עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם. הנה, לאט אבל בטוח, מסתם כסת"ח וקישוט בגירסאותיו המוקדמות, מתברג ה - Windows Defender למקום הראשון ביחד עם עוד שלושה אנטיוירוסים במבחן שערכה חברת av -test. אז האם נגמרו החיפושים ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אם עד עכשיו השתמשתם באנטיוירוסים החינמיים של AVG או AVAST או microsoft security essentials, הגיע הזמן להחליף אותם. צ'ק פוינט פתחו את האנטיוירוס שלהם (טוב לא בדיוק שלהם, אבל בלי ספויילרים) להורדה חינם. הפרטים המלאים כאן http://www.turovsky.co.il/2012/06/check-point-zone-alarm.html

• 36 תגובות
    • 4.9k צפיות
  3. Started by Sfree,

אמרות פרובקטיביות אנטישמיות ופוגעות באופן מחריד, היוצאות מפי מי??? יהודייה, העונה לשם "נטלי כהן וקסברג" שלפי דעתי יש להשליכה לתאי הגזים! והייתי עושה זאת בעונג רב, אם רק הייתה לי האפשרות. לזה אני קורא "שמאלנאציזם"

4. Started by X - DreaM,

תיכנסו ללינק הזה ותסמנו את כל הטקסט(שיהיה כזה כחול על הטקסט) תסתכלו בשורות הלבנות שבין מטרות זיגזג, איפה ממוקמים לקוחותיהם, והיכן הם נמצאים........ אם תסמנו את השורות תראו טקסט שאחד השרוטים שם כתב או שסתם מישהו פרץ לאתר ושינה........ עריכה: הם גם מטומטמים! איך הם לא שמים לב לזה? ועוד בעמוד הכי חשוב באתר?

• 34 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by Sp_RuS,

האנשים בעולם מתחלקים לאלה שדופקים, ואלה שנדפקים... איך אתם האיתם מחלקים את האנשים בעולם? אבל בסך הכל, like my x-girlfriend once said, pick a hole, and stay there....

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by shalomelbe,

סתם משעמום הסתכלתי על כמה רשימות שמדרגות את האנשים הכי חכמים כיום, וגם כמה מההיסטוריה. קודם כל הופתעתי מכמות היהודים ברשימות השונות. קספרוב - אבא יהודי, איש השח מט - פישר, סידס משהו - כנראה האיש החכם בהיסטוריה מעורך עם IQ מעל 200!, אלברט איינשטין ועוד רבים.. דבר שני הסתכלתי ברשימה הזאת: http://onemansblog.com/2007/11/08/the-massive-list-of-genius-people-with-the-highest-iq/ כתוב שם שלביבי יש 180 IQ..

• 48 תגובות
    • 8.3k צפיות
  7. Started by hanan055,

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  8. גם ישרפו יותר קלוריות וגם יעברו דרך ארוכה יותר וייחשפו לנופים רבים יותר

9. Started by chris_u16,

איפה התראד על בעלי החיים כשצריכים אותו? יש לי אפרוח ברווז קטן ואח שלי הקטן והמטומטם ניסה להרים אותו והפיל אותו (כשהוא היה לבד), הברווזון לא יכול להזיז בכלל את רגל שמאל, אני חושב שהרגל שלו נשברה אפשר לראות שממש כואב לו, לפעמים הוא בכל זאת מנסה ללכת והוא לפעמים מתגלגל על הרצפה, ברוב הזמן הוא פשוט יושב לו שם ללא מעש, איזה מסכן :-[ ואני ממש לא יודע מה לעשות :-[ תכף אצרף תמונה

• 60 תגובות
    • 4.8k צפיות
  10. הגיטרה של LiberLive C1 שהוצגה ב-CES 2025 מציעה גישה חדשה ללימוד נגינה עם טכנולוגיה המחליפה את המיתרים המסורתייםלכתבה

11. Started by Invisible person,

בזמן האחרון אני מוצא את עצמי מתעניין יותר ויותר בתרבות (אם אפשר לקרוא לזה כך) של ההאקרים. אין ספק שיש להם פילוסופיה משלהם, קו מחשבה ייחודי ותכונות אופי שמאפיינות אותם. בכלל, זו קהילה בפני עצמה. והתחום עצמו של ההאקינג מרתק במיוחד. נכון שיש לא מעט שמנצלים את הידע לשימוש לרעה כמו פגיעה במערכות וגניבת מידע, אבל יש גם טובים שרק רוצים ללמוד דברים חדשים. אז במה בעצם מסתכם הידע של ההאקר? האם הוא מתכנת ברמה גבוהה? אלגוריתמאי מתוחכם? מאין כל הידע הזה אם לא ממוסד אקדמי? (לא נראה לי שבוגר הנדסת תוכנה או ד''ר למדעי המחשב יכול לקרוא לעצמו האקר). אני לא שואל שאלה ספציפית, רק פותח דיון על התרבות הזו. כל אחד יכול לשתף מה שהוא יודע, לשאול שאלות כאלה ואחרות וכו'. מקווה לדיון פורה

• 23 תגובות
    • 4.6k צפיות
  12. Started by ThaPhoeniX,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא את פרק 8 באקס המיתולוגי להורדה??

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by aviad91,

מישהו יודע אם הסרט האקסים של החברה שלי או בשמו האמיתי טום פילגרים נגד העולם מקרין איפשהו בארץ? כי ממה שאני זוכר עברו איזה 3 שבועות מאז יצא הסרט ועכשיו אני לא מוצא אותו בשום מקום..

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by HDfree,

שלום, אני נרשמתי לפורום למטרה אחת למצוא עבודה ! אני מאד אשמח אם מישהו ימליץ לי על עבודה בתחום המחשבים/האקינג. אני האקר בעל כובע שחור, ויש לי הרבה ניסיון עם מחשבים. למה לא מצאתי עבודה עד עכשיו ? מהסיבה הפשוטה : אני רק בן 16, ואני לא ממש בטוח שאם אני אלך לראיון עבודה בהייטק אני התקבל. אם מישהו יכול להמליץ לי על עבודה טובה, שלא מסתכלים על הגיל, אני מאד אשמח.

15. Started by DimaX,

זוכרים את ההתקפה הגדולה של המרוקאים על אתרים ישראלים? אז בטח אתם גם זוכרים את הטוקבקים הזועמים של הגולשים הישראליים שביקשו לנקום בהתקפת נגד של האקרים ישראלים. תראו את הבחור הזה,מצרי אמנם אבל לא נראה לי שמול כזה דבר יש לנו סיכוי בכלל,אפילו אפסי. קרדיט לlycans שהפנה אותי לסירטון בפורום אחר

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by burnskull,

שלום, לאחר חיפוש קל בגוגל הגעתי לפורום HWZone. ידידה שלי ביומיים האחרונים התלוננה על כך שיש מישהו במחשב שלה ששולט עליו. ביום הראשון לא האמנתי, חשבתי שזו בעיה ב-RAM בגלל שהפורץ סה"כ נכנס לאלבום תמונות בפייסבוק. הסברתי לה שכנראה יש לה בעיה ב-RAM והמחשב נתקע, ואת שיחקת עם העכבר ולאחר כמה שניות העכבר ביצעה את הפעולה. ביום השני זה ממש הדרדר, הפורץ סגר לה את כל התוכנות, את הדפדפן. הפורץ פתח קובץ טקסט והתחיל להתכתב איתה, הוא שאל אותה אם היא רוצה לדבר על סקס. ידידתי החלה לבכות, והפורץ אמר לה "אל תבכי" מה שאומר שהוא כנראה שולט לה על המקרופון או על המצלמה או של שניהם ביחד. תזכורת קטנה שהכל בעברית, אז הפורץ הוא אכן ישראלי. ביום הראשון שידידתי התלוננה על פורץ אני ביקשתי שתכנס להת…

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by ציפור שיר,

שלום, יש לי בעיה ואני מעוניינת לדון בה- אני גולשת בצאטים ומישהי אחת פתאום התחילה לפרסם פרטים שלי ולא מסרתי פרטים כמו מספר פלאפון או תמונות והיא ידעה אותם, אפילו זיהתה אותי שנכנסתי בכינוי אחר הבנתי שהיא עוסקת במחשבים ושהיא יודעת את המיקום שלי לדברייה.... רציתי לדעת מה זה? האם אפשר לעקוב ולפרוץ לפלא או לווי פיי שלי ככה מצאט? זו האקריות? אם אחליף מספר זה ישנה? מה עלי לעשות???? (((

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. פריצה נוספת למוסד אקדמי ישראלי: האקרים איראנים פרצו למכללה האקדמית רמת גן ופרסמו קבצים וצילומי מסך עם נתונים פרטיים של סטודנטיםלכתבה

19. http://www.tgspot.co.il/cct לכאורה פרצה כזו נוגעת רק לDVR עצמאיים המבוססים לינוקס. ראוטר עם FireWall או PC שמשמש כ DVR מוגן מזה. תמיד העדפתי את ה PC כ DVR, עכשיו מתווספת סיבה טובה...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. האקרים השתלטו על מחשבי העריכה של חברת "רשת" ודורשים כופר. העריכות של הישרדות, המרוץ למיליון ותוכניות נוספות נעצרו.

21. יש דיבורים לאחרונה שהCIA יכול להתנקש באנשים בדרך מאוד פשוטה שקשה לעלות עליה. פשוט מתקינים נוזקה על התוכנה של מערכת ההיגוי ברכב והרכב פשוט מאיץ עד שהבן אדם בתוכה מתרסק ומת בתאונה. נראה לי שצריך להתחיל להסתכל על התוכנה של הרכבים, כי אפילו באג תמים יכול להרוג אנשים. ממה שהבנתי מאנשים זה שהתוכונת האלה נכתבות ברמה מאוד ירודה מבחינת SECURITY, אפילו ברכבי יוקרה כמו מרצדס. אז מה דעתכם? עדיף ללכת על רכבים ישנים בלי תוכנה? מה דעתכם בנושא? עריכה: מה שאני לא מבין זה אם ברכבים חדשים הדוושה של הגז מחוברת מכנית למנוע? או שזה כמו ג'ויסטיק של פלייסטשיין ששולח פקודות דיגיטליות למערכת היגוי?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. http://motobike.co.il [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  23. תורידו את האתר הזה..... www.hwzone.com סתם.... אבל עכשיו ברצינות: יש דבר כזה TM טריידמרק.(trademark-סימן רשום)....אז יאללה מנהלים תוציאו TM לאתר ומשום שזה רטרו-אקטיבי אז יהיו חייבים להפיל את האתר הרשויות (במידה וזה יהיה אפשרי) יש כבר תקדים ביןלאומי שחובה לפסול מותג על אותו נושא באותו שם או שם שמאוד רומז לכך אני טיפה מבין בנושאים האלה וקצת מתמצא בחוק... AaaBb

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  24. Started by kisin,

שנים שאני אוסף דיסקים MP3 מלאים איכותיים ביותר. עכשיו, שמתי את כל הדיסקים הטובים ביותר על הארדיסק אחד של 200 גיגה ואני רוצה למכור את ההארדיסק. מדובר בהארדיסק של WD שנקנה חדש למען מטרה זאת, ושמתי על הההארדיסק את כל הדיסקים הטובים ביותר באיכות הטובה ביותר. רשימת הדיסקים על ההארדיסק: http://mp3list.notlong.com לפרטים נוספים צרו איתי קשר

25. למה להסתפק במאווררים בעלי הארה בצבע אחד ויחיד כאשר הדגמים המציעים קשת של צבעים שניתנת לסנכרון ותיכנות הופכים לנגישים ונפוצים יותר מאי פעם בעבר? לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.