עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. האם אכילת פיצה בצוהרים במקום אוכל רגיל בכל יום למשך כחודשים עלולה לגרום לנזק לגוף :s05:

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. שלום יש לי שאלה כזאת: ניקח שני אנשים שניהם בגיל X. בן אדם A שוקל Y ק"ג בן אדם B שוקל Y+50 ק"ג (מן הסתם B הוא גם שמן). שניהם הולכים לאותו חדר כושר ונתאמנים באותם מכשירים ואותו כמות שעות בשבוע. אחרי Z זמן מי יהיה יותר מפותח A או B? תודה רבה מראש

• 38 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. שלום ברשותי מכשיר סמסונג שניקנה בפלאפון ומסתבר שהוא נעול רק לרשת הנ"ל, דבר שמונע ממני להעביר את המכשיר להוטמובייל. האם פלאפון מחוייבת לפתוח את המכשיר לכל הרשתות בבקשתי והאם דבר זה כרוך בתשלום? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני שונא את שזה בא בעיתוי הלא מתאים http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1022868 תגיבו על זה....

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yambtz,

הלך לי כרטיס מסך ששווה 900 ש"ח. אני לא עשיתי את זה, הוא התחמם למוות (אני מנחש כי הוא עושה בעיות לפי טמפ החדר). לי אין הסמכה של טכנאי אבל אני בכל זאת התעסקתי במחשב (מודינג) מה שכולל פירוק והרכבה פעמיים, שחיטה די עצבנית של המארז שעכשיו שוקל חצי, ועוד. אני גם שמתי את הכרטיס במחשב אחר כדי לוודא שזה באמת הוא (אחרי שבמשך חודש כל פעם שהוא עשה בעיות נגעתי בו וכל הכרטיס היה חם מספיק בשביל לעשות כוויה*) והתוצאה היא שהכרטיס אכן התפגר. השאלה אם משהו מכל מה שעשיתי בחצי שנה האחרונה יכול היה לבטל לי את האחריות? כי אני 100% לא הרסתי אותו. המחשב אצלי רק חצי שנה. הוא חדש יחסית. *אני לא טיפש. אני פשוט מאוד עמיד לחום, כל פעם שאני מבשל עפות עליי טיפות של מים רותחים או שמן רותח ולא מזיז לי.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אז ככה נניח ששמפקד כלשהו רוצה להעניש אותי, ואי אפשר להעניש אותי בלי למנוע ממני טיפול רפואי כלשהו שהמליץ עליו רופא מומחה בצה"ל אני לא אהיה בסיכון לנזק ארוך-טווח כלשהו אם אני לא אקח את הטיפול הזה, אבל זה עדיין עלול לדרדר את המצב הרפואי שלי קצת זה מותר?

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  7. שלום , רק כדי להיות בטוח של יעשו לי בעיות ... האם הצגת צילום של תעודת זהות + רשיון הנהיגה + רשיון רכב , מכסה על מקרה של חוסר בתעודות המקוריות למקרה ששוטר תנועה מבקש הצגת מסמכים ?

• 27 תגובות
    • 5.8k צפיות
  8. Started by pringles,

שמתי לב או שאני פשוט לא מעודכן אבל מלא זמן לא היה מפגש פורום. יש אנשים שמעוניינים ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם, לאחר דיונים רבים בנושאי אקטואליה ופוליטיקה שקראתי או השתתפתי בהם, ברצוני לערוך סקר בין קוראי הפורום ולבחון את דעתכם: האם אתם בעד קיומה של במה פוליטית בפורום מחשבים או נגדה? הסיבה העיקרית לסקר היא כתוצאה מביקורת אישית שלי ושל עוד מספר חברים לגבי תרבות הדיון בפורום הזה. נראה כי כולם מאד מתקשים לייצר דיון שעומד בחוקי הפורום ומסקירה קצרה אפשר לראות שבנושאים מהותיים בפורום הזה לא נערכים דיונים מבלי שיחוו שם חברים עלבונות, קללות גידופים והשמצות. דעתי האישית היא שיש או לסגור את הפורום או לאפשר לו לפעול תחת אכיפה הדוקה של תרבות הדיון וחוקי הפורום, אכיפה שכרגע איננה מתרחשת ברמה הראויה למיטב דעתי.

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  10. יש דברים מיוחדים שצריכים לדעת כשמרכיבים מחשב בפעם הראשונה? גם מבחינת תוכנה, צריך לעשות איזה פירמוט מיוחד או משהו בסגנון? או שפשוט עושים פירמוט רגיל?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני עומד להתחיל לעבוד בעוד שלושה שבועות ויהיה לי כבר 18. השאלה היא האם אני צריך להוציא פנקס עבודה בשביל להתחיל לעבוד?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. בעקבות הדיון הקטן שעלה בתרד הזה :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=478918.30

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. זה מצדיק את הקניה של כמה עשות שקלים האלה? או שבכלל לא לחשוב על קנייה כזאת?

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  14. היי. אני נוסע לגרמניה שבוע הבא ורציתי להיות בטוח, אם יש לי כבל עם 2 פינים, זה יעבוד 100% או שעלי לקנות מתאם חשמל כדי להיות בטוח? תודה.

• 1 תגובה
    • 4.6k צפיות
  15. Started by watch out,

אני נוסע באוטובוסים בירושלים כל פעם מכניס את הרב- קו למכונה הנהגים לא מוציאים מילה אם צריך לשלם או לא, לא אומרים תודה אף פעם שאני מכניס את הכרטיס, כל העניין מטריד אותי ומוציא אותי מדעתי האם צריך לשלם או לא ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by abstract,

אני בטוח שרובכם קיבלתם את ההודעה בICQ המזהירה שבקיץ 2006 צריך להתחיל לשלם עבור שירותי ההודעות. הדבר נראה לי תמוה... כיוון שהחינמיות של ICQ היא אחד הדברים שמבדילים אותה לטובה, ואנשים פשוט יעזבו אם הם יצטרכו לשלם עבור השירות.. ובכל זאת, ההודעה מדאיגה. מישהו יודע לבטח? תודה.

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. בכל רחבי הרשת מאמר אחד סותר את השני... מה דעתכם, חברים? מישהו ניסה דיאטה טבעית, כלשהי, שבאמת עזרה לו עם זה?

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. מדי פעם אני צריך להקליד קוד אימות בחשבון הgmail שלי. הקוד מגיע לסלולארי (מנוי בחברת פלאפון). האם לוקחים ממני כסף על כל הודעת SMS?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מחפש משהו בסגנון של http://free-online-surveys.co.uk אבל בעברית. תודה!

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  20. חיפשתי ב mtv.com הכל שם חצי דקה :-\

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  21. Started by coold,

שלום, לפני 6 שנים עשיתי את תעודת הזהות שלי, לפני יומיים היא נהרסה בכביסה. בימים הקרובים חשבתי לגשת למשרד הפנים ולעשות חדשה, יש לי דרכון אבל הוא מלפני 11 שנים כך שאני נראה אחרת למדי. אז באילו אמצעים משרד הפנים יוכל לזהות אותי (אין לי רישיון ואני לא נשוי)?

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. שלום האם מישהו מכיר גוף כזה? אני מדבר על משהו שניתן להפנות אליו תלונות נגד אתרים על מסירת פרטיים אישיים לדוגמא תודה

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  23. Started by taimor,

בקיצור הייתי בסופר עשיתי קניות ואחרי זה בקופה בא ניגש אליי אדם נחמד ושואל אותי : " תגיד, כמה עולה המזלג הזה שיש בדוכן שם ? " ואז נכנסתי להלם בחיי, כאילו הבן אדם היה מוכן לשלם על המזלג הקטן הזה, זה היה דבר מפתיע כעיקרון אני לא יכול להגיד פה מה הייתה העדה שלו אבל הוא גם לא נראה ממש אדם עשיר. אבל בחיים שלי לא ראיתי אדם כזה ועוד ישראלי ששואל את זה, כמובן שעניתי לו שזה בחינם וזה טעימות של הסופר, הוא לא ממש שינה את הפנים שלו והגיב ב" טוב, תודה. " כי בנינו כמעט כל אחד מאיתנו מנסה להשיג את הדברים שהיו כמה שיותר זולים ואף פעם לא חשבתם שמזלג של טעימות בסופר יעלה לכם כסף וגם אם כן לא נראה לי שהייתם משלמים עליו. קטע קצת מוזר שהיה לי והייתי חייב לספר. אז האם קיים ישראלי חדש ? ושונה ?

• 11 תגובות
    • 792 צפיות
  24. לפני כמה חודשים הזמנתי ipod touch ודפקו לי 500 ש"ח כשזה הגיע לארץ אלוהים יודע על מה. אני מתכנן להזמין בזמן הקרוב מס' מוצרים באמצעות משלוח UPS: עכבר אלחוטי של לוג'יטק למחשב נייד סטיק זיכרון RAM למחשב נייד כרטיס זיכרון SDHC האם אני אתבקש לשלם עוד כסף מעבר למחיר המוצרים+משלוח כאשר תגיע החבילה לארץ? תודה.

• 4 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.