כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
כמו שאתם יודעים ברגע שאתם יוצרים / מגיבים בנושא זה עושה subscribe ומודיע על הודעות חדשות ב"הראה תגובות חדשות להודעות שלי", איך אפשר לעשות unsubscribe?
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
התקשרתי לחמ"ן כדי לנסות להזיז מיונים לחבצלות, ובסוף כבדרך אגב שאלתי גם אם עברתי את המיונים לגאמא שהיו לי לפני שבועיים, ואמרו לי שכן. כמובן אני מתרגש כי פרוייקט גאמא הוא המטרה הראשית שלי בצבא, וגם קצת פיקפקתי אם יש לי מה שדרוש לזה, כי אני קצת חלוד בכל מיני נושאים בתכנות כי למדתי הכל לבד ולא המשכתי במגמת מחשבים. בכל אופן אני רוצה לוודא שאני מבין נכון את מצבי - אני צריך לקבל בקרוב זימון לסיווג ביטחוני, ובהנחה שאני עובר אותו להתקבל ישר לממ"ס? האם יש סיכוי שאני אעבור את הסיווג הביטחוני ולא יקחו אותי בסוף, כי מעבירים את הראיון יותר ממה שהם מקבלים בסוף? ועוד כמה דברים: מתי בערך מודיעים לי האם התקבלתי סופית? האם יש איזושהי תלות בציוני בגרות / תעודת בגרות? איפה ממ"ס משרתים? …
-
- 41 תגובות
- 16.8k צפיות
-
-
אנשים רק אתרים ישראלים עובדים לי ?? זה אצלהם?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד לבד קורס טכנאי מחשבים ורק לגשת למבחן ב MATRIX...מישהו יודע מה המחיר של מבחן כזה שם?
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי תאריך גיוס ב 7.6 של מי תאריך הגיוס הזה? (איזה חייל)? אני אחרי סיום יד'. התמיינתי למודיעין ואמרו לי שנישאר לי סיווג בטחוני וכל הזמן אומרים לי שאני יעשה אותו אחרי הגיוס. יש איתי עוד 5 אנשים בערך שיש להם סיווג ב 26/27 לחודש מה זה יכול להיות שאין לי סיווג עכשיו?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי טלפון חדש באירופה T-Mobile G1 הטלפון מעולה אבל מעביר המון data. כרגע יש לי סים ישן שיש לו רק edge אני מעוניין לקנות חבילה של אינטרנט סלולרי 3G באורנג'. מישהו יודע מה החבילה הכי משתלמת? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מפרט: Q6700 2.66 GHZ @ 3.00 ZOTAC GEFORCE GTX260 192C 4GB RAM KINGSTONE P45-DS3L GIGABYTE 600W THERMALTEK קירור למעבד FREEZER 7 PRO
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
פתחתי " עוסק פטור " ואני עובד גם שכיר וגם עצמאי . עשיתי לי מחירון שירות : התקנה רכיב - 50 / 70 ש"ח . התקנה מערכת הפעלה ( בסיס ) + אנטי וירוס - 150 ש"ח . התקנה תוכנה - 50 / 100 ש"ח אני עובד רק בבית לא יוצא ללקוחות . נ.ב. חלקים אני לא מוכר אין בזה רווח סתם כאב ראש אם הלקוח מעוניין אני לוקח כסף מראש מביא חלקים והאחריות לא ממני שירות נטו . חוות דעת , תודה !!!
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
-
טוב אני עוזב לחו"ל לתקופה די ארוכה ואני חושב לקחת את המחשב הנייח איתי גם כי השקעתי בו די המון וחבל להשאיר אותו אין מצב שיתנו לי לקחת אותו איתי למטוס כ'חפץ אישי'? או יגבו ממני תוספת תשלום ואם כן אז כמה גם לפרק את המחשב לחלקים לא ממש יעזור לי פה. מישהו פה היה המצב דומה? או שהבררה היחידה שלי זה חברה חיצונית ? ואם כן אז איזה יש במחיר שפוי תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בגישה לאתרים מהעבר (חומר, עיצוב). אני יודע שיש ארכיונים לשם כך. לדוגמה www.archive.org. השאלה שלי היא האם יש משהו יעיל יותר\ עוד אפשריות? סתם לצורך הדוגמה: גישה לפורום הישן של VGAMES.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה דגם כדאי לי לקנות על סמך נסיון שלכם או ידע בנושא. תודה
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני צריך לברר את זה לקרוב שרוצה להרחיב עסק קים שלו בעיקרון הוא צריך את ההקמה\תחזוקה עצמה ואחסון ופרסום החנות אמורה להיות לפחות בשלב הראשוני רק על בסיס הזמנות גולשים ברשת -בלי טלפון ככה שחשוב שהאתר יהיה מספיק מאובטח לכרטיסי אשראי כל הפרטים האחרים יבוא\אכסון פיזי\וכו לא רלוונטי כי זה הרחבה של עסק ואם זה הוא יסתדר לבד ולפני שמישהו יתחיל לזיין במוח שאני מפרסם העסק לא קשור למחשבים ואני לא נותן שמות ופרטים בפורום רק צריך בערך לדעת עלויות צפויות והוא יחליט אם מתאים לו
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חור בכל העניין של מוליכים ושיטת התמונות (זה מה שקורה כשמבריזים), לא ראיתי מספיק דוגמאות ולכן חסרה לי האינטואיציה של כיצד לתקוף בעייות מהסוג הנ"ל... הבעיה: נתונים שני מישורים חצי אינסופיים מוליכים ומאורקים הנפגשים בזווית של 60 מעלות. מטען q נמצא במרחק a מישר המפגש של המישורים (מהצד של הזווית בת ה60 ולא של זו בת ה 300). השאלה היא מהו הפוטנציאל החשמלי במרחב. כמובן שבכל החתך של המרחב שבו הזווית בין המישורים ה300 מעלות הניחוש העלוב לפתרון משוואת לאפלס +קיום תנאי שפה יניב פוטנציאל אפסי, הבעיה היא כמובן בחלק השני של המרחב. אינני מצליח בעליל למצוא קונפיגורציה של מטעני דמה (שיהיו כמובן בצד השני של המרחב (זה בעל ה300 מעלות)) שיאפסו לי את הפוטנציאל על המישורים......דרושה ראייה…
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
זה רק אני או שאף אחד לא יכול לגלוש בזאפ???
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש חנות שהשם שלה KRMA PC או משהו דומה לשם הזה אני רוצה לקנות חלקים למחשב אני רוצה לדעת אם קיימת חנות כזאת ! תעזרו לי בבקשה אם יש חנות כזאת תוסיפו לינק בבקשה ! תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום,יש לי מפרט והכל אבל אני לא קונה מחנות שמוכרת מחשבים אלה אני מעוניין לקנות את החלקים ולהרכיב את המחשב בעצמי למישהו יש חנות שמוכרת חלקי מחשב חדשים לא משומשים ? אם כן אני אשמח על המלצה שתוכל לעזור לי בבניית המחשב שלי . תודה,דור.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרוויח כמה ג'ובות על המחשב הישן ישן שלי... זה המפרט: מעבד INTEL Celeron 2.66 GHz (ליבה אחת) + המאוורר המקורי זיכרונות: 1x DDR400 512MB 1x DDR400 256MB CL 2.5 כונן קשיח: 80GB 7200 RPM (כונן חדש של WESTERN DIGITAL WD800JD עלה לי 200 שקל) כרטיס מסך: Nvidia Geforce MSI 5200FX 128MB ללא מאוורר - רק גוף קירור [ככה הוא הגיע) לוח אם: Gigabyte 8VM800M 775 http://www.tfdn.net/Upload/2006910122027947.jpg מארז: מארז של אייבורי שעבר התעללות כונן דיסקים: SAMSUNG RW 52-24-52 ספק כוח: MONO MODE ATX 400 כמה לדעתכם אני אמור לדרוש על מחשב כזה? הוא עובד כמו סוס רק לידיעתכם, והוא בן 3 או 4... כבר הפסקתי לספור. מכיוון שאין לי עוד מסך בשבילו, התקנתי עליו WINDOWS SERVER 2003 ו…
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הי חבר'ה, יש לי שתי שאלות לא קשורות אחת לשנייה בשום מצב 1) לפני כמה ימים קיבלתי מהבית ספר שלי את ציוני הבגרויות הסופיים שלי. לפי חישוב הממוצע במחשבון של אוניברסיטת ת"א - יש לי ממוצע 104, לפי חיושב הממוצע במחשבון של האוניברסיטה העברית - יש לי 106. איזה ציון פסיכומטרי אני "צריך" בשביל מדעי המחשב באוניברסיטת ת"א? לא הצלחתי להבין כ"כ לפי האתר של האוניברסיטה, הם עושים את זה בחישוב שנקרא "ציון משוקלל" שהוא הבגרות והפסיכומטרי ביחד, אבל לא ברור איך זה מתחלק ביניהם. אודה לעוזרים 1.1) באחת השורות במסמך שקיבלתי כתוב: "זכאות לתעודה - זכאי/ת" עכשיו, זה די מוזר. אני לא עשיתי בגרות בחינוך גופני בגלל... בעיות גופניות, ונאמר לי שאני צריך להגיש איזו עבודה. לא הגשתי אותה - כלומ…
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן. אני גר בחדר ממ"ד שאני רוצה להתקין בו דלת מנעול. דיברתי עם חברת רב-בריח והם לא מתעסקים בהתקנת דלת מנעול לחדר ממ"ד (תקנות בטיחות וכאלה). שאלתי היא האם מישהו מכיר חברה אשר מתקינה ביעילות דלתות מנעול בחדרי ממ"ד (מנסיון עדיף). תודה מראש ושבוע טוב. שחר.
-
- 12 תגובות
- 23.2k צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי רסיבר שעושה לי בעיות יש לכם מושג איפה אני לקבל קצת עזרה?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אפשר המלצות לסרטים טובים (גם חדשים וגם ישנים..אבל לא ממש ישנים.) אני אוהב סרטים כמו מטריקס וסרטי סוף העולם במיוחד..כאלו כמו "היום שאחרי מחר" "ארמגדון" וכו.. דיי דחוף ..כל המלצה שאתם חושבים תרשמו ..אל תתביישו P: תודה!
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יום טוב לכולכם אז ככה, אני מחפש באינטרנט כבר כמה זמן בכל מיני פינות וחורים ואתרים ואחרים מגזין מדעי עתיק וישן. שם המגזין הוא Philosophical Magazine והוא משנת 1798 והלאה, הוצאה לאור של Taylor & Francis מגזינים מדעיים עתיקים אחרים אפשר למצוא, את זה ספציפי, כמעט ולא ואם כן, אז רק בחלקים עם חוסרים רבים. גילגוליו השונים של אותו מגזין הם : Philosophical Magazine Philosophical Magazine and Journal Philosophical Magazine and Annals of Philosophy The London and Edinburgh Philosophical Magazine and Journal of Science The London, Edinburgh and Dublin Philosophical Magazine and Journal of Science בחיפושי ושיטוטי במרחבי הסייברספייס, מצאתי כרך פה, עותק שם, חצי מאמר וכל …
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין להתחיל ללמוד "אבטחת מידע" באופן עצמאי רציתי לדעת מאיזה אתרים אני יכול להתחיל ללמוד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
בד"כ מפרקים משוואה ריבועית ע"י טרינום או ע"י הנוסחה לכפל מקוצר או הנוסחה השנייה שאני לא זוכר איך קוראים לה.. אבל אני יודע שאפשר להישתמש גם בנוסחאת השורשים, אני פשוט לא זוכר איך, צריך לעשות את הנוסחה ואז להציב את X1 ואת X2 באיזה נוסחה מסויימת ואז מקבלים בעצם את הפירוק של המשוואה, מישהו זוכר מהי הנוסחה ?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-