עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. למחשב עם מערכת XP PRO SP3 שלצערי אינני מוצא את הדיסק עם הדרייברים;

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אז כרגיל המורה נידבה אותי (בעל כורחי ;D ) להכין מצגת, הפעם בנושא הטיול השנתי שלנו בירושליים, אז חיפשתי תמונות קלאסיות בירושליים ולמרבה התדהמה לא מצאתי תמונות חלקות אלא עם כתוביות למיניהן, אני צריך את המצגת להכין עד יום שלישי הזה ולכן זה דחוף לי מאוד למצוא את התמונות ואבקש את עזרתכם בנושא בתודה ובלחץ קטסטרופלי מראש ( ;D ) naorai

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  3. היי, קיבלתי מתנה מהעבודה, "תיק ללפטופ", רך כזה עם כיס בפנים... אין לי כ"כ מה לעשות איתו אז במקום לזרוק חשבתי למצוא לו שימוש. משהו כזה אבל בלי הציור, סתם אדום: יש רעיונות?

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by desire,

סלקום מחפשת נציגי שירות ומכירה וסוכני שטח D2D לכל הארץ. חיילים משוחררים, סטודנטים וכל מי שמעוניין מוזמן לשלוח אליי קורות חיים לאימייל 1desire@walla.com או בהודעה פרטית. הגיוס במסגרת מבצע "חבר מביא חבר".

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, אני צריך בדחיפות גרפים מספריים על כל חברת מחשבים באינטרנט שיכולה לספק אותם [רק חברות מהארץ בעלות סניפים, ושיהיו בעלות רישיון יבוא מחברות יצור כמו הרקולס וכדומה]. הכוונה היא לגרפים מהחברות - פנדס, פיסיאיץ', זיגזג וכדומה. גרף אחד או שניים יספיקו... לא משנה מה נושא הגרף....רווח / הפסד / השוואות וכו' מטרת הגרפים היא לעבודה. תודה מראש, אבי.

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by DOGMA,

:smile1: :smile1: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  7. Started by ONKYO,

צלמים בני 16+- בשביל לא לפתח פה ספאם, מי שמתאים, שרק ישאיר הודעה ואני אפנה בפרטי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  8. Started by ktbnus,

לתחנת רדיו -אונליין - דרושים שדרים. תחנה מטאל לכל סוגיו Thrash metal Death metal Classic meta Havey metal Black Metal Doom metal Progressive metal Gothic metal כולל PUNK ורוק כבד לכל סוגיו ותכונותיו. יש לך PLAYLIST ניכבד? רוצה לשדר? סתם משעמם לך? ספר לעולם Where words fail, music speaks תגובות, שאלות, רוצים לשדר - פה, בפרטי או למייל ktbnus@yahoo.com (הזמנות לאתרי טורנט יתקבלו בברכה)

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  9. מה קורה חברים? התחנה נפתחת בקרוב מאוד (!!!) חסרים לנו רק עוד כמה שדרנים( 2-4) אז מי שחושב, שיש לו ת'יכולת, והרצון, להיות שדרן ברדיו שהולך להיות הצלחה גדולה, שיפנה אליי באיציק המספר הוא: 114405585. (יערכו מבחנים קצרים)

• 15 תגובות
    • 4.6k צפיות
  10. Started by coral ah,

היי לכולם!! אנחנו מצלמים סרט גמר למגמת קולנוע ואנחנו צריכים שחקן ראשי, נער בן 16-18 בבית ספר העמית ראשון לציון בתאריכים 3.2-8.2 הסרט מדבר על ילד שממש ממש רוצה להיות במאי ונותנים לו את ההזדמנות ליצור סרט משלו אבל הוא רואה שזו עבודה לא כל כך קלה ... לתפקיד דרוש נער שיודע לשחק טוב אם מישהו מעוניין לפנות למספר 0523333890 :)

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. טוב אז אני בצבא עושה יומיות. עוד חודש מתחיל לקחת קורסים בפתוחה. חברה יש. אבל חוץ ממשחקי יריות ברשת וספרים שלא קראתי כבר מספר חודשים לאחר וחצי מהסופרים האהובים עלי מתו והשאר חטפו מחסום כתיבה וגם הסדרות DEXTER ו HEROES שיצאו לפגרה די אין לי תחביבים. מה התחביבים שלכם חברי HWZONE? אשמח לשמוע במיוחד על תחביבים זולים. קנה גיטרה קלאסית ב300-400 שקל - עשיתי ותלמד לנגן. נכשלתי חד'כ לפני שבוע חזרתי אחרי חצי שנה הפסקה zam יקר מדי\לא חברותי LazyBurger אתה רשע ציטוט של: WEREWOLF ב היום בשעה 09:21:25 פורנו זה לא תחביב, זו דרך חיים. האוסף שלי נרקב אי שם בכונן הקשיח, יש לי עיינים רק לחברה שלי. פסיכומטרי - 674 בלי ללמוד עם לללמוד לא כיף. אופניים. - שעה ביום חצי שעה לבסיס ח…

• 62 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. אני מחפש סרטונים ביוטיוב או כל מקום אחר עדיפות לאיכות HD אפשרית. דברים בסגנון CