כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי מגן ברקים GPT דגם SC9L, להגנה על החומרה של המחשב שלי, שאליו מחובר רב שקע עם הרמקולים, המודם והמדפסת שלי. יש בו שני נוריות: אחת ירוקה (ברקים) ומתחתיה אחת כתומה (הארקה). הנורית הכתומה של המגן מרבה (כבר מלתכילה) מדי פעם לשנות את בהירותה. אך היום גיליתי כי היא כמעט ואיננה מאירה ובנוסף, בהירותה משתנית במהירות. האם זה מרמז על תקלה במגן הברקים וכי יש צורך להחליפו?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
העיצוב החדש פשוט גרוע, כאילו עצבו אותו לילדים בני 10-13 בלבד. אני בעד חזרה לעיצוב הישן.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי חברים. עד היום קיבלתי במשכורת תוספת אחזקת רכב. הרכב שלי מתחיל להראות סימני זיקנה ואני מתלבט האם לקחת רכב ליסינג מהחברה (נותנים אפשרות רק ליונדאי איוניק). ביקשתי מחשבת השכר סימולציית שכר ויוצא שאני "מפסיד" כ 3200 ש"ח בנטו כל חודש אם אני לוקח רכב חברה. מה דעתכם?האם הנוחות שווה את ההפרש (ומה באמת ההפרש בין עלות החזקת רכב פרטי לעלות הנ"ל?)? רק שביב מידע - כרגע אני משלם כ 1000-1200 ש"ח בחודש דלק (נסיעות לעבודה ומסביב).
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שיתן תמיכה לגב במיוחד כי זה חשוב לי.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יומן של כלב 8:00 : בונזו! הדבר שאני הכי אוהב! 9:30 : נסיעה באוטו! הדבר שאני הכי אוהב! 9:40 : טיול בפארק! הדבר שאני הכי אוהב! 10:30 : מלטפים אותי! הדבר שאני הכי אוהב! 12:00 : קיבלתי עצם! הדבר שאני הכי אוהב! 13:00 : שיחקתי בחצר! הדבר שאני הכי אוהב! 15:00 : כשכשתי בזנב! הדבר שאני הכי אוהב! 17:00 : ארוחת ערב ! הדבר שאני הכי אוהב! 19:00 : נתנו לי לשחק בכדור! הדבר שאני הכי אוהב! 20:00 : וואו! ראיתי טלוויזיה עם האנשים! הדבר שאני הכי אוהב! 23:00 : לישון על מיטה! הדבר שאני הכי אוהב! יומן של חתול יום מספר 947 בשבי השובים שלי המשיכו לענות אותי עם חפצים מרצדים מוזרים. הם סועדים ברעבתנות בשר נא, בזמן שאני ושאר האסירים מקבלים סוג של גרגרים יבשים. למרות שאני מוחה בבירור …
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קבלו מה מצאתי,זה מישחק שאתם צריכים לגלות בוא איך לעבור לשלב הבא! http://deathball.net/notpron ולא לא יקפוץ לכם משהו באמצא ויפחיד אותכם :-\
-
- 39 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן יאללה בואו נעשה טורניר הקפצת כדורגל.... ושימוש בMX500 נקרא רמאות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זוהר שמות וארא : פתח רבי אבא ואמר כי אז אהפוך אל העמים שפה ברורה לקרוא כולם בשם ה' לעבדו שכם אחד.וכתיב והיה ה' למלך..ביום ההוא יהיה ה' אחד ושמו אחד. רבי יוסי ורבי חיא היו הולכים בדרך.אמר רבי יוסי לרבי חיא מדוע אתה שותק ?,הרי הדרך לא נתקן אלא בדברי התורה. התעלף רבי חיא ובכה ,פתח ואמר "ותהי שרי עקרה אין לה ולד" אוי על זה אוי על אותו זמן שהולידה הגר את ישמעאל (אבי אומות ערב) אמר לו רבי יוסי מדוע ? והרי הולידה אחר כך והיה לה בן גזע קדוש. אמר לו אתה רואה ואני ראיתי, וכך שמעתי מפיו של רבי שמעון דבר ובכיתי. אמר לו מה הוא? אמר לו אוי על אותו זמן, שמפני ששרה היתעכבה כתוב "ותאמר שרי אל אברם...בוא נא אל שפחתי .." ועל כן עמדה השעה להגר לרשת את שרה גבירתה ,והיה לה בן מאברהם . ואברהם…
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עשיתי פסיכומטרי בלחמן 2009 וקיבלתי ערימה מאסיבית של ספרי לימוד. האם כדאי לשמור אותם למקרה שאח שלי או מישהו אחר יעשה פסיכומטרי בעתיד (לפחות שנתיים מהיום)? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני שנתיים, כשהייתי בן 16 פירסמתי אשכול כאן בפורום בבקשה לקבל מידע על יח' מחשבים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415406.0
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שתיהיה לכם שנת איכות, נטולת דיסאיכות ומועקות למיניהן.....
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מדמיין או שהרשת מוצפת באתרים כגון אלה: http://linkz.it/iLk שכדי להוריד קובץ נפתח לך 3 עד 5 שורות ושם חייב לבחור "במה אתה רוצה לזכות" ואז לתת את הפרטים שלך והסלולרי שלך עד שאתה לא עושה את כל התהליך הזה (למעשה מוסיף אותך לאיזה רשימת תפוצה של ספאם או ענערף מה) לא נותנים לך להוריד. אתרים אחרים נותנים לך להוריד את מה שאתה רוצה אבל אז שזה מסיים להוריד אתה מגלה שיש סיסמה וכדי לקבל אותה הם מפנים אותך בדיוק לסוג האתרים האלה.. אין דרך לעקוף את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום . לפני כמה ימים שידרגתי למהירות 12 מגה דרך הוט ובזק . הגלישה הייתה מעולה היייתי שם כמה דברים להורדה ועדיין הייתי גולש במהירות בכול האתרים . היום אחותי הייתה במחשב ופתאום התנתק האינטרנט ולא התחבר שוב. עד היום הייתי מחובר ללא חייגן כי פעם עשו לי חייגן וזה עשה רק בעיות . התקשרתי היום לבזק והם אמרו לי שבמהירות גבוהה חייב חייגן ואי אפשר להתחבר בלי (למרות שכמה ימים הייתי בלי חייגן והכול עבד) . שאלתי את הנציג שעזר אם יש דרך להתחבר בלי חייגן והוא אמר שלא והסביר לי איך לעשות חייגן . עכשיו הגלישה איומה לאתרים לוקח המון זמן להעלות וגם 3 פעמים האינטרנט התנתק באמצע גלישה ולא הצלחתי להיכנס לחייגן בשביל להתנתק ולהתחבר מחדש והייתי צריך לעשות ריסט . אבל עדיין המהירות של ההורדה מהירה …
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי אתמול כוכב הקופים גירסת 2001 לתומי חשבתי שהוא אכן הראשון . אבל לפי ויקפדיה משחק בו שחקן שרק נולד ב 71 כאשר כוכב הקופים הראשון יצא לאקרים 1968 . http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9B%D7%95%D7%9B%D7%91_%D7%94%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%9D אז גירסת 2001 היא בעצם סרט לחדש לגמרי ? מישהו מצא ברשת את כוכב הקופים הראשון (לא 2001 ) לצפיה אונליין עם תרגום ? תודה לעונים ושבוע טוב לכולם .
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נתחיל בהסבר מקדים קצר לפני כחודש קניתי מכשיר נינטנדו DSI ממישהו בחול ב85$, המשלוח עלה 37$ (יקר אין מה לעשות) ולקח והוא הגיע ב9/1/11 למכס חיפה לפי הבדיקות של מעקב משלוחים. כבר חשבתי שאני עומד להידפק (זה עוד יקרה בהמשך) ואצטרך לנסוע למכס חבילות חיפה בשביל לשחרר אותה. אבל אחרי יום בערך נכתב שהיא מועברת לדואר המקומי שלי, חשבתי שיהיה בסדר... טעות קשה כשהגעתי לדואר לאסוף את החבילה היה מצורף אליה דרישת תשלום של המכס על סך של 214 ש"ח!!! על בסיס הנחה שהמכשיר עלה 713 ש"ח (לך תבין איך הם מחשבים) על החבילה היה רשום יפה 85$ שאני מתרגם ל315 ש"ח במקרה הרע כלומר פי 2 מהמחיר המוצהר על החבילה! אמרתי לפקיד הנחמד בנימוס שיקפוץ לי אבל אני לא משלם את המחיר הזה, אז הוא אמר לי לכתוב ערעור ל…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החלטתי בסוף להתנדב - הפסיכומטרי ב9.12 והגיוס הוא ב20.12 האוניברסיטה מתחילה בעשירי אם אני לא טועה [תקנו אותי] אז אני אתנדב לכמה חודשים עד האוניברסיטה... אמרו לי שאני יכול להכנס להכול חוץ מלקרבי או למודיעין [שזה אני צריך כאילו להכנס ל3 שנים או יותר וכל החרטה הזה...] לאן אתם ממליצים? המליצו לי למשטרה צבאית. חשבתי על דובר צהל אבל שמעתי שאם אני אלך לשם אני אהיה פקיד. אני רוצה להדגיש - נאמר לי במפורש שהצבא לא ישלח אותי לשום קורס על חשבונו!!!! אם אני רוצה קורס כלשהו אני צריך להתחייב ל 3 שנים [שזה לא בא בחשבון]. שזה אומר שכנראה וידפקו אותי בתור עובד רס"ר ברוב המקומות אז אני צריך לחשוב טוב טוב לאן להכנס... תודה מראש. עריכה : מחר אני אכנס לאתר להוציא את כל התפקידים [שמות] אבל בינ…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מזל טוב ועוד הרבה שנים שמחות ועליזות לך, ושתגיע לגדולות[כמו עכשיו ;D] וכהרגל האתר אני מקדישה לך... :-* אוי אופס ננסה שוב אני מקדיש לך... שמנמן מקפץ
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה איזור זה הערים הבאות : בת ים , חולון , ת"א , פ"ת וכו' ואיזה איזור זה: הרצליה , הוד השרון , כפר סבא , נתניה...וכו' בת ים , חולון , ת"א , פ"ת וכו' הם מרכז? או הרצליה , הוד השרון , כפר סבא , נתניה...וכו' ואם בת ים , חולון , ת"א , פ"ת וכו' לא מרכז , אז מה הם ?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קבלו מה קניתי בארה"ב: וכן, אני רוצה שקל מה, אסור קצת להתלהב ?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישןןןן אבל ממש ישן, תראו את המפרט בצד. עכשיו כדאי לי להוציא את ה 256MB ולהוסיף עוד ג'גה ל 512MB או שעדיף להוציא את הארד דיסק הישן 40GB ולהשים משהו כזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=590765 והאם הוא בכלל יתאים? הבנתי שזה יעשה את המחשב מהיר יותר וגם יהיה יותר מקום (למרות שאני מסתפק ב 40 )
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי. היום הייתי באיזה מרכז הערכה ובין היתר נתנו לנו כקבוצה לפתור חידת היגיון מסויימת, לא הכי פשוטה. שבסוף, גם כקבוצה לא הצלחנו לפתור אותה בזמן הנתון (הנמוך). וגם למען האמת לא נתנו לנו לקחת את החידה איתנו הביתה, מי שהיה מעוניין. אני ממש רוצה לראות שוב את החידה ולנסות לפתור אותה בלי הקצבת זמן, סתם כי זה שיגע אותי. היא פחות או יותר הולכת על סיפור קצר שבו מספרים ש: יעקב הוא מוכר ספרים בשוק והוא נורה ע"י כנופיית "רעים מאוד" עקב כך שלא שילם את תשלומי החובה שלו. 5 חשודים נעצרו בחקירה, כל אחד אמר 3 משפטים בחקירה ש2 מתוכם הם שקר ומשפט אחד הוא אמת. ואז היה רשום 5 שמות של אנשים וכל אחת שלושה משפטים בסגנון : יוסי : אני חף מפשע. לא קניתי אקדח. אורי הרג את יעקב. ג'נג'י : לא ה…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני חדש http://www.focalprice.com/ האתר הזה אמין? הוא שולח לארץ? אני רוצה להזמין את SCIPHONE I68+ מה אתפ אומרים עליו תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הלכתי היום לים עם חברים והגעתי למסקנה שישראל ענייה מאוד מבחינה תרבותית. יש לנו תרבות מיינסטרים אמריקאית מאוד מפותחת(גם אם זה רק חיקוי מגוחך) אבל אין כמעט שום אלטרנטיבה. אוליי אני לא יודע לחפש אבל לא תמצא כמעט אנשים בגילאי 30+ שאוהבים מבוכים ודרקונים, או משחקי מחשב... וגם אם תמצא לא יהיו שם כמעט נשים בכלל. בגילאי 20- אתה יכול למצוא ילדים שמשחקים מבוכים ודרקונים או משחקי מחשב אבל בשנות ה20 הם משילים את התחביבים ה"ילדותיים" ונכנסים לתרבות האלכוהול והזיונים בשירותים של המועדון. לפני אוליי 15 שנה שטסתי ללונדון אז נכנסתי לחנות מניאטורות ודי אנד די והמוכרים שם היו בני 30 ואחת המוכרות היתה אפילו בחורה חמודה ונאה... לא תמצא כאלה דברים בארץ גם 15 שנה אחרי…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שתי שאלות מש"ב שיש לי בקורס כלשהו בתואר (מדעי המחשב) והייתי רוצה לדעת אם התשובות שלי נכונות (הקטע שהוא שהמרצה לא ממש נגע בנושאים האלו עדיין ולכן עניתי תשובות אינטואיטיביות,גם לא מצאתי ממש מידע שיעזור בגוגל).אשמח אם יש כאן אנשים שיודעים את התשובות בוודאות ויוכלו להגיד אם צדקתי השאלות: 1)כאשר רוצים לחבר שרת WEB בודד ומוקשח שמאזין רק לפורטים 80 ו443 וכל שאר הservices אינם פעילים לרשת האינטרנט,יש הצדקה להגנה על השרת באמצעות firewall? נמק תשובתך. 2)היכן צריך למקם את הwireless access point ביחס לfirewall (האם מחוץ לפיירוואל או מאחורי הפיירוואל?) נמק תשובתך. התשובות שלי: 1)כאשר רוצים לחבר שרת WEB בודד ומוקשח שמאזין רק לפורטים 80 ו443 וכל שאר הservices אינם פעילים לרשת האינטרנט ע…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-