עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מחפש פוסטר של להקת Manic Street Preachers ואם יש לשיר ספציפי אז If you tolerate this then your children will be next ופוסטר נוסף של הסרט ספרות זולה (pulp fiction) של Quentin Terentino (קוונטין טרנטינו) - מישל פייפר שוכבת על הבטן עם הראש והרגליים למעלה ומעשנת סיגריה... ועוד פוסטר של כנסיית השכל של האלבום "ידיים למעלה" של אישה בבגד ים מלא מתכוננת לקפוץ ממקפצה כזו כמו של בריכה אולימפית אבל בעצם המקצפה מחוברת לגורד שחקים (אני חושב בת"א)... האם אתם מכירים חנויות ברשת או בארץ (עדיפות ראשונה ירושלים, שניה תל אביב/חולון, שלישית רעננה) שיכולות למכור לי את הפוסטרים האלה או את קבצי התמונה אבל ברזולוציה גבוהה שתאפשר הדפסה לפוסטר? תודה רבה! אני מחפש את הפוסטרים כבר הרבה זמן... - ה…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by gtabak_37,

שלום בקרוב אני אסע לפולין, וברצוני לרכוש על הדרך בקבוק וויסקי שישמש כמתנה למישהו, את הוויסקי אני רוצה להעביר איתי לפולין ובחזרה- בלי פטור ושמור. האם יעשו לי בעיות אם את הוויסקי שאני אקנה בדיוטי פרי אני אכניס למזוודה שהולכת לתא המטען של המטוס? תודה (ולא, אני לא הולך להשתכר שם ולבייש את המשלחת- פשוט כשיש הזדמנות לאלכוהול בזול, לוקחים. )

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by MODY69,

שלום, קיבלתי זימונים לפרוייקט שחקים חבצלות ורציתי לקבל מידע בנושא. אני יודע על הפרוייקט הזה רק עפ"י מה שקראתי בויקי... כמו כן, האם העובדה שיקבלתי את המיונים לזה מרמזת על כך שנפלתי מתלפיות? פשוט אמרו לנו שמיונים תלפיות (בשלב מסויים) מעכבים את כל המיונים האחרים בצה"ל... השלב האחרון שהייתי בו בתלפיות היה המבחנים (2K מתוך 10K). בקשר לשאלה הזאת, תענו רק אם אתם באמת יודעים. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by LazyBurger,

http://i154.photobucket.com/albums/s278/nnnnnnnicoleeeee/hippies.jpg משהו בסגנון הנ"ל (הימיני כן?) בב"ש יהיה טוב תודה מראש ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by alexbmw,

כותרת .

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום, קיבלתי זימון ל5.3 ב11:30 בבוקר לתל השומר לראיון אישי (אין לי מושג של מה, אבל זה בהמשך למיונים שהייתי בהם) מה הדרך הטובה ביותר להגיע לשם?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by fuck off,

יש כזה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Mesatla,

http://www.bug.co.il/dutyfree/ just

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. כנ"ל. תודה לעזורים.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by xTz,

יוהווו בעזרת השם אני הולך להיות ברמן..אם אני עובר את ההתלמדות. הביאו לי איזה תפריט אלאיסטר ללמוד..וקוקטלים..שאת חלקם אני זוכר מהקורס (לפני 4 חודשים בערך..) יש פה ברמנים או כל אחד אחר שיכול לתת טיפים מועילים?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Sweet_Tooth,

שמעתי על זה לפני כמה שעות עכשיו אני לא יכול שלא לחשוב על זה! סרטי אנימציה + מטריקס (הסרט הכי טוב שיצא) = דבר מדהים! אז כתבו מה שאתם יודעים עליהם והכי חשוב איפה אפשר להשיג אותם ובבקשה ללא ספויילרים כי שמעתי שיש להם קשר לעלילה של רילודיד החדש!

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by AVL,

הנה תמונה שאמא שלי צילמה בחצר שלה ברמת הגולן: חמוד לא? ;D מסתבר שיש להם משיכה לאוכל של החתול

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by omerha,

היי חברים, יצרתי סרגל כלים אשר מאחד מספר לינקים של האתר, RSS, טווטרים מעניינים, כלי ל SPEEDTEST ועוד ... דווקא יצא דיי נחמד, הוא עדיין די בסיסי. אבל אם אנשים ירצו אני אשפר אותו כמה שאפשר. אתם מוזמנים לנסות http://hwz.ourtoolbar.com/ ואם זה נחמד אני אשמח לשפר ולקבל עצות ובקשות לשיפור

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by dolev16,

שלום, הקיץ הגיע ומשפחתי החליטה לקנות 4 מזגנים קטנים לחדרים.. 3 אנשי מקצוע המליצו אך ורק על אלקטרה, אבל אני עשיתי בדיקות משלי והבנתי שיש עוד אופציות בשוק ואולי אף יותר טובות.. מזגן מיטצובישי-לא נפוץ ויקר מאוד אבל הבנתי שזה המזגן הכי טוב שקיים היום. אלקטרה-המזגן הכי נמכר בישראל בהפרש גדול על כל השאר ומומלץ על ידי כולם+שירות שטוענים שהוא טוב.. LG-מזגן שככל הנראה המזגן האידאלי אבל הבנתי שהשירות של החברה בארץ+חלפים הם גרועים ביותר והמליצו לנו לא להתקרב אליהם.. מצד שני זה מזגן מאוד מתקדם, בעל עיצוב מדהים(גם חשוב) חוסך חשמל ויש לו מנגנון נגד שריפות,הוא מנקה את עצמו והוא מנטרל ריחות רעים וקרדית אבק הבית שאני אלרגי אלייה.. הוריי החליטו ללכת ככל הנראה על האלקטרה בגלל ההמלצות הגור…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by STRENGTH,

אני רואה דרגון בול וזה ממש אוהב את זה (ואני באמת מתכוון לזה) זאת הסדרה הכי יפה שראיתי,לא תיהיה יותר טובה..מי שראה באנגלית יכול להבין אותי (אני מקווה :-\) ובבקשה אל תגיבו כאלה ששנואים את הסדרה.. שלא יהיה כאלו שיגידו פה ''איכס חרא של סדרה'' או ''זה של תינוקות''

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם. מחשבים זו האהבה הכי גדולה שלי ואני מבין במחשבים אבל לא ברמה גבוה. למדתי דרך האינטרנט. אני רוצה להרכיב מחשב כי זו באמת חוויה נפלאה ואני צריך מחשב חדש. אני אף פעם לא הרכבתי מחשב בעצמי ואני מפחד שאטעה או אפגע ברכיבים - מה אם המגעים של המעבד יתעקמו או, שאקנה רכיבים שלא מתאימים אחד לשני??? כדאי לי לקחת את הסיכון וכן להרכיב מחשב? כאמור יש לי ידע מסוים בחומרה אך אין לי ניסיון... תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Demagh,

היי, מישו פה מבין בנושא הזה? יודע מה ההבדל בין הכרטיסים? הצורך שלי הוא לא מי יודע מה.. אני צריך כרטיס שבו ישולם אינטרנט, פלאפון, גיהוץ פה ושם, לא משו רציני. חשוב שיהיה כרטיס בינלאומי, לרכישות מסטים וסקייפ, לדוגמא. יש המלצה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Milford Cubicle,

אמא שהילדה שלה נהרגה בתאונת דרכים.. תמשיכו.....

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. YNET היום

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by elior021,

שלום לכולם אני צריך לעבור מבחן באנגלית טכנית (מושגים של מחשב) ואני לא יודע ממש במה מדובר הודה מאוד אם מישהו יכול לעזור לי בהסבר מפורט על הנושא

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. Started by בוני70,

?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by intel suck,

אני בן 15 והתחלתי להתאמן המכון כושר האם זה יכול לפגוע בגדילה שלי?

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by ModChiP,

שואל בשביל חבר.הנדסאי אלקטרוניקה שכבר שנתיים ו 4 בשירות שרוצה לצאת לקורס קצינים טכניים.הוא לא מעוניין להמשיך במסלול צבאי, אלא לעשות את המינימום של הקבע שמחייבים אותו ואז לצאת מהצבא.השאלה היא כזו1. בתור קצין שיצא מהצבא, עד כמה זה משפיע בראיונות העבודה העובדה שהיית קצין טכני?2. מה המינימום של הקבע שאתה מחויב לחתום?יש בכלל לטעם לצאת לקצונה טכנית אם אין כוונה להמשיך במסלול צהלי עד לפנסיה(בתאוריה)?את התשובות של החבר אני יעביר לפה.תודה על כל פיסת מידע שתוכלו לספק.

24. אורח Si-Nom

כמה עולה להוציא טופס ירוק+לעשות בדיקת עיניים שם? אגב איפה ה MMC נימצא באשדוד? אמרו לי הוא עבר. :s05:

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים