כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
מרצה שאני לומד אצלו, סטטיסטיקה ומסדי נתונים ... הוא מתנהג בדיוק ככה ואותי הכתבה הזאת קרעה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחר אני מתקלט באיזה מועדון, ווהייתי רוצה שתמליצו לי על שירים למסיבה. למרות שיש לי כבר מאגר די גדול של שירים למסיבה, הייתי רוצה לקבל הצעות שונות ממכם. אוקיי, נתחיל בראפ/היפ הופ: צריך שירים קצביים טובים, ואני מעדיף שלא יהיו עד כדי כך ישנים אם אפשר(פה ושם איזה להיט ישן זה בסדר, אך לא יותר מדי) אני ארשום לכם דוגמאות של שירים שיש לי שתראו על איזה סגנון אני מדבר פחות או יותר: (מומלץ מאוד למסיבות דרך אגב)Yaviah - Party J-Kwon - Tipsy 50 Cent - Just A Lil Bit Don Omar - Dale Don Dale Sean Paul - We'll Be Burnin טראנסים: כאן זה נושא קצת בעייתי.. כי מצד אחד אני לא ממש מעוניין בטראקים ישנים של סקאזי/אינפקטד וכו' כמו Hit & Run / The Super'vizer וכד' ומצד…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
דרישות הבושם: *עד 300 ש"ח. *חייב שהריח שלו מהפנט נשים! דרישות הוואקס: *ידידותי לשיער. *מעמיד את השיער טוב, גמיש ונותן מראה טוב. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתחיל עם שלוש. למה המשיח לא הגיע? כי התאילאנדים אכלו לו את החמור!!! מה זה ירוק ענק ונראה פרפקט על ערבי? [glow=green, 2, 300]טנק![/glow] אמא ובנה הקניבליים הולכים להם ברחוב, פתאום, הבן רואה כמה דובים יוצאים מבית הכנסת אז הוא שואל את אמא : "אמא, מי אלה?" אז האמא עונה : "אלה? אוכלי כשר...". ROFLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
-
-
אני כנראה לא אסיים יב' עם בגרות מלאה.. יש לי נכשל באיזה 2,3 מקצועות ואפילו אחד מהם זה מקצוע ההרחבה שלי.. אני לפעמים רואה שחיילים באים לבית ספר לעשות בגרויות והאמת שלא יצא לי ללכת לבית ספר בכמעט חודש האחרון אז לא היה לי זמן לשאול את המורה או משהו איך עושים את זה? לעשות בגרויות אחרי הצבא אני ממש לא רוצה.. אני ממש לא בונה על הבגרויות אני עושה בשביל להגיד שיש לי למקרה ו.. אם..
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
WELL...LETS CUT THINGS SHORT אני מעונין לקנות XBOX360...הבעיה היא שקנייה בחנות פרטית בארץ זה שוד לאור היום [או הלילה,אבל זה ממש תלוי בשעה שאתה קונה את המכשיר] בכל מקרה,עלה במוחי רעיון קטן ומבריק לקנות את המכשיר בארה"ב.... להזמין את המכשיר מחנות בחו"ל זה יהיה בעייתי כי אז אני אצטרך לשלם על המשלוח+מכס+מע"מ וכל החרא הזה,ככה שזה לא משתלם אבל אם אני אקנה פיסית את המכשיר בארה"ב,אז זה כבר סיפור אחר... במידה ואני קונה אותו שם-יש לכם הצעות איך אני יכול להחביא אותו מהמכס?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב נו, אפשר גם שנה+קצת. אז הנה הרשימה שלי: Rush Hour 3 http://www.imdb.com/title/tt0293564/ X-Men 3 http://www.imdb.com/title/tt0376994/ Spider-Man 3 http://www.imdb.com/title/tt0413300/ ואה כן, גם את זה. Harry Potter and the Goblet of Fire http://www.imdb.com/title/tt0330373/ Damn, Emma Watson (Hermione Granger) is SO fine! כן, אני יודע בת כמה היא, אבל היא פשוט יפה. טוב, זאת הרשימה שלי, בואו נשמע את שלכם.
-
- 35 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא את השפשפן החמוד של פליי בוי בגדול ?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה יותר יציב ויותר מתקדם yahoo hotmail gmail אם אפשר לפי הסדר
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
היי, מישו פה מבין בנושא הזה? יודע מה ההבדל בין הכרטיסים? הצורך שלי הוא לא מי יודע מה.. אני צריך כרטיס שבו ישולם אינטרנט, פלאפון, גיהוץ פה ושם, לא משו רציני. חשוב שיהיה כרטיס בינלאומי, לרכישות מסטים וסקייפ, לדוגמא. יש המלצה?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעו לא ישנתי כל הלילה בגלל כאבים ברגליים כאילו כאבי גדילה אבל הפעם זה ממש ממש חזק וכואב יותר מתמיד מה לעשות???? :'(
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברתי ואני רוצים לטוס בסוף אוגוסט ליעד כלשהו באירופה למשך כמה ימים. לצערנו התאריכים לא ממש גמישים. חשבנו על איטליה או גרמניה, אבל ראינו שברומא ממש חם בקיץ (בערך כמו בארץ), ובגרמניה אמנם נעים אבל נוטה לרדת הרבה גשם (במיוחד בקיץ). מישהו היה בגרמניה בקיץ ויכול לחלוק (ובתקווה להפריך את חששותינו)? למישהו יש אולי יעדים אחרים מומלצים באירופה (שאינם צ'כיה, ספרד, צרפת או אנגליה)? תודה! עדכון: החלטנו ככל הנראה ללכת על איטליה. שאלות נוספות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418932.msg3602047#msg3602047
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הגיעה לידי הביוגרפיה של טולקין בתרגום החדש שלה המחבר הקדיש אותה "לזכר המתח"ב" ניסיתי לחפש ללא הצלחה מה הפירוש.. מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עומד להתחיל לעבוד בעוד שלושה שבועות ויהיה לי כבר 18. השאלה היא האם אני צריך להוציא פנקס עבודה בשביל להתחיל לעבוד?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
באינטרנט ישנו אתר הנקרא: "DARVIN AWARDS". הפרסים הללו ניתנו לאנשים הכי מטומטמים בעולם . הטקסט הבא הינו תרגום מאנגלית של מאמר אשר כותרתו "פרסים לאידיוטים של שנת 2003 אידיוט מס' 1 ... סטודנט לרפואה אשר למד טוקסיקולוגיה (תורת הרעלים) היה בתורנות במרכז החירום להרעלות. יום אחד התקשרה גברת די מבוהלת בגלל שהיא תפסה את בתה הקטנה אוכלת נמלים. הסטודנט הרגיע את הגברת שהנמלים אינן מזיקות ואינן רעילות, ולפיכך לא יגרמו לנזק והיא לא צריכה להחיש את בתה לבית החולים. הגברת נרגעה, וכבדרך אגב הזכירה בסוף השיחה, כי נתנה לבתה רעל נמלים במטרה להרוג את הנמלים היא הופנתה מייד לבית החולים הקרוב לביצוע שטיפת קיבה לבתה. הנה הפרס שלך גבירתי. ענדי אותו בגאווה. אידיוט מס' 2 ... מתברר שלפני כמה שנים ה…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בזמן שאני מבקש להקליט תוכנית מסויימת מה קורה בפועל ? האם מה שקורה זה שנשלחת בעצם בקשה לשרתים של YES להוריד תוכן מסוים ונעשת תקשורת דו כיוונית או שמדובר בפעולה של הקלטה על הרדיסק שנמצא בתוך הממיר ובמקרה הזה גם לא נעשת שום תקשורת ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מכיר את ynet , walla, gmail איזה עוד אתרים יש?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כבר כמה ימים שמישהו מגרמניה מתקשר אלי, ואין לי משפחה בגרמניה או מישהו אחר שמכיר אותי ויכול להתקשר אלי. הטלפון הוא לא מחסוי והמספר +49-152-18024010 יש איזה שירות שאני יכול לדעת מי זה שמתקשר אלי/כתובת/משהו מזהה אחר? לא עניתי לזה כי מבחינתי זה גם יכול ליהיות סקאם או קו פרימיום כלשהו שבסופו של דבר אני אצטרך לשלם על השיחה...
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://i154.photobucket.com/albums/s278/nnnnnnnicoleeeee/hippies.jpg משהו בסגנון הנ"ל (הימיני כן?) בב"ש יהיה טוב תודה מראש ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , אפשר להמליץ לי על אתרי הכריות טובים שיש ברשת ( גם בתשלום ) . תודה מראש .
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה מחשב בקרוב ורציתי לדעת אם כדאי לי להרכיב אותו בעצמי, למרות שזאת תהיה הפעם הראשונה שלי. אני לא כל כך רוצה לקחת את הסיכון, אבל האתגר הזה זה הכיף. מה אתם אומרים כדאי לי או לא? יש לציין שאני לא הכי מנוסה בחיבור מעבד ללוח וכל אלה. ד"א יש סיכוי שאם אני אעשה משהו לא טוב אז יהרס לי חלק כלשהו?
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-