כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ליקנות שעון יד דיגיטלי אבל יש היום כ ז ה מבחר ענקי שאני ממש לא יודע מה לבחור, אז חשבתי שתוכלו להמליץ לי לקנות שעון שאפשר להשיג אותו פה בארץ, ושלא יהיה מהסדרה G-SHOCK של קסיו... ראיתי שעון של POLAR שהתצוגה שם היא על גבי רקע שחור ואהבתי את זה, אבל מה? זה שעון שמיועד למדידת דופק ואני לא צריך את זה תודה מראש
-
- 61 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מענין אותי מאוד לדעת כמה גיגה\טרה שוקל HW ? אני מבין שלא תגידו לי בדיוק אז אם אפשר תגידו לי בערך לא הלכתי לצור קשר כי משום מה שאלתי בעבר כמה שאלות ולא ענו לי עריכה: אם מסיבות מובנות אתם לא רוצים להגיד ...אז בוא נקח לדוגמא את hometheater.co.il כמה אתר כזה צריך לשקול ?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי הזעת יתר בכפות הידיים ובבית השחי ונמאס לי מזה, עיינתי בפתרונות ברשת וראיתי שאפשר לעשות ניתוח. אבל ראיתי שיש גם אנשים שבגלל הניתוח יש להם זיעה מפצה בחלקים אחרים בגוף ולכן אני לא יודע אם כדאי לעשות את הניתוח... יש פה מישהו שעשה את הניתוח או מכיר מישהו שעשה ויכול לספר רשמים ואם כדאי לעשות?
-
- 36 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מוצר כלשהו ואני רוצה לדעת מה הרוחב שלו לפני שאני קונה. הפרטים שהצלחתי להשיג באתר היצרן הם: 190L X 268H X 378D כל מה שמצויין כאן זה גובה,אורך ועומק.. מה אני מפספס ?
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
*כותרת* הפרויקט צריך להתבצע בסביבת האינטרנט (C#) עד מרץ 12. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האמת שאני לא . חשבתי על זה קצת , בעידן של הסמרטפונים , היום לכל אחד יש בטלפון שלו סיסמאות ל : - דואר אלקטרוני -פייסבוק -חשבון בנק -כרטיסי אשראי/PAYPAL /כל אמצעי תשלום אחר מה קורה אם הטלפון הולך לאיבוד/נגנב? פעם היה מדובר רק באיבוד של כמה מספרי טלפון , עוד כמה הודעות ובמקרה הרע כמה תמונות שמאוד אהבנו.. מה אתם אומרים בעיניין ?
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי יש לי באבו שנת 96 אוטו בובה שאני מת עלייה הבעיה היא שאין לה סאןרופ בגג יש לי קורה אחת באמצע וכל השאר זה פח כמובן השאלה שלי היא כזאת האים לפי חוק מותר לי לעשות סאןרופ (רק במיקדימה אני רוצה , ובלי לחתוך את הקורה או משהו) פשוט לעשות לפניה.. יש לי את הכלים והזמן , ובישבילי זה בדיוק כמו לעשות חלון במארז למחשב.. ואני גם נורא נורא רוצה לעשות , השאלה שוב האים מותר ? האים יש איזה פרוצדורה שאני צריך לעבור או משהו ? אני רוצה לעשות חלון שלא נפתח ולא עולה פשוט חלון (ולא להתחיל להגיד לי שיהיה נזילות וחולי וחולי , אני יודע מה עושים) למישהו יש ניסיון בנושא?
-
- 59 תגובות
- 13.4k צפיות
-
-
אני בקרוב עובר לגור בקנדה והאנגלית שלי לא משהו(כיאלו האוצר מילים שלי קטן). אני צריך ורוצה לדעת אנגלית בצורה טובה ומיקצועית ורציתי לדעת אם אפשר לילמוד איך שהוא דרך המחשב בחינם. יש דבר כזה? זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הצהרתי על כוונותיי להחזיר באגט שחיממתי במיקרו ועמיתה שלי הזדעזעה. למה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קודם כל לא ידעתי לאן בדיוק להשים את זה אז אם יש צורך העבירו, תודה עכשיו תראו, קיבלתי היום כבל שיחתקי איתו קצת העברתי תמונות מוסיקה, ואז הגיע הקטע המעניין, התקנת סקין חדש, פעלתי לפי מדריך, אם יש צורך אציין, ואין לימושג איך נמחק לי הסקין המקורי, עכשיו כדי לאפשר את החדש, צריך לשנות בהגדרות .. אם יש למישהו E1000 ויכול לתת לי את רצף המקשים לתפריט "התאמה אישית" -- "תצורת מסך" או אם מישהו יודע איך לתקן את זה, אשמח מאוד, תודה רבה רבה
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
ערב טוב! היום הזמנתי טכנאי להתקנה של ציוד כלשהו שלא אפרט כאן. קבענו לשעה מסויימת. לאחר איחור של שעה התקשרתי אליו והוא אמר שהוא מתעכב וזה יקח עוד שעה שעה-וחצי. לאחר שעתיים מהמועד שנקבע התקשרתי פעם שניה והוא אמר שוב שהוא יתעכב לעוד כשעה שעה וחצי. לאחר כמעט שלוש שעות התקשרתי אליו פעם שלישית ושאלתי אותו מתי הוא מגיע, הוא אמר שהוא יתעכב שוב, לא הופתעתי, ואמרתי לו שאני רוצה לבטל את ההזמנה. הטכנאי אמר שאי אפשר לעשות זאת כי כבר הזמנתי טכנאי ואני אמור לשלם על הזמנתו. מה הוא החוק לגבי משך זמן ההמתנה לטכנאי והאם אני אמור לשלם משו למישו בכלל? (כל העיסקה נסגרה בטלפון). תודה רבה רבה לכל העוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה המצב , לכל מי שמבין , היה לי היום טסט שני ומתחילת הטסט הטסטר רצה להכשיל אותי , קודם כל הוא אמר לי לפנות שמאלה ברגע האחרון בצומת , הפנייה בוצע בהצלחה ואני נכנסתי לנתיב כמו שצריך ופניתי שמאלה, לאחר שהוא ראה שהוא לא הצליח להכשיל אותי בצומת ההיא המשכנו לנסוע לאחר מכן הגענו לצומת "רועשת ביות בכביש מהיר בעל שני נתיבי נסיע ונת"צ , הטסטר 10 מטר לפני הצומת אמר לי לפנות שמאלה לנתיב לפנייה שמאלה כאשר אני נסעתי בנתיב הימני והנתיב השמאלי היא בעל תנועה רבה . בדקתי שיש לי מקום והתחלתילפנות ואז הוא סובב לי את ההגה ימינה בטענה שמה אני עושה שאין לי מקום לפנות , ולאחר שנייה הוא סובבה את ההגה שמאלה כאשר הנתיב השמאלי היה רועש ונכנסנו על הזנב של אוטו אחר . שאלתי אותו למה הוא עשה את זה א…
-
- 27 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
חברה של אמא שלי מגיעה לארץ ושאלה מה אני רוצה שתביא לי אז זה צריך להיות לא גדול משו שימושי שהחיר שלו בארץ ממש יקר יחסית למחיר בחול מחכה להצאות 600 דולר גג
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחר מבחן על הנושא הזה ולא הקשבתי כל כך בשיעור כשהמורה לימדה אותו התרגיל: מצא את שיפועי המשיקים לגרף הפונקציה y=0.5x²-x בנקודות: א. (2,0) ב. (0,0) ג. (0.5-,1) תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בהצלחה לכולנו במידה ויקרה משהו בסוף
-
- 22 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי,אם שיטור קהילתי פונה אליי בטענה שעל הדלקת אש בפרסיה בשבת אני אקבל קנס! אז מה הקנס שאני אמור לקבל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
תכלס אני מחפש את הגירסה של SCOTTI DOSN'T KNOW כשהם נכנסים למועדון בברטיסלבה.... תודה מראש איתן
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. נא להצביע. חשוב לציין שאם הגדרתם למחשב להיכנס למצב שינה אחרי זמן מסוים, זה נחשב שאינכם מפעילים אותו 24/7.
-
- 87 תגובות
- 14.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=-781163969053975339&q=m+coupe
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
רק בישראל, מה לעזאזל נראה לכם שאתם עושים ?!?!?!?!?! :bash:
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לשמוע המלצות לתיקי צד / כתף. הגודל צריך להיות איפשהו בין גודל של פאוץ' לבין גודל של תיק "רגיל". משהו לשים בו דברים קטנים כמו ארנק, טלפון, משקפיים, מפתחות, איזה נגן וכו'. אם הוא יכול להכיל מחשב נייד - הוא גדול מדי. למישהו יש נסיון עם תיק מסוג זה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש גנב סידרתי בספורטק....!!!!!! ראו הוזהרתם!! הוא גנב שתי מכוניות לחבר שלי ועוד הרבה מכוניות להרבה אנשים..... שאני מכיר!!!! הוא 1.72 שיער שחור חלק יש לו קעקוע של שמש על היד!! הבנאדם בא אלייך ושואל אותך עם הוא יכול להצטרף ובאותו זמן הוא מנססה לחפש מה הוא יכול לגנוב!!! הבנאדם מסתובב תמיד עם כדור כדורסל ועם פלאפון ביד!!! זה משהו מטורף!!! תיזהרו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :police: :police: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :pissed: :nono: :auto: :auto: מצטער על כול האייקונים זה פשוט מתיסכול!!!
-
- 34 תגובות
- 2k צפיות
-