כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
במקום לשאול אלף פעמים איזה חנות עדיפה, החלטתי לעשות סקר. אם היה כבר כזה בעבר, אני מתנצל מראש. אם מישהו רוצה להוסיף חנות לסקר, שיכתוב ואני אוסיף (למרות שהכוונה היא לחנויות הגדולות והנפוצות יותר). הסקר יתנהל עד יום רביעי בערב
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מזל טוב איתי ! יום הולדת שמח ומהנה שיהיה לך תודה על ההשקעה בפורום ובפרט, מודה לך תמשיך לעזור ולנהל כמו שצריך כחבר וחבר צוות האתר - wish you the best of the best
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל יום הפורום נתקע לאיזה שעה... או שהוא לא מגיב בכלל ואם הוא מראה סימני חיים אי אפשר לכתוב הודעות... כל פעם נותן את ה: The following error or errors occurred while posting this message: Your session timed out while posting. Please try to re-submit your message
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חושב על הזמנת מוצר מהחנות שהוא מעל 600 ש"ח,העניין הוא שאף פעם לא קניתי מהם מוצרים וגם לא הזמנתי ברשת מהחנות הזאת. מישהו יכול לתת לי חוות דעת על החנות?האם הם אמינים,והאם מישהו הזמין מהם מוצרים ברשת?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני נמצא בדילמה קטנה ואשמח אם תוכלו לעזור.אני עובד כרגע בחברת היי טק גדולה ורוצה לעשות תואר במדעי המחשב. אני מתחבט האם לעזוב את החברה ולנסות באוניברסיטה או ללכת לאיזה מכללה ולשלב את זה עם העבודה. מדובר בחברה עם אפשרויות קידום רבות, כמו כן כשאסיים ללמוד אני כבר אהיה עמוק בהיי טק ויהיה לי יותר קל. מצד שני אני תוהה האם באמת אפשר להצליח לעשות תואר עם ציון טוב במקביל לעבודה וגם לנהל חיי חברה נורמלים. אשמח לשמוע עצות, ועל הדרך - מכללות טובות למדעי המחשב. תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
ראיתי את ההבדלים במחירים בין אתרים מחו"ל לבין אתרים מהארץ ..30-40 אחוז הבדל לפחות בזכרונות שבדקתי...{אני מעוניין בעיקר לקנות זכרונות מחו"ל} אז אם אפשר שאנשים שרכשו חלקים מאתרים מחו"ל וקיבלו את זה לארץ במצב טוב ובלי בעיות...אם תוכלו לתת לי לינקים זה יהיה נפלא... תודה רבה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סיימתי לראות כרגע את הסרט הזה בHOT ולדעי מדובר בסרט משובח מאוד מה אתם חושבים על הסרט הזה?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם מישהו קנה פעם מאתר amazon.com? כי אני רוצה לקנות נגן MP3 שמצאתי באתר אבל אני לא יודע אם זה בטוח לקנות משם או לא.. האם מישהו ניסה?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שיתן תמיכה לגב במיוחד כי זה חשוב לי.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מי,לדעתך,מנצח מבין השניים?מי חזק יותר?מי לוקח? מוחמד עלי-עם כישוריי האגרוף הנדירים שלו,או סופרמן-איך שאנחנו רואים אותו בסרטים,עם הכוחות העל אנושיים שלו?
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זוהר שמות וארא : פתח רבי אבא ואמר כי אז אהפוך אל העמים שפה ברורה לקרוא כולם בשם ה' לעבדו שכם אחד.וכתיב והיה ה' למלך..ביום ההוא יהיה ה' אחד ושמו אחד. רבי יוסי ורבי חיא היו הולכים בדרך.אמר רבי יוסי לרבי חיא מדוע אתה שותק ?,הרי הדרך לא נתקן אלא בדברי התורה. התעלף רבי חיא ובכה ,פתח ואמר "ותהי שרי עקרה אין לה ולד" אוי על זה אוי על אותו זמן שהולידה הגר את ישמעאל (אבי אומות ערב) אמר לו רבי יוסי מדוע ? והרי הולידה אחר כך והיה לה בן גזע קדוש. אמר לו אתה רואה ואני ראיתי, וכך שמעתי מפיו של רבי שמעון דבר ובכיתי. אמר לו מה הוא? אמר לו אוי על אותו זמן, שמפני ששרה היתעכבה כתוב "ותאמר שרי אל אברם...בוא נא אל שפחתי .." ועל כן עמדה השעה להגר לרשת את שרה גבירתה ,והיה לה בן מאברהם . ואברהם…
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגעתי ל: sin(180-2a) = 1.5*sin(a) איך אני מוצא את הזווית a?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשבתי אולי יש ... בכל מקרה . יש ?!
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://upsitedown.shipper.co.il/anim/rest40.html :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
בסרטון הזה (ששמו eeK!) יש קטעים מדהימים של יכולת מכל מיני תחומים כמו: סקייטבורד, משחק פינג-פונג, טטריס, משחקי מחשב, חבורת צרפתים שקופצים מגגות, יויו ועוד.... הלינקכפתור ימני->שמירה בשם\save target as) http://www.fegis.nu/index.php?id=6&D=6&F=6&M=0 עריכה: הלינק כנראה שבור, אפשר להוריד את הסרט מהדף הזה: http://www.fegis.nu/index.php?id=6&D=6 אחרי הרשמה קצרה לאתר
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
א. בבחינה הוצאתי 86, בלי להתאמץ יותר מדי (רות שמלה לשלטון!), אם אינני טועה, זו אחת בחינות הבגרות האחרונות שעשיתי במסגרת הגמנסיה, באופן אינטרני. ב. הפסקתי להתכונן לבחינה יומיים לפני - ההשקפה שלי בנוגע להכנה לקראת בחינת בגרות היא כזו : מה שלא נכנס לראש'ך עד לילה-שניים לפני הבחינה, כבר לא ייכנס. קריעת תחת יומיים-יום לפני זה סתם Overkill. ג. עצתי הכללית היא להירגע, לקחת את הבחינות בפרופורציה ויהיה בסדר, אם אפשר לצאת קצת לנקות את הראש לפני הבחינה, מה טוב.
-
- 31 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
??? שלום אני מחפש כבר הרבה זמן דפי נתונים לגוק micrel y22758c כדי לתקן של או לשכפל .. אני ישמח אם משהו יעזור לי אפילו אם יש גוק דומה לו או שהוציאו משהו חדש תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעתי גם שהכרוםבוק אמור להיות משודרג לכלול את חנות פליי
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
בתיכון לא למדתי טוב, ואני אחרי צבא משפר בגרויות. (תלמדו אל תהיו כמוני טיפש ) לא היה לי מקצוע מורחב, עכשיו אמרו לי שהכי קל זה לעשות גיאוגראפיה וזהו לגמור עם זה. חשבתי דווקא בגלל שאני רוצה ללכת ללמוד תואר ראשון במחשבים (מדעי המחשב) יהיה לי כדאי ללמוד פיזיקה ברמה של 5 יח'. האם שווה להתאמץ ולקחת קורס ביואב גבע(נגיד) של פיזיקה 5 יח'?, או שזה לא משנה לקבלה לאוניברסיטה וצריך רק פסיכו גבוה וממוצע גבוה בבגרויות...?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול בשעות הערב, יצאנו לבלות חמישה חבר'ה מהיחידה, נסענו ל"מקס ברנר" בהרצליה (מקום איכותי מאוד, ד.א), עברנו דרך בת-ים לאסוף את אחד מהחברים. אנו נוסעים צפונה ברחוב בלפור (אחד מהרחובות המרכזיים בעיר), התנועה מתהצרת ונהיית איטית להחריד, אנו מתקדמים אט אט עד שלפתע, ממש כמו מזבח, באמצע הכביש, חונה לה אופל קורסה משנות ה80 על שני נתיבים! ----------------------------------------- ------> | ---- ---- ---- ---- ---- ---- -- | ---- | ----------------------------------------- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---------------------------------------- *החץ מסמן את כיוון הנסיעה שלנו, הקו שפרוס לאורך בתמונה, הו…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://solair.eunet.yu/~kimy/cstrike/images/cstower.jpg
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-