עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by אנדי,

שלום לכולם, מזה מספר ימים, בעת שאני מבצע חיפוש בפייסבוק (על בסיס שם), תוצאות החיפוש מוגבלים רק למה שמופיע ברשימת החברים שלי. אם, נניח, רשמתי את השם 'עמית' בשורת החיפוש וברשימת החברים שלי אין אדם בשם הזה, מנוע החיפוש מדווח על-0 תוצאות. האם מדובר בכשל טכני כלשהו, בשינוי מדיניות של פייסבוק, או בשינוי כלשהו שבוצע בהגדרת החשבון? כיצד ניתן להחזיר את המצב לקדמותו (חיפוש במערכת העזרה של 'פייס' ובגוגל לא מצא לי תשובה כלשהי)? תודה מראש לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by My_Name,

יש לי הרבה ניסיון עח מחשבים, חומרה, תוכנה, התקנת רשתות ביתיות וכל מני דברים קטנים כאלה. אבל לא יצא לי עדיין לצאת עם זה לשוק, אלא בעיקר לשכנים, חברים, חברים של חברים וחברים של דודים של שכנים של חברים, ודברים כאלה אבל בגדול, יצא לי להתעסק עם המון מחשבים ונתקלתי בהמון תקלות חומרה / תוכנה ואני די בטוח שאני יכול להתמודד עם כל מה שאני יתקל בו. אז חשבתי (אני ועוד חבר) להוציא פלאיירים של טכנאי מחשבים ולהתחיל לצאת לשוק הרחב |: אני לא מצפה להרויח מליונים, אבל סתם כהכנסה צדדית (לא יכול להזיק). אז יש לי כמה שאלות לאלה שכבר עשו את הפריצה שלהם. 1. קודם כל, מה כדי לעשות, לפאיירים שירוצו בדואר, בתוספת של מדבקות שיהיה אפשר להדביק בכניסות וכאלה. או שאולי עדיף להוציא מגנטים ולפזר על …

• 30 תגובות
    • 4.8k צפיות
  3. Started by david_borohov,

שלום, מחר אני טס לקפריסין ורציתי לדעת איזה דברים מותר לי לקחת איתי ומה לא. יש לנו ארגז של xl-ים שאנחנו רוצים לקחת איתנו, ובנוסף לקנות שתייה חריפה בדיוטי פרי. צריך להכניס את הכל למזוודות? מה עם דברים שעולים איתנו למטוס? נ.ב מישהו יודע כמה אלכוהול מותר לי לקחת איתי לשם? תודה, דוד.

• 13 תגובות
    • 26.5k צפיות
  4. Started by Asaf.Y,

החופש הגיע!! ואיתו הרבה שמחה!!! :D :D אז מה אתם מתכוונים לעשות בחופש?! [glow=black,2,300]אני[/glow] לגלוש באתר האהוב עליי(HWZONE!!!!!) לעשות מודינג למחשב ללמוד טיפה(מבחן קיץ בתנ"ך...) ולישון!!!!!!!!!!!

• 44 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום חברים. קיבלתי אתמול מסך Sumsung מדגם p2370ms . בניגוד לטלוויזיה הישנה שהייתה לי, שמנה וגדולה כזאת (כמו CRT), למסך הזה אין חיבו לאנטנה חיצונית. אני גם לא רואה שום אופציה לבצע "סריקת ערוצים" או לעבור למצב טלוויזיה כלשהו. אין לי בבית כבלים ולכן אין לנו ממירים. האם אני חייב לחבר אליה ממיר כדי לקלוט ערוצים 1/2 למשל? תודה, יום טוב.

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. ראיתי את האתר של הבחור הזה http://www.jnjsystems.co.uk/ וראיתי שהוא כביכול מרוויח 260 פאונד ביום על כלום ,אז אני יודע שכל הקטעים האלו שלהרוויח כסף ללא עבודה זה בולשיט טהור ב99% ,אני משער שזה נכון גם לגביי זה ,אבל האם יש דרך דומה להרוויח ,אפילו סכום זעום של כסף דרך האינטרנט בלי להוזיז אצבע ?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אני פשוט אוהב את שני השחקנים האלו ורציתי לבדוק עוד סרטים שלהם .. ונשאר שבוע אחרון של החופש בו אני מתכנן לעשות ראן רצוף של שר הטבעות ב-HD (פשוט אני רוצה לדעת אם זה אפשרי ) ,ואם זה יצלח אני אנסה גם MATRIX חחח P: קיצר רציתי הצעות לסרטים של וין דיזל \ברוס ויליס (חוץ מהסרטים המוכרים מאוד כמו מת לחיות\מהיר ועצבני .. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by someone,

מישהו ראה במקרה? (או שמע בכלל...?) נראת ממש סדרה טובה!

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  9. Started by man,

חלק מכם בודאי מכירים את האתר לשיתוף קבצים..... ששמו קשור לאסטרונומיה ממש אתר פיצוץ שמספק טורנטים... בכל אופן אם תשנו את הסיומת ותתבלבלו כמוני ותכתבו בסוף com תגלו את אותו האתר בעיצוב דומה מאוד שדורש ריגרסטריטון תמורת תשלום כמובן. אין לי מידע האם האתר פועל באופן עצמאי או קשור לאתר המקורי. לי נראה כל העסק נראה מסריח וחשוד ונראה לי כאילו רוצים לסחוט כסף מאנשים .... עוד משהו חשוד בסוף האתר (זה עם הcom) כתוב ואני מצטט :" This site is meant for educational purposes only". מה דעתכם? האם אני סתם מזבל? בכל אופן רציתי להזהיר את אלה שמנסים להיכנס לאתר... ואולי למישהו יש פרטים על האתר (זה עם ה-com)?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  10. יש לי טענות כלליות עליו כמו שהוא מעדיף את חברה שלו על הילדים שלו ויש לי טענות ספציפיות שם עיקר הדיון: 1) יש לי חשדות שהוא ביצע כנגדי דברים בתקופה שהייתי מסוכסך איתו. החשדות מבוססות אך לא מעבר לספק סביר לכן לא התייחס להן אבל הם ברקע. 2) בעיות מבוססות: ניתקתי את הקשר איתו פעמיים: פעם אחת: זה היהי ממזמן אז אני לא זוכר הכל אבל חברה שלו התעללה בלי כל הזמן שוב ושוב שנים ואני כל דבר קטן שעשיתי הוא היה ישר נגדי. בקיצור הוא היה מגן עלייה גם שהיא הייתה נגדי. הוא היה מעדיף אותה עליי ונתן לה כוח ומגן לעשות לי צרות. פעם שנייה: גילו שאני חולה באיזה שהיא מחלה. לא הסכמתי לטפל במחלה אז הוא החליט לזרוק אותי לרחוב. הבעיה שגם שהסכמתי לטפל במחלה הוא לא הסכים שאני יחזור הביתה כי הטיפול לא היה …

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by icebreak,

סרט די טוב האמת, אבל אין ספק שה PUNCH LINE שם פשוט טוב ונכון: http://www.imdb.com/title/tt0372588/quotes כאשר האנלוגיה פה היא dicks = americans pussies = the self-righteous american actors which bitch and cry about everything wrong assholes = terrorists אאא, כן, וה UNCUT פשוט שרוט....

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  12. (אם לא במקום הנכון נא להעביר)

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Judas Iscariot,

מישהו יודע באיזה ערוץ המשחק ישודר? באינטרנט כתוב "ערוץ בתשלום"... איזה ערוץ בתשלום? 5+? 5+ Live? ספורט 1? ספורט 2? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by KF,

שלום לכולם אני רוצה להזמין משהו מאיביי,המוכר הוא מאוסטריה והמשלוח הוא חינם מסוג : Versicherter Versand אין לי מה זה.. מישהו התנסה עם משלוח כזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  15. התחלתי ללמוד מהתחלה מLVL1, מרגיש לי מאד מאד קל. יש כמה דברים מפגרים בתוכנה שהיא לא קולטת את מה שאני אומר לה וזה מתחיל לתסכל בשלב כלשהו. הקטע המוזר בתוכנה שהיא לא מסבירה את הבסיס. היא לא מסבירה דקדוק אלה פשוט נותנת תרגילים בלי הסבר. יכול להיות שפספסתי רמה מסויימת? עד כמה באמת אפשר ללמוד אנגלית דרך התוכנה הזאת?

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by DarK_NaF,

הכנתי לעצמי תמונה.....נחמדה לדעתי...... אז לא מספיק שהיא נהרסת בגלל פורמט JPG....אז גם כשמקטינים אותה בצורה כזו.....זה בכלל נראה איום.... ככה היא ניראתה אחרי שהעברתי אותה לפורמט JPG.... ואחרי שנאלצתי לצמצם אותה בערך פי 10 מהגודל שלה..... אתם רואים מתחת לשם שלי מה קרה..... עצוב...... אוף........ :-/

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3336409,00.html איזה זקן חמוד, חולם עליו כל לילה.

