כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
עיינים שלה ושאר הפנים מכוסות
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך הפשר לדעת מתי התקנתי תוינדוס? כבר מלא זמן שלא אתחלתי ובא לי לדעת כמה זמן זה
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי התנסות רבה בלחץ של לימודים ומבחנים מצאתי כמה דרכים יעילות מאוד לשפר את הלמידה ואת הזיכרון בטווח הקצר. - הדרכים שאני מפרט כאן זה דרכים שמנסיוני נוחכתי שהם עובדות- והייתי רוצה להתרכז כרגע על הדרכים הכימיות לשיפור הריכוז והלמידה: 1. קפאין- קפאין זה חומר פעיל מעורר די רב עוצמה שמצוי בקקאו, קפה,שוקולד ובתה שחור. יש צורה שצרוך את הקפאין, שנרצה להקפיד עליה אם אנחנו באמת רוצים למצות את ההשפעה המעוררת שלו: א. המוח מפתח סבילות לקפאין- זאת אומרת, כמות קפה מסויימת ששתיתם ביום א' אחרי כמה ימים כבר לא תתן אפקט ביום ג'. וכל אותם אנשים שאתם רואים ששותים קפה יום יום בכמויות וטוענים שזה מעיר אותם- בולשיט(האפקט כאן יותר פסיכולוגי-סומטי מפיזיולוגי). > ע"מ להתגבר על…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בדירוגיים השנתיים של המותג הנחשב ביותר, לקחה אפל את המקום הראשון, בנוסף להיותה ספקית המחשבים האישיים החמישית בגודלה בעולם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%92%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%95%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%94%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%aa%d7%92%d7%99%d7%9d-%d7%94/
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ישנם 1001 חנויות מחשבים שונות בארץ, ואני רואה בכולם פחות או יותר זהות, כאשר הבחירה של הלקוח מתמקדת בעיקר בטיב השירות ובמחיר, למרות זאת, ראיתי מספר רב של פעמים הודעות בפורום שאנשים מנסים להזמין מחוץ לארץ מוצרים ספציפיים, דברים שלא נמצא לרוב בכל חנות מחשבים, דברים כמו אוזניות מהסוג היותר יקר והיותר טוב, עכברים מקצועיים יותר, פתרונות קירור ומודינג אחרים למינהם, והשאלה שלי היא,ועוד מגוון רב של מוצרים שלא נמצאים בארץ ומשיחות עם ספקים ומוכרים הבנתי שפשוט אין ביקוש, אבל כנ"ל לפי הפורום זה לא כך בכלל. האם חסר בארץ חנות שמתקמקדות בנוסף לכל שאר חלקי המחשב והטכנולוגיה גם בסיפוק מוצרי מודיג, HIGH END וכדומה (ולא אני לא מתכוון לתת קטגוריה כמו שיש במספר חנויות ואתרים שמציעים כ-20 מוצ…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז אחרי שוויתרתי נכון לעכשיו על קניית מחשב חדש למרות כל התכנונים, והתחלתי ללמוד נהיגה, ואני חוסך בכל הכוח לאוטו הגעתי למסקנה שנכון לעכשיו אופניים יכולות להתאים לי מאוד, אני נוסע המון במוניות למרחים של 5~10 קילומטרים, ואם אני אחליף את הנסיעות האלה באופניים שיעלו בסביבות ה1000 ש"ח אז אחרי כמה חודשים ה1000 ש"ח האלה יחזרו אליי+ זה יותר בריא+ החוויה הרבה יותר כיפית מנסיעה במונית עם כל האנשים והנהג ששומע מזרחית ...... אז לעניין - בעקרון הבנתי שרצוי בתקציב כזה לקחת יד שניה, השאלה עד כמה זה משתלם ? מהו אחוז המחיר של יד שניה בהשוואה לקניה הראשונית? אם מדובר באופניים שנקנו ב6000 ש"ח ועכשיו נמכרות באלף אז כן זה מאוד מאוד שווה, אבל אם זה אופניים שנקנו ב1500 ונמכרות ב1000 אז אני אעדיף…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4/734016 לא ידעתי אם לצחוק או לבכות
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך לתת לאח (הקטן) שלי חיבור לבצפר (שהוא כבר שבוע מבקש ממני) ואין לי כוח לכתוב... אז יש למישהו איזה חיבור כלשהו לא משנה על איזה נושא של משהו כמו 3 עמודים או יותר ?? תודה , אם לא תעזרו לי הוא יהרוג אותי
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
:birthday: יש ליונתן הדוגמן שלנו יום הולדת, אז שיהיה לו הרבה במזל, הצלחה, אושר ועושר, עד 120 שמנמנים! מי יתן ויוחזר המקצ'יקן הישן והטוב! *אמן*
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין למכור באיביי פריט -מזכרת הקשורה למשחקי וידאו ( video game memorabilia ). אני מחפש אתרים בהם ניתן לקדם את המכירה ולהביא יותר תנועה לדף המכירה. אתרים כמו http://www.gamesniped.com. מישהו מכיר אתרים / פורומים / בלוגים בהם ניתן לקדם מכירה כזו? עדיף בחו"ל. תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לב אמיץ http://www.youtube.com/watch?v=4UBEYVd3OKk רוקי http://www.youtube.com/watch?v=aDCxv3PH-hQ טיטניק שר הטבעות קרטה קיד להרוג את ביל נחשים על המטוס מלך האריות באטמן
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משהו קטן שכתבתי בעקבות כל מיני אירועים שעברתי בחיים והיה חשוב לי לשתף. אשמח לכל ביקורת. החלק הראשון: קטע קצר שכתבתי: בני האדם, מעסיקים את עצמם יום -יום בשאלות קיומיות. מלא אנשים הבריאים בנפשם ובגופם שרויים בדכאון -עמוק. ומתחבטים עם עצמם, ועם הנפש הפנימית שלהם. קצת על דכאון דכאון היא לולאה חוזרת ונשנית, של מצב שהוא ניתן לשינוי ולפתרון. ע"י עבודה עצמית ופיתוח עצמי. לדעתי, לפני שהאדם מחפש את מהותו בחיים - עבודתו, בת זוגו לעתיד. עליו לעבוד על האיזון הפנימי והנפשי שלו. כל אחד ימצא את דרכו לעשות זאת בין אם זה ע"י יוגה, מדיטציה הרפיה או כל דבר כזה או אחר. אחרי שהאדם מגיע לרמה מסויימת של איזון, כך יותר קל לו להתמודד עם "צרות" החיים. כמעט כל המשאבים שלו מופנים לשיפור חייו והרגשתו,…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוף למה אני טמבל, למה?! הלכתי היום למכונת סרטים והחלטתי להשכיר את הסרט "בוראט" מכיוון שלא ראיתי את הסרט מעולם והחלטתי שהיום זה יום שמתאים לכסות את החור בהשכלה שלי. השכרתי את הסרט במכונה, העברתי כ. אשראי, הכל הלך טוב ויפה. קיבלתי את הקופסא של הסרט, על המסך היה רשום שאני יכול להחזיר את הסרט תוך 5 דקות ללא חיוב. לקחתי את הקופסא,והתחלתי ללכת לכיוון הרכב. בדרכי לרכב,החלטתי שלא כהרגלי לפתוח את הקופסא, ולמרבה הפתעתי- הדיסק היה דיסק צרוב כשהמילה "BorAt" רשומה בטוש פרמננט שחור. הייתי מופתע משהו, והתחלתי להתלבט האם הדיסק מזויף והאם מישהו דפק את הדיסק המקורי...תהיתי לעצמי איך זה אפשרי אם יש את הצ'יפ על הדיסק ולבסוף החלטתי להחזיר את הסרט ע"מ שאני לא אחוייב על הנ"ל. חזרתי למכ…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מגילת החירויות הגדולה, התאריך הוא של מספר ההודעה שלי(1215), החודש באותה שנה הוא יולי.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך להכין הרצאה קצרה אודות WIFI, האם מישהו מכיר או נתקל במצגות\סרטונים על WIFI בין אם זה הסבר טכני פשוט או פרסומת מצחיקה שממחישה את השימוש ב WIFI, עשיתי חיפוש בגוגל ויו טיוב אבל אם מישהו נתקל במשהו נוסף זה תמיד יכול לעזור. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היתה לי יומולדת ב18 למאי ואחותי בת ה12 בנתה לי שולחן כדורגל :D בחוג נגרות שלה. הנה קצת תמונות http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200406022227596357&user=misterbla אני לא ראיתי את השולחן הזה לפניי שהיא הביאה לי אותו אתמול ואני חייב להגיד שזה הרבה יותר ממה שציפיתי! ממש אחות מוכשרת
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפי טעם במוזיקה (רוק כבד,האווי מטאל וכו..), תחביבים, צורת לבוש, תספורת ? מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים... אם אתה בכלל מבינים למה התכוונתי.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בכיתה י' ורק התחלנו ללמוד פיזיקה... מה שלמדנו: כל הנושא של זמן מהירות ותאוצה [קבועה בלבד]. הבעיה: נהג קטר הנע במהירות 108 קמ"ש מגלה שעל המסילה עליה הוא נע נעה רכבת איטית באותו כיוון. הנהג מפעיל את הבלמים כאשר המרחק בין הרכבות הוא 350 מטר. הרכבת האיטית נעה במהירות קבועה של 36 קמ"ש והקטר מאט בקצב קבוע של 0.5 מטר\שנייה. א) האם תתרחש התנגשות? אם כן באיזה מרחק מהמקום בו הפעיל הנהג את הבלמים היא תתרחש? אם לא - באיזה מרחק תמצא הרכבת מהקטר ברגע שבו הוא נעצר? ב) מהי התאוצה הגבולית שתמנע התנגשות? אני צריך את הדרך המלאה כולל הסברים... תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=110360446565&Category=51071 לאחר מכס,מע"מ מס גולגולת וכו'
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עבדתי בחנות מחשבים גדולה והמנהל סניף שם היה על הפנים נגד לקוחות עושה בעיות בין העובדים אז נשבר לי ובאמצע מול לקוחות לקחתי את הרגליים והלכתי! היום ראיתי עבודה בתור מכירות מחשבים אז אמרתי למה לא נשלח קו"ח ולא ראיתי את השם של החברה מסתבר ששלחתי לאותו מקום !!! הבעלים יראה את הקורות חיים שלי הוא יקבל התקף לב !!! אני בסרטים !!! איזה פאדיחה לא ראיתי את השם של החברה זה היה בקטן!!! רק ששלחתי שמתי לב :bash: מה עושים ? מקסימום אם הוא יתקשר אני אכבה פלאפון אני מת מבושה !!!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שלי מהמחלקה הביא ליחידה דיסק שנקרא "דיסק מצחיק" או בהעדפה לועזית "Amha's greatest hits" (מיד תבינו למה)... הדיסק הזה נשבר כשאמא של אייזק התיישבה עליו. הדיסק הכיל מלא שירי מזרחית כבדים, שהם תאווה לאוזניים, הומור טהור, אשכרה לשמוע ולהינות... מופעי סטנד-אפ של ההרכבים הטובים בארץ מתגמדים לעומת תכולת הדיסק הזה. בין ההברקות (אישה שטן, לשיר מאחורי סורגים, המכתב, סוהר ועוד...) היה שיר, שאין לי מושג מי המבצע שלו והוא הולך כך : מתחילים בפזמון... "יש לי אישה מטומטמת, יש לי אישה מפגרת. יש לי אישה... רק צרות עושה". בית ראשון : היא לא יודעת לבשל, היא לא יודעת לכבס... היא לא יודעת לנקות... לטאטא ת'רצפות. ושוב הפזמון (מדי פעם מושמע עם אפקט Dual Voice). קיצר, מדובר באחת ההברקות העמחאי…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
הנייד נקנה ללא מערכת הפעלה בכלל.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כנסו לתרגום של גוגל http://translate.google.com תבחרו שפת מקור עברית - שפת מטרה גרמנית תכתבו: נשבר לי החלון - מתרגם נכון נשבר לי הלב -מתרגם נכון אך ברגע שתנסו לתרגם נשבר לי הזיין - הוא יתרגם את זה לאנגלית
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שהותירו אותנו פעורי פה מהאלבום האחרון שיצא ואחרי שכבר הודיעו שהם לא מתכוונים לעשות עוד אלבום הנה מגיע פרק נוסף וחדש בסאגה המהפנטת של הצמד סיימון את ראג'ה! אז אחרי 4 שנים של תקווה וציפייה הנה הוא הגיע! Shpongle - Ineffable Mysteries From Shpongleland 01. Electroplasm 02. Shpongolese Spoken Here 03. Nothing Is Something Worth Doing 04. Ineffable Mysteries 05. I Am You 06. Invisible Man In A Fluorescent Suit 07. No Turn Un-Stoned 08. Walking Backwards Thought The Cosmic Mirror כרגע האלבום משוטט לו ברשת וביוטיוב ויהיה ניתן לרכישה החל מהשני לנובמר לפי האתר של טוויסטד. אני אנסה לחבר ביקורת לאלבום בשבוע הקרוב.. בנתיים מהאזנות חוזרות וחוזרות אפשר להגיד בלב שלם שהם לא איבדו א…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-