עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by +Eliran+,

אז זה הסיפור: יש לי תקלה במחשב ואני התקשרתי היום לתמיכה הטכנית של מייקרוסופט. נתחיל בזה שמי שלא יודע, הנהלים לגבי עזרה טלפונית הם כדלהלן: אפשר להתקשר אליהם פעם אחת לגבי תקלה טכנית, ומאותה פעם אפשר עד 90 יום להתקשר כמה שרוצים ויעזרו לך טלפונית. אחרי 90 יום אין עזרה טלפונית רק נציג טכני דרך הצ'אט . זה מעצבן שאתה קונה מחברה גדולה כמו מייקרוסופט ואתה מצפה לקבל שירות תמיכה טלפוני רגיל כמו כל חברה נורמלית. מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  2. האם אני צריך כ.אשראי בין לאומי כדי לפתוח חשבון ב PAYPALL או כדי לקנות דברים באינט' למשל ב GODADDY?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי, שלום לכולם. אתמול עלה לאוויר The Sketch. פרוייקט קטן שתיכננתי לעשות כבר זמן מה. אתם מוזמנים להציץ. תכלס, מה אכפת לכם? http://mrsegev.blogspot.com יום טוב. יוסי. נ.ב: The Sketch איננו למטרות רווח ולכן הרשתי לעצמי לחלוק אותו עימכם. במידה והפרתי חוק כלשהו קבלו את התנצלותי הכנה.

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  4. Started by pet4a,

האם משתלם כלכלית להביא מארהב חלקים למרות שאין אחריות בארץ על המוצרים? איזה חלקים כדאי להבאים? ההזמנה תהייה מהאתר NEWEGG אולי EBAY

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by amir85,

מה אני רושם פה בפורום בשביל להוסיף לטקסט כלשהוא קישור ? כלומר במקום שיופיעה http://hwzone.co.il/community/index.php יופיע קישור שיקשר לכתובת ההיא ?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by nineball,

נתקלת בזה לא מזמן בגרסת פלאש, ועכשיו גם מצאתי את המקור http://www.youtube.com/watch?v=UTlz3FA-Rjg הדבר הזה רץ אצלי בלופים כבר חצי יום ואני לא מפסיק לצחוק. שתפו אם יש לכם עוד משהו איכותי

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by smack,

היי לכולם מישהו מכיר אתר שבוחן אונליין את המבחן תיאוריה של 2009?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  8. היי, אני יודע שנורות ליבון הן נורות שפוגעות בעיניים בגלל שיש להם אור שלא מזוהה עם אור יום, גוון יותר זרחני. לעומת נורת פלורסנט שזה לבן הכי אבעי שיש והוא יותר חסכוני ולבן יותר. מה כדאי לעשות? הקטע הוא שהתרגלתי כבר לגוון הצהצהב של הנורות הליבון, והפלורסנט נראה יותר מתאים לחדר מאשר בסלון. כמובן שהתקציב מוגבל לעד 20 שקל לנורה, אז כדאי להחליף לפלורסנט?

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by Tomerb1,

אז כמו שאתם בטח יודעים יום שני הוא לג בעומר. תכננו חברים ללכת לים ככה לעשות על האש. השאלה שלי היא כל עווד אנחנו לא עושים מדורות וכו' לא יכולים לעשות לנו בעיות וכאלה נכון? אז מה אתם עושים בל"ג בעומר? שתפו אותנו

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by Tals-,

כמה עשיתם? http://cs-reflex.drix.co.il/ עשיתי 17.4

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  11. מה זה Industrial Society and its future? האם יש אנשים שמשוייכים לזה גם היום? מה עומד מאחוריי זה? מה הקטע של Theodore Kaczynski? (אפשר לומר שהוא היה קצת טרוריסט?) הוא התחיל את הIndustrial Society and its future? מה זה אומר אם אני מכיר מישי שאוהבת את Theodore Kaczynski וכנראה משייכת את עצמה לIndustrial Society and its future?

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by שוקו,

משהו רומנטי לחברה שלי לדחוף לברכה. רלוונטי למחר עד אחר הצהוריים-ערב, מקווה שמישהו מכיר תודה, תקבלו שוקו, או שירותי מין

• 15 תגובות
    • 4.9k צפיות
  13. Started by dorish,

שלוםם אני גר בניו יורק ואני מעוניין לקנות מחשב חדש יש לי הרבה ידע ואני מחפש מחשב בין 2000 ל 3000 דולר שזה המון כסף וזה יהיה ממש מחשב רציני הבעיה היא שאני לא מוצע חנויות מחשבים טובות פה יש את הרשתות הגדולת אבל הם שם לא מבינים כלום ואין להם את כול הדברים המיוחדים שאני מחפש האם משהוא מכיר בניו יורק איזה חנות רצינית למחשבים או אם לו לפחות על איזה אתר שאני יכול להזמין משם את הכול... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  14. הישנו חומר שאפשר להשתמש בו לקעקוע אבל שבאור רגיל לא יראה ורק באולטרה יקפוץ?

• 39 תגובות
    • 5.2k צפיות
  15. Started by liav25,

שלום לכולם K + S8 => אני יודע שהמטען של K זה +1 והמטען של S זה -2 רציתי לשאול האם המקדם צריך לשנות לי משהו ? זתומרת, אני צריך לכפול את המטען +1 של K גם במטען -2 של S וגם במקדם ? בנוסף, האם התשובה היא תרכובת כמו בשאלה הראשונה או שהפלוס וההפרדה נשארים ורק אני צריך לשנות מקדמים ? תודה לעוזרים. אגב אם מישהו יודע רק את התשובה שיכתוב ואני אנסה להסיק מסקנה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by mr.eke,

שלום ... אני מועניין לכרוש מהאתר ebay את החבילה הבאה http://global.ebay.com/9_in_1_FOR_IPOD_TOUCH_iTOUCH_CASESKINCAR_CHARGER/140317655066/item -עכשיו השאלות שלי הם: -זה מגיע עד הארץ בחינם אז זה אומר שזה מגיע עד הבית? -האם יעלה לי עוד כסף במכס וכו? -יש להורים שלי כרטיס אשראי רגיל(לא בין לאומי) אז זה אומר שאפשר לקנות איתו? -אני מילאתי את הפרטים בנתים בהרשמה ל ebay וב Country or region (במהלך הררשמה) סימנתי isreal ואז בצד שמאל שלו יש שני ריבועים State / Province / Region -מה לרשום פה שכונה ? והכם צריך לרשון פה 3 דברים או אחד מהשלושה? Postal code - האם זה מיקוד? -ואם יש מדריך להרשמה ל ebay ול paypal ........... תודה רבה וסליחה על החפירה..

• 22 תגובות
    • 5.6k צפיות
  17. *נבדק ואומת

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  18. Started by VooDoo3,

http://www.tmsfox.co.il מסתבר שהתבצע איחוד בין שתי החנויות. בסה"כ שתי חנויות מעולות, ואני שמח שעכשיו הן בפריסה רחבה יותר. מה לדעתכם יהיו השינויים שירגישו בהם הלקוחות ? לטובה / רעה ?

• 144 תגובות
    • 18.1k צפיות
  19. מה קורה כששמים סוללה שלא נטענת בטעינה למה זה גורם ???

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  20. היי, היום שמעתי ברדיו באוטו בשעות הבוקר שיר ישראלי מאוד מוכר, רק ששכחתי מי שר אותו, אנסה לתאר לכם, אולי מישהו פה יוכל להכווין אותי, אודה לכם מאוד על העזרה. מי שר? קול של גבר קל יחסית על מה השיר? השיר על אהבה בין גבר ואשה הפזמון משהו כזה: "אך מה עם אהבה..... מה עם החיים...? (ופה אני אזרוק סתם משהו שנדמה לי אולי יכווין מישהו) אך מה עם אהבה.. מה עם החיים.... ובהמשך, "לא לא צריך דבר..." השיר בפזמון הולך די מהר יחסית. מדובר על בחורה שכנראה מעוניינת בכסף או כל דבר אחר אבל הגבר מסביר בשיר שהכל וב ויפה, אך מה עם אהבה? אודה לכם מאוד על העזרה במציאת השיר או הכוונה אליו

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  21. אהלן. רציתי לשתף אתכם בסיפורי אודות חווית הקנייה הראשונה והאחרונה שלי בKSP... ארצה לציין שמאז ומתמיד הייתי מזמין חלקים בחנויות מחשבים בעלות מוניטין חיובי גבוה, הפעם חשבתי לעבור ב KSP שנמצאת דקה מהעבודה שלי בדרך הביתה, ולצ'פר את ה 4870 שלי ב Accelero Twin Turbo.. איזו נפילה כבר יכולה להיות איתם ? נכנסתי לחנות שנראית כמו כל חנות מחשבים טיפוסית...הדבר הראשון שלכד את עיניי היה המוכר שנראה כאילו אין לו טעם לחיות. כולו חצי שוכב על הכיסא בזמן שלקוחות שהיו לפניי בתור מנסים לדלות ממנו טיפת מידע על איזה מפרט שהחברה מציעה, והוא בקושי מניד עפעף לבקשותיהם. חשבתי "ראבק, שיראה קצת רצינות..עבודה עם לקוחות פור קרייסט סייק". הגיע תורי, לא רציתי לחפור לבנאדם אז ישר הגעתי לעניין, "תביא…

• 32 תגובות
    • 6.4k צפיות
  22. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=is20090505_113369&from=haaretz אני מדבר על העובדה שהחליטו לאחד תחומים שונים בתחלית ובעלי שכר שונה ברמה תהומית(סטטיסטיקה ומדעי המחשב או ארכיטקטורה והנדסת חשמל) לאותה קטגוריה. ואז הגיעו למסקנה המאד לא מתבקשת שבבינתחומי בהרצליה מרוויחים הכי טוב(זאת לאחר עשרות מאמרים בהם ראיתי שהם דווקא נמוכים יותר מהאוניברסיטאות). אבל איך זה קרה? מאד פשוט, באוניברסיטאות דחפו לממוצע גם את תחום המתמטיקה והסטטיסטיקה, תחום מעניין וריאלי לא פחות אבל בעל רמות שכר שונות לחלוטין, בעוד שבבינתחומי בכלל לא מלמדים את אותם המקצועות ולכן הממוצע שלהם הוא של מדעי המחשב נטו. אותו דבר קורה גם במגמת ההנדסה בה ברור לחלוטין שההבדל בין מהנדס נוף, מהנדס אזרח…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ariel-ro,

שלום לכם! במחשב של חבר שלי יש בעיה באימייל של וואלה. הוא לא יכול לפתוח את הקבצים ששלחו לו. ואת אותם קבצים באותו מחשב באימייל של נענע אפשר. אם זה קובץ של אופיס אז הוא פותח הודעה, ואם אתה עושה עזרה הוא אומר תבדוק אם אתה מבטל את האנטי ווירוס. ואם קובץ ווידאו, אז הוא אומר שזה לא יכול לקרוא אותו. מה אפשר לעשות? אריאל

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  24. שלום לכולם, אני צריך מחר להגיש עבודה באיזה מקום, ואני צריך לכתוב משהו כמו דף-שניים על משוואת הדיפוזיה. אני עכשיו בכיתה י"א והחומר קצת קשה לי, אז אני צריך קצת הסברים למי שיכול לתת (וחיפשתי באינטרנט, הכול לא מובן כל כך והרוב באנגלית). בויקיפדיה מצאתי על חוק הדיפוזיה של פיק, אבל מדברים שם על גרדיאנטים ואני לא כל כך מבין מה זה... למשל: מה הפירוש של "גרדיאנט למשטח כלשהו" ובכלל.. ומי שיכול להסביר לי יותר על משוואת הדיפוזיה אני מאוד מאוד מודה לו :D תודה..

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by Alex89,

האם יש כאן אנשים שיודעים אם בבסיס בגבעתיים (בסיס מודיעין) מתעסקים בתיכנות ומה עושים שם בכלל? אני מבקש לא לכתוב פה דברים מיותרים הכי טוב לשלוח לי בהודעה פרטית מסנג'ר או אימייל ונדבר בעזרתו.

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.