עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן! אני מחפש להתחיל לראות סדרה חדשה. כרגע אני רואה את אבודים, נמלטים והאוס. אני לא פוסל גם סדרות כגון חברים או סיינפלד.(ראיתי את שתיהן). התחלתי לראות דקסטר ולא אהבתי כ"כ... אשמח להמלצותיכם!

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. http://www.rinkworks.com/stupid/cs_os.shtml

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  3. Started by neogod,

אז אחרי שכולם התלהבו מהמחירים הנמוכים שאקספון מציעה ואחרי שכולם הכפילו את מהירות ההורדה כאשר עברו לאקספון. האם אקספון עדיין נשארה כ"כ כדאית ? או שהם גם התחילו להגביל תעבורה ברשת ? ואם אנחנו כבר דנים על הספק , אז למה שלא נדון קצת לגבי התשתית ? מה דעתכם על המבצע החדש של בזק של 99 שקל לחודש לתשתית + קו טלפון עם 500 דקות ?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  4. כותרת. ניסיתי לגגל אבל מצאתי בעיקר שטויות. יעזור גם אם תתנו אתר שניתן לברר בו באופן כללי שעות של בגרויות כדי שאני אדע איך לברר בעצמי להבא. תודה

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  5. היי אם מישהו יודע אם כדאי לקנות Seat ibiza , או שיש רכב יותר משתלם מבחינת נוחות\ביצועים\חיסכון בדלק עד סכום של 140k? אשמח לתגובות של מי שמכיר את הרכב או מבין ברכבים באופן כללי. תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. טוב עכשיו קניתי כרטיס ויזה נטען מהדואר אני רוצה לקנות את החבילה הזאת מ ebay http://cgi.ebay.com/FOR-NEW-APPLE-IPOD-TOUCH-iTOUCH-CASE-SKIN-CAR-CHARGER_W0QQitemZ140291013248QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item20a9fefa80&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A15|39%3A1|240%3A1308|301%3A1|293%3A1|294%3A50 עכשיו יש לי כמה שאלות: יש לי משתמש ב ebay אבל בpaypal אין לי האם בהרשמה ל paypal לא לאשר את הרטיס משו כזה שראיתי בפורום קיצר איך להרשם לשם עם כרטיס ויזה נטען? בהרשמה לebay איפה שכתובים את הכתובת אז רשמתי כך: שם הרחוב ואז מספר אבל אני גר במספר 80 א (כניסה א ) אז מה לעשות ? 80a ? והאם בטלפון צריך לרשום קידומת או +972 ואז את המספר בלי קידומת( 0…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מישהו מכיר אתר שיש בו מידע על צמחים, בעיקר צמחי בית, על הטיפול שלהם איך להשקות עוד'...?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  8. אני לומד מגמת הייטק בבית הספר ורציתי לדעת אם אני יקבל בונוסים... אז ככה, אני לומד: פיסיקה 3 יחידות סיב"מ יחידה 1 תיב"מ יחידה אחת שירטוט יחידה אחת בקרה 2\3 יחידות (לא זוכר...) מקבלים נקודות על מקצועות שהם לא 5 יחידות ויותר? תודה רבה חבר'ה!!!

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  9. זה נכון שאם יש הפרש הגדול מ-30 בין ציון ההגשה לציון הבגרות הציון הסופי נקבע ע"י ציון הבגרות? לדוגמא: נגיד מגישים אותך על 60 בהסטוריה והוצאת בבגרות 95 זה אומר שהסופי הוא 95? ואם זה נכון זה תקף לגבי כל המקצועות? תודה

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. האם אפשר לקנות מ paypal עם כרטיס אשראי נטען? שנקנה מהדואר?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by galedri,

נגמר לי כל הכסף עכשיו אני רוצה לדעת אם יש איזשהי דרך שיהיה לי עוד כסף

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. היסטוריית הגלישה ? אפשר כאילו לדעת באיזה אתרים גלשתי ? ( אצלי אומנם זו לא חוכמה - כאילו רוב האתרים ( עאלק רוב ) כל האתרים הם של סקס , אבל לך תדע :errrr: http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3281649,00.html http://startpanic.com/

13. Started by mr.eke,

שלום ... אני מועניין לכרוש מהאתר ebay את החבילה הבאה http://global.ebay.com/9_in_1_FOR_IPOD_TOUCH_iTOUCH_CASESKINCAR_CHARGER/140317655066/item -עכשיו השאלות שלי הם: -זה מגיע עד הארץ בחינם אז זה אומר שזה מגיע עד הבית? -האם יעלה לי עוד כסף במכס וכו? -יש להורים שלי כרטיס אשראי רגיל(לא בין לאומי) אז זה אומר שאפשר לקנות איתו? -אני מילאתי את הפרטים בנתים בהרשמה ל ebay וב Country or region (במהלך הררשמה) סימנתי isreal ואז בצד שמאל שלו יש שני ריבועים State / Province / Region -מה לרשום פה שכונה ? והכם צריך לרשון פה 3 דברים או אחד מהשלושה? Postal code - האם זה מיקוד? -ואם יש מדריך להרשמה ל ebay ול paypal ........... תודה רבה וסליחה על החפירה..

• 22 תגובות
    • 5.6k צפיות
  14. אז ככה, לאחר שסיימתי טירונות 02 במחנה 80 (אני רוצה להיות קרבי אבל אל תאשימו אותי, בעיה רפואית!!) קיבלתי ביום האחרון צו הצבה לבקום ליום ראשון להגיע למיטב קורסים 7355 תחת ההגדרה מקצוע צבאי זמני... מי יודע מה זה אומר? אני צריך להביא בגדים לשינה? או שאני ישתחרר באותו יום? קיבלתי את הצו ביום חמישי והם לא ענו לי מאז... ועכשיו כבר שבת. תודה לעוזרים, שבת שלום.

• 16 תגובות
    • 11.6k צפיות
  15. Started by Alex89,

מישהו יודע תאריך של מה (איזה חייל/תפקיד בצבא) זה 7.6.09?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  16. אני אמור להדפיס 80 עמודים.. הקטע שהצד שהימני של הדף קרוב מדי לשוליים.. וכשנאי מנסה להדפיס את הדפים, חסר לי כל פעם מילה בצד ימין.. איך אני מסדר את זה ועושה שהמדפסת תדפיס לי גם ביחד עם מה שרשום בשוליים של הדף?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by TaMiRn2,

הרבה זמן לא התעדכנתי בנושא.. יש בכלל פורמט מנצח בכלל או שזה עדיין בכלל ממשיך?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. הישנו חומר שאפשר להשתמש בו לקעקוע אבל שבאור רגיל לא יראה ורק באולטרה יקפוץ?

• 39 תגובות
    • 5.2k צפיות
  19. Started by Invisible person,

בסמסטר שעבר למדתי במכינה של מכללה שבה משפרים בגרויות. היו לי כמה בעיות שבגללן לא יכולתי לגשת לבגרות במתמטיקה, והיום התקשרו אליי והודיעו לי שיכוולים לבטל לי את המלגה עקב כך ואני מפחד שיחייבו אותי באיזה 5,000 ש''ח בגלל זה נראה לכם שזה יכול לקרות?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  20. ראיתי במדור מפרטים שני מפרטים של מחשבים משרדיים בתקציב של 2000 ושל 2500 ראיתי שב 2000 (שבפועל הוא 2100) יש מעבד E5200 וזיכרון 2GB ב-2500 יש מעבד E7400 וזיכרון 2GB לפי מה שהבנתי מהרבה שאלות בפורומים שה E5200 נותן את העלות-תועלת הכי טובה אז לא עדיף להשקיע את ההפרש ב-4GB זיכרון ואולי לעלות רמה בלוח אם? תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  21. מישהו נבחן פה בכלל?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  22. אני עושה פרויקט בכריית נתונים, ואני צריך נתונים וכמה שיותר. הנתונים הם. כמות מים שנצרכת למשך חודש\חודשים(זה לא משנה אם זה אחד מהם),מספר נפשות בדירה(מתוכם כמה ילדים),סוג נכס(דירה,וילה, דירה עם גינה) והאם יש בריכה. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  23. Started by CroCoDile,

ראשית, אני מקווה שאני כותב את השאלה במקום הנכון. לא מצאתי פורום אחר באתר בו מתאים יותר להעלות את השאלה לדיון. ידוע כבר זמן רב שחלק מספקיות האינטרנט בארץ, חרף הכחשותיהן, מגבילות את האפשרות לשיתוף קבצים על ידי לקוחותיהן. אני לקוח של אינטרנט זהב (012 סמייל ועוד ועוד שמות שיש לחברה הזו...) ובשבועות האחרונים מהירות ההורדה המקסימלית אליה אני מצליח להגיע בשימוש ב-uTorrent נמוכה משמעותית מבעבר. באופן מוזר כל זה התחיל להתרחש דווקא אחרי שהגדלתי את החבילה שלי למהירות 2.5MB (הן אצל הספק והן בתשתית). שאלתי היא אם כן האם ידוע לכם שחברת אינטרנט זהב אכן חוסמת את שיתוף הקבצים ואם כן אז איזה ספק לא חוסם?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by david32,

אני מחפש מוזיקה שקטה , כמו למשל בפסקול של המשחק BRAID. חוץ מזה גם אשמח להמלצה למוזיקה אירית. תודה.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  25. ניתקלתי היום במשהוא ממש מטומטם שקשה לי להאמין שהוא נכון. יש הרבה הומואים ביחידה 8200 בגלילות.......מה זה השטויות האלה??? ניתקלתי בזה בפורום מסויים (אני לא יכול להגיד את שמו כי זה אסור) והיו שם את שני הלינקים הבאים: http://www.nrg.co.il/online/36/ART1/422/119.html http://www.nrg.co.il/online/10/ART1/422/039.html מה יש לכם להגיד על זה? ???

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.