כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
http://www.virtualbartender.beer.com/beer_usa.htm תכניסו את המשפטים הבאים והיא תעשה מה שתגידו לה.. הנה מה שמצאתי עד כה: light saber kiss me kiss a girl jiggy ass show me your tits beer pour me a beer bath lick make love siesta strip head rob zombie Pillow Fight tap dance lap dance push ups do jumping jacks be sexy make me look man banana macarena call me box yoga hair laugh dance on the bar spread sing tickle karate robot spin fire hand stand think hoolahoop surf riverdance tongue cowboy airguitar sunshine bow lollipop gun angry flex bend over write me hummer אם תמצאו עוד, אתם מוזמנים לחלוק..
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשנה שעברה שדרגתי מ"חברה 4.0" ל"אישה 1.0" וגיליתי שהתוכנה גוזלת משאבי מערכת רבים.שמתי גם לב שהתוכנה מפתחת ישומי בת (או בן) אשר גם הם גוזלים משאבים.שום הסבר לתופעה זו לא היה מצוין בתיעוד של המוצר,למרות שמשתמשים אחרים אמרו לי שזה צפוי לנוכח טבע התוכנה. לא רק זה, "אישה 1.0" מתקין את עצמו כך שהוא רץ עם כל אתחול של המערכת וכך הוא יכול לפקח על כל פעילות המערכת.חלק מהישומים כמו "ערב פוקר 10.3" ,"מסיבת רווקים 2.5" ו"ערב בפאב 7.0" כבר לא ניתן להריץ על המערכת כלל, וגורמים למערכת לקפוא בפתיחתן. "אישה 1.0" באה ללא אפשרויות התקנה לחלוטין, כך שהתקנת פלאג-אין לא רצויים כגון "חמות 55.8" ו"גיס בטא" היא בלתי נמנעת.כמו כן,ביצועי המערכת יורדים ככל שהזמן עובר. תכונות שהייתי רוצה לראות בגיר…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צאו שניה מתוך נקודת ההנחה ''למה שמישהו יעשה את זה '' וענו יש אייפון אם אני מוציא ממנו את העדשה של המצלמה שמחוברת ללוח האם בעזרת כבל FLAT עם 4 גידים או יותר מזה באמת משנה ומאריך את הכבל 3 מטר ואז מחבר את העדשה . זה יכול לעבוד ? מה לגבי 775 חוטים מולחמים למעבד ואז לתחתית מסויימת עם 775 נקודות , כך שהמעבד בעצם מחובר לסוקט בכבלים זה יכול לעבוד ? אני רציני בבקשה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך הדרדרנו למצב מטורף של הידברות עם אירגון טירור ששואף להשמידנו(אפילו הפת"ח הוציאם מחוץ לחוק בזמנו),רק בגלל שהם מחזיקים כבני ערובה את האזרחים שמאמינים בהם ולכן בחרו בהם להנהיגם.....צריך לעצור את הטירוף של ההידברות ולנהוג חד משמעית בביטוי-הקם להורגך השכם להורגו!!!!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תודה לעונים... אלפא היא הזווית בין שיפע המשטח לאופק [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרונות G.SKILL 2GB 800MHz CL4-4-4 PK מחנות שתומכת ב PAYPAL מישהוא מכיר ?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נסעתי היום לקנות קצת בגדים וזה מה שקניתי.. כפכפים של QUICKSILVER מכנס של חברה לא מוכרת חולצה של QUICKSILVER מכנס ספורט של NIKE וקניתי עוד גרבים, ועוד מכנס כזה מעפן.. :-\
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.amirlotan.com/nassralla/nasralla.html http://planet.nana.co.il/atarsh//flashoo/nasral.html חחח משחקים דפוקים , אבל זה הקטע :}
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי על אתרים שמאפשרים שרות שליחת אס.אמ.אס חינמי (הכוונה היא כמובן לא לאיסיקיו). אשמח ואודה למי שיוכל לקשר אותי לאתר שכזה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהוא בכלל מכיר את הזמר הזה? So you can Suck my Dee*k if you dont like my Sh**t ---- I hope you fu**ing burn in heel with this sh**t מכירים?? Whitout me? Lostyourself? ???
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני חודש וכמה ימים עשיתי מנוי באתר הנ"ל למשך חודש. למרות שתוקפו של המנוי פג לפני כמה ימים, אני עדיין נהנה מיתרונות משתמשי הפרימיום (הורדה במהירות מקסימלית, הורדה בו-זמנית של מספר קבצים וכו'). מדובר בבאג כלשהו? יש סיכוי שאיכשהו יחייבו אותי על השימוש הזה (שילמתי בפייפאל)?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכל מי שיש לו בגרות מחר בלשון (ואני יודע שיש פה כמה), שיהיה לנו בהצלחה! אני מרגיש יחסית מוכן, אבל לא פלא. כל שני ורביעי בשלושת השבועות האחרונים הייתי בתגבורים של 3 שעות בבית הספר, ימי ראשון ושלישי הייתי עם מורה פרטית לפחות שלוש שעות ביום, ובשאר הימים תרגלתי לבד לפחות שעה וחצי. אני ממש גרוע בלשון. כלומר, אם "לשון" היה מקצוע של אוצר מילים, ניסוח משפטים נכון, ניקוד וכתיב תקין, ובכללי לדעת את השפה ברמה גבוהה - הייתי מקבל לא פחות ממאה בלי להתאמץ בכלל. אבל זה פשוט מקצוע של לשנן מלא מלא גזרות ובניינים ועוד שטויות שלא הולכות לעזור לי בשיט בחיים (וזה המקצוע היחיד שאני יכול להעיד שאין לו שום ערך לחיים שלי, אפילו לא קצת אפילו לא מעט פשוט כלום). אז יאללה שיהיה לכולנו בהצלחה! תנו היום…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יהיה זכרם ברוך תעשו ציטוט ותדליקו נר ---------------------------------- לזכר איגל ז"ל שנרצח לפני שנתיים בחדירת מחבל לגדוד 51 גולני הוא נירצח בזמן שישן יחד עם עוד 6 חבריו ולזכר אלמר שנהרג בפיגוע בגן העיר בראשון לציון הוא היה בן 15 אני לא שכחתי ולא ישכח
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים אחרי שלא היה לי מחשב נורמאלי הרבה מאד זמן.. קניתי אחד חדש בעזרתם של כמה אנשים טובים מכאן, וזאת היצירה הראשונה שלי בו .. מילים לקוחים מEmpire Crew המנגינה והכל פרי יצירתי .. ללא העתקות או משהו כזה אשמח מאד לקבל את תגובתכם על הקטע -- כמובן הקטע מיועד למועדונים .. תנו לי טיפים וכאלה אם אתם חושבים שיש לשנות משהו . . http://rapidshare.de/files/14516541/KOBrA_Feat_Empire_Crew_-_I_will__KOBrA_Remake_.mp3.html כדי להוריד יש לגלול מעט למטה עד שתראו "FREE" --> לחצו על זה חכו 20 שניות --> יופיע תמונה עם 3 אותיות רשמו אותה ולחצו להורדה ... תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הלוחם הכי מושלם שיש... http://video.google.com/videoplay?docid=-4609381522811996320&q=fedor&hl=en http://www.youtube.com/watch?v=E8nQzel121g http://www.livevideo.com/video/66B6D037667A46FE8E4F5A3FADA17444/fedor-emilianenko-highlights.aspx דברו...
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה סיימתי לימודי הנדסת תעו"נ בשנקר. עד כה לא מצאתי עבודה וכרגע אני ממלצר (כך עשיתי בשנתיים האחרונות). אני מחפש בעיקר עבודה בתחומי התפעול השונים: ניהול פרויקטים, או"ש, Planning וכדומה. לאחרונה הציעו לי משרה שכוללת התעסקות וכתיבת "קוד" SQL. כלומר, משרה שלא תעזור לי כמעט בכלל לתחומים שלעיל, אך כן תקדם אותי בעולם מערכות המידע, ה BI וכל זה. אני יודע שיש בפורום מספר מהנדסים. לכן רציתי את דעתכם לגבי האפשרות להתפתח בעתיד בכל אחד מהתחומים הנ"ל ועד כמה אפשר להרוויח בהם כאשר אתה בעל נסיון. חלק מהחששות שלי ממשרת תמיכה ב SQL היא שבסופו של דבר, אתה מעיין "סוג ב" של מתכנתים. זה לעומת שאר התחומים, שפשוט מהווים תחום ידע בפני עצמם והם ליבת הנדסת התעשיה. בקיצור, אשמח אם אנשים…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן סתם מסקרנות רציתי לדעת אם זה שאני חוסם פרסומות ביוטיוב בעצם אומר שמי שהסרטון שלו לא מקבל על כל צופה כמוני כסף?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לפי האתר של היחידה להכוונת חיילים רשום שצריך בסך הכל חצי שנת עבודה חברה שלי עוד חודש מסיימת חצי שנה אבל פה משהו לא ברור האם זה רק חצי שנה? או שיש עוד תנאי של זמן שעות עבודה שצריך לצבור בחצי שנה הזאת כי לא מופיע לגבי זה מידע כי אם ככה האם משמרות של 5 שעות או 9 שעות שוות ערך לצורך קבלת המענק כי אצלה שעות עבודה לא אחידות בכל יום תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי,אני מעוניין לקנות מגהץ. מה הם המאפיינים שלפיהם אני צריך להחליט איזה טוב ואיזה לא(כמובן גם מבחינה כספית). תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום קיבלתי דואר זבל(מאוד נדיר אבל קורה) בכל זאת שלחו את זה מ HOTMAIL והנה התוכן מאוד התעצבנתי למה שקיבלתי את זה פעמים (שמו לב למה שכתוב בסוף (באנגלית)) אז חשבתי לעצמי למה שרק אני יסבול אני יתקשר לבן אדם הזה מאוחר בלילה ויעיר אותו אז לפני כמה דקות אני מתקשר זה מחייג מחייג אחרי בערך 10 צילצולים אני שומע ניתוק עשיתי את שלי :D :D אם גם לכם יש דרכים אשמח לשמוע!
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בכיתה י' ורק התחלנו ללמוד פיזיקה... מה שלמדנו: כל הנושא של זמן מהירות ותאוצה [קבועה בלבד]. הבעיה: נהג קטר הנע במהירות 108 קמ"ש מגלה שעל המסילה עליה הוא נע נעה רכבת איטית באותו כיוון. הנהג מפעיל את הבלמים כאשר המרחק בין הרכבות הוא 350 מטר. הרכבת האיטית נעה במהירות קבועה של 36 קמ"ש והקטר מאט בקצב קבוע של 0.5 מטר\שנייה. א) האם תתרחש התנגשות? אם כן באיזה מרחק מהמקום בו הפעיל הנהג את הבלמים היא תתרחש? אם לא - באיזה מרחק תמצא הרכבת מהקטר ברגע שבו הוא נעצר? ב) מהי התאוצה הגבולית שתמנע התנגשות? אני צריך את הדרך המלאה כולל הסברים... תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך הפשר לדעת מתי התקנתי תוינדוס? כבר מלא זמן שלא אתחלתי ובא לי לדעת כמה זמן זה
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כותרת... (דווקא כשיש לי מנוי פרמיום) :'(
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מוצר מסויים ולשלם דרך PAYPAL אבל אין לי מושג איך זה עובד... אני מבין שצריך לפתוח חשבון ב-PAYPAL אבל איך אני מפקיד כסף בחשבון?ואיך אני משלם למוכר??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה לשכנע את האמא ליקנות מקרר של LG או חברה איכותית אחרת מיחול בימקום ליקנות מקרר מסריח מהחברות בארץ תאמת אין לי מוסג איזה חברות מיצרות מקררים יותר טובים אבל המקור והחברה השניה מאוד מחרבשות בשנים האחרונות לפי דעתי ולפי תחושת הבטן אפילו מקרר בינוני של LG או סמסונג יהיה יותר טוב מימקרר "טוב" של המקור הבעיה שאני צריך לדעת מי היבואן כי הי פוחדת שאין חלקי חילוף ותמיכה בארץ חוץ מיזה אתם מוזמנים להמליץ לי על דגמים של מקררים שנימכרים בארץ (תקציב 5000-6000+- ) ולדעת איזה דברים חשובים צריך ליבדוק מאוד יעזור לי בתודה הגולם מיפראג
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-