כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
בזמן האחרון אני שם לב שהזכרון שלי (בעיקר זה שמבוסס על מילים, בניגוד למשל לזיכרון מבוסס תמונות שנראה לי שאצלי הוא סביר) לא מתפקד בצורה ראוייה לדוגמא קורה לי שאני שומע מושגים ושוכח אותם מהר מדי, או לומד מילה בשפה זרה ושוכח ישר, או סתם שוכח מילה/שם רנדומליים). אני מרגיש לפעמים כאילו הזיכרון שלי "חסום", שאין לי גישה אליו, או שמילה שבדיוק שמעתי "מתאדה". מה שאולי קשור אני גם שם לב שאני די מתקשה להביע במילים רעיונות שאני מבין, כלומר קשה לי לתרגם אם ההבנה למילים. עכשיו בהנחה שהבעיה שלי היא יותר חוסר ניסיון מאשר כשל מוחי (אני בהחלט יכול להעיד שתקופה די ארוכה הייתי די מתבודד ודי המעטתי בתקשורת עם אנשים),שאלתי היא מהי הדרך הטובה להתאמן על שיפור הזיכרון הספציפי הזה? אני מחפש תרגיל,…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יום שלישי 1.2.2011 בשעה 21:00 זה קורה. מחיר מיוחד לכל הערב- 30 ש"ח רחוב אילת 8 , תל אביב. http://www.shmone.com הפקה- MEWE Music במסגרת ליין הופעות החורף האקסלוסיבי
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום מישהו יודע על איזה טריק שיאפשר להשתמש באינסטגרם במחשב? ניסיתי להתקין בכרום את האקסטנשן User-Agent Switcher כך שהדפדפן יזוהה כסמארטפון אבל זה לא ממש הלך : קראתי שיש מצב שבעתיד השירות יהיה זמין גם במחשב האישי... אבל לך תדע מתי זה יקרה. אז, כיצד ניתן להשתמש בו במחשב?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
היי יש לי תאריך לטרום ניתוח,שאמורים לתת לי אחרי הטרום את התאריך לניתוח. השאלה היא אם לעשות את זה דרך הצבא(לקבל אסמכתא תקציבית וכו'),או לעשות את זה כבר כשאני אהיה אזרח(עוד 3 שבועות) מבחינת כדאיות,כדאי לי לעשות את הניתוח אולי עוד חצי שנה?,בשביל לקבל דמיי מחלה על הימים שאני מאושפז בבית?,מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?,זה משהו שלא ממש ברור לי כחייל שתכף משתחרר,יש אפשרות לקבל דמיי אבטלה כחייל משוחרר(הבנתי שביטלו,אמת?),או שאם אני נמצא כבר במסגרת עבודה,ומביאים לי מנוחה של שבועיים לצורך העניין,העבודה תשלם לי על הימים האלה?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אלן אני מחפש תמונות ברצולוציה ממש גבוהה , 5000 על 3500 פלוס מינוס , מי שהוא מכיר אתרים לגדלים כאלה?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למה ? איך זה ? בשביל מה ? זה העיר אותי משינה עמוקה וטובה ,בכלל איך זה הגיוני בחודש היבש ביותר בשנה ?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז כמו שרשמתי בכותרת, אני מחפש חנות טובה ואמינה למחשבים באיזור המרכז. קניה ותיקונים. יש המלצות? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הייתי במסיבה והיה שם טראק שכבר כמה ימים תקוע לי בראש ואני חייב שתעזרו לי לזהות אותו זה הולך בערך ככה אונץ אונץ אונץ וורום וורום וורוום קרצצצצצצ קרצצצצ פק פק פק טקן טקן תדדק תדדק בערך משהו כזה זה טראק מוכר יחסית אני בטוח שמישהו יכול לעזור
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, בראשון באוקטובר התחלתי ללמוד במכללה ושילמתי 2500 ש"ח לחודשים הראשונים. אחרי חודש לימודים החלטתי לעזוב את הפקולטה הנ"ל ופניתי לייעוץ ההכוונה של המכללה. ועכשיו כשאני מתקשר בבקשה להחליף פקולטה הוסבר לי שתחילה צריך להסדיר את החוב שלי בסך 3200 ש"ח!!! הסברתי שהפסקתי להגיע ללימודים כבר בחודש הראשון אך בגלל שלא הודעתי על כך, זה לא משנה וצריך לשלם. בטלפון אמרו לי שצריך לפנות לוועדת חריגים במכתב, לשלוח בדואר ולקבל תשובה כחודש אחרי הפנייה (כשבוועדה במפורש כתוב שללא אישורים כמו מילואים\מחלה קשה וכד' לא מכנסים ועדה סביב הבקשה כלל) מהו הפתרון למקרה כזה? האם מישהו נתקל בעבר? מה אם פשוט לא אשלם? אמנם אצטרך לוותר על לימודים במכללה הזו אך אם זהו המצב אז שיהייה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בן 15 והתחלתי להתאמן המכון כושר האם זה יכול לפגוע בגדילה שלי?
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
השאלה בכותרת אני טס מחר ב6 למוסקווה 8) חוזר ב4.10 ;D תאחלו לי טיסה נעימה הרבה כוסיות והרבה וודקה ועכשיו לשאלה תענו עלייה אני רוצה להביא לשם נרגילה ולעשן אותה נגיד פעם פעמיים בשבוע מחר אני הולך לקנות אותה איזו לקנות מה לבדוק איזה חברה הטעמים
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לציין שאני עבדתי במקום מגיל 17 עד 18.5 כלומר עבדתי שנה מתחת לגיל 18 וחצי שנה מעל? מה אני צריך לדרוש מהמעביד? דמי פיטורין? הבראה? ימי חופשה לא מנוצלים ? הפרשים?[לא יודע מזה]
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיצור ככה יש 9 שקלים.... מתוכם 8 אמיתיים .. ו 1 מזוייף..... עם הידיים אי אפשר לדעת עם השקל אמיתי או מזוייף (הוא יותר קל במשקל) ביגלל זה יש לכם מוזניים מותר לשקול פעמיים בלבד... ולהוציא את השקל המזוייף.... יש למי שהוא רעיונות?...
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אנשים זה די דחוף! אני חייב לכבס משהו איך אני מפעיל את המכונה? מה צריך לשים וכמה[יש הכל]?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם הזמנתי מארה"ב חבילה המכילה מוצרי כוסמתיקה. שווי החבילה בסביבות 350ש"ח כולל משלוח (משלוח היה משהו כמו 20 דולר). המכס רוצה ממני 117ש"ח לשחרר את החבילה. לי זה נשמע לגמרי מוגזם, זה בסביבות שליש משווי החבילה! האם זה נשמה לכם כמו טעות? מישהו כאן קיבל פעם חיוב מוגזם כזה מהמכס? ניסיתי להתקשר כבר מספר פעמים למשרד בחיפה ללא הצלחה. מבאס.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לכל מי שמכיר את כל השטויות האלה שאמורים להקפיץ אותך מפחד בליווי של אפקטים עתירי דציבלים... אנא שתפו אני זוכר שזה עבד מאוד טוב לפני כמה שנים על רוב החברים שלי , לא מזמן קניתי רמקולים חדשים וחזקים יותר והיתי מעוניין "לבדוק" אותם
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי כולם סגרתי בשיחה טלפונית עם נציג בזק חוזה לגבי התשתית של האינטרנט. לאחר כשבוע, אני מקבל מכתב ובו מצויינים תנאים שלא צויינו כלל בשיחת הטלפון עם הנציג, וכמובן, כולם לרעתי - עליית מחיר אפשרית, תעריף יקר לאחר תום תקופת התחייבות ועוד. התקשרתי לשירות הלקוחות, ובקשתי שיוציאו מכתב שישקף נכונה את שיחת הטלפון שהיתה לי עם נציג השירות, הם כמובן מתנגדים, וכי זה החוקים של משרד התקשורת, וכי אם רצוני בכך, אני מוזמן לבטל לגמרי את ההסכם איתם תוך שבועיים ימים. מי צודק מבחינה חוקית ? האם באמת אין תוקף חוקי בסגירת חוזה טלפוני שיחייב את שני הצדדים בצורה שווה ? שהרי יוצא אם כן לפי הגישה שלהם, שהם תמיד יכולים לטעון טענה שהנציג לא אמר את הכל ושהדברים בכתב הם אלה שקובעים... תעזרו לי...
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
ערב טוב, האם יש קרן נאמנות ישראלית שמציעה פה בארץ את אותו קונספט שמציעות קרנות הנאמנות Vanguard או Fidelity Spartan בארצות הברית? הקונספט האמור הוא שמי שקונה "יחידה מהקרן" הופך להיות חלק מהבעלים של החברה המחזיקה בקרן (Vanguard או Fidelity), מה שהופך את דמי הניהול לממש אבל ממש נמוכים. ממה שהבנתי מדובר על 0.16-0.18% בשנה. תודה למגיבים ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברה, קיבלתי הזמנה לפיינטבול מחברה של חבר שלי (שתאמת כואב לי הלב לירות על שניהם) לכבוד היומהולדת שלו, קבוצה של בערך 10 איש, בערך ב 8 אני נוסע. עכשיו, ראיתי דיברתם פה דיי הרבה על הפיינטבול שאין לי בדיוק מושג איך זה (אני רק יודע שזה ליד כפר סבא) אני צריך טיפים והמלצות מכל המנוסים פה (אולי גם קצת הסברים) ועד כמה העסק שונה ממ16 מקוצר פלוס מינוס תוספות, הקיצר כל מה שתוכלו לעזור - תודה חברה..
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זו פרסומת לאיזו אפליקציה... כמעט עשיתי תאונה שעברתי שם... מה אתם חושבים על הפרסומת? מישהו ראה?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-