עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yambtz,

היום אני חוגג 18, אז אתמול אבא שלי לקח אותי ליום של צלילות בעקבה. יצאנו מהבית באילת ב 8 בבוקר, עברנו את הגבול לירדן, ועלינו על מונית למועדון צלילה. לא נתקענו בגבול ולכן היה לנו איזה חצי שעה לחכות. אחר כך כשהגיעו שאר הלקוחות, עלינו על הסירה שלהם. הסירה שאנחנו היינו עליה נקראת "יסמינה" והיא למעשה שימשה בעבר גוררת. עכשיו, אחרי שיפוץ מדהים הם הסבו אותה לספינת צלילה עם קומת שיזוף, מקום למיכלים ולציוד, שמו מערכת סאונד, הוציאו ממנה חצי מהמשקל והחליפו תיבת הילוכים. בקיצור, עשו בית ספר לכל הערסים שחושבים שספוילר ואגזוז לחץ זה מגניב. אחרי שכל הציוד והמיכלים הועברו לספינה יצאנו לדרך. פה אני חייב לציין שהדגל הירדני שבנו שם ענק. ענק הכוונה שהתורן 180 מטר. לא קולטים את זה עד ששטים לידו…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. איזה תפקיד זה גארד בכדורסל? יעני הגבוה שמשחק בעמדה 4-5? או רכז?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by R0ck,

מנוע חשמלי מלא, מפיק 242 כ"ס (181 קילו-וואט) ב 14,000 סל"ד. (לא רע בכלל, בהתחשב בכך שלמנוע חשמלי יש ניצולת כמעט מקסימלית, בניגוד למנועי בעירה פנימית, שהניצולת שלהם מתקרבת ל 30 אחוזים בלבד). 0 - 100 תוך 4.5 שניות. משקל 750 ק"ג, 350 ק"ג נוספים לסוללות. טווח נסיעה - 350 ק"מ.

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Aviko,

חלקת יער הכילה לפני 20 שנים, 30000טונות של עץ. היום יש ביער 40000 טונות עץ, נתון כי כמות העץ ביער גדלה בכל שנה כמו סדרה הנדסית. א. בכמה גדלה כמות העץ באחוזים מידי שנה ב. מה תהיה כמות העץ בעוד 20 שנה.. אם מישו יוכל לפתור את זה ולתת לי את הדרך לפיתרון אשמח כי אני מנסה לפתור את זה מלא זממןן!! תודה, Aviko

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by LastForOne,

אני יודע שטחנו כבר את הנושא הזה, אבל זה כל הזמן משתנה. נכון לעכשיו, איזה חנות הכי מומלצת? אני מחפש חנות מקצועית, זולה, עם מגוון רחב מאוד של חלקים, ושיש לה סניף באיזור חיפה...

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. "הם קוראים לו המפלצת" http://news.walla.co.il/?w=/8/888160

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אהלן, אני רוצה לקנות דברים דרך האינטרנט, אבל אני פרנואיד שלא רוצה להעביר את מספר כרטיס האשראי דרך האינטרנט, כולל דרך אתר פייפל עצמו, רק מהחשש שגם בפעולה הזאת ידלפו הפרטים(לאו דווקא לפייפל, מי יודע למי). רציתי לדרך אם יש דרך לעשות את הפעולה הזאת דרך הבנק, ואז בכרטיס יהיה כמה כסף שארצה ואוכל לקנות איתו מה שבא לי, ובמקרה הכי גרוע ילך לי הכסף שהכנסתי לשם ולא כל מה שהיה בחשבון הבנק. תודה, רן

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by cleric,

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום לכם! מראש אני אומר שזהו POST דיי גדול ככה שאני מאוד יעריך את מי שיקרא את כל זה ויגיב בהתאם אוקיי אז הסיפור הולך ככה .. יום אחד נסענו לחנות חיות אני , אמא , אבא , ושתי אחיותיי הקטנות ( אני בן 17 , אחות - 11 , אחות - 9 ) ראינו גור סמויאד נקבה מהממת פשוט כלבה שאי אפשר לעמוד בפיתוי וחייבים לקחת אותה הביתה! ( למי שלא יודע מה זה סמויאד - http://www.polarmist.com/stump_pups.jpg ) אוקיי אז לעיניינינו עשינו את השיקולים שלנו וקנינו אותה , סמויאד גזעית כשרה למהדרין היה נחמד בהתחלה , אבל עכשיו זה דיי סיפור ( היא בת 5 חודשים , ואצלנו 4 חודשים ) להלן הבעיות לפניכים : 1. עדיין עושה צרכים בבית , כלומר בכל זאת עושה בחוץ אבל עדיין עושה הרבה בבית , ויש לה גם הרגל מגונה לעשות…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. הקליפ הוא של AVRIL והוא ממש קליפ לפאקצות כולם מכירים אותו בטוח http://www.youtube.com/watch?v=cQ25-glGRzI

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. היי שיצא בטמן מתחיל היה מלא שטויות בחנויות ובקסטרו היה חולצות של בטמן רציתי לדעת אם מישהו כבר ראה בחנויות אם יש דברים כאלו? במיוחד חולצות.. תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by JohnnyBravo,

:s05: :s05: :s05:

13. קיבלתי אתמול בדואר 'זימון למבחני התאמה לקראת גיוס לחיל המודיעין' ורציתי לדעת פרטים בקשר לזה? האם המבחנים קשים\האם שווה ללכת? וגם אם הזימונים נשלחים בצורה רנדומלית או נקבעים לפי הראיון האישי או הקב"א שלי? תודה לכל העונים.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. מחר אני יוצא לעבוד באיזה מפעל של אנג'ל איי שם באזור ת'א. הנסיעה היא משהו כמו שעה וחצי לכל כיוון כמובן שיש הסעה מסודרת,אבל לא משלמים כסף על הזמן הזה של הנסיעות. האם זה חוקי?,המזכירה הזאת של הכח אדם אמרה לי שבגלל זה משלמים לך 24 שקל..ואם זה 24 שקל אז אחרי השעה השמינית עדיין מקבלים 24 או שזה כבר יותר?(30 שקל?) עריכה:במקום לפתוח שרשור חדש אמשיך מפה. היום(ראשון)יצאתי עוד פעם לעבוד,בסדר ההסעה באה עליתי הכל טוב ויפה. היינו בסך הכל 5 עובדים,והיינו צריכים להיות יותר כי לא משתלם לכח אדם כלכלית לשלוח רק 5 בגלל שההסעה עולה הרבה כסף. בקיצור היום עבודה התבטל בסופו של דבר,שאלתי עכשיו בYNET בפורום של הדיני עבודה ומישהו הגיב לי שמה שקרה לי נכלל ב''חוק שעות עבודה ומנוחה'',אם הכח אדם לא מבי…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. יש לי שאלה למומחים, לא ידעתי באיזה פורום לשאול את זה אז אשאל פה. יש לי שואב אבק קטן שמשמש גם כמפוח שרכשתי בזמנו מזיגזג. אחד מהעובדים בלוג'יק פיסי (שם קניתי את המחשב הנוכחי) אמר שאם זה עובד על חשמל לא כדאי להשתמש בזה כי זה יכול ליצור חשמל סטטי ולגרום נזק לרכיבים (מקווה שהבנתי את ההסבר שלו נכון). האם מה שהוא אמר נכון או שאפשר להשתמש במפוח ללא חשש אפילו שזה עובד על חשמל? אודה לכל עצה בנושא. תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by o07,

