כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
יאללה מי שבא לו שיגיד וישאיר לי מייל בפרטי אחלה אתר..מה15 יהיה אפשר להזמין דברים לישראל P: בהצלחה
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני צריך עזרה איך להגיע לחנות. אני יגיע לתחנה מרכזית סיטי משם איך ללכת כמה דק' ברגל איזה קו לקחת איפה לרדת? אני אשמח להסבר שיעזור לי להגיע לשם, תודה רבה לעוזרים! הבנתי שזה ברחוב המדע 3 הינה כיצד להגיע עם רכב רק אין לי רכב http://www.iqpc.co.il/Home/showmap.asp
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אתם חושבים להציג נוכחות? נשארו עוד 11 ימים 0 שעות 11 דקות ו 55 שניות עד למסיבה ! צוות ILF , בשיתוף עם חברת ברק 013 ואתר Gamer.co.il, מתכנן לכם מסיבת רשת שכמותה לא נראתה בישראל! המטרה: 500 שחקנים עם מחשביהם האישיים, 24 שעות, טורנירים נושאי פרסים יקרי ערך, משחקי ראווה ועוד. התאריך: ה-2 עד ה-3 במאי (שישי-שבת). המחיר: המחיר למשתתף הוא 100 ש"ח (אדם אחד עם מחשב). המחיר כולל השתתפות בטורניר נושא פרסים אחד חינם. לצופה ללא מחשב, המחיר הוא 30 ש"ח. 10% הנחה לחיילים ולנשים (אין כפל הנחות). המקום: תל-אביב, דיזנגוף סנטר. איזור בגודל שני גשרים לידיעה באתר גיימר - http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=17606 הרשמה למסיבת רשת - http://www.ilf-league.com/lp_signup.php אני כמעט בטוח י…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם מישהו מכיר אתר עם קבצי מידי לשירים עבריים זה יהיה מצווין אם אפשר גם אתר עם תווים לפסנתר גם לשירים עבריים זה גם יהיה טוב שאני אומר שירים עבריים אני מתכוון בעיקר לשיר משהו קטן וטוב של משינה אבל כל אתר יהיה טוב! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התיק: מוכר שלח לי מוצר מסויים מארה"ב בUSPS עם מספר מעקב. USPS כנראה איבדו את החבילה, המעקב מראה שזה יצא מארה"ב לפני חודש וחצי ומאז כלום. המוכר אמר שהוא יברר, ואמרתי לו שאני מוכן לחכות שבוע לתשובה של USPS. המוכר עדיין לא קיבל שום תשובה, וגם אם יקבל, הרי לא הולכים להגיד לו הנה זה פה בוא תקח... יגידו לו שזה אבד ותתחיל פרוצדורת ביטוח של שנתיים וחצי בשביל ה100 דולר האלה. פתחתי תיק בפייפאל בטענה שאני שילמתי ולא קיבלתי כלום, ואני לא אחראי להתעסק עם ביטוחים של הדואר, אלא רק לקחת את המוצר בסניף ולחתום. אני מבקש REFUND מלא ושהוא יתעסק לבד עם הפשלה של הדואר של המדינה שלו. האם PAYPAL יכולים לדחות לי את התיק ? האם זה הגיוני שאני אקבל REFUND ?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1394349,FF.html תקראו את הכתבה הבאה ותביעו את דעתכם ... האם זו לא עשיקה לשמה ?!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, חבר ביקש שאני אוציא לו את האקורדים, אבל אני לא מצליח לשמוע כל כך טוב את המעברים שיש שם. מישהו יכול לעזור לי ולהוציא לי את האקורדים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר ספר או מדריך בנושא? אני יודע שיש המון אתרים בנושא, אבל אני מעדיף מקום מרכזי אחד. סרטים/ספרים/מדריכים שירכזו את כל החומר במקום אחד. יש לי את הספר "הבורסה ושוק ההון איתך מהצעד הראשון" אבל הוא דיי אכזב אותי, כתוב באופן לא ברור.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שגיא, R0ckF0rd, חוגג היום יומולדת! אז שיהיה לך במזל טוב, יומולדת 19 שמח, וכמו תמיד.. שמנמנים! ושיגיע כבר הזמן שתקבל בחזרה את הרשיון :auto:
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
החלטתי להזמין ספק-כח מחנות שלא אנקוב בשמה,בצעתי את ההזמנה ביום שישי (אתר מאובטח),סבבה. יום ראשון בבוקר מתקשרת אלי הפקידה או מי שלא תהיה שהיא צריכה את פרטי כרטיס האשראי שלי,אמרתי לה שנתתי את פרטי הכרטיס ברגע שהזמנתי,היא אומרת שהיא חייבת לדעת את פרטי כרטיס האשראי ושאין לה גישה למספר ועוד שטויות כאלו. אמרתי לה: מותק,אני מזמין כבר במשך שנים דרך האינטרנט מוצרים מכל העולם כולל ישראל,ואף פעם לא נתקלתי בדבר כזה שאני צריך לתת את פרטי כרטיס האשראי שלי בזמן קנייה וגם אחר כך טלפונית. היא אמרה שהיא מצטערת אבל ככה הם עובדים. אמרתי לה לא תודה ואני מעוניין לבטל את ההזמנה. עצוב. ועוד סיפור על חנות אחרת (שלא אנקוב בשמה אבל יש כאן באנרים שלה :) רציתי להזמין את אותו ספק-כח משם,בדף של …
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלה ברורה למדי אך בתאכלס לא פשוטה כלל... כשפוי כבר שנים רבות אני מודע לזה.... רק רציתי לברר מה אתם חושבים מהי שפיות? ומי הוא השפוי האמיתי? אלו שנותנים תרופות על סמך שיחה פשוטה? או אלו שסתם מדברים?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
רובכם ודאי מכירים את האתר Vgames, שבזמן האחרון הפך וביצר את מעמדו כאתר הגיימינג הגדול והטוב בישראל - על חשבונו של גיימר - שקרנו ירד רבות(לצערי, שכן הייתי באתר מאז שנת 99 בערך). בVgames היה קומיקס אונליין מצויין בשם V^2 (בדומה לCtrl-Alt-Del וPenny-Arcade) שהצטיין בהומור משובח ורמה גרפית גבוהה. לפני זמן לא רב יחסית V^2 חדל לפעול ובמקומו עכשיו נמצא הקומיקס "גיקטופיה" - לגיקטופיה אין אפילו שמינית מהרמה הגרפית של V^2 ואכן הצד הגרפי הוא הצד החלש ביותר בקומיקס. אך אני מצאתי את עצמי מחכה כל פעם לסטריפ החדש בגיקטופיה, פשוט כי הוא מצחיק. עכשיו עלו בדיוק שני סטריפים שמצטרפים יחד לסיפור אפי(Epic) משהו על וויל רייט, Spore ופיראטיות. הסטריפ האפי הזה הוא לא רק מצחיק בטירוף, הוא גם מעלה …
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רואה שהתרד של זיהוי שירים נעול, אני מחפש שיר שקט כזה בצרפתית שלפעמים שומעים ברדיו בכל שעות היום במיוחד בשעות הקטנות, אני לא יודע אם שמעתי טוב אבל בסוף השיר השדרנית אומרת שהשם של השיר הוא ''שירה ילדה מבורכת'' ובהתאם באנגלית BLESSING GIRL או משהו כזה..כנראה שלא שמעתי טוב כי אחרת הייתי מוצא בגוגל ;D יש למישהו מושג? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין להתנדב במדא, מישהו יודע אם זה אפשרי [גיל 17, כיתה יא'], אם כן. יש אולי איפושהו פרטים [עדיפות אתר אינטרנט], תודה רבה לעונים. :-).
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אנשים בלי חיים http://www.snunit.k12.il/kodesh/ מי לעזאזל כתב את כל זה ?! עריכה: למי שלא שם לב - יש שם את כל התנ"ך !
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי 2 תרגילים של מבחן הנדסאי של שנה שעברה ואני חייב לדעת דרך הפיתרון. מצורף קובץ PDF עם התרגילים. אשמח לפיתרון סרוק ... תודה אנשים ! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משהו יכול לההסביר לי מה היא אומרת שם?<.... .. חחחח \
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה, אחרי שמהשנה האחרונה ועד משהו כמו 4 שנים.. אני אהיה חייב לעשות עבודות אינטנסיביות דרך המחשב שידרשו ממני ישיבה מול המסך הרבה שעות ביום. ומלפני שנה הראייה שלי התחילה להיתדרדר בצורה מפחידה.. לפני 4 חודשים עשיתי משקפיים וכבר עכשיו אני מרגיש שהם כבר לא מתאימות. האם זה ימשיך וידרדר או שזה אמור לעצור מתישהו ? האם אי הרכבת המשקפיים היא דבר רע, או שזה "חפיף".. כי אני לובש אותם רק במקרים קיצוניים ולעתים רחוקות. האם אני אמות מזה ? טוב סתם..
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.compfused.com/directlink/605/ הוא לא שם לב שמשדרים אותו עדיין בשידור חי אז הוא מקלל וכשהוא מבין שהוא בשידור הוא אומר "פאק שיט" חחחחחחחחחחחחחחח
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים טוב לא משנה אני כבר אתייעץ עם משהו שמבין
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
או שגם הפעם זה יהיה בתשלום?ואם זה בתשלום יש למשהו לינקים טובים לצפייה ברשת?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-