עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. רציתי להזמין מ-tms ,אולם כרגע הסניף שלהם בתל-אביב ניסגר ואין כוח להגיע להרצלייה עם כל הפקקים המאוסים בדרך לשם. יש אלטרנטיבות?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  2. האם יש עוד מנועי חיפוש עולמיים כדוגמאת גוגל?

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by תינוק22,

שלום, האם מישהו יודע על עוד שפות שנכתבות מימין לשמאל חוץ מ עברית וערבית ? . ???

• 10 תגובות
    • 22.9k צפיות
  4. Started by J0n1,

לפני כמה זמן השארתי פרטים בחנות אוכל מהיר בקניון, היום בצהריים התקשרו אלי וביקשו שאני אבוא מחר להתלמדות. אחה"צ כשהייתי מחוץ לבית ובסביבה התקשרו אלי וביקשו שאבוא היום להתלמדות על מנת שאוכל כבר לעבוד מחר כרגיל. אז הגעתי, עבדתי וגם סגרתי את המקום בעזרת שני עובדים נוספים. בסגירה שטפנו את הרצפה, ובגלל בעיה בניקוז המים עלו למעלה והחלקתי, כתוצאה יש לי כאבים בגב התחתון וקשה לי להתכופף, ובנוסף בגלל האקונומיקה נגרם נזק למה שלבשתי (400 ש"ח+-) הבגדים פחות מטריד אותי, על הכאבים אני רוצה להתלונן. השאלה אם יש פה עילה ואם זאת לא תהיה בעיה שאני מתלמד (לא מלאתי טופס 101 ואפילו עוד לא יצא לי להפגש פנים מול פנים עם המעסיק)

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Sargon,

או שאין מספיק מסה של אנשים להצדיק ערוץ כזה? אני די איש מערות בזה שאני יושב רוב הזמן בבית ואחד הדרכים שלי להעביר את הזמן זה לצוטט עם אנשים אונליין. אני בעיקר מצוטט עם אנשים מחול ואף פעם לא מצאתי מקום שפוי מספיק לצוטט עם אנשים מהארץ. (אני גם עובד ויוצא החוצה זה לא שאני מובטל בלי תקווה אני פשוט נשאר הרבה בבית ממאין בחירה).

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני אמור לעשות שם מילואים ,אז אם יש פה מישהו שמשרת ביחידה אשמח אם ישלח לי הודעה

• 0 תגובות
    • 7.3k צפיות
  7. Started by m1ke,

בוקר טוב, האם יש פה אנשים שעשו אינפי 1 ויש להם המלצות על אתרים ברשת שיכולים לעזור? הכל הולך. חוץ מהאתר של gMath. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by Dante_9,

יום ראשון אני מתחיל את הקורס בן שלושת השבועות. רציתי קצת פרטים על הקורס וחומר הלימוד אם אפשר תודה רבה

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  9. כידוע פייסבוק הוא סיפור הצלחה גדול מאוד . ממש ממגנט וממכר לפעיליו הרבים . האם יש פה מישהו שחוזה עתיד לא טוב לרשת החברתית הזאת ? או שאולי אתם חושבים שאין סיכוי לכך ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. מה למדתם? ולאן אתם מתגייסים?

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  11. אני מתכוון לעבוד (אולי להתנדב אפילו - על מנת לצבור ניסיון) במעבדת מחשבים קרוב לביתי, וכמעט כל חברי הולכים לעבוד במקדונלד'ס. אשמח עם תשתפו חוויות ותתנו קצת טיפים איכותיים --Vega נ.ב. אנוכי חסר ניסיון מבחינה מקצועית, אבל עתיר ידע בכל הנוגע למחשבים.. כמה ש"ח לשעה עליי לדרוש, או, לחילופין, עמלה על כל מחשב מתוקן?

• 99 תגובות
    • 5.9k צפיות
  12. האם יש פצצה החזקה יותר מ פצצת אטום?? כמה זמן חיי אנשטיין וממה הוא נפטר? :-X

13. לאחר שראיתי באינטרנט את זה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%93_%D7%A0%D7%90%D7%95%D7%98%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%A1 כתוב שהכמות העברה של הקווים האלה זה 3.84טרה ביט לשניה מתוכנן בארץ קצבים גבוהים בבתים.(30MB לשניה) בחישוב מהיר: נגיד לכל אחד יהיה 20מגהביט לשניה. כפול 500K לקוחות(בפועל יש יותר, אם רק לטלוויזיה(YES וHOT) יש מיליון לקוחות) כבל קיבלנו 10טרהביט לשניה. נגיד שיש מיליון אז יהיה 20טרהביט לשניה. יהיה פה עומס ואף אחד לא יוכל לקבל את המהירות שלו. מישהו יודע אם יש פרוייקט להרחבת הכבלים האלה? אריאל

• 29 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. רציתי לדעת אם מישהו יודע האם יש בארץ קו קורס ללימוד פיתוח תוכנה לאייפון לאנשים שלא יודעים שפות תכנות ואין להם ידע בC או C++ או JAVA או משהו כזה. האם יש קורס שאפשר ללמוד בו מההתחלה על האייפון ואיך להשתמש בו וכל זה וללמוד לפתח לו דברים בלי ידע מוקדם של פיתוח תוכנה. יש משהו כזה בארץ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. *כותרת* אני כבר איזה חצי שנה בלי תעודת זהות, וחבר שלי פתאום אומר לי שיש קנס של 5000 שקל.

• 20 תגובות
    • 6.1k צפיות
  16. ראיתי שיש מחקרים בנושא, מישהו מכיר?

• 57 תגובות
    • 7.7k צפיות
  17. אנשים, האם בתולה יכולה להיכנס להיריון? דוגמא- לא הייתה חדירה, אך הייתה גמירה באזור הוגינה (לא בתוך, בחוץ). והאם זה נכון שאפשר להיכנס להיריון רק בזמן מחזור?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. עברו כבר 4 שנים ואני לא רוצה להיתקע בבקרים. בכלל לא נעים :'(

19. לא אכפת לי גם בתשלום, אני רוצה לעלות לשם את הסרטים, להשים את ה player באתר.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  20. היי, יש לי אימייל ישן של Gmail עם הכינוי evilsting שמשמש אותי כאימייל הראשי שלי. הבעיה היא שיוצא לי הרבה פעמים להביא אותו לאנשים מבוגרים או מאותגרי אנגלית שהשם נתפס אצלהם מוזר\חשוד (הניק במקור מ CS מה שמסביר את המשמעות והמטרה שלו) או מסובך מידי ... פתחתי עכשיו חשבון חדש ב GMAIL עם שם קצת וקליט יותר ורציתי לדעת מהיא הדרך הכי טובה להעביר את כל המכתבים והכתובות שלי לאימייל החדש בלי שהצטרך לשנות את האימייל בכל האתרים שאני רשום אצלהם ועוד יותר מסובך אצל האנשים הפרטיים שהאימייל הישן שלי אצלהם תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. אני מתכוון הצפה בתגובות. תודה!

22. שלום! אני מחפש תוכנה להעתקת הרשימה של הICQ שלי, למספר אחר. האם יש תוכנה כזאת? תודה אריאל

• 12 תגובות
    • 695 צפיות
  23. ראיתי כמה תוכנות שיש באתר אבל ברגע שאני לוחץ לעשות סימולציה היא לא מאפשרת.. מישהו מכיר אחת כזאת?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. איזשהי אפליקציה אולי שאני מתקין ויודע מי הסתכל לי בכרטיס ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש ברשותי נגן DVD סוס של TOSHIBA אבל הוא דיי ישן ובאותו זמן הם לא קראו צרוב , אני כמעט בטוח שיש אישזהי דרך לגרום לו להריץ דיסקים צרובים אבל אין לי מושג מהי ........תעזרו לי בבקשה , אוליי יש קשר לעיינית

• 0 תגובות
    • 447 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.