עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by LimaC,

ערב טוב, האם יש קרן נאמנות ישראלית שמציעה פה בארץ את אותו קונספט שמציעות קרנות הנאמנות Vanguard או Fidelity Spartan בארצות הברית? הקונספט האמור הוא שמי שקונה "יחידה מהקרן" הופך להיות חלק מהבעלים של החברה המחזיקה בקרן (Vanguard או Fidelity), מה שהופך את דמי הניהול לממש אבל ממש נמוכים. ממה שהבנתי מדובר על 0.16-0.18% בשנה. תודה למגיבים ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Ovid,

אני כרגע לומד באחת מהמכללות בארץ במסלול העתודה של הצבא. לצערי הרמה שם יותר נמוכה ממה שציפיתי, הלימודים מאוד קלים, אני מרגיש שאני לא ממצה את עצמי, את היכולות שלי , ושאני מסוגל להרבה יותר ,והחשוב מכל - רוצה יותר. אני מאוד מתחרט שלא בחרתי בזמנו ללכת על העתודה האקדמאית וללמוד באונ' , אך כבר אין מה לעשות בנידון. במקום זאת , החלטתי במקביל להתחיל תואר בכלכלה ומנהל עסקים בפתוחה. החלטתי ללכת דווקא על הפתוחה משתי סיבות , האחת היא שכך יהיה יותר קל לשלב את זה עם הלימודים במכללה, והסיבה השנייה היא שאין לי פסיכומטרי. רציתי להתייעץ עם אנשים שלומדים בפתוחה (אני מקווה שיש פה כאלה) ולברר לגבי אופי הלימודים באוניברסיטה הנ"ל , שכן אני מבין שהוא שונה במקצת משל שאר האוניברסיטאות. קודם כל, לפ…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. ראיתי אתמול כוכב הקופים גירסת 2001 לתומי חשבתי שהוא אכן הראשון . אבל לפי ויקפדיה משחק בו שחקן שרק נולד ב 71 כאשר כוכב הקופים הראשון יצא לאקרים 1968 . http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9B%D7%95%D7%9B%D7%91_%D7%94%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%9D אז גירסת 2001 היא בעצם סרט לחדש לגמרי ? מישהו מצא ברשת את כוכב הקופים הראשון (לא 2001 ) לצפיה אונליין עם תרגום ? תודה לעונים ושבוע טוב לכולם .

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. נתחיל בהסבר מקדים קצר לפני כחודש קניתי מכשיר נינטנדו DSI ממישהו בחול ב85$, המשלוח עלה 37$ (יקר אין מה לעשות) ולקח והוא הגיע ב9/1/11 למכס חיפה לפי הבדיקות של מעקב משלוחים. כבר חשבתי שאני עומד להידפק (זה עוד יקרה בהמשך) ואצטרך לנסוע למכס חבילות חיפה בשביל לשחרר אותה. אבל אחרי יום בערך נכתב שהיא מועברת לדואר המקומי שלי, חשבתי שיהיה בסדר... טעות קשה כשהגעתי לדואר לאסוף את החבילה היה מצורף אליה דרישת תשלום של המכס על סך של 214 ש"ח!!! על בסיס הנחה שהמכשיר עלה 713 ש"ח (לך תבין איך הם מחשבים) על החבילה היה רשום יפה 85$ שאני מתרגם ל315 ש"ח במקרה הרע כלומר פי 2 מהמחיר המוצהר על החבילה! אמרתי לפקיד הנחמד בנימוס שיקפוץ לי אבל אני לא משלם את המחיר הזה, אז הוא אמר לי לכתוב ערעור ל…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by shloosh,

לא מבין מה זה, רק אני שם לב שנופל לו מלא שיער??? יעני אני לא מדבר על גושים כמו חתולים חחחחח ,אבל בכמות שבהחלט שמים לב עליה... זה מעצבן אותי רצח, לא רוצה להיות קירח או משהוווווו בעעעעעעעע עוד מישו במצב שלי? שמשחקים עם השיער נופלות שיערות לפעמים וזה בעע אני לא בא לשאול בקטע רפואי, אלא רק עם יש עוד אנשים שזה קורה להם.... :-[

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. ברצוני להזמין דיסק קשיח "3.5 בנפח ענק 1000GB מסדרת SAMSUNG G3 Station שהמחיר הכי זול שניתן למצוא אותו ברשת (KSP) הוא 440 ש"ח ובYNET-SHOPS ההצעה המתקבלת היא 350 ש"ח (לא מעט כסף). איך אני מזמין ? חובה להירשם לאתר ולפתוח מייל שלהם ?? יש דרך אחרת? צריך להיזהר ?

7. Started by mulimen,

שמעו את האמת לגבי ספקיות האינטרנט העלובות מסיפורי האישי: ב4 השנים האחרונות הייתי מחובר לאינטרנט עם תשתית של הוט וספק של בזק בינלאומי. תאמינו או לא אבל בתשתית של הוט עמדתי על 12 מגה בעוד שבספק (בזקבינלאומי) הייתי על 2 וחצי מגה. נחשו על כמה הייתי מוריד? אז זהו שעצם היותי גולש בבזק על 2.5 מגה ,ממש לא הגביל את מהירות הגלישה של הוט ולמעשה הייתי מוריד מגה וחצי לשניה שזה בעצם ניצול מלא של מהירות ה-12 מגה . הייתי מוריד 5 גיגה תוך פחות משעה=מדהים!!! שבוע שעבר החוזה שלי הסתיים וכמו בכל שנה אמרתי לבזק בינלאומי שיחדשו אותו...אכן חידשו לי החוזה אך כנראה עקב העדכון,הגדרות כאלו ואחרות השתנו לי בפרופיל המשתמש אצלהם או שמישהו עלה על הגדרה שאינה מורשת כיביכול ביחס למה שאני משלם להם ובקיצור…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. מי שלא מוצא חן עינייו משהו- שיתקע לעצמו עיפרון בעיניים שלא נמצא בהן החן... מכיוון שאין לי רוסית במקלדת, אני מצרף תמונה עם שם הסרט (האותיות צויירו בצייר )... הסרט מדבר על האקר שפורץ למכירה פומבית של קומקומים ומזמין אליו הביתה קומקום עם ג'יני... סרט הזוי ומצחיק ברמות... WTF ברמה 8 לפחות [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Ghosthunter,

ראיתי עכשיו טלויזיה, ופתאום צצה משום מקום פרסומת של לוגיטק. נראה לי פעם ראשונה שחברת ציוד היקפי של מחשבים עושה כזו פרסומת(בישראל).

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אני צריך להגיע לתחנה המרכזית בב"ש ומשם לתפוס אוטובוס/ים לבסיס... מישו יודע איזה קו לוקחים משם?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Ibrow-Now,

למה להיות מגעילים? זה ששנה שעברה היתה בגרות הכי קלה בעולם אז השנה צריך כמו נדנדה מצד לצד, לעשות קשה? בספר מיקוד של אנקורי אין אינדוקציה עם שורש (תקנו אותי אם אני טועה), בספר של רכס יש אחד וכתוב לידו "* תרגיל ברמה אלגברית גבוהה". זה סוג התרגילים שנותנים במבחן שבוחן את התלמיד 5 יח' הממוצע? ההספק היה קל בטירוף אבל למי שהולך ישר לאינדוקציה כי הוא יודע שהוא טוב בזה, זה פשוט בזבז המון זמן.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום לכולם! אז כמו שרשמתי בכותרת, אני מחפש חנות טובה ואמינה למחשבים באיזור המרכז. קניה ותיקונים. יש המלצות? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. O the Sweeet revenge Be advise ! not 4 kid's (nudity) ... and ya not 4 bullski 2 http://kaktuz.net/media/kaktuz.com_revenge.wmv

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אז ככה, הזמנתי מחשב מTMS לפני שבוע וקצת.. המפרט: היום בדקתי את המפרט ו... גום דאם איזה חרא.. בנוסף לזה שהמסך עוד לא הגיע מחו"ל (אזל בארץ) המחשב מוכן.. אבל אחרי הנחה אני עדיין משלם עליו 130-140 שקל יותר.. איזה חרא של מזל [= עם הכסף הזה אולי היה לי מספיק למצלמת וידיאו.. אני לא מאוד נואש אבל זה קצת עיצבן אותי אז חשבתי לשתף אתכם, אולי לשמוע קצת מקרים דומים כדי לא להיות מבואס..

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by salary2,

שלום אני חדש http://www.focalprice.com/ האתר הזה אמין? הוא שולח לארץ? אני רוצה להזמין את SCIPHONE I68+ מה אתפ אומרים עליו תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. היום ראיתי איזה רוסי נרקומן כזה (כנראה שיכור מאתמול בלילה) שודד איזה מישהי באיומי אקדח ראיתי את חברה שלו הרוסייה הזאת שהייתה לבושה כמו זונה שרמוטה צועקת בכל רם תני לנו את כל מה שיש לך אני שואל אותכם , בשביל זה הבאנו אותם לכאן ? עזבו את זה שמרביתם בכלל שיקרו בקשה להיותם יהודיים ועלו לארץ בדרכים לא דרכים רק כדי לקבל את מענק העלייה ואז לברוח בחזרה למדינות אירופה . הכסף שעלתה לנו העלייה המתועבת והמסריחה הזאת יכלה בקלות היה יכול להיות מתועל בכ"כ הרבה דרכים יותר חיוביות ... אבל לא ... במקום זה קיבלנו את החלאות האלה , את המאפיות , את הזונות הרוסיות השיכורות האלה , את הסמים שהם מפיצים .. כמה גועל נפש כמה כסף נזרק על הבני זונות המתועבים האלה.. חבל חבל..

• 47 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Chevy,

מזל טוב איתי ! יום הולדת שמח ומהנה שיהיה לך תודה על ההשקעה בפורום ובפרט, מודה לך תמשיך לעזור ולנהל כמו שצריך כחבר וחבר צוות האתר - wish you the best of the best

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. מה קורה ?? אני מתכנן לעבור ניתוח להסרת משקפיים באסותא אופטיק , רציתי לבדוק אם מישהו עבר את זה שם או עבר את זה בכלל ואיך זה ? עברתי על הכתב הסכמה שלהם והזכירו שם כמה סיבוכים חמורים גם אם הם נדירים וזה קצת הפחיד אותי... מה אתם אומרים ??

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. מה צריך לקחת שהולכים לכלא6..ואיך אני מגיע לשם?????? אני יום שני נוסע לכלא 6 להסגיר תעצמי רציתי לדעת מה צריך לקחת..שאני לא יקח סתם דברים שלא צריך..... טלכרט גופיות תחתונים..שמפו סבון..?מגבת?...גרביים..?..מברשת ומשחת שיניים?..... מנעול..? ואיך אני מגיע לשם?.. דרך איפה לסוע אני מעפולה..פעם ראשונה שלי......כולי בסרטיםםםםם אני הולך לשבת הרבה הרבה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. לצורך העניין, יש לי מסך רחב, כן? ויש סרטון וידאו שנפתח בתוך "ריבוע" במרכז המסך, לדוגמא כמו בלינק הזה. איך אפשר למתוח אותו כך שימלא את כל המסך? אולי תוסף כלשהו לכרום? להזרים אותו ל-VLC (איך?) ?

21. Started by mrbig,

מה קורה כאשר זבוב נופל לספל קפה : האנגלי - זורק את הספל והולך. האמריקאי - מוציא את הזבוב ושותה את הקפה. הסיני - אוכל את הזבוב וזורק את הקפה. היפני - שותה את הקפה עם הזבוב כיוון שהוא תוספת ללא תשלום. הישראלי - מוכר את הקפה לאמריקאי ואת הזבוב לסיני, וקונה לעצמו קפה חדש. הפלסטיני - מאשים את הישראלי באלימות נגדו ובהשלכת הזבוב לתוך הקפה שלו, מבקש סיוע מהאו"ם , לוקח הלוואה מהאיחוד האירופי כדי לרכוש קפה חדש, ומשתמש בכסף לרכישת חומרי נפץ. אח"כ הוא מפוצץ את בית הקפה ששם יושבים: האנגלי, האמריקאי, הסיני והיפני עם הישראלי ...שמנסים להסביר לישראלי שהוא יותר מדי תוקפני!.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. גם אתם שמתם לב לזה? מלא מטוסים עוברים עכשיו. מי שגר בX בטח הבחין בזה. בינתיים X גיחות רצופות שמעתי. כדי שמספר כזה של מטוסים יעבור ביום כיפור - בטוח משהו קרה. בטח ידווחו בMAKO. (X גיחות). עריכה: אפשר להירגעhttp://news.walla.co.il/?w=/22/1580277

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Asaf.Y,

כן כן , נזכרתי להעלות עכשיו , אחרי כמעט חצי שנה תמונות .. חח תזכירו לי מי מבין חברי הפורום היה ? תלחצו על MAIN MENU משם על STUFF ושמה על HWZONE MEETING http://demlinclub.com/gallery

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. היפנים המשוגעים האלה המציאו שיטה שאפשר לראות דרך גופים שונים.... בקיצור סתכלו את הווידאו :Enter

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. בדרך להוכחה של זהות לא נעימה באנליזה ווקטורית נתקלתי במעבר הבא: כאשר הדלתא זו הדלתא המפורסמת של קרוניקר, והdi הוא הנגזרת החלקית של הרכיב הi. איך מסבירים את המעבר הזה מהזהויות הבסיסיות של חשבון הטנזורים? יש מבחן עוד שבוע וזה דחווף... תודה מראש עריכה - למען הסר ספק, A ו B הן פונקציות ווקטוריות.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים