עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SpaZamm,

תגידו, למישהו יש רשימה או שהוא יודע מה הם אתרי האינטרנט הישראלים עם הכי הרבה כניסות (ביום, חודש, שנה..)? אני מתכוון רק לאתרים co.il ועדיף גם ישראליים נטו כלומר לא האתר הישראלי של גוגל או משהו. אני מניח שבראש הרשימה יהיו: ynet, nana, nrg, walla וכו' אבל מישהו יודע באמת? מספרים והכל?

• 12 תגובות
    • 4.8k צפיות
  2. Started by ot,

:lol: :lol:

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by udicol,

סגנון ח"א.

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by YOAV28,

שלום היום בשביל לקנות לוח אם או מעבד מחול צריך איזה אישור מסוים למכס או שלא שווה בגלל המכס הגבוה תודה מראש יואב

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  5. שלום. פעם יצא לי לקחת איתי הארד דיסק חיצוני קטן בתיק עלייה למטוס ולא עשו לי עם זה יותר מדי בעיות. עכשיו אני רוצה להביא איתי כשאני בא הארד דיסק חיצוני גדול של WD או לקחת משהו פנימי ולשים במארז חיצוני. חוץ מזה שזה יותר גדול, יותר כבד, לוקח יותר מקום בתיק, זה גם מצריך חיבור חשמל ככה שאי אפשר להשתמש בזה במטוס - יעשו לי עם זה בעיות או יתשאלו אותי ? יש לי הרבה סרטונים ותמונות שצילמתי בחו"ל במשך שנים שיהיה הרבה יותר קל להביא איתי מאשר להעביר דרך עננים למיניהם או לצרוב על דיסקים ... אפשרי להעלות למטוס או לא ? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by jenia1,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות אוזניות מחול במחיר של 70$ כולל משלוח לצורך זה חפרתי וחרשתי בפורומים על מנת למצוא דרך "להתחמק מהמכס" אבל עדיין לא הבנתי דבר אחד. האם אני אוטומטית משלם מע"מ?? והנה כל הדברים שצריך לעשות אני יפרט אותם פה ואם אתם יודעים משהו תתקנו אותי בבקשה: אני משתמש ב Air Registered Parcel שזה דואר אוויר רשום אם אני לא טועה א.לסמן את החבילה כמתנה ואפילו לעטוף אותה ככה ב.לרשום את החבילה על שם חייל שמצא בשירות סדיר ג.לטעון שהמוצר הוא סביב ה 30$ ד.לדאוג שלא תיהיה קבלה שלו אלא אם כן זאת קבלה עם מחיר לא אמיתי לדוגמא לא 70$ אלא 30$ זה הכל או שצריך לדאוג לעוד מספר דברים על מנת שהחבילה לא תועכב במכס? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by DJO,

אהלן, אני בתהליכים של קניית מחשב חדש. אמא שלי טסה מחר לשבוע לארה"ב וחשבתי שאולי תביא לי כמה חלקים. רציתי לדעת האם זה מומלץ: מכס/אחריות/מחירים/תאימות. ואם כן אז איזה חלק, מעבד (אויל הכי לא כדאי בגלל שאם ישרף חבל), זכרונות, כרטיס גראפי? תודה :

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  8. Started by idofr,

היייי כולם אני רוצה להביא לארץ (דרך EBAY) משלוח של טלפון סלולרי באזור ה50$ (משו זמני) שלדעתי נוקיה שיווקו פעם בארץ יש איזה הגבלות/מיסים שאני יצטרך לשלם בארץ?

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  9. היי, יש לי חבר שעושה טיול בחו"ל. בדרך חזרה הוא מעוניין לקנות מחשב שולחני (חלקים של מחשב מאתר newegg). האם יש למישהו נסיון עם זה? מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? יש מכס על חלקי מחשב? יש מיסים אחרים? כל החלקים האלה, ובמיוחד המארז, יכולים לקחת די הרבה מקום ומשקל. יאפשרו לו להעלות אותם למטען המטוס? תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. *נכון לחומרה של היום* מותקנים במפרט זה החלקים הנעלים ביותר. מפרט לקרייסיס. לגיימרים העונים על התכונות ההבאות בלבד -שיגעון טוטאלי -להיות בן של אבא שמנת מליארדר (לא מליונר, מליארדר)... psu Corsair truepower HX1000W http://www.corsair.com/products/hx1000.aspx motherboard EVGA nForce 780i SLI http://www.evga.com/articles/385.asp cpu Intel Core 2 Extreme QX9650 Quad Core http://wellcom.co.il/catalog/images/Intel/Core%202%20Extreme%20BOX.jpg cpu cooling CNPS8700 NT http://www.zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp?idx=278 display adapter SLI - X2 evga 9800GX2 (superclocked) http://www.ixbt.com/short/images/geforce_sli.jpg display adapter cooling Z-Machine GV1000 http://www.za…

• 52 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. לפני חצי שנה קניתי מחשב מחנות לא ממש ידועה, הוא הביא לי את המחשב ולקח את זה שהיה לי לתיקון. אז אני בכלל לא טרחתי לבקש ממנו את המחשב, באותו זמן לא ממש הבנתי בחומרה ואמרו לי שהמחשב שווה פחות מ-50 ש"ח אז בגלל זה לא ביקשתי אותו. ראיתי מודעה לפני חודש שמישהו רוצה לקנות מחשב ישן, בדיוק כמו זה שהיה לי ב-500 ש"ח. התקשרתי אליו ואמרתי לו שיש לי אחד (זה שנמצא אצל הטכנאי) והסכמנו על מחיר של 500 ש"ח. אז התקשרתי לטכנאי שאצלו המחשב, הוא אמר שיביא לי אותו מחר וטען שאני צריך לשלם לו 300 ש"ח על החלפות של חומרה שהוא עשה. הוא טען שהספק כוח היה מקולקל ולכן הוא היה צריך להחליף אותו (בזה הוא צודק, הספק היה מקולקל). הוא עוד טען שהזיכרון היה מקולקל (אני לא בטוח לגביי זה, לא זכור לי שהזיכרון היה מ…

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  12. הינה אני והחברה +אני(ערן מוסס עם השרשיר של מאג) וכמה חברים ביום שישי בעיר... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 106 תגובות
    • 7.7k צפיות
  13. אני ניסיתי להקטין אותה בפוטו שופ אבל לא הצלחתי. אני בעצם רוצה לשים אותה כסמל אישי, זה שנמצא מצד ימין. אם מישהו יודע איך מקטינים אז בבקשה תקטינו אותה כך שהיא תתאים לסמל האישי, איכפת לי רק מהתינוקות שבתמונה.

• 9 תגובות
    • 632 צפיות
  14. אוייי, הוא ענק... אני כבר מצפה לרגע שהם יעלו את הקטע השני, עם אהרוני. http://www.keshet-tv.com/sharedimages/keshettv/downloads/nehederet/WMS_RM_FILTER/3_luba-down.wmv צפיה איכותית! 8)

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. א. בבחינה הוצאתי 86, בלי להתאמץ יותר מדי (רות שמלה לשלטון!), אם אינני טועה, זו אחת בחינות הבגרות האחרונות שעשיתי במסגרת הגמנסיה, באופן אינטרני. ב. הפסקתי להתכונן לבחינה יומיים לפני - ההשקפה שלי בנוגע להכנה לקראת בחינת בגרות היא כזו : מה שלא נכנס לראש'ך עד לילה-שניים לפני הבחינה, כבר לא ייכנס. קריעת תחת יומיים-יום לפני זה סתם Overkill. ג. עצתי הכללית היא להירגע, לקחת את הבחינות בפרופורציה ויהיה בסדר, אם אפשר לצאת קצת לנקות את הראש לפני הבחינה, מה טוב.

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by infer73,

מי עוד עשה היום את הבגרות באזרחות? איך הלך לכם? שתפו אותנו ומישהו יודע איפה ומתי מתפרסמות התשובות? לדעתי היה ממש קל, וידעתי את כל התשובות חוץ מבחלק הראשון שהייתה שאלה אחת שלא ידעתי בדיוק מה לכתוב, אבל נראה לי יצא בסדר מעניין כמה אנשים כאן עשו את הבגרות היום, בטח ממש קצת זה די מבאס...

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  17. יש למישהו מושג? אני אישית ניגש לF ולG.

• 11 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by frenzy,

מחר (יום חמישי) בשעה 2 וחצי ישנה בגרות בהיסטוריה חלק ב' לכל תלמידי י"א בארץ, בהצלחה לכל הניגשים!

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. אני בחרתי נושא 4, מכתב תגובה לעמוס עוז. די התאכזבתי מהדעה שלו, אבל זה נתן לי מקום לשטוח את דעותי בהרחבה ונראה לי שהלך לי די טוב, מקווה לציון של 90-95 (מגן 86) וסופי 90 בערך. הבנתי שכמעט כולם (לפי המדגם אצלי בשכבה) בחרו את נושא 5 ורק חלק קטן בחרו את 4 (את 1,2,3,6 כמעט אף אחד לא בחר), נכון?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by K0sTa,

למישו יש מושג מתי מתחילה הבחינה של השאלון השלישי 003 ? תודה. בהצלחה לכולם :xyxthumbs: כמה יחידות אתם וכמה הציון מגן ? :]

• 49 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. אני בתור אחד שמשלים את הקורס הזה אחרי שנכשלתי בו בתיכון,חושש עד מאוד.יש לי בעיה קשה במתמטיקה ואני רוצה רק לעבור. הייתי שמח אם כל אחד יגיד כמה יחידות הוא עושה ויתן כמה טיפים לעשות את המבחן הזה יותר קל ונעים.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  22. Started by SheZiF,

שעות הבחינה: שאלון 001: 18:00 שאלון 002: 15:30 שאלון 003: 13:00 שאלון 004: 18:00 שאלון 005: 15:30 שאלון 006: 13:00 שאלון 007: 18:00 אורך המבחן כ-שעתיים. לא לשכוח להביא מחשבונים.

• 52 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. מישהו כאן עושה מחר את הבגרות בניתוח מערכות ב' ותקשורת איבדתי את הלוח בחינות ורציתי שמישהו יגיד לי באיזה שעה זה מתחיל בבקשה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  24. Started by gal555,

מישהו פה הספיק להוריד אותה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.