כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
פשוט חשבתי אם זה משתלם להזמין ישירות מאתרים או דרך www.mustop.co.il תודה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עקב הפסקת פעילותו של Picasa Web Albums, והסרבול של Google Photos (אין בו אפשרות להטמיע תמונות באתרים אחרים, כיוון שהוא לא מספק קישורים ישירים לקבצי התמונה שנקלטים ע"י התגית img /img [ה-img בסוגריים מרובעים]), אני מחפש אתר אחר לשיתוף תמונות שמציע אפשרות כזאת ממשתמש רשום (משתמש רשום כדי שאוכל לגשת בקלות לתמונות שלי מחדש, מה שלא ניתן לבצע עם משתמש אנונימי). האם יש אתר כזה שמספק את השירות בחינם כפי ש-Picasa Web Albums איפשר?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord/ רוצים לעזור להם ? רשומים כבר 781,532
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יום הולדת שמח קובי מאחל לך אושר, שמחה, אהבה, הצלחה וכיף בכל אשר תעשה. אתה אחלה אדם וחבר. וכמיטב המסורת רבת השנים....שמנמנים !!! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: 23 שמנמנים כולל 1 לשנה הבאה ! תהנה :givemebeer:
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם משלמים כסף לאלו שבבית האח הגדול? אם כן כמה בערך?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בא לי ללמוד לנגן על גיטרה חשמלית קצת עשיתי בדיקה ואני יותר מתחבר לסגנון של Fender statcoaster. אני רוצה לקנות גיטרה יד שנייה באזור ה2500 כולל מגבר אפשר לחרוג מעט. נכון לעכשיו מצאתי peavey predator 1985 ב1300 שקל כולל קייס קשיח ו- Fender statcoaster hw1 2008 אמריקאית עם מגבר frontman R25. ב2400 שקל לפי מה שאני יודע המגבר הזה בינוני מינוס. גם כן השוק דיי מוצף בגיטרות פנדר מקסיקניות אני מצרף רשימה קצרה של מוזיקה שאני אוהב: רשימה קלה של להקות אהובות:
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלות ששיש באתר LAMED.CO.IL במחבנים סופיים הם בדיוק אותם השאלות שיש בתאוריה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=aiXunpWEz4s :-X לא חשבתי שדבר כזה אפשרי
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחת הפעולות הכי "פופולריות" בתיקונים פשוטים זה פירמוט. שמתי לב שהמחירים נעים בטווח דיי גדול, אז הייתי שמח לשמוע מה לדעתכם הטווח מחירים הנורמלי וההגון לפירמוט, שמצד אחד לא יהיה מחיר זנות שמבייש את הטכנאי ומצד שני לא יקר מידי שיעשוק את הלקוח ויהיה גנבה יחסית לשאר הטכנאים. חשוב להתיחס לעבודה שמדובר בדר"כ (פה בפורום) בטכנאים פרטיים שלא חלק מחברה, ובחלק גדול מהמקרים לא מביאים חשבונית.
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהצלחה לכל הנבחנים מחר בבגרות באנגלית . מישהו יודע האם מותר לשמוע רדיו בהבנת הנשמע מהפלאפון ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בחור בן 26 אוהב את תחום המחשבים ולא מזמן הציעו ללמוד את המקצוע בקרת איכות תוכנה - QA ואני לא יודע עם יש ביקוש בשוק למקצוע הזה ואם יש משכורת טובה בזה האם למשהו ממכם יש מושג האם שווה ללמוד ורצוי או שלוותר ? הקורס הוא במכללת נס בבאר שבע אורך הקורס הוא כשנה מחיר 12,675 תודה על עזרתכם
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נושא קצת ישן אבל לא ראיתי שפורסם כאן בעבר. מישהו עם יותר מדי זמן בחיים החליט להקליט וידאו של HL1 ולדבב את גורדון פרימן לכל אורך המשחק אה, והבחור משתפר מפרק לפרק אז אל תתייאשו ממנו כל כך מהר.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מכונת גילוח (כמו של ספרים) ?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום, יום שני ה2.2 (cooooolll) ניצן זיפמן, A.K.A THEWIZARD חוגג יום הולדת 24! מזל דוב ניצן!
