כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
למי שמזהה את הכינוי ולמי שלא, אני הבחורצ'יק האומלל מהאשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=374042.120 האמת? לא ממש התקדמתי מאז..אני די מוגבל מבחינת הכרויות בעולם האמיתי, חשבתי..אולי אפשר להכיר וירטואלית? אבל לא רק פייסבוק וכאלה..אלא אתרים שיכולים לקרב בין אנשים ע"י אותם תחומי עניין או אפילו פעילות משותפת וכו'..מקווה שהבנתם אותי, ותודה לעוזרים.. אחחח החיים בזבל
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
סביר להניח שזה נושא נדוש שנחקר רבות הדיוני הפורום אבל לכבוד השנה החדשה אני רוצה להתייעץ איתכם. עקרונית התחלתי לעבוד לאחרונה ואני בודק את האופציות שלי להתקדמות בעתיד, החלטתי שבמקום "הסמכות" למיניהן אני מעדיף להתאמץ וגם להשקיע יותר כדי לקבל תואר אקדמי. מתוך מגוון הקורסים שמוצעים להם בשוק שמתי את עיני על מסלול הנדסת מחשבים שמשלב תוכנה/אלקטרוניקה/רשתות בתואר אחד. (מצאתי הסבר די מפורט כאן למי שמתעניין: http://www.universities-colleges.org.il/הנדסת-מחשבים/ ) ממה שהבנתי מדובר במסלול שבסופו (לאחר 4 שנים) מקנה תואר B.sc בהנדסת מחשבים (מהנדס ולא הנדסאי אם אינני טועה). אבל, ... אין לי בגרות. למעשה אפילו לא השלמתי 12 שנות לימוד. אז כאן אני רוצה להתייעץ איתכם בתור בעלי ניסיון ממני …
-
- 39 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, בטח ייצא לכם בעבר לדעת שאתם חייבים לנהוג/לרכב עם משקפיים בגלל שלא שמתם לב שאין לכם 6/6 וחשבתם שאתם רואים מצויין. אז כך גם אצלי. הוצאתי טופס ירוק בגיל 16 ואז גיליתי שאני צריך משקפיים, לא משהו קריטי, 0.75. ואז זה התחיל להדאיג אותי... באתי להחליף משקפיים אחרי שנתיים בערך ואחרי שעשו לי בדיקת עיניים גיליתי שהמספר הוכפל ל-1.5. האם זה יהיה בעלייה מתמדת או משהו כזה? ממה צריך להימנע?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על רקע התייקרות הרכיבים וזינוק הביקושים בתעשיית הבינה המלאכותית, יצרנית החומרה ASRock מציגה את ה-H610M Combo II - לוח אם המאפשר מעבר הדרגתי בין תקני זיכרון שונים ומיועד למערכות תקציביותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אתם לא מאמינים איזה עצבים אני הולך לי היום בשקט בדרך חזרה מהקאנטרי שומע מוסיקה בספיקר של הפלא (לא היו עלי אוזניות והיה לי ממש משעמם) פתאום בא אחד כזה ניראה מובאס מהחיים ביקש יפה שיחה אז אמרתי לעצמי נווו יאללה כולה שיחה של דקה הרבה מבקשים היום שיחות.....נתתי לו ת'פלא....ההוא עשה שיחה קצרה מסתכל עלי עושה לי "רוצה את הפלא חזרה" אני עונה לו "יאה בן זונה מה ניראה לך שאני עומד לידך אם אני לא רוצה אותו חזרה" ההוא מוציא לי סכין עושה לי "ועכשיו אתה עדיין רוצה אותו חזרה? כן? בוא נדבר" הקיצר אחרי שהבנזןנה ניסה למכור לי את הטלפון שלי ודיברתי איתו קצת על אנשים ששנינו מכירים אז הבין שהוא לא מוכר לי אותו חזרה ועושה לי חכה שניה אני הולך לראות כמה הוא שווה אם הוא שווה פחות מ1000 אפילו שק…
-
- 114 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שלום! אני צריך לפורום YabbSE שפת עברית מאיפה אפשר להשיג? ידוע לי שהפורום הזה הוא בעיברית והוא מבוסס Yabb האם תוכלו אתם המנהלים לתת לי את ה- קובץ של ה- עברית בפורום? אם לא אז מאיפה אפשר להשיג??? ???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לציין שאני עבדתי במקום מגיל 17 עד 18.5 כלומר עבדתי שנה מתחת לגיל 18 וחצי שנה מעל? מה אני צריך לדרוש מהמעביד? דמי פיטורין? הבראה? ימי חופשה לא מנוצלים ? הפרשים?[לא יודע מזה]
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
הנגן מיועד לשמיעה בלבד, ואני אישית מעדיף נגן MP4 דקיק עם סוללת ליטיום שאני רק מחבר למחשב והוא נטען על פני MP3 שאומנם יציב/חזק/עמיד יותר אבל כל פעם צריך להחליף סוללה או להטעין אחת שנטענת עם מטען סוללות. http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx?channel_id=69894&channel=15 עריכה: המטרה של הנגן היא יחידה - השמעת מילים ללימוד פסיכומטרי . זאת אומרת שאני אשתמש איתו לרוב (או אפשר להגיד רק) בנסיעות.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות קורקינט על מנוע בארץ?? לא אכפת לי איפה אפילו בחו"ל אבל שיהיה אפשר להזמין ויהיה משלוח לארץ תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זהו משחק שאתה מגלם כאזרח שחי במדינה שלך, אתה עובד משרת בצבא וכו.. למעשה אנחנו האזרחים חיים בישראל וכל פעם יש מדינות שמנסות לכבוש אותנו ורוצות לקחת לנו שטחים לפני כשבוע הייתה מלחמה שקראנו לה "מלחמת שלושת הימים" מלחמה שבה טורקיה רצתה לכבוש לנו את חיפה תל אביב ואת נצרת!!! למזלנו יוון פולין ועוד מספר מדינות עזרו לנו במלחמה ובעזרתם הצלחנו למנוע מטורקיה לכבוש לנו את השטחים!! אבל עכשיו עשו מלא מדינות בלאגן והתקיפו את פולין סין ועוד מדינות שהן חברות שלנו, ובנתיים טורקיה כובשת לנו שוב את חיפה!! הדרך היחידה של המדינה שלנו לשמור על הכבוד זה בעזרת שאתם תרשמו למשחק!! אנחנו כבר מונים למעלה מ400 ישראלים שמשתתפים במשחק. בחיי היום יום עובדים (בשביל לעשות כסף) קונים נשקים מתאמני…
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כבר מאז שר הטבעות האחרון, לא יצא שום שרט מלחמה עתיק משובח, "300" מפצה על כך, ובגדול! הסיפור: "ספרטה", עיר יוונית עתיקה עומדת בפני חורבן על ידי האימפרייה הפרסית, מלך ספרטה, שמאז היותו ילד אוחז בחנית, בחרב ובמגן, בוחר 300 מאנשיו הטובים ביותר, שגדלו להיות ספרטניים, לא להיכנע לעולם. הוא לוקח 300 מאנשיו הטובים, ומנצח איתם מליונים על גבי מליונים, תוך כדי התמדה על החוקים הספרטים: לא לסגת, לא להיכנע ולא לפחד. הסיפור מועבר מנקודת מבט של מספר שכנראה מספר על המקרה בתקופת זמן אחרת, ומועבר בצורה מדהימה, האפקטים עשירים, הדמויות מלאות תשוקה לדם, יש הרבה למה לצפות, העלילה האומנם לא מזהירה אך המון דברים מכסים את זה, צבאות הענק מרשימים, הסאונד מרהיב, אין מילים! סרט מדהים, מושקע …
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
מישהו הספיק לשמוע את האלבום החדש Meteora של Linkin Park. מה אתם אומרים... שווה עוגיה? איך הוא בהשוואה ל Hybrid Theory?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אני אוסף כסף וכבר בעוד חודש קונה לי פג'ו 405 שנת 92 במצב מעולה אם כל התוספות מה דעתכם על הרכב? אולי עדיף לי לנסר GLX שנת 90-92 ?? תודה לעוזרים!!
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
האם יש אתר שבודק ויטמינים ותוספי מזון ב-review כמו שיש אתרים שבודקים חלקי מחשב , כך גם לתוספי מזון , יש דבר כזה ?
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם! עם קרבת החופש הגדול, התקופה בה יש הכי הרבה זמן פנוי בשנה החלטתי להתחיל לרוץ שוב לא על הליכון. השאלות שלי הן כאלה- על איזה משטח כדאי יותר לרוץ? באתר עולים על מדים כתוב שכהכנה ליום גיבוש סיירות עדיף לרוץ על משטח חולי ואילו ממדריך הכושר שמעתי שריצה על מדרכה עדיפה כי על מדרכה מקדם דחיסת העצם גבוהה יותר. (אם אפשר קישור לאיזה מאמר או משהו בסגנון) כמו כן האם עדיף לרוץ מרחק מסויים במסלול ישר עד כמה שאפר או לרוץ בסיבובים(500X10)? ולבסוף, מישהו מכיר איזה מקום נחמד לרוץ בו בדרום תל אביב, חוץ מחוף הים?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הזמנתי סוללה למחשב נייד ונתנו לי מספר מעקב הכנסתי אותו לאתר של הדואר וזה מה שרשום לי:פריט ה-EMS מארה"ב נמצא בטיפול העמילות של חברת הדואר -ממתין לשחרור בישראל מה20/05/2010. אז היא נתקעה? אם כן איך אני משחרר אותה?
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חבר שלי פתח פורומים חדשים בכל מיני נושאים... פורומים נחמדים אבל צריך יותר אנשים ויותר הצבעות כדי שיהיה כסף לשרת נורמאלי+ לפתוח FTP עם כל מיני דברים נחמדים לאנשים שיהיו פעילים... אז תכנסו ותצביעו ותיהיו פעילים:
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אשמח מאוד להסבר איך לפתוח חשבון של Gmail? ואחרי שיש חשבון מה אני צרי לעשות? זה עולה כסף? תודה...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתור מתאמן רציני תמיד עניין אותי העניין. בעת אימון משקולות, מס' תאי השריר לא משתנה, אלא הגודל שלהם. דבר זה טוב אם אתה רוצה להראות גדול ומנופח, אבל לא תמיד מוסיף לכוח וסיבולת. ראיתי תוכנית בערוץ NATIONAL GEOGRAPHIC שדיברה על הנושא וברצוני לדעת עוד פרטים. האם יש דרך להגיע למצב של היפרפלסית שריר בדרך נטורלית? (ללא סטרואידים והורמונים למניהם)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
החברה בה עובדת אמי מוזגה לאחרונה לתוך חברה אחרת. במסגרת הסכם המיזוג, נשמרו כל התנאים של העובדים, לרבות תנאי הפנסיה - כך בתאוריה. כפי שהסתבר, סוכן הביטוח המטפל בתיק של אמי ניצל את ההזדמנות הזו בשביל להעביר את הפקדות הפנסיה שלה לקרן אחרת באותה החברה, באופן שלחלוטין לא מיטיב עמה. עד כאן מסריח אבל לכאורה כשר, לצערי (שכן יש לו ייפוי כוח לעשות זאת). העניין הוא שבעסקה היה כלול ביטוח אבדן כושר עבודה, הן בפוליסה הקודמת והן בחדשה - כאשר בחדשה הפרמיה גבוהה בהרבה, אולי כתוצאה מהתקדמות גילה של אמי ביחס לפוליסה הישנה. פרמיה זו אמורה להיות משולמת ע"י המעסיק, כך שהחלפת הפוליסה היתה מעלה את הוצאותיו (השכר נשאר זהה מכוח אותו הסכם, וכפועל יוצא גם הפרשות המעסיק). כאן נכנס ההבט הפלילי לכאורה …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-