עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by wow,

האם אני שאני סטודנט זכאי לדמי אבטלה אחרי שעבדתי בשנה וחצי האחרונות (אני סטודנט רק 3 חודשים אחרונים) ופוטרתי? אני יודע שסטודנטים לא זכאים אבל אני עבדתי אז אולי המצב שלי שונה?

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by (G),

מישהו יכול להמליץ על חוף קמפינג בכנרת, מקום ניתן לומר על רמה עם שמירה 24 שעות. חוץ מחוף לבנון, כי אחרי 12 בלילה נכנסים חמולות ועושים מסיבות, כלומר אין שומר בכניסה. יש לי כאן רשימה של חופים, אולי מישהו מכם יכול להמליץ על מקום יפה עם דשא שניתן להקים אוהלים. אנחנו חושבים לכיוון חוף גופרה, מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת לגביו? רשימה: http://www.ekinneret.co.il/site/search_category.asp?pa_cat=2

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by arik100,

יש לי ויכוח עם חבר שלי בנוגע לנער/גבר שהגיע לגיל 18 כלומר לשרת בצבא הגנה לישראל ע"פ החוק אם הוא רוצה ללכת ליחידה קרבית הוא צריך אישור של ההורים שלו נושא הויכוח הוא כזה: האם נער כזה שרוצה ללכת ליחידה קרבית וההורים שלו לא רוצים שהוא יילך לשם אבל בכל זאת מביאים לו אישור , האם הוא צריך לקחת את זה בחשבון שהוא הבן היחיד להורים שלו וכביכול לוותר על החלום שלו להיות ביחידה קרבית , או שהוא בעצם כמו כל ילד אחר <? ומשהו נוסף , דיברנו במקרה וחס חלילה חייל נפטר, האם חייל בן יחיד להורים נפטר דומה לחייל שיש לו אחים? שכול להורים זה ברור , אין שום ספק בזה , כל הורים שהבן שלהם נהרג בצבא החיים שלהם במידה נהרסו , אבל השאלה היא האם שכול של הורים עם בן יחיד דומה להורים שיש להם עוד ילדים? א…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. היום נודע לי ששיבצו אותי בחיל ההנדסה, כמובן שדירגתי במנילה את חיל ההנדסה בעדיפות נמוכה מאוד ויחידות חי"ר אחרות בעדיפות הרבה יותר גבוה אבל כמו שרובכם כבר יודעים הצבא עושה מה שהוא רוצה בלי להתחשב במה שאתה רוצה. יש לי פרופיל 97 וקב"א 55+ (אני לא יודע אם זה 55 או 56 בגלל שאין לי קשרים בלשכת גיוס, אני יודע את הקב"א רק על פי זימונים שקיבלתי), הציוני דפ"ר שלי גם גבוהים אבל אני לא יודע כמה הם בדיוק, בכל מקרה הנתונים שלי מספיק טובים בשביל להתקבל ליחידות אחרות שדירגתי גבוה יותר. התחלתי לברר פרטים על חיל ההנדסה וגליתי שיש להם פלוגת רובוטים שנקראת "פלוגת הבזק" , השאלה שלי היא איך אפשר להגיע ליחידה הזאת? (דרך אגב הייתי במגמת מכטרוניקה אם זה משנה)

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by GRiM,

http://www.metacafe.co.il/watch/448952/russian_child_smoking מפחיד.

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by someone,

מכונית עוברת דרך מסויימת במהירות קבועה. אם היא מקטינה את מהירותה ב10 קמש גדל זמן נסיעתה ב15 דקות. אם היא מקטינה את מהירותה בעוד 5 קמש זמן נסיעתה גודל בעוד 9 דקות. מצא את הדרך. שני רוכבי אופניים נסעו זה לקראת זה, אחד מA לB במהירות 10 קמש, והשני שיצא שעה אחריו מB- לA במהירות 12 קמש. הם נפגשו והמשיכו בדרכם. הראשון עבר את המרחק מנקודת הפגישה עד לB ב28 דקות פחות מאשר השני עבר את המרחק מנקודת הפגישה עד ל-A. מצא את המרחק מA לB. רוכב אופניים אחד יצא בשעה 6:00 מטבריה לחיפה, מרחק של 72 קמ. רוכב אופניים שני שמהירותו גדולה ב3 קמש מזו של הראשון יצא בשעה 6:30 גם הוא מטבריה לחיפה. הרוכב השני השיג את הרוכב הראשון לפני הגיעו לחיפה ושעה וחצי לאחר מכן הגיע לחיפה. מצא את המהירויות של הרוכבים…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Loui1410,

שלום רציתי לדעת האם מישהו קנה פעם מאתר amazon.com? כי אני רוצה לקנות נגן MP3 שמצאתי באתר אבל אני לא יודע אם זה בטוח לקנות משם או לא.. האם מישהו ניסה?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. ב 21 לחודש יוצא (ברוך השם) הדיוידי של הטרילוגיה הכי טובה שנוצרה אי פעם בתולדות הקולנוע (אל תחרבשו לי על שר הטבעות האשכול הזה לא מיועד לשטויות הילדותיות האלו). אני מנסה לאסןף שמות של חנויות שימכרו את זה הכי זול (בין אם זה און-ליין או חנות רגילה). בינתיים מצאתי בוואללה שופס 269 שקל אבל משלוח דואר. הכי זול שמצאתי זה בלייזר קלאב 259 שקל (לא כולל משלוח). קדימה אנשים

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by WarSoul,

שלום , אפשר להמליץ לי על אתרי הכריות טובים שיש ברשת ( גם בתשלום ) . תודה מראש .

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. איזה מכשיר פלאפון הכי היתם רוצים בעולם??? ומה המכשיר פלאפון הכי טוב שיש בעולם ??? בבקשה תירשמו את החברה של הפלאפון את הדגם שלו ועם אפשר אז גם לינק

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Natan_Rozen,

תביאו עוד כאלו אם יש לכם ... 1. על מייבש שיער של חברת SEARS : "לא להשתמש בזמן השינה" (חבל, רק אז יש לי זמן לסדר את השיער) 2. על חבילת חטיפי תירס: "אתה יכול להיות זוכה!!! שום קניה לא נדרשת!!! פרטים בתוך השקית" (מסתבר שזהו מבצע מיוחד לגנבים) 3. על סבון רחצה של חברת DIAL : "להשתמש כמו בסבון רגיל" (שזה אומר איך בדיוק?!?) 4. על ארוחה קפואה של SWANSON : "הצעת הגשה - מופשר" (אבל זו "רק" המלצה) 5. על תחתית האריזה של קינוח טירמיסו של חברת TESCO : "נא לא להפוך" (אופס...! מאוחר מידי) 6. על פודינג של MARKS&SPENCER : "המוצר יהיה חם לאחר החימום" (וואלה?!? באמא שלכם?!? ) 7. על אריזת מגהץ בגדים של ROWENTA : "לא לגהץ בגדים על הגוף" (אבל זה יחסוך לי הרבה זמן…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by DrizziTx,

www.logicpc.co.il אמור להיות פעיל כבר, יש להם בעיה עם האתר הישן, הוא מחו"ל ועקב בעיות עם הספק הם לא יכולים לעדכן אותו, אפילו לא עם הפניה לאתר החדש(ככה לפחות הם אמרו לי) 8) תבדקו ותראו. מחכה לשמוע מה אתם חושבים, שווה?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by avivlevy,

רצוי שיהיה על רצולציה 1280*1024

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. זה המקום היחיד שראיתי שמוכר את הSony X95F ב1465.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. לקראת החורף המתקרב, כדאי להכיר את "דרונברלה" - או רחפנטריה אם תרצו לכתבה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by hzhz24,

שלום . יש לי בעיה של סחרחורת קלה מידי פעם.בחדר ישנו פלורסנט ארוך אחד של 36W, אני חושב שזה בגלל חוסר תאורה בחדר, אני גם מרגיש שהחדר לא מואר חזק . אני קורא וכותב בערך 9 שעות לא רצופות באותו חדר . אין לי בעיה של מספר במשקפיים, המשקפיים שלי מעודכנות במספרם הנכון. אין לי שום בעיה כללית אלא רק בזמן הכתיבה ורק באופן ממושך לדוגמא מעל 4 שעות רצוף. אז ככה על מה ללכת? אלה האופציות שמצאתי הנראות טובות. http://www.amperel.co.il/products/86119 http://www.amperel.co.il/products/86118 או ללכת על דבר כזה? http://www.amperel.co.il/products/154105 האם זה לא יהיה חזק מידי לחדר בגדול סטנדרטי? זאת גם חזקה מאוד. http://www.amperel.co.il/products/117457 פחות בעוצמה, אולי יתאים יותר לחדר סטנדרטי?…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by shapin,

אני מאחל לכם גמר חתימה טובה, שניחתם לחיים טובים. צום מועיל לכולם

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by yot,

נתקלתי במושג הזה הרבה בזמן האחרון, ואני אשמח אם תביאו לי קצת מידע על הרובה הזה. תודה D:

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by night-fire,

שלום, חבר שלי צריך לשולחן עבודה שלו את התמונה הזאת: http://www.michaeldeas.com/Mike%20Deas%20Website/site_images/columbia_pictures_logo_520.jpg אך באיכות טובה יותר ונורמאלית יותר יש למישהו? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. כפי שידוע לכם תחום התאורה נמצא כרגע במצב מאוד לא יציב ובעייתי. בדיון בפורום תאורה באנגלית כלשהו, בו אני פעיל, מישהו העלה ת'רד כלשהו, עם מספר קישורים מזעזעים: ראשית, בקישור הבא, התברר לי כי פיליפס עובדים עם קבוצת "ירוקים" בינלאומית כלשהי, במטרה לשכנע את הממשלות בכל העולם לאסור את השימוש בפנסי הרחוב המוכרים לכולנו עם נורות הפריקה (כספית, נתרן ומטל הלייד) עד 2015, ושכל פנסי הרחוב הקיימים יוחלפו ב-LED עד שנת 2020. בנוסף, בקישור הזה, התברר לי כי מי שגרם להוצאת נורות הלהט אל מחוץ לחוק במערב, הם פיליפס. והסיבה לכך שאני חושב שהם עשו זאת היא: כסף.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. נו מה רציתם לעשות ומה עשיתם בחופש הגדול

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by wons,

טוב אז בעיקרון כשעושים מוד למחשב ובמיוחד החלון צריך מידי פעם לנקות את החלקים מאבק בשביל האסטטיקה ספרו כיצד אתם מנקים את המחשב שלכם וכיצד נימעים מחשמל סטטי וכו' (במיוחד המתלית היא ממש מקום מושלם לאגירת חשמל סטטי) קיצר עוד סתם דיון שיכול לענין ולהביא להוספת מידע לאנשים SNOW

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. היי היום היה תוכנית בערוץ 24 של התחרות בכפר המוזיקה, ורוני (אחותי) הישתתפה ושלחתי לה יותר מ200 הודעות וכל המישפחה שלי שלך לה וכל החברים. היא זכתה באופניים,סרט כזה(מלכת הפארטייה) ובאבוב!! מזל טוב לאחותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

אתחיל עם שלוש. למה המשיח לא הגיע? כי התאילאנדים אכלו לו את החמור!!! מה זה ירוק ענק ונראה פרפקט על ערבי? [glow=green, 2, 300]טנק![/glow] אמא ובנה הקניבליים הולכים להם ברחוב, פתאום, הבן רואה כמה דובים יוצאים מבית הכנסת אז הוא שואל את אמא : "אמא, מי אלה?" אז האמא עונה : "אלה? אוכלי כשר...". ROFLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים