כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אח שלי מעלה לי את הסעיף עם מה ה"מוזיקה" שלו (סתם רעש), לפני כמה שנים היו לו כל מיני תוכנות שהוא היה תוקע לי את המחשב ועושה לי ריסטרט מהמחשב שלו. מישהו מכיר איזו תוכנה שתוכל לעזור לי ? כל פיתרון חייב להתבצע מהמחשב שלי בלי להתקין שום דבר על המחשב שלו. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מכיוון שאני חולה הבטתי ללא מטרה במסך עד שנזכרתי בקטע מהסימפסונס שמספר על HaGolem שאומר באחד הקטעים "We call it jewish humour! It's funny because the words are crazy! Meshugana!" אז מכיוון שאני משועמם הלכתי לוויקיפדיה וחיפשתי jewish Humour, אני ממליץ מאוד אגב להיכנס לערך הזה יש שם כמה בדיחות פשוט מעולות כמו כן בערך הנ"ל היה לינק לתחרות הקריקטורות האנטי שמיות הישראלית, מי שזוכר את כל הפיאסקו של ה"קריקטורה" של מוחמד בעיתון דני, ואיך האיראנים אמרו שזה ממש "מעליב" אותם תוך כדי שקריקטורות אנטישמיות מופיעות שם בעיתונים הגדולים באופן סדיר, אז החליט לו יהודון קטן לארגן תחרות של קריקטורות אנטישמיות שמצויירות על ידי יהודים תוך כדי ההכרזה - No iraninas can beat us on our home turf!…
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
לא יודע אם זה היה אבל זה כזה WTF http://video.google.com/videoplay?docid=-2428845643156649877&q=girl+fight
-
- 12 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי בחצר נקודה עם חול שכול הזמן גדלים בה עשבים וכל שבוע אני צריך להוציא אותם רציתי לדעת עם מלח יכול למנוע את זה. שמעתי פעם שבמקום ששופכים מלח לא גדל יותר כלום. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.big-boys.com/articles/petstar.html לא?!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://ebf.broadphase.com/uploads/readme.txt תודה!
-
- 12 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מדובר בכתבה ישנה יחסית...אבל איך לעזאזל לא שמעתי על זה עד עכשיו
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הזמרת ההולגרמית היפנית, ששירה מיוצר ע"י סינטיסיזר מדגימת קול שנלקחה משחקנית קול. הנגנים והקהל אמיתיים! :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: CV01 Hatsune Miku - World is Mine Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Melt (Mirrored) Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Innocence Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Alice Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - From Y to Y Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Ai Kotoba Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Strobe Nights Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Moon Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV0…
-
- 12 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני חושב שאם הייה תוכנית כזאת זה הייה דבר אדיר! ולשפץ מחשב יותר פשוט וזול ממכונית.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נוב מוחלט בכול מה שקשור לחיבור לאינטרנט, לכן כל הסבר דבר ראשון, אני צריך לדעת מה אני צריך כדי לחבר מחשב (אחד) לאינטרנט מהיר- מאפס (יש כרטיס רשת על הלוח M...) דבר שני, אני רוצה לדעת איזה חברות מספקות מה, ומה יותר מומלץ (לא חברות- המוצרים) ואני מבקש- תשובות רק מאנשים מעל גיל 17 כל מי שמרגיש צורך עז להעיר הערה או לשאול שאלה שלא תעזור לתשובה טובה יותר לשאלות של הת'ראד- לפרטי ולמנהלים, למחוק כל הודעה שמכילה רצף של יותר מ-3 "ח" תודה
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות להביא דברים מתאילנד, אני מתענין בעיקר בגאדג'טים, האם יש משהו ששווה להביא משם ? איך המחירים שם ? אשמח לכל מידע בנושא.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=cV5spMHnDv4 החלק הכי מוזר: תינוק בקומה מעל בוכה חזק מאוד אבא את אמא דקר וירה לעצמו בראש ודם מקומה מעל נוזל לי על החלון על מה אני חושב הלילה כלום לא עצוב הכל כרגיל כלום לא קורה פה כלום לא קורה פה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. היום הייתי באיזה מרכז הערכה ובין היתר נתנו לנו כקבוצה לפתור חידת היגיון מסויימת, לא הכי פשוטה. שבסוף, גם כקבוצה לא הצלחנו לפתור אותה בזמן הנתון (הנמוך). וגם למען האמת לא נתנו לנו לקחת את החידה איתנו הביתה, מי שהיה מעוניין. אני ממש רוצה לראות שוב את החידה ולנסות לפתור אותה בלי הקצבת זמן, סתם כי זה שיגע אותי. היא פחות או יותר הולכת על סיפור קצר שבו מספרים ש: יעקב הוא מוכר ספרים בשוק והוא נורה ע"י כנופיית "רעים מאוד" עקב כך שלא שילם את תשלומי החובה שלו. 5 חשודים נעצרו בחקירה, כל אחד אמר 3 משפטים בחקירה ש2 מתוכם הם שקר ומשפט אחד הוא אמת. ואז היה רשום 5 שמות של אנשים וכל אחת שלושה משפטים בסגנון : יוסי : אני חף מפשע. לא קניתי אקדח. אורי הרג את יעקב. ג'נג'י : לא ה…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני מצליח לפתור טרינום אבל עם משתנים אני מסתבך לדוגמא 2a^2 -5ab +3b^2 אם אפשר פתרון בשלבים עם קצת הסבר בצד תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עד היום כל טלפון אלחוטי שקנינו נדפק איכשהו, היה לנו לפני 3 שנים אחד של סוני ממש טוב שעלה 700 שקל, אחרי חצי שנה נדפק וההורים שלי שמו אותו בצד ולא ניצלו תאחריות, היום לאחר שנה וחצי שהוא בצד יושב ללא אחריות לקחתי אותו לבדיקה והלך לו הCPU וכבר לא שווה לתקן. במקומו הם שמו טלפון של ג'נרל אלקטריק אלחוטי גם חרא של טלפון, המקשים לא נלחצים, קליטה לא משהו וגם הסוללה נגמרת מהר. היום אני רוצה טלפון אלחוטי אמין, פשוט ללא מזכירה, עם שיחה מזוהה, שיחה מזוהה ממתינה, קליטה טובה לכל הבית בלי הפרעות, אפשרות להכניס שמות בזיכרון עם המספר, וזהו בעיקרון אני חושב. אם יש לכם הצעות תרשמו פה, המחיר בעיקרון גמיש, כי אני רוצה טלפון שיחזיק שנים ולא שיהרס אחרי שנה וחצי.
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://www.albinoblacksheep.com/flash/demented.php כל קטע מצחיק מהקודם,לראות את הכל,מי שלא צוחק מספר לי מה השיטה.
-
- 12 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כל המושגים האלה שאתם אומרים LOL משהו יכול להסביר לי פעם אחת וזהו מה כל פירוש של מושגים? (תודה)
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אתם מכירים את המצבים האלה שאתה קם בבוקר והכל נראה לך מוזר? אתה לא לגמרי בטוח למה זה ככה, מה בדיוק הסיבה ואיך זה שאתה מרגיש ככה, הרי אתה כמעט בטוח שאתמול כשהלכת לישון הכל היה כשורה ואתה מייסר את עצמך בשאלה האם שכחתי משהוא?, לא יכול להיות שזה כל כך חשוב הרי שכחתי! , אבל מה אם זה כן חשוב וסתם שכחתי? , בכל אופן אחרי שבזבזת חצי יום בנסיונות נואשים להזכר אתה פשוט יורד מזה והכל נראה רגיל לגמרי, הכל סבב סביב עניין שיכול להיות שלא קרה כלל או שהיה כל כך שולי שלא היה צורך לעבד אותו עד הסוף, אבל לפעמים יכול להיות שקרו דברים הרי גורל שאתה פשוט לא יכול לזכור. יש למישהו הסבר הגיוני?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה הכל טוב?! אצלי הכל מצויין! חח בשביל הצחוקים. ניגש ישר לעיניין.. אז ככה כבר הספקתי לעשות יום ראשון קניות ב2000 שקל אני דיי מוכן לקנדה. אמא שלי נסעה היום בבוקר לתל אביב ליקנות לי כרטיס. היא כבר קנתה כרטיסים לה ולאחותי ב2000 דולר לפני חצי שנה והיום היא צריכה לשלם עוד 600 דולר. כי אמרו שביגלל פסח מעלים את המחיר משהו כזה. בקיצור אני יספר כמה דברים.. אז ככה אני הידרדרתי בארץ הפסקתי לעבוד(אני כבר חודש לא עובד) אין לי כוח מין הסתם. התחלתי לעשות שטויות להיות יותר אם חברים לא לחזור בלילות להמר(היא יודעת שכבר הפסדתי 3 אלף שקל וכואב לה הלב עלי) בקיצור אמא שלי לא רוצה שאני יהיה כמו אבא שלי מבינים אז כאילו היא החליטה שניסע לקנדה כי היא היתה שם החיים שם יותר ברמה …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המכתב שקיבלתי היום לפני שנה כשנסיתי להתקבל לעתודה קיבלתי מכתב שבו שלב א של הועדה דחתה אותי את המכתב הזה קיבלתי עוד פעם ועוד פעם ופעם רביעית אפילו היה כתוב עליו בכתב יד שהמכתב הזה מבטל כל מכתב קודם מדהים והיום שנה אחרי שאני עתודאי כבר סמסטר שני קיבלתי כזה דבר בדואר
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה : אני מחפש המלצות לשירים של IRON MAIDEN אל תתביישו לכתוב נ.ב. שירים שאני שומע: fear of the dark , METALLICA : master of puppets , where i may roam , etc evanescence : all albums ככה כדי שתנסו לקלוע לטעם שלי תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
השנה אני לומד 3 מקצועות בחירה (כיתה י') המקצועות הם רובוטיקה+מחשבים+כימיה (הבי"ס הכריח 3). שנה הבאה אני צריך להגביר מקצוע אחד או 2. (לצערי רובוטיקה אי אפשר להגביר לבד וחייבים עם עוד משהו) אז ההתלבטות היא בעצם בין כימיה+רובוטיקה לבין מחשבים+רובוטיקה. לפני שתגידו לי ללכת לפי מה שאני יותר טוב את האפשרות הזאת אני אצטרך לשלול...כי 2 הקצועות קלים לי ! מאוד ! הבעיה אצלי היא שאני יכול להגדיר לכמה מורים מחדש את המושג עצלנות !, זו הסיבה העיקרית שבתנ"ך היסטוריה וכל החרא האלו יש לי 60-80....(המקצועות שבהם אני טוב זה המקצועות שאני לא צריך להשקיע בהם...מת',מחשבים,כימיה,רובוטיקה,אנגלית). בקיצור מישהו יודע איך הולכת להראות פסקל בכיתה יא' ? (למרות שעכשיו יש לי 100...אני עדיין משתעמם) יאלל…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-