כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
(מתאים לכל הגילאים) http://www.dumpalink.com/media/1127035447/Camera_Mans_First_Day תראו איזה פנס נשאר לה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פינקי, מפינקי והמוח סטימפי, מרן וסטימפי. את התמונות שיש ב"גוגל תמונות" אני מכיר... לא ממש עוזר. אני צריך תמונות ברזולוציה כמה שיותר גבוהה, עדיפות לפינקי לבד (בלי brain) ולסטימפי לבד (בלי ren), עדיפות גבוהה לתמונות על רקע אחיד/שקוף, כזה שאפשר לחתוך מהן רק את הדמות. אם מישהו מכיר מקור לתמונות האלה, גם בתשלום, אני אשמח. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה ישמע שאלה מטומטמת אבל אם אני ינסע עם מחשב באוטובוס יש סיכון לנזק כל שהוא?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תביאו לכאן הוכחות משוערות שהאמריקאים לא נחתו על הירח ( תמונות , וידאו)
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, פתחתי שירות חדש, Pingmyport. השירות נותן אפשרות לשלוח 'פינג' לשרת כלשהו בפורט מסוים ולראות אם השרת שולח תשובה. יעיל מאוד אם ברצונכם לדעת אם פתחתם פורט במחשב שלכם כמו שצריך. גם כן ישנו כתובת מיוחדת אשר אתם יכולים להשתמש בה בתור תמונה, על מנת להראות את מצב השירות. לדוגמא: http://www.pingmyport.com/status_hosts.co.il_80.gif לינק לאתר: http://www.pingmyport.com אשמח לתגובות
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכוונה למנגינה הזאת עם הכינורות שיש בתחילת הסרט ובסוף תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://progressive1.stream.aol.com/wb/gl/wbonline/progressive/thematrix/us/med/trailer_final_1000_dl.zip חובה לצפות. במילה אחת: *speechless*
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מצאתי ... זה קשה מכפי שחשבתי ! מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כפי שכבר טרח KOM להודיע לכם - הוא נוסע לאילת לארבעה ימים ואני נוסע איתו... אני יודע שאני לא אחסר לאף אחד - אבל רק שתדעו שאני ממש אוהב את כולכם... וזה יהיה סיוט לא להיות כאן ארבעה ימים. את המילניום (עוד רבע שעה) החלטתי שאני יחגוג בכניסה לREM... להתראות!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
עוד מעט ייצא המכשיר של יס בעל דיסק כשיח ואיתו באה התלבטות יס מקס ייתרונות ממיר משולב DVR ובעל תאימות מקסימלית מסוגל להקליט שתי תוכניות בו זמנית ולצפות בשלישית חסרונות יעלה 2500 שקל על המכשיר + 14.5 שקל התחברות וכמובן עוד תוספת לדמיי המנוי חסר כונן DVD וחסר צורב DVD חסר חיבור אינטרנט ובעצם חסר כל חיבור למדיה שונה מהטלויזיה מכשיר DVD צורב + דיסק כשיח יתרונות בעל צורב DVD ודיסק כשיח חסרונות לא מסוגל להקליט ולצפות בשתי תוכניות בו זמנית מחיר נע בין 3000-5000 המצב מביא התלבטות קשה ואני פשוט לא יודע מה לבחור יש למישהו רעיונות או ייתרונות וחסרונות שישנו את כף המאזניים?
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי הזמנה 1 ובגלל טעות שלהם , הם ראו 2 הזמנות. אמרו לי שלא יקחו כסף על ההזמנה השניה ואף פיצו אותי. לאחר 3 שבועות אני רואה חיוב בויזה שלי על 2 הזמנות! האם מותר להם לחייב אותי על משהו שלא קיבלתי.? הרי קיבלתי רק מוצר 1 ולא 2. איך הם יכולים לקחת כסף על 2 מוצרים? עיצות בבקשה ! מה עלי לעשות? תודה לעונים.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנחנו צריכים להשתלט על התרגומים של נמלטים ואבודים כדיי לקבל הכרה כבר פנה אליי מישהו מהאתר, עכשיו אנחנו כבר שלושה בברכה צוות התרגמים של Hwzone
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, צירפתי תמונה של השאלה... מה התשובה הנכונה? בספר כתוב שהתשובה היא ב' בגלל שהעמוד רחוק יותר מנקודת המשען של המשקולת. לדעתי זאת טעות והתשובה היא א'. (אני חושב שהתשובה שלי נכונה בגלל שבדקתי את זה... אתם יכולים לנסות את זה. קחו כלי מסויים שיכול לשמש כמו המשקולת בתמונה ותשימו את האצבע (מתחת לכלי) כל פעם במקום אחר, אתם תשימו לב שאתם מרגישים יותר לחץ ככל שאתם קרובים יותר לנקודת המשען של הכלי - בגלל זה אני לא מבין איך התשובה הנכונה היא ב'.) אז מי צודק? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת לחכות לכמה שניות לפני סוף המכרז ואז לשלוח הצעת מחיר שתבטיח זכיה תוך כדי התחשבות בסכום מקסימום נקבע מראש?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני גולש להנאתי באינטרנט (אם הייתי גולש לאי הנאתי אז אני לא יודע למה לעשות את זה בכלל מה אני מזוכיסט?) ואז אני מחפש בגוגל על אצבעות שוקולד של עלית ואני לוחץ על אחד הלינקים כדי לראות כתבה על זה שזה מושק ומה אני רואה?! פתאום הדף מתחלף לי למשהו לבן אחרי כמה שניות ואם אני עושה דף אחורה אז שוב הסקריפט הזה עושה לי דף לבן, שם הדומיין של האתר שמפעיל את הסקריפט הזה הוא http://shomershabes.co.il/shomershabes/default_heb.asp אני מוריד את כל השיט מהURL ומשאיר את הכתובת הזאת ונכנס, רואה אתר שכביכול "מכבה" אתרים דתיים בזה שהוא מחליף לך את הדף לדף לבן ואפילו האתר הזה "מכבה את עצמו" רק שהוא כותב לך כמה דברים עכשיו אם אני לוחץ ESC כלומר פקודת STOP, אז הוא לא יטען את זה והוא לא יחליף לי את…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בדרך כלל לוקח שבוע עד שאני מקבל את המוצר. ב6 ליולי הוא נשלח, ועדין לא הגיע לישראל. כדאי לפתוח הליכים בPAYPAL? - יש לציין שהם מהתחלה עשו לי בעיות עם המשלוח הזה. בקשתי מהם לבטל, הם לא תייחסו להודעה שלי, ולא למיילים. ושלחו את החבילה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
קיבלתי הצעה די טובה למחשב מאיבורי. בחודשים האחרונים מסתובות שמועות בפורומים שהם עומדים על סף פשיטת רגל, כך שאני די חוששת מלקנות אצלם. מישהו יודע מה קורה אתם? אשמח לקבל גם חוות דעת כלליות על איבורי, או המלצות אחרות
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות פרודיה ואני לא יודע באיזה פונט להשתמש כדי שיהיה דומה למקור. נ.ב. אני הבן אדם האחרון שיזדהה עם המשפט הזה, כל פעם שאני רואה את הסטיקר הזה אני חוטף קריזה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוווווףף כממההה אאאפפשששררר לללחחככוות?!?!? מתי הוא יצא בעיברית???? תאריך? שעה? שנייה? ;D :cwm39:
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! מחפש שירי אהבה \ רומנטיים. תודה
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הנה רשימה של כמה מגדוליי הספורטאים בהסטוריה.אני מעוניין שכל אחד מכם יבחר את 5 הספורטאים הגדולים בהסטוריה,לדעתו.נסו לבחור בדיוק 5 ספורטאים שלדעתכם היו הכי גדולים-לא פחות ולא יותר מ5.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בטוח שלכולם יש סיפורים על איך הוא סיים את השנה, אז תפרסמו אותם פה. יום שני הייתה לנו מסיבת סיום, מסיבה די גרועה הייתי אומר, החלטנו שאחרי המסיבה כל השכבה (יותר נכון קבוצה ענקית מהשכבה שהם חברים) נוסעים לים. ארגנו אוטובוס וב12.5 יצאנו לדרך. ישר שהגענו כל אחד חיפש לעצמו מוכר לאלכוהול ולסיגריות.. (קניתי בהתחלה 2 בירות ואחת הבאתי לילדה, אח"כ ביקשתי מאיזו תיירת שתקנה לי, אז היא אמרה לי שיש לה יומהולדת היום ואני זה שצריך לקנות לה, אז אמרתי לה שאני אקנה לה אם היא תקנה לי... קיצר גם עליה שרפתי בירה, דווקא חמודה, חבל אבל שבת 20 :-\, אח"כ כבר מצאתי אישה חמודה שהסברתי לה שסיימתי היום לימודים אז היא קנתה לי בשמחה) היה כיף חיים בים, לילה, הים ריק... מסתובבים על החוף ומדברים... …
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-