כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אתמול בשעות הערב, יצאנו לבלות חמישה חבר'ה מהיחידה, נסענו ל"מקס ברנר" בהרצליה (מקום איכותי מאוד, ד.א), עברנו דרך בת-ים לאסוף את אחד מהחברים. אנו נוסעים צפונה ברחוב בלפור (אחד מהרחובות המרכזיים בעיר), התנועה מתהצרת ונהיית איטית להחריד, אנו מתקדמים אט אט עד שלפתע, ממש כמו מזבח, באמצע הכביש, חונה לה אופל קורסה משנות ה80 על שני נתיבים! ----------------------------------------- ------> | ---- ---- ---- ---- ---- ---- -- | ---- | ----------------------------------------- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---------------------------------------- *החץ מסמן את כיוון הנסיעה שלנו, הקו שפרוס לאורך בתמונה, הו…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, הקיץ הגיע ומשפחתי החליטה לקנות 4 מזגנים קטנים לחדרים.. 3 אנשי מקצוע המליצו אך ורק על אלקטרה, אבל אני עשיתי בדיקות משלי והבנתי שיש עוד אופציות בשוק ואולי אף יותר טובות.. מזגן מיטצובישי-לא נפוץ ויקר מאוד אבל הבנתי שזה המזגן הכי טוב שקיים היום. אלקטרה-המזגן הכי נמכר בישראל בהפרש גדול על כל השאר ומומלץ על ידי כולם+שירות שטוענים שהוא טוב.. LG-מזגן שככל הנראה המזגן האידאלי אבל הבנתי שהשירות של החברה בארץ+חלפים הם גרועים ביותר והמליצו לנו לא להתקרב אליהם.. מצד שני זה מזגן מאוד מתקדם, בעל עיצוב מדהים(גם חשוב) חוסך חשמל ויש לו מנגנון נגד שריפות,הוא מנקה את עצמו והוא מנטרל ריחות רעים וקרדית אבק הבית שאני אלרגי אלייה.. הוריי החליטו ללכת ככל הנראה על האלקטרה בגלל ההמלצות הגור…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם אי פעם חלמתם להרגיש חלק מסרט הוליוודי עתיר תקציב ואפקטים? עכשיו יש לכם סיכוי לעשות את זה - כחלק מהקמפיין הפרסומי עבור הסרט 'היום השלישי: התחדשות' (Independence Day: Resurgance באנגלית צחה) יש לכם אפשרות לחזות בהשמדה הוירטואלית של כל איזור בעולם, אשר בו קיימים צילומי Google Street View - כולל הרחוב והבית האישיים שלכם, במידה והוא קיים במאגר של ענקית הטכנולוגיה. אפוקליפטי משהו, אבל גם חביב בהחלט. http://www.independencedaymystreet.com/news/all
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחי הקטן (והגאון) לכלך תפלזמה (42), יש כתם של 2סמ"ר אבל במרכז וזה מה זה מעצבן!! \איך אני יכל לנקות את זה? אין בעיה של תקציב!
-
- 43 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא מצאתי ... זה קשה מכפי שחשבתי ! מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש שירים סטלניים, שקטים יחסית שעושים כיף להרגע כמו PIXIES - HEY לדוגמא. תודה !!
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא ממש מבין בהם, סה"כ אני צריך כרטיס אשראי בינלאומי ועם כמה שפחות עמלות. הנה הרשימה שהבנק שלי מציע, נהיה לי כבר סחרחורת מזה אשמח לעצות. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איפה לדעתכם כדאי לקנות מחשב חדש, לא בחנויות אינטרנט זיגזג, פלונטר, ספקרטום, החנות שאסור לציין את שמה וכו'. אבא שלי רוצה חנות, שיש למי לפנות, וללכת לחנות עצמה ויש כתובת לתלונות - גדולה ומנוסה... מה דעתכם על למיר? מישהו קנה אצלם מחשב ויכול לאשר לי שהם בסדר??
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המשחק 'כמה ולמה' נתן לי את ההשראה לפתוח את זה.. מי שלא מכיר את המשחק הזה והוא הרבה בפורומים, זהו חור בהשכלה חבר'ה. אבל בכל אופן לאלו שלא מכירים, אלו החוקים: נגיד והגבתי, הבא שיגיב יגיד עליי משהו וזה יכול להיות כל דבר.. 'מי שמעלי מושפע מהמארז שלו' כעקרון זה יכול להיות כל דבר.. טוב תתחילו, מכיוון שאני הראשון שמגיב אין מישהו מעליי אז אין לי מה להגיד עוד דבר (אם זה מנוגד לחוקים מצטער, אני עיינתי בזה לפני ואפילו הרצתי חיפוש פה ולא היה את הדיון יכול להיות שפספסתי מצטער)
-
- 36 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום נודע לי ששיבצו אותי בחיל ההנדסה, כמובן שדירגתי במנילה את חיל ההנדסה בעדיפות נמוכה מאוד ויחידות חי"ר אחרות בעדיפות הרבה יותר גבוה אבל כמו שרובכם כבר יודעים הצבא עושה מה שהוא רוצה בלי להתחשב במה שאתה רוצה. יש לי פרופיל 97 וקב"א 55+ (אני לא יודע אם זה 55 או 56 בגלל שאין לי קשרים בלשכת גיוס, אני יודע את הקב"א רק על פי זימונים שקיבלתי), הציוני דפ"ר שלי גם גבוהים אבל אני לא יודע כמה הם בדיוק, בכל מקרה הנתונים שלי מספיק טובים בשביל להתקבל ליחידות אחרות שדירגתי גבוה יותר. התחלתי לברר פרטים על חיל ההנדסה וגליתי שיש להם פלוגת רובוטים שנקראת "פלוגת הבזק" , השאלה שלי היא איך אפשר להגיע ליחידה הזאת? (דרך אגב הייתי במגמת מכטרוניקה אם זה משנה)
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פינקי, מפינקי והמוח סטימפי, מרן וסטימפי. את התמונות שיש ב"גוגל תמונות" אני מכיר... לא ממש עוזר. אני צריך תמונות ברזולוציה כמה שיותר גבוהה, עדיפות לפינקי לבד (בלי brain) ולסטימפי לבד (בלי ren), עדיפות גבוהה לתמונות על רקע אחיד/שקוף, כזה שאפשר לחתוך מהן רק את הדמות. אם מישהו מכיר מקור לתמונות האלה, גם בתשלום, אני אשמח. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יוהווו בעזרת השם אני הולך להיות ברמן..אם אני עובר את ההתלמדות. הביאו לי איזה תפריט אלאיסטר ללמוד..וקוקטלים..שאת חלקם אני זוכר מהקורס (לפני 4 חודשים בערך..) יש פה ברמנים או כל אחד אחר שיכול לתת טיפים מועילים?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי זימונים לפרוייקט שחקים חבצלות ורציתי לקבל מידע בנושא. אני יודע על הפרוייקט הזה רק עפ"י מה שקראתי בויקי... כמו כן, האם העובדה שיקבלתי את המיונים לזה מרמזת על כך שנפלתי מתלפיות? פשוט אמרו לנו שמיונים תלפיות (בשלב מסויים) מעכבים את כל המיונים האחרים בצה"ל... השלב האחרון שהייתי בו בתלפיות היה המבחנים (2K מתוך 10K). בקשר לשאלה הזאת, תענו רק אם אתם באמת יודעים. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על חוף קמפינג בכנרת, מקום ניתן לומר על רמה עם שמירה 24 שעות. חוץ מחוף לבנון, כי אחרי 12 בלילה נכנסים חמולות ועושים מסיבות, כלומר אין שומר בכניסה. יש לי כאן רשימה של חופים, אולי מישהו מכם יכול להמליץ על מקום יפה עם דשא שניתן להקים אוהלים. אנחנו חושבים לכיוון חוף גופרה, מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת לגביו? רשימה: http://www.ekinneret.co.il/site/search_category.asp?pa_cat=2
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ילדה שעברה תאונת דרכים ואיבדה את רגליה תמשיכו.....
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחריות, משלוח, הרכבה, אמינות החנות שביעות רצון כל דבר יעזור. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דרישות הבושם: *עד 300 ש"ח. *חייב שהריח שלו מהפנט נשים! דרישות הוואקס: *ידידותי לשיער. *מעמיד את השיער טוב, גמיש ונותן מראה טוב. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פעם היה בצד ימין בגוגל תמונות בחירת גודל (קטן בינוני גדול) או לפי פיקסלים. ועכשיו אני לא מוצא את זה. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש ערן.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני 180 סנטימטר, 85 קילו בן 27 - ורוצה להתחפש לצב נינגה! מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מנוי השנה לאחד מהם... הייתי מנוי ל-PC PLUS במשך שנתיים ואני די מתלבט אם להמשיך... בשנה האחרונה הם די אכזבו- יותר מידי כתבות שפנו לבעלי עסקים, ופחות לאנשים "רגילים". בנוסף חלק ניכר מהעיתון הוא סקירות, אבל לפעמים זה די משעמם לקרוא אותם אם אתה לא באותו חודש מעוניין לקנות מצלמה באלפי שקלים... PC MAGAZINE נראה לי יותר מעניין, אך הוא עולה כ-60 ש"ח יותר לשנה... אשמח לדעות בנושא, יש לי עד סוף השבוע להחליט... תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך להכין משהו טוב לשני הילדים האלו, אבל שום דבר גאוני לא עולה לי לראש. יש לכם רעיונות? ;D
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
לאחר כ-3 חודשים מאז בולמוס הקניות של גאדיימק החלטתי לראות כיצד הוא הצליח בבחירת החברות שאותן החליט לרכוש. האם הוא משקיע גאון ומחונן שיודע לבחור בקפידה עסקים מוצלחים עם עתיד הנסחרים בזול? או שאולי לא? אוסיף - גיאדמק קנה את החברה בקצת פחות ממה שהמניה הגיעה אליה. גאדיימק קנה מניות לפי שער של 241 שקל למניה. היום מניה שווה 130 שקל. הפסד של יותר מ-46%. מדד ת"א 100 לשם השוואה, ירד ב-9.17% באותה תקופה. מניית גילאון - גיאדמק קנה מניות לפי שער של 5.275 ש"ח למניה. היום מניה שווה 3.009 ש"ח. הפסד של 43% בערך. פטרו גרופ -גאדיימק קנה את החברה לפי שווי שוק של 150 מיליון דולר. היום החברה שווה 56.5 מיליון דולר. הפסד של כמעט 62.5%. גאדיימק בכישרון רב מאוד הצליח להפסיד המון כסף. כל מניה שה…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-