כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני כמה זמן הייתי אצל רופא עיינים וגילתי שכניראה הראייה לרחוק שלי נפגמה כניראה (למרות שאם אני לא טועה הייתי חולה שאולי זה יכל להשפיע אני מקווה מאוד שזאתי הייתה הסיבה למרות שאני לא מאמין... לצערי... ), יצאתי דיי מבואס... והבנתי שזהו החלטתי שהפעם אני אקח את עצמי לידיים בכול מה שנוגע למחשב ואקח יותר הפסקות, ויגדיל את הפונטים... אבל חוץ מזה ניזכרתי שיש לי אפשרות לשנות במסך בין המצבים (Text, Game) וכו... שמתי לב שב-Text הבהירות נמוכה בהרבה מזו של Game (מה שהיה אצלי ולא שינתי), השאלה שלי, האם כדאי לי לשים על מצב Text כול זמן שאני לא במשחק? האם זה שהבהירות נמוכה יותר יכול לעזור יותר בשביל לא לפגוע בעין? או האם להפך? איזה עוד דרכים אני יכול לעזור לעין שלי לא להיתאמץ?…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 2 תרגילים של מבחן הנדסאי של שנה שעברה ואני חייב לדעת דרך הפיתרון. מצורף קובץ PDF עם התרגילים. אשמח לפיתרון סרוק ... תודה אנשים ! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקחנו לבדיקה את החדש של חברת Arctic הנודעת - קירור תקציבי למעבד המבטיח שיפור משמעותי על פני הפתרון שמגיע יחד איתו בקופסא לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם פורום נכבד!! ועכשיו לדבריי: ברצוני לקנות פלאפון טי 720 ואני לא יודע אם אכן כדאי http://www.esc.co.il/escweb/phones.asp?pgID=1050 לכן יש לי מספר שאלות: 1-האם זה באמץ 40 פולי או שזה רק איכות? 2-איך הגרפיקה?? 3-משחקים טובים? 4-למישהו יש פה ניסיון אישי??
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי שניי רמקולים קדמיים וטלויזיה LCD 32" רציתי לדעת אם יש רגישות כלשהי של הטלויזיה לרמקולים , הכוונה אם המגנטיות שלהם משפיעה עליה. אני יודע שבבירור אם היו שמים רמקולים כאלו (גם בדקתי) לייד טלויזיה CRT אז היה מגנוט והיו רואים ירוק בצדדים של הטלויזיה , בLCD אין אבל אני רוצה להיות בטוח בזה. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך רושמים באנגלית "תלמידים שמתקשים בלימודים " בשפה גבוה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בשלב זה, זה לא כל כך רלוונטי אבל נניח שבנוסף למשכורת שאני מקבל מהמשרה המלאה שאני עובד בה בתור שכיר אני מרוויח מהאפלקציה שלי באחת מחנויות ה APP STORE? מה קורה מבחינת תיאום מס? בגדול בעבודה נתנו לי תופס, לא זוכר איזה שבו אני מצהיר שאין לי מקור הכנסה נוספת. הבנתי שאם יש מקור הכנסה נוספת אז צריך להודיע עד שבועיים. בנוסף אני מבין שאם יש לי מקור הכנסה נוספת שהוא איננו שכר ממשרה שניה אלא יותר כמו סכומים חד פעמיים ולא דיווחתי אז פשוט יורידו לי מס מקסימלי של 48%. שתי שאלות, יש אפשרות לדווח על מקור הכנסה נוספת מבלי לידע את המעסיק הנוכחי שלי? לא רוצה שיעשו לי פרצופים בעבודה. דבר שני, ניתן לתאם מס רטרו אקטיבי לשנה האחרונה ולקבל החזרים על ה48% שייקחו ממני? בגדול יש מישהו פה שעובד משרה…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1394349,FF.html תקראו את הכתבה הבאה ותביעו את דעתכם ... האם זו לא עשיקה לשמה ?!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.fakeorfoto.com/ משו מפחיד. ניחשתי נכון 7 מתוך 10, עדיין לא צריך לראות פסיכולוג.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.break.com/index/inhaling_alchohol_with_a_hooka.html הגיוני שהקרח היבש ישא איתו מולקולות של אלכוהול? ובכל מקרה יהיה עדיף 100אחוז אלכוהול לא?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרבה יותר טעים ממה שזה נשמע... ;D
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היום!! היא מס. 2 במשפחה, אבל היא הילדה הראשונה ;D :dance:
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חלקת יער הכילה לפני 20 שנים, 30000טונות של עץ. היום יש ביער 40000 טונות עץ, נתון כי כמות העץ ביער גדלה בכל שנה כמו סדרה הנדסית. א. בכמה גדלה כמות העץ באחוזים מידי שנה ב. מה תהיה כמות העץ בעוד 20 שנה.. אם מישו יוכל לפתור את זה ולתת לי את הדרך לפיתרון אשמח כי אני מנסה לפתור את זה מלא זממןן!! תודה, Aviko
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עוד אחד מהטרנדים החמים שחווינו בתערוכת Computex 2016 היה בואם של 'תיקי המציאות המדומה' - מערכות מחשב מתקדמות עם סוללה ורצועות, לנשיאה על הגב ולשימוש יחד עם משקפי המציאות המדומה של HTC או Oculus, לחוויה אלחוטית וחופשית כמעט לגמרי. מדובר בפתרון מסורבל ומוזר למדי, שעתיד לעלות צפונה מ-1,000 דולר, לשקול בין 4 ל-5 קילוגרמים ולספק כ-90 דקות של מציאות מדומה ללא חוטים - אך בסופו של דבר מדובר בפתרון הכרחי נכון להיום, שגם חושף את המגבלות המשמעותיות של הטכנולוגיה בעידן הנוכחי, עד אשר יימצא התקן האלחוטי האמין והזריז מספיק בכדי להחליף את כבלי ה-HDMI (וגם אז סימן אספקת האנרגיה למשקפי המציאות המדומה יישאר בסימן שאלה מסויים). החדשות הטובות הן שמכאן ניתן רק לעלות כנראה - …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לא מזמן שולחן לחדר והוא מתמלא באבק כל כך מהר עד שצריך לנקות אותו בוקר צהריים וערב כדאי שיהיה נקי (אני רציני לגמרי) וגם כנראה שהאיכות שלו לא משהו והוא נשרט בצורה זוועתית. אני חושב כבר כמה זמן מה אפשר לעשות והרעיון היחיד שיש לי זה לקנות פלטה של זכוכית כמה שיותר דקה ולהשים עליו. אתם חושבים שזה יראה יפה או שזה יהיה "ענתיקה" כזה?.. וגם כפי שאפשר לראות בתמונה שצרפתי אז לשולחן יש צורה מעוגלת כזאת, אפשר לחתוך על פי הצורה הזאת זכוכית? (איש מקצוע ) . או אם יש לכם פתרון אחר לבעיה אשמח לשמוע! שבת שלום ! [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זאת שיחה אמיתית שהוקלטה בשיחה בין מפקד ספינה אמריקני ל... תגלו לבד
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הורדתם את הקטגוריה הראשונה, כך שהתמיכה הטכנית נהייתה ראשונה. בגלל שאני משתמש הרבה בפורום תמיכה טכנית (מבקש עזרה ומנסה לעזור לאנשים) - זה שיפר לי את הגלישה באתר פי כמה. אז כל הכבוד ותודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
תורידו את הקובץ הבא: http://planet.nana.co.il/Ewingum/Virtual LSD.exe תפעילו אותו ותפעילו לפי ההגדרות ברירת מחדל. הביטו על מרכז המערבולת (הנקודה הלבנה) במשך כחצי דקה (או יותר, ככל המרה הרי זה משובח ;D) אבל תתמקדו אך ורק על הנקודה הלבדה (מותר למצמץ, אבל אם תמצמצו הרבה תוסיפו עוד כמה שניות) ואז תסתכלו על היד שלכם. אפקט מגניב ביותר!
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר חברים המועסקים כעובדי קבלן ובנוסף לכמות האזכורים של הנושא, מעניין אותי לדעת כמה באחוזים מרוויחה החברה שמעסיקה את עובד הקבלן על כל שעת עבודה שלו שלרוב מרוויח שכר מינימום. הכוונה היא בעיקר לעובדי הניקיון, השמירה ואלה המשתכרים משכורות נמוכות. באחת החברות שעבדתי, הייתה לנו התקשרות מול חברת קבלן שהציעה 60 ומשהו ש"ח על כל עובד קבלנות שיספק עבורנו שירות לקוחות. אם אפשר להתחשב בחישוב גם בהפרשת תנאים סוציאליים, משמע הרווח נטו של החברה על העובד אחרי הפרשת כל הכתוב בחוק. תודה רבה לכל המגיבים. - - - תגובה אוחדה: - - - מנהלים, אם אפשר לשנות את הכותרת ל "כמה הרווח של חברת קבלן על שעה של עובד שלה?" מקווה שיהיה יותר מובן.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
? ? ? תודה
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה יעלה לי משלוח (וכמה זמן יקח לו להגיע) מארה"ב (קליפורניה) לארץ? תודה לעוזרים.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-