כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
http://review.mondominishows.com/happytree.html ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים בחול שאפשר שהם ישלחו דברים לארץ כאילו יבוא אישי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כל המושגים האלה שאתם אומרים LOL משהו יכול להסביר לי פעם אחת וזהו מה כל פירוש של מושגים? (תודה)
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
אתם מכירים את המצבים האלה שאתה קם בבוקר והכל נראה לך מוזר? אתה לא לגמרי בטוח למה זה ככה, מה בדיוק הסיבה ואיך זה שאתה מרגיש ככה, הרי אתה כמעט בטוח שאתמול כשהלכת לישון הכל היה כשורה ואתה מייסר את עצמך בשאלה האם שכחתי משהוא?, לא יכול להיות שזה כל כך חשוב הרי שכחתי! , אבל מה אם זה כן חשוב וסתם שכחתי? , בכל אופן אחרי שבזבזת חצי יום בנסיונות נואשים להזכר אתה פשוט יורד מזה והכל נראה רגיל לגמרי, הכל סבב סביב עניין שיכול להיות שלא קרה כלל או שהיה כל כך שולי שלא היה צורך לעבד אותו עד הסוף, אבל לפעמים יכול להיות שקרו דברים הרי גורל שאתה פשוט לא יכול לזכור. יש למישהו הסבר הגיוני?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביום שלישי הקרוב יתיצב עבדכם הנאמן לשירות צבאי ארוך (יותר מדיי זמן לפי דעתי). האתר כאן הפך בשבילי לשיגרה ז"א כל יום להיכנס לכאן להשתתף בפורומים ולהיות חלק מקהילה מאוד מגובשת והכי גדולה בישראל היה בשבילי כבוד אני הולך כפי הניראה להנדסה קרבית ולכן אני לא אוכל לבקר כאן כמעט. תשמרו על הפורום חמים ונעים ושיהיה לי בהצלחה :AR15:
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי נעל לי ת'נושא??? אפשר לעשות על זה סקר זה יהייה נחמד לא? אני כותב נושא מוחקים לי אותו מעבירים אותו לפורום אחר ונועלים...מה משעמם לכם??? אני מדבר על הנושא הראשון שכתבתי פה... "מבקש המלצה על צורב" משהו כזה...
-
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך להירשם לעתודה ואני לא יודע מה להחליט , אני נוטה יותר לכיוון ההתעמקות בתוכנה , אז אם מישהו יודע על מה אני מדבר ומוכן לפרט ... זה המקום ! בתודה , עתודאי לעתיד (בתקווה!)
-
- 12 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
;D כנסו , זה 3 מגה אז חכו קצת ... כמובן רק מגיל 18
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה כדאי לבקש ממנו שיביא לי ? מז זול שם במיוחד מאשר פה ? חשבתי על האפשרות של קונסולה, מה אתם אומרים ? תציעו הצעות...אבל בזריזות
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הדבר הזה ממש יכול לעזור לי. נמאס לי כבר לחשב על הדף. אולי אתם יכולים להגיד לי איפה יש את התוכנה הזאת? עוד דבר מוזר במחשבון הסטנדרטי - Casio FX-82TL יש סימנים לאותיות של בסיס 16. אני חפשתי בספר הוראות, אבל החיפוש לא עלה בשום דבר שימושי מדיי. אתם יכולים להגיד לי באיזה מחשבון אני כן יכול למצוא את זה (לא להגזים, אני לא רוצה מחשבונים גרפיים ושאר הדברים היקרים הללו).
-
- 12 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
כמה אתם חושבים שכדאי לי לקנות את הוידאו הבא TOSHIBA V-E15 2 ראשים והוא משומש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל לא אני כתבתי אז לא לבוא אליי בטענות. הסיבה שאני מפרסם את זה היא שאני פשוט מסכים עם כל מילה. אז ככה: יה יה מה קורה גם אני להתלהב רוצה כמו כל זמרי הראפ צעצוע בישראל אני גם את השכל רוצה לזבל אני מחשמל מוקי די תזדיין לי מהעיניים סאבלימינאל והצל המזדיינים תעופו לי מהפנים חבורה של הומואים סתם חובבנים תפנו תשטח למקצוענים השירים שלכם עלובים אתם נשמעים כמו זבובים אתם שולטים ברחובות כמו חבורת זונות אני שר אחר ואני אוכל לא כשר אני מזיין בשבת ואני גם חבר בכת אני פורץ לבתים רוצח חתולים ושותה תדם והם מעשנים סמים וחושבים שהם גברים הכל דיבורים אין להם חיים וונאבים מזדיינים מעתיקנים אני שונא אותכם אתם סתם מתלהבים חבורה של פלצנים בתולים שכל הזמן מדברים על זיונים ראפרים מזוייפים מו…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
קיבלתי ביום חמישי מכתב ובו 2 דברים. 1. פרוספקט של מסלול עובד חקר מודיעין, זה נראה מעניין, אני אשמח אם מישהו יודע עוד על זה שירחיב. 2. זימון למבחני התאמה לקראת גיוס לחיל מודיעין ביום חמישי השבוע, מודיעין היא האפשרות השנייה שלי, אני מעדיף ממר"ם, אם אני אלך למבחנים האלה (ואצליח 0_ם) האם זה יפחית מהסיכויים שלי לקבל זימונים לממרם? תודה =]
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ושירות. יש לי לקוחות שרוצים שאני איעץ להם אילו מחשבים לקנות ושאני אקנה ואבי להם את זה עד הבית עם Windows אנטי וירוס וכל הדברים האלה. בקיצור אני והחבר שלי (גם שותף) מתלבטים בעיקר בין החנויות KSP ו- Ivory בירושלים. לאותו החבר שלי יש ניסיון טוב עם איבורי (הוא קנה מהם שלושה מחשבים+ כרטיס קול אך לא ממש אחריות עד עכשיו) ואני שמעתי עליה דברים רעים, ולי יש ניסיון טוב בנתיים עם KSP (קניתי מהם כרטיס מסך, לא מימשתי אחריות עד עכשיו) והוא שמע עליהם דברים רעים. אז אם תוכלו בבקשה לספר לי על כל ניסיון טוב או רע שהיה לכם עם חנויות מוכרות בירושלים מבחינת אחריות, שירות ויחס זה מאוד יעזור, בעיקר עם שני החנויות הללו. ובבקשה מנסיון אישי או של חבר או משהו דומה כי אני לא רוצה להסתמך על שמוע…
-
- 12 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן עברתי תאונה (קלה, לא לידאוג) הסיפור בקצרה הוא: נסעתי בכביש המהיר במהירות המקובלת (כמובן) כשלפתע איזה רכב מסוג מאזדה חתך שני נתיבים בכדי לצאת ביציאה הדרושה לו, ביזמן החיתוך אני פגשתי בו מקרוב מאד בחלק האחורי של הרכב שלו. עכשיו מיסתבר שהאיש רוצה פיצויים על הרכב שלו ועל עצמו, שלא בצדק.. סיפור שני הוא שדוד שלי מעוניין להיתגרש מאישתו מסיבות שונות וצצים כל מיני דברים שדודי אינו יודע איך להיתמודד איתם, חלוקת הבית רכוש וכו" (הם זוג צעיר) ברצוני לעזור לו במה שאוכל לכן אני שואל אתכם: האם מישהו מכיר אתר טלפון או כל דבר אחר שיעזור בנוגע לשני הנושאים הנל? תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אם למישו יש מושג איזה מבחנים אלו יהיו , או מידע נוסף שיכול לעזור....
-
- 12 תגובות
- 11k צפיות
-
-
עזבו אתכם משטויות....אני את ההזמנה הראשונה שלי מנעה מחשבים הופתעתי פשוט לטובה. יום שישי אחר הצהריים הזמנתי עכבר MX510 של לוג'יטק, התהליך של הקנייה היה הכי פשוט שקיים מאשר חנויות אחרות שקניתי בהם (אני לא אזכיר שמות). זה כבר היה ידוע לי שהם יצרו עימי קשר ביום ראשון בבוקר, כי יום שישי ושבת הם לא עובדים. יום ראשון (היום) בבוקר יצרו איתי קשר (הריי יום שישי-שבת לא עובדים), היו מאוד נחמדים ומנומסים, פשוט להפליא. יצרו איתי קשר ב9 בבוקר. ותנחשו מה? ב12 בצהריים באותו יום המוצר כבר הגיע. והם עוד התקשרו לשאול אם המוצר הגיע ואם הוא בסדר ושלם. לא יודע מה עם האחרים, אבל אני פשוט מופתע מאוד שבאותו יום שיצרו איתי קשר קיבלתי את המוצר אחרי 3 שעות. ועוד דאגו להתקשר ולשאול אם הוא באמת ה…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חושב לקנות את הספר הזה רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו האם הוא עדכני האם הוא מובן...האם הוא יוכל לתת לי יסודות טובים בחומרה.. האם אני יוכל סוף סוף לגלוש באתר ולהתחיל להבין דברים שלא הייתי מבין לפני..
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למרות שהמהירות היא לא הגורם העיקרי לתאונות המשטרה ומערכת בתי המשפט בוזזים את האזרח המסכן תחתמו חברה! תקראו מפרטים שם על הכול... מקווה שהעצומה הזו תצליח
-
- 12 תגובות
- 827 צפיות
-
-
www.happytreefriends.com לכו ל-Watch Episodes ותראו כמה הגורל יכול להיות אכזרי...
-
- 12 תגובות
- 818 צפיות
-
-
http://abdlala.freeserverhost.com/ :lol:
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-