כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
HI amigos. iam right now in south brazil in an island called florianapolis , its really cool here , the best place in the world for wave surfing (also nice for internet surfing ). isadly left argentina , but i am waitng now for the carnaval in brazil , and it is going to kick ass. you maybe heard about the acident i had with formating my memory card (you can read about it in the other thread), so at least i post some picture here. cya amigos..
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה ממש מטומטם שאין בחולון מוניות שירות! צריך לעשות עם זה משהו... :s07:
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
ישנם 1001 חנויות מחשבים שונות בארץ, ואני רואה בכולם פחות או יותר זהות, כאשר הבחירה של הלקוח מתמקדת בעיקר בטיב השירות ובמחיר, למרות זאת, ראיתי מספר רב של פעמים הודעות בפורום שאנשים מנסים להזמין מחוץ לארץ מוצרים ספציפיים, דברים שלא נמצא לרוב בכל חנות מחשבים, דברים כמו אוזניות מהסוג היותר יקר והיותר טוב, עכברים מקצועיים יותר, פתרונות קירור ומודינג אחרים למינהם, והשאלה שלי היא,ועוד מגוון רב של מוצרים שלא נמצאים בארץ ומשיחות עם ספקים ומוכרים הבנתי שפשוט אין ביקוש, אבל כנ"ל לפי הפורום זה לא כך בכלל. האם חסר בארץ חנות שמתקמקדות בנוסף לכל שאר חלקי המחשב והטכנולוגיה גם בסיפוק מוצרי מודיג, HIGH END וכדומה (ולא אני לא מתכוון לתת קטגוריה כמו שיש במספר חנויות ואתרים שמציעים כ-20 מוצ…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיפשתי בויקיפדיה אין כלום יש רק dna ואין שם כלום בקשר לצופן הגנטי גוגל מפנה אותי רק לפוסטים של דוסים דפוקים וכול מיני כתבות בynet בבקשה חברה מישהו יכול להסביר לי בקצרה מה זה החרא הזה?? המורה שלי לביולוגיה(כיתה ט)התעצבנה ונתנה לנו עבודת הגשה על זה ונזכרתי לעשות אותה היום אני לא מבין כלום בזה בעעע תודה ענקית למי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
*או-קיי כל אחד שיגיד אם הוא אוהב את הביגוד.. *אם יש לו בגדים מהסוג הזה *אם הוא יודע איפה מוכרים בארץ *ואיפה יש חנות של ריבוק, שאפשר למצוא נעליים כאלה אני אוהב את הביגוד יש לי בגדים כאלה , חולצת כדורסל של נייק מכנס רחב כזה של נייק נעלי נייק איר פורס כחולות עם סמל אפור ונייק דאנק high אדומות עם סמל כחול כמה קפוצונים... בקשר לאיפה אפשר לקנות...אז יש כמה מקומות שאני מכיר פשוט אני רוצה שגם תגידו אולי תחדשו לי...
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4/734016 לא ידעתי אם לצחוק או לבכות
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום!!! אני אבקש ממכם בקשה קטנה ולא קשה. זה מאוד חשוב לי. אני עושה עבודת מחקר לקורס כלשהו ואני מאוד אודה לכם אם תענו על הסקר הקצר הזה. תודה רבה צטטו את ההודעה הראשונה הזו ואז ענו בתוך הציטוט בבקשה 1. כמה שעות בערך אתם באינטרנט ביום? 2. מהם עיסוקיכם העיקריים באינטרנט?(צ'אטים\פורומים\חדשות\משחקי רשת?) 3. איך ההורים מגיבים על זה שאתם באינטרנט? 4. האם יש עוד חוגים או תחביבים עיקריים אחרים שמעסיקים אותכם? ומה הם? כמה שעות ביום\שבוע אתם עוסקים בהם? (לא חובה) 5. מה גורם לכם לצאת מהאינטרנט? (תכתבו כמה דוגמאות כגון: אתם חושבים שהגיע הזמן להפסיק וללכת לישון\נמאס\משעמם\ההורים מכריחים להפסיק\יש דברים אחרים לעשות) 6. האם, לדעתכם, האינטרנט עזר לכם במשהו? 7. האם אתם יכולים לדמיין את…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמה זמן קניתי משהו בחנות מחשבים ברמת גן, ליד רחוב שדרות ירושלים. היה נדמה לי שקראו לחנות zigzag2000, אבל עכשיו נכנסתי לאתר שלהם ומסתבר שהם בכלל בנווה מונסון.. אני אתן כמה אפשרויות ותענו לי מה קרה: א. זיגזאג באמת היו ברמת גן ועברו. ב. יש להם יותר מסניף אחד. ג. הזכרון שלי לא עובד וזאת בכלל הייתה חנות אחרת. (אני נוטה להאמין שזאת האפשרות הנכונה אם כן, יש למישהו מושג איזה חנות זאת הייתה יכולה להיות?) ד. כל התשובות נכונות.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שיטה חדשה לגילוי העתיד http://www.bip.co.il/news.asp?catID=24&pgID=4498 דן
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עזבו אתכם מכרטיסי מסך חדשים, מ-MP3 או מאלכוהל. יש שואה בעולם, ואולי כמו שינדלר - תוכלו לקנות חיים ב-20 שקלים. כנסו לפה: http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=487753&sid=126 ואפשר גם לפה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3401656,00.html ואז לפה: http://www.congobandaid.com/ אפשר לבוא למופע (100 שקל), אבל אפשר גם סתם לתרום - אם יש לכם כרטיס אשראי.
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחת הפעולות הכי "פופולריות" בתיקונים פשוטים זה פירמוט. שמתי לב שהמחירים נעים בטווח דיי גדול, אז הייתי שמח לשמוע מה לדעתכם הטווח מחירים הנורמלי וההגון לפירמוט, שמצד אחד לא יהיה מחיר זנות שמבייש את הטכנאי ומצד שני לא יקר מידי שיעשוק את הלקוח ויהיה גנבה יחסית לשאר הטכנאים. חשוב להתיחס לעבודה שמדובר בדר"כ (פה בפורום) בטכנאים פרטיים שלא חלק מחברה, ובחלק גדול מהמקרים לא מביאים חשבונית.
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים .. רציתי לדעת אם מבחינה חוקית אני יכול לשים מסך LCD קטן שישמש לבחירת מוזיקה וכדומה על הדשבורד ברכבי ..
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קראתי פה ש: מה שהבנתי מהטקסט הוא שהמכשיר שאני רוצה להזמין שמידותיו הן 111.8 x 50/80 x 14.4 mm (נוקיה E75) פטור ממס ועלי לשלם רק מע"מ. אבל כשהסתכלתי באתר של מכס ישראל כתוב שצריך לשלם 33.4% אז מה צריך בעצם לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עיינים שלה ושאר הפנים מכוסות
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord/ רוצים לעזור להם ? רשומים כבר 781,532
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי, לפני כמה ימים אבא שלי "מינה" אותי לתפקד כדיג'יי במסיבה שהוא עורך בסטודיו שלו (מרחב גדול וממש טוב)... בקיצור, היום הוא חזר הביתה עם משהו כמו אלכוהול בשווי 300 שקל וכל מיני שטויות כדי להכין פונצ'ים ואלוהים יודע מה. רק כשראיתי אותו מגיע עם הקרטונים של האלכוהול הבנתי.... וואי, פאק, אני צריך להתחיל לחזור, ומהר, לשנות ה-70, 80, 90, 60 ולהוציא משם כל שיר שאנשים בני 50+ בימינו אוהבים לרקוד, וכן, הם רוקדים, ושותים... ולשם שינוי לא מזדיינים בשירותים, אבל ניחא. אז בקיצור, אמנים איכותיים שמצאתי כרגע הם: Eric Clapton, Joe Cocker, Abba, Queen. אנא מכם המליצו לי על שירים בודדים ולא על אמנים/להקות, אם אני אוהב את השיר סביר שאני אשיג כבר את כל האלבום... זה באמת באמת חשוב לי, תזכרו…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה ?? תגידו אני יכול לבטל את חבילת הגלישה הבסיסית שפלאפון נותנים ?? פשוט חבל על ה 10 ש" תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חחח קבלו בopposites תרגיל 2 חחחחחחחחחחחחחח וואי גדול! http://www.e-2005.de/potw/pro-noob.jpg
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יהיה זכרם ברוך תעשו ציטוט ותדליקו נר ---------------------------------- לזכר איגל ז"ל שנרצח לפני שנתיים בחדירת מחבל לגדוד 51 גולני הוא נירצח בזמן שישן יחד עם עוד 6 חבריו ולזכר אלמר שנהרג בפיגוע בגן העיר בראשון לציון הוא היה בן 15 אני לא שכחתי ולא ישכח
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוף למה אני טמבל, למה?! הלכתי היום למכונת סרטים והחלטתי להשכיר את הסרט "בוראט" מכיוון שלא ראיתי את הסרט מעולם והחלטתי שהיום זה יום שמתאים לכסות את החור בהשכלה שלי. השכרתי את הסרט במכונה, העברתי כ. אשראי, הכל הלך טוב ויפה. קיבלתי את הקופסא של הסרט, על המסך היה רשום שאני יכול להחזיר את הסרט תוך 5 דקות ללא חיוב. לקחתי את הקופסא,והתחלתי ללכת לכיוון הרכב. בדרכי לרכב,החלטתי שלא כהרגלי לפתוח את הקופסא, ולמרבה הפתעתי- הדיסק היה דיסק צרוב כשהמילה "BorAt" רשומה בטוש פרמננט שחור. הייתי מופתע משהו, והתחלתי להתלבט האם הדיסק מזויף והאם מישהו דפק את הדיסק המקורי...תהיתי לעצמי איך זה אפשרי אם יש את הצ'יפ על הדיסק ולבסוף החלטתי להחזיר את הסרט ע"מ שאני לא אחוייב על הנ"ל. חזרתי למכ…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מגילת החירויות הגדולה, התאריך הוא של מספר ההודעה שלי(1215), החודש באותה שנה הוא יולי.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כן ... אני מחפש בטירוף בובה של סנאי , חמודה ופרוותית , רצוי בגודל 20 ~ 30 סנטימטר , לא מפוחלצים , אלא ממש בובות . אודה למי שיוכל להאיר לי קצת את הדרך , לא מצאתי בהאפנינג , לא בחנויות צעצועים נוספות , אני לא מוצא בשום מקום בובה של סנאי !!! מה ביקשתי כבר ... אם מישהו ראה ליד הבית שלו משהו , אודה מקרב לב על מידע כלשהו שיעזור לי . תודה . לורד יאבל השלישי .
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
איפה הימים שלא היה צריך לקנות כל חלק ממקום אחר, פנדה סיפקו הכל. KSP לא עובדים עם enermax,silverstone ולא מביאים דגמי cas נמוך של RAM (מושקין -מילה גסה. גם לg.skill וcorsair יש דגמים טובים אבל בקושי נמכרים בארץ, אם כבר בזיגזג). מה גם, כשחסר להם משהו במלאי הסניף הם אומרים שיגיע תוך 4 ימים ובמקרה הטוב זה שבוע וחצי (אחרי תזכורת). גם אין מענה טלפוני ברוב השעות. מצד שני כנראה עסק כמו פנדה לא יכול באמת להצליח בארץ כי אין שוק רציני לחומרה, באסה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-