עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by iakovl,

לכל חובבי המד"ב ביננו הפילוט של caprica, סדרת בת של battlestar galactica עלתה לאוויר. בגדול מסופר על האירועים שקדמו לסדרה המקומית, הפילוט של השעה וחצי מספר לנו את הבסיס לעליית הסילונים. יותר מזה אני לא אגיד חוץ מכמה רשמים אישיים: מופת! הפתיחה בלבלה אותי אבל אחרי כמה דקות מתאפסים על כל הסיפור הזה הוויכוח בין ה"אלים" למונוטואיזם בא בצורה די משמעותית ולדעתי מוסיף הרבה. ולסיום אני חייב להגיד שסוף סוף הבנתי למה הסילונים מאמינים באלוהים (בודד דרך אגב) ממליץ על צפיה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by DXT,

אני צריך מידע לגבי יבואן iriver בישראל. איך לתקשר עימו, היכן הוא ממוקם וכו'. הסיבה - יש לי H10 עם מסך שבור ואני פשוט לא מצליח למצוא מסך חלופי או אפילו אחד שבור לקנייה בתוך חלקים לתיקון (באיביי לא הייתה לי הצלחה בשני מכירות פומביות, גנבו לי אותו מתחת לאף 10 שניות לסיום). תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Fighter,

ה19 בספטמבר, אני לא מאמין שכחתי את זה ARRRRRRRRRRR!!!!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Clicker7,

שלום ! אני רוצה להזמין פלאפון לאמא שלי אבל הבעיה היא שהוא עולה 760 שקל בערך וזה קצת בעייתי לעשות את זה בתשלום אחד יש אפשרות לחלק את זה לתשלומים לפחות ל2 תשלומים שווים ?? תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by קובי המלך,

אני מתעניין ברכישת מזגן פמילי אינוורטר דגם 12 wifi מי קנה או מכיר את המוצר ויכול לתת לי חוות דעת אמיתית? תודה אנשים!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Shay0600,

למה בחורף קר? אחד מהצבא בא ושאל אותי אתה יודע למה בחורף לא חם השמש לא מחממת אמרתי לא לא הוא אמר לי שבחורף בגלל הרוח והגשם השמש לא חמה כמו בקיץ חחח הוא צוחק עלי:\

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by nimrods,

שלום לכולם.!! שמעתי על העט המחיק הזה frixion משהו יודע אולי איפה אני יכול לקנות כזה.? תודה לעוזרים.!!

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אני צריך לדעת כמה אחוזים מורידה מס הכנסה בסכום כסף מסוים. למשל אם קיבלתי 3000 ש"ח, כמה מס הכנסה תוריד לי (באחוזים) תודה!

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Milford Cubicle,

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1213570544411 הדבר הזה אמיתי ??

10. Started by wooper,

שלום למוכר שאני מעונין לקנות יש בקורות טובות 99.7 חיוביים ומ 4500 פידבקים המשחה לפי הרשת עוזרת לריפוי צלקות mederma מכיון שמדובר במשחה שאני מורח על הגוף אני שואל מה אתם אומרים ? עוד דבר המשחה נמכרת בזול יחסית לאתרים שמוכרים אותה טוב אני רואה שאנשים לא עונים . קניתי אני מאמין שיהיה בסדר[br]פורסם בתאריך: 15.10.2010 בשעה 21:25:05 שאלה נוספתהזמנתי נשלחה בשרות USPS המשלוח יקר ובנוסף על כל פריט התעריף עולה. לא היה אפשרות אחרת למשלוח האם יש אפשרות למשלוח זול יותר, חתיכת גניבה המשלוח הזה עריכה:אני בדקתי מחירים ואני רואה שהכל נע בסכומים כאלה כך שלא משנה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by zelig192,

אני מעוניין לשלוח חבילה שמכילה HD עם חומר (data) לברצלונה. האם מישהו מכיר חברת שילוח אמינה על מנת שהHD יגיע ליעדו כאשר המידע נשאר שלם. כסף אינו מהווה בעיה או מכשול.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. בימים האחרונים לא מצליח להיכנס לפורום דרך אפליקציית Tapatalk האם זו בעיה זמנית או מה?

13. אתמול בשעות הערב, יצאנו לבלות חמישה חבר'ה מהיחידה, נסענו ל"מקס ברנר" בהרצליה (מקום איכותי מאוד, ד.א), עברנו דרך בת-ים לאסוף את אחד מהחברים. אנו נוסעים צפונה ברחוב בלפור (אחד מהרחובות המרכזיים בעיר), התנועה מתהצרת ונהיית איטית להחריד, אנו מתקדמים אט אט עד שלפתע, ממש כמו מזבח, באמצע הכביש, חונה לה אופל קורסה משנות ה80 על שני נתיבים! ----------------------------------------- ------> | ---- ---- ---- ---- ---- ---- -- | ---- | ----------------------------------------- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---------------------------------------- *החץ מסמן את כיוון הנסיעה שלנו, הקו שפרוס לאורך בתמונה, הו…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. הזמנתי הזמנה 1 ובגלל טעות שלהם , הם ראו 2 הזמנות. אמרו לי שלא יקחו כסף על ההזמנה השניה ואף פיצו אותי. לאחר 3 שבועות אני רואה חיוב בויזה שלי על 2 הזמנות! האם מותר להם לחייב אותי על משהו שלא קיבלתי.? הרי קיבלתי רק מוצר 1 ולא 2. איך הם יכולים לקחת כסף על 2 מוצרים? עיצות בבקשה ! מה עלי לעשות? תודה לעונים.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by bengi,

כתבתי ספרים בעברית ב- Cisco CCNA ו- Ubuntu Linux אם יש דרישה, צורך בשוק לספרים כאלה? תודה רבה...

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Milford Cubicle,

אמא שהילדה שלה נהרגה בתאונת דרכים.. תמשיכו.....

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. What do you think about that car ? i am thinking about buying one and i heared its quiet problematic car.. what do you think ? Thank you all...

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by J0n1,

לא מעט כלים עברו לי בין הידיים והפסקתי אחרי שבוע, אבל הפעם אני רוצה ללמוד באמת. אני חושב ללמוד כינור או חצוצרה, את האמת אני רוצה יותר כינור אבל יש לי חצוצרה בבית ויהיה נחמד ללמוד לנגן קצת ג'אז. השאלה אם 18 זה לא מאוחר מדי להתחיל ללמוד נגינה, ואם לא אז מאיפה אני מתחיל (אני מעדיף ללמוד לבד בבית) אם למישהו יש נסיון עם אחד הכלים האלו אשמח לחו"ד

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. היי לכולם, עבדתי בחופש (פעם ראשונה ;D), והרווחתי 1900 ש"ח. יש לי כמה רעיונות איך לנצל את הכסף, כשלחסוך אותו זו לא אופציה (יש לי 40,000 מהבר מצווה, לא חושב שעוד 2000 יועילו במיוחד). 1) לחכות ליציאת ה i5, ולשדרג מעבד+לוח אם+זכרונות, ואם ישאר תקציב לשדרג ל-GTX 275 (כמובן שעד אז המחירים ירדו, בהנחה שיצאו סדרות GTX 300 ו-HD5XXX). 2) לקנות אוזניות Razer Barracuda ואת כרטיס הקול שלהן+עוד משהו 3) לשדרג את המארז ל-CM HAF 932/CM Cosmos S/CM Cosmos 1000/Lian Li PC-P60/Lian Li PC-A71+לקנות Scythe Mugen II עם מאוורר נוסף+עוד משהו 4) להשקיע באזור ה-1500 ש"ח למערכת קירור מים למעבד ולכרטיס המסך+עוד משהו 5) לשלב בין כמה אופציות, אשמח לרעיונות (אם לדוגמה תהיה חריגה של 100 ש"ח +- אף אחד לא …

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by J0n1,

אני מחפש רעיונות להקמת תאורה בשדה פתוח. חיפשנו מקורות חשמל מסביב אבל אין כלום. אני לא צריך משהו רציני, עוצמה של מנורת להט אחת (האגס) מספיקה. חשבתי על מנורות נטענות (אלו שלשעת חירום) אבל אני לא יודע לכמה זמן הן מספיקות, וחשבתי גם על מנורת נפט, אבל אני לא יודע כמה זה יעיל

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. דגם ספציפי יהיה k750i של SE. השאלה כמובן מתייחסת לארץ.. ואם אפשר להצמיד מחיר, תודה! (ואגב, להגיד "במזרח" לא עוזר ) ושאלה שניה, האם יש ייבואן רשמי לSony ericsson בארץ? ואם כן, האם הוא יישפאר? או ייבואן אחר?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Tov_Tov,

http://meyda.education.gov.il/mikud062005/interni.htm להרוג את המורים שלימדו כל כך הרבה חומר סתם

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. מה לא עלה על הפרק, הנדסת אוירונאוטיקה וחלל, הנדסת חומרים, רפואה, רפואה משלימה, פסיכולוגיה, אדריכלות, ביולוגיה, מדעי המחשב, אבל.. אף אחד מהם לא עשה לי תחושב של " כן זה מה שאני רוצה לעשות כשאני קמה בבוקר ליום עבודה". מאוד מעניין אותי מחקר, בעיקר רפואי. אז כנראה שמוסד הלימודים יהיה הטכניון, מרושע ככל שיהיה. אם למישהו יש דברים נחמדים להגיד עליו אני אשמח מאוד לשמוע. תל אביב לא נראה לי, וב"ש זה חור מידי.. עכשיו, הבנתי שביואינפורמטיקה זה טיפשי לעשות, כי אי אפשר לעשות עם זה במחקר ובשביל מתכנתים מעדיפים רק מדעי המחשב. אז השאלה היא בעצם, מה כדאי ללמוד.. הנדסת חומרים\כימית- אילו אפשרויות תעסוקה יש בזה אחרי תואר ראשון ומה המשכורות? מה נדרש ממני בסוף התואר כדי להמשיך במחקר ו\או לתוא…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שימו לב לתרגיל האחרון שהוא עושה[שכיבות שמיכה בלי רגליים] אני מתחיל להתאמן.. נראה מגניב ביותר. http://www.youtube.com/watch?v=fyMasVRj4KI

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by avivlevy,

רצוי שיהיה על רצולציה 1280*1024

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים