כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
*כותרת* הפרויקט צריך להתבצע בסביבת האינטרנט (C#) עד מרץ 12. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בן 15 והתחלתי להתאמן המכון כושר האם זה יכול לפגוע בגדילה שלי?
-
- 31 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מצליח לפתוח קובץ DVR ,איך ניתן לפתוח כזה קובץ ?זה קובץ של סרטוון מסוים תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנחנו מתלבטים אם לקנות אותה נראה אוטו סבבה כזה , מתאים לאשה במקום מה שיש עכשיו לאמא שלי , סיטרואן סקסו 99. איך האמינות שלה ועלות האחזקה ? עריכה: טעיתי מהמהירות 307 כמובן
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מקרה כמעט אמיתי שקרה ל(כמעט)חבר שלי היה יום שני ,יום כזה ,אתם יודעים ,היום הכי קיצוני בשבוע ,אף אחד לא אוהב את יום שני. התחברתי בלילה לצ`ט ,אתם יודעים ,אני לא באמת מחפש כלום(כן בטח) ,סתם כי משעמם. קראתי לעצמי "שרירי וחזק 25" ,טוב נו....כולם משקרים בצ`ט ,קחו למשל את "טייס חתיך" ו"מהממת באדום" בתכלס הוא איזה גמד שעיר והיא דבה במחזור ,אבל הכל בסדר עד הקטע שהם רוצים להפגש ואז "חתיך מהמם" יגיד : "שומעת ,אני לא כל כך גבוה כמו שאמרתי" והיא : "כשכתבתי מהממת התכוונתי לעייניים ,בקשר לאדום.. עדיף שלא תדע...." כל הפריקים החרמנים והמשוגעים נמצאים שם אבל אף אחד לא יודה בזה והנשים יגידו : "נמאס מכל הסוטים פה" כן ,נו ,בגלל זה את כאן 4 שעות רצוף והכינוי שלך הוא : "חוטיני מ…
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התיק: מוכר שלח לי מוצר מסויים מארה"ב בUSPS עם מספר מעקב. USPS כנראה איבדו את החבילה, המעקב מראה שזה יצא מארה"ב לפני חודש וחצי ומאז כלום. המוכר אמר שהוא יברר, ואמרתי לו שאני מוכן לחכות שבוע לתשובה של USPS. המוכר עדיין לא קיבל שום תשובה, וגם אם יקבל, הרי לא הולכים להגיד לו הנה זה פה בוא תקח... יגידו לו שזה אבד ותתחיל פרוצדורת ביטוח של שנתיים וחצי בשביל ה100 דולר האלה. פתחתי תיק בפייפאל בטענה שאני שילמתי ולא קיבלתי כלום, ואני לא אחראי להתעסק עם ביטוחים של הדואר, אלא רק לקחת את המוצר בסניף ולחתום. אני מבקש REFUND מלא ושהוא יתעסק לבד עם הפשלה של הדואר של המדינה שלו. האם PAYPAL יכולים לדחות לי את התיק ? האם זה הגיוני שאני אקבל REFUND ?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה להפחית רעש בחדר? בדומה לאוזניות שמפחיתות רעש ע"י השמעת גל קול הפוך מהרעש שמחוץ לאוזניות האם אפשרי בכלל ליצור כזה דבר?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי redmi note3 והמסך סדוק והסוללה נפוחה מה אפשר לעשות בנוגע לזה ? התמונה ששמעתי ישנה לא מה שיש עכשיו ...! רק לידע כללי ועוד דבר הסוללה נגמרת לי די מהר ..גם
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה מכשיר פלאפון הכי היתם רוצים בעולם??? ומה המכשיר פלאפון הכי טוב שיש בעולם ??? בבקשה תירשמו את החברה של הפלאפון את הדגם שלו ועם אפשר אז גם לינק
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאור המצב, והתגברות ההתקופת, היכן אתם נמצאים ?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שאמרתי אני ברמן ורוצה להתמצא ביותר משקאות איפה אני יכול ללמוד עוד על סוגי משקאות וכו' תודה רבה לכל העוזרים eli_Asus.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כנסו להצביע ממי אתם מעדיפים לקנות? מי לדעתכם יותר אמין?
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עובר לדירה חדשה - חדר חדש. אני ישבתי עם המעצבת של הבית והיא עצבה לי חדר ביחד איתי. הבעיה היא שהחדר יצא מאוד קר... אני לא יודע מה לעשות אני חשבתי על עיצוב שאנטי אבל מצד שני זה כבר יהיה ילדותי.. טוב אני אסביר מה יש ותראו אם אתם יכולים לסייע. רצפת פרקט. שולחן מזכוכית שקופה לבנה, מיטה וחצי, פסנתר חשמלי, ארון פסים שחורים למטה ומלמעלה [מזכוכית שחורה כאילופ ובאמצע מראה. מעל הפסנתר יש מדף זכוכית גם קצת לבן ומעליו lcd. מתחת לשולחן בין המיטה לשולחן יש שני מדפים שחצי מתחת לשולחן וחצי ברווח בין השולחן למיטה. הארון בולט קצת בכוונה אחרי הקיר בצד אחד אז שם שמים גם מדפים לפינה אולי של באר ובשמים או משהו... גם הם שקופים\לבנים שקופים או משהו נראה כבר. יש שני חלונות גדולים [תראו כבר בתמ…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות שולחן במחשב לא משנה לי אם הוא יהיה מעץ/זכוכית העיקר- מה שיותר זול עדיף קודם כל סליחה על הציור הזה אין לי VISIO ובצייר קשה לי לעבוד הכחול זה המיטה הירוק זה ארון האדום זה המקום המיועד למחשב החץ זה הדלת נפתחת לבפנים אך לא מפריעה למיקום המחשב אני חשבתי שהשולחן יהיה על ה1.4 או חלק ממנו עם קצת עומק השאלה היא כמה צריך? ואיפה אפשר לקנות דבר כזה בזול? בנוסף אשמח להוסיף לשולחן מין כוננית מגירות למטה כזאת תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה זמן לוקח עד שהחזר יכנס בתוקף אחרי שקיבלתי אותו בפייפאל? למשל קניתי משהו ממוכר מסויים ואז ביטלתי ובקשתי החזר...אחרי כמה דקות הוא החזיר לי את הכסף וקיבלתי הודעה בפייפאל שהכל עבר בהצלחה...השאלה היא מתיי אני אמור לראות את הכסך שחזר בכרטיס אשראי שלי? יום עסקים?ככה זה עובד או שבדרך כלל זה ישר חוזר לכרטיס תוך כמה דקות?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני קונה נגיד AMD עם אחריות לכל החיים מחו"ל ומביא אותו לארץ והוא מתקלקל.. יש לי משהו לעשות בנידון?? יש יבואן AMD בארץ?? אם כן איפה?? תודה!!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו מכתב קבלה לעתודה במקצוע הנדסת מחשבים (אוניברסיטת ת"א, למי שמתעניין) יש למישהו מושג מה בערך התחומים שעובדים עליהם במקצוע הזה ? ומה ההבדל בינו למדעי המחשב ? אני מניח שהנדסת מחשבים יותר נוגעת לקטע החומרתי (בניגוד למדעי המחשב שמתעסקים יותר בתוכנה) אבל יכול להיות שההבדלים קצת שונים. ובכלל, מה אתם אומרים על אוניברסיטת ת"א ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניין להזמין כמה מוצרים מהאתר של נייקי. עכשיו הכל הולך חלק עד ההזמנה, בייחוד בקטע של המספר טלפון. כל מספר שאני לא מקיש שם הוא נותן לי שגיאה. יש איזה קידומת מסויימת שאני צריך לתת שם? מישהו פעם הזמין מהאתר שלהם?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
notebookclub טוענים שלא ניתן להחזיר אצלהם מוצרים אחרי הקנייה שזה כמובן בניגוד לחוק הגנת הצרכן, במקרה של מכר מרחוק למישהו יש ניסיון איתם בתחום?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
לצערי נשרט המסך שריטה דיי מכוערת :-\ רציתי לדעת האם יש חומר שמתקן שריטות בזכוכית?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעו לא ישנתי כל הלילה בגלל כאבים ברגליים כאילו כאבי גדילה אבל הפעם זה ממש ממש חזק וכואב יותר מתמיד מה לעשות???? :'(
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3259245,00.html מה שמפחיד זה שהמדינה שלנו מלאה במספיק מטומטמים שיקשיבו לו (עובדה שיש מטומטם שהעסיק אותו).
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-