עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ForresT,

היי. אני רוצה לגוון קצת במוזיקה ורציתי ללכת לכיוון הטראנס שאני לא מתמצא בו מי יודע מה,אני מחפש טראקים שמשלבים קלידים,פסנתר וכו. משהו בסגנון bust a move של אינפקאד מאשרום. לא בום בום ב2 שקל(בלי לפגוע כן..),משהו קצת יותר מורכב. תודה מראש(טראקים ספציפיים גם יעזרו).

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by aviz,

אנחנו מתלבטים אם לקנות אותה נראה אוטו סבבה כזה , מתאים לאשה במקום מה שיש עכשיו לאמא שלי , סיטרואן סקסו 99. איך האמינות שלה ועלות האחזקה ? עריכה: טעיתי מהמהירות 307 כמובן

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. רובנו אוכלים כמות גדולה של פירות יבשים. יש כאלה שמחמירים ואפילו טועמים כ- 50 מיני פירות בט"ו בשבט בדגש על פירות שבעת המינים. אך יש מחיר לכך שהפירות יפים וטעימים. הפירות שאנחנו אוכלים בארץ מלאים בחומרים מזיקים לבריאות, מכילים בחובם ים של קלוריות וערמות של סוכר. אז בשבילכם, המדריך השלם לאכילה בטוחה ככל האפשר: http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2257315&r=1

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by MatanFrenkel,

רכשתי כפפות אגרוף בEBAY ולאחר כשבועיים שמתי לב ששכחתי לציין את מספר הבית ואת מספר הדירה, ציינתי מיקוד, שם, עיר, רחוב, מדינה, יש לי את מספר המעקב אבל הוא לא בפורמט שהאתר של דואר ישראל תומך בו, המוצר נשלח דרך USPS, מה עלי לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by galCool,

שלום רציתי לדעת אם אני קונה נגיד AMD עם אחריות לכל החיים מחו"ל ומביא אותו לארץ והוא מתקלקל.. יש לי משהו לעשות בנידון?? יש יבואן AMD בארץ?? אם כן איפה?? תודה!!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by x-boy_24,

שלום אני מחפש שיר רוק בערך משהו כמו קורן וגם בשירים שצועקים בהם תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Morphine,

אני לא משתמש. היה מותקן אצלי תקופה ארוכה אבל כל פעם שעשיתי סריקה, לא היה כלום אז מחקתי. מה איתכם?

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Cha0stAlker,

אוקי אז בא לי לעשות שדרוג ניק.. יאללה תצביעו איזה שם נשמע הכי יפה תציעו גם הצעות חדשות אם יש למישהו (העיקר שיהיה בפנים Chaos כדי שיזהו אותי).

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. לקרוא מהר זה חשוב.. מי שמכיר לא להגיב כישן תודה זה במטרה לשתף את חברי הפורום [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by jeyjey,

באיזה עיר חיי אלאדין? בויקיפדיה כתוב אגרבה אבל זכור לי משהו אחר.. זה קצת טיפשי אבל חשוב מאוד בשבילי תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכולם ב16 ליוני הזמנתי מ-play-asia שני שלטי אקסבוקס כשביחד הם עלו 80 דולר לא כולל משלוח ב17 הם כבר נשלחו ומאז אני ממתין אין בעיה בכתובת וכדומה כי כבר הזמנתי מהם משהו וקיבלתי אותו לאחר כ10 ימים ולעומת זאת עכשיו עברו כבר 27!! יום. להזמנה אין מספר משלוח כי זה לא משלוח דרך פדקס וחבריו זה משלוח דרך הדואר אז אין אפשרות למעקב איפה זה יכול להתקע??? אני משער שזה נעצר במכס אבל אם כן למה םה לא משחררים את זה שולחים מכתב או משהו ?? אנשים עזרה כי מי שמבין בעניין או שקרה גם לו מקרה דומה ויכול לעזור

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by HoLy4EvEr,

כמה זמן לוקח עד שהחזר יכנס בתוקף אחרי שקיבלתי אותו בפייפאל? למשל קניתי משהו ממוכר מסויים ואז ביטלתי ובקשתי החזר...אחרי כמה דקות הוא החזיר לי את הכסף וקיבלתי הודעה בפייפאל שהכל עבר בהצלחה...השאלה היא מתיי אני אמור לראות את הכסך שחזר בכרטיס אשראי שלי? יום עסקים?ככה זה עובד או שבדרך כלל זה ישר חוזר לכרטיס תוך כמה דקות?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום לכם פורום נכבד!! ועכשיו לדבריי: ברצוני לקנות פלאפון טי 720 ואני לא יודע אם אכן כדאי http://www.esc.co.il/escweb/phones.asp?pgID=1050 לכן יש לי מספר שאלות: 1-האם זה באמץ 40 פולי או שזה רק איכות? 2-איך הגרפיקה?? 3-משחקים טובים? 4-למישהו יש פה ניסיון אישי??

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. מלבד ניקיון וירוסים/תולעים וניקוי של קבצים זמינים. מה עוד יש לעשות ?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום כולם האם מישהו יודע איך קוראים לטראנס אופרה הזה במטריקס רבושליון בקרב האחרון שבו סמית נלחמם נגד ניו בגשם ויש מלא סוכנים מסביב והאופרה נשמעת בסגנון כזה עם מילים בעברית "מזל טוב מזל טוב מאיה" ככה זה נשמע ויש אחרי זה מעין טראנס קצבי ויש שירה הודית או יפנית ברקע מישהו יודע איך קוראים לזה זה גם מופיע בקרדיטים מתי שמראית את כול האנשים שעבדו על הסרט

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by marking,

בגלל שרובכם בגיל הבוגרות (13-18) אז עשיתי סקר על הפצעי הבוגרות... פצעים, כמו שאתם יודעים, מעצבנים, באים משום מקום, הורסים את חיי האהבה שלכם (אם יש לכם... ) וגורמים לכם להישאר בבית מאשר להינות בקניונים ולצאת לבלות עם החבר'ה... אני לפני חודשיים נמאס מהסרט, הלכתי לרופא, נתן לי כדורים, ואחרי שבועיים כל מה שהיה עבר... סוף סוף התחלתי ללכת לים.. בלאגנים... שתפו אותי בסיפורים שלכם! נ.ב אם תרצו שאני אסיף/אשנה משהו בסקר, תגידו!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by ccc,

התיק: מוכר שלח לי מוצר מסויים מארה"ב בUSPS עם מספר מעקב. USPS כנראה איבדו את החבילה, המעקב מראה שזה יצא מארה"ב לפני חודש וחצי ומאז כלום. המוכר אמר שהוא יברר, ואמרתי לו שאני מוכן לחכות שבוע לתשובה של USPS. המוכר עדיין לא קיבל שום תשובה, וגם אם יקבל, הרי לא הולכים להגיד לו הנה זה פה בוא תקח... יגידו לו שזה אבד ותתחיל פרוצדורת ביטוח של שנתיים וחצי בשביל ה100 דולר האלה. פתחתי תיק בפייפאל בטענה שאני שילמתי ולא קיבלתי כלום, ואני לא אחראי להתעסק עם ביטוחים של הדואר, אלא רק לקחת את המוצר בסניף ולחתום. אני מבקש REFUND מלא ושהוא יתעסק לבד עם הפשלה של הדואר של המדינה שלו. האם PAYPAL יכולים לדחות לי את התיק ? האם זה הגיוני שאני אקבל REFUND ?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by ayal45,

אני מאוד רוצה לקנות חשבון ב real-debrid.com אבל ישנה בעייה שהשרות היחידי שם זה פלימוס לא תומך ב pp ולאחר ההרשמה לשם הוא מפנה לקנייה דרך כרטיס אשראי ואני חרשתי את גוגל ולא מצאתי תשובה איך אפשר לקנות חשבון דרך pp ומה שראיתי שיש כמה אנשים שלא מצליחים לקנות מפילמוס אשמח לעזרה ועצות תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by avi2014,

שלום לכם. אני מעוניין להזמין כמה מוצרים מהאתר של נייקי. עכשיו הכל הולך חלק עד ההזמנה, בייחוד בקטע של המספר טלפון. כל מספר שאני לא מקיש שם הוא נותן לי שגיאה. יש איזה קידומת מסויימת שאני צריך לתת שם? מישהו פעם הזמין מהאתר שלהם?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום לכולם, מחר אני מתקלט באיזה מועדון, ווהייתי רוצה שתמליצו לי על שירים למסיבה. למרות שיש לי כבר מאגר די גדול של שירים למסיבה, הייתי רוצה לקבל הצעות שונות ממכם. אוקיי, נתחיל בראפ/היפ הופ: צריך שירים קצביים טובים, ואני מעדיף שלא יהיו עד כדי כך ישנים אם אפשר(פה ושם איזה להיט ישן זה בסדר, אך לא יותר מדי) אני ארשום לכם דוגמאות של שירים שיש לי שתראו על איזה סגנון אני מדבר פחות או יותר: (מומלץ מאוד למסיבות דרך אגב)Yaviah - Party J-Kwon - Tipsy 50 Cent - Just A Lil Bit Don Omar - Dale Don Dale Sean Paul - We'll Be Burnin טראנסים: כאן זה נושא קצת בעייתי.. כי מצד אחד אני לא ממש מעוניין בטראקים ישנים של סקאזי/אינפקטד וכו' כמו Hit & Run / The Super'vizer וכד' ומצד…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Rammler1983,

http://www.break.com/index/the-ultimate-slip-n-slide.html איך עשו את זה?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by enzo,

כאשר אני מבצע סקר מבין כל בתי הספר והמכונים שקיימים אילו שאלות חשובות עליי לשאול ועל מה לשים דגש כדי לבחור את המקום הכי טוב? כמו כן האם מנסיונכם ניתן להוריד משמעותית את המחיר שמוצע לאחר התמקחות ארוכה? (יש לציין שאני חייל משוחרר אך המחירים עדיין גבוהים). ומי מכם שלמד ויכול לספר לי על בית הספר/המכון בו למד ולספר התרשמויות כלליות. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לכולם, חברה שלי קיבלה היום את הפירוט של הכרטיס אשראי שלה ובפירוט אנחנו רואים חיוב בשם: PAYPAL *NEXONEUROPE על סך 268 שקלים (66$). חברה שלי מעולם לא רכשה שום דבר מהחברה הזאת ומיותר לציין שלא ביקשה את זה.. ועכשיו לקטע המוזר: אמנם יש לה חשבון פייפאל, אבל הכרטיס אשראי שממנו ירד הסכום בכלל לא מקושר לחשבון הזה. אם נכנסים לפייפאל הזה רואים שאין בתקופה האחרונה רכישות בכלל (היה מקושר לחשבון הזה כרטיס אחר ולא פעיל). מחיפוש בגוגל עלה שnexon europe היא החברה שמתפעלת את המשחק האינטרנטי combat arms וmaple story, מיותר לציין שהיא לא משחקת בהם. מהאתר של כרטיס האשראי לא קיבלנו עוד מידע. חברת האשראי לא עוזרת עד יום ראשון, וכך גם פייפאל. מישהו מכיר כזאת הונאה? יכול לספק איזשהו הסבר מתק…

24. זאת שיחה אמיתית שהוקלטה בשיחה בין מפקד ספינה אמריקני ל... תגלו לבד

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Iko89,

אני מדבר על מתיחות גדולות באמת .. כמו רבקה מחברת מקורות: אחת המתיחות הטובות .. גם זאת ענקית: אבל הצחוקים מתחילים ב1:30 בערך .. יש לכם עוד המלצות ?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים