כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
ערוץ יוטיוב של יוטיובר בשם בוגי עם יותר ממליון רשומים נסגר לחלוטין בגלל שמישהו השיג את המספר טלפון שלו. לא מוסבר איך, אבל אני מניח שבאמצעות ה2 FACTOR SECURITY וזה שהוא מקבל SMS לאישור, היה אפשרי פשוט לשנות את הסיסמא אם אתה יכול לקבל את הSMS של המספר איכשהו. נשמע הגיוני? כבר שמעתי ש 2 FACTOR SECURITY עם פלאפון זה לא הכי בטוח, אבל אוליי זה אפילו יותר מזיק. אפשר לעשות 2 FACTOR SECURITY עם האפליקציה הזו של גוגל נראה לי... אז בעצם הסיסמא לא משנה ברגע שאפשר לשנות אותה עם 2 FACTOR SECURITY?
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
גם אם לא עשה שום עבודה? נניח לקוח הזמין טכנאי מחשבים לביתו ופתאום התחרט ולא ביצע את התיקון, הגיוני שהלקוח ישלם עבור הביקור של הטכנאי?
-
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 4 followers
-
-
אני כנראה אתחיל ללמוד בשנה הבאה, עדיין לא עשיתי פסיכומטרי אבל בפרקי הסימולציות באנגלית אני מקבל ציון בסביבות 100 - 120 (מספיק בשביל להתקבל לאונ' אבל לא מספיק בשביל לקבל פטור מקורסים באנגלית). השאלה שלי היא כזו: מישהו יכול לתאר לי פחות או יותר מה בדיוק לומדים בקורסים האלה? רוב האנשים אומרים שצריך וכדאי להמנע מהקורסים האלה כמה שיותר. מהי תרומתם של הקורסים האלה לשיפור האנגלית אם בכלל?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סיימתי לאחרונה י"ג תכנה ולא נרשמתי לי"ד(וגם לא התקבלתי לבסמ"ח).. עכשיו המודיעין אמרו לי שהתקבלתי למסלול פרויקטנטים חודשיים לאחר שהלימודים בי"ד התחילו.. וגם אין לי בעיר מכללה שאני יכול ללמוד בה אז זה אומר שאני אצטרך לנסוע לתל אביב כל יום. הגיוס שלי הוא עוד פחות משבועיים אז אני חייב להחליט מהר. כדאי בכל זאת ללכת על המסלול הזה? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אז ככה לאחרונה גיליתי שאין לי מושג מה מידת הנעליים שלי. מפה לשם לאחר מדידות ובירורים גיליתי גם שאין מידה אחת אוניברסלית (או אפילו שתיים) לכן בסופו של דבר זה עניין של מדידות. ואז הבנתי שאני לא באמת יודע כמה מקום פנוי צריך להיות בנעל (תמיד נוצר מצב שאני מתלבט בין שתי מדידות שמרגישות טוב אך אני תמיד הולך על המידה הגדולה) בקרוב אני חוזר לרוץ והייתי רוצה שהנעל תהיה כמה שיותר מתאימה. כל המדידות שלי נעשו ונבדקו כמה פעמים על הרגל הגדולה. כל המדידות נעשו בערב. כל המדידות נעשו עם גרב ספורט דקה מאוד (כמעט ולא גורב גרביים עבות). המדידות התבצעו "י שרטוט קו מקיף מסביב לרגל ומדידות מרחק בקו ישר בין שתי הנקודות המרוחקות ביותר. כף רגל במנוחה: 25.7-25.9 כף רגל לאחר מאמץ של חמש דקות: 26.2-…
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום , לא יודע אם אתם מכירים אבל ישנו פרפורמר יווני מפורסם ששמו Yanni , ולדעתי הוא מדהים ! , אתן לכם טעימה מאחת המנגינות המעודפות עליי : ממליץ לשמוע החל מ 2:07
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש ב60 ש"ח - 80 ש"ח שאני רואה ברשתות כמו משביר לצרכן אבל יש די הרבה מותגים, דגמים ואני לא יודע מה לקנות. כמובן שאני רוצה משקל אדם דיגיטלי מדוייק עם איכות בינונית לפחות, כלומר שישרת לא פחות משנתיים... פה אני לר מכיר מותגים ולא יודע על איכות של משקלים: http://www.lastprice.co.il/Category.asp?q=%EE%F9%F7%EC+%E0%E3%ED&x=0&y=0 אם מישהו יכול להמליץ על מותג ספציפי, אשמח לשמוע! יום טוב.
-
- 12 תגובות
- 29.9k צפיות
-
-
שלום לכולם הקיץ הגיע , ואיתו כל הבני נוער שתויים או לא... יושבים על חומת בטון ליד בניין המגורים שלי עד היום, הם לא היו סרבני גיוס והתפנו מרצון אחרי בקשה. אך אני יודע שזה עניין של זמן עד שאני יתקל בנערים שיכורים שיסרבו להתפנות, אז לפני שאני עובר להשתמש בכלים הכבדים ( שברי זכוכית , גדר טיל , קן צרעות וכו) מרחתי גריז בסיסי על החומת בטון, לצערי תוך יממה הגריז התייבש ואפשר להגיד כמעט ונעלם האם אתם מכירים גריז שעמיד מספיק ברוח ובשמש ? או פיתרונות קלים אחרים תודה מראש.. ושיהיה לילה שקט
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום ! לא ידעתי באיזה פורום לשאול את זה אז חשבתי לשאול כאן... בעיקרון סיימתי קורס של טכנאי מחשבים לפני 4 שנים אבל לא הצלחתי להכנס לתחום... עכשיו החלתתי להתקדם טיפה ולקחת קורס יותר רציני וכזה שנדרש בשוק העבודה. ראיתי שיש ביקוש ל QA תוכנה, מתכנתי WEB, בדיקות תוכנה, JAVA, Dot.net, מנהל רשת, לינוקס, איש סיסטם, תשתיות, BI, DBA... חלק מזה זאת תוכנה וחלק חומרה... לא יודע מה עדיף מבחינת השוק ואיזה קורס ספציפי מומלץ ביותר... אשמח אם משהו יוכל לייעץ תודה.
-
- 12 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני וחברה שלי מתכננים לעבור לגור ביחד בדירת 2-3 חדרים(כולל סלון) ואני רוצה לדעת מכם, עדיף מניסיון, מה הוא חשבון מים / חשמל "נורמלי" (ממוצע?) לשני סטודנטים שלא נמצאים בבית הרבה, בדירת 2-3 חדרים, בלי מזגנים למינהם. תודה מראש לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 92.6k צפיות
-
-
היי אנשים,אני בקרוב נכנס לכלא לתקופה קצרה(אם אפשר להתרכז בשרשור ולא בדברים שוליים),וחשבתי שזה זמן טוב לגעת בספר אחרי שלא עשיתי את זה בחיים,גם ככה יהיה לי משעמם בכלא הצבאי אז למה לא להעשיר את הידע? ראיתי את 'צביקה ברגמן' בכמה הזדמנויות בטלויזיה,ראיתיי גם איזה ספרים יש לו פחות או יותר,אני רוצה המלצה ל-2 נושאים,האחד בקשר לבורסה,והשני בקשר לשפת גוף(סתם מחיטוט בספרים שהוא הוציא לאור ראיתי גם את הספר ''סודות שפת הגוף'',חשבתי אולי זה מעניין). שני שמות הספרים שאני כנראה אקנה הם:סודות שפת הגוף,והשני אני לא כל כך סגור בעיניין,יש לו לפחות 6 ספרים על הבורסה ,יש למישהו המלצות?(אני מתלבט אם עדיף ספר על הבורסה או את הספר 'עצמאות כלכלית' שראיתי אותו מדבר עליו בטלויזיה,מאוד התעניינתי ב…
-
- 12 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
היי יש לי מקלדת רגילה של לוג'יטק. אתמול החלטתי לנקות אותה (בפעם האחרונה שעשיתי זאת, שברתי כמה מהמקשים ונאלצתי לקנות חדשה). ניקיתי מבחוץ מה שיכולתי, לאחר מכן הוצאתי בעדינות את המקשים בעזרת מברג, ניקיתי והחזרתי. הפעם הכל הצליח, והכל נכנס וכלום לא נשבר. מה שכן ששמתי לב אליו זה שהממקשים החלו להיות נוקשים יותר כאשר אני לוחץ עליהם, לא כולם ולא בכל לחיצה. אבל מן נוקשות כללית כזאת. האם זה יכול להיות בגלל משהו שעשיתי או שזה כבר פסיכולוגי? חשבתי אולי לפרק שוב את המקלדת ולתת שימון קל אולי?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מתחיל באוקטובר הקרוב לימודים לתואר ראשון ובכך אשנה את הסטטוס בחיי מ"חייל משוחרר" ל"סטודנט". כרגע אני בבנק הפועלים, אבל הבנתי שבבנקים ה"קטנים" יותר דווקא יש תנאים טובים יותר ככלל ולסטודנטים בפרט. ה"דרישות" שלי מהבנק באמת מאוד מצומצמות: * עו"ש בלבד * פנקס שיקים אחד בשנה מקסימום * יכולת לבדוק מצב עו"ש באינטרנט * יכולת למשוך מזומן מכספומטים של בנקים אחרים ללא עמלה ונראה לי שזהו. אז אם מישהו יודע, מכיר, יכול לייעץ לגבי בנקים אחרים, גדולים(דיסקונט, לאומי וכו'), קטנים (יהב, ירושלים, מזרחי-טפחות וכד') ולגבי המעבר, אני אשמח שיחלוק קצת מחוכמתו
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז בניתי שולחן ומחשב.. אבל אין לי משהו רציני ונוח לשבת עליו. איפה אתם קניתם את כסא המחשב שלכם?
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני לא יודעת אם יש השנה יריד של מכוניות כי לא שמעתי כלום על זה למרות שיש דיבור על זה. מה זה בדיוק ואיך זה אמור להיות? ובכלל מישהו יודע על זה משהו?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לוותיקי הפורום בלבד (ומי שבכלל זוכר מפאת גילו המתקדם), המשחק המסורתי של יום כיפור חוזר... המשחק פשוט מאוד... נכנסים לאתר http://www.ayalonhw.co.il, בוחרים את המצלמה התחתונה במפה מימין (צומת וולפסון), מאתרים רכב ספציפי ומתחילים לרדוף אחריו עם המצלמות שפרוסות לכל אורך נתיבי איילון, עד מחלף הרצליה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/bruchim-c02361526/10815673?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_272&a=2022 האינסיטנקט הראשוני שלי הוא שזה בולשיט, וחיפוש בגוגל העלה את הפורומים האלה: http://www.gmtruckclub.com/forum/showthread.php/48658-Neo-Socket-Scam-or-Real#axzz27lNgyabl http://www.eevblog.com/forum/suggestions/please-review-the-%27neosocket%27-gas-saver/ מצאתי גם את המוצר בDX ב4.3 דולרים(*קצת* יותר זול מגרופון) ושם רוב הביקורות גם "רומזות" שזה סקאם... http://dx.com/p/neo-socket-fuel-economizer-for-car-save-fuel-gas-10-30-12v-52013?item=1 "פסק הדין הסופי" שלי הוא שזה סקאם, אלא אם למישהו יש התנגדויות?
-
- 12 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
היי עברתי לא מזמן לדירה שכורה קטנה בת"א. אני מעוניין לרכוש ספה פשוטה או משהו במקום ספה. ראיתי אצל מישהו פעם מעיין ספת "שאנטי" כזאת - שלד עץ פשוט וכריות פשוטות שיושבות עליו. מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה? אשמח להמלצות ולעצות - כאשר הכיוון העיקרי הוא גם חסכון בכסף וגם משהו שיהיה קל לנייד בעתיד. אני לא רוצה להוסיף כ"כ דברים לכבודה שלי, זה הופך לסיפור בעת העברות דירה.
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, הייתי אתמול בחנות prosport בת"א ברחוב החשמונאים ולאחר כל המדידות והבדיקות נשארתי עם שתי אפשרויות והן: saucony powergrid triumph 9 או brooks ghost 5 ושניהן היו נוחות לי באותה המידה ולכן אני שואל פה מה עדיף לדעתכם? דרך אגב ראיתי בכל מיני אתרי קניות שיש כבר triumph 10 אבל לא היה להם בחנות ואולי כדאי לי בכלל לקחת את זה במידה וזה כמו triumph 9 רק מתקדם יותר? נ.ב יש לי רגל neutral ואני מתכוון לרוץ על הכביש אבל אני מניח שאתם יודעים את זה בגלל סוגי הנעל שציינתי פה. תודה מראש לכל המגיבים
-
- 12 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא מיד אחרי, אלה במהלך השנה אחרי. כמה תפילות ביום? מה השמות? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, אני רוצה לספר לכם מקרה שקרה לי עם טקטיקבול בקישור הבא: http://www.indexportal.co.il/tacticball/ אשמח מאוד אם תעזרו לי להפיץ את הקישור במערכות הפורומים השנות ובפייסבוק לחברים תודה לכם. ותזהרו מהם
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-