עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by stone cold,

טוב בסוף קניתי את הDS LITE שלי מימדיה גיים אז ככה זה היה הזמנתי את המוצר בטלפון היה רק צבע שחור\אדום שילמתי בוויזה וזה היה צריך להגיע בדואר רשום בגלל החג חשבתי שהמשלוח יכול להתעקב אבל אחרי שבוע שכלום לא הגיע יתקשרתי בכל מקרה עשו טעות בהזמנה לא לקחו וויזה ולא שלחו את המוצר שהבינו שהטעות שלהם נתנו לי מתנה נרתיק לDS שניראה סבבה והיו מוכנים לדואר מהיר על חשבונם אבל אחד מהאחים שלי היה באזור אז הוא לקח כבר בכל מקרה המוצר הגיע סגור וחדש וגם הנרתיק הכל עובד מצוין ואני מרוצה יותר מזה אני לא יכול להגיד כי לא היה לי צורך במימוש אחריות ונקווה שלא יהיה צורך וגם זה המוצר הראשון שקניתי מהם

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. לרגל מעבר דירה, החלטתי שאני זורק דברים שאני לא צריך. סתם רציתי לשאול אם יש עוד דפוקים כמוני ששומרים קופסאות של חומרה. אני לא מדבר על קופסה של לוח אם שיש בתוכה את כל הכבלים והדרייברים ותקועה איפה שהוא בארון, אלא קופסאות של מחשבים קודמים, וקודמים קודמים שכבר ממזמן עברו לבן דוד. הנה מקבץ אחד מתוך כמה של מה שילך לפח עוד כמה שעות [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by yuraxp,

אהלן חברה,אני מנוי למגזין אך מי שגם מנוי או עוקב יודע שחברת SBC,החברה שמפיצה אותו פשטה רגל,אחר נרכשה לאחרונה על ידי משקיע,האם משהו כבר קיבל את מגזין מרץ?

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by zzz727,

ראיתי אצל חבר שלי טלויזיה רגילה (הכוונה לא פלזמה או lcd) שכתוב עליה hd 1080i ready מה הכוונה איך יכול להיות 1080I זה לא FULL HD? יש טלויזיות שהם HD READY וכתוב עליהם תומך באיכות 1080p מה הכוונה?? מה עדיף טלויזיה של חברה טוב הכוונה ל lcd שהיא hd ready או חברה בינונית לדוגמא konka שהיא full hd?? אם זה תלוי בגודל של המסך אז תסבירו...

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  5. מישהו מכיר מקום שניתן להוריד או לצפות ב IDC9 IDC10 וDSM-IV ??

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  6. Started by 114508534,

אהלן שלום הייתי רוצה בבקשה לברר ממי שיודע ומכיר , האם יש צורך בכרטיס אשראי בין לאומי לצורך ביצוע רכישות באיבאיי או שניתן להסתפק בכרטיס אשראי רגיל, כמו כן איך עובדת הפרוצדורה של הפאיי פאל, אני יכול להעביר כסף מהחשבון שלי בבנק לחשבון בפאיי פאל ? יש אפשרות למשוך אחרי זה את הכסף במידה ואני מוכר משהו ? תודה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  7. יש לי תנועה במעגל של גוף כלשהו: 1. אם נתון לי שהגוף נע במהירות קצובה, להיכן הכוח השקול? 2. אם נתון לי שהגוף אינו נע בתנועה קצובה, להיכן הכוח השקול? שאלה שלא קשורה לתנועה מעגלית: גוף נע בקו מפוטל (לא ישר), להיכן כיוון הכוח השקול? . תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Nahum2,

איפה אני יכול לקבל טיפול רפואי? אני בראשל"צ כרגע. אני לא מצליח למצוא

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. טוב לחברה שלי יש יומולדת עוד כמה שבועות, יש 2 אפשרויות 1. בושם, אני יודע איזה היא אוהבת ומעוניינת, כמובן שמדובר על בשמים לא זולים, אז זה הבושם, ופה יגמר התקציב. 2. קופסא עם כל מיני דברים סנטמנטליים קטנים שמזכירים בדיחות פרטיות\דברים שעברנו ודברים בסגנון X סוכריות\פרחים עבור כל חודש שעברנו ביחד, דיסק עם תמונות ושירים שלנו, וכו'. מצד אחד זה נראה יותר זול, אבל זה יותר מושקע\אישי. יאלה לחשוב אנשים לחשוב D:

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Meir787,

מעוניין לקנות את אלו: http://www.amazon.com/Sword-Truth-Boxed-Set-Books/dp/0812575601/ref=pd_bxgy_b_img_c http://www.amazon.com/Sword-Truth-Box-Set-Books/dp/0765344947/ref=pd_bbs_sr_2?ie=UTF8&s=books&qid=1239804142&sr=8-2 http://www.amazon.com/Sword-Truth-Boxed-Set-Books/dp/0765356856/ref=pd_bbs_sr_3?ie=UTF8&s=books&qid=1239804142&sr=8-3

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. אהלן, אני באמצע הקורס ויש לי עוד מעט מבחן בנושא בכל מקרה לא מצאתי אתר טוב כלשהו שיש בו הסברים טובים על האלכוהול וכו'. אני פשוט בן אדם שלא לומד 100 אחוז דרך שמיעה או הסתכלות בספר..רוב שינון הדברים שלי הם פשוט לקרוא קוקטיילים וכו' ואז לרשום את המצרכים עד שאני עושה זאת במדוייק ואז זה נקלט לי. מישהו מכיר אתר טוב עם הסברים בעברית על כל סוג אלכוהול וכו'? רוב מה שמצאתי היו אתרי מכירות.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by A.Iniesta,

הזמנתי חבילה לפני כשבועיים, ועכשיו קיבלתי מכתב שאומר שהחבילה במכס ומחכה לי שאבוא לשם, אלא אם כן הערך מתחת ל100 דולר ואז אפשר לשלוח להם פקס ובלה בלה בלה... החבילה שהזמנתי כנראה גדולה פיזית (בובות לבני הדודים) אבל הערך לא עולה על 50 דולר (48.11 דולר ליתר דיוק). מה צריך לעשות? להדפיס את הקבלה ולשלוח להם? איך יוצאים מהפלונטר הזה בלי לקרוע עוד יותר את הכיס? כל מי שהתנסה איתם בעבר מוזמן לתת Do's and Dont's. תודה רבה וחג שמח.

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  13. כותרת... תודה לעוזרים ;D אגב אם מישו צריך אז הפונקצייה היא- y=3x2 - 5x +4

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by freee,

שלום, אני צריך את הספר שבאתר הזה http://www.adwordssecrets.co.il/ מישהו יכול לעזור לי איפה אני יכול למצוא אותו כי כמה קנו את הספר ובטוח שזה מסתובב ברשת אז חבל שאני ישלם עליו 80 דולר שהאמת אין לי אותם. אני באמת יודה לכול מי שיעזור לי. עוד דבר שחשוב יש את הפרק הראשון הוא בחינם ואני לא מחפש אותו אלא את הספר כולו.(הפרק הראשון הוא כ2.5 מ"ב) תודה. מנהלים אם זה לא מתאים לפה אנא תעבירו! וכול האנשים שאומרים שזה לא חוקי אל תשכחו שאתם מורידים סרטים ושירים חופשי בלא חוקיות.

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  15. אחי מחפש רכב חדש. התקציב בסביבות ה-50,000 שקלים. אפשר קצת יותר אם התוספת מוצדקת. בעיקרון אני רוצה רכב שיש לו מוניטין של רכבים לקשישים כי זה מקטין את האפשרות שאיזה צעיר עם פוזה קרע לרכב ת'צורה. צעירים לא אוהבים רכבים לא "מגניבים" ששמים דגש על בטיחות ואמינות על חשבון המראה החיצוני. לכן מכוניות כמו סיאט איביזה, פיאט פונטו (שנתון נמוך), גולף, הונדה סיוויק, אקורדה ועוד כמה רכבים נופלים. הדרישות נוקשות: לא אמריקאיות, לא קוריאניות (בשום פנים ואופן. פיאט טיפו שלי שנת 95 נוסעת יותר טוב), לא אירופאיות למעט גרמנית, איטלקית וצ'כית. מה יש להציע?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by davidreznic,

למה תמיד בסרטים (ואולי גם במציאות) שומרים מחזיקים את הפנס מעל הכתף ולא לפני הגוף?

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  17. אני מאזור חיפה ככה שרק בחיפה זה רלוונטי יש את גון בריינרס בחיפה מידע על הקורס הנ"ל http://www.johnbryce.co.il/internetcatalog/CourseDetails.aspx?InternetDomainID=1811&SearchBy=domain&OldFileName=SearchResult.aspx&CourseNumber=6633&CompanyID=1 ויש את תפנטיק מידע על הקורס הנ"ל http://www.openu.ac.il/tafnitech/pc_tech.html יש לכם המלצות? או מקום שאתם יכולים להעיד עליו תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by approx,

זה פתוח מחר ואם כן ממתי עד מתי ? (בחיפה?(

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by Meir787,

;D

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by slrr,

מתי מגיעה N86 לארץ??? תודה ואם אפשר מפרט מלא..

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  21. רצויי שהכניסה תהייה ללא תשלום.... הייתי רוצה לבוא לקניון המרוקאים באשדוד אך אני לא יודע אם מתקיים שם השנה. אני מת לחגוג! להתפרק על האוכל המתוק!

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by Invisible person,

ידוע שוירוסים מזיקים לתוכנה. לפעמים צריך לפרמט בגללם, למחוק דברים וכו'. הם כמו מחלה שמתפשטת במערכת הפעלה וגורמת לשיבוש בתפעול המערכת. אבל מה לגבי החומרה? יש וירוסים שיכולים לגרום נזק לחלקים חומרתיים או שהדבר אינו הגיוני? קיים וירוס שיכול לשתק את המעבד בצורה כזו שאין אפשרות לתקן אותו? אגב, השאלה עלתה בעקבות מייל שקיבלתי על כך שמסתובב וירוס שהורס את הדיסק הקשיח...בטח שמעתם כבר.

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  23. Started by iakovl,

לכל חובבי המד"ב ביננו הפילוט של caprica, סדרת בת של battlestar galactica עלתה לאוויר. בגדול מסופר על האירועים שקדמו לסדרה המקומית, הפילוט של השעה וחצי מספר לנו את הבסיס לעליית הסילונים. יותר מזה אני לא אגיד חוץ מכמה רשמים אישיים: מופת! הפתיחה בלבלה אותי אבל אחרי כמה דקות מתאפסים על כל הסיפור הזה הוויכוח בין ה"אלים" למונוטואיזם בא בצורה די משמעותית ולדעתי מוסיף הרבה. ולסיום אני חייב להגיד שסוף סוף הבנתי למה הסילונים מאמינים באלוהים (בודד דרך אגב) ממליץ על צפיה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by IlanF,

זה לא סתם כפתור ALT, הוא עובד קצת שונה, אז למה הוא בעצם משמש?

• 2 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. איזה דגם כדאי לי לקנות על סמך נסיון שלכם או ידע בנושא. תודה

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.