עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חברה יש לכם מושג איפה אני יכול להשיג עבודה באזור רחובות אשדוד? אני פשוט חייב כסף!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. בית"ר אכזבה. ועכשיו בחזרה לנושא-שיעמם אז החלטתי לעשות קומיקס "דרך הבולבול" פרק א'... ומצטער על הליטוש האומלל,לא היה לי סבלנות לעבוד על הקומיקס בפוטושופ,אז עשיתי הכל בMS PAINT 2 הדמויות המצוירות נלקחו מקומיקס V^2 [של VGAMES] ככה שעל הדמויות המצוירות-הקרדיט המלא הולך לאביב אור [שראויה לציון לשבח על הציורים המדהימים שלה] NJOY הנה פרק א': http://img436.imageshack.us/img436/6594/dickhead1bqf9.png והנה פרק ב': http://img475.imageshack.us/img475/6094/finadickheadbjy0.jpg מצטער שהאיכות בפרק ב' ירדה מבחינה וויזואלית-נאלצתי להמיר את הקובץ לJPEG בגלל הגודל העצום של הקומיקס... [וזה עדיין תופס יותר מחצי מגה בייט גם אחרי ההמרה] בכל מקרה-הקומיקס עצמו צוחק על מייקרוסופט ועל …

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by intel suck,

אני בן 15 והתחלתי להתאמן המכון כושר האם זה יכול לפגוע בגדילה שלי?

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. מישהו יודע אוליי כמה עולה חישוקי מגנזיום לטויוטה קורולה? לא מחוייב שיהיו של טויוטה...אבל אם מישהו יודע מחירים של שניהם (של טויוטה וגם רגילים) אז סבבה... אני אשמח לתגובה...יש לי קורולה RUNX ואני רוצה להשים לה מגנזיום וסתם בא לי לדעת כמה זה אמור לעלות לי.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by arkady,

אני מעוניין להתנדב במדא, מישהו יודע אם זה אפשרי [גיל 17, כיתה יא'], אם כן. יש אולי איפושהו פרטים [עדיפות אתר אינטרנט], תודה רבה לעונים. :-).

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by barak_11,

הרגע חזרתי הבייתה וקיבלתי מספר הודעות כאלה: Look, a new office killer game. Go download and join the rest of us! My nick there is Miril! http: //el.qu ijindeshkinmas.com/programs/ lkncs/dty/msdfg.zip תיזהרו ממנו...הוא מופץ בקצב מדהים... בכלל תיזהרו מאוד מהאיסיקיו ואל תיכנסו לאף לינק שלא הגיע אליכם במתוכנן (גם אם הוא סתם לתמונה או אתר לא ידוע). אני מקווה שICQ יתקנו את הפירצות שלהם ומהר....

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3259245,00.html מה שמפחיד זה שהמדינה שלנו מלאה במספיק מטומטמים שיקשיבו לו (עובדה שיש מטומטם שהעסיק אותו).

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. לקרוא מהר זה חשוב.. מי שמכיר לא להגיב כישן תודה זה במטרה לשתף את חברי הפורום [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שמעו לא ישנתי כל הלילה בגלל כאבים ברגליים כאילו כאבי גדילה אבל הפעם זה ממש ממש חזק וכואב יותר מתמיד מה לעשות???? :'(

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Cereal Killer,

קטע הזוי ממש... כבר בערך 24 שעות כשאני מנסה להתחבר לפייסבוק אני מקבל את ההודעה שמצורפת בתמונה למטה כאשר חברים שלי מנסים לצפות בפרופיל שלי הם מקבלים הודע שהמשתמש לא זמין כעת... WTF?! מישהו נתקל במשהו בסגנון? [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אני רוצה לקנות ספר שקיים רק בחנות האמריקאית אבל נדרש אמצעי תשלום בארה"ב (ויזה או פייפאל עם כתובת אמריקאית) יש פיתרון לעניין ?

12. שמעו סיפור חביב. לפני כשבוע וקצת הזמנתי מהחנות BIGPC את הכרטיס 1950XT, קיצור אמרו לי שהוא יגיע עוד 3 ימים. לאחר 3 ימים נסעתי עם אימי לשם, בסופו של דבר מצאנו את כתובת החנות אך לא מצאנו את החנות עצמה, התקשרתי אלייה והמוכר אמר לי שהוא ישלח אליי את אח שלו, לאחר כמה דקות ראינו ילד בן 8-10 שואל אותנו אתם באתם לחנות ? ענינו בחיוב הוא הוביל אותנו לחנות, שהייתה בכלל חדר קטן בבניין ! ועוד המכור בכלל היה ביבנה ! (ה"חנות" עצמה באשדוד) ואמר שניתן לילד הזה ת 1200 שקל וניקח תכרטיס ! ועוד לא היגענו לחלק הכי הגרוע ! לבסוף לא קנינו את הכרטיס אלא נסענו ל IQPC שלא רחוקה בכלל משם והזמנו משם את הכרטיס ואני נוסע מחרותיים לקחת אותו משם ! ד"א מישהו פעם ביקר ב IQPC ? למה היא נמצאת בסוף העולם ? למ…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Rammler1983,

http://www.break.com/index/the-ultimate-slip-n-slide.html איך עשו את זה?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by FastJack,

לפני שבוע וקצת נעלמו לי כל הTasks מהGoogle Calendar. חשבתי שכמו תמיד יש להם בעיה זמנית והתקלה תתוקן תוך זמן קצר, אך לרוע המזל עדיין הבעיה ממשיכה. יש לציין שאני ממש תלוי בזה, כל המטלות וההגשות שאני צריך ללימודים מתועדים שם. מישהו אחר נתקל בזה או שזה רק אצלי?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Yehudaa,

שנות ה 70-80 חוץ מ pink floyd iron maiden dier straits led zepplin deep purple the doors police\sting וגם אשמח להמלצות של להקות רוק של סיאטל(או איך שלא קוראים להם) בסגנון של pearl jam\ alice in chains \mother love bone\soundgarden וכדומה אני אוהב הרבה סוגים של רוק , אבל חוץ מלהקות כמו slayer\metalica\pantera\megadeath תודה .

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. למשהוא יש רעיונות או מאמרים, על תופעות טבע בכללי או יותר טוב בארץ ישראל שלנו כמו במדבר יהודה. או על המכתש הקטן, הגולן וכ'ו.............. תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. מחפש חנות אמינה (שלא מרמה עם החלקים כמו פנדה) עם מפרט רחב של רכיבים ועדייף שתיהיה דיי זולה באיזור ת"א. למישהו יש המלצות אולי? שמעתי על PCLogic, האם הם טובים? מישהו קנה אצלם והוא מרוצה? אם אפשר כתובת, טלפון ואתר או איימייל אם יש. תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by KapiSH,

:lol:

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by arik100,

לפני השינוי העיצובי באתר בתחתית הדף מצד שמאל נראה לי היה "נושאים חמים" איפה אפשר למצוא את זה עכשיו?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Iv0ry,

שלום לכולם אני בן 27 ואני מחזיק באזרחות צרפתית שמעניקה לי אשרת עבודה ושהייה בכל אחת מהמדינות הנמצאות באיחוד האירופאי וגם האזרחות מעניקה לי שהייה חוקית בארצות הברית למשך 3 חודשים בלבד (כמו ויזה רגילה). עכשיו אני מאוד רוצה להגר לאחת מהמדינות באיחוד האירופאי או לארצות הברית . יש לי תואר ראשון ושני בגיאוגרפיה אבל אני עדיין לא סגור על יעד, יש לי גב כלכלי ואני מעוניין לעבוד שם כמובן בתחום אני חייב לציין שאין לי שום משפחה שגרה בחו''ל כולם בארץ (לצערי) ולכן המעבר יהיה רק אני לעצמי ... השאלה הגדולה במצב שלי כמו שציינתי לאן הייתם ממליצים לי להגר מבחינת עבודה בתחום שכמה שיהיה דומה לתרבות פה, מזג אוויר נוח, ומשכורת סבירה+ ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. את הבגרות עשיתי דיי ממזמן (2007) בציון נמוך וממוצע של 70 לשלושת השאלונים (e,f,g). לאחרונה הסתכלתי על שאלוני הבגרויות מהשנים האחרונות, והבגרות עצמה נראתה לי מגוכחת בהשוואה לפרק של האנגלית בפסיכומטרי. אני שוקל לגשת לבגרות לאחר שאסיים עם הפסיכומטרי, אני חושב שאני יכול לשפר את הציון לפחות ב- 15-20 נ' בכל שאלון. רק החלק של הכתיבה יכול להוות בעיה. יש כאן תלמידי תיכון (י - יב') או מישהו שניגש לאחרונה לבגרות ויכול לזרוק אור בנושא? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, אשמח להתייעץ איתכם על נושא מסויים. אני מאמין שחלקכם שמביוחד מחפש עבודה שומע שבערך 90% מהצעות העבודה הן למעשה שירות לקוחות/מכירות. ופה זה מציק לי העניין. אני לא סובל שירות לקוחות/מכירות כי אני יודע שאין לי כושר ביטוי והתנסחות נכונה. מה גם שאני לא מתחבר לעבודה הזאת... ניסיתי מס' פעמים וכו'. מסתמן שאלו מסוג העבודות שיש בהם כסף טוב (אומנם אתה לא מקבל שכר מטורף אבל נחמד מאוד). ובעבודות האחרות שהשכר לא מיודע מה והם הביקוש נמוך... ושאלה לי אליכם, האם ללכת לכיוון של שירות לקוחות/מכירות על אף שאתם לא מתחברים לעבודה הזאת כי יש בזה כסף טוב וביקוש? או פשוט להמשיך לחפש עבודות בתחומים אחרים למרות שהביקוש נמוך...?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Cereal Killer,

אהלן, אנמי מחפש את הנעליים הללו בנרות, למישהו יש מושג איפה יש אותן בארץ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום לכולם, חברה שלי קיבלה היום את הפירוט של הכרטיס אשראי שלה ובפירוט אנחנו רואים חיוב בשם: PAYPAL *NEXONEUROPE על סך 268 שקלים (66$). חברה שלי מעולם לא רכשה שום דבר מהחברה הזאת ומיותר לציין שלא ביקשה את זה.. ועכשיו לקטע המוזר: אמנם יש לה חשבון פייפאל, אבל הכרטיס אשראי שממנו ירד הסכום בכלל לא מקושר לחשבון הזה. אם נכנסים לפייפאל הזה רואים שאין בתקופה האחרונה רכישות בכלל (היה מקושר לחשבון הזה כרטיס אחר ולא פעיל). מחיפוש בגוגל עלה שnexon europe היא החברה שמתפעלת את המשחק האינטרנטי combat arms וmaple story, מיותר לציין שהיא לא משחקת בהם. מהאתר של כרטיס האשראי לא קיבלנו עוד מידע. חברת האשראי לא עוזרת עד יום ראשון, וכך גם פייפאל. מישהו מכיר כזאת הונאה? יכול לספק איזשהו הסבר מתק…

דיונים חדשים בפורומים