בתיכון לא למדתי טוב, ואני אחרי צבא משפר בגרויות. (תלמדו אל תהיו כמוני טיפש ) לא היה לי מקצוע מורחב, עכשיו אמרו לי שהכי קל זה לעשות גיאוגראפיה וזהו לגמור עם זה. חשבתי דווקא בגלל שאני רוצה ללכת ללמוד תואר ראשון במחשבים (מדעי המחשב) יהיה לי כדאי ללמוד פיזיקה ברמה של 5 יח'. האם שווה להתאמץ ולקחת קורס ביואב גבע(נגיד) של פיזיקה 5 יח'?, או שזה לא משנה לקבלה לאוניברסיטה וצריך רק פסיכו גבוה וממוצע גבוה בבגרויות...?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אנשים יקרים, אם מישהו הזמין אי פעם מוצר מ-NewEgg או מ-ZipZoomFly והשתמש בשירות של מסטופ כדי להביא את המוצר לארץ אשמח אם יוכל לענות לי על השאלה הבאה: איך למען השם אמורים למלא את הפרטים כדי להזמין מהאתרים האלה? הם שניהם מבקשים כתובת לקוח שתהיה תואמת את כתובת החיוב של כרטיס האשראי. לא ניתן לעקוף את זה כי לפי מספר כרטיס האשראי ניתן לדעת לאן נשלח החשבון בעולם - ומכיוון שאני שולח למסטופ את המוצרים ולא אליי לישראל, הכתובת לא תואמת את כתובת החיוב בבנק של כרטיס האשראי שלי ולכן לא ייעבדו את הזמנתי. איך יוצאים מהפלונטר הזה למישהו יש מושג בבקשה + תחנונים. תודה לעונים. אם מישהו יכול להמליץ על אתר טוב בארה"ב (למחשבים כמובן) שלא עושה כזה כאב ראש - תבוא עליו הברכה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. מי שמכיר את הנושא,יודע שזה ציוד לא זול ולכן אני מחפש מקום אמין (מדובר בציוד בטיחות,כך שאמינות היא מעל הכול) לרכוש בזול ציוד סנפלינג (גלישת צוקים) כמו ריתמות,אמצעי חיכוך,טבעות אבטחה,חבלים וכיוצא בזה ... תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Bear Cub,

להשאיר אותכם במתח... הנה הלינק: http://www.israeliposters.co.il/index.php?action=show&section=15&PHPSESSID=a39f6fa628a812db0d9e1196ae34a984&PHPSESSID=a39f6fa628a812db0d9e1196ae34a984 זה אמיתי אני מניח.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Ym92,

חמשת הראשונים שיענו נכונה יזכו באחד.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Jaman,

לפי מה שהבנתי השיטה של הבחינה השתנתה ויש מאגר חדש של שאלות, ולא יודע מה עוד.. אם כן אז בטח כל הספרים כבר לא עדכניים והכי כדאי ללמוד רק מהאינטרנט. עכשיו השאלה היא מאיזה אתר? "למד"? מישהו יכול להמליץ? (ספציפית מי שכבר עבר את התאוריה במתכונת החדשה שלה)

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. זה לא נקלט הספר של לחמן עובר על זה בכלליות

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by J0n1,

אני צריך להכין משהו טוב לשני הילדים האלו, אבל שום דבר גאוני לא עולה לי לראש. יש לכם רעיונות? ;D

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by שוקו,

טוב, לא ידעתי אם לשייך את זה ללימודים בגלל שזאת שאלה פשוטה לא למדתי סטטיסטיקה, ואין לי יותר מידי זמן\כוח לחפש חומר רציני. שאלתי- לדוג' יש לי 30 מכוניות בדקתי 5 וגיליתי ש2 תקולות. מה הסטייה שלי? ז"א 40% פלוס מינוס X%. איך אני מוצא את X? כמובן הנחות הגיוניות שאין קשר בין התקלות, אני מניח שX תלוי בחלק היחסי שדגמתי בתודה ואהבה אפלטונית

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. ב 21 לחודש יוצא (ברוך השם) הדיוידי של הטרילוגיה הכי טובה שנוצרה אי פעם בתולדות הקולנוע (אל תחרבשו לי על שר הטבעות האשכול הזה לא מיועד לשטויות הילדותיות האלו). אני מנסה לאסןף שמות של חנויות שימכרו את זה הכי זול (בין אם זה און-ליין או חנות רגילה). בינתיים מצאתי בוואללה שופס 269 שקל אבל משלוח דואר. הכי זול שמצאתי זה בלייזר קלאב 259 שקל (לא כולל משלוח). קדימה אנשים

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים