כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
הלוג אני אומר לכם מצב האנשים בארץ מידרדר מרגע לרגע...
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יאללה , תנו את הטראנסים הכי מומלצים שלכם(אל תגידו לי תוריד אינפקטד/סקאזי וכו' פשוט תהיו ספציפיים עם שמות ) אז אם יש לכם טראנסים ספציפיים מומלצים של: אינפקטד משרום סיוצ'י סקאזי פסיי סקס אסטריקס ססטו סנטו יהל אליין פרוג'קט וכו' וכו' , אני מודה לכולם מראש על ההמלצות נ.ב - הרצתי חיפוש ועברתי על כל הדפים , לצערי לא מצאתי תוצאות מעניינות...
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז אחרי שוויתרתי נכון לעכשיו על קניית מחשב חדש למרות כל התכנונים, והתחלתי ללמוד נהיגה, ואני חוסך בכל הכוח לאוטו הגעתי למסקנה שנכון לעכשיו אופניים יכולות להתאים לי מאוד, אני נוסע המון במוניות למרחים של 5~10 קילומטרים, ואם אני אחליף את הנסיעות האלה באופניים שיעלו בסביבות ה1000 ש"ח אז אחרי כמה חודשים ה1000 ש"ח האלה יחזרו אליי+ זה יותר בריא+ החוויה הרבה יותר כיפית מנסיעה במונית עם כל האנשים והנהג ששומע מזרחית ...... אז לעניין - בעקרון הבנתי שרצוי בתקציב כזה לקחת יד שניה, השאלה עד כמה זה משתלם ? מהו אחוז המחיר של יד שניה בהשוואה לקניה הראשונית? אם מדובר באופניים שנקנו ב6000 ש"ח ועכשיו נמכרות באלף אז כן זה מאוד מאוד שווה, אבל אם זה אופניים שנקנו ב1500 ונמכרות ב1000 אז אני אעדיף…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין למכור באיביי פריט -מזכרת הקשורה למשחקי וידאו ( video game memorabilia ). אני מחפש אתרים בהם ניתן לקדם את המכירה ולהביא יותר תנועה לדף המכירה. אתרים כמו http://www.gamesniped.com. מישהו מכיר אתרים / פורומים / בלוגים בהם ניתן לקדם מכירה כזו? עדיף בחו"ל. תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל התוודות קטנה - כבר כמה שנים שלא כתבתי כאן באתר... לאחרונה חזרתי כצופה סמוי וזאת ההודעה הראשנה שלי מאז, מרגיש ממש נוסטלגי. אז ככה: לאחרונה נרשמתי ללימודי הנדסה במוסד שהוא ללא ספק הידידותי ביותר לסטודנט ובעל הרמה הקלה ביותר, הלא הוא הטכניון. ועכשיו ברצינות, אמנם עוד לא התקבלתי באופן רשמי אבל אני צריך להכין את עצמי מראש. עברו הרבה שנים מאז שלמדתי מתמטיקה בבי"ס, וגם שם לא הייתי מהמבריקים ביותר (ציון בינוני+ ב-4 יח"ל), ולכן אני מחשיב את עצמי כבעל חור די רציני בנושא. נכון שעשיתי פסיכומטרי לא מזמן ובהצלחה רבה אבל רובנו יודעים שהחומר המועט הנלמד שם הוא של חטיבת ביניים ולא ברמה גבוהה במיוחד. השאלה שלי בעצם היא האם מישהו מכיר איזשהו קורס ריענון בנושא? אני יודע ש…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , אבי עובד 11 שנים בחברת הובלות כנהג , בשנה האחרונה צבר אבי 300+ שעות של חופש , אך לא נותנים לו לנצל את החופש בטענה של "אין נהגים , אז אתה לא יכול לצאת לחופש" הוא ביקש להמיר את השעות לכסף אך נענה בשלילה. האם יש משהו לעשות במצב כזה , יש למי לפנות ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא יודע כמה אנשים רצים כאן אם בכלל אבל אולי בכל זאת.. אני מחפש לקנות איזה נעלי ריצה ולא בא לי להקשיע 600 שקל אלא יותר משנו בסגנון של 300+- יש איזה המלצה בנושא?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הקודמת עלתה לי משהו כמו 100 שקלים והחזיקה מעמד יותר מ-5 שנים. היא הייתה נחמדה בזה שהייתה לה זרוע שניתנת לכיוונון וכך יכולתי לשים אותה על הפח הרגיל ולא נזקקתי למיכל מיוחד. אם למישהו יש המלצות באזור התקציב הזה יהיה סבבה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול לענות לי ? זה מכל הפורומים - כאילו למי יש את המחשב הכי סוס בכל האתר ?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מחפש אתר שאני אוכל לדעת בערך לגבי מחירים של לפטופים ומצלמוצ דיגיטליות בלונדון, אני עובר לגור שם בחודש הבא ורוצה לדעת כמה בערך יעלה לי שם מחשב נייד. אתם יכולים להמליץ לי על חנויות אונליין שאני אוכל להעריך קצת מחירים? תודה, טל
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך להכין הרצאה קצרה אודות WIFI, האם מישהו מכיר או נתקל במצגות\סרטונים על WIFI בין אם זה הסבר טכני פשוט או פרסומת מצחיקה שממחישה את השימוש ב WIFI, עשיתי חיפוש בגוגל ויו טיוב אבל אם מישהו נתקל במשהו נוסף זה תמיד יכול לעזור. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה ההסבר הפסיכולוגי לרצון של אנשים להיות מפורסמים?אני לא מוצא בזה שום הגיון. שמתי לב שחלק מהאנשים רוצים להיות עשירים לא רק בגלל הכסף אלא גם(ולפעמים בעיקר) בשביל ההשתייכות לקבוצה, למה?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נתחיל בזה שכרגע אני לומד בבית הספר הטכני של חיל האוויר בחיפה במגמת אלקטרוניקה בכיתה י"ב, אח"כ אני כנראה אמשיך להנדסאים (י"ג-י"ד) או שפשוט אתגייס. לפני מספר ימים קיבלתי מכתב מחיל המודיעין בקשר לפרוייקט סיגמא, עדיין לא ברור לי במה מדובר, אך חבר שקיבל את המכתב אמר שבעצם בפרוייקט סיגמא עושים י"ג-י"ד בחיל המודיעין. בקיצור, אשמח לקבל חוות דעת בקשר לחיל המודיעין (גם יחסית לחיל האוויר) - לא לשכוח להתייחס לקריירה העתידית שלי.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יוצא עוד שעה לחיפה לחנות ספרים שם כי יש לי טרמפ. אני רוצה המלצה לספר הדרכה או ערכת הדרכה לקורס A+ כדי שאני אדע מה לקחת ושאני לא אקח משהו חסר תועלת. ידוע לי שיש את המידע באתר אינטרנט יש לי אותו מישהו כאן נתן לי כבר אבל אני מעדיף ספר. תודה מראש לכולם. [br]פורסם בתאריך: 25.03.2007 בשעה 14:04:37 אני תיכף יוצא אי לאף אחד המלצה?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
על השמשמה הקדמית באוטו ישנם כתמים וסימנים שלא יורדים לא בעזרת מים וסבון ולא בעזרת חומר לחלונות (של סנו) . רצית לדעת האם מותר להשתמש בטרפנטין לניקוי החלון ? כל הצעות נוספות יתקבלו בברכה . תודה .
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
משהו קטן שכתבתי בעקבות כל מיני אירועים שעברתי בחיים והיה חשוב לי לשתף. אשמח לכל ביקורת. החלק הראשון: קטע קצר שכתבתי: בני האדם, מעסיקים את עצמם יום -יום בשאלות קיומיות. מלא אנשים הבריאים בנפשם ובגופם שרויים בדכאון -עמוק. ומתחבטים עם עצמם, ועם הנפש הפנימית שלהם. קצת על דכאון דכאון היא לולאה חוזרת ונשנית, של מצב שהוא ניתן לשינוי ולפתרון. ע"י עבודה עצמית ופיתוח עצמי. לדעתי, לפני שהאדם מחפש את מהותו בחיים - עבודתו, בת זוגו לעתיד. עליו לעבוד על האיזון הפנימי והנפשי שלו. כל אחד ימצא את דרכו לעשות זאת בין אם זה ע"י יוגה, מדיטציה הרפיה או כל דבר כזה או אחר. אחרי שהאדם מגיע לרמה מסויימת של איזון, כך יותר קל לו להתמודד עם "צרות" החיים. כמעט כל המשאבים שלו מופנים לשיפור חייו והרגשתו,…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכלום, לא מזמן רכשו עבורי מספר רכיבי חומרה למחשב ברשת K.S.P בסניף באילת. נתקלתי בביקורת רעה פה בפורומים על הרשת של מישהו שקיבל מוצר פגום וכשניגש להחליפו, קיבל שירות גרוע והתנערות מאחריות, והמליץ לא לקנות אצלם. משם המשכתי לחקור באינטרנט תגובות וביקורות על החנות והופתעתי לרעה. קראתי עשרות סיפורים על השירות הלקוי, ההתנערות מאחריות והזלזול של השירות. דוגמא לכמה מהם: ***בחור שקנה מסך ומצא בו זליגות אור. הגיע להחליף אותו ובחנות אמרו שאין כלום ויש את זה בכל המסכים מהסוג הזה. הבחור, בהיותו איש מתחום המחשבים הסביר להם שזה חריג והציע לבדוק אם מסך אחר מאותו סוג, הם לא הסכימו ולא הסכימו להחליף. ***עוד אחד שקנה מסך, מצא בו שריטה קטנה וכשהגיע לחנות להחליף מעט זמן אחרי, בחנות אמ…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המדריך למחרבן הציבורי: הלכת ברחוב, הרגשת ש"המטען במקלע" , אל דאגה ... -היכנס לחנות הראשונה שתמצא ברחוב, אל דאגה - בכל חנות ישנם שירותים. -כעת, אהיה מנומס, בקש בנימוס רשות להשתמש בשירותים, שים לב! העמד פנים שאתה "רק לפיפי" , אך תנצור בלבך את העובדה שהולכת להיות "תזמורת" בעוד מספר דקות בשירותיי החנות. -קיבלת רשות להשתמש בשירותים, כעת צעד אט אט לשירותים עם חיוך עוקצני על פנייך. -הורד את מכנסייך והתחל במלאכה, שים לב! אין לדעת מי "המחרבן הסידרתי" שחרבן לפנייך, לכן דאג לרפד את האסלה בנייר טואלט רך ונושם. (זה גם נעים בתחת, אז הרווחת מכל הכיוונים. ) -כדי להתחיל במלאכה עלייך לתקוע נאד באורך 3-4 שניות, נאד זה יקרא בהמשך "נאד תרועה" , נאד זה יסמל את תחילת הטכס ואת השקר …
-
מלפני כמעט שנה קניתי מסך של lg מדגם flatron700p . בדה"כ אני יושב מול המחשב כאשר תאורה לבנה כמו של בית חולים מאחורי המסך . לפני שבועיים היא נשרפה ,ובמקומה שמתי מנורה רגילה מאחורי המסך . בזמן האחרון העיינים שלי התחילו לכאוב רצח!!! עכשיו פה מגיע החלק שלכם בדיון . עם איזה תאורה אתם יושבים מול המחשב?
-
רציתי להזהיר את כולם מהשירות הבזיוני שקיבלתי מחברת אורנג': שימו לב (למי שאין כוח לקרוא שיתמקד בחלקים המודגשים): בזיון מספר 1: שלחתי את המכשיר ה SE K610 שלי לתיקון במעבדת אורנג' עם בעיית "שן כחולה" קלה, המכשיר חזר אלי אחרי יום עבודה כטוטל לוס, כלומר לא ניתן לשימוש או לתיקון. התעצבנתי, אבל מילא... יכול לקרות, ציפיתי שחברת אורנג' תקח אחריות על המקרה ותתן לי מכשיר נורמלי אחר (חדש או מחודש). כאן מתחיל הזילזול האמיתי, חברת אורנג' טענה שהמכשיר התקלקל עקב קורזיה ולא בגללם, גם אם היתה קורזיה נשמע מגוחך שמכשיר יתקלקל בדיוק ב 24 שעות שהוא אצלם. בזיון מספר 2: הפיצוי היחיד שאורנג' הסכימה לתת לי על הריסת המכשיר (לפני ויכוחים סוערים) היה 180 שקל זיכוי לשדרוג למכשיר חדש. אחרי צעקות וריבי…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה לפתופה את התרגיל הזה, וכנראה שאני ניגש אליו בצורה לא טובה. אז אם יש פה מישהו שיכול לעזור טיפה, ולהראות פה פיתרון זה יעזור לי נורא יש לי היום בגרות בשאלון 04, אז בשבילי, ולטובת כל מי שניגש היום, אולי אני יפרסם פה בהמשך היום עוד כמה שאלות שנתקעתי בהם, ואולי מישהו פה יעזור לי. תודה רבה, ובהצלחה לכל מי שניגש היום לבגרות. תשובה: x=4 [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://wampoon.com/the_best_laugh_in_the_world הייתי חייב לפרסם את זה
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-