עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by argorny,

אשמח לקבל ביקורת/משוב בעל ביסוס אם מניסיון ואם מידע קודם ומוכח לא סתם השערות, לגבי מיצוי אחריות בחנות CD-LOG משום ששמעתי הרבה דברים לא ממש מחמיאים עליהם, אבל בכל זאת אשמח לאמת את זה איתכם.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. http://halemo.net/edoar/0092/0005.html כמעט שבעים ושלוש אלף פאקינג שקל (60K קנס + 10K עורך דין + 2600 הוצאות משפט ) איזה כבד זה, תחשבו איזה מחשב הוא היה יכול להביא במחיר הזה

3. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

שתיהיה לכם שנת איכות, נטולת דיסאיכות ומועקות למיניהן.....

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שמתי לב (ובטח גם כולם פה כמעט שמו לב) שלאחרונה הרבה חברות כמו ASUS,RAZER,לוג'יטיק ועוד ועוד ועוד יוצאים עם הצהרות כמו "המשטח עכבר הזה מיועד במיוחד לFPS ויתן לכם תוצאות טובות יותר" "הכרטיס רשת הזה מהיר יותר וטוב יותר לRTS" וכו' וכו' נניח ונעשה הניסוי הבא: אם ניקח שחקן ברמה בינונית (לדוגמא אותי - מה לעשות לא יצא לי לשחק הרבה זמן כמו שצריך באופן מקצועי), לעומת מישהו שהוא שחקן מעולה (כמעט כמו הרמה של אלו בתחרויות , קצת פחות), ונשים את השחקן הבינוני על חומרה סופר מקצועית מכף רגל ועד ראש (לא יודע תבנו מחשב חלומות מתחילתו ועד סופו בתקציב של 50 אלף גם), ולעומת זאת את השחקן המקצועי והטוב נשים על חומרה בינונית פלוס (נניח עכבר לייזר או אופטי איכותי אבל לא הכי מדהים, מסך נחמד, וציוד…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. חברה אולי זאת טובה קצת גדולה אבל אני ממש צריך עזרה אני רוצה להזמין מארז מסוים מהחנות n......g.com הבעיה היא שאין לי כרטיס אשראי שאפשר להזמין איתו מחו"ל ואני מבקש ככה אם מישהו עושה הזמנה מהחנות או מחנות אחרת שיש בה את המארז הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_180&products_id=480 ולפני שאתם שואלים למה אני לא מזמין אותו מזיגזג יש להם איזה בעיה אז אי אפשר ואלוהים יודע מתי יהיה אז אני שואל ככה אם מישהו מזמין משהו מחנות מחו"ל שיש בה את המארז הזה (לא חשוב הצבע) אז אם הוא יכול ל"דחוף" אותי בהזמנה ככה על הדרך התחייבות שלי לפני שהוא מזמין שיודיע לי אני יגיע עד לביתו וישלם לו את מלוא הסכום :s05:

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. מי שמכיר את הנושא,יודע שזה ציוד לא זול ולכן אני מחפש מקום אמין (מדובר בציוד בטיחות,כך שאמינות היא מעל הכול) לרכוש בזול ציוד סנפלינג (גלישת צוקים) כמו ריתמות,אמצעי חיכוך,טבעות אבטחה,חבלים וכיוצא בזה ... תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. היום ראיתי איזה רוסי נרקומן כזה (כנראה שיכור מאתמול בלילה) שודד איזה מישהי באיומי אקדח ראיתי את חברה שלו הרוסייה הזאת שהייתה לבושה כמו זונה שרמוטה צועקת בכל רם תני לנו את כל מה שיש לך אני שואל אותכם , בשביל זה הבאנו אותם לכאן ? עזבו את זה שמרביתם בכלל שיקרו בקשה להיותם יהודיים ועלו לארץ בדרכים לא דרכים רק כדי לקבל את מענק העלייה ואז לברוח בחזרה למדינות אירופה . הכסף שעלתה לנו העלייה המתועבת והמסריחה הזאת יכלה בקלות היה יכול להיות מתועל בכ"כ הרבה דרכים יותר חיוביות ... אבל לא ... במקום זה קיבלנו את החלאות האלה , את המאפיות , את הזונות הרוסיות השיכורות האלה , את הסמים שהם מפיצים .. כמה גועל נפש כמה כסף נזרק על הבני זונות המתועבים האלה.. חבל חבל..

• 47 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום לכולם. קניתי היום מצלמה באתר אינטרנט דרך כרטיס אשראי. פתחתי את החבילה, פתחתי ספר הוראות, הכנסתי סוללה למצלמה צילמתי איתה קצת ולא אהבתי. נגיד ואני רוצה להחזיר אותה בחזרה לחנות ולבטל את התשלומים! האם יש לי זכות לדרוש זאת? מה החוקים והזכויות של הצרכן במקרה זה? תודה.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by tornado,

מה דעתכם על חנות ksp ? רק למי שיש נסיון לכתוב לא מי ששמע שמועות רק מנסיון

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by huber,

הי חברים. עד היום קיבלתי במשכורת תוספת אחזקת רכב. הרכב שלי מתחיל להראות סימני זיקנה ואני מתלבט האם לקחת רכב ליסינג מהחברה (נותנים אפשרות רק ליונדאי איוניק). ביקשתי מחשבת השכר סימולציית שכר ויוצא שאני "מפסיד" כ 3200 ש"ח בנטו כל חודש אם אני לוקח רכב חברה. מה דעתכם?האם הנוחות שווה את ההפרש (ומה באמת ההפרש בין עלות החזקת רכב פרטי לעלות הנ"ל?)? רק שביב מידע - כרגע אני משלם כ 1000-1200 ש"ח בחודש דלק (נסיעות לעבודה ומסביב).

11. שאלה קצת מוזרה שלא מצאתי לה תשובה בגוגל. אם מישהו מוכן לעזור אודה מראש. אני צריך מין תחנת מזג אוויר קטנה, מד לחות, ברומטר ומד חום.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by oneq,

שלום, עד עכשיו היה לנו הוט בבית, בסלון היה FiberBox 4K ו-4 ממירים רגילים בחדרים. מהירות הגלישה הייתה 100 מגה, ובפועל בחדר שלי הגעתי למהירות של בין 70 ל-80 מגה לפי Speed Test Tool. וכעת לאחר שעברנו לפרטנר יש ממיר אחד בסלון ועוד 3 ממירים בחדרים. בחדר שלי יש טלוויזיה חכמה, ואפשר להסתפק באפליקציה של פרטנר במקום להוסיף ממיר. מהירות הגלישה היא 100 מגה, אבל בפועל לפי Speed Test Tool מהירות הגלישה נעה בין 20 ל-35 מגה. שזה הרבה מתחת ל-100 מגה. מבחינת תכנים, ממשק, נוחות וכד' אין לנו בעיה עם פרטנר. אני מבין שאי אפשר להבטיח ב-100% שכל הזמן יהיה לנו 100 מגה, אבל השאיפה היא להתקרב לגבול הזה. ו-30 מגה זה הרבה פחות ממה שהיה לנו עם ה…

13. Started by mrraz,

אחרי שבוע בבית סירה בקשמיר הגעתי היום למנאלי הודו טוב שגם כאן אפשר להשאר מחוברים ולהתעדכן

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by oneq,

שלום, למי שמבין פה במקררים, מה עדיף לקנות, מקרר של LG או של Samsung?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Euthanasia,

אחת מכוערת עושה קניות עם שני הילדים שלה, כשבדרך לקופה עוצר אותה גבר זר. "תגידי", הוא שואל, "הם תאומים?". "לא", היא עונה, "למה?". "אני פשוט לא מאמין שזיינו אותך פעמיים". ;D

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by [NOS],

יש פה שחקני פוקר באתר ?

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by avihy,

יש לי חשבון Paypal (אין בו כסף). אם אני משלם דרך Paypal גובים ממני עמלה?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by 00000,

סטייל rammstein - Amerika או depeche mode - Enjoy the silence... מכירים?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by zelig192,

אני מעוניין לשלוח חבילה שמכילה HD עם חומר (data) לברצלונה. האם מישהו מכיר חברת שילוח אמינה על מנת שהHD יגיע ליעדו כאשר המידע נשאר שלם. כסף אינו מהווה בעיה או מכשול.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by VoliSuS,

אני כנראה לא אסיים יב' עם בגרות מלאה.. יש לי נכשל באיזה 2,3 מקצועות ואפילו אחד מהם זה מקצוע ההרחבה שלי.. אני לפעמים רואה שחיילים באים לבית ספר לעשות בגרויות והאמת שלא יצא לי ללכת לבית ספר בכמעט חודש האחרון אז לא היה לי זמן לשאול את המורה או משהו איך עושים את זה? לעשות בגרויות אחרי הצבא אני ממש לא רוצה.. אני ממש לא בונה על הבגרויות אני עושה בשביל להגיד שיש לי למקרה ו.. אם..

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by TNT,

מישהו יודע איזה דרך אני יכול לברר אם עסק עדיין פעיל או שפשט רגל? אתר או מקום מסוים, הכל יתקבל בברכה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Nahum2,

האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת לחכות לכמה שניות לפני סוף המכרז ואז לשלוח הצעת מחיר שתבטיח זכיה תוך כדי התחשבות בסכום מקסימום נקבע מראש?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. א. בבחינה הוצאתי 86, בלי להתאמץ יותר מדי (רות שמלה לשלטון!), אם אינני טועה, זו אחת בחינות הבגרות האחרונות שעשיתי במסגרת הגמנסיה, באופן אינטרני. ב. הפסקתי להתכונן לבחינה יומיים לפני - ההשקפה שלי בנוגע להכנה לקראת בחינת בגרות היא כזו : מה שלא נכנס לראש'ך עד לילה-שניים לפני הבחינה, כבר לא ייכנס. קריעת תחת יומיים-יום לפני זה סתם Overkill. ג. עצתי הכללית היא להירגע, לקחת את הבחינות בפרופורציה ויהיה בסדר, אם אפשר לצאת קצת לנקות את הראש לפני הבחינה, מה טוב.

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Enable,

למה הסרטים של ה HD לא יכולים לפעול במסך מלא? גם בטלויזיה וגם במחשב יש להם שוליים יש דרך לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by yigael_o,

תגידו, כמה לדעתכם שווה השכלה? התנאים לשאלה הם כאלה: - כמובן שהכוונה בשקלים ולארץ שלנו. - ההנחה היא שחברה פרטית עושה הכל. לא המדינה, ובהתאם הרמה הלימודית יותר טובה (תחשבו בסגנון אוניברסיטות פרטיות בארה"ב ששם משלמים פי כמה מאוניברסיטות ממשלתיות אבל משהו יותר כללי, לכל הגילאים). - המחיר הוא רק לחינוך, לא להכניס רכיבים כמו הסעות וארוחות ככה שלאנשים יהיה קל לחשב. אני אתחיל: גילאי גן עד כיתה ו' - כלום (לחברה פרטית) לומד במדינה כיתה ז' עד ט'- 250 שקל בחודש כיתה י' עד י"ב- 300 שקל בחודש י"ג - י"ד- 450 שקל בחודש אוניברסיטה מדעים מדוייקים והנדסות- 700 לחודש אוניברסיטה מדעי החברה- 550 לחודש ומסקרן אותי אם באמת נגיע לזה (תזכרו שאנשים לא האמינו שמיים מינרלים ייתפוס, אמרו "יש את זה כמ…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.