עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Natan_Rozen,

תביאו עוד כאלו אם יש לכם ... 1. על מייבש שיער של חברת SEARS : "לא להשתמש בזמן השינה" (חבל, רק אז יש לי זמן לסדר את השיער) 2. על חבילת חטיפי תירס: "אתה יכול להיות זוכה!!! שום קניה לא נדרשת!!! פרטים בתוך השקית" (מסתבר שזהו מבצע מיוחד לגנבים) 3. על סבון רחצה של חברת DIAL : "להשתמש כמו בסבון רגיל" (שזה אומר איך בדיוק?!?) 4. על ארוחה קפואה של SWANSON : "הצעת הגשה - מופשר" (אבל זו "רק" המלצה) 5. על תחתית האריזה של קינוח טירמיסו של חברת TESCO : "נא לא להפוך" (אופס...! מאוחר מידי) 6. על פודינג של MARKS&SPENCER : "המוצר יהיה חם לאחר החימום" (וואלה?!? באמא שלכם?!? ) 7. על אריזת מגהץ בגדים של ROWENTA : "לא לגהץ בגדים על הגוף" (אבל זה יחסוך לי הרבה זמן…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. עד כמה אתם מקפידים על אכילת מזון טרי ואיכותי? (לא מעובד- ללא צבעי מאכל, ללא חומרים משמרים וללא כל מיני "תוספים" "שמוצאים" את דרכם לתפריט הטיפוסי המערבי.) עד כמה אתם מקפידים על כושר? (וכשאני אומר כושר, אני לא מתכוון לשחיקה של הגוף במכון כדי לקבל מראה מנופח, אלא להליכה פשוטה...) ובכללית, האם אתם מרגישים שאתם "קוצרים את הפירות" בהשוואה לאנשים שמקפידים על אורח חיים פחות בריא משלכם. (בהנחה שאתם מקפידים על אורח חיים בריאותי כמובן.)

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. היי שלום לפני מספר לא רב של ימים יצא לי להאזין לגל"צ פתחתי את התחנה והתחברתי לתחנה בדיוק בסיום של שיר, הספקתי לשמוע ממנו איזה 10 שניות ... אבל 10 שניות של הפזמון, ונדלקתי. השיר הולך משהו כזה: imagine all the pepole (את השאר לא ממש הבנתי, זאת הייתה שעת לילה ממש מאוחרת ואני הייתי במצב שבין ער לבין ישן ... ) אם מישהו מכיר שיר שמכיל את השורה הזאת, בבקשה ממנו שיאמר לי את שמו ! תודה רבה ! :-*

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by shloosh,

אני משתגעעעעעעעעע כל כמה זמן יש לי חרא כזה בגרון כאילו כאב שאני בולע רוק. וזה מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןן יש גם קצת ליחה חחחח קיצר גם לעוד כמה חברים שלי יש אתה זה והם אומרים שזה בגלל החילוף עונות של הקיץ עכשיו.. לעוד מישהו יש את זה??? ארררר

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by EasyPooper,

אהלן וסהלן יא חברס לפי עצה שעזרה לי מאוד התחלתי להתאמן עם מוזיקה ממריצה, הבעייה היא שהשירים ששמעתי כבר התחילו לחפור והגיע הזמן להחליפם השירים היו- dragonforce- ttff dragonforce diciplies of babilon dragonforce operation ground and pound dragon force once in a lifetime drowning pool- bodies drowning pool step up bullet for my valentine waking the demon slipknot wait and bleed nightwish- planet hell זה רוב הפלייליסט שהאפק הממריץ שלו עבר, אני מקווה שהבנתם את הסיגנון. (מטאל/פאור מטאל, קיצבי, בלי זמרים שמתחרפנים מרוב גראולינג) תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by x-boy_24,

שלום לכולם. בנתיים יש חופש ולא הצלחתי למצוא עבודה . אמא שלי אמרה לי שבמקום לשבת כל היום בבית אז היא מוכנה לרשום אותי לחדר כושר . עכשיו חשבתי להירשם לHolmes Place . יעלה לי 179 שקל לחודש אם אני נרשם ישר לחודשיים, ואני יכול לבוא להתאמן כל יום משעה 11 עד שעה 3 . זה מחיר טוב? עוד שאלה זה על האבקה . אמרו לי שצריך לקנות אבקה בגלל שאני די רזה וגבוה (שוקל בערך 65 ואני מטר 80 בערך ) . באמת צריך לקנות את האבקה הזאת ? ומה היא עושה בעצם ? תודה לעוזרים .

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אני צריך עזרה איך להגיע לחנות. אני יגיע לתחנה מרכזית סיטי משם איך ללכת כמה דק' ברגל איזה קו לקחת איפה לרדת? אני אשמח להסבר שיעזור לי להגיע לשם, תודה רבה לעוזרים! הבנתי שזה ברחוב המדע 3 הינה כיצד להגיע עם רכב רק אין לי רכב http://www.iqpc.co.il/Home/showmap.asp

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. אתם רואים מצב שיום אחד מיקרוסופט תתבע את כל אלה שהיא גילתה שיש להם XP לא חוקי?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. זה פלאפון של אורנג' אני מתכוון כשמישהו מתקשר אלי מנתגן לו שיר כזה עד שאני עונה נכון.. אז איך אני יכול לשנות אותו דרך המכשיר ?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. היי חבר'ה, כבר פתחתי נושא כזה לפני כחצי שעה וסגרו לי אותו כי חשבו שאני לא מצליחה לראות האח הגדול רק מתי שיש שעות עומס שברור לי שזה כמעט בלתי אפשרי כי המון אנשים גולשים כרגע שם אני מתכוונת לזה שאני לא מצליחה בכלל לראות את האח הגדול באתר של קשת, לא חשוב מה עשיתי שום דבר לא עוזר flash הכי מעודכן פועל יש לי 3 מחשבים בבית, לא מצליחה לראות באף אחד מהם, בכל שעה שאני מנסה גם בלילה שאין עומס... אני מצליחה לראות את הפרסומת שלפני המצלמות אבל אז שהפרסומת מפסיקה יש מסך שחור ורשום "מושהה" ליד ה-PLAY\PAUSE מישהו נתקל בבעיה הזאת? והצליח לסדר אותה? תודה על העזרה חברים מורן (מנהל הפורום: סליחה שחשבת שפתחתי סתם את הנושא הזה, לא התכוונתי שאני לא מצליחה לראות בשעות העומס אלא בכלל, …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. היי, אני אחות של G-man, הוא אמר לי שאולי תוכלו לעזור לי בייעוץ בקשר לקניית גיטרה חדשה ומתקדמת יותר. הציוד שיש לי כרגע: גיטרה חשמלית של Esp/ltd, מגבר של Vox חמש עשרה ואט, מולטי אפקט של Vox. אני רוצה לקנות גיטרה חדשה בתקציב של 6000-7000 ש"ח,עדיף יד שנייה (ז"א:תמליצו לי על גיטרות שיד ראשונה הן סביבות 10,000 ככה ואני אנסה למצוא יד שנייה). אני מנגנת בעיקר מטאל, אבל מידי פעם גם דברים קלאסיים יותר,בלוז וזה.. ואני רוצה שהגיטרה תתאים לסגנונות שונים ולא שתשמע טוב רק במטאל ושהקלין שלה למשל יהיה זוועה...(אבל בכל זאת איך שהיא תשמע במטאל הכי חשוב לי..) תמליצו לי על חברות ו/או דגמים שכדאי לי לבדוק.. ותביעו דעה גם על שאר הציוד:] חוץ מזה, אם תתנו לי נקודות שחשוב לבדוק בקניית גיטרה- זה ג…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by lo_toda,

אין לי אומץ לילחוץ על זה ....המחשב שלי כנראה יתפוצץ ... http://arablounge.com/?affiliateID=googleabcont&gclid=COTHtOjg9pICFRlP1AodEDPZFA [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by udicol,

הייתי בסרט הזה השבוע , בסינימטיב באוניברסיטה , והיה שם משהוא מוזר לחלוטין . הסטודנטים הביאו איתם אורז , עיתונים ומים . כל הזמן הוציאו הערות ביניים באנגלית כמו - Borring Borring , Ass Hole , Slut .... ועוד ועוד הכל מתוכנן . כשהזוג התחתנו בסרט , החל הקהל לזרוק אורז אחד על השני . כשהקריין התחיל עם מילותיו החלו לזרוק עיתונים אחד על השני . מפעם לפעם ירדו סטודנטים לבמה והחלו רוקדים . מדובר במחזמר משנות ה-70 והוא כל כך מצליח עד שמקירינים אותו עד היום . החברה מדקלמים את השירים ויודעים כל פרט קטן והם מתכוננים לכל דבר בסרט .

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by SOLIDUS SNAKE,

הים עלה ערוץ חדש ב YES בשם G1 שהוא מחליפו של TECHTV הנוראי שירד - רציתי לשמוע את דעתכם בדבר הערוץ למי שראה ערוץ 26 YES בלבד

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by wow,

האם אני שאני סטודנט זכאי לדמי אבטלה אחרי שעבדתי בשנה וחצי האחרונות (אני סטודנט רק 3 חודשים אחרונים) ופוטרתי? אני יודע שסטודנטים לא זכאים אבל אני עבדתי אז אולי המצב שלי שונה?

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. כחייל משוחרר שרוצה לחסוך כסף לטיול ולימודים, מחפש עבודה שניתן להרויח בה הרבה כסף (כמה לא צפוי...). בתור חסר תואר כלשהו ובמצבו הנתון של המשק הישראלי, ככל הנראה אצטרך לעבוד בעבודה שחורה. בארץ העבודות שלמיטב ידיעתי עונות על הדרישות הן - עבודה בצומת, אוטו זבל, שטיפת גופות. היות וחלק מעבודות אלו דורשות קומבינה מטורפת ובחלקן האחר לא מוכן לעבוד בשום מצב, מחפש משהו בחו"ל. שמעתי על עבודות בספינות דיג/אסדות נפט/חוות, בהן ניתן לחסוף סכומים יפים מאוד. למישהו יש נסיון או ידע איך ניתן להגיע לעבודות כאלו או אחרות בסגנון? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by 00000,

הבנתי שמסיימים תיכון באמצע השנה או משהו כזה, עכשיו, בלי קשר לבגרויות, מתי בערך מסיימים להגיע לבי"ס בי"ב?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by pringles,

משהו יכול לההסביר לי מה היא אומרת שם?<.... .. חחחח \

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by itaysp,

תיכננתי לקנות בשבוע הבא. עכשיו AMD מורידים מחירים.. אז חשבתי לחכו עוד חודשיים בערך... ואז שמעתי שעוד חודשיים בערך אינטל וAMD יוציאו עוד מעבדים חדשים.. 4 ג'יגה הרץ.. וגם המחירים של ה 6800 GT אולי יהיו יותר זולים.. אני כבר מבולבל מכל הסיפור ולא יודע מתי כדאי לי לקנות את המחשב....

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. בעקבות הדיון הקטן שעלה בתרד הזה :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=478918.30

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Biatch,

התחפש"שתי היום .. ואתמול שברתי את האצבע מרפי הבן ז*נה !! 60 ומשו טון עלו לי על חלק מהיד בקיצור היו לי תוכניות ודברים לעשות .. עכשיו אני חודש בבית אני ישתגע .. תנו לי הצעות מה לעשות וזה (אחרי החפש"ש חוזר לקבע)

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by RGod,

שלום לכולם אני לא מצליח לפתוח קובץ DVR ,איך ניתן לפתוח כזה קובץ ?זה קובץ של סרטוון מסוים תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by redti,

אם בטעות שלחתי בפייסבוק בהודעות פרטיות שיחה שלמה ביני לבין מישהו אחר לארכיון יש לי דרך להחזיר את זה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. אז ככה, הזמנתי מחשב מTMS לפני שבוע וקצת.. המפרט: היום בדקתי את המפרט ו... גום דאם איזה חרא.. בנוסף לזה שהמסך עוד לא הגיע מחו"ל (אזל בארץ) המחשב מוכן.. אבל אחרי הנחה אני עדיין משלם עליו 130-140 שקל יותר.. איזה חרא של מזל [= עם הכסף הזה אולי היה לי מספיק למצלמת וידיאו.. אני לא מאוד נואש אבל זה קצת עיצבן אותי אז חשבתי לשתף אתכם, אולי לשמוע קצת מקרים דומים כדי לא להיות מבואס..

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. הטריילר: http://youtube.com/watch?v=3lEYeql_FR8 שלב ראשון: http://youtube.com/watch?v=LZRBi0dtFdg שלב שני: http://youtube.com/watch?v=KzqfXB9tx-w רק הערב מצאתי קטעים שלו והוא פשוט קורע! הוא דיבב את כל הסרט אלאדין מחדש! אני ראיתי רק קטעים, אני רוצה להוריד את כל החלקים ולאחד אותם ואז לצפות בסבבה. אני מחכה שהוא יעשה את החלק השלישי של הנסיך הפרסי.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים