כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
חברים, אני פותר תרגילים מהמיקודת ונתקלתי בסעיף בהסתברות שכבר חצי שעה אני יושב עליו ולא מגיע לפיתרון (3/23) בבי"ס תיכון מסוים ניגשו כל תלמידי שכבת י"א לבחינת הבגרות בלשון. 24% מתלמידי השכבה לומדים בתנאי פנימייה. אם בחרים באקראי תלמיד מהשכבה,ההסתברות שהוא הצליח בבחינה בלשון היא 0.7 . ההסתברות לבחור באקראי תלמיד שלא הצליח בבחינה בלשון וגם איננו לומד בתנאי פנימייה גדולה פי 1.5 מן ההסתברות לבחור באקראי תלמיד שלא הצליח בבחינה בלשון וגם לומד בתנאי פנימייה השאלה היא: ידוע שבשכבת י"א באותו בית ספר לומדים 100 תלמידים. בוחרים בזה אחר זה שלושה תלמידים מבין תלמידי השכבה הלומדים בפנימייה. מה ההתסברות ששני התלמידים הראשונים שנבחרו הצליחו בבחינה בלשון והתלמיד השלישי נכשל בה? תודה ל…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מתוכנן לסוע לארה"ב בקיץ (בסביבות סוף מאי) דרך הסוכנות היהודית, בשביל להיות קב"ט באחד מן המחנות של הקהילה הרפורמית. מישהו היה במחנה כזה ויכול לספר על התפקיד\חוויות\המלצות? אני אשמח מאוד. נ.ב יש לציין שאני מחזיק בדרכון אמריקאי (נולדתי שם ועליתי בגיל 7)
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://www.ptroa.co.il/petitionmovie/petition.html פשוט לראות את הסרטון,לא צריך להרחיב במילים מכיוון שאתם תרצו להפיץ אותו בעצמכם וכמובן אל תשכחו לחתום.
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי אנשים לי ולחבריי נוצר דיון אם נגיד אני לא עובד כרגע ויש לי מילואים קרביים של 20+ יום משלמים לי על זה או לא?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי באיטרנט שעה אני לא מצליח למצוא את הכתובת של חברת רפאל הבנתי שזה ליד כביש עכו קריות אבל אני צריך כתובת כדי שה GPS החמוד שלי יוביל אותי לשם תודה מראש אנשים
-
- 4 תגובות
- 34.9k צפיות
-
-
מישהו פה היה בסינמה סיטי VIP? אני רוצה לבוא לשם עם חברה שלי רק אני והיא נהיה באולם ? או שעוד אנשים יהיו באולם ? האוכל והשתייה זה בחינם ? שאלה אחרונה.. אני בן 17+ , אני יכול לקנות כרטיסים של VIP ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לאחרונה גיליתי תקלה בכרטיס המסך שלי מדגם Ati 4850 512mb של חברת gigabyte , הבעיה הייתה שהוא התחמם יותר מדי. ניצלתי את האחריות אך בחנות החזירו לי כעבור מס' ימים כרטיס מאותו דגם של חברת Sapphire . (כרטיס זול יותר בכ- 35 שח). האם חילוף כזה מקובל בשימוש באחריות? מה ההבדל בין שני הכרטיסים ואם עלי לעשות בלאגן ע"מ לקבל כרטיס כמו המקורי?
-
- 82 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים ברגע שאתם יוצרים / מגיבים בנושא זה עושה subscribe ומודיע על הודעות חדשות ב"הראה תגובות חדשות להודעות שלי", איך אפשר לעשות unsubscribe?
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מאיפה להתחיל? מישהו מכיר איזה ספרים טובים שמלמדים את בסיס הפילוסופיה וכד'? או כל דבר אחר (רק לא מגזינים) הבנתי שלא שווה ללמוד מקצוע זה באחת ממוסדות הלימוד האקדמיות כיוון שהעתיד עם מקצוע כגון זה מוטל בספק. מה אתם חושבים? סמיון.
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הזמנתי מסך מסקאיי פי סי והוא הגיע עם פגם בצד בסוף של המסך יש מין גוון צהוב כזה המסךbw 2053 עכשיו אני לא יודע מה לעשות להגיד לסקאייי פי סי זה בעיה למה אני גר בחיפה ולשלוח להם הם דורשים ממני לשלם על כל צד של משלוח 40 שח מה לעשות ? (הם אשמים שהם שלחו לי מסך פגום ועכשיו אני צריך להוסיף 80 שקל על כלום ?!)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עזבו את זה שמיתון, עזבו את זה שלרוב האנשים היום אין כסף לקנות מכונית חדשה, עזבו את זה שזה אחד הדברים הכי לא כדאיים מבחינה כלכלית... אבל לקנות מכונית סינית חדשה בלי שם, בלי מוניטין, בלי וותק, בלי אמינות ב 140,000 ש"ח? מזל שאין גג, אחרת היו צריכים לעשות 2 חורים לאוזניים של החמור שיקנה אותה! http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/867/692.html
-
- 65 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
-
אני מאיזור ב"ש ואני לא מוצא כאלו כאן! מדובר על הסוכריות שהן כמו M&M אבל במקום שיש שוקולד בפנים יש ג'לי בטעם פירות! הדבר הכי טעים בעולם... אני מכור כי הביאו את זה מארה"ב ונגמר לי :'( איפה אפשר למצוא כ אלו באיזור ב"ש מישהו יודע?
-
- 79 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
אני לבנתיים ראיתי רק אחד, הלך לי הצוואר מלהסתכל למעלה אז חזרתי לחדר מישהו הצליח לראות?
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אנשים רק אתרים ישראלים עובדים לי ?? זה אצלהם?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
בשאלון לסיווג ביטחוני נשאלת השאלה האם השתמשת בסמים, כמה למה איך ומתי. האם הודאה על שימוש בסמים קלים (אפילו חד פעמי) תשלול מייד את האפשרות לקבל סיווג? האם הם יכולים/מזיז להם מספיק לפעול בהליכים כדי לפתוח תיק פלילי? אני מניח שזה מראה על אישיות מסוימת, השאלה אם הודעה על שימוש חד פעמי שוללת ישר.
-
- 41 תגובות
- 32.6k צפיות
-
-
בHOT FUN וHOT GOLD היו בצהריים פריזים כל שנייה היה תקיעה רציתי לדעת אם זה לא בעיה אצלי או שגם אתם מרגישים? שאני לא אזמין טכנאי סתם! תודה רבה |כן| עזרתם לי מאוד
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי טלפון חדש באירופה T-Mobile G1 הטלפון מעולה אבל מעביר המון data. כרגע יש לי סים ישן שיש לו רק edge אני מעוניין לקנות חבילה של אינטרנט סלולרי 3G באורנג'. מישהו יודע מה החבילה הכי משתלמת? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
פתחתי " עוסק פטור " ואני עובד גם שכיר וגם עצמאי . עשיתי לי מחירון שירות : התקנה רכיב - 50 / 70 ש"ח . התקנה מערכת הפעלה ( בסיס ) + אנטי וירוס - 150 ש"ח . התקנה תוכנה - 50 / 100 ש"ח אני עובד רק בבית לא יוצא ללקוחות . נ.ב. חלקים אני לא מוכר אין בזה רווח סתם כאב ראש אם הלקוח מעוניין אני לוקח כסף מראש מביא חלקים והאחריות לא ממני שירות נטו . חוות דעת , תודה !!!
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
חשבתי לרגע לשאול את קהל היעד מה אין כיום בחדשות והייתם רוצים לראות שקשור במחשבים ? אני אישית מחפש תחומים חדשים אז הרי לכם במה לרעיונות.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מפרט: Q6700 2.66 GHZ @ 3.00 ZOTAC GEFORCE GTX260 192C 4GB RAM KINGSTONE P45-DS3L GIGABYTE 600W THERMALTEK קירור למעבד FREEZER 7 PRO
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
-
-
אני לא מדבר רק על ספרד אלא על כל אירופה למשך כל תקופת האינקוויזיציה
-
- 21 תגובות
- 10.2k צפיות