כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
http://www.949zeta.com/noSeatBelt/no_seat_belt_CD.swf ;D זה מה שקורה למי שנרדם במכונית ללא חגורה
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה ימים התכתבתי עם חנות כלשהי בקשר למכשיר סלולרי שאני רוצה לקנות, ופתאום המכשיר והמכירה נעלמו מאמאזון. אמרתי אולי, יכול ליהיות, אז כתבתי לפני כשעה לחנות אחרת, את אותו המייל(עשיתי העתק הדבק), ואיזה פלא גם המכירה של המכשיר מהם נעלמה מאמאזון. מישהו יודע מה זה יכול ליהיות? אני בספק עכשיו אם להזמין מאמזון. אריאל
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך בולסים במדינה שלנו.. האם אתם מתורבתים? או טורפים ג'אנק בידיים..
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קבלו מה קניתי בארה"ב: וכן, אני רוצה שקל מה, אסור קצת להתלהב ?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יום שלישי 1.2.2011 בשעה 21:00 זה קורה. מחיר מיוחד לכל הערב- 30 ש"ח רחוב אילת 8 , תל אביב. http://www.shmone.com הפקה- MEWE Music במסגרת ליין הופעות החורף האקסלוסיבי
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי היום 2 SMS-ים אחת אחרי השניה. במקום מספר של שולח היה כתוב FACEBOOK. פתחתי הודעה והיה רשום משהו בערבית. מחקתי את 2 ההודעות. מכירים משהו כזה? (לא, אני לא פוחד מערבים.. :2gunsfiring: , רק חושש אם יש איזו דרך לגנוב ממני באיזה שהיא צורה עם ההודעות האלו)
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש אולי מישהו מבת ים שנוסע מחר למפגש באוטו ובא לו להקפיץ שני ילדים?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז כמו ישראלי טוב, וכמו ירושלמי טוב, קצת שלג ועולה לי חיוך על הפנים. הפעם, השלג כבד ממה שציפיתי. כבד כמו זה שזכור לי משנת 2000 אתם מוזמנים לחלוק חוויות וכמובן תמונות של הבית והסביבה מושלגת תמונה מהחלון: לעת שעה זאת, השלג ממשיך לרדת בקצב מכובד
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש הרבה חברים באתר שלא ברוח של יום כיפור אז החלטתי לעצמי ולכם לפתוח דיון על שירים שמחים דווקה היום קבלו תראשון-
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד איזה תשתית וספק עדיפים ביותר למשחקי רשת? בהנחה ששתיהם בקצב 100 מ"ב
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה קורה כולם? יש לי שיעורים במתמטיקה ושחכתי בערך איך אני עושה את זה מאז השיעור האחרון אז אני ממש אודה למי שיוכל לעזור, שיוכל גם להסביר איך אני עושה את זה בעצמי. הנה דוגמה לתרגיל y=16-x*x (התכוונתי ל- X בריבוע) והתרגיל מיועד לכך שאני אעשה את זה בלי גרף. זה קצת דחוף דרך אגב
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הנה הזדקנתי בעוד שנה,והיום בן [glow=red,2,300]21[/glow]... אני יוצא עכשיו לבלות SO תנו את מלוא איחוליכם... :DJsmile: :anim-jjd: :bigglasses: :alcoholic: :jump1: :nutty: O0 :bunny: :clown: :coolman: :cwm39: :ylsuper: שלכם [glow=red,2,300]Guarding Angel [/glow]
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שיתן תמיכה לגב במיוחד כי זה חשוב לי.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתם מוזמנים להכנס/לבדוק/לתת פידבק/להשחיט את האתר הבא: http://aspspider.info/NuclearEnergy אם לא בא לכם להרשם אז: משתמש רגיל: שם וסיסמא - web1 "המנהל": (כל האתר אצלי על המחשב ככה שאין בעיה אם תמחקו משתמש ) שם וסיסמא web מי שרוצה לבדוק את הקוד/לגנוב ממנו אז הנה כל הדפים (בלי הDB והתמונות) [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המשחק 'כמה ולמה' נתן לי את ההשראה לפתוח את זה.. מי שלא מכיר את המשחק הזה והוא הרבה בפורומים, זהו חור בהשכלה חבר'ה. אבל בכל אופן לאלו שלא מכירים, אלו החוקים: נגיד והגבתי, הבא שיגיב יגיד עליי משהו וזה יכול להיות כל דבר.. 'מי שמעלי מושפע מהמארז שלו' כעקרון זה יכול להיות כל דבר.. טוב תתחילו, מכיוון שאני הראשון שמגיב אין מישהו מעליי אז אין לי מה להגיד עוד דבר (אם זה מנוגד לחוקים מצטער, אני עיינתי בזה לפני ואפילו הרצתי חיפוש פה ולא היה את הדיון יכול להיות שפספסתי מצטער)
-
- 36 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעקבות הצלחת התוכנה הקודמת ובעקבות בקשתו של yonir אני פותח את הת'רד הזה לגבי שחרור גרסא 2 לתוכנה שלי למי שלא זוכר זאת תוכנה לצפייה ברוב המצלמות של איילון בו זמנית. קודם כל לפי בקשתו של יוני,הפכתי את הכפתורים של מצלמה 8 וניתן להוריד את הגרסא עם הכפתורים במיקום הנכון מפה: http://rapidshare.com/files/58425170/ayalon2.rar עכשיו,עוד כמה הצעות שקיבלתי הן לשים את המצלמות לפי הסדר שלהן באתר ולהוסיף את כולן(כתבתי את התוכנה לפני הרבה זמן,מאז נוספו עוד מצלמות). אם מישהו יוכל להגיד לי(יוני?) באיזה סדר לשים אותן-זה יעזור לי כי אני לא בטח ש=איך לשים אותן. עוד משהו זה -אולי מישהו רוצה להתנדב להכין איזה עיצוב נחמד לתוכנה . אם יש לכם עוד הצעות לשיפור התוכנה תרשמו אותן פה ובסוף אני אעלה א…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי חשבתי על להתחיל ללמוד גיטרה. יש לי רקע מוסיקאלי טוב, אבל לא על גיטרה. אני מחפש ספר\ אתר שמסביר מאפס על תווים בגיטרה, תרגילים וכל מה שצריך כדי ללמוד לנגן... תודה לעוזרים.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות פרודיה ואני לא יודע באיזה פונט להשתמש כדי שיהיה דומה למקור. נ.ב. אני הבן אדם האחרון שיזדהה עם המשפט הזה, כל פעם שאני רואה את הסטיקר הזה אני חוטף קריזה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
בבקשה אני צריך תשובה חד משמעית לגביי הנושא הזה. עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי שום דבר שנראה לי אמין והגיוני. 1.האם אני יכול להעביר כסף לפייפל דרך חשבון הבנק שלי?זאת אומרת שאני פשוט אלך לבנק,לבנקאי ואבקש העברת כסף לחשבון פייפל? 2.ויזה נטענת,ראיתי תגובות של אנשים שאמרו שלא ניתן להעביר כסף מהויזה לפייפל,וראיתי חלק שאמרו בדיוק את ההפך..מישהו יכול להסביר בבקשה? תודה מראש על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הלכתי היום לים עם חברים והגעתי למסקנה שישראל ענייה מאוד מבחינה תרבותית. יש לנו תרבות מיינסטרים אמריקאית מאוד מפותחת(גם אם זה רק חיקוי מגוחך) אבל אין כמעט שום אלטרנטיבה. אוליי אני לא יודע לחפש אבל לא תמצא כמעט אנשים בגילאי 30+ שאוהבים מבוכים ודרקונים, או משחקי מחשב... וגם אם תמצא לא יהיו שם כמעט נשים בכלל. בגילאי 20- אתה יכול למצוא ילדים שמשחקים מבוכים ודרקונים או משחקי מחשב אבל בשנות ה20 הם משילים את התחביבים ה"ילדותיים" ונכנסים לתרבות האלכוהול והזיונים בשירותים של המועדון. לפני אוליי 15 שנה שטסתי ללונדון אז נכנסתי לחנות מניאטורות ודי אנד די והמוכרים שם היו בני 30 ואחת המוכרות היתה אפילו בחורה חמודה ונאה... לא תמצא כאלה דברים בארץ גם 15 שנה אחרי…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני צריך לשלוח לתיקון את מקלדת הCORSAIR K90 שלי. כתובת הRMA שניתנה לי נמצאת בהונג קונג. האם כדאי לי לבקש לשלוח לארה"ב? יש הבדלים גדולים במחיר? ובכלל - מה העלויות דרך חברות השילוח השונות?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שאלו אותי בפרטי למה אני אוהב את נינטנדו אז לא איכפת לי לשטף- טוב אני יתחיל מהתחלה הקונסולה הראשונה שהיתה לנו היה משהו בסיגנון אטרי 2600 אחרי זה היה לנו מחשב אם K256 זיכרון ראשי הרבה יותר מאוחר קניתי תמאגסון ולקח לי זמן להבין שהוא זיוף של הNES (מכשיר 8 ביט של נינטנדו) באותם הימים לחבר שלי היה מגה דריבר והיתי פאן של סגה ועד היום אני מעדיף תדמות סוניק על מאריו למרות שבמישחקים המישחקים של מאריו יותר טובים בכל מיקרה יותר מאוחר רציתי ניד וזה היה בתקופה שהיה לנו רק טלויזיה אחת אז קניתי תGB הישן ואחרי כמה שנים רציתי קונסולה חדשה וזה היה בתקופה שהיה PS1 \סטורן\3DO יגואר\והנינטדו 64 היה צריך לצאת מתי שהוא אז כאחד שאז לא הבין בשיט חשבתי ש64 ביט =גרפיקה הרבה יו…
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-