כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם . יש לי בעיה, אני כבר נואש. אני מחפש סדרה בשם המצויין בכותרת ["שוקי תוכי : סיפור נודד עם מוטי ברכאן"; ידועה גם כ- "שוקי תוכי"], חרשתי את האינטרנט, שנראית גדולה וכל יכולה, עד שהיא מאכזבת אותך. אני מחפש את הסדרה שצולמה בין השנים 1992-1994 (כנראה) מסיבות סנטימנטליות. למי שרוצה להיזכר, מצאתי את הפתיח וחלקים מפרק אחד (במרוקו): http://vimeo.com/59402 --> פתיח חיפשתי בכל מקום- יד2, גוגל, פליקס, יו-טיוב... עד כה אין מזל. יש בחור בשם אריאל שבשנת 2006 העלה 6 פרקים, באתר סדרות נוסטלגיות, אבל הלינקים מתו מאז. יצרתי איתו קשר, הוא לא מוצא את הקלטות, כנראה נתן אותן למישהו. למישהו יש רעיונות איפה עוד לחפש? הסדרה ממש חשובה לי (תנסו לנחש למה, בחיים לא תצליחו …
-
- 12 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
עוד שנה אני מסיים את התיכון ואני בשיקולים קשים לגבי המקצוע לעתיד - המגמות שלי הן מחשבים וביולוגיה , 4 יחידות מתמטיקה ו5 אנגלית , ולא אני לא בוחר בתחום המחשבים רק בגלל שהמקצועות שלי ממוצעים או בגלל שאני לא מספיק חכם (אני אמנם אידיוט בכל הקשור ללשון וספרות , אבל הסיבה היחידה שאני יושב ב4 יחידות מתמטיקה ומגמת ביולוגיה היא בגלל שאני עצלן ואני שונא לשנן דברים , יש לי חשיבה מתמטית לא רעה בכלל ) . אחרי ההקדמה והצגת הרקע הזו אני רואה לעצמי שני מסלולים - כטכנאי PC או כמתכנת . יש לי כמה שאלות ואני זקוק לתשובה מאנשים בעלי נסיון בתחום : אני סבור שאי אפשר להתקדם הרבה כטכנאי PC , ולבחור בדרך הזו זה בעצם לקבע את עצמי לתפקיד מסויים לכל החיים שלי , אז כמה זמן המקצוע ישרוד ? האם התחר…
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
טוב, אז עוד שבוע טיול שנתי לאילת, וזו נסיעה של 6-7 שעות באוטובוס למישהו היה ניסיון עם כדורים נגד בחילות? המלצות?
-
- 12 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
שלום, הייתי אמור להתגייס ביולי השנה, ודחיתי גיוס בשביל ללכת למכינה קדם צבאית. מסיבות בריאותיות כנראה שלא אוכל להתגייס לשירות קרבי, וארצה לגמור עם הצבא כמה שיותר מוקדם. איך אני יכול לבטל את דחיית הגיוס? זה נעשה לפני כחודש בערך. אולי שלושה שבועות. אני מוכן לשלוח פקסים לכל מי שצריך, ולהילחם על זה כמה שצריך. יש לי משהו טוב להילחם בעבורו, בשביל ביטול דחיית הגיוס הזו. זה עניין שמאוד דחוף לי, אם מישהו יודע משהו על הנושא אשמח אם יוכל לפרט ולהרחיב. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
מהו הגיינר הטוב ביותר ומה זה קריאטין והאם מומלץ לקנות אותו גם?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אילו אתרים בארץ/בחו"ל מוכרים חולצות כאלו, ושניתן לראות בהן קטלוג או משהו יותר מסודר מאלפי החולצות ב-eBay, שאלא אם כן מחפשים משהו ספציפי די קשה לבצע סינון כלשהו. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לצי שזוכר או לא היום (28.3.10) ישודר הפרק הישראלי [The Greatest Story Ever D'ohed] ממליץ לצפות
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אם גלשתי עם מודם נט-סטיק על הרשת של ירדן,וקיבלתי מסלקום הורדה ללא הגבלה. וצפיתי בצפייה ישירה בסה"כ בנפח של ג'יגה וחצי-האם אמור לעלות לי כסף? אם כן כמה? מישהו יודע??
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כאלה שלא מצריכים יותר מדי זמן. 5-10 ד' לאחר שקמים ועוד 5-10 ד' בערב
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון המחשב שלי כבר לא יכול להריץ יותר משחקים חדשים. קניתי גם מסך 23 LCD וגם המחשב מתקשה עם ניגון סרטי HD. עכשיו רציתי להתייעץ בדעתכם. מה עדיף לי, לרכוש קונסולת XBOX 360 בחו"ל במחיר של כ200-250 דולר או לקנות מפרט חדש למחשב בתקציב של בערך מקס' 2500 שקל?! את הXBOX אני מתכוון לחבר למסך 23 HD ואני בטוח שיריץ משחקים מעולה, מצד שני ב2000 שקל אני לא בונה מפרט משחקים חזק לתווך הרחוק שיכול להתמודד עם 23'' LCD. מה דעתכם ועצתכם שכדאי לי לעשות?! תודה ויום טוב
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אמור להכין דו"ח מעבדה בביוכימיה עם שותף, לצערי הרב. אני שונא כל סוג של שיתוף. אני שונא להיות תלוי באחרים. פעם נוספת צדקתי. השותף חפר לי מספר פעמים "מתי ניפגש להכין את הדו"ח". אמרתי לו אין לי זמן, אני לומד למועד ב', תכין 50%, שלח במייל ואני אכין את החלק השני. חלוקה עבודה הוגנת וצודקת. הוא בתגובה ענה "אני לא יודע מה לעשות". בטח שהוא לא יודע. אני הכנתי במקומו את הדוחות סמסטר א' ועכשיו הוא לא יודע מה עושים ומצפה ממני לעשות את כל העבודה. עכשיו יש לי דילמה. אפשרויות: א. אם אני לא מכין את הדו"ח שנינו מקבלים 0. ב אם אני אכין את הדו"ח לבד הוא יקבל ציון בלי שנאלץ לעשות משהו בשבילו. אין לי כוונה לחזור על הטעות של סמסטר א'. ג. אם אני אכין 50% ואשלח לו במייל הוא יראה את הד…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר בכתבה ישנה יחסית...אבל איך לעזאזל לא שמעתי על זה עד עכשיו
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם חברים, לי ולחברתי יהיו עוד שבוע 5 חודש. עד היום קניתי לה בשמים ותכשיטים אבל אני רוצה לעשות משו רומנטי ולא סתם לקנות לה חפץ, חשבתי על להכין איתה בבוקר איזה מאכל(כמו רבילוי לדוגמא) כי שנינו מעריכים אוכל טוב, ואז לקחת אותה לרכיבת סוסים\השטת סירה\הטסת מטוס. אני בן 17 כרגע, מה האפשרויות שלי? מה מן הפעיליות שהזכרתי באמת מותר לי לעשות? ומה סביבות המחרים? אשמח לעזרה ורעיונות ממכם.
-
- 12 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
לסבתא שלי מתחיל להתפתח אלצהיימר ואני מאוד מודאג. רציתי לדעת אם מישהו התמודד פעם עם מחלה של קרוב, ואם יש איזה שהם טיפים או עצות. במיוחד חשוב לי לדעת מה לעשות איתה, (הכוונה מטפלת פיליפינית או בית אבות), לא נעים לדבר איתה על זה, אבל יום אחד לצערי זה יגיע. אני לא זוכר מה בדיוק אמרו לי במשפחה על בית אבות, אבל לפני איזה 100 שנה היה מישהו במשפחה (חולה אלצהיימר) בבית אבות וסבא שלי משווה את זה לכלא, כך שכנראה הפיתרון של 2 מטפלים שישגיחו עליה 24 שועת הוא הפיתרון האידיאלי. כמובן גם על זה צריך לפקח עם מצלמות. שמעתי גם שיש מכשיר GPS קטן דמוי שעון שאפשר לתת לה למקרה שהיא הולכת לאיבוד חס וחלילה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שעוד לא נתקל בזה אז הנה: חובה לתת סקרין שוט של הסטטוס [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, חג גבינה לבנה שמח לכולם! יש המלצות לחנות מחשבים אמינה (וזולה?) באזור גוש דן (ת"א - גבעתיים - רמת גן - הרצליה) לקנייה של מס' רכיבי חומרה כגון הארדיסקים, כוננים, כרטיס מסך וכו'? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יומיים לפני שבאתי לסגור כרטיסי טיסה אח של אחד החברים שהה באמסטרדם והודיע שבכל מקום שניסה להכנס (קופישופס בארים ומסיבות) בדקו לו 18. למי שהיה באמסטרדם (או יש לו מושג כללי לגבי אירופה): 1. האם באמת יש הגבלת כניסה של 18 לכל באר ומסיבה? (אני אסתובב עם 2 קטינים, ולא בא לי להשאר בחוץ בגללם) 2. האם הצגה של צילום דרכון תופס כמו הצגת דרכון? תודה חברס
-
- 12 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
חברי HWZ יקרים שלום, רציתי לספר לכם על פורום חדש שפתחתי שעוסק בתחום אומנויות לחימה משולבות (Mixed Martial Arts) - ולהזמין אתכם להצטרף לקהילה שבתקווה תהיה דומה לזו שפה - בוגרת, משתפת ומעניינת. לא הכמות מעניינת אלא האיכות. הקליקו כאן למעבר - פורום MMA. ספורט אמנויות הלחימה המשולבות כולו ככולו בעל ותק של כמעט שני עשורים ברחבי העולם, אך בארץ ישראל הקטנה הוא עדיין בתחילתו, ויש שיאמרו שאפילו זאת הגזמה. מטרת הפורום הינה לפתח את המודעות לספורט אמנויות הלחימה המשולבות ולאפשר לכל החובבים, הסקרנים ואף למעט המקצוענים, להשמיע קול, ליצור קשרים ושיתופי פעולה. זהו חס ושלום אינו פרסום "אוטומטי" למטרות קידומיות (המבין יבין, למרות שמטבע הדברים אני מפרסם בזו הלשון ב- 2-3 מקומות שאני קורא ומש…
-
- 12 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אין אבל ממש אין לי מושג מה ללכת ללמוד באוניברסיטה אז אני צריך עזרה של איזה מכון או פסיכולוג שיוכל לעזור לי עם זה כבר ניסיתי ללמוד שני דברים שהיו מאוד שונים זה מזה (פיסיקה ופסיכולוגיה) וממש לא אהבתי את שניהם מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה טראק ראשון שאני עושה ואני צריך המון תגובות אז: http://soundcloud.com/dannygg/dannygg-asteroids Negative is Positive
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו מכיר אכסניה או מלון טוב באילת משו באיזור המחיר של עד 150 ש"ח שיהיה קרוב להכל ושיחסוך מוניות ובנוסף שתיהיה לו בריכה? אם אתם מכירים משהו טוב מנסיון אישי אשמח לשמוע. כמו כן שתנאי החדר יהיו טובים ומומלץ עד חובה שתיהיה TV בחדר. מה אתם אומרים על דיל של להשכיר וילה ב 180 ללילה (זה לדעתי יקר) בלי אוכל עם מנגל בחוץ, מטבח ומקרר לערך עשר דקות רבע שעה ממקומות מרכזיים באילת? אני מחפש ל 5 ימים באיזור יולי אוגוסט.. אשמח לשמוע חוות דעת על מקומות. תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רובן עמותות למטרות חשובות, כך שלא כל כך נעים לומר זאת, אך כל השיחות כבר בלתי נסבלות. אם מבקשים מהנציג לא להתקשר יותר, הוא אומר "כן, כן", אבל כמובן שלאחר מכן מתקשרים שוב. האם יש חוק כלשהו, לפיו אני יכול לדרוש מהם שלא יתקשרו אליי יותר?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רשום באתר למעלה משנה ואני צריך תמיד להזין שם וסיסמא למרות שאני מבקש שזה ייזכר לתמיד, אבל בפוע לאני שוב ושוב צריך להכניס שם משתמש. משום מה זה לא נשמר. אם זה קשור, אז אני פותח את האתר מהמועדפים.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-