עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. משום מה הוא לא עובד....

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. הידעתם שמותג אדידס קיים עוד לפני המאה הקודמת? בזמנו היו הולכים בגאווה עם הטיקט באוזן. הידעתם שהרעיון הראשוני של היוונים היה להכניס מטוס טרויאני? אך הם לא הצליחו להנחית אותו. אם פעם שאלתם את עצמכם מדוע טום קרוז תמיד מביט בגובה העיניים ולא מתנשא על 'נמוכים' ממנו, אז הנה התשובה...

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אני מעוניין לעשות פרודיה ואני לא יודע באיזה פונט להשתמש כדי שיהיה דומה למקור. נ.ב. אני הבן אדם האחרון שיזדהה עם המשפט הזה, כל פעם שאני רואה את הסטיקר הזה אני חוטף קריזה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. כן כן, Our little black fellow כבר לא ילד קטן, היום (8.5) מלאו לו 18 ! בקרוב הצבא יקטוף גם אותו... ! (נובמבר) :-\ אז...עד 120 עומר ! המשך בעבודה המצויינת שאתה עושה באתר וכמיטב המסורת - טוב נו, עד שיחזירו את הסמיילים המסורת בסטנד ביי יאללה, תתחילו להביא אותה בברכות !

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. בדרך כלל לוקח שבוע עד שאני מקבל את המוצר. ב6 ליולי הוא נשלח, ועדין לא הגיע לישראל. כדאי לפתוח הליכים בPAYPAL? - יש לציין שהם מהתחלה עשו לי בעיות עם המשלוח הזה. בקשתי מהם לבטל, הם לא תייחסו להודעה שלי, ולא למיילים. ושלחו את החבילה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. היום לקוח הביא את המחשב שלו והתלונן על רעש ממאוורר המעבד כשפתחנו ראינו את הזוועות הבאות [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. הכוונה למנגינה הזאת עם הכינורות שיש בתחילת הסרט ובסוף תודה

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by DAN,

להלן אתרי החומרה הישראלים עלהם הם ממליצים: http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-326,FF.html ממש בושה וחרפה. אוי ויזמיר !!!!!!!!!!!!!!!! דן

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by e-Pit@m,

לא יודע למה, אבל הרגשתי צורך עז לחלוק זאת איתכם. אני וחברה שלי חוגגים היום בערב - שנה. עריכה: מאי, אהובתי. במקרה שהת'ראד הזה יישאר פתוח, בזמן שאני אשן... ואת תראי אותו, אני אוהב אותך. אלה היו 12 חודשים הכי טובים של החיים שלי, הייתי נותן הכל בכדי להכיר אותך.. 15 שנים מוקדם יותר ולבלות גם אותם איתך. ואז הייתי יכול להגיד לעצמי, שחיי מושלמים.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אוווווףף כממההה אאאפפשששררר לללחחככוות?!?!? מתי הוא יצא בעיברית???? תאריך? שעה? שנייה? ;D :cwm39:

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by chris_u16,

http://www.949zeta.com/noSeatBelt/no_seat_belt_CD.swf ;D זה מה שקורה למי שנרדם במכונית ללא חגורה

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by AliceInChains,

Milford Cubicle , אני לא מבין למה נעלת לי את הדיון על החברה..... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=427134.0 אם כבר, לפחות תסביר מדוע, ממש לא מובן מאליו. בחרתי שלפתוח ת'רד ולא לשלוח לך הודעה, כדי שכולם יראו. זהו פורום כללי, לידיעתך, ולכן זהו כן המקום לדברים כאלו. אני בטוח שמנהל אחר לא היה עושה את זה, ואם כן אני בוחר שרגלי לא תדרוך כאן עוד.

13. Started by 104952,

תביאו לכאן הוכחות משוערות שהאמריקאים לא נחתו על הירח ( תמונות , וידאו)

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by D_N_A,

כפי שכבר טרח KOM להודיע לכם - הוא נוסע לאילת לארבעה ימים ואני נוסע איתו... אני יודע שאני לא אחסר לאף אחד - אבל רק שתדעו שאני ממש אוהב את כולכם... וזה יהיה סיוט לא להיות כאן ארבעה ימים. את המילניום (עוד רבע שעה) החלטתי שאני יחגוג בכניסה לREM... להתראות!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by MishaK,

http://entertainment.howstuffworks.com/stream-direct.php?url=shootout.rm&id=2993046

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by er0101,

שמתי לב בזמן האחרון שאני גולש למעט אתרים. יש לכם רעיונות לאתרים מעניינים? (אני יודע שזו הגדרה סובייקטיבית...)

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Guarding angel,

היי שמתי הצעה על מכשירים מסוג N95 \ SONY ERICSSON C902 (סכום ממש ממש מגוחך) במידה וזכיתי האם המוכר יכול לבטל את המכירה עקב הסכום הנמוך? ומה הכוונה במוצר MINT ?

18. Started by Ghosthunter,

ראיתי עכשיו טלויזיה, ופתאום צצה משום מקום פרסומת של לוגיטק. נראה לי פעם ראשונה שחברת ציוד היקפי של מחשבים עושה כזו פרסומת(בישראל).

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by liiight,

במקום לשאול אלף פעמים איזה חנות עדיפה, החלטתי לעשות סקר. אם היה כבר כזה בעבר, אני מתנצל מראש. אם מישהו רוצה להוסיף חנות לסקר, שיכתוב ואני אוסיף (למרות שהכוונה היא לחנויות הגדולות והנפוצות יותר). הסקר יתנהל עד יום רביעי בערב

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אהלן, אני רוצה לקנות דברים דרך האינטרנט, אבל אני פרנואיד שלא רוצה להעביר את מספר כרטיס האשראי דרך האינטרנט, כולל דרך אתר פייפל עצמו, רק מהחשש שגם בפעולה הזאת ידלפו הפרטים(לאו דווקא לפייפל, מי יודע למי). רציתי לדרך אם יש דרך לעשות את הפעולה הזאת דרך הבנק, ואז בכרטיס יהיה כמה כסף שארצה ואוכל לקנות איתו מה שבא לי, ובמקרה הכי גרוע ילך לי הכסף שהכנסתי לשם ולא כל מה שהיה בחשבון הבנק. תודה, רן

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Rinkadink,

עריכה: אני האיתי חולה וקפצו אליי כמה ידידות לביקור... http://rapidshare.de/files/9809262/myparty.wmv.html

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Milford Cubicle,

הבן אדם גאון... http://www.ondmis.dk/cyber.htm דוגמאות: יש עוד המון.. http://www.ondmis.dk/cyber.htm

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Guarding angel,

הנה הזדקנתי בעוד שנה,והיום בן [glow=red,2,300]21[/glow]... אני יוצא עכשיו לבלות SO תנו את מלוא איחוליכם... :DJsmile: :anim-jjd: :bigglasses: :alcoholic: :jump1: :nutty: O0 :bunny: :clown: :coolman: :cwm39: :ylsuper: שלכם [glow=red,2,300]Guarding Angel [/glow]

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. נכנסתי בציפיות ותחושות מעורבות אומנם הסרט השני בטרילוגיה הבינונית הזו היה סבבה לגמרי,אבל ציפיתי לסרט שלישי מפוצץ שישאיר אותי עם פה פעור. ומה קיבלתי? סרט באורך של 3 שעות,כששעתים וחצי מתוכו כוללים רק דיבורים,תככים,ופוליטיקה פנימית ולא מעניינת [וגם בקושי מצחיקה] של פיראטים. במשך שעתיים וחצי אין אפילו סצינת אקשן אחת אילא דיבורים וקשקושים לא מעניינים. קו העלילה הוא מטושטש ולא ברור,כמות הפעמים שדמויות מחליפות שם צדדים היא היסטרית,ואם זה לא מספיק-אז גם לכל זה חייבים להוסיף שהפסקול המהמם שהיה בסרטים הקודמים בקושי מראה פה ייצוג [פרט לסיום]. בסוף השעתיים וחצי הזוועתיות במהלכן כמעט נרדמתי,כמעט אכלתי את הלשון מרוב שיעמום,וכמעט שרציתי לקום וללכת לבהות בכוכבים שבשמיים שבחוץ [שברגע זה נ…

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. לצורך העניין, יש לי מסך רחב, כן? ויש סרטון וידאו שנפתח בתוך "ריבוע" במרכז המסך, לדוגמא כמו בלינק הזה. איך אפשר למתוח אותו כך שימלא את כל המסך? אולי תוסף כלשהו לכרום? להזרים אותו ל-VLC (איך?) ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.