עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dolev16,

שלום, הקיץ הגיע ומשפחתי החליטה לקנות 4 מזגנים קטנים לחדרים.. 3 אנשי מקצוע המליצו אך ורק על אלקטרה, אבל אני עשיתי בדיקות משלי והבנתי שיש עוד אופציות בשוק ואולי אף יותר טובות.. מזגן מיטצובישי-לא נפוץ ויקר מאוד אבל הבנתי שזה המזגן הכי טוב שקיים היום. אלקטרה-המזגן הכי נמכר בישראל בהפרש גדול על כל השאר ומומלץ על ידי כולם+שירות שטוענים שהוא טוב.. LG-מזגן שככל הנראה המזגן האידאלי אבל הבנתי שהשירות של החברה בארץ+חלפים הם גרועים ביותר והמליצו לנו לא להתקרב אליהם.. מצד שני זה מזגן מאוד מתקדם, בעל עיצוב מדהים(גם חשוב) חוסך חשמל ויש לו מנגנון נגד שריפות,הוא מנקה את עצמו והוא מנטרל ריחות רעים וקרדית אבק הבית שאני אלרגי אלייה.. הוריי החליטו ללכת ככל הנראה על האלקטרה בגלל ההמלצות הגור…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. זה המקום היחיד שראיתי שמוכר את הSony X95F ב1465.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by aviz,

אנחנו מתלבטים אם לקנות אותה נראה אוטו סבבה כזה , מתאים לאשה במקום מה שיש עכשיו לאמא שלי , סיטרואן סקסו 99. איך האמינות שלה ועלות האחזקה ? עריכה: טעיתי מהמהירות 307 כמובן

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by havivt,

grid computing! אין כל השפעה על העבודה מול המחשב, אבל תוכלו לעזור לעולם.. http://www.worldcommunitygrid.org/viewJoinNow.do כנסו ללינק, תשקיעו 5 דק' בלקרוא ואז הצטרפו. לאחר שהצטרפתם לפרוייקט, תוסיפו עצמכם לקבוצה Israel : http://www.worldcommunitygrid.org/team/viewTeamInfo.do?teamId=CR5RSMBR9N1 * אני מקווה שהשרשור בפורום הנכון. אם לא - אנא העבירו אותו לפורום המתאים. תודה.

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by gabur,

אני מתכנן לרכוש הרדיסק נייד של WD מסוג PASSPORT. בדקתי בכמה מקומות באינטרנט ומצאתי את ZED כחנות הזולה ביותר. שם יש מבצע על הרדיסק בנפח 250 ג'יגה ב-300 ש"ח שזה ממש זול והכי זול שמצאתי. העניין הוא ששמעתי על החנות אבל אני לא יודע באיזה איכות המוצרים שלהם ואם היא אמינה או שהיא בסגנון אייבורי- שלא תמיד מחזיקים דברים באיכות טובה. אשמח לקבל מידע על החנות למי שמכיר. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by RainbowInBlack,

היי, אין לי תקציב לכבלים כרגע, האם קיים אתר או תוכנה שנותנים לראות את הערוצי חינם און ליין? (ערוצי חינם - ערוץ 1, 2 , 10 וכו') זה נשמע לי מאוד הגיוני שכן, כי אלה ערוצי חינם ועם אנטנה אפשר לקלוט אותם בחינם, אז למה שלא יהיו באינטרנט.. ? תודה רועי

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שיטה של 100% להיות מיליונר תוך שנה ! נותנים לאנשים ריבית 18% לשנה ריבית שאף מוסד בנקאי או פיננסי לא יכול לעמוד בה ( 2-3% ) , לוקחים כמה משקיעים " אחד משלם לשני " כל אחד מקבל את הכסף שלו בתנאי שיש רצף וכולם שמחים ומאושרים , את ה 18% משלמים החברים שמשקיעים ! הכסף בעצם עובר ממשקיע למשקיע כל עוד הגלגל נמשך ולא עוצרים אותו זאת השקעה הכי בטוחה בעולם ! דוגמא : מישהו נותן לי 5000 שקל אני נותן לו ריבית 18% שנה שזה יוצא לחודש עם הריבית 492 ש"ח ואני בעצם יכול להתגלגל עם הכסף שלו חצי שנה לפחות 492X2 = 2952 כדי למצוא משקיע חדש ואז מאותו משקיע חדש אני מגלגל על הישן , להם יש כסף לי יש כסף פשוט רעיון גאוני ! מוני פנאן היה גאון פיננסי

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. לילה טוב לכולם =) אני מחפש חנויות בארץ שמוכרות דברים עתיקים ולא דווקא עתיקים אחה משהוא בסגנון של חרבות, או נשקים כאלה http://www.ozauctionbroker.com.au/images/knife/knife2285_m.jpg . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. החלטתי לקנות נרגילה קטנה עכשיו ראיתי ב- nargila.co.il יש שם נרגילה גובה 18 ס"מ מתברגת והכל ב-50 ש"ח וכזאת אני רוצה רק שאני לא יכול להגיע להרצליה.. לעומת זאת ליפו אני יכול להגיע ושם אני מניח שגם יש כאלה. רציתי לדעת אם מישהו כאן יודע: א. חנות שבטוח יש בה כאלה? ב. עד מתי בערך פתוחים כל המקומות של הנרגילות? ג. באיזה אזור יש ריכוז טוב של חנויות שאפשר יהיה לראות?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ravid,

כנסו לאתר שלהם למי שמכיר, נא לא לפרסם לינק... הנה מה שרשום " בעקבות בקשת הפדרציה ו"אליס", מעתה לא יופיעו עוד באתר ליונטוורק - לינקים ("הפניות") למוסיקות או סרטים. " ביי ביי LH

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שימו לב לתרגיל האחרון שהוא עושה[שכיבות שמיכה בלי רגליים] אני מתחיל להתאמן.. נראה מגניב ביותר. http://www.youtube.com/watch?v=fyMasVRj4KI

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by תחמן מתימן,

משהו בסגנון של Dont Cha

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Re_Boot,

מה נשמע אנשים? שמעו,אני רוצה להתחיל לעסוק בכול העיניין הזה של מחשבים וכו' למישהו אולי יש תחום ספציפי להמליץ עליו? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. עשיתי סדר פסח ופתאום ראיתי את הכיסויים למחשב שקיבלתי לפני 4 שנים, ונזכרתי איך פעם (לפני 6 שנים בערך) הייתי מכסה את המחשב, ואיך כולם היו מכסים, והיום אי אפשר למצוא בן אחד שמכסה את המחשב עם הכיסויים האופציונליים (מסך, מקלדת, מארז, מדפסת), אך בכל זאת רציתי לוודא זאת, ואולי להיווכח שאני טועה?

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Ghosthunter,

ראיתי עכשיו טלויזיה, ופתאום צצה משום מקום פרסומת של לוגיטק. נראה לי פעם ראשונה שחברת ציוד היקפי של מחשבים עושה כזו פרסומת(בישראל).

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Rammler1983,

יהיה נחמד אם תכנסו לאתר ואח"כ תשימו את ההתכתבות שלכם עם "אלוהים"... http://igod.ua.tc/ שלי לדוגמא: Me: hey, what a nice day God: You've got my full attention. it is a nice day. Me: yes... God: Next question? Me: wanna f***? God: Please don't be so rude

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. לא כל כך הבנתי את השיחה בסוף הסרט עם רוברט דה נירו מישהו יכול להסביר בבקשה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Cereal Killer,

זה כאן

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by demonshlomo,

תשמעו אני ראיתי לא מזמן באתר של OLSALE או משהו פצצה כזאת שאתה רושם בדיו שקוף ואז בצד השני שלה יש מנורה שמראה את מה שכתוב.. אני מחפש את זה בנרות! ראיתי אותה לפני איזה חודש ועכשיו אין אז ניסיתי למצוא במקום אחר אבל לא מצאתי....

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום.. קיבלתי צו גיוס ל1 באפריל לאחר שלא עברתי מיונים ואני לא מיועד לקרבי למרות פרופיל 82. הבנתי שהגיוסים ביום זה הם לקרבי,חיל אוויר וכלל צה"לי... עכשיו אין לי שום מושג בעניין לא בראשי תיבות הצהליים ולא בהליכים וכו'... מה זה טירונות כלל צהלי? כמה זמן זה ..איפה? (אם זה ידוע) אשמח לקבל כל מידע שהוא ממי שעבר את זה כבר וממי שפשוט יודע ,כי אני ממש נוב בעניין. וגם מה הסיכויים לקבל דחיה לצו? וכמה דלקת פרקים יכולה להוריד פרופיל? רק לפי איך שכתבתי אתם יכולים לראות כמה אני מבולבל מהעניין תודה רבה מראש לכל תגובה ועזרה.. לילה טוב.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by TNT,

מישהו יודע איזה דרך אני יכול לברר אם עסק עדיין פעיל או שפשט רגל? אתר או מקום מסוים, הכל יתקבל בברכה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. בצו ראשון קבעו לי פרופיל 45 בגלל הפטיטיס b . עכשיו התקבלתי למסלול שחק של חייל האוויר ואני רואה שיש דרישה לפרופיל 64 . עכשיו איך אני יכול לעלות את הפרופיל ? המחלה לא פעילה אצלי ואני מוגדר כנשא של וירוס וזהו וזה לא מפריע לי בכלום . חייב את עזרתכם מה לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by YogiBear,

החלטתי לצאת אל הים הגדול- EBAY ולבצע את הרכישה שלי ברשת הגדולה במסחר העולמי, כולי מלא "חששים" ומבולבל מהצורה בה הכל מתבצע ולכן אשמח לעזרתכם קליל. נציין שחשבון EBAY הכנתי וכנ"ל על PAYPAL. לצורך העניין של הרכישה, החלטתי להתחיל וקודם לקנות משהו "צנוע"- אוזניות KOSS KSC75 נחמדות בסביבות ה-15 דולר. עכשיו, למודעה שמצאתי- http://cgi.ebay.com/KOSS-KSC-75-SportClip-Clip-On-Headphones-Earbuds-NEW_W0QQitemZ200236225012QQcategoryZ40137QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3907.m263QQ_trkparmsZalgo%3DSIC%26itu%3DUCI%252BUA%252BP%252BFICS%252BUFI%252BIIUM%26otn%3D12%26po%3DLVI%26ps%3D54#ht_2428wt_939 המחיר שם יחסית זול והמוכר מציין שהוא מבצע משלוח לכל העולם, יש לו אחוזי מכירה של 99 אחוז, אבל יש …

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Natan_Rozen,

תביאו עוד כאלו אם יש לכם ... 1. על מייבש שיער של חברת SEARS : "לא להשתמש בזמן השינה" (חבל, רק אז יש לי זמן לסדר את השיער) 2. על חבילת חטיפי תירס: "אתה יכול להיות זוכה!!! שום קניה לא נדרשת!!! פרטים בתוך השקית" (מסתבר שזהו מבצע מיוחד לגנבים) 3. על סבון רחצה של חברת DIAL : "להשתמש כמו בסבון רגיל" (שזה אומר איך בדיוק?!?) 4. על ארוחה קפואה של SWANSON : "הצעת הגשה - מופשר" (אבל זו "רק" המלצה) 5. על תחתית האריזה של קינוח טירמיסו של חברת TESCO : "נא לא להפוך" (אופס...! מאוחר מידי) 6. על פודינג של MARKS&SPENCER : "המוצר יהיה חם לאחר החימום" (וואלה?!? באמא שלכם?!? ) 7. על אריזת מגהץ בגדים של ROWENTA : "לא לגהץ בגדים על הגוף" (אבל זה יחסוך לי הרבה זמן…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by naoriko,

קודם כל מצטער שפתחתי את זה כאן אני לא מצאתי סימנייה "כללי" או משהו אז אם אפשר בבקשה אתרים שאפשר לעקוב אחר משלוחים מחו"ל נמחקו לי כולם..= \

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים