עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pure perfection,

שלום , רציתי לשאול מאיפה ניתן לרכוש סרטים ? ראיתי שיש באמזון אבל הכל נמכר על דיסקים רגילים ולא מדיה דגיטלית .. האם ניתן לרכוש סרטים ללא דיסק ופשוט להוריד את הקובץ של הסרט ? תודה

2. הטילו עלינו משימה 3-4 עמודים של כתיבה באנגלית בשביל הoral exam באנגלית. צריך לבסס את הכתיבה על 3 מאמרים מקצועיים בנושא מסוים. אני חשבתי, באיזה נושא אני מתמצא ובכל מקרה קורא מאמרים? חומרה כמובן. אז השאלה שלי היא כזאת: כיוון שאני לא רוצה להסתבך יותר מידי, אני מעדיף לכתוב על טכנולוגיה חדשה או משהו כזה ולא להכנס לבנצ'מארקינג והשוואות ודברים כאלו. הבעיה שאני מחפש רעיונות כדי שאני יוכל לבחור. רעיון נחמד יהיה לקחת crt cd plasma &oled ולדבר על יתרונות וחסרונות שכל טכנולוגיה מציגה. אני פתוח לרעיונות נוספים naorai

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=IDoOV0FFPvA

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. http://gamez.nana.co.il/Article/?ArticleID=382890 כנסו וזהו... הצלחתי להגיע בקומה השניה אל הדלת השניה אבל אני לא מצליח לפתוח אותה... מצאתי 12 פריטים [כולל הסיסמאות] ונשארו לי 6 שאני יכול להשתמש בהם. מישהו יכול לעזור? שעה ישבתי אתמול ולא הצלחתי...

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

אתחיל עם שלוש. למה המשיח לא הגיע? כי התאילאנדים אכלו לו את החמור!!! מה זה ירוק ענק ונראה פרפקט על ערבי? [glow=green, 2, 300]טנק![/glow] אמא ובנה הקניבליים הולכים להם ברחוב, פתאום, הבן רואה כמה דובים יוצאים מבית הכנסת אז הוא שואל את אמא : "אמא, מי אלה?" אז האמא עונה : "אלה? אוכלי כשר...". ROFLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. היי, אני אחות של G-man, הוא אמר לי שאולי תוכלו לעזור לי בייעוץ בקשר לקניית גיטרה חדשה ומתקדמת יותר. הציוד שיש לי כרגע: גיטרה חשמלית של Esp/ltd, מגבר של Vox חמש עשרה ואט, מולטי אפקט של Vox. אני רוצה לקנות גיטרה חדשה בתקציב של 6000-7000 ש"ח,עדיף יד שנייה (ז"א:תמליצו לי על גיטרות שיד ראשונה הן סביבות 10,000 ככה ואני אנסה למצוא יד שנייה). אני מנגנת בעיקר מטאל, אבל מידי פעם גם דברים קלאסיים יותר,בלוז וזה.. ואני רוצה שהגיטרה תתאים לסגנונות שונים ולא שתשמע טוב רק במטאל ושהקלין שלה למשל יהיה זוועה...(אבל בכל זאת איך שהיא תשמע במטאל הכי חשוב לי..) תמליצו לי על חברות ו/או דגמים שכדאי לי לבדוק.. ותביעו דעה גם על שאר הציוד:] חוץ מזה, אם תתנו לי נקודות שחשוב לבדוק בקניית גיטרה- זה ג…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by waizman,

אני אישית עושה מחר את הבגרות של 5 יחידות ודי בטוח שילך לי קל כרגיל... 8) הבעיה לקום מחר ב 9:00 לשיעור נהיגה... נסתדר איכשהו.. בהצלחה!

• 38 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אני באמצע כתיבת עבודת שורשים ואני צריך להכין אילן יוחסין. התחלתי להכין עם תמונות ויוצא ממש לא מסודר. חיפשתי בגוגל עצים אבל לא מצאתי שום דבר לעבודת שורשים. למי שמכיר אתר עם תמונה של עץ של אילן יוחסין או כל משהו דומה אשמח לקבל לינק. תודה מראש Install

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by DXT,

http://www.012.net/media/ads/FastInternet.mpg :lol: ;D

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by shloosh,

הכלב שלי השמן בעל השלוש רגליים... כן כן לול מצאנו אותו. צולם ב-w900 שלי חחחחחחחחחחחח אני יודע שאני אוטיסט לפעמים חחחחחחחחחח *משום מה האיכות של הסרט ירדה...זה היה 30 fps קודם.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

שלום, בטח כבר נמאס לכם לראות שכל אחד פותח לעצמו תראד שיש לו יום הולדת אבל אצלי זה אחרת, היום יש לי יום הולדת 18 ולכן זה גיל חשוב. ;D מחר אני הולך קצת לחגוג עם כמה חברים בתל-אביב, אבל כיוון שאני לא מכיר את מועדוני/בריי תל אביב אשמח לשמוע המלצות על מועדון/בר טוב...

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by tnt studios,

אני חושב שכמעט כולנו מכירים את הענב הגדול (ואם אתם לא אז תבקרו באתר ההזוי הזה: http://run.to/bigwabbit ;D) (הנה תמונה שלו בפני עצמו: עכשיו אני רק שמתי לב לזה היום כששמעתי את השיר Spam של מונטי פייטון: בסרט "מונטי פייתון והגביע הקדוש" הפ מזכירים "ארנב/ערנב בצורות משונות... דוגמא: (מתוך הסרט "מונטי פייטון והגביע הקדוש", המבנה של ה"ערנב" כסוס טרואני...) ועוד אחת: (תמונה הזאת אתם רואים את ה"ערנב" של מונטי פייטון תוקף אדם תמים למראה... בדיוק כמו בתמונה שבלינק הזה: http://hwzone.co.il/Enc0der_Private/BigWabbit/images/bunnyjustice.jpg ) ועוד אחת: (בתמונה הזאת ראינו בובה של ה"ערנב" במונטי פייטון [לא ידעתי שבכלל מוכרים כאלו]) מה אתם אומרים על זה? צירוף מקרים? לא נרא…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by X-BLADE,

אם אני קונה מכשיר GALAXY S I9000 מחנות פרטית בארץ ומביא לאורנג' קבלה, איזה זיכוי בדיוק אני אקבל אצלם? האם ניתן לקבל את אותו הזיכוי שהייתי מקבל אילו הייתי קונה את המכשיר מאורנג'? הגרסא שאורנג' מוכרים היא רק גרסת ה16 ג'יגה, מה קורה אם אני קונה גרסת 8 ג'יגה? איזה זיכוי אני מקבל אז? תודה מראש ולילה טוב

14. שלום אני מתחיל ללמוד הנדסאי תוכנה עוד חודשיים בבית הספר להנדסאים בטכניון סה"כ זה לימודים של שנתיים, כ- 4 סמיסטרים מה אתם ממליצים ממני ככאלו שסיימו את הלימודים בשנה הראשונה? איזה מקצועות ספציפיים אני הולך ללמוד בשנה הראשונה? ועל מה לשים דגש במיוחד ? יש לי עכשיו חודשיים חשבתי אולי לרכוש ספר או שתיים כדי להתחזק בבסיס לפחות לקראת שנת הלימודים אז איזה ספרים כדי לי לרכוש? נורא מעניין אותי ( שימו דגש על שנה ראשונה ולא על שנייה בבקשה )

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by itaysp,

תיכננתי לקנות בשבוע הבא. עכשיו AMD מורידים מחירים.. אז חשבתי לחכו עוד חודשיים בערך... ואז שמעתי שעוד חודשיים בערך אינטל וAMD יוציאו עוד מעבדים חדשים.. 4 ג'יגה הרץ.. וגם המחירים של ה 6800 GT אולי יהיו יותר זולים.. אני כבר מבולבל מכל הסיפור ולא יודע מתי כדאי לי לקנות את המחשב....

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by YogiBear,

החלטתי לצאת אל הים הגדול- EBAY ולבצע את הרכישה שלי ברשת הגדולה במסחר העולמי, כולי מלא "חששים" ומבולבל מהצורה בה הכל מתבצע ולכן אשמח לעזרתכם קליל. נציין שחשבון EBAY הכנתי וכנ"ל על PAYPAL. לצורך העניין של הרכישה, החלטתי להתחיל וקודם לקנות משהו "צנוע"- אוזניות KOSS KSC75 נחמדות בסביבות ה-15 דולר. עכשיו, למודעה שמצאתי- http://cgi.ebay.com/KOSS-KSC-75-SportClip-Clip-On-Headphones-Earbuds-NEW_W0QQitemZ200236225012QQcategoryZ40137QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3907.m263QQ_trkparmsZalgo%3DSIC%26itu%3DUCI%252BUA%252BP%252BFICS%252BUFI%252BIIUM%26otn%3D12%26po%3DLVI%26ps%3D54#ht_2428wt_939 המחיר שם יחסית זול והמוכר מציין שהוא מבצע משלוח לכל העולם, יש לו אחוזי מכירה של 99 אחוז, אבל יש …

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. לפני 4 שנים עשיתי מכינה במכללה ואחרי שבועיים עזבתי את המכינה כעבור שבוע ולא הודעתי על כך לאף אחד, יש לציין שזאת הייתה רק מכינה ולא נרשמתי לשנה אקדמאית עצמה. השבוע נכנסתי לאיזור האישי שלי באותה מכללה ורשום לי שיש לי חוב של 2100 ש"ח על אותה מכינה (כנראה שילמתי רק חלק מהסכום) והוא נותן לי אופציה לשלם את הסכום הזה בכרטיס אשראי. מאז לא קיבלתי לא שום מכתב הביתה שאומר לי לשלם את הסכום הזה. רציתי להתייעץ מה כדאי לעשות? כבר עלה לי סרט לראש שיבואו אליי בעוד כמה שנים עם מכתב שאני צריך לשלם להם סכומים מטורפים על זה שלא הסדרתי את החוב הזה. לא ידעתי איפה להתייעץ אז באתי לפה. אשמח לדעה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. מפלגת עלה ירוק הצהירה במצעה כי תפעל נגד ספקי תשתיות האינטרנט המגבילים באופן מלאכותי את רוחב הפס היוצא מבתי אזרחים

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by yotam360,

הוזמנתי למחר למיונים לחיל מודיעין (מיונים כללים) יש למישהו מושג מה עושים שם? והאם יש עוד מישהו מהפורום שהולך לשם?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. הטריילר: http://youtube.com/watch?v=3lEYeql_FR8 שלב ראשון: http://youtube.com/watch?v=LZRBi0dtFdg שלב שני: http://youtube.com/watch?v=KzqfXB9tx-w רק הערב מצאתי קטעים שלו והוא פשוט קורע! הוא דיבב את כל הסרט אלאדין מחדש! אני ראיתי רק קטעים, אני רוצה להוריד את כל החלקים ולאחד אותם ואז לצפות בסבבה. אני מחכה שהוא יעשה את החלק השלישי של הנסיך הפרסי.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. כפי שהכותרת "מרמזת", נקבו בשם המשתמש של אותו פרט ונמקו את בחירתכם...

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אהלן אנשים, אני הולך ללמוד בסמסטר הבא בבאר-שבע. אני מחפש עכשיו דירה (עם שותפים כמובן) לגור בה. מצאתי כמה דברים נחמדים ברשת וכבר פניתי לכמה אנשים. עם זאת, במידה ויש פה אנשים שלומדים שם וצריכים שותף אני אשמח לשמוע. תודה Anatoli.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Natan_Rozen,

תביאו עוד כאלו אם יש לכם ... 1. על מייבש שיער של חברת SEARS : "לא להשתמש בזמן השינה" (חבל, רק אז יש לי זמן לסדר את השיער) 2. על חבילת חטיפי תירס: "אתה יכול להיות זוכה!!! שום קניה לא נדרשת!!! פרטים בתוך השקית" (מסתבר שזהו מבצע מיוחד לגנבים) 3. על סבון רחצה של חברת DIAL : "להשתמש כמו בסבון רגיל" (שזה אומר איך בדיוק?!?) 4. על ארוחה קפואה של SWANSON : "הצעת הגשה - מופשר" (אבל זו "רק" המלצה) 5. על תחתית האריזה של קינוח טירמיסו של חברת TESCO : "נא לא להפוך" (אופס...! מאוחר מידי) 6. על פודינג של MARKS&SPENCER : "המוצר יהיה חם לאחר החימום" (וואלה?!? באמא שלכם?!? ) 7. על אריזת מגהץ בגדים של ROWENTA : "לא לגהץ בגדים על הגוף" (אבל זה יחסוך לי הרבה זמן…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by yot,

נתקלתי במושג הזה הרבה בזמן האחרון, ואני אשמח אם תביאו לי קצת מידע על הרובה הזה. תודה D:

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. איך חברות כמו מוזילה לדוגמא מרוויחה כסף, לפחות מספיק כדי לקיים את עצמן? ואיך ליוטיוב יש רווחים אם אין שם פרסומות? איך מייקרוסופט לדוגמא מרוויחה מIE?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.