עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. קיבלתי אתמול בדואר 'זימון למבחני התאמה לקראת גיוס לחיל המודיעין' ורציתי לדעת פרטים בקשר לזה? האם המבחנים קשים\האם שווה ללכת? וגם אם הזימונים נשלחים בצורה רנדומלית או נקבעים לפי הראיון האישי או הקב"א שלי? תודה לכל העונים.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. מת לראות את מלחמת הכוכבים כמו שאמורים לראות את זה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. יש לי שאלה למומחים, לא ידעתי באיזה פורום לשאול את זה אז אשאל פה. יש לי שואב אבק קטן שמשמש גם כמפוח שרכשתי בזמנו מזיגזג. אחד מהעובדים בלוג'יק פיסי (שם קניתי את המחשב הנוכחי) אמר שאם זה עובד על חשמל לא כדאי להשתמש בזה כי זה יכול ליצור חשמל סטטי ולגרום נזק לרכיבים (מקווה שהבנתי את ההסבר שלו נכון). האם מה שהוא אמר נכון או שאפשר להשתמש במפוח ללא חשש אפילו שזה עובד על חשמל? אודה לכל עצה בנושא. תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Doctor Robert,

היי, אני לומד עכשיו לבגרות במתמטיקה - 3 יח' לימוד. אני לומד עם מורה פרטי פעמיים בשבוע, כל שיעור שעתיים. הספקנו לעשות את היחידה הראשונה והשנייה תוך פחות משלושה חודשים. המטרה שלי מההתחלה הייתה לעשות 5 יח' לימוד עד גיל 18 (אני עוד חודשיים בן 17). העניין הוא, שאם נמשיך בדרך הזאת, דרך 3 יח' ל-4' יח' ואז ל-5' יחידות, סביר להניח שכל הבגרות תקח יותר מהזמן שנותר לי. אני חושב שזה בזבוז זמן לעבור דרך 3' יחידות ו-4' יחידות עד שאני מגיע ל-5' יח' , אם ניתן ישר לגשת ל-5' יח'. המורה שלי אומר, שעדיף קודם כל לעשות בגרות ב-3 יח' כדי שקודם כל תהיה לי בגרות, ובמידה וארצה להמשיך ואבין את הנושאים, ללכת ליח' יותר מתקדמות, במקום לגשת מההתחלה ל-5' יחידות ולהיכשל בהן ולבסוף, להישאר ללא בגרות. …

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני צריך צלילים של מחיאות כפיים ומשהו כמו של קהל שעומד בהופעה עם שריקות וזה.. ושהם יהיו כמה שיותר ארוכים.. אם למישהו יש קבצים כאלה או מכיר אתר שאני יכול למצוא בהם משהו דומה אני אודה לו. יכול להיות שיש לכם איזה שיר מהופעה ושם לפני השיר או בסופו יש קטע ששומעים את הקהל ואפשר לחתוך, זה גם יעזור לי.. תדוה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. מי שמכיר את הנושא,יודע שזה ציוד לא זול ולכן אני מחפש מקום אמין (מדובר בציוד בטיחות,כך שאמינות היא מעל הכול) לרכוש בזול ציוד סנפלינג (גלישת צוקים) כמו ריתמות,אמצעי חיכוך,טבעות אבטחה,חבלים וכיוצא בזה ... תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. החלטתי לקנות נרגילה קטנה עכשיו ראיתי ב- nargila.co.il יש שם נרגילה גובה 18 ס"מ מתברגת והכל ב-50 ש"ח וכזאת אני רוצה רק שאני לא יכול להגיע להרצליה.. לעומת זאת ליפו אני יכול להגיע ושם אני מניח שגם יש כאלה. רציתי לדעת אם מישהו כאן יודע: א. חנות שבטוח יש בה כאלה? ב. עד מתי בערך פתוחים כל המקומות של הנרגילות? ג. באיזה אזור יש ריכוז טוב של חנויות שאפשר יהיה לראות?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by tom123,

7200 סמק נפח מנוע.. מישהו יכול להגיד לי כמה הוא עולה בארץ ומה הדגם שלו? תודה לכם.!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Clicker7,

שלום ! אני רוצה להזמין פלאפון לאמא שלי אבל הבעיה היא שהוא עולה 760 שקל בערך וזה קצת בעייתי לעשות את זה בתשלום אחד יש אפשרות לחלק את זה לתשלומים לפחות ל2 תשלומים שווים ?? תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by שוקו,

טוב, לא ידעתי אם לשייך את זה ללימודים בגלל שזאת שאלה פשוטה לא למדתי סטטיסטיקה, ואין לי יותר מידי זמן\כוח לחפש חומר רציני. שאלתי- לדוג' יש לי 30 מכוניות בדקתי 5 וגיליתי ש2 תקולות. מה הסטייה שלי? ז"א 40% פלוס מינוס X%. איך אני מוצא את X? כמובן הנחות הגיוניות שאין קשר בין התקלות, אני מניח שX תלוי בחלק היחסי שדגמתי בתודה ואהבה אפלטונית

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by J0n1,

לא מעט כלים עברו לי בין הידיים והפסקתי אחרי שבוע, אבל הפעם אני רוצה ללמוד באמת. אני חושב ללמוד כינור או חצוצרה, את האמת אני רוצה יותר כינור אבל יש לי חצוצרה בבית ויהיה נחמד ללמוד לנגן קצת ג'אז. השאלה אם 18 זה לא מאוחר מדי להתחיל ללמוד נגינה, ואם לא אז מאיפה אני מתחיל (אני מעדיף ללמוד לבד בבית) אם למישהו יש נסיון עם אחד הכלים האלו אשמח לחו"ד

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שאלה קצת מוזרה שלא מצאתי לה תשובה בגוגל. אם מישהו מוכן לעזור אודה מראש. אני צריך מין תחנת מזג אוויר קטנה, מד לחות, ברומטר ומד חום.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היום לקוח הביא את המחשב שלו והתלונן על רעש ממאוורר המעבד כשפתחנו ראינו את הזוועות הבאות [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. דגם ספציפי יהיה k750i של SE. השאלה כמובן מתייחסת לארץ.. ואם אפשר להצמיד מחיר, תודה! (ואגב, להגיד "במזרח" לא עוזר ) ושאלה שניה, האם יש ייבואן רשמי לSony ericsson בארץ? ואם כן, האם הוא יישפאר? או ייבואן אחר?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Rammler1983,

יהיה נחמד אם תכנסו לאתר ואח"כ תשימו את ההתכתבות שלכם עם "אלוהים"... http://igod.ua.tc/ שלי לדוגמא: Me: hey, what a nice day God: You've got my full attention. it is a nice day. Me: yes... God: Next question? Me: wanna f***? God: Please don't be so rude

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by SpiritKnight,

בשרות?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Sman,

http://upsitedown.shipper.co.il/anim/rest40.html :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Oztriker,

היי, אני רוצה לקנות את הקינדל ויש לי כמה שאלות. קודם כל לפי מה שהבנתי, אמזון לא עושים משלוחים לארץ, אז יש לי את האפשרות שידידה תשלח לי את המוצר מארה"ב. 1.נכנסתי לאתר שלהם והזנתי את המוצר,מן הסתם אני צריך להזין כרטיס אשראי. יש לי אמריקן אקספרס, האם זה אפשרי? ואם כן אז איך עושים את ההמרה לדולרים? הבנק? או שאני צריך לעשות את זה לבד? 2.שאךה נוספת בקשר למכס, אני לא כל כך יודע איך זה עובד... אני חייב לשלם על כל מוצר ששולחים לי או שיש הגבלות? אם יש למישהו המצלות איך עושים את ההזמנה בדרך הנוחה ביותר, אשמח לשמוע...

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום אני התקבלתי לעבודה חדשה . אני גר בהרצליה . אני מעוניין להגיע לעבודה החדשה ללא רכב. אני יודע שיש רכבת לנתבג ורציתי לדעת אם אפשר להגיע משם לאיירפורט סיטי בעזרת אופניים חשמלים או קורקיטנט?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. שלום לכולם, דבר ראשון אני מדבר בשביל חברה שלי... היא קצת לחוצה מהתפקיד הסבר בהמשך... קודם כל, שאלה ראשונה שלי מופנת לאלה שמכירים בצורה אישית/עוסקים בתפקיד- הייתי רוצה לדעת מה התפקיד אומר? אבל ממש מבחינה יומיומית? לא בשמות מפוצצים ושטויות. האם משמעות התפקיד להיות טכנאי רשת המחשבים של הצבא?! קשה לי להאמין כי בכל זאת הם עוברים 3 חודשים הכשרה, וחותמים שנה קבע. אבל השאלה באה כדי להרגיע את החברה.... בכל מקרה, אני אסביר לכם קצת את המצב- אפשר להגיד שחברה שלי היא אדם אייכותי. ממוצע הציונים שלה נושק ל100 והיא קיבלה מיונים לכל הדברים המעניינים (תלפיות, שחקים וכו') כולל מספר דברים סודיים שאני נמנע מלרשום, אך בכולם היא קיבלה תשובה שלילית- ולא מכיוונן שאינה מסוגלת, פשוט בראיונות האישיי…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by LastForOne,

אני יודע שטחנו כבר את הנושא הזה, אבל זה כל הזמן משתנה. נכון לעכשיו, איזה חנות הכי מומלצת? אני מחפש חנות מקצועית, זולה, עם מגוון רחב מאוד של חלקים, ושיש לה סניף באיזור חיפה...

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. המצב היום הוא כזה שאם אתה לומד לתואר ראשון במקצועות רגילים כמו תקשורת,סוציולוגיה,אנתרופולוגיה,פסיכולוגיה,קרימינולוגיה וכו' אין באמת מה לעשות עם זה לאחר שמסיימים. מה גם שתחומי הלימוד באוניברסיטאות ובמיוחד בעירי חיפה מצוצמצם ביותר ואף גובל בשעמום. טיפוס עם ראש ריאלי אני לא ולכן גם לימודי הנדסת משהו,ראיית חשבון וכו' לא מתאימים לי למעט כלכלה/מנהל עסקים שאני חושב שכן יכולים להתאים לי. לאחר מכן מגיעה השאלה: אוניברסיטה או מכללה? במכללות יש יותר חוגים או נקרא לזה שילובים מעניינים לתואר ראשון מאשר באוניברסיטה אך שוב מדובר במכללה וזהו חסרון. את של האוניברסיטאות כבר צייניתי למעלה. אני יותר מתעניין בעיצוב תעשייתי,עיצוב גרפי,ארכיטקטורה,צילום. אך כדי ללמוד משהו מהנושאים הללו יש צורך בה…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. בית"ר אכזבה. ועכשיו בחזרה לנושא-שיעמם אז החלטתי לעשות קומיקס "דרך הבולבול" פרק א'... ומצטער על הליטוש האומלל,לא היה לי סבלנות לעבוד על הקומיקס בפוטושופ,אז עשיתי הכל בMS PAINT 2 הדמויות המצוירות נלקחו מקומיקס V^2 [של VGAMES] ככה שעל הדמויות המצוירות-הקרדיט המלא הולך לאביב אור [שראויה לציון לשבח על הציורים המדהימים שלה] NJOY הנה פרק א': http://img436.imageshack.us/img436/6594/dickhead1bqf9.png והנה פרק ב': http://img475.imageshack.us/img475/6094/finadickheadbjy0.jpg מצטער שהאיכות בפרק ב' ירדה מבחינה וויזואלית-נאלצתי להמיר את הקובץ לJPEG בגלל הגודל העצום של הקומיקס... [וזה עדיין תופס יותר מחצי מגה בייט גם אחרי ההמרה] בכל מקרה-הקומיקס עצמו צוחק על מייקרוסופט ועל …

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by LermanIsUberCool,

בבקשה תמחק את הפוסטים שהועברו, אני לא רוצה ששיר תראה אותם.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by bengi,

כתבתי ספרים בעברית ב- Cisco CCNA ו- Ubuntu Linux אם יש דרישה, צורך בשוק לספרים כאלה? תודה רבה...

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים