כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
http://soundcloud.com/dannygg/dannygg-or-shovaly-ethnologic
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
MMCX connector to RF connector (F-Type) short cable for AVerTV Hybrid NanoExpress, Express mini and AVerTVHD Volar. http://www.avermedia-usa.com//AVerTV/Product/Accessory.aspx#4 הכבל נשבר, אני צריך תחלופי. איפה מוכרים? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני יודע שזאת חברה שמיצרת קפיצים ניראה לי חברה רוסית אבל אני לא יודע את השם שלה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כנראה שלא תיהיה לי תעודת בגרות בסוף י"ב, קיבלתי מגן 40 בספרות ולא ניגשתי כי כל השנה לא למדתי. היום אני ניגש ללשון עם מגן 50 והסופי של בלשון א' (שהוא 40% מהציון הסופי) הוא 60+- אז הסיכוי לעבור קלוש.. כל שאר המקצועות אני עובר, יש לי 2 יחידות במחשבים עם סופי 70 בערך ולא היה לי כח לעשות עוד 3 במחשבים כי לא אהבתי את זה, אז הלכתי על תיירות זה איזה 80-100 5 יחידות בערך ולא צריך ללמוד. אני בן אדם שלא למד ללמוד, קשה לי מאוד, אומרים לי שאני לא מטומטם אבל לכו תדעו.. בקיצור לא אחד שמסוגל ללמוד הרבה (או בכלל) אז מה האפשרויות שלי? אני ילד יחיד להורים שלי אין ניסיון בדברים האלו אז אני לא יכול להתיעץ איתם.. הבית ספר שלי זורק עלי זין כמו שאני זורק עליו אז אני לא מתלונן. אבל אני רוצה להיו…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לחבר פרוז'קטור הלוגן שהגיע ללא כבל חשמל. קניתי כבל ותקע, וקיבלתי עצות, אבל אני לא 100% בטוח. אז אני יודע שכבל צהוב הולך לכבל צהוב. ואני יודע שחום זה מתח, וכחול זה יכול להיות גם וגם. השאלה היא - איפה להשחיל? שניהם לבנים.. שנית, אין לי מושג איך לחבר את אותם כבלים בצד השני לתקע, כי אין עליו בכלל שום צבע. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 18.5k צפיות
-
-
נמאס לי כבר לראות סרטים באיכות 320P על מסך FHD זה מרגיש לי פשוט בזבוז , אז הלכתי לקנות לי סרט (מקורי לא צרוב מהשוק) בתקווה שהאיכות תיהיה קצת יותר טובה , ולצערי האיכות הייתה גם 320P (כמובן שהסאונד והתמונה היה קצת יותר טוב אבל עדיין...) . מישהו יודע איפה מוכרים / משכירים או אפילו מורידים סרטים בHD (עדיף 1080P) עם או בלי תרגום זה לא כלכך משנה. אני מעדיף קנייה מהאינרנט אם מישהו מכיר.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שטס בחורף לאירופה ולא יודע בדיוק איזה יעד לבחור...הוא מתכנן על גרמניה, צ'כיה והולנד בכללי אבל פתוח להצעות... הוא טס לשבועיים והוא גם רוצה לקנות כל מיני דברים אבל רוצה לדעת מה באירופה יותר זול מארה"ב ששווה לקנות (וגם כמובן יותר זול מבארץ), הארדיסק חיצוני? מחשב נייד? בגדים? אוכל מומלץ? מסעדות? אתרים ופסטיבלים טובים? אשמח לשמוע המלצות ליעדים בחורף, תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/gallery/001,0101-275343-0-0-0-0-jpg-.html גועל נפש!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמרת ההולגרמית היפנית, ששירה מיוצר ע"י סינטיסיזר מדגימת קול שנלקחה משחקנית קול. הנגנים והקהל אמיתיים! :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: CV01 Hatsune Miku - World is Mine Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Melt (Mirrored) Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Innocence Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Alice Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - From Y to Y Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Ai Kotoba Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Strobe Nights Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Moon Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV0…
-
- 12 תגובות
- 928 צפיות
-
-
קראתי הצעת עבודה IT Infrastructure Demand Manager מה זה אומר תכלס מה עושים בעבודה הזאת?
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני שואל זאת, כיוון שלהבדיל מפיירפוקס, כאשר שדרגתי את אינטרנט אקספלורר בחלונות 7 שלי מ-8 ל-9, ההתקנה דרשה ממני לסגור איזה מיליון תוכנות במחשב שלי (ראו קובץ מצורף), ולאחר מכן להפעיל את המחשב מחדש. דבר שכזה לא היה קורה אם אינטרנט אקספלורר בחלונות 7, לא היה חלק מובנה במערכת ההפעלה, אלא תוכנה נפרדת כמו במקרה של Windows Live Mail שהיא תוכנה נפרדת מחלונות 7 בניגוד ל-Outlook Express שהיא חלק מובנה בחלונות XP. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפרסומות עושות "עקוב אחרי" ??? ,אתרים עלומים שאני נכנס אליהם במקרה. וגם כאלה שבדרך-כלל אני נכנס אליהם.ופורומים שונים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פנו אלי מתוכנית "צינור לילה" של ערוץ 10. הם מאד התעניינו בעיניין. יש הזדמנות להופיע היום (!!!) בתוכנית... מחפשים מישהו שיוכל להסביר את עצמו ואת כל הקבוצה הענקית הזו (שמפוזרת בפייסבוק ובמגוון פורומים) , את עמדתינו כנגד המהלך של דואר ישראל... צריך מישהו\י שיוכל להסביר את העיניין כמו שצריך , בצורה קולחת ומבלי להאריך יותר מידי במילים. קצר ולעיניין. לפרטים: matan.assor@gmail.com תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אפשר לחרוג אפילו עד 1000 ש"ח במקרה שממש מומלץ. אני עורך וידאו ואני יושב שעות על גבי שעות על המחשב.ולפעמים כבר כואב לי אגב . אז במקום לשבת על הכסא של המטבח החלטתי להשקיע בכסא יקר. יש למשהו המלצה על כסא נוח ובריא לגב?
-
- 12 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מישהו יודע איך בדיוק משתמשים בהם? :s05: (אני מדבר על חגורה שמיוצרת מבד- עם 2 אבזמים מלבניים באותו צד) ניסיתי גם לחפש בגוגל אבל אין לי מושג אם יש לחגורה הזאת שם אחר ולא מצאתי שום דבר משמעותי..
-
- 12 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים פורסמו כתבות על firesheep שנותן "להאזין" לחשבונות לא מוצפנים באתרים אם נכנסים אליהם דרך wifi פתוח, ולמרות שלא נכנסתי לפייסבוק ברשתות פתוחות, אני כל הזמן רואה בהאזנה שהחשבון שלי קופץ, עד שקלטתי שזה בגלל הסקריפט שקיים כאן בפורום (שמאפשר לעשות "לייק" לתראדים. איך אני חוסם את זה? אם יש אפשרות דרך הפייסבוק עצמו להגדיר שלא יתן לאתרים אחרים לגשת לחשבון זה יהיה מצויין - אבל עד כמה שאני "סומך" על האבטחה והפרטיות שבפייסבוק אני דיי בטוח שהם לא טרחו לעשות את זה....
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות דברים דרך האינטרנט, אבל אני פרנואיד שלא רוצה להעביר את מספר כרטיס האשראי דרך האינטרנט, כולל דרך אתר פייפל עצמו, רק מהחשש שגם בפעולה הזאת ידלפו הפרטים(לאו דווקא לפייפל, מי יודע למי). רציתי לדרך אם יש דרך לעשות את הפעולה הזאת דרך הבנק, ואז בכרטיס יהיה כמה כסף שארצה ואוכל לקנות איתו מה שבא לי, ובמקרה הכי גרוע ילך לי הכסף שהכנסתי לשם ולא כל מה שהיה בחשבון הבנק. תודה, רן
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, צירפתי תמונה של השאלה... מה התשובה הנכונה? בספר כתוב שהתשובה היא ב' בגלל שהעמוד רחוק יותר מנקודת המשען של המשקולת. לדעתי זאת טעות והתשובה היא א'. (אני חושב שהתשובה שלי נכונה בגלל שבדקתי את זה... אתם יכולים לנסות את זה. קחו כלי מסויים שיכול לשמש כמו המשקולת בתמונה ותשימו את האצבע (מתחת לכלי) כל פעם במקום אחר, אתם תשימו לב שאתם מרגישים יותר לחץ ככל שאתם קרובים יותר לנקודת המשען של הכלי - בגלל זה אני לא מבין איך התשובה הנכונה היא ב'.) אז מי צודק? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נראית מעולה: http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1727641&Code=37f71e19f01cd2b1461d7cd550ebaf4f
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קיבלתי היום מנילה,הכל שמה זה תפקידים קרביים,לא בראש שלי להיות קרבי(אני מקווה שפה לא יגידו לי לך תהיה קרבי ותפסיק להיות פרזיט כי אנשים אחרים מתים ואתה רוצה ג'וב),מה אני יכול לעשות במצבי? הפרופיל 97,חשבתי שאני גם בן יחיד בהתחלה,בסופו של דבר רק אתמול גיליתי שבן יחיד זה בכלל אחד שהוא בן יחיד להורים(אני עם 2 אחיות). הכיוון הכללי שלי זה משהו שקשור למחשבים,למרות שהסיכוי לזה מאוד נמוך,אני יוצא מהבית ספר תעודת טכנאי PC סיסקו אם זה משנה. קראתי פה באחד הת'ארדים על להיות כאבי,יש חייה כזאת בכלל? איזה תפקידים מעניינים עוד יש בכללי שהם לא קרבי?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, חלקכם אולי נתקלתם באשכול הקודם שפתחתי בו היו לי בעיות עם שולחן חדש, גדול יותר, שקניתי לפינת עבודה שלי. חלקכם גם ביקשתם תמונה לתוצר הסופי - אז צירפתי להודעה הזו שתי תמונות. המטרה הבאה שלי, וכנראה גם האחרונה בנושא הנ"ל, היא פתרון נוח למיקום המחשב הנייד כשאני עובד בבית. כשאני בבית אני משתמש במסך 22", מקלדת ועכבר רגילים והמחשב הנייד מונח בצד. עד כה, באופן לא פרקטי במיוחד, הוא היה מונח על כסא. אני מעוניין לוותר על המקום המבוזבז ולהקצות למחשב מקום יעודי. מאחת התמונות ניתן לראות שהפינה השמאלית צמוד לקיר, היא האידיאלית עבורי מאחר וגם יש שם שקע חשמל (ממש מבעד למסגרת התמונה). קדיחת זוויות לקיר לשם העמדת מדף לא נראה כפתרון הפרקטי ביותר, ולא הנוח ביותר להוצאת\הכנסת המחשב …
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, הרצתי חיפוש וקראתי את לפחות 10 הנושאים האחרונים שפורסמו בפורום ועוסקים בנושא, ויש לי כמה שאלות.. הבנתי שהשנה נכנס שלב מיון נוסף, מעשי מול מחשב, שנערך במתקן רמות. זה השלב השני (אחרי המבחנים הראשוניים ולפני הראיונות). מישהו כבר היה שם ויכול לתת קצת אינפורמציה של מה שהולך שם? ועוד שאלה, האם יש מסלול בגאמ"א שעוסק בחומרה? במבחנים הראשונים לא היה שאלון שעסק בנושא.. תודה לעוזרים..
-
- 12 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
למי שלא ראה עוד: http://hwzone.co.il/contest/intelvideos/ שימו לב: 20 המשתתפים הראשונים אשר ישלחו סרטונים אשר עומדים בכללים – יזכו ללא הגרלה בהתקן זיכרון נייד של חברת Kingston בנפח 16GB מדגם DataTraveler Generation 3 בשווי של כ-200 שקלים! מה דעתכם על הפעילות הפעם? אתם מתכננים להשתתף? ספרו לי (ולנו)
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי כמה קלטות(קסטות) ישנות שאני רוצה לראות . הבעיה שאני יכול לראות אותן רק במצלמת הקסטות הישנה שלי,יש שם LCD קטן ,ואני מחפש דרך להעביר את התוכן של הקלטות האלה למחשב או איכשהו לצרוב על דיסק ... האם הדבר אפשרי?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מדבר על טפסי הרשמה באינטרנט. זה הפך לסיוט בשנים האחרונות. כשאני מגיע לאתר חדש ורואה שצריך להרשם בו, זה פשוט מרתיע אותי ולרוב אני סוגר את הtab. בעלי אתרים הרי רוצים כמה שיותר אורחים באתר, נכון? אז למה הם מקשים על החיים שלנו? אני מדבר על דברים הבאים: - מינימום 6 תוים בשם משתמש. מי קבע שכל הניקים חייבים להיות בעלי שש תוים לפחות? - מחייבים לרשום ניק שכולל את כל התנאים הבאים: תוים גדולים + תוים קטנים + ספרה + תו מיוחד (כן דבר כזה קיים..). wtf?! - אקטיבציה במייל. יש אתרים שנרשמתי, וקיבלתי אקטיבציה רק יום למחורת. - והנורא מכל. אימות captcha. בא לי להרוג את הבנאדם שהמציא את הדבר הזה. מילא אם אפשר היה להבין משהו מהמלל שמוצג על המסך, אבל לרוב אני פשוט מנחש את האותיות…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-