כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,565 דיונים בפורום זה
-
היי, מה קורה? אני בונה אתר חדש למפרטי מחשב, באתר אפשר יהיה לבחור תקציב, שימוש, עם מסך\בלי מסך, ועוד כמה דברים. בקיצר אני צריך שם, ככל הנראה אני יזמין דומיין עם סיומת NET. מאיזה אתר בחו"ל ב-9$ לשנה, למישהו יש המלצה לשם של כזה אתר? אני ו-E-R-A-N מהפורומים בונים את האתר, הזה ויש אחד שאני חייב לו תודה גדולה שמתכנת את האתר ואת המערכת ובונה לנו גם פורום, ומאחסן את האתר על השטח שלו, קוראים לו אלדן, תודה. תודה מראש, מתן.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קבלו איזה שבוע עמוס יש לי בשבוע הבא: להגיש 3 עבודות (למרות שאחת סתם לעצב איזה תמונה בקשר למוצר שהמצנו) יום ראשון: אוקי אז ביום ראשון אן לי שום מבחן אבל אני צריך להתכונן לבוחן/מבחן במורשת (כן אני יודע שזה דפוק) שקשור לתורה בע"פ וכול מיני מושגים. יום שני: אוקי היום הכי עמוס,כמו שאמרתי בוחן במורשת. עכשיו באותו היום יש לי חוג גיטארה שאני לא יכול להפסיד כי הפסדתי כבר שבוע שעבר.יום הורים, וגם להתכונן לבוחן במתימטיקה (גאומטריה), וגם כנראה שלהכונן לבוחן או משהו בלשון. יום שלישי:בוחן במתימטיקה ובלשון.ולהתכונן להכתבה באנגלית. יום רביעי:הכתבה באנגלית, להגיש את העבודה של התמונה. יום חמישי: סבבה. יום שישי: להגיש עבודת חקר ואת העבודה בג"ג +מצגת שאותה נצתרך להציג בכיתה (אני וחבר שלי) שי…
-
- 12 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היום נחרדתי לשמוע כל בכל מיני מקומות שחנות מסויימת מפרסמת שהיבואן של קורסייר ושל טרמלרייט (THERMALRIGHT ) נעלמו \פשטו את הרגל !!! ברצוני לומר לכל אנשי האתר שזה הקשקוש הגדול ביותר ששמעתי ואין ליחס אליו חשיבות ! אני מבקש קודם כל שאתם שומעים את זה לתקן את האדם שאמר לכם את זה (בעצבים ). בנוסף לכך אותה חנות החליטה שאין יותר צורבי לייט און בארץ וגם שם אותו יבואן חדל מהיבוא ! שוב קישקוש גדול ,אין שחר לדברים . אין אפילו לא קמצוץ של אמת . בנוסף לכל (כאילו זה לא מספיק) מפורסם באותה חנות שאין יותר מארזי ציפטק פול טוואר בארץ , ולצערי הרבה שוב פעם קישקוש . היבואן (איתו דברתי אישית) הבטיח לי שהיבוא ממשיך ואז הזמין אותי לבדוק מלאי קיים (שכמובן עשיתי וראיתי) שוב אני מבקש לא לתת לשמועות…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כן כן מה ששמעתם הגעתי לFSB250 והיינה ההוכחה פרטים ותמונות בקרוב(בדיקת מאמץ)
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מספר תמונות יפות ומענינות שברצוני להראות לכל חברי הפורום לאיזה פורום מתאימות התמונות? לדוגמא סובארו רכב חזק!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלחו לי את זה באיי מייל זה הרג אותי מצחוק..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כחבר טוב עליי ללמד אותכם משהו... כסף יכול: לקנות לך וילה - אבל לא בית חם. לקנות לך מיטה מתכוננת - אבל לא שינה טובה. לקנות שעון יוקרתי - אבל לא זמן. לקנות לך אנציקלופדיה - אבל לא ידע. לקנות תפקיד בכיר - אבל לא הערכה. לקנות לך תרופה - אבל לא בריאות. לקנות לך דם - אבל לא חיים. לקנות לך סקס - אבל לא אהבה. כסף זה לא הכל. הוא יכול לגרום הרבה כאב וסבל. כחבר, אני רוצה לחסוך ממכם כל כאב וסבל. :saint: העבירו לי את כספכם, אני אסבול עבורכם... ;D
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, לצןרך השלמת עבודה דחופה אשר תשפיע על התקבלותי לתיכון אני זקוק להסבר מפורט ומקצועי מאחד מכם, שמבין בזה שיענה על השאלה "מהי ממשלה רחבה בישראל ומהי ממשלה צרה בישראל" (2 שאלות) לצערי אחרי חיפושים רבים לא מצאתי חומר שיענה לי על השאלה.. יגמרו אותי אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעבודה הכל כך חשובה שלי.. תודה מראש! חזיר בר
-
http://home.attbi.com/~bernhard36/honda-ad.html קראתי שבאתר המקורי כתוב שזה נעשה ללא עריכת מחשב! (סורי אם זה כבר היה כאן חיפשתי ולא מצאתי)
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2597454,00.html חיחי L0L.. (למנהלים: לפני שזה הועבר חשבתי שזה יותר מתאים לאקטואליה ..לא משנה..תודה בכל מקרה..)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה קצת "ספאמי" לפתוח על זה דיון - אבל זה מאוד חשוב לי.. מישהו יודע אם יש שידור חוזר של הפרק של השבוע (יום רביעי)? הפסדתי, ואבא שלי לא הצליח להקליט (הוא גם לא היה בבית, והוא גם רואה את זה.. אם הוא היה רואה הוא היה מספר לי מקסימום), אבל לא מצאנו באף מקום איזכור לשידור חוזר.. מישהו יודע?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני התקבלתי לתיכון בירושליים, אולי חלקכם מכיר התיכון למדעים ולאומנויות, או בקיצור יאס"א, זה תיכון ברמה מאוד מאוד גבוהה ואלו הם הבעיות שלי: א. אני גר בעכו ואני מגיע הביתה פעם בשבועיים ב. ימבה כסף- 14000~ש"ח לשנה (לא בטוח כמה מילגה אני יקבל בטוח מקבלים מלגה אז לא להעיר על זה) + כסף של נסיעות+אני יבזבז לפחות 100 שקל בשבועיים, אז זה ניסגר בסביבות ה20000 בשקט. אני אובד עצות, אם מישהו מכיר\למד בבצפר הזה אשמח לעצות הערות וגם מכל האנשים בפורום אני באמת צריך עזרה הפעם...
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תהנו בחג - על האש,במסיבות ואיפה שלא תהיו ! חג שמח לכולכם, כן כן אני יודע שקצת מאוחר אבל לא נורא ! :jump: :hi: עריכה - אל תשכחו להגיד איפה ביליתם את הערב, אני אישית עכשיו זז למסיבה בפארק הירקון !
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למרות שכבר פעם שאלתי עוד לא קיבלתי תשובה ממשית ממישהו שבאמת יודע, אז מה שאני רוצה לשאול זה ככה, נגיד שאני מזמין את לוח האם הבא מחו"ל למשל מGOOGLEGEAR http://www.googlegear.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=240119 המוצר מגיע לשדה התעופה ואני בא לקחת אותו, האם אני משלם מכס ? או מע"מ ? איך אני יודע אם המחיר בחנות כבר לא כולל מע"מ ? אני יודע שאם אני בא מחו"ל עם מוצר ששווה פחות מ200$ אני לא צריך להצהיר עליו ואני לא משלם עליו מכס, האם זה אותו דבר בהזמנה ? ועוד משהו... שמעתי שעל מוצרים מסוימים אין מכס, האם על חומרה יש מכס ? והאם זה משנה אם אני קונה חלק חלק או מביא את הכל במארז ? אני מבקש רק תשובות מוחלטות אם אתם יודעים, "אני חושב ש... " לא יעזור הרבה ;/ תודה רבה רבה מראש !
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://computers.iol.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=386314 נראה שצריך לנקות אותן מידי פעם ...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
enjoy ! http://www.israeli-weapons.com/
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מישהוא יודע כמה ממיר לרכב מ12Vל-220V אמור לעלות...? יש רונדו יום רביעי וצריך להתעלל באוטו, קצת תאורה.. קצת מוסיקה, ויהיה כייייייייייייף )) (כנראה יהיה על האוטו 2 גשרים(של תקליטן) ועליהם מנורות, שרשרות, שלטים, ועוד כל מיני דברים..
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היום אני עולה למעלה(איפו ששני המחשבים שלי נמצאים) ואני שומע גשם ורואה בחדר של ההורים שלי שמהמזגן יורד גשם אני הולך לחדר מחשבים ועל כל המחשב החדש שלי יורד גשם גם כן מהמזגן מסתבר שהדוד התפוצץ למזלי כלום לא קרה למחשב חוץ משהעכבר האלחוטי שלי נהרס. אז השאלה האמיתית יש לעכברים אחריות?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כי אני רוצה ליבא רכב מארה"ב ואני רוצה לבדוק קודם כמה אני יצטרך לשלם למדינה. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שירים שאני אוהב (רק בעברית הפעם אם לא אכפת לכם) משינה- רכבת לילה לקהיר איפה הילד- מישהו שומע אותי מוניקה סקס- מכה אפורה משינה- אחכה לך בשדות חמי רודנר- גאולה
-
- 12 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני מכיר את allposters.co.il מישהו יודע איך הם? אז אתם מכירים אתר???
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה קרה לי במחשב הראשון שקניתי. מאז בכל פעם שאני קונה מחשב (או מארז) חדש, אני בודק מראש, והחנויות ממשיכות לשכוח להוסיף את הכבל. אני מכיר אחרים שנתקלו באותה בעיה. מישהו מוכן להסביר לי מה הסיפור? ???
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צרריך לקבל מילוח מארה"ב, ואני צריך לבחור באיזה מביניהם(באותו מחיר). מה דעתכם? יש בכלל FEDEX בארץ?(UPS אני יודע שיש). תוודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-