כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לנסות..ואתם?
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הקטע הבא של Andy Kaufman ומה אתם מבינים ממנו? אם תצליחו להבין ממנו משהו בכלל... השיר הכי טוב שלו:
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, לפני כשבוע חבר שלי רכש אייפוד נאנו טאצ' מהסדרה החדשה של APPLE. הכל היה טוב ויפה, המכשיר קטן וחמוד, יפה, קומפקטי ומגניב להפליא. אלא שלחבר שלי כנראה לא היה יותר מדי מזל...לפני כמה ימים הוא הוציא את אחד מזוגות המכנסיים שלו ממכונת הכביסה, רק כדי לגלות שהאייפוד המסכן עבר כביסה. מיותר לציין שהוא כבר לא עובד, נכון? אז כן, ברור לי שזה סיפור די משעשע לקהל הקוראים [אם כי אתם יכולים להבין את עוגמת הנפש של בעל האייפוד] ומתוך רצון טוב לעזור לו, החלטתי שאני אשאל פה לעצתכם. בכל אופן, האייפוד נרכש בAPP STORE בת"א, אייפוד ביבוא רשמי, עם אחריות יבואן של שנה. הבעיה היא, שמן הסתם אחריות שכזו לא מכסה נזקי מים, כוחות עליונים ותאונות כאלו ואחרות. למען האמת, האחריות של האייפוד היא מס…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני גר ביוסטון , טקסס אני רוכש את המוצרים ישירות מהמפיצים הגדולים של כל יצרן בתחום האלקטרוניקה והמחשבים. שמתי לב שיש המון חלקי מחשב , מחשבים ניידים , מארזים מיוחדים , זכרונות מיוחדים , כרטיסי מסך , SSD ועוד ועוד....... או שאין בארץ או שמאוד קשה להשיג , או שהמחיר כפול. מבחינת אחריות , אפשר לשלוח אליי כל מוצר תקול ואני אדאג להחליף אותו בחדש או לתקן אותו אצל היצרן. יצרני מחשבים כמו ASUS , DELL ועוד נותנים אחריות בינלאומית ותמיד תוכלו לתקן בארץ במעבדות של היצרן. בתרד' הזה כל אחד יוכל להציע מוצר מסויים שהוא מעוניין בו ושאר חברי הפורום יחשבו אם מתאים להם להצטרף לקנייה הקבוצתית של אותו מוצר. כדי לקבל מחיר טוב מהמפיצים הכמות צריכה להיות 10 יחידות ומעלה (כמות משוערת - תלוי במוצר ה…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כיצד ניתן לרשום דומיין CO IL אנונימי כמו בdomain by proxy? האם ניתן לרשום דומיין CO IL ולא לתת פרטים אמיתיים \ לתת רק פרטים חלקיים?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שמעתי שהמעבדה שם לא משהו...אבל מצד שני אים אני ארכיב לא תיהיה לי אחריות...מה יותר עדיף?תודה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להוריד את התוכנה דבש, חיפושון וכל שאר התוכנות האלה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
Rockford Fosgate & Lightning Audio הגיעו למחלקת "רכב" של אייס "קנה ובנה"!!!!!! למה אבל!!!!!! למה לדפוק לעצמם ת'שם!!!!!!!! :AR15:
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חד וחלק הטרנסים הכי טובים ששמעתי הם של מילק ,מישהו פה מכיר אותם חוץ ממני (וממתן שנקרא על שמם בפורום) Livin A Lie_New The sun always shines on tv Time in my eyes אלה בנתיים השירים ששמעתי והאהבתי במיוחד את הראשון,אם מישהו מכיר שירים שלהם שיותר יפים נא לציין פה.........שירים חזקים ביותר ,אצלי עכשיו הסאב וופר עומד למות מרוב הווליום ששמתי את השירים......... ;D
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
ידוע למישהו על תוכנה כזאת שמאפשרת להתקשר לקווים פרטיים מהמחשב בחינם?!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איפה אוכל לקנות תקליטים [לפאטיפון], רצוי חדשים? בנוסף, כמה עולה בערך תקליט? ופאטיפון סביר?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם כשאני שם את המחשב נייד על הברכיים,זה מזיק לגוף שלי?קרינה או משהו אחר?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי אז בא לי לעשות שדרוג ניק.. יאללה תצביעו איזה שם נשמע הכי יפה תציעו גם הצעות חדשות אם יש למישהו (העיקר שיהיה בפנים Chaos כדי שיזהו אותי).
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מעט אנשים קנו מהם .. גם אני קניתי איזה הרדיסק מהם אבל טיבה של חנות נמדדת כאשר רוצים לממש אחריות . מישהו מימש אחריות ויכול לשתף אותנו ? או שקיבל מוצר תקול , וביקש מהם להחליף . או כל דבר שקשור לשירות אשמח לשמוע כל חוות דעת ממקור ראשון . שבת שלום וגמר חתימה טובה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שואלים בעבודה לאיפה להפקיד לי את הפנסיה.לא מבין בזה כלום. מישהו יכול להמליץ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אין לי כרטיס אשראי אז רציתי להשתמש בויזה נטענת של דואר ישראל, ולפי מה שקראתי היא מוגבלת ל1000 ש"ח. הבעיה שהמוצר עולה קצת יותר מ1000 ש"ח. יש אלטרנטיבה לויזה הזאת של דואר ישראל? או פשוט סוג נוסף של ויזה נטענת ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
בהצלחה לכל הנבחנים מחר בבגרות באנגלית . מישהו יודע האם מותר לשמוע רדיו בהבנת הנשמע מהפלאפון ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מה יותר יציב ויותר מתקדם yahoo hotmail gmail אם אפשר לפי הסדר
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חח איזה כותרת על הפצ'יאה 1 - איזה אוטו יש לכם? 1 אין לי עוד 2 - על איזה אוטו למדתם לינהוג? 2 לומד על BMW מנוע 2700 שתי מגדשי טורבו 3 - על איזה רכבים נהגתם ? 3 אין לי כח לפרט אני יפרט עוד מעט 4 - נהגתם ליפני שהתחלתם לילמוד נהיגה ? 4 כן 5 - נהגתם ליפני שהיה לכם רישיון ? (אני לא מדבר על שיעורי נהיגה) 5 כן 6 - איזה טסט עברתם ? 6 עוד לא 7 - וגם תציעו שאלות חח 8 - איזה תאוריה עברתם ? 8 ראשונה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום!! היא מס. 2 במשפחה, אבל היא הילדה הראשונה ;D :dance:
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! מחר כידוע ט"ו באב, חג האהבה והרומנטיקה! איך תחגגו? איך תשמחו את החבר/ה שלכם? הצעות לבילויים רומנטיים? מישהו רוצה לשתף את התוכניות שלו למחר? דרך אגב, חיפשתי בנרות ולא מצאתי באינטרנט את המילים לשיר I LOVE U BABY (אתם בטוח מכירים :-[), אין לי מושג מי כתב אותו, ואני רוצה להפתיע את חברה שלי ולשיר לה... :-[ אודה למי שימצא עבורי את המילים. ט"ו באב שמח לכולם!
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-