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיות עם ריצות בבוקר.. כל פעם שאני מנסה לרוץ לא משנה 2000 או 100 אחרי 5-10 דקות שאני מסיים תריצה קורא אחד משלושת הדברים: או מתעלף או מאבד תהכרה או סחרחורת קשה. מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך אוכל לשלוח SMS לארה"ב בחינם? ה-ICQ לא מאפשר, ואם אפשר תוכנה בסיגנון של ICQ שיוכלו לענות. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתחיל לשכור דירה השבוע יש לי שאלה לגבי הבנה של סעיף מסויים. אחד הסעיפים... חובת השוכר : "משך כל תקופת השכירות לתקן או להחליף על חשבונו , תוך פרק זמן סבר ולפי העניין,כך חלק של המושכר ו\או אביזר שייפגם או יתקלקל שלא מחמת בלאי סביר. לא יעשה כן רשאי המשכיר לבצע כל תיקון או החלפה כאמור במקום השוכר, ועל חשבונו של השוכר. מה אתם מבנים מהפסקה הזו?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עד עכשיו עם פה פעור... ב18.01.08 יוצא סרטו החדש של ג'י ג'י אברהמס [המפיק המהולל שיצר את "אבודים"] שמו של הסרט עדיין לא נחשף, אבל מבט חטוף בטריילר פשוט עוצר את הנשימה זה נראה מ-ד-ה-י-ם http://www.apple.com/trailers/paramount/11808/large.html
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
כאשר התחברתי באמצעות אחד מספקי האינטרנט (אין טעם לנקוב בשם ספק האינטרנט היות ומהבחינה הזאת הם מתנהגים באותה דרך) התבקשתי למסור פירטי חשבון בנק עבור הוראת קבע. ביקשתי מנציגי החברה לשלם בשוברים בבנק במזומן כמו שאני משלם עבור שירותים אחרים כמו חשמל,מים,ארנונה,גז,בזק וכיוצא בזה, ולא באמצעות הוראת קבע,אולם נאמר לי שזה לא אפשרי מבחינתם . בדקתי גם אצל ספקי אינטרנט אחרים,אולם גם אצלם קיבלתי תשובה זהה. ביקשתי לפחות לציין בהוראת הקבע את הסכום שמותר להם לגבות על בסיס חודשי מחשבון הבנק שלי ,אולם גם לזה הם לא הסכימו. וזאת למרות שמדובר בסכום חודשי קבוע שאינו מחושב לפי צריכה. רק מאוחר יותר הבנתי גם מדוע הם לא הסכימו לבסוף הם הצליחו לפתות אותי באמצעות מחיר זול בתמורה להתחייבות ארוכה. ט…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני בכיתה י'ב השנה אבל אין לי עם מי לדבר בבית הספר שלי בכלל,וזה גם מפני שהבית ספר שלי קטן ומשעמם נורא ואין לי ממש עם מי לדבר כי רוב הבנים הם ממש לא הסגנון שלי והבנות גם. הממ אז זהו שאני לא יודע ממש מה לעשות. חוץ מזה יש מישהי חמודה לפחות שיש בכיתה שאפשר לדבר איתה.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקום מקורי לצאת עם חברה ולא סתם עוד פאב, טיילת, דיסקו, בית ... יש רעיונות???
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים , לפני כמספר דקות ה-eurovision נגמר וישראל זכתה במקום הרביעי, אחרי ששירי מימון נתנה הופעה מהסרטים ! ברכותיי ! http://www.eurovision.tv/english/israel.htm הזוכה היא יוון, שזכתה בפער דיי רציני, עוד ניתן לקרוא כאן : http://mixer.nana.co.il/Article/?ArticleID=186176&sid=49 ישראל נדדה מהמקום ה-1 למקום ה-6, וכאמור הגיעה למקום הרביעי לאחר שצרפת נתנה לנו עשר נקודות. אתם מוזמנים לספר חוויות ... ;D
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום יש למסקר הנכבד שלנו יומהולדת 15, אז תפציצו בשמנמנים!!! :birthday: :birthday: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כבר שנה שולח קורות חיים ב-jobmaster ולא קיבלתי אפילו טלפון
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-