עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MatanFrenkel,

אני נוסע היום לעשות טסט לאוטו שלי, אבא שלי רשום כבעלים. יש לי ביטוח על האוטו והכל, השאלה אם אני יכול לנסוע לבד ולעבור טסט בלי אבא שלי. תודה לעונים, עניין הדחיפות הוא שהטסט היום..

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by k22,

זה ישמע מצחיק אבל זה ברצינות אני לא מצליח לשבת ישיבה מזרחית שהייתי ילד הייתי שם גם רגל על רגל היום אפילו מזרחית לא מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? מדריך/סרטון

3. שמתי לב (ובטח גם כולם פה כמעט שמו לב) שלאחרונה הרבה חברות כמו ASUS,RAZER,לוג'יטיק ועוד ועוד ועוד יוצאים עם הצהרות כמו "המשטח עכבר הזה מיועד במיוחד לFPS ויתן לכם תוצאות טובות יותר" "הכרטיס רשת הזה מהיר יותר וטוב יותר לRTS" וכו' וכו' נניח ונעשה הניסוי הבא: אם ניקח שחקן ברמה בינונית (לדוגמא אותי - מה לעשות לא יצא לי לשחק הרבה זמן כמו שצריך באופן מקצועי), לעומת מישהו שהוא שחקן מעולה (כמעט כמו הרמה של אלו בתחרויות , קצת פחות), ונשים את השחקן הבינוני על חומרה סופר מקצועית מכף רגל ועד ראש (לא יודע תבנו מחשב חלומות מתחילתו ועד סופו בתקציב של 50 אלף גם), ולעומת זאת את השחקן המקצועי והטוב נשים על חומרה בינונית פלוס (נניח עכבר לייזר או אופטי איכותי אבל לא הכי מדהים, מסך נחמד, וציוד…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by balon007,

מצד אחד שמעתי אנשים שאומרים שהם נדפקו עם חלקים משומשים או חלקים שלא עובדים... אבל מצד שני יש לי חנות ממש קרוב לבית וגם יש אחריות על הכל וגם זאת רשת גדולה אז אני מאמין שאם יהיו לי בעיות זה יסתדר. ובנוסף וזה הכי חשוב הכי זול שמה, יש דברים שאפילו בהפרש די גדול. מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. מישהו יודע מה נסגר עם פייסבוק ולאן נעלמו האלבומים של כולם מרשימת האלבומים? נעלם לי גם Mobile Uploads וגם אלבום Timeline Photos. הגישה היחידה לאלבום היא דרך הדפדפן כשנכנסים לתמונה ולוחצים בפינה למעלה על האלבום שאליו שהיא שייכת. באפליקציה אין שום גישה לאלבום. ממש הזוי. מישהו יכול לאשר שגם אצלו \ חברים שלו בפייסבוק זה ככה? (אני לא מצליח לראות אלבום Mobile גם אצל חברים אחרים).

6. Started by emil57,

אם אני עושה ניתוח לייזר בעיניים.. האם הפרופיל שלי יורד? כרגע הפרופיל עומד 97.. תודה לכל העונים.. יום טוב!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by subarel,

יש עונה 4? אין ? יהיו ספיישלים? משהו? כל מה שאני מוצא בגוגל זה מלפני הרבה זמן..

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by DJO,

קצת חדשות מעולם החומרה בישראל... פלונטר פותחת גם חנות אמיתית. היא תימצא באותו המקום שבו המשרדים והמעבדה שלהם נמצאת עכשיו ברמת גן. בנוסף לאפשרות לבחון שם חלק מהמוצרים וראות אוות בעיניים לפני קנייה תיהיה גם תצוגה של מחשבים ממש ישנים. כמסורת האתר המכוער של פלונטר: http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/store/store1.tmpl .

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Milk-Inc,

אתם צריכים ללחוץ על כפתור ה-start ואז ישר כשמגיע הצבע תלחצו על-stop זה בודק את זמן התגובה שלכם , השיא שלי זה: 0.141 (אני איטי...) הנה האתר : http://www.revelate-rock.com/reflex.htm ד.א תיכנסו לעמוד הראשי יש שם עוד דברים נחמדים....

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by oneq,

שלום, למי שמבין פה במקררים, מה עדיף לקנות, מקרר של LG או של Samsung?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. הייתה שם התיחסות יפה מאוד למעבדי ATHLON במדריך הקנייה שלהם... הזכירו את מיתוס המגה הרץ ואפילו אמרו שאתלון XP 1700 מבצע כמו פנטיום 4 2GHZ. כמובן לא הכל היה מושלם... אבל בהחלט שיפור מבורך.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. היום לקוח הביא את המחשב שלו והתלונן על רעש ממאוורר המעבד כשפתחנו ראינו את הזוועות הבאות [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. המון בהצלחה לכל הניגשים התכוננתי הרבה מאד מקווה להצליח הפעם!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by mawaros,

כמה הייתם לוקחים על ציור סקיצה (או כמה סקיצות) של לוחמים עתיקים, למשל אשורים, יוונים, ישראליים, כמו בתמונה למטה למשל: http://vnmedia.ign.com/screenshots/rota/71198734.jpg (צבע ושחור לבן) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by LermanIsUberCool,

בבקשה תמחק את הפוסטים שהועברו, אני לא רוצה ששיר תראה אותם.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. החלטתי לקנות נרגילה קטנה עכשיו ראיתי ב- nargila.co.il יש שם נרגילה גובה 18 ס"מ מתברגת והכל ב-50 ש"ח וכזאת אני רוצה רק שאני לא יכול להגיע להרצליה.. לעומת זאת ליפו אני יכול להגיע ושם אני מניח שגם יש כאלה. רציתי לדעת אם מישהו כאן יודע: א. חנות שבטוח יש בה כאלה? ב. עד מתי בערך פתוחים כל המקומות של הנרגילות? ג. באיזה אזור יש ריכוז טוב של חנויות שאפשר יהיה לראות?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by the red dragon,

קראתי את הכתבות ב WALLA לא הבנתי תגידו לי אתם על תשלחו לי לי כתבות יש שביתה???מחר הוא שלא?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אני ב-012 ויש לי מלא לאגים שאני משחק ברשת אני אשמח לדעת אם גם לאחרים שהם ב-012 אם יש להם לאגים והפינגים גבוהים למה זה משגע רצח יש מלא תקיעות אני רוצה לדעת אם יש את זה לאחרים ואם זה לא המקום המתאים אז תעבירו בבקשה זה חשוב לי לדעת כי אם כן אני עובר חברה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by masterb,

המציאות עולה על כל דמיון... [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Sweet_Tooth,

שמעתי על זה לפני כמה שעות עכשיו אני לא יכול שלא לחשוב על זה! סרטי אנימציה + מטריקס (הסרט הכי טוב שיצא) = דבר מדהים! אז כתבו מה שאתם יודעים עליהם והכי חשוב איפה אפשר להשיג אותם ובבקשה ללא ספויילרים כי שמעתי שיש להם קשר לעלילה של רילודיד החדש!

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Avi Levin,

השכנים מלמטה עושים שיפוצים אז הם חייבים להעיר אותי בכל יום ב-8!!! בעוד שבעקבות הנסיבות אני הולך לישון בד"כ מאוד מאוחר, ואני צריך את השינה שלי אחרת אני עייף במהלך היום. אני יכול לגרום להם להפסיק ע"י כך שאני פשוט מכוון את הרמקולים כלפי מטה ומפעיל את הפלייליסט שלי על full volume (הם כבר מבינים את הרמז), נראה לי שאני עוזר להם קצת עם שבירת הקירות ;D בכל אופן הבגרות שלי מחר בשעה 14:00 ואני רוצה לישון כמו שצריך, מה לאזעזל אני יכול לעשות בכדי שיפסיקו??!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by waizman,

צחי (com) נרשם לאתר! ונולד! ;D כמה מדוייק מצדך צחי בקיצור, המונמון מזל טוב ושאר חירטוטים, עד 120 מה"צ וקמ"ש, וכמיטב המסורת - שמנמנים! *בלי אפליות :smiliedisco1: :inlove: :ylsuper: :dance: ולסיום: :boid: אהמ... אופס... ;D התכוונתי לזה: :-*

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Albetron,

אנשים שמחפשים לקטר ולעשות דרמה על כל דבר מעצבנים בקטע בלתי נסבל

24. שלום אני התקבלתי לעבודה חדשה . אני גר בהרצליה . אני מעוניין להגיע לעבודה החדשה ללא רכב. אני יודע שיש רכבת לנתבג ורציתי לדעת אם אפשר להגיע משם לאיירפורט סיטי בעזרת אופניים חשמלים או קורקיטנט?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים