עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by IlanF,

יש כמה פרקים של MYTHBUSTERS שאני רוצה לשמור למחשב שלי... איך אני שומר / מוריד אותם מTV-LINKS? שום תוסף שיש לי שאמור להוריד את הסרטים לא עובד...

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  2. Started by ccc,

מישהו יודע כמה בערך יעלה לי להדפיס EBOOK של 200-300 עמודים ? יש לי 2 ספרים להדפיס... אחד ספר מתכונים עם איזה 3 תמונות של עוף צבעוניות והשני ספר טקסט שקניתי שלא קיים בHARDCOVER... וזה סיוט על המחשב אם היה לי סימביאן על הפלאפון זה היה הכי טוב.. כל הספרים בכיס ! אבל אין קורא PDF ג'אווה רגיל נכון ? צריך להביא pocket pc.. לאן לפנות, כמה יעלה, כמה זמן יקח ? תודה ! ד"א האם יש חנות ספרים טובה שיש בה הכל ששולחת מהאיחוד האירופי ולא ארה"ב ? משלוח יקר...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Iko89,

אהלן כמובן שחיפשתי המלצות אבל מצאתי אחת מ2003 שתיים מ2008 ועוד כמה דברים לא עוזרים אז התקציב הוא פחות או יותר 500 רצוי פחות .. חשוב לי שתטען ורצוי לא יותר מכמה שעות חשוב לי שיהיה אפשר לשתוף לפחות את הראש או איך שזה עובד שם אחריות כמובן ו.. זהו.. תמליצו לי בבקשה תודה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by CrossFire,

שלום רב, רציתי לדעת איך אומרים בעברית core 2 duo כי התווכחתי עם חבר שלי איך אומרים, אז איך אומרים קור טו דיו או קור טו דו?

5. ועד כמה מסוכן להוריד תכניים לא חוקים מארה''ב? מה הסיכויים שיתפסו אותך ויורידו לך תראש? כי בישראל הסיכויים קלושים ביותר בתור משתמש ביתי.

• 132 תגובות
    • 13k צפיות
  6. Started by Pc_Master,

אני יודע שעוד לא שנה חדשה,יש עוד כמה שעות... אז אני אומר לכולם שנה טובה,מוצלחת. שלכולם יהיה רק טוב... ושנה מלאה בביקורות.

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by Spook,

לפני 10 חודשים, קניתי צורב DVD של חברת NEC בחנות מחשבים בשם קונטרול ברמת השרון. כשהגעתי הביתה, גיליתי שהצורב לא מזוהה על ידי תוכנות הצריבה, ואחרי שעה שעתיים של בדיקת המחשב גיליתי להפתעתי שקיבלתי במקום צורב - כונן DVD רגיל! חזרתי כעבור יומיים כועס לחנות (הרי קניתי את הצורב בגלל צורך שהיה לי לצרוב דברים במהלך הסופשבוע ולא למען קישוט המחשב). להגנתם אני אגיד שהם הציעו לי את האפשרות לקבל צורב או לקבל את כספי חזרה. החלטתי לתת להם הזדמנות ולקחתי מהם את הצורב ששילמתי עליו במקור. כעבור 5 חודשים, הצורב הפסיק לקרוא דיסקים של DVD+R. הגעתי לחנות, ולהפתעתי הם התעקשו לקחת את הצורב לבדיקה ולשלוח ליבואן ואמרו שייקח לי כמה ימים לקבל צורב חזרה. לא הבנתי מה יש כאן לבדוק. את הצורב מחברים למחש…

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  8. אורח athlon

טוב, מה באמת אנשים, שהם לא עושקי קברים, צריכים לעשות כשהם מוכרים חלקים יד שנייה? ואני מדבר על משתמשים פעילים מאוד בפורום.

• 39 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. קורה לי הרבה שיש לי איזה מכשיר שנגמר לו החשמל (MP4, מחשב כף יד, פלאפונים למיניהם), אבל המשותף לכולם הוא שהם יכולים להיטען דרך ה-USB. חיפשתי קצת מדריכים על בניית מטען נייד, והיו שם כל מיני מעגלים עם סוללת 9V או 2 סוללות AA, אבל זה היה להתחיל לבנות מעגל שימיר את המתח... אז השאלה היא: למה פשוט אי אפשר לבנות מטען נייד מ-4 סוללות AA רגילות? הרי 4 סוללות (נטענות, של 1.2V) זה 4.8V, מה שנראה לי יכול לעבוד. אז לפני שאני מנסה, חשבתי על זה שמטענים רגילים הם מקורות זרם - רשום עליהם למשל 5V, 300mA, אך הסוללות הן מקורות מתח. המורה שלי לאלקטרוניקה אמר לי משהו על זה, שיכול להיות שלסוללות אין הגבלת זרם ולכן כשאני אחבר 4 סוללות למכשיר שלי הזרם שיטעין אותו יהיה גדול מדי והוא ישרף/יתקלקל. מה…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מעוניין להתחיל להתאמן בבית. החלטתי שזה עדיף לי מאשר ללכת למכון מאחר וכל מה שאני רוצה זה משקולות. אני מעוניין לקנות כמה משקולות,אני מניח שבמקשל 4KG ו-8KG ואולי גם 12KG שישמו אותי לכל מיני תרגילים. מישהו מכיר מקום שבו אפשר לקנות בזול את העניין? אני מדבר על משקולות קטנות כמובן שמשמות לפיתוח השריר הדו ראשי ביד (אם אני לא טועה בשם) ולא אלו שמניחים על ספות ודוחקים. כמובן שלא ממש חשוב לי אם זה חאפר או לא כי אני לא צריך "אחריות" על השטויות האלה. אשמח להמלצות

11. Started by frenzy,

תראו מה אפשר למצוא מרוב שיעמום.. :-/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. זה מצדיק את הקניה של כמה עשות שקלים האלה? או שבכלל לא לחשוב על קנייה כזאת?

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  13. Started by SharP,

אני כל כך שיקור!!! אני פשוט שוקור תחת !!!!!! !@#!#@$!@#$@$$@##$#$!!#$#$! למשהו יש משהנו להציע לע ?@?@

• 29 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. רקע: אני עוד מעט אמור לקבל צו ראשון, אני כבר חושב על העתיד שלי בצבא ומה אני רוצה באמת לעשות(בתקווה). אז התחלתי לחפש קצת ומצאתי את המסלול הזה, אני ממש רוצה להתמיין אליו וחשבתי די הרבה זמן למה דווקא לי מגיע מכול הבחינות (בית ספר, ידע כללי וכו) אני עכשיו עולה לכיתה יא, 10 יחידות מדעי המשחב + קורס סייבר התקפי מבין המתקדמים שיש בארץ). הקורס הזה מלמד לא פחות מ reverse engineering, exploits, lan and wan vulnerabilities, web attacks, reconnaissance ועוד מלא נושאים מרתקים ומענינים. יש לי נסיון רב ב-Linux במיוחד ב Kali Linux אני מדבר על לא ידע פשוט של פקודות, ידע של איך מערכת הפעלה עובדת לרמה של kernel, רשתות ברמה גבוהה(עשיתי קורס רשתות CCNA), חומרה, מציאת…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. שלום. הכותרת אומרת הכל. מהם הדאודורנטים המועדפים עליכם, ושאתם יכולים להמליץ עליהם לאחרים. תודה.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מנסה למצוא פתרון לאחי: כל עוד הוא נועל נעל ספורט עם רשת מקדימה, לאחר כמה זמן נוצרים בה חורים. זה נובע כנראה מהצורה של הבוהן שמעוקלת כלפי מעלה ואז תוך כדי הליכה/ריצה הציפורן קורעת את הרשת. אני מתאר לעצמי שכמה מכם הולכים להסתלבט על הת'רד הזה, אבל אשמח מאד לשמוע תגובות רציניות תודה מראש =]

• 12 תגובות
    • 10.8k צפיות
  17. Started by Ewingum,

http://members.lycos.co.uk/ewingum/ben.mp3 ;D

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. כותרת

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by SpitFire,

כן אני מעוניין באחד אם יש למישהוא והוא מעוניין למכור ICQ# 135505961 או E-MAIL : Apocalypse256@hotmail.co.il או פשוט להציב פה פוסט

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  20. Started by neta Lomranz,

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  21. אם מישהו יכול להביא לי את המיקוד לטופס 02 במתמטיקה והאם יש אתרים שבהם ניתן ללמוד את החומר דרכו?

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  22. שלום כולם! החלטתי להוציא רישיון על אופנוע והדרגה הראשונה לא מספיק לי אז אני רוצה את השניה עכשיו הבנתי שאני צריך להוציא תאוריה מחדש? יש לי רישיון כבר 5 שנים מן הסתם שאני יודע את הדברים אני פשוט רוצה לרענן את התמרורים ושאר הדברים הפחות יומיומיים יש למישהו אתר מומלץ בשביל זה או רק ספרים? עוד שאלה, יש גם חלק מכני כמו שהיה פעם או שזה נטו תמרורים וסימני דרך? כמו שכן אני אשמח לכל מידע רלוונטי בנושא, תודה !

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום אז סוף סוף השתחררתי וקיבלתי מימון מלא לקורס הבעיה היא שיש הרבה אנשים שאומרים שהקורסים שמממן משרד הביטחון לא הכי איכותיים אז אם אתם יכולים לעשות לי קצת סדר בראש ולדרג לי את הקורסים מהטוב ביותר לטוב פחות ולמה (לחמן,OK,אנקורי וקידום? אה ורציתי ללכת לאיי קיו אבל קיבלתי את המימון אז אני חושב זה סתם לזרוק כסף אם אני לא אשתמש בזה נכון ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by bv_beaver,

אני אולי משתמש חדש אבל אני בכל זאת רוצה לאחל לבעלי האתר מזל טוב על חזרת הפורום!!!!!!!! ומקווה שלא יהיו לכם יותר בעיות ;D ;D

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  25. לאחרונה נתקלתי בשירות הגרוע של פדקס ישראל ובנסיון שלהם לסחוט עמלות סתם מלקוחות שלא מבינים. אבל עכשיו אני מגלה שגם את השירות הבסיסי של להעביר חבילות הם לא ממש מצליחים לבצע. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4471751,00.html

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים