עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by o07,

בתיכון לא למדתי טוב, ואני אחרי צבא משפר בגרויות. (תלמדו אל תהיו כמוני טיפש ) לא היה לי מקצוע מורחב, עכשיו אמרו לי שהכי קל זה לעשות גיאוגראפיה וזהו לגמור עם זה. חשבתי דווקא בגלל שאני רוצה ללכת ללמוד תואר ראשון במחשבים (מדעי המחשב) יהיה לי כדאי ללמוד פיזיקה ברמה של 5 יח'. האם שווה להתאמץ ולקחת קורס ביואב גבע(נגיד) של פיזיקה 5 יח'?, או שזה לא משנה לקבלה לאוניברסיטה וצריך רק פסיכו גבוה וממוצע גבוה בבגרויות...?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Fighter,

ה19 בספטמבר, אני לא מאמין שכחתי את זה ARRRRRRRRRRR!!!!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Domovoi,

http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-9114,00.html הסרט הבא זיעזע אותי עד העצמות .מדובר על ילדה בארצות הברית שנחטפה בגיל 11 לחייה,חייה אצל החוטף 18 שנה! ואף ילדה לו ילדים (שתי בנות). במקרה הזה באמת שאני מרגיש שהמשטרה היתה חסרת אונים. לא לבעלי לב חלש.. :'(

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by ccc,

התיק: מוכר שלח לי מוצר מסויים מארה"ב בUSPS עם מספר מעקב. USPS כנראה איבדו את החבילה, המעקב מראה שזה יצא מארה"ב לפני חודש וחצי ומאז כלום. המוכר אמר שהוא יברר, ואמרתי לו שאני מוכן לחכות שבוע לתשובה של USPS. המוכר עדיין לא קיבל שום תשובה, וגם אם יקבל, הרי לא הולכים להגיד לו הנה זה פה בוא תקח... יגידו לו שזה אבד ותתחיל פרוצדורת ביטוח של שנתיים וחצי בשביל ה100 דולר האלה. פתחתי תיק בפייפאל בטענה שאני שילמתי ולא קיבלתי כלום, ואני לא אחראי להתעסק עם ביטוחים של הדואר, אלא רק לקחת את המוצר בסניף ולחתום. אני מבקש REFUND מלא ושהוא יתעסק לבד עם הפשלה של הדואר של המדינה שלו. האם PAYPAL יכולים לדחות לי את התיק ? האם זה הגיוני שאני אקבל REFUND ?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. *כותרת* הפרויקט צריך להתבצע בסביבת האינטרנט (C#) עד מרץ 12. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום!! יש לי בעיה מוזרה בטלוויזיה ובשידורים של יס. ברגע שמדברים ליד הטלוויזיה עם הפלאפון אז השידורים נדפקים ונתקעים, וברגע שאתה מנתק זה חוזר לעצמו. בדקתי את זה כמה פעמים וזה נכון. זה קורה רק בטלוויזיה אחת בבית. אני לא משקר עליכם למישהו יש מושג למה

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Guarding angel,

היי שמתי הצעה על מכשירים מסוג N95 \ SONY ERICSSON C902 (סכום ממש ממש מגוחך) במידה וזכיתי האם המוכר יכול לבטל את המכירה עקב הסכום הנמוך? ומה הכוונה במוצר MINT ?

8. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

אתחיל עם שלוש. למה המשיח לא הגיע? כי התאילאנדים אכלו לו את החמור!!! מה זה ירוק ענק ונראה פרפקט על ערבי? [glow=green, 2, 300]טנק![/glow] אמא ובנה הקניבליים הולכים להם ברחוב, פתאום, הבן רואה כמה דובים יוצאים מבית הכנסת אז הוא שואל את אמא : "אמא, מי אלה?" אז האמא עונה : "אלה? אוכלי כשר...". ROFLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Lev-UFO-Child,

:s05:

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by genia,

בעקבות הצלחת התוכנה הקודמת ובעקבות בקשתו של yonir אני פותח את הת'רד הזה לגבי שחרור גרסא 2 לתוכנה שלי למי שלא זוכר זאת תוכנה לצפייה ברוב המצלמות של איילון בו זמנית. קודם כל לפי בקשתו של יוני,הפכתי את הכפתורים של מצלמה 8 וניתן להוריד את הגרסא עם הכפתורים במיקום הנכון מפה: http://rapidshare.com/files/58425170/ayalon2.rar עכשיו,עוד כמה הצעות שקיבלתי הן לשים את המצלמות לפי הסדר שלהן באתר ולהוסיף את כולן(כתבתי את התוכנה לפני הרבה זמן,מאז נוספו עוד מצלמות). אם מישהו יוכל להגיד לי(יוני?) באיזה סדר לשים אותן-זה יעזור לי כי אני לא בטח ש=איך לשים אותן. עוד משהו זה -אולי מישהו רוצה להתנדב להכין איזה עיצוב נחמד לתוכנה . אם יש לכם עוד הצעות לשיפור התוכנה תרשמו אותן פה ובסוף אני אעלה א…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by zelig192,

אני מעוניין לשלוח חבילה שמכילה HD עם חומר (data) לברצלונה. האם מישהו מכיר חברת שילוח אמינה על מנת שהHD יגיע ליעדו כאשר המידע נשאר שלם. כסף אינו מהווה בעיה או מכשול.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by elerock,

אני רוצה להקים מעבדה בבית,בדקתי באתר רשות המיסים מהן חובות הרישום שלי ולא מצאתי שום דבר. רציתי לדעת אם אני צריך לשלם מס כולשהו על התיקונים? חבר אמר לי שאני צריך להירשם כ"עוסק זעיר" או משהו בסגנון אבל לא ממש הבנתי. אשמח אם מישהו יכול לעזור בנושא..

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by TECHDATA,

אני מנסה להשיג אותם כבר כמה חודשים הם נעלמו " מספר אינו מחובר " יבואן של חומרה והוא רשום באתר של ECS שנציג רשמי ממש מוזר http://www.ecsusa.com/ECSWebSite/W2B/WhereToBuy.aspx?MenuID=26&LanID=10&AreaID=6&CountryID=95&TabID=1&ln=1

14. Started by NiTRo37,

יש לי מחר מבחן בלשון,ויש לי בעיה עם כמה דברים: שיכול עיצורים הידמות מלאה אני מקווה שמישהו יוכל להסביר לי על זה. תודה ;D

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Iko89,

כלב נובח חתול מיילל ציפור מצייצת אריה שואג סוס צוהל ופיל ?? (זה לא חידה, אני מחפש תתשובה..)

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by nuctornal wisdom,

מישהו עשה? יכול להמליץ על מקום מסויים?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. רקע: אני מנוי לחברת פלאפון, בחודש האחרון התקשרתי אליהם 3 פעמים בערך כדי לברר על שדרוג המכשיר, לא סגרתי כלום עדיין. לפני 5 דקות בשעה 9:55 הפלאפון צלצל והמספר היה חסום, עד עכשיו שום דבר לא חשוד. אני מרים את הפומית, אני מזהה קול של אישה צעירה, אומרת שהיא מחברת פלאפון, ת'אמת נשמעה לי כמו אחת שעובדת בשרות לקוחות. היא פונה בשמי הפרטי: "שלום אוהד, אני מחברת פלאפון" היא שואלת אותי אם ההורים שלי ניתקו לי את השיחות יוצאות, אני שואל אותה : "למה את שואלת?" היא אומרת שהיא רואה משהו מוזר, כי בצג מחשב רשום שהשיחות יוצאות חסומות ומצד שני אני מקיים שיחות בלי בעיה, אני אומר לה שההורים לא ניתקו שום דבר, אז היא אומרת לי לבדוק את העניין בשעה הקרובה. עוד לא הספקתי לדבר היא כבר אמרה לי "בכל זא…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. הידעתם שמותג אדידס קיים עוד לפני המאה הקודמת? בזמנו היו הולכים בגאווה עם הטיקט באוזן. הידעתם שהרעיון הראשוני של היוונים היה להכניס מטוס טרויאני? אך הם לא הצליחו להנחית אותו. אם פעם שאלתם את עצמכם מדוע טום קרוז תמיד מביט בגובה העיניים ולא מתנשא על 'נמוכים' ממנו, אז הנה התשובה...

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Lev-UFO-Child,

שלום יש למישהו המלצות לשירים ברוסית>?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום. היו כמה שירים בסרט "יחצ'ן המסיבות" שמאד אהבתי רציתי לישאול אם מישהו יכול להביא לי את רשימת שמות השירים שהיו בסרט *במיוחד השיר בו הגיבור (Van) רץ כדי להגיע לבחינה האחרונה בזמן, וגם השיר בסיום ליפני הכתוביות שVan פוגש את הבחורה בסוף, במסיבה, השיר מתחיל במילים "Helo helo..." Thanks ועם אנחנו כבר כאן, אז אולי גם תוכלו להמליץ לי על סרט בסיגנון דומה שאהבתם (קומדיה כמובן)

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by HoLy4EvEr,

כמה זמן לוקח עד שהחזר יכנס בתוקף אחרי שקיבלתי אותו בפייפאל? למשל קניתי משהו ממוכר מסויים ואז ביטלתי ובקשתי החזר...אחרי כמה דקות הוא החזיר לי את הכסף וקיבלתי הודעה בפייפאל שהכל עבר בהצלחה...השאלה היא מתיי אני אמור לראות את הכסך שחזר בכרטיס אשראי שלי? יום עסקים?ככה זה עובד או שבדרך כלל זה ישר חוזר לכרטיס תוך כמה דקות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. מאחר ש-GTA קיבל ביקורת קשה על היותו משחק אלים, מציג קונאן אובראיין גרסה יותר ידידותית של המשחק: http://youtube.com/watch?v=0kgo0VXGixk http://www.youtube.com/watch?v=JXGSwx29EjI http://www.youtube.com/watch?v=0mOwIcBuyYw http://www.youtube.com/watch?v=J-_7SRKPmzQ

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by arkadur,

לכל החיילים שביננו, יש מחר כנס קצינים ראשון המתקיים במז"י יש למישהו מושג איך מגיעים לשם? איפה זה נמצא? אם זה הכרחי - אני יוצא מכיוון ירושלים אם יש למישהו לינק לאתר המכיל מפה למקום - אני מאוד אודה לו שבוע טוב לכולנו

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by avi2014,

שלום לכם. אני מעוניין להזמין כמה מוצרים מהאתר של נייקי. עכשיו הכל הולך חלק עד ההזמנה, בייחוד בקטע של המספר טלפון. כל מספר שאני לא מקיש שם הוא נותן לי שגיאה. יש איזה קידומת מסויימת שאני צריך לתת שם? מישהו פעם הזמין מהאתר שלהם?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לקנות שולחן במחשב לא משנה לי אם הוא יהיה מעץ/זכוכית העיקר- מה שיותר זול עדיף קודם כל סליחה על הציור הזה אין לי VISIO ובצייר קשה לי לעבוד הכחול זה המיטה הירוק זה ארון האדום זה המקום המיועד למחשב החץ זה הדלת נפתחת לבפנים אך לא מפריעה למיקום המחשב אני חשבתי שהשולחן יהיה על ה1.4 או חלק ממנו עם קצת עומק השאלה היא כמה צריך? ואיפה אפשר לקנות דבר כזה בזול? בנוסף אשמח להוסיף לשולחן מין כוננית מגירות למטה כזאת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים