עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.thesuperficial.com/archives/2004/12/03/adriana_lima_ni.html אני מקווה שאני לא עובר עלשום חוק, חיפשתי חוק שעוסק בתמונות חושפניות אך לא מצאתי. אם כן, נא למחוק את הת'ארד באופן מידי.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Dark Respect,

האם בדף התשובות בפסיכומטרי מקומות הסימון אליפטיים כמו בסימולציות של קידום או עגולים כמו בסימולציות של אנקורי (יש לי ספר בן שנה של אנקורי, אולי דברים השתנו בינתיים)?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by redti,

אם חייל נשפט וקיבל 10 ימי מחבוש ואין מקום בכלא אז הימים שהוא בבסיס נספרים לו או שלא ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by STRENGTH,

אני רואה דרגון בול וזה ממש אוהב את זה (ואני באמת מתכוון לזה) זאת הסדרה הכי יפה שראיתי,לא תיהיה יותר טובה..מי שראה באנגלית יכול להבין אותי (אני מקווה :-\) ובבקשה אל תגיבו כאלה ששנואים את הסדרה.. שלא יהיה כאלו שיגידו פה ''איכס חרא של סדרה'' או ''זה של תינוקות''

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. איך אני מגדיר בפייסבוק שלא ישלח לי למייל כל פיפס שאני עושה בפייסבוק?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Judas Iscariot,

רובכם ודאי מכירים את האתר Vgames, שבזמן האחרון הפך וביצר את מעמדו כאתר הגיימינג הגדול והטוב בישראל - על חשבונו של גיימר - שקרנו ירד רבות(לצערי, שכן הייתי באתר מאז שנת 99 בערך). בVgames היה קומיקס אונליין מצויין בשם V^2 (בדומה לCtrl-Alt-Del וPenny-Arcade) שהצטיין בהומור משובח ורמה גרפית גבוהה. לפני זמן לא רב יחסית V^2 חדל לפעול ובמקומו עכשיו נמצא הקומיקס "גיקטופיה" - לגיקטופיה אין אפילו שמינית מהרמה הגרפית של V^2 ואכן הצד הגרפי הוא הצד החלש ביותר בקומיקס. אך אני מצאתי את עצמי מחכה כל פעם לסטריפ החדש בגיקטופיה, פשוט כי הוא מצחיק. עכשיו עלו בדיוק שני סטריפים שמצטרפים יחד לסיפור אפי(Epic) משהו על וויל רייט, Spore ופיראטיות. הסטריפ האפי הזה הוא לא רק מצחיק בטירוף, הוא גם מעלה …

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אז ככה 3 חבר'ה בני 18 יש עוד יעדיים חוץ מכל האיים הסובבים את אזור יוון טורקיה?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by iem,

אני מחפש מכשיר שיתאים לרשת מירס. אין לי בעיה לפתוח אותו עם כרטיס שפותח למכשיר, הבעיה שאני לא יודע איך אני מאתר את המאפיינים שאני צריך ע"מ שהמכשיר ייתמך ברשת מירס ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. יש לי את הטלפון הזה, שבא כסט של טלפון חוטי + שלוחה אלחוטית. קיבלתי את המכשיר החוטי והוא מכוון לצלצול מתקפים - PULSE, אני רוצה להעביר אותו לצלצול TONE כדי שאפשר יהיה להתקשר באופן נורמלי - האם מישהו יש לו את המכשיר הזה ויכול לעזור לי? אין לי את ההוראות שלו ובאתר של פנסוניק לא מכירים אותו בכלל. אני ממש לא מצליח אפילו להגיע לתפריט שקשור לבחירה של סוג צלצול.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by timac,

יש לי בעיות עם ריצות בבוקר.. כל פעם שאני מנסה לרוץ לא משנה 2000 או 100 אחרי 5-10 דקות שאני מסיים תריצה קורא אחד משלושת הדברים: או מתעלף או מאבד תהכרה או סחרחורת קשה. מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by LeftRight,

הגודל של החדר שלי זה 2.80X4.50 ואני רוצה לעשות משהו בסגנון של החדר של ][ U S A lR ][/\][ רק בלי כל הבידודים והדברים האלה.. למישהו יש תמונות ברורות מהחדר שלו? אני רוצה לקחת השראה מהחדר שלו

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by nw,

מישהו יודע למה אתר subs.co.il נסגר (אתר לתרגומים)? מה החלופות?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. מה מסמל 2 האיקונים האלה בשלט של המזגן? האלו שלמעלה מצד שמאל.

14. Started by spon83,

שלום לכולם אני עושה עבודה בתקשורת ואינטרנט וצריך את עזרתכם בסקר

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by MishaK,

לא מצליח לי למצוא את המחיר שלו בחו"ל... : אם מישהו יודע אותו או את המחיר בשקלים בארץ העשקנית הזאת, יבורך!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by WizMaster,

אפי או בשמו המקורי וולדו מסתתר בתמונה, ילדים: האם תוכלו למצוא את אפי שלנו? אם ובמקרה שמצאתם, בבקשה אל תגלו לילדים האחרים איפה הוא... איפה אפי?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. משרד החינוך הגדיר את המסע לפולין כ"חיזוק השייכות הלאומית והזיקה להיסטוריה ולמורשת". רק חבל שלמרות דבריו, הוא הפסיק את מימון המסע, ועשרות אלפי נערים לא יכולים לממן את נסיעתם. היום בטור של יאיר לפיד בעיתון, דובר על בית הספר שהוא מלמד בו. זהו בית ספר עם נערים ממשפחות קשות יום, שלמרות הכול הם חכמים ומחוברים למורשת העם. הוא דיבר איתם על המסע לפולין, ושאל האם הם מתכוונים לצאת. הם רצו, אך לא יכלו, כמובן, בגלל המחיר - 6000 שקל (!). למסע יוצאים פי שלושה תלמידים מהעשירונים העליונים מהעשירונים התחתונים - ואני שואל: איך זה שלמסע לפולין, המסע לפולין, שהוא אחד הדברים החשובים ביותר שנו עוברים בחיים, יכולים לצאת רק העשירים?? :pissed: בשביל שיהיה להם סיכוי לצאת למסע, ניסו התלמידים מיפו…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by YogiBear,

אני מעוניין להזמין לי חיקוי לדרמן קטן כזה עם מברג ופלייר וסכין קטנה לתיקונים וכאלה וראיתי כל מיני דגמים נחמדים שעולים בסביבות ה-10 דולר באייביי (כמובן שלא מקוריים). חשבתי על להזמין לי אחד כזה כי הם נורא זולים ורציתי לדעת לפניי ההזמנה האם בכלל "שווה להסיתכן" או שהם יתקעו במכס בוודאות כי זה "כלי נשק" (סכין). למישהו יצא להזמין דברים שהם תחת קטגוריה של "נשק" ויודע האם הם עוברים בקלות או שלעזוב את הסיבוך ולקנות כבר בארץ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שמלמדת בעיקר לדבר. אני מעוניין לקנות, ואם יש אחת חינמית כזאת עוד יותר טוב. ובלי תגובות של "לך לוולסטריט" תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by VoLcAnO11,

WTF

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by wooper,

לאחרונה עקב איבוד מפתחות אני מחפש פתרון שאם למשל אני לא אדע איפה פריט מונח מפני ששכחתי ע"י שלט וציפ למשל אני אגרום לו לצפצף או כל פתרון אחר שיקל עליי במציאת חפצים אבודים הכונה בציפ זה בחיישן שאפשר לתקשר איתו

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אולי אחרי האירוע שקרה כאן ישנו טיפה את סיגנון ה MTV בנות ערומות שלא יודעות לשיר http://www.dailymotion.com/video/x8ymn0_susan-boyle-on-britains-got-talent ובלי תגובות "אתה חייב לי 5 דקות מהחיים" אחלה סירטון לדעתי

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by RF SOS,

עבדתי בחנות מחשבים גדולה והמנהל סניף שם היה על הפנים נגד לקוחות עושה בעיות בין העובדים אז נשבר לי ובאמצע מול לקוחות לקחתי את הרגליים והלכתי! היום ראיתי עבודה בתור מכירות מחשבים אז אמרתי למה לא נשלח קו"ח ולא ראיתי את השם של החברה מסתבר ששלחתי לאותו מקום !!! הבעלים יראה את הקורות חיים שלי הוא יקבל התקף לב !!! אני בסרטים !!! איזה פאדיחה לא ראיתי את השם של החברה זה היה בקטן!!! רק ששלחתי שמתי לב :bash: מה עושים ? מקסימום אם הוא יתקשר אני אכבה פלאפון אני מת מבושה !!!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by הראל.,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3485381,00.html גאון מי שחשב על זה אם הוא לא יצליח בתביעה הספר הזה יהיה להיט (בעיקר בגלל הפירסום שהוא קיבל בגלל התביעה)

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכם! מראש אני אומר שזהו POST דיי גדול ככה שאני מאוד יעריך את מי שיקרא את כל זה ויגיב בהתאם אוקיי אז הסיפור הולך ככה .. יום אחד נסענו לחנות חיות אני , אמא , אבא , ושתי אחיותיי הקטנות ( אני בן 17 , אחות - 11 , אחות - 9 ) ראינו גור סמויאד נקבה מהממת פשוט כלבה שאי אפשר לעמוד בפיתוי וחייבים לקחת אותה הביתה! ( למי שלא יודע מה זה סמויאד - http://www.polarmist.com/stump_pups.jpg ) אוקיי אז לעיניינינו עשינו את השיקולים שלנו וקנינו אותה , סמויאד גזעית כשרה למהדרין היה נחמד בהתחלה , אבל עכשיו זה דיי סיפור ( היא בת 5 חודשים , ואצלנו 4 חודשים ) להלן הבעיות לפניכים : 1. עדיין עושה צרכים בבית , כלומר בכל זאת עושה בחוץ אבל עדיין עושה הרבה בבית , ויש לה גם הרגל מגונה לעשות…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים