עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ovid,

הזמנתי חבילה מארה"ב הם שלחו את זה דרך DHL , זה הגיע כעבור כמה ימים לגרמניה ומשם בתאריך 24/2 כתוב שזה כבר נשלח לישראל. עבר יותר מחודש והסטטוס האחרון שיש לי זה שזה נשלח ב24 לארץ. אני מתקשר לדואר ישראל אומרים לי זה לא הגיע לארץ, מתקשר לDHL הם אומרים שזה נשלח ב24 כבר לארץ ולא הגיוני שמטוס טס מעל לחודש מגרמניה לישראל. מה אני עושה? יש לי מספר מעקב עם CK בהתחלה.. אני זוכר פעם קודמת כשהיה לי עם CP בהתחלה כן הצלחתי לבדוק היכן החבילה בארץ בדיוק, אבל את המספר מעקב עם CP נתנו לי מדואר ישראל לאחר שנתתי להם מספר מעקב עם CK והיא המירה לי לCP. הבעיה שעכשיו הם לא יודעים על מה אני מדבר בכלל.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. טוב,אז כמו שניתן להסיק מהכותרת,אני רוצה להרשם לאיביי. וכמו שניתן להסיק מהכותרת אני לא מעוניין לתת את כרטיס האשראי שלי. מה אפשר לעשות? בעיקרון אני מוניין לקנות\למכור בEBAY,פתחתי חשבון ב PAYPAL(ללא הכנסת כרטיס אשראי כמובן) והכל,אבל לאיביי אני לא מצליח לעשות registration בלי כרטיס. מה אתם עושים? או שלכולם פה יש כרטיס אשראי? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. http://s5.yousendit.com/d.aspx?id=2FNCQTG8L0LEA18YGAA8YGPYFK

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. היי חג שמח. ,2 דברים, אני משתחרר עוד מעט מהצבא ושוקל ללכת למקום של הכוונה מקצועית,במה לעסוק בעתיד,במה ללמוד וכו'..,יש לכם המלצות ספציפיות?,הבנתי שהעלויות הם סביב ה750 ש''ח~,שווה או בזבוז כסף לדעתכם? ובנוסף לזה,חברה שאחרי צבא הלכו לעבוד באילת באחד המלונות,יש לכם המלצות איפה להתחיל ובמה כדאי לעבוד? חשבתי על מלצרות(מלצרות ואז רום סרוויס שכבר אני בונה על הטיפים),רציתי בהתחלה אבטחה אבל הבנתי שצריך שתהיה אנגלית ברמה גבוהה וגם לא מספקים מגורים בדרך כלל לשומרים/מאבטחים.(רובאי 02 אם זה רלוונטי) לאיזה מלונות כדאי לפנות בקשר לעבודה מבחינת שכר,תנאים,מקום מגורים. רוצה לעשות את המועדפת שלי שמה. תודה וחג שמח.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by stojakovic,

הידעת? בשנת 2007 hwzone פרסמו את עצמם בעיתון popular science!

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  6. היי ;D אני: מחפש מידע בנוגע למפעיל מערכות מחשב בצבא מה הוא הידע הדרוש לסוג של שירות כזה בצבא ואייזה מבדקים ואייזה רמה של מבדקים יש שם בצבא בקשר לזה אייזה חומר יש במבדקים לזה בתודה מראש לעוזרים אוהד!

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  7. שלום, יש ברשותי כרטיס אשראי של ישראכרט והייתי רוצה להתחיל להשתמש בו, אך אני קצת חושש מאחר וגם שמעתי הרבה סיפורים לא כל כך טובים לגבי זה. 1. הייתי רוצה לדעת אילו תוכנות פעולות אני צריך להפעיל על המחשב שלי קודם כל על מנת להגן על המחשב שלי? 2. הייתי רוצה לדעת מה עלי לחפש באתר ממנו אני מתכוון לקנות על מנת לוודאות שהאתר (א) מאובטח ו(ב)בטוח לשימוש? 3. כל דבר אחר שלא חשבתי עליו אבל יוכל להועיל. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מישהו נתקל בכזאת מעל? אני מחפש אותה בנרות, חג שמח!

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  9. אז ככה השאלה היא: מי זה? http://e-noar.tau.ac.il/volymp2006/html_version_bet/html_version_bet/www.nndb.com/people/089/000027008/walt-disney.jpg ומה הקשר שלו אל הדמות הזו: http://e-noar.tau.ac.il/volymp2006/html_version_bet/html_version_bet/www.newlaunches.com/entry_images/070605/mickey_mouse.jpg תודה לכל מי שיעזור לי, זה חשוב מאודדדד

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Bashash,

למישהו יש גם את הבעיה הזאת?? אני ממש מיואש כבר!! בהתחלה חשבתי שזה הפיירפוקס ואז ראיתי שזה קורה בכל דפדף אחר. כל סרטון (גם אם אני עושה רענון...) נטען כל כך לאט!!! אני חושב שלא ראיתי כבר איזה חודשיים ביוטיוב סרטון ברצף מבלי להוריד אותו או לחכות שיטען! יש לי 018 מהירות 2.5 יש עוד אנשים עם אותה בעיה?

• 10 תגובות
    • 6.9k צפיות
  11. היי. אני יודע שרבים כאן מדברים על דיל אקסטרים, אבל לא ממש מצאתי שם לפטופים. הנייד הוא עבור קרובת משפחה שהולכת לגור בארה"ב תקופה. אשמח לכל עזרה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  12. אתר חדש ירכז את אתגרי הממשלה בכל התחומים, כדי לקבל הצעות לפתרונות מהמגזר הפרטי ■ במסגרת פיילוט הכולל שלושה אתגרים, המציעים הנבחרים יקבלו מענקים של 50 אלף שקללכתבה

13. שלום לכם אני מתחיל קורס פסיכומטרי באפריל ואני רוצה לקחת כמה שיעורים פרטיים לפני זה כי יש לי כמה נקודות חלשות שאני רוצה לעבוד עליהם כדי שאני לא אהיה בפיגור אחרי הכיתה בקורס........... כעקרון אני מחפש מורה פרטי שיהיה מעודכן בחומר של הבחינות האחרונות ושיהיה בן אדם נחמד שאפשר להסתדר ולהבין אותו ועדיפות אם הוא סטודנט למדעי המחשב או מתעסק במחשבים כי יש לי נטייה להבין אנשים כאלה יותר בקלות. תודה למסייעים אגב המורה צריך להיות מירושלים או אחד הישובים הסמוכים.....

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  14. אני מתכוון לתמונה של פרץ שהוא באיזה תרגיל צבאי והוא מסתכל במשקפת כאשר היא עם הכיסויים ואי אפשר לראות כלום.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by RED_ALERT,

אחרי הרבה שנים אני מחפש לקנות כסא מחשב חדש. הישן כבר הרס לי את הגב. יש איזה המלצה איפה לחפש כסא מחשב טוב? תודה מראש ארז

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by fish123,

יש לי נגן MP3 וניסיתי להסיר את הברגים. את הבורג הרביעי לא הצלחתי, אז נתתי למישהו שניסה...ולא הצליח ממש. הבורג התעגל ואין ממש דרך להסיר את הבורג (ואני צריך להסיר!) יש פתרונות???? זה דחוף!

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  17. תחרות היופי הראשונה בעולם לדמויות מלאכותיות, מיס AI, מבטיחה להיות אחד האירועים המרתקים ביותר בתחום הבידור והטכנולוגיהלכתבה

18. Started by udicol,

הלכתי על זה בגדול ! חסכתי והחלטתי לרכוש מחשב ! הינה לכם: אם אפשר לשים לב, קיבלתי את המחירון בחוץ לארץ , כאן אני חייב לשלם הכל כולל הכל. מהירות 4Mhz זיכרון -64Kbyte דיסקט גמיש Floppy disk - 320k אני שוקל אם לקנות מערכת הפעלה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by SweeT_EviL,

שאלה פשוטה, האם אתם מאושרים/שמחים עכשיו מהחיים שלכם/ תקופה אחרונה... מוזמנים לשתף. אני אומר 75% - לא.

• 42 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by RTTW,

היי אנשים יש לי שאלה לכולם... יש לי ידידה מאוד טובה אנחנו מדברים בכייף אל הכל... ואחרי כמה חודשים שעברו היגעתי לסיטואציה שאני ניקשר אליה יותר פשוט כייף לי להיות איתה, לדבר איתה זה שהיא מתקשרת אליי, שולחת הודעות ואנחנו ניפגשים שישי נהנים משחקים מדברים והכל סבבה... היא בחורה מדהימה, משקיעה בלימודים לא אחת שמשעשנת לא שותה אלכוהול - אז שאני איתה אני לא מעשן מנסה שלא יותר נכון ושותה קצת... (לעומת זה עם חברים אני שותה את עצמי למוות ומעשן איתם בכמה שעות 2-3 קופסאות שזה תוספת לקופסה ביום שגם ככה הולכת... עכשיו בזמן האחון זה קצת מעיק לי שאני ניפגש איתה ואנחנו יושבים מדברים ואני מסתכל אלייה בעיניים לבחורה המדהימה הזאת ולא יכול פשוט להגיד לה שניקשרתי יותר... ואני זה שכבר עבר את ס…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים