עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Lost Spirit,

אני מאוד מתעניין בנושא לאחרונה ורוצה לקחת את זה יותר קדימה, לפתוח תיק דמו ולרכוש ניסיון על אמת [בערך, דמו בכל זאת דמו]. ואשמח לעזרה וטיפים של אחרים במידה וירצו לעזור.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by AsD[eyal],

תודה לצוות hwzone שעזר לי לבחור http://img80.imageshack.us/img80/8094/mini2spja1.jpg http://img80.imageshack.us/img80/4007/minisubjv6.jpg זרקתי תמדפסת למטה ופיניתי מקום לsub הסקסי הזה

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. סיימתי לראות כרגע את הסרט הזה בHOT ולדעי מדובר בסרט משובח מאוד מה אתם חושבים על הסרט הזה?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Y.k,

שלום. אני מחפש איזה שיר ישן מפורסם .. לא זוכר ת'קצב ולא את הליריקס .. מה שאני כן זוכר זה שיש קליפ בשחור לבן כזה .. ויש איש שהולך ברחוב ונתקע באנשים וזקנים וכל מיני .. מי שמביא לי את השם מלך ! (או מלכה לפי הסטיות שלו .. ) תודה מראש .. !

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Ewingum,

השאלה ממצאת את עצמה נ.ב. לא היה ולא יהיה פה שום ערנב (לא בעברית, לא באנגלית ולא באמהרית או כל שפה אחרת) כיוון שתרד זה נגוע בטומאה התת-ערנבית בשם "מקצוע צרפתית"

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. מת לראות את מלחמת הכוכבים כמו שאמורים לראות את זה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by yambtz,

היום אני חוגג 18, אז אתמול אבא שלי לקח אותי ליום של צלילות בעקבה. יצאנו מהבית באילת ב 8 בבוקר, עברנו את הגבול לירדן, ועלינו על מונית למועדון צלילה. לא נתקענו בגבול ולכן היה לנו איזה חצי שעה לחכות. אחר כך כשהגיעו שאר הלקוחות, עלינו על הסירה שלהם. הסירה שאנחנו היינו עליה נקראת "יסמינה" והיא למעשה שימשה בעבר גוררת. עכשיו, אחרי שיפוץ מדהים הם הסבו אותה לספינת צלילה עם קומת שיזוף, מקום למיכלים ולציוד, שמו מערכת סאונד, הוציאו ממנה חצי מהמשקל והחליפו תיבת הילוכים. בקיצור, עשו בית ספר לכל הערסים שחושבים שספוילר ואגזוז לחץ זה מגניב. אחרי שכל הציוד והמיכלים הועברו לספינה יצאנו לדרך. פה אני חייב לציין שהדגל הירדני שבנו שם ענק. ענק הכוונה שהתורן 180 מטר. לא קולטים את זה עד ששטים לידו…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום. היו כמה שירים בסרט "יחצ'ן המסיבות" שמאד אהבתי רציתי לישאול אם מישהו יכול להביא לי את רשימת שמות השירים שהיו בסרט *במיוחד השיר בו הגיבור (Van) רץ כדי להגיע לבחינה האחרונה בזמן, וגם השיר בסיום ליפני הכתוביות שVan פוגש את הבחורה בסוף, במסיבה, השיר מתחיל במילים "Helo helo..." Thanks ועם אנחנו כבר כאן, אז אולי גם תוכלו להמליץ לי על סרט בסיגנון דומה שאהבתם (קומדיה כמובן)

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Mesatla,

http://www.bug.co.il/dutyfree/ just

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Doctor Robert,

היי, אני לומד עכשיו לבגרות במתמטיקה - 3 יח' לימוד. אני לומד עם מורה פרטי פעמיים בשבוע, כל שיעור שעתיים. הספקנו לעשות את היחידה הראשונה והשנייה תוך פחות משלושה חודשים. המטרה שלי מההתחלה הייתה לעשות 5 יח' לימוד עד גיל 18 (אני עוד חודשיים בן 17). העניין הוא, שאם נמשיך בדרך הזאת, דרך 3 יח' ל-4' יח' ואז ל-5' יחידות, סביר להניח שכל הבגרות תקח יותר מהזמן שנותר לי. אני חושב שזה בזבוז זמן לעבור דרך 3' יחידות ו-4' יחידות עד שאני מגיע ל-5' יח' , אם ניתן ישר לגשת ל-5' יח'. המורה שלי אומר, שעדיף קודם כל לעשות בגרות ב-3 יח' כדי שקודם כל תהיה לי בגרות, ובמידה וארצה להמשיך ואבין את הנושאים, ללכת ליח' יותר מתקדמות, במקום לגשת מההתחלה ל-5' יחידות ולהיכשל בהן ולבסוף, להישאר ללא בגרות. …

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by ModChiP,

שואל בשביל חבר.הנדסאי אלקטרוניקה שכבר שנתיים ו 4 בשירות שרוצה לצאת לקורס קצינים טכניים.הוא לא מעוניין להמשיך במסלול צבאי, אלא לעשות את המינימום של הקבע שמחייבים אותו ואז לצאת מהצבא.השאלה היא כזו1. בתור קצין שיצא מהצבא, עד כמה זה משפיע בראיונות העבודה העובדה שהיית קצין טכני?2. מה המינימום של הקבע שאתה מחויב לחתום?יש בכלל לטעם לצאת לקצונה טכנית אם אין כוונה להמשיך במסלול צהלי עד לפנסיה(בתאוריה)?את התשובות של החבר אני יעביר לפה.תודה על כל פיסת מידע שתוכלו לספק.

12. Started by R0ck,

למי שמטיל ספק, התמונה אמיתית לחלוטין!

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. ראיתי את ההבדלים במחירים בין אתרים מחו"ל לבין אתרים מהארץ ..30-40 אחוז הבדל לפחות בזכרונות שבדקתי...{אני מעוניין בעיקר לקנות זכרונות מחו"ל} אז אם אפשר שאנשים שרכשו חלקים מאתרים מחו"ל וקיבלו את זה לארץ במצב טוב ובלי בעיות...אם תוכלו לתת לי לינקים זה יהיה נפלא... תודה רבה מראש

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by cleric,

אני גר בנשר, ישנתי באותו זמן והרגשתי את המיטה רועדת, הקטע הוא שבדיוק באותו זמן שמעתי דפיקות של פטיש מהשכנים למטה אז הנחתי שזה מזה והמשכתי לישון. (מחשבה מטופשת אני יודע, אבל זה היה תוך כדי שינה אז לא הייתי בדיוק מאופס ...) עכשיו נכנסתי לYnet וראיתי את זה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3473545,00.html עוד מישהו הרגיש?

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by waizman,

צחי (com) נרשם לאתר! ונולד! ;D כמה מדוייק מצדך צחי בקיצור, המונמון מזל טוב ושאר חירטוטים, עד 120 מה"צ וקמ"ש, וכמיטב המסורת - שמנמנים! *בלי אפליות :smiliedisco1: :inlove: :ylsuper: :dance: ולסיום: :boid: אהמ... אופס... ;D התכוונתי לזה: :-*

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Lost Spirit,

אז באיזה שעה בכלל הבגרות?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. כידוע, לא כל המוכרים באיביי שולחים לארץ, אני קונה מוצר מאוד מסויים ואני צריך לשלוח אותו לחברה שתשלח אותו לארץ. יש חברות מוכרות/מומלצות/אמינות וכו' שאתם מכירים? בבקשה לענות לי כמה שיותר מהר. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by pwntigo,

אז השאלה אומרת הכל, אם אתם משחקים אוןליין אז איפה. האם מישהו יודע על טורנירים\שולחנות בארץ? והאם מישהו רוצה לארגן שולחן פוקר בארץ?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. YNET היום

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by redead,

בזמן שאני מבקש להקליט תוכנית מסויימת מה קורה בפועל ? האם מה שקורה זה שנשלחת בעצם בקשה לשרתים של YES להוריד תוכן מסוים ונעשת תקשורת דו כיוונית או שמדובר בפעולה של הקלטה על הרדיסק שנמצא בתוך הממיר ובמקרה הזה גם לא נעשת שום תקשורת ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Liran -,

שלום, לפני כ-3 שבועות לאחר בדיקות רבות וועדה רפואית חוזרת בלשכת הגיוס הוחלט על הורדת הפרופיל שלי לפרופיל 45 רפואי (במקום 97 במקור). לאחר הורדת הפרופיל והיציאה האוטומטית משירות קרבי, המנילה אותה שלחתי איננה רלוונטית עוד ולכן התבקשתי למלא שאלון העדפות קד"צ בהקדם האפשרי. בשאלון אשר נשלח אליי הביתה הוצעו לי 3 תפקידים אשר אינם דורשים מיוני קד"צ בעקבות תאריך הגיוס ההולך ומתקרב (04.02.08), התפקידים המוצעים הם: 1. שירות בחיל האוויר והחלל - קוד תפקיד 7601. 2. שירות חובה במשטרת ישראל (שח"ם) - קוד תפקיד 7501. 3. שירות בתי הסוהר (שב"ס) - קוד תפקיד 7301. ברצוני להדגיש כי אף אחד מהתפקידים הנ"ל אינו מושך את תשומת ליבי באופן כזה או אחר, ולכן אינני יודע במה לבחור .. אני פשוט לא רוצה את …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by kdani,

מישהו יודע מה קרה לאתר הזה ? לא שלמו את החשבון לאמזון ?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by wow,

בבקשה,אתם מוזמנים לנסות: http://gamesir.enorth.com.cn/images/uploadfiles/1035420017IQ.swf

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Drek Boy,

איך אפשר לשלוח אסמסים חינם מהאינטרנט לפלאפונים? כמו באייסיקיו שיש.. רק באייסי נגמרו לי השליחות ובשביל למלא אותם צריך שישלחו לי אסמסים לאייסי וזה סתם יקר אז עונים לפלאפון. בקיצור יש איזו תוכנה שאפשר לשלוח דרכה חינם אסמסים?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.