כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני כמה שנים ראיתי את הסרט "המרדף לאושר" , המבוסס על חייו האמיתיים של בחור מסויים שמספר על החיים שלו בתור עני,ואיך משם הוא נהיה מיליונר ובדרך הראו את כל המשברים שעבר, והיום במקרה נתקלתי בסרט שוב. קשה לי למנות את מספר הפעמים שבהם סרט באמת השפיע עליי , אך זה סרט שאני בהחלט יכול להגיד שהוא נגע לליבי והשפיע עליי במידה מסויימת , גורם לי להבין שלא הכול ברור מאליו , ויש אנשים שנאבקים על החיים שלהם מידיי יום ומשפחותיהם נהרסות . הדמות בסרט הייתה ענייה לחלוטין מחוסרת כל , ובכל זאת בסופו של דבר הוא נהיה מיליונר (ושוב, מדובר על סיפור חייו של אדם אמיתי) . אז רציתי לדעת האם מישהו קרא לאחרונה ספר בסגנון הסרט הזה .. אני אוהב מאוד ספרים ויש לי קצת זמן פנוי אז למה לא.. תודה רבה …
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חייב להודות.... מהרגע שנכנסתי לפורום הזה הפכתי להיות אוהד מושבע של AMD אני כבר לא יכול לשמוע על מישהו קונה מחשב של אינטל בלי "לתקוף אותו" על כך ולנסות לשכנע להשקיע במשהו טוב יותר וחזק יותר בנוסף הפרסום של הAMD גדל מאוד בכל תחומי התקשורת והמכירות בהקפים מדהימים ואני מאמין שרבות מהקרדיט לכך מגיע לאנשים כמונו ולאתרי החומרה האלו בכלל ואם הגענו למצב שישנם מכירות של AMD במיכרזים (כמו זה http://www.p1000.co.il/p1000/aff_redirect.asp?came=4&link_id=2) אז כנראה באמת השגנו משהו לחברה הישראלית ולשבירת "המונופול" משהו שיש לאינטל בארץ שמיייייח שפקחתם את עייני P= ותמשיכו כך על החתום עדי ז'…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/Ewingum/os.avi דרוש DIVX 4 לפחות...
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני יודע שנושא הפרשי המחיר בין הארץ לחו"ל נטחן עד דק. אבל בכל זאת. בבדיקה שערכתי על חלקים שאני חושב לקנות למחשב שלי הבדלי המחיר הם כ-50% (לא כולל משלוח). החלקים הם לוח אם GIGABYTE GA-X58A-UD7 , מעבד Core 7 920 , שני דיסקים 2 x VelociRaptor 300GB , וזכרון OCZ3RPR1866LV6GK OCZ 12GB DDR3. המחיר בחו"ל הוא כ-6000 ש"ח ובארץ כ-8800 ש"ח (כולל מע"מ). היות שהחלקים האלו אינם כבדים לא נראה לי שעלויות המשלוח מצדיקות כאלו פערי מחירים, בפרט שאני מניח שהיבואנים פה לא קונים את זה באותם מחירים שהצרכן הסופי קונה את זה בארה"ב. אני חושב שזה שיש פה מפרטי מחשב זה נהדר, אבל האתר היה יכול לתת שירות יותר טוב אם היינו מגדירים "מחשב-hw" אחד חזק, ויוצאים עליו למכרז הפוך. המשמעות של זה היא לא קניה משו…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה פלאפון של אורנג' אני מתכוון כשמישהו מתקשר אלי מנתגן לו שיר כזה עד שאני עונה נכון.. אז איך אני יכול לשנות אותו דרך המכשיר ?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע אוליי כמה עולה חישוקי מגנזיום לטויוטה קורולה? לא מחוייב שיהיו של טויוטה...אבל אם מישהו יודע מחירים של שניהם (של טויוטה וגם רגילים) אז סבבה... אני אשמח לתגובה...יש לי קורולה RUNX ואני רוצה להשים לה מגנזיום וסתם בא לי לדעת כמה זה אמור לעלות לי.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי הדיון הקודם שלי הבנתי שלא כדאי לקנות בKSP בשום אופן... אז איפה כן כדאי? הבנתי ש"נעה מחשבים" חנות טובה והיא גם לא כ"כ רחוקה מהבית שלי. מה אתם חושבים על "מרדנית"? ואם אתם מכירים עוד חנויות טובות באיזור עפולה/עמקים/חיפה/קריות. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כבר DOMAIN שהוא CO.ILאני צריך מקום לאכסן את האתר. הדרישות הן: שלא יהיה איטי לאנשים בארץ. לפחות 50מגה אבל עדיף 100 מגה או אולי קצת יותר. לפחות 1 GB TRANSFER עדיף 2GB. תמיכה ב ASP SQL FORUMSו FTP CLIENT. היחידי שמצאתי זה INTEVISION אבל הם רוצים על שרת LINUX 50מגה 7דולר לא כולל מע"מ. יש לכם משהו יתר טוב להציע?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הלוג אני אומר לכם מצב האנשים בארץ מידרדר מרגע לרגע...
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי גיליתי לאחרונה שאפשר לסנכרן בין האנשי קשר ב gmail לפלאפון עכשיו אני רוצה שרק אם אני אוסיף או אמחק אנשי קשר ב gmail יבוצע סנכרון לפלפון ולא להפך, כלומר סנכרון מהגימייל לפלפון ולא מהפלפון לגימייל האם זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
red light תומך בעברית? זה מראה ג'יבריש בכתוביות....
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני הייתי "מנותק " (המבין יבין) מהסרטים כמעט חצי שנה ואני רוצה להשלים פערים על איזה סרטים אתם ממליצים?
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סתם, עניין אותי. אני לא רואה פה מישהו בארץ הולך לזה עם טוקסידו.. =] (או שכן?)
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הוזמנתי למחר למיונים לחיל מודיעין (מיונים כללים) יש למישהו מושג מה עושים שם? והאם יש עוד מישהו מהפורום שהולך לשם?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שיש המון פירצות באתרים של קניות דקך האינטרנט אבל רציתי לשאול אילו מן האתרים הכי טובים גם מבחינת אבטחת מידע וגם מבחינת אמינות האתר האם אתרים כמו p1000 ו-getit טובים ואמינים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
It appears that one of the largest eDonkey2000 communities is no more. Often occupied by over 1 million eDoney2000 users spread over several servers, Razorback is often regarded as the very lifeblood of this network. This morning, users of this server network found their community offline. http://www.slyck.com/news.php?story=1102
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים, המרצה ביקשה מאיתנו להשיג את הספר שנקרא : Armstrong, Gary and Philip Kotler (2011), Marketing: An Introduction (Global Edition), 10th edition. Pearson. יש את הספר בספרייה של האוניברסיטה שלנו (בן גוריון), אבל הבעיה שיש 2 עותקים ל 120 תלמידים. משהו מפגר לגמרי. בכל מקרה, זה השם המלא של הספר.. כמו שניתן להבין, הכותבים הם : Armstrong, Gary and Philip Kotler השם של הספר : Marketing: An Introduction והמהודרה העשירית שלו.. היא של השנה.. אם יש כאן מישהו שמבין קצת בתחום, או בכלל טוב במציאת דברים באינטרנט... זה יהיה נהדר! נ.ב - הספר הוא חינמי לפי המרצה.. זאת אומרת שהוא לא אמור לעלות כסף להורדה.. רק צריך למצוא אותו. הבעיה שהשם שלו כל כך ארוך שאני מסתבך עם החיפוש. י…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://order.1and1.com/xml/order/MsHosting;jsessionid=C22C1B697B6698031A4610DB5825DE3E.TCpfix140a המחיר ממש נמוך, שלא נדבר על החודשים והדומיין שנותנים בחינם. איפה הקאצ'? (פורסם במגזין Computer Power User)
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שנות ה 70-80 חוץ מ pink floyd iron maiden dier straits led zepplin deep purple the doors police\sting וגם אשמח להמלצות של להקות רוק של סיאטל(או איך שלא קוראים להם) בסגנון של pearl jam\ alice in chains \mother love bone\soundgarden וכדומה אני אוהב הרבה סוגים של רוק , אבל חוץ מלהקות כמו slayer\metalica\pantera\megadeath תודה .
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
תשמעו ,אני יודע שזה פדיחה ,אבל אני לא זוכר איזה פרשת בר מצווה הייתה לי ,האם יש דרך כל שהיא לדעת לפי תאריך הלידה . תודה .
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כן אני יודע שזה מצטרף לרשימת הפוסטים ההזויים והלא קשורים אבל יש בפורום הזה מלא אנשים ובטוח שחלק קטן פה מבין... אז ככה: תקציב עד 600ש"ח(עדיף שתיהיה כמה שיותר זולה אבל זה התקציב) צריך שיהיו לה דרגות חיתוך וגם דרגה שהחיתוך שלה הוא טוטאלי...נגיד אם אני רוצה להוריד תמערבולות שיער האלה בעורף או להוריד זקן...וחוץ מזה שיהיה לה כמה שיותר דרגות חיתוך.. בטריה או חיבור לחשמל לא משנה לי... שתדרוש כמה שפחות"טיפול" ושתחזיק לאורך זמן..
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני חושב על הזמנת מוצר מהחנות שהוא מעל 600 ש"ח,העניין הוא שאף פעם לא קניתי מהם מוצרים וגם לא הזמנתי ברשת מהחנות הזאת. מישהו יכול לתת לי חוות דעת על החנות?האם הם אמינים,והאם מישהו הזמין מהם מוצרים ברשת?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-