כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
אם לא , איך תעודה זו אמורה להיראות ?? מן הראוי לציין כי בתועדת ההערכה רשומים תאריך הגיוס / שחרור , המקצוע הצבאי , חו"ד מפקד וכו' תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני ממש חושש לתעשיית שיתוף הקבצים ולהתקדמות קצבי מהירות האינטרנט בעולם למי שלא יודע מהירות האינטרנט בעיקר התפתחה בשל תעשיית שיתוף הקבצים הלא חוקית כגון : פורנו מוזיקה סרטים וכו' לאחרונה אנחנו עדים לסגירה מאסיבית של המפיצים החשובים ביותר ובכל סצנת שיתוף רצינית: emule - שהיא לדעתי הסצינה הותיקה ביותר בתחום והגדולה ביותר נסגרו כמעט כל השרתים הראשיים כגון RAZORBACK DONKEY ועוד torrent- נסגר האתר העצום OINK למי שלא מכיר פשוט היה שם הכל! ואני אומר זאת מניסיון אלבומים נדירים שבחיים לא ראיתם ומלא דברים הוא היה יותר גדול אפילו מTL והוא נסגר ובקיצור מה הולך להיות??? נקווה לטוב
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שאלה לגברים שפה. אם הייתם מכירים מישהי ואחרי כמה זמן ( נגיד חודש) היתה מספרת לכם שהיא דו מינית, הייתם "זורמים" איתה לקשר רציני או שזה משהו שיגרום לכם לנתק איתה את הקשר? אתם חושבים שתוכלו לבטוח בה לאורך זמן?
-
- 157 תגובות
- 16.6k צפיות
-
-
-
ChapterHouse - Delta Phase 9:51 טראק האלקטרו-אמביינט המושלם ביותר שיש, לפי דעתי... פשוט מרגש. זו לא הפעם הראשונה שאני מפרסם את הדבר הזה, אבל כשהיום חזרתי מהיחידה, אחרי שבוע לא כ"כ קל... פשוט הבנתי שזה האמביינט המדהים ביותר. תאזינו ותבינו, מומלץ בחום! :biggthumpup: *התלבטתי קשות בין Audio Science - 2.5 Orbits later ו Jon Anderson - Amor Real לבין ה Delta Phase, אבל הדלתא פשוט חזק.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
אוקי, קודם כל תראד זה מוקדש לגילי, שהוא בא המטרה למוטט את היסודות האחרונים של התעמולה של הרב אמנון יצחק שלו, כיוון שהוא כל הזמן מפנה אליו כשאין לו מה להגיד, אז זה הזמן לגמור עם זה. הסרטון עצמו באורך מעל ל3 שעות ואין אפשרות לעצור באמצע. כדי לא לאבד את עיקביות בדברים שלו, רשמתי את כל הטיעונים והתשובות בטיוטה על 10 דפי מחברת. לא כתבתי את ההודעה בתראד שעכשיו מתנהל על אמונה כי זה ניהיה קרב תרנגולים באורך 44 עמודים שכל אחד יורה לכל כיוון ולא ממש מתנהל ויכוח. קריאה נעימה. אך קודם, לפני שמתחילים, בקשה חשובה לכל הדתיים- אם אתם רוצים רוצים להתווכח על משהו שאמרתי, נא לקרוא את הכל ולבדוק אם הטענה שלכם כבר נענתה אחרת זה לא שווה היתייחסות מבחינתי וזה לא דיון מכובד ורציני ככה. קודם כל, …
-
- 84 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
ובכן נשמות יקרות של פורום יקר ומבורך זה, יש סיבה לכינוי שמופיע על הצג שלכם יהיה מעניין לדעת למה, אני אתחיל משלי: PhenomFX: המילה PHENOM מתארת את השם השני שמוענק לUNDERTAKER, עקב ההערצה\סגידה שלי אליו בחרתי בכינוי שטני שמתאים לי ולו, היות ואני גם משרת אותו לא אומר במה אבל הרמז הוא שאני מבקר בהרבה בתי קברות נוסף לUNDERTAKER, המילה PHENOM היא קיצור של phenomenon אשר משמעותה תופעת על טבעיות, היות ואני מאמין בזה ודי נתקלתי בכאלה הרבה וממשיך להיתקל פעם ב... עוד הPHENOM מתאר את מעבדי הUNDERTAKER העתידים של AMD, הK10, או שמה הם לא סתם קראו להם PHENOM. הFX מתאר גרפיקה ברמה גבוהה, אני אוהב גרפיקה טובה ומפורטת רמת פירוט FX גבוהה, זה למה נוצר הFX פה(אין קשר בכלל לכישלון GEFORCE…
-
- 56 תגובות
- 3k צפיות
-
-
^^התגובה השנייה שלה באתר... מסכים לגמרי... + והם גם רוצים להיות הכי טובים וחזקים בהכול בגלל הסדרות שהם רואים - "להיות הכי חזק ולנצח את כולם כי יש לי כוחות על ואני יכסח את הרעים"...
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
"...אך ברגע שרשת חנויות רגילה כמו specialreserve מורידה אף היא מחירים, אולי רשתות נוספות ילמדו שניתן להוריד מחירים ועדיין להרוויח. רק כך נבער את נגע גניבת המשחקים כפי שדווח עליה" האמת, אין לי מה להוסיף במחיוד לאור הסקר שפורסם בפורום שלנו: האם אתם מורידים משחקים, קונים או צורבים מחבר? לינק לכתבה המקורית בYnet : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3047348,00.html מה אתם אומרים, זה יקרה גם בארץ ? האמת - לא נראה לי.
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אומנם האנגלית לא שפת מחשבים (דהה) אבל מי שמתעסק במחשבים צריך לדעת טוב אנגלית ולהתמצא. (בשמות של חלקים למשל או להשתמש נכון בתוכנות...) אז איפה אתם?
-
שלום לכולם. הנה, לאט אבל בטוח, מסתם כסת"ח וקישוט בגירסאותיו המוקדמות, מתברג ה - Windows Defender למקום הראשון ביחד עם עוד שלושה אנטיוירוסים במבחן שערכה חברת av -test. אז האם נגמרו החיפושים ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם עד עכשיו השתמשתם באנטיוירוסים החינמיים של AVG או AVAST או microsoft security essentials, הגיע הזמן להחליף אותם. צ'ק פוינט פתחו את האנטיוירוס שלהם (טוב לא בדיוק שלהם, אבל בלי ספויילרים) להורדה חינם. הפרטים המלאים כאן http://www.turovsky.co.il/2012/06/check-point-zone-alarm.html
-
- 36 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אמרות פרובקטיביות אנטישמיות ופוגעות באופן מחריד, היוצאות מפי מי??? יהודייה, העונה לשם "נטלי כהן וקסברג" שלפי דעתי יש להשליכה לתאי הגזים! והייתי עושה זאת בעונג רב, אם רק הייתה לי האפשרות. לזה אני קורא "שמאלנאציזם"
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
תיכנסו ללינק הזה ותסמנו את כל הטקסט(שיהיה כזה כחול על הטקסט) תסתכלו בשורות הלבנות שבין מטרות זיגזג, איפה ממוקמים לקוחותיהם, והיכן הם נמצאים........ אם תסמנו את השורות תראו טקסט שאחד השרוטים שם כתב או שסתם מישהו פרץ לאתר ושינה........ עריכה: הם גם מטומטמים! איך הם לא שמים לב לזה? ועוד בעמוד הכי חשוב באתר?
-
- 34 תגובות
- 4k צפיות
-
-
האנשים בעולם מתחלקים לאלה שדופקים, ואלה שנדפקים... איך אתם האיתם מחלקים את האנשים בעולם? אבל בסך הכל, like my x-girlfriend once said, pick a hole, and stay there....
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סתם משעמום הסתכלתי על כמה רשימות שמדרגות את האנשים הכי חכמים כיום, וגם כמה מההיסטוריה. קודם כל הופתעתי מכמות היהודים ברשימות השונות. קספרוב - אבא יהודי, איש השח מט - פישר, סידס משהו - כנראה האיש החכם בהיסטוריה מעורך עם IQ מעל 200!, אלברט איינשטין ועוד רבים.. דבר שני הסתכלתי ברשימה הזאת: http://onemansblog.com/2007/11/08/the-massive-list-of-genius-people-with-the-highest-iq/ כתוב שם שלביבי יש 180 IQ..
-
- 48 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
גם ישרפו יותר קלוריות וגם יעברו דרך ארוכה יותר וייחשפו לנופים רבים יותר
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איפה התראד על בעלי החיים כשצריכים אותו? יש לי אפרוח ברווז קטן ואח שלי הקטן והמטומטם ניסה להרים אותו והפיל אותו (כשהוא היה לבד), הברווזון לא יכול להזיז בכלל את רגל שמאל, אני חושב שהרגל שלו נשברה אפשר לראות שממש כואב לו, לפעמים הוא בכל זאת מנסה ללכת והוא לפעמים מתגלגל על הרצפה, ברוב הזמן הוא פשוט יושב לו שם ללא מעש, איזה מסכן :-[ ואני ממש לא יודע מה לעשות :-[ תכף אצרף תמונה
-
- 60 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
הגיטרה של LiberLive C1 שהוצגה ב-CES 2025 מציעה גישה חדשה ללימוד נגינה עם טכנולוגיה המחליפה את המיתרים המסורתייםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 396 צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון אני מוצא את עצמי מתעניין יותר ויותר בתרבות (אם אפשר לקרוא לזה כך) של ההאקרים. אין ספק שיש להם פילוסופיה משלהם, קו מחשבה ייחודי ותכונות אופי שמאפיינות אותם. בכלל, זו קהילה בפני עצמה. והתחום עצמו של ההאקינג מרתק במיוחד. נכון שיש לא מעט שמנצלים את הידע לשימוש לרעה כמו פגיעה במערכות וגניבת מידע, אבל יש גם טובים שרק רוצים ללמוד דברים חדשים. אז במה בעצם מסתכם הידע של ההאקר? האם הוא מתכנת ברמה גבוהה? אלגוריתמאי מתוחכם? מאין כל הידע הזה אם לא ממוסד אקדמי? (לא נראה לי שבוגר הנדסת תוכנה או ד''ר למדעי המחשב יכול לקרוא לעצמו האקר). אני לא שואל שאלה ספציפית, רק פותח דיון על התרבות הזו. כל אחד יכול לשתף מה שהוא יודע, לשאול שאלות כאלה ואחרות וכו'. מקווה לדיון פורה
-
- 23 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא את פרק 8 באקס המיתולוגי להורדה??
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מישהו יודע אם הסרט האקסים של החברה שלי או בשמו האמיתי טום פילגרים נגד העולם מקרין איפשהו בארץ? כי ממה שאני זוכר עברו איזה 3 שבועות מאז יצא הסרט ועכשיו אני לא מוצא אותו בשום מקום..
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-