כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
איפה אני יכול למצוא את השפשפן החמוד של פליי בוי בגדול ?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בן אדם מבוגר פשוט חנה באמצע הכביש ונכנס למשך חצי שעה לזוגלובג. יש לאן לשלוח? או שאפשר לשלוח לסל המחזור. Uploaded with ImageShack.us
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני סטודנט הנדסאי מכונות בשנה ב' כרגע לומד הידראוליקה שמתי לב שבמבחני מה"ט מבקשים להסביר מושגים כאלה ואחרים בנושא זה משהו שאני פחות מסתדר איתו ויותר קל לי עם נוסחאות אני מחפש איזה קובץ שיהיה בו הסבר על מושגי היסוד בהידרוסטטיקה והידרודינמיקה אני יודה מאוד מאוד למי שיוכל למצוא לי.. חיפוש בגוגל לא הביא לי לתוצאות רלוונטיות תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגיעה לידי הביוגרפיה של טולקין בתרגום החדש שלה המחבר הקדיש אותה "לזכר המתח"ב" ניסיתי לחפש ללא הצלחה מה הפירוש.. מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
digidi check dis out http://www.liveleak.com/view?i=d7f_1251647278
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://halemo.fresh.co.il/edoar/0007/0004.html
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עדכון: הירשמו לדף הכנסים בפייסבוק! https://www.facebook.com/StarCon972 שלום לכולם, חברים יקרים, אני מזמין אתכם לכנס שארגנתי עם חבר, בנושא STAR TREK וחקר החלל. אני וחבר מארגנים לראשונה בעולם כנס היברידי המשלב בין מדע בדיוני למדע אמיתי עם מרצים איכותיים וכריזמתיים מתחום חקר החלל. את הכנס הזה הפקנו במו ידינו בשיתוף האגודה הישראלית לאסטרונומיה עם מנת לקדם את החשיפה לחקר החלל בישראל ואת סדרת מסע בין כוכבים שמראה הלכה למעשה איך ייתכן וייראו מסעות החלל של המין האנושי בעוד כמה עשורים. הכנס אינו דורש ידע מוקדם, אבל דורש ראש פתוח וסקרנות מדעית. אם אתם חובבי STAR TREK, חקר חלל, מעוניינים באופן כללי להרחיב אופקים לגבי עתיד המין האנושי ולשמוע הרצאות קלילות וכיפיות …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה מה שהם אומרים "המחשב הכי מתקדם שאפשר להשיג היום": ================================= INTEL PENTIUM 4 2400MHZ 512KB CACHE לוח אם תואם פנטיום 4 (למה לפרט כל-כך הרבה? ???) 256 זיכרון SDRAM, הזיכרון המהיר ביותר שקיים היום. דיסק 40 ג'יגה במהירות 5400 - מהיר במיוחד. כרטיס מסך למקצוענים 3D FORCE 64MB - חחח........... מארז ATX איכותי, גדול, ומעוצב. מדפסת אפסון C42, המדפסת המתקדמת ביותר שיש היום. מסך קונדור 17", מסך ענק,- מאיפה הם הביאו את החברה הזו? עכבר אלחוטי, אפשר ללכת לסלון ולהמשיך לשלוט במחשב - לא הבינו כנראה שיש הגבלה. מקלדת GENIUS שעולה פי 3 ממקלדת רגילה - קרעו אותי. רמקולים 300ואט לסאונד היקפי עשיר וחלק מהפרעות - לאבטאק. 9830 מחיר מחירון - נפלתי על הרצפה, אפשר להביא בזה…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת- באיזור המרכז- וובבקשה לא להציע רולדין או מקס ברנר. וד"א יש סוג מסויים של שוקולד שמחזיק יותר מעמד? (ז"א לא שוקולד פרה אלא שוקולד כמו שוקולד מריר תוצרת יד או משהו כזה ומחזיק מעמד אני מתכוון לאריכות ימים )
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.compfused.com/directlink/605/ הוא לא שם לב שמשדרים אותו עדיין בשידור חי אז הוא מקלל וכשהוא מבין שהוא בשידור הוא אומר "פאק שיט" חחחחחחחחחחחחחחח
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://wampoon.com/the_best_laugh_in_the_world הייתי חייב לפרסם את זה
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לדעת איזה רכב ליסינג מקבוצה 2 הכי מהנה לנהיגה ? ואיזה רכב אתם ממליצים לקחת .. תודה !!
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בשירות הגרוע של פדקס ישראל ובנסיון שלהם לסחוט עמלות סתם מלקוחות שלא מבינים. אבל עכשיו אני מגלה שגם את השירות הבסיסי של להעביר חבילות הם לא ממש מצליחים לבצע. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4471751,00.html
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לכל המשוחררים\סטודנטים שכאן, ויש לא מעט אני מניח אני מבקש עזרה. יש לי ידע רב בתחום המחשבים - סיסטם, חומרה, רשתות וכל מה שקשור. גם ידע בסיסי+ בפלאש, ASP, HTML וכו'. למרות שהידע שלי רב ונרחב, הוא מבוסס על היותי פריק מחשבים, ולא על ניסיון בארגונים, או לקיחת קורסים שונים. לכן, ברוב המקצועות שאליהם אני מעוניין להגיע(QA, איש סיסטם\מנהל רשת) אין לי את הניסיון הנדרש או את הידע הספציפי בכלים שבהם הארגונים משתמשים. כך למשל ברשתות - למרות שהידע שלי בנושא די נרחב, אין לי ניסיון בדברים כמו Active directory, ובמערכות מרובות משתמשים. ניסיון שקל מאוד לרכוש לטעמי ובמהרה עם הבסיס שלי, אבל משום שהשוק רווי ביוצאי צבא עם הניסיון הנדרש, מדוע שהחברות ירצו להשקיע בי? אפילו במקצועות הפחות נחשבים …
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
If you watch the images from your seat in front of the computer, Mr.Angry is on the left, and Mrs. Calm is on the right. Get up from your seat, and move back about eight feet. They switch places! WTF? ויש שם עוד מציאות...
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם משלמים כסף לאלו שבבית האח הגדול? אם כן כמה בערך?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
נושא קצת ישן אבל לא ראיתי שפורסם כאן בעבר. מישהו עם יותר מדי זמן בחיים החליט להקליט וידאו של HL1 ולדבב את גורדון פרימן לכל אורך המשחק אה, והבחור משתפר מפרק לפרק אז אל תתייאשו ממנו כל כך מהר.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, לפני כשבוע חבר שלי רכש אייפוד נאנו טאצ' מהסדרה החדשה של APPLE. הכל היה טוב ויפה, המכשיר קטן וחמוד, יפה, קומפקטי ומגניב להפליא. אלא שלחבר שלי כנראה לא היה יותר מדי מזל...לפני כמה ימים הוא הוציא את אחד מזוגות המכנסיים שלו ממכונת הכביסה, רק כדי לגלות שהאייפוד המסכן עבר כביסה. מיותר לציין שהוא כבר לא עובד, נכון? אז כן, ברור לי שזה סיפור די משעשע לקהל הקוראים [אם כי אתם יכולים להבין את עוגמת הנפש של בעל האייפוד] ומתוך רצון טוב לעזור לו, החלטתי שאני אשאל פה לעצתכם. בכל אופן, האייפוד נרכש בAPP STORE בת"א, אייפוד ביבוא רשמי, עם אחריות יבואן של שנה. הבעיה היא, שמן הסתם אחריות שכזו לא מכסה נזקי מים, כוחות עליונים ותאונות כאלו ואחרות. למען האמת, האחריות של האייפוד היא מס…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מזגן לחדר 3X3 ואני לא מבין כלום איזה כדאי , כמה כח-סוס , כמה BTU ומה המשמעות של האותיות
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו פה היה בסינמה סיטי VIP? אני רוצה לבוא לשם עם חברה שלי רק אני והיא נהיה באולם ? או שעוד אנשים יהיו באולם ? האוכל והשתייה זה בחינם ? שאלה אחרונה.. אני בן 17+ , אני יכול לקנות כרטיסים של VIP ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הקטע הבא של Andy Kaufman ומה אתם מבינים ממנו? אם תצליחו להבין ממנו משהו בכלל... השיר הכי טוב שלו:
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מעט אנשים קנו מהם .. גם אני קניתי איזה הרדיסק מהם אבל טיבה של חנות נמדדת כאשר רוצים לממש אחריות . מישהו מימש אחריות ויכול לשתף אותנו ? או שקיבל מוצר תקול , וביקש מהם להחליף . או כל דבר שקשור לשירות אשמח לשמוע כל חוות דעת ממקור ראשון . שבת שלום וגמר חתימה טובה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה לא נקלט הספר של לחמן עובר על זה בכלליות
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-