כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
http://www.theonion.com/content/video/are_violent_video_games
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
שלום הזמנתי מכנס מחו"ל, והחברה שולחת אותו רק באותה ארץ. אז חבר שגר שם(בצ'כייה) יקבל את זה אליו הבייתה, ואז ישלח את זה אליי לישראל. השאלה שלי היא כזו. אני זוכר שהרבה אנשים שדיברו על קנייה בהקשר של deal extreme, אמרו לא להשתמש ב-EMS, ולהשתמש רק במשלוח הרגיל, כי אם משתמשים ב-EMS אז כשמקבלים את החבילה בארץ, צריך לשלם 38שח דמי שחרור משהו כזה.. (גם אם החבילה מכילה פריט שעולה 2$ בלבד) האם אותו דבר חל עבור UPS, FEDEX וכו'? או שזה משהו שקשור רק ל-EMS? (תתעלמו מהעובדה ש-UPS מן הסתם יותר יקר מאשר משלוח של דואר רגיל של מדינה.. תתיחסו רק לעלויות נוספות שעלולות להיות לי.. ה-38שח האלה, או אולי בדיקה קפדנית יותר של המכס? או דברים כאלה) דרך אגב, האם כדאי לבקש ממנו לצלם את הקבלה, ואז להדבי…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הציעו לי מחיר לא רע בכלל לחבילות: בסיס + 3 לטלויזיה + אינטרנט 1.5\0.128 + טלפון Light 077 = ב-221 שקלים או בסיס + 3 בטלויזיה + אינטרנט 1.5\0.512 (או 3\0.150)+ טלפון Light 077 = ב230 שקלים קיימת גם אפשרות הוספת 44 שקלים לחבילת ה2000 דקות. הקאץ' הגדול הוא שישנה התחייבות לשנתיים + קנס 400 שקלים אם אני עוזב את המבצע המשולב באמצע אם אני לוקח רק את הטלויזיה ב200 שקלים, יש התחייבות לשנתיים אבל הקנס הרבה יותר קטן - 15 שקלים כפול מספר החודשים שהייתי במבצע. מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי, מזה כבר פרק זמן ארוך שבו אני מתחבט בשאלה הנוגעת לכדאיות של מחקר באוניברסיטה במדינת ישראל בהיבט הכלכלי והמקצועי. כלומר, האם מדען, אשר רכש את השכלתו במכון ויצמן לצורך העניין, מתוגמל באופן הראוי להשכלתו בפרספקטיבה עתידית לטווח הרחוק? (מבחינת שכר, מעמד חברתי, אופציות תעסוקה ואפיקים להתקדמות בתחום - שלא רק בגבולות האוניברסיטה). מאז שאני זוכר את עצמי רציתי להיות מדען. כזה שמלאכתו שאילת שאלות, עריכת ניסויים, פתירת משוואות ואף פרסום מאמרים אקדמיים. רציתי להטביע את חותמי בסצינה המדעית וכן להגיע לרמת הבנה גבוהה של המכאניזם והמורכבות בעולם שלנו. אם משאלת לבי הייתה סיפוק הסקרנות גרידא, הרי שהייתי ניגש לספריה וקורא ספר או שניים, או לחילופין ניגש לקרוא מאמרים אינפורמטיביים באינטרנ…
-
- 12 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
יש ברשותי נגן DVD בסלון שמחובר למערכת סטריאו של הבית . בחדרי ישנם רמקולים של הרקולס ( xps 510 ) וGTXP , לכן חשבתי שאולי כדאי גם לקנות כונן DVD למחשב כדי לנצל את הרמקולים ... או שאני אשמור את הכסף ואחסוך למקרה שהצורב\מסך שעליהם אין אחריות יתקלקלו ? תודה מראש
-
במסגרת עזיבתי את הוט (טריפל - טלוויזיה אינטרנט טלפון) הגעתי לפי דעתי לעסקה המשלמת ביותר והיא: 75 ש"ח - תשתית 30 מגה 80 ש"ח - ספק 30 מגה 85 ש"ח - 600 דקות שיחה לנייחים וניידים (65 ש"ח לחצי שנה ראשונה) המחירים הם פר חודש כמובן - סה"כ 240 ש"ח (חצי שנה ראשונה 220 ש"ח) זאת כאשר להוט אני משלם (לא כולל ספק - 80 ש"ח) כרגע - מעל 400 ש"ח האם לדעתכם המחירים משתלמים?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם להלן שאלה בנוגע למיסוי ועסקים: פרטים יבשים: אדם רווק בלי ילדים, אדם מקבל אבטלה של כ 2,500 ש"ח בחודש. במקביל הוא מרוויח כ 2,000 ש"ח נוספים ב"שחור" את הרווח הוא עושה מבת משפחה שמשלמת לו על עזרה בלימודים לילדיה הקטנים. מרגיש לו שהוא אולי גוזל את המדינה במצב שנוצר. שאלות: 1. האם במידה ואדם מחזיק בעוסק פטור צריך לדווח על הכנסות מבת משפחה על שירותים שהוא נותן? 2. האם במידה וההכנסות היו מדווחות הוא זה היה מתקזז לו מתוך דמי האבטלה? 3. האם ההכנסות האלה (השחורות) בכלל מתחייבות במיסים ואם כן בכמה, נוכח הנתונים? 4. במידה וההוצאות החודשיות שיכולות להי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
גדודי חללי אל אקצה: להפיל אתר ישראלי גדול גולשי אתר האינטרנט הרשמי של הזרוע הצבאית של הפתח נקראים להשתתף בהפלת "האתר היהודי הגדול ביותר באינטרנט" :-\ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2887398,00.html
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא מתעניין ו/או מתחבר לתחומים שניתן להרוויח בהם כסף, אבל לכל החרא הלא פרקטי אני מתחבר מצויין. למה נולדתי עם שילוב כישורים כל כך חסרי תועלת?! למה?! לאנשים רבים יש ראש ריאלי. הם הולכים ללמוד הנדסות/כלכלה/רפואה/ניהול. אחרי הלימודים משתלבים במקומות עבודה מכובדים בשכר נאה. ואני הומני. זה אולי בסדר בשביל בחורה, כי היא גם ככה חייה על חשבון בעלה, אבל אני גבר. גבר ומקצועות הומניים לא הולכים יחד. כמה כבר ארוויח אחרי הלימודים? שלוש אלף? ארבע? לעזאזל, לא שווה אפילו ללכת ללמוד. אני מרוויח אותו דבר ללא שום השכלה. זאת אומרת שאני אמשיך לגור בעיר מסריחה, מוקף באנשים מסריחים. אולי עדיף שאזרוק את עצמי מתחת לגלגלים של משאית ואסיים עם זה. לפחות המוות יהיה מהיר.
-
- 107 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
בזמן האחרון כל השירים החדשים שאני מוריד בקאזה מושחתים. כלומר באמצע השיר פתאום יש רעש בלתי נסבל , כמו שאם תנסו לנגן דיסק מידע במערכת רגילה. : האם זה באמת הגנה כלשהיא או שזה סתם קבצים דפוקים? כי הורדתי את כל גרסאות האפשריות של שיר ובכולם זה מופיע. ארררררררררררררררר. :-\
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
ניסיתי להיכנס היום לאתר שלהם וקיבלתי את "nana shops". האם נטאקשן נסגר?
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
טוב בעקבות הדיון שננעל (מקווה לא לעורר את זעם המנהלים), פתחתי דיון שני כי זה רלוונטי גם אלי. אז בלי צחוקים\דברים לא רלוונטיים. אני סטודנט ומבלה הרבה עם נייד, חלק מהזמן על הברכיים (אני יושב בסלון נגיד רגליים על השולחן מחשב באזור האשכים). 2 אפשרויות פגיעה *פגיעה חד פעמית *פגיעה לטווח ארוך 2 סיבות שאני רואה *חום. האם החום באמת משפיע? הנייד שלי לא מתחמם יותר מידי ואני לא מרגיש חום יתר על האשכים *קרינה, האם כמו שקרינה של פלאפון באזור האשכים (לא מומלץ לשים פלאפון בכיס בגלל זה-האמת זה אמת?), אז גם קרינה מנייד (או שרוב הקרינה באה מהמטען שבכל מקרה רחוק?) יכולה לפגוע בצורה רצינית? יש לי עוד שנים רבות עם הנייד, ואני אוהב מאוד לשבת בצורה הנ"ל, אולם אם יהיה ביסוס לנזק ממשי אנ…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום: האם ניתן להעלות כיום ליוטיוב סרטונים שאורכם עולה על 15 דקות בלי בעיות?
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
ישנה חבילה שכבר מספר ימים ע"פ מעקב המשולחים של אתר דואר ישראל נמצאת בסניף ומחכה לי, אך לא קיבלתי עדין זימון, האם ניתן להגיע לסניף עם מספר מעקב ות"ז (השם שלי רשום על החבילה) ולקבל את דבר הדואר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את COMPANT OF HEROES: TALES OF VALOR ומצאתי אותו בGAMESTOP ב-30$, האם כדי לי לקנות מהאתר מבחינת אמינות ומחיר? **אני קונה את זה מהסטים [או איך שלא קוראים לזה].
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע בתהליכי השלמת בגרויות ותהיתי אם ניתן לבטל את ציוני המגן לבגרויות שעשיתי בתיכון. יש לי בתעודה בסה"כ שני מקצועות עם ציוני מגן: לשון, שם המגן והציון הסופי היו זהים, ומתמטיקה, שם המגן הוריד לי ממוצע של 91 ל79. את שאר המקצועות השלמתי/אשלים כנבחן אקסטרני ללא ציון מגן. אז האם הדבר אפשרי או שמדובר במשהו חריג מדי?
-
- 15 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
קיימת אפשרות כזאת ? לא הצלחתי לברר את זה לבד. תודה לכם
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ישנה תמימות דעים כי מאמזון עצמה ניתן להזמין רק ספרים דיסקים וקלטות. נשאלת השאלה מה קורה עבור קנייה מכאלו שמוכרים דרך אמאזון. מצד אחד לפי ה-HELP באתר, ישראל לא כלולה במדינות מחוץ לארה"ב מהן ניתן להזמין לארץ http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=537734&#outside, מצד שני נתקלתי לא אחת בתגובות של אנשים שקנו מאמאזון (לא ספרים), אך איני מכיר כאלו אישית. אז אפשר או אי אפשר?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
רוצה לקנות מעבד של 100 $ דרך EBAY האם יקרעו אותי במיסוי? האם יש קומבינה לעקוף את זה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי אופניי "מדבקה" ,כלומר אופניים זולות -שאינם מתוצרת מותג ידוע. סתם אופניים של 600 שקל . שלשום ירדתי מדרכה גבוהה למדי ושמתי לב שהגלגל האחורי התעקם ועושה שמיניות. ניסיתי ליישר את הגלגל עם מפתח שפיצים (קוצים ) והצלחתי ,אולם זה החזיק בדיוק יומיים. היום ירדתי מדרכה לא גבוהה במיוחד ושוב פעם הגלגל האחורי התעקם. לא מבין בזה יותר מדי ,אבל נראה לי שיש פה עניין של עייפות מתכת ופשוט הג'נט\חישוק כבר מת ודורש החלפה. למיטב הבנתי אין הבדל בין הגלגל הקדמי לאחורי מלבד הציר הארוך יותר של הגלגל האחורי וגלגל השיניים היושב עליו. יש לי גלגל קדמי רזרבי מהאופניים הישנות שלי שזהה במידות לאלו של האופניים הנוכחיות . השאלה אם ניתן לפרק את הציר הארוך והגלגל שיניים מהגלגל האחורי ולהעביר אותם לרזרב…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם עדיין לא עברתי את בחינת הבגרות הראשונה שלי (שתהיה בעוד כשבועיים וחצי בהסטוריה) ואני ממש ממש חושש ממנה! רציתי לדעת אם יש איזה דרך שבה אפשר להעתיק בבגרות, האם השמירה כל כך אדוקה שם? מה אתם ממליצים לי לעשות? איך אתם העתקם (אם העתקתם)?
-
- 81 תגובות
- 14.8k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מכשיר DVD שמקליט ורוצה לדעת שזה יהיה כדאי. האם קיימת האופציה הזו בממיר? האם לא, האם אפשר להתגבר על המגבלה הזו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
השכנים מעל כבר שנים עושים לי רעש לא הגיוני כמעט כל יום. הבנתי שעל פי החוק אסור לחבוט במשטחים(כמו לטרוק דלת) או לגרור רהיטים משעה 19:00. אסור לעשות רעש מ23:00 אבל מ19:00 אסור לעשות רעשים כגון חבטות במשטחים וגרירת רהיטים. הם גוררים רהיטים בצורה מעצבנת נורא. כלומר זה עושה ממש רעש צורם ולא נעים והם יכולים לגרור את הרהיטים במשך הרבה זמן והרבה פעמים. ממש מאות פעמים ביום. בנוסף הילד משחק לפעמים בגולות. השאלה אם אני יכול להקליט את הרעשים שהם עושים ולהגיש נגדם תביעה? מה אני צריך בשביל תביעה כזו ואם זה בכלל אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-