחחחחחחחחחח יצא לי הודעה 200 יחד עם היום הולדת שלי !!!
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
-
-
שלום חברים, עכשיו אני אחרי פירמוט, ואני והולך להתקין הכל, כמובן אני לא אשכח להתקין את BUNZYBUDY ואת SAVENOW שעוזרים לי לתפעול תקין של המחשב, בזכותם המחשב שלי חיי. אח"כ אני אלך לשחק עם הרגס'טרי לכיף נראה מה קורה אם אני מוחק כמה מילים, אויי זה סך הכל מילים מה כבר יקרה. אח"כ אני הולך להתקין רק את העדכון 811493 שהוא העדכון לאקס פי הכי איכותי שיצא עד היום. לסיום כדי לחסוך בחשמל וכדי לא להעמיס על המחשב אני הולך לנתק את כל המאווררים של המחשב כי כל אחד צורך הרבה חשמל. לי יש כלל אני חוסך בחשמל! ;D אני מקווה שכולם פועלים כמונים כדי להגיע למחשב במצב הכי אידיאלי שאפשר עריכה: הכל כאן נאמר בציניות ובהומור. חשבתי שזה יכול להיות משעשע ואין צורך לסגור תת'רד.
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
פניתי בשאלה בפורום, ומישהוא השאיר לי הודעה. כאשר פניתי אליו קיבלתי את ההודעה הבאה: תכתובת: סליחה, זה היה מישהו אחר מהצוות. אנחנו עושים משמרות. בכל מקרה, יש לנו מומחה שמתעסק ה- שרתים כאלה. אם הוא יסכים לעזור החינם יופי. אם לא - נאמר לך. תקבל תשובה כבר מחר. בברכה, צוות PC4PC אכן מנצלים את הפורום הפתוח ע"מ לקדם עסקים. אז למה הם משתתפים בפורומים? פירסומות זה מחוץ לפורומים.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
להלן ההודעה: ---------------------------- לאחרונה פייסבוק נהיה מאוד מאוכלס יתר על המידה, והיו יותר מידי משתמשים שהתלוננו שפייבוק נהיה מאוד איטי. תיעודים מוכיחים כי יש יותר מידי משתמשים לא פעילים בפייסבוק ומצד שני גם יותר מידי משתמשים חדשים. אנחנו נשלח את ההודעה הזאת לכמה משתמשים כדי לראות איזה משתמשים פעילים ואיזה לא. אם את/ה פעילים בפייסבוק, בבקשה שלח/י את ההודעה הזאת ל15 משתמשים כדי להראות פעילות. מי שלא ישלח את ההודעה הזאת תוך שבועיים, המשתמש שלו ימחק ,כדי ליצור עוד מקום. אם פייסבוק עדיין יהיה מאוכלס מאוד אחרי הניסיון הזה, אנחנו נבקש תורמים. בידקו שאתם שולחים את ההודעה הזאת כי להראות לי שאתם פעילים. מקים פייסבוק מארק צוקרב --------------------------- זה אמיתי? למישהו נ…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
עד ה4.42002, הולכות להיות לי שגיאות כתיב רבות מאוד מאוד מאוד.. בגלל שמקלדת המתפרקת שלי... וב4.4(היומולדת שלי) אני יבקש ויקבל מקלדת אלחותית חדשה... עד אז. זבשכ"ם...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מחקתי.סליחה.מי שמעוניין שיצור עימי קשר נ.ב. למקרה של אני לא יודע מה אז אני לא אחראי
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
די נמאס!!!!!!!!!! > > > גם אתם מקבלים את ההודעות האלה באיסיקיו??????? מתי זה יפסיק? כל יום אני חוסם 2-3 הודעות כאלה!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת: בכל פורום (באתר הזה) כשיש הודעות חדשות בפוסטים מסויימים זה לא מודגש לי, בצורה כזו. מה הולך כאן? בטעות לחצתי בפורום מפרטים לפני כמה ימים על הכפתור "סמן כנקרא" שמופיע בצד ימין למעלה שם, ומאז זה ככה, בכל פורום... כל כך מעצבן :-X
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
נתחיל מזה שאני בן 26 כיום ואני שונא מוות את הפייסבוק הזה,זה דבר ראשון. דבר שני אני עושה כיום תואר ראשון בהנדסת חשמל ודי אין חיים חברתיים מרוב הלחץ שיש לי מן האוניברסיטה וגם מן הבית(בעיות כלכליות,אבא שלא יכול לעבוד ואני נאלץ לכלכל את המשפחה). עכשיו יש לי מספר חברים שאני יכול לספור על האצבעות משהו כמו 5 או 6 שאני מחשיב כחברים טובים ושותפים מן האוניברסיטה שמכירים אותי שנה שנתיים ככה. עם בנות לא הולך לי,כי אין לי זמן כרגע להשקיע בעצמי. עכשיו שמתי לב לתופעה די משונה ב-3 שנים האחרונות,כול שנה שיש לי יום הולדת : אף אחד לא מברך אותי במזל טוב(היית לי אחת שבירכה אותי וזה נפסק לאחר שנתיים).עכשיו כול אותם 5 עד 6 חברים אפילו לא טורח לרשום לי יום הולדת שמח כבר 3 שנים,למרות שהייתי בקשר …
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
זהו לא ספאם ואני מדבר ברצינות יש כאן אפשרות לראות את כל ההודעות שננעלו בפורום? דיפדפתי בכמה הודעות שננעלו ויש שם פשוט בידור. בבקשה לא לנעול.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני קורא עיתונים באינטרנט ומגיב דרך פיסבוק לכתבות 1. שמתי לב שזה תגובות שאני רואה רק בדפדפן שאני משתמש ולא אקספלורר או מוזילה , למה ? 2. אני חייב להיות מחובר בפייסבוק לראות תגובות שכתבתי בדפדפן 3. אני לא יודע אם אחרים רואים את התגובות ויש לי הרגשה שאני עונה לכתבות ורק אני רואה אותם ואף אחד לא רואה . האם יתכן שתגובות ב- YNET ,גלובס לא נראות לאנשים אחרים ???
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1 - האבטיח הענק v.1 סכנה: אבטיח ענקי מסתובב ברחבי הארץ ואוכל את כל מי שלא שולח את הודעת השרשרת הזאת! אל תקחו סיכון! רק אם תעבירו את ההודעה הזאת ל -97 אנשים תינצלו! מורן מב"ש לא העבירה את ההודעה הזאת והאבטיח הרשע מצא אותה וביצע בה את זממו. ראו הוזהרתם ! 2 - האבטיח הענק v.2 אבטיח ענקי מסתובב ברחבי הארץ ואוכל את כל מי שלא שולח את הודעת השרשרת הזאת! אל תקחו סיכון! רק אם תעבירו את ההודעה הזאת ל-97 אנשים תינצלו! אל תתנו לגרעינים/לו לנצח! מי שלא מאמין יכול אפילו לראות בהודעה הראשית באתר www.icq.com . ראו הוזהרתם! 3 - שחורים חסונים אזהרה!!! קבוצה של 25 כושים חסונים עירומים רצים ברחובות אם לא תשלח הודעה זו תוך 15 דקות ל10 אנשים הם ימצאו אותך! זה כתוב גם באתר של www.icq.com - ICQ ע…
-
- 39 תגובות
- 13.7k צפיות
-
-
-
שלום רב, חלקכם ודאי ראיתם את 'ההסחפות' שלי ושל עוד כמה משתמשים, אני רוצה בנושא זה להתנצל כלפיי ליבי שהייתה חלק מבדיחה שסיפרתי, אני אחזור ואומר בשנית שלא התכוונתי להעליב, זאת הייתה בדיחה ואין להסתכל בה בצד הרציני שלה, אך ורק בצד ההומוריסטי. לכן, אני אתנצל בפני ליבי, למרות שלא התכוונתי לפגוע בך, אם פגעתי בך ראי הודעה זו כהתנצלות. אני לא התכוונתי לפגוע באף אחד ! בתקווה שתקבלי את ההתנצלות, אלעד .
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
הודעת התנצלות פומבית מאת :pixelsight לכול חבריי הפורום שלום.ברצוני להתנצל בפנייכם ובמיוחד בפניי ליבי על דיבור לא יפה ולא נאות ולהגיד שכולנו בניי אדם. אני מודה שאני נסחפתי עם הזרם וזרקתי מילים שלא במקום, אני מסכים שזה לא היה יפה מצידי ואני מבקש את סליחתך ליבי, אני מבקש ממך את סליחתך עם העלבתי אותך עם ישירות או בעקיפין זה לא יחזור על עצמו יותר. אני מקווה שאת תסלחי לי על המעשה הטיפשי הזה שעשיתי ושגררתי אחריו עוד חברים. אני מסכים עם ההנהלה שחסמו אותי ונתנו לי באן אבל למה לא לתת לי מילה לא יכולתי להגיב בגלל זה שלא כמו שלא רציתי להגיב אלה בגלל בעיות תכניות עם המחשב שלי .
-
שלום לכולם, האם מישהו נתקל בהודעה כזו? זה קורה גם לאחר שהחלפתי בטריות חדשות. אודה לכל עזרה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון, כאשר אני מעלה סירטונים ליוטיוב, אחרי שאני משנה את שם הסירטון והגדרותיו תוך כדי העלאה ומנסה לשמור אותן, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: לאחר זמן מסויים, היא נעלמת, והשינויים שביצעתי נשמרים כהלכה. מה הסיבה לבעייה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בימים אלו מסתובבים קבצנים ברחובות ובצמתים קבצנים אלו יושיטו אליכם יד בבקשה לקבל כסף קטן בשום אופן אין לגשת אליהם / לתת להם כסף או אפילו לדבר איתם מדובר במחבלים מתאבדים אשר חולים בשפעת עופות פרוסטטית כל מגע עם האנשים האלו מדבק מאד נא להפיץ הודעה זו לכל מי שאתם מכירים בברכה: משה שבתאי, ר"צ טכני מרחב סוכנויות רב פקד ג'ורש, משטרת ישראל מרחב מרכז ד"ר הילה בקר, ראש מחלקת מחלות מדבקות,בי"ח איכילוב
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
אבא שלי טוען שהוא קרא על זה איפשהו שמחירי הזכרונות יפלו באופן דרסטי בגלל עודף סחורה?מישהו שמע על זה ?או שהוא דמיין
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-