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  18. את יודעת על מי מדובר ;D ;D ;D :lol: :lol:

• 61 תגובות
    • 6k צפיות
  19. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

בתור הבן אדם הכי לא יציב מנטלית בפורום הזה , וכנראה בארץ בכלל , אני מודיע בזאת ששבתי שוב פעם . אשמח להישלח לטיפול קבוצתי כלשהו , כל עוד זה לא יהיה על חשבוני . יאללה אנשים , נגלגל את העגלה הזאת פעם שלישית מהמדרון , נקווה שהפעם היא תגיע לתחתית , ובדרך תוריד איזה 2 עזים ועציץ .

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by blabla2002,

מה זה lol

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  21. היום קראתי עיתון כמו בכול אחד מימיי השבוע..(יום ראשון ושלישי ימים אהובים עלי ראשון>>מדור מחשבים, שלישי>>מכוניות מה צריך יותר מזה..) וקראתי עיתון מעריב..(יש מנוי לשתייהם..) והיה שם כתבה על AMD וההצלחה שלהם וכו.. והוזכר שם השם של הפורום והמנהל שלו וכוכו ותארתי לעצמי שיהיה איזה תרד בפורום על זה או משהו אבל או שפיספסתי אותו או שהוא פשוט לא קיים..(ואני פתחתי אותו..)... מישהו קרא/ראה/עיין/הביט..?? ובכללי לאנשים פה..(ובמיוחד המנהלים/אחראים..)שאלה/ות שמענינית/ות אותי יש לכם עוד שיתוף במדור הזה של העיתון או שזה היה "תיזכורת" חד פעמי..(אני מדבר על לכתוב/לערוך/סיוע בכתבות שהיו/יהיו).. ועוד שאלה/רעיון שאולי עלה במוחכם ואתם לא ממש רוצים לדון עליה או משהו.... למה אתם לא הו…

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  22. Started by HeDesXs,

אני משתחרר עוד 3 חודשיים ואתמול אני מקבל במייל הצבאי שאני אמור חודש הבא להכנס לקורס סדיר בראיית מילואים בתפקיד מתפעל מרחב מוגן בשעת חירום. קורס של שבוע בצריפין עכשיו אני נמצא בתפקיד שאין בו בכלל מילואים (3 שנים אני נמצא בתפקיד ואין אחד שקיבל כזה דבר רק השנה זה התחיל) מישהו יודע מה זה? ואם יש דרכים לצאת מזה?

• 22 תגובות
    • 8.3k צפיות
  23. :) שלום לכולם!! אני רוצה להודיע לכם שכמעט(וזה לא הסוף!) השגתי את המטרה שלי ואני יסביר כלפני חצי שנה התחייבתי לעצמי שאני חייב לעשות שינוי בתדמית החיצונית שלי במשקל שלי ובכושר שלי, והבטחתי לעצמי שאני עושה את כול זה עד ל- 1.9.2004 ........................... והבטחתי לעצמי שעד התאריך הנ"ל אני יורד 30 קילו במשקל ובכן אולי לא עמדתי בציפיות של עצמי ויש לי עוד דרך לזה על תדאגו ירדתי 22 קילו במשקל נשארו לי 8 קילו אחרונים להם אל תדאגו... אבל אני מרגיש בן אדם חדש חיים חדשים שאני בריא יותר.. ושאני שמח יותר בחיים שלי והשמחה הכי גדולה שתמיד חלמתי ללבוש גינסים של LEE COOPER ו- DIESEL ואני היום יכול ללבוש בגדים בכייף של דיזל וכאוס ולי קופר וכדומה.. כלומר רק שתבינו ירדתי מחולצו…

• 131 תגובות
    • 10.4k צפיות
  24. Started by The Dom,

החלטתם לצום או לא? וכמובן הכנה למסורת: http://212.68.158.3/template/default.asp?maincat=3&catId=2&pageId=16 ..(אני אישית לא צם) עריכת אחראי פורום: הסקר והדיון לגיטימיים, יחד עם זאת אני מודיע שאם הדיון יסטה לכיוון וויכוחים על דת הוא יינעל. בשביל זה יש את: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337128.0

• 147 תגובות
    • 12.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים