כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
כן עוד דיון בנושא צבא, אז ככה, ביצעתי חיפוש כבר וקראתי אבל עדיין החלטתי לפתוח דיון. קיבלתי הזמנה לבוא למעין יום פתוח שמסבירים בו על העניין. אין לי יותר מדי מושג מה זה אומר, אבל כתוב ככה: לימודים מ1.9.08 עד 30.4.10 80% ממומן ע"י צהל לאחר מכן אני משרת במערך טכנולוגיה של חיל האויר. בקיצור כמו שאפשר לראות אין לי מושג מזה ואני כנראה ילך ליום הפתוח אבל אני רוצה לשמוע עצות אובייקטיביות יותר, לא סומך על מה שהצבא אומר. סך הכל הנושא די מעניין אותי ויש לי את הדרישות, אני בוגר פיסיקה ואין לי בעיות בשאר המקצועות, וכרגע אין לי אפשרויות טובות יותר בצבא (תותחנים/תצפיתן).
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בתיכון לא למדתי טוב, ואני אחרי צבא משפר בגרויות. (תלמדו אל תהיו כמוני טיפש ) לא היה לי מקצוע מורחב, עכשיו אמרו לי שהכי קל זה לעשות גיאוגראפיה וזהו לגמור עם זה. חשבתי דווקא בגלל שאני רוצה ללכת ללמוד תואר ראשון במחשבים (מדעי המחשב) יהיה לי כדאי ללמוד פיזיקה ברמה של 5 יח'. האם שווה להתאמץ ולקחת קורס ביואב גבע(נגיד) של פיזיקה 5 יח'?, או שזה לא משנה לקבלה לאוניברסיטה וצריך רק פסיכו גבוה וממוצע גבוה בבגרויות...?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חשבתי על זה, כמה פעמים חברים שונים בHWZ עוזרים לי. כמה פעמים הייתי תקוע בבעיה ובשניה פתרו לי אותה כאן. כל ההתייעצויות האפשריות. אז תודה. לכל מי שעזר לי. ואני מצפה מכל מי שייכנס לכאן שיגיד תודה. לא חייבים להגיד בדיוק למי. מספיק שמישהו ענה לשאלה ששאלתי בצורה יפה ולעניין, שידע שאני מודה לו, אפילו אם אני לא זוכר אותו בדיוק.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניסיתי לחפש ולא מוצא. יש מדריך טוב כיצד לנקות את המחשב בעזרת ספריי מגעים, הוספת משחת טרמית או כל דבר אחר? ניסיתי לחפש אבל רק מצאתי שיטות שלא מבריקות ב-100% את המחשב מראש אני מתנצל אם לא רשמתי במקום הנכון אני פשוט לא יודע איפה לרשום את ההודעה הזו.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחר אני יוצא לעבוד באיזה מפעל של אנג'ל איי שם באזור ת'א. הנסיעה היא משהו כמו שעה וחצי לכל כיוון כמובן שיש הסעה מסודרת,אבל לא משלמים כסף על הזמן הזה של הנסיעות. האם זה חוקי?,המזכירה הזאת של הכח אדם אמרה לי שבגלל זה משלמים לך 24 שקל..ואם זה 24 שקל אז אחרי השעה השמינית עדיין מקבלים 24 או שזה כבר יותר?(30 שקל?) עריכה:במקום לפתוח שרשור חדש אמשיך מפה. היום(ראשון)יצאתי עוד פעם לעבוד,בסדר ההסעה באה עליתי הכל טוב ויפה. היינו בסך הכל 5 עובדים,והיינו צריכים להיות יותר כי לא משתלם לכח אדם כלכלית לשלוח רק 5 בגלל שההסעה עולה הרבה כסף. בקיצור היום עבודה התבטל בסופו של דבר,שאלתי עכשיו בYNET בפורום של הדיני עבודה ומישהו הגיב לי שמה שקרה לי נכלל ב''חוק שעות עבודה ומנוחה'',אם הכח אדם לא מבי…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אנשים שמחפשים לקטר ולעשות דרמה על כל דבר מעצבנים בקטע בלתי נסבל
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קיבלתי מכתב מביטוח לאומי שמגיע לי החזר כספי מהם, ועל מנת לקבל אותו הם מבקשים שאמלא טופס שבו אני מציין את חשבון הבנק שלי. אני לא יודע איך זה עובד אבל הבנתי שאין להם שום יכולת למשוך כסף מהחשבון כאשר יהיה בידם את הפרטים שלו נכון? האם בכל זאת זה בטוח לתת להם את הפרטים האלה? אין לי בעיה לנסוע לסניף לקבל מהם צי'ק\מזומן את הכסף שהם חייבים לי. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חשבתי לרגע לשאול את קהל היעד מה אין כיום בחדשות והייתם רוצים לראות שקשור במחשבים ? אני אישית מחפש תחומים חדשים אז הרי לכם במה לרעיונות.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Milford Cubicle , אני לא מבין למה נעלת לי את הדיון על החברה..... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=427134.0 אם כבר, לפחות תסביר מדוע, ממש לא מובן מאליו. בחרתי שלפתוח ת'רד ולא לשלוח לך הודעה, כדי שכולם יראו. זהו פורום כללי, לידיעתך, ולכן זהו כן המקום לדברים כאלו. אני בטוח שמנהל אחר לא היה עושה את זה, ואם כן אני בוחר שרגלי לא תדרוך כאן עוד.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קצת חדשות מעולם החומרה בישראל... פלונטר פותחת גם חנות אמיתית. היא תימצא באותו המקום שבו המשרדים והמעבדה שלהם נמצאת עכשיו ברמת גן. בנוסף לאפשרות לבחון שם חלק מהמוצרים וראות אוות בעיניים לפני קנייה תיהיה גם תצוגה של מחשבים ממש ישנים. כמסורת האתר המכוער של פלונטר: http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/store/store1.tmpl .
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מספר 2! מספר 2! מספר 2! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3536862,00.html אני לא יודע מה יותר משכנע שאין תקווה למין האנושי, הכתבה או התגובות...
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בסרטון הזה (ששמו eeK!) יש קטעים מדהימים של יכולת מכל מיני תחומים כמו: סקייטבורד, משחק פינג-פונג, טטריס, משחקי מחשב, חבורת צרפתים שקופצים מגגות, יויו ועוד.... הלינקכפתור ימני->שמירה בשם\save target as) http://www.fegis.nu/index.php?id=6&D=6&F=6&M=0 עריכה: הלינק כנראה שבור, אפשר להוריד את הסרט מהדף הזה: http://www.fegis.nu/index.php?id=6&D=6 אחרי הרשמה קצרה לאתר
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם אינכם יודעים היום פוצצו גשר ליד כביש 1(באזור בן שמן) והיה נחמד.. הגענו לשם באיזה 6:20 (הפיצוץ תוכנן ל 6:30) ועלינו למעלה, דיברנו עם כמה אנשים מהעבודה(לא המפלגה ) ולקחתי את המצלמה שלי(איך אפשר בלי) ולקחתי כמה תמונות.. זה בטח יהיה בחדשות בערוץ 2 היום(היה צלם שלהם שם) ובעיתונים של יום ראשון גם אני חושב.. אבל הפיצוץ היה מזה חזק ולמדתי משהו אחד.. אפילו שיש משטרה שחוסמת את הכביש ישראלי ינסה להכנס לכביש(ראו תמונה) ולתמונות! התמונות לא יצאו באיכות כל כך טובה בגלל שהרחיקו אותנו כל כךשהייתי צריך להשתמש בזום האופטי אבל חפיף תמונה ראשונה של הגשר לפני הפיצוץ עוד תמונה של הגשר לפני הפיצוץ החכמולוג שניסה להכנס לכביש ^ היה קטע מצחיק עם זה... פתאום אנחנו רואים מכונית נכנסת ל…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי שמתי הצעה על מכשירים מסוג N95 \ SONY ERICSSON C902 (סכום ממש ממש מגוחך) במידה וזכיתי האם המוכר יכול לבטל את המכירה עקב הסכום הנמוך? ומה הכוונה במוצר MINT ?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מנהלים, פתחתי את הדיון פה, כי בסופו של דבר הדיון הזה מתאים לפורום ניידים, פורום אחסון, ופורום רשתות, אז בעייתי לבחור לאן כידוע לרוב האנשים שיש מחשב נייד, ומחליטים לשדרג את הכרטיס רשת, אין להם מה לעשות עם הכרטיס רשת לאחר מכן או מי שקונה מחשב עם SSD אשר מחובר לMINI PCI-E (כמו בNETBOOKים) ומחליט להחליף אותו, אז הוא נתקע עם הכונן הזה ללא שימוש או כל אדם אשר רוצה לרכוש במחירים זולים בחו"ל כרטיסי MINI PCI-E לעומת הכרטיסים הרגילים. (לדוגמא INTEL 5350 שהוא DRAFT-N + WIMAX או INTEL 5300 שהוא DRAFT N, או כל מיני שרידי SSD של אנשים שרוצים למכור וכו'). מצאתי סוף סוף חנות בחו"ל שמייצרת מתאמים מMINI PCI-E לPCI-E X1 (החריץ הנחמד שבדרך כלל לא בשימוש במחשב נייח) אז הייתי רוצה לדעת,…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ביום שבת בערב ב6 וחצי קיבלתי 3 גימלים מתי אני צריך לחזור לבסיס? ביום רביעי בבוקר?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, למי שמבין פה במקררים, מה עדיף לקנות, מקרר של LG או של Samsung?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תביאו לכאן הוכחות משוערות שהאמריקאים לא נחתו על הירח ( תמונות , וידאו)
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייתה שם התיחסות יפה מאוד למעבדי ATHLON במדריך הקנייה שלהם... הזכירו את מיתוס המגה הרץ ואפילו אמרו שאתלון XP 1700 מבצע כמו פנטיום 4 2GHZ. כמובן לא הכל היה מושלם... אבל בהחלט שיפור מבורך.
-
ראיתי את ההבדלים במחירים בין אתרים מחו"ל לבין אתרים מהארץ ..30-40 אחוז הבדל לפחות בזכרונות שבדקתי...{אני מעוניין בעיקר לקנות זכרונות מחו"ל} אז אם אפשר שאנשים שרכשו חלקים מאתרים מחו"ל וקיבלו את זה לארץ במצב טוב ובלי בעיות...אם תוכלו לתת לי לינקים זה יהיה נפלא... תודה רבה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
בכמה צריך להיות הציון בבגרות גבוה יותר מהמגן כדי שישקלו לבטל אותו?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום למוכר שאני מעונין לקנות יש בקורות טובות 99.7 חיוביים ומ 4500 פידבקים המשחה לפי הרשת עוזרת לריפוי צלקות mederma מכיון שמדובר במשחה שאני מורח על הגוף אני שואל מה אתם אומרים ? עוד דבר המשחה נמכרת בזול יחסית לאתרים שמוכרים אותה טוב אני רואה שאנשים לא עונים . קניתי אני מאמין שיהיה בסדר[br]פורסם בתאריך: 15.10.2010 בשעה 21:25:05 שאלה נוספתהזמנתי נשלחה בשרות USPS המשלוח יקר ובנוסף על כל פריט התעריף עולה. לא היה אפשרות אחרת למשלוח האם יש אפשרות למשלוח זול יותר, חתיכת גניבה המשלוח הזה עריכה:אני בדקתי מחירים ואני רואה שהכל נע בסכומים כאלה כך שלא משנה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי חמש שנים של איסוף החלטתי להפוך את הטרוף למשהו רציני אני רוצה להקים מוזאון למחשבים ישנים יש לי כבר המון זבל אבל אני צריך עוד אז אם יש לכם כל מני דברים שונים ומשונים עוברים או מקולקלים....... עשיתי דף ראשוני באתר שלנו http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/museum/museum1.tmpl חסרים לי כל כך הרבה דברים כמו מחשבים של סינקלייר וכמה דגמים של אטארי ודראגון ואוריק ומחשבי MSX ולעומת זאת יש לי דברים כמו הליזה של אפל ומחשב עם כונן 8 אינצ' (כן. היה דבר כזה) ומחשב נייד עם טייפ ומדפסת מובנים. הרעיון הוא גם להפעיל את הכל אז לא אכפת לי לצבור כפולים. חלק מהציוד יהיה בתצוגה אצלנו מעוד שבועיים שלושה. אולי אפעיל את ה BBS שרץ על ה APLLE 2E שלי עם שני מודמים של 1200 באוד ? בק…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
(מתאים לכל הגילאים) http://www.dumpalink.com/media/1127035447/Camera_Mans_First_Day תראו איזה פנס נשאר לה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-