כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אני לומד מגמת הייטק בבית הספר ורציתי לדעת אם אני יקבל בונוסים... אז ככה, אני לומד: פיסיקה 3 יחידות סיב"מ יחידה 1 תיב"מ יחידה אחת שירטוט יחידה אחת בקרה 2\3 יחידות (לא זוכר...) מקבלים נקודות על מקצועות שהם לא 5 יחידות ויותר? תודה רבה חבר'ה!!!
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
זה נכון שאם יש הפרש הגדול מ-30 בין ציון ההגשה לציון הבגרות הציון הסופי נקבע ע"י ציון הבגרות? לדוגמא: נגיד מגישים אותך על 60 בהסטוריה והוצאת בבגרות 95 זה אומר שהסופי הוא 95? ואם זה נכון זה תקף לגבי כל המקצועות? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האם אפשר לקנות מ paypal עם כרטיס אשראי נטען? שנקנה מהדואר?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
נגמר לי כל הכסף עכשיו אני רוצה לדעת אם יש איזשהי דרך שיהיה לי עוד כסף
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היסטוריית הגלישה ? אפשר כאילו לדעת באיזה אתרים גלשתי ? ( אצלי אומנם זו לא חוכמה - כאילו רוב האתרים ( עאלק רוב ) כל האתרים הם של סקס , אבל לך תדע :errrr: http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3281649,00.html http://startpanic.com/
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום ... אני מועניין לכרוש מהאתר ebay את החבילה הבאה http://global.ebay.com/9_in_1_FOR_IPOD_TOUCH_iTOUCH_CASESKINCAR_CHARGER/140317655066/item -עכשיו השאלות שלי הם: -זה מגיע עד הארץ בחינם אז זה אומר שזה מגיע עד הבית? -האם יעלה לי עוד כסף במכס וכו? -יש להורים שלי כרטיס אשראי רגיל(לא בין לאומי) אז זה אומר שאפשר לקנות איתו? -אני מילאתי את הפרטים בנתים בהרשמה ל ebay וב Country or region (במהלך הררשמה) סימנתי isreal ואז בצד שמאל שלו יש שני ריבועים State / Province / Region -מה לרשום פה שכונה ? והכם צריך לרשון פה 3 דברים או אחד מהשלושה? Postal code - האם זה מיקוד? -ואם יש מדריך להרשמה ל ebay ול paypal ........... תודה רבה וסליחה על החפירה..
-
- 22 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אז ככה, לאחר שסיימתי טירונות 02 במחנה 80 (אני רוצה להיות קרבי אבל אל תאשימו אותי, בעיה רפואית!!) קיבלתי ביום האחרון צו הצבה לבקום ליום ראשון להגיע למיטב קורסים 7355 תחת ההגדרה מקצוע צבאי זמני... מי יודע מה זה אומר? אני צריך להביא בגדים לשינה? או שאני ישתחרר באותו יום? קיבלתי את הצו ביום חמישי והם לא ענו לי מאז... ועכשיו כבר שבת. תודה לעוזרים, שבת שלום.
-
- 16 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
מישהו יודע תאריך של מה (איזה חייל/תפקיד בצבא) זה 7.6.09?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני אמור להדפיס 80 עמודים.. הקטע שהצד שהימני של הדף קרוב מדי לשוליים.. וכשנאי מנסה להדפיס את הדפים, חסר לי כל פעם מילה בצד ימין.. איך אני מסדר את זה ועושה שהמדפסת תדפיס לי גם ביחד עם מה שרשום בשוליים של הדף?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הרבה זמן לא התעדכנתי בנושא.. יש בכלל פורמט מנצח בכלל או שזה עדיין בכלל ממשיך?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
בסמסטר שעבר למדתי במכינה של מכללה שבה משפרים בגרויות. היו לי כמה בעיות שבגללן לא יכולתי לגשת לבגרות במתמטיקה, והיום התקשרו אליי והודיעו לי שיכוולים לבטל לי את המלגה עקב כך ואני מפחד שיחייבו אותי באיזה 5,000 ש''ח בגלל זה נראה לכם שזה יכול לקרות?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ראיתי במדור מפרטים שני מפרטים של מחשבים משרדיים בתקציב של 2000 ושל 2500 ראיתי שב 2000 (שבפועל הוא 2100) יש מעבד E5200 וזיכרון 2GB ב-2500 יש מעבד E7400 וזיכרון 2GB לפי מה שהבנתי מהרבה שאלות בפורומים שה E5200 נותן את העלות-תועלת הכי טובה אז לא עדיף להשקיע את ההפרש ב-4GB זיכרון ואולי לעלות רמה בלוח אם? תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
-
אני עושה פרויקט בכריית נתונים, ואני צריך נתונים וכמה שיותר. הנתונים הם. כמות מים שנצרכת למשך חודש\חודשים(זה לא משנה אם זה אחד מהם),מספר נפשות בדירה(מתוכם כמה ילדים),סוג נכס(דירה,וילה, דירה עם גינה) והאם יש בריכה. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ראשית, אני מקווה שאני כותב את השאלה במקום הנכון. לא מצאתי פורום אחר באתר בו מתאים יותר להעלות את השאלה לדיון. ידוע כבר זמן רב שחלק מספקיות האינטרנט בארץ, חרף הכחשותיהן, מגבילות את האפשרות לשיתוף קבצים על ידי לקוחותיהן. אני לקוח של אינטרנט זהב (012 סמייל ועוד ועוד שמות שיש לחברה הזו...) ובשבועות האחרונים מהירות ההורדה המקסימלית אליה אני מצליח להגיע בשימוש ב-uTorrent נמוכה משמעותית מבעבר. באופן מוזר כל זה התחיל להתרחש דווקא אחרי שהגדלתי את החבילה שלי למהירות 2.5MB (הן אצל הספק והן בתשתית). שאלתי היא אם כן האם ידוע לכם שחברת אינטרנט זהב אכן חוסמת את שיתוף הקבצים ואם כן אז איזה ספק לא חוסם?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מחפש מוזיקה שקטה , כמו למשל בפסקול של המשחק BRAID. חוץ מזה גם אשמח להמלצה למוזיקה אירית. תודה.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
ניתקלתי היום במשהוא ממש מטומטם שקשה לי להאמין שהוא נכון. יש הרבה הומואים ביחידה 8200 בגלילות.......מה זה השטויות האלה??? ניתקלתי בזה בפורום מסויים (אני לא יכול להגיד את שמו כי זה אסור) והיו שם את שני הלינקים הבאים: http://www.nrg.co.il/online/36/ART1/422/119.html http://www.nrg.co.il/online/10/ART1/422/039.html מה יש לכם להגיד על זה? ???
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
יש לי מדבקה שאני רוצה להדביק על הלפטופ, אבל הדבק שעליה גמור כי היא היתה מודבקת על המחשב הישן. יש איזושהיא דרך לחדש את הדבק (כמובן ששימוש בדבק 3 שניות וכו לא רלוונטי כי אני מדביק אותה על המחשב).
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
עוד כמה ימים אני ניגש לתיאוריה אופנוע - עד 33 כח סוס יש לי רישיון לרכב פרטי רגיל 3+ שנים מה אני צריך ללמוד לתיאוריה?
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אהלן, מה הדרך הכי פשוטה להגיע מתחנת הרכבת בקריית אריה לבילינסון בתחבורה ציבורית? תודה
-
- 12 תגובות
- 978 צפיות
-
-
תרגילים מדכאים: 1) תהי D פונקצית דיריכלה. הוכח כי הפונקציה f(x)=x*D(x) רציפה ב0 ואינה רציפה בשאר R. 2) יהי I קטע פתוח, קרן פתוחה או כל הישר. תהיינה f,g פונקציות מI לR, רציפות במ"ש וחסומות בR. הוכח כי f*g רציפה במ"ש ב I. 3) יהיו E,D תת קבוצות בR. תהי f פונקציה מD לE ותהי g פונקציה מE לR. הוכח כי פונקצית ההרכבה (f מורכב על g זו האפשרות היחידה האפשרית כמובן) רציפה במ"ש. 4)יהי a>0 הוכח כי f(x)=sin(1/x) אינה רציפה במ"ש על הקטע הפתוח מאפס עד a (לא כולל בשתי הקצוות). תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
The Sketch ממשיך להתעדכן (למרבה ההפתעה) http://mrsegev.blogspot.com/2009/05/so-fuzzy-6.html
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום קודם כול אני די חדש בפורום הזה עכשו ככה שנה הבאה אני עולה לכיתה י' והחלתי לחשו קצת על העתיד שלי ואני חושב ללכת למגמה {לבגרות} של משהו שקשור למחשבים ואולי אחר כך ללמוד מדעי המחשב מחשב ותוכנה זה דבר שמאו מעניין אותי הבעיה היא שאני לא באמת מבין בזה הרבה אז אני רוצה להתחיל ללמוד לפחות קצת שיהיה לי ידע בסיסי במחשב דברים כמו לדעת להתעסק אם BIOS קצת חומרה דברים מעבר ל"להוריד ולפתוח דף אינטרנט" אני לאיודע אם זה הפורום המתאים אבל אשמח אם תעזרו לי למצוא כלים ראשוניים איך בעצם להתחיל ללמוד "מחשבים"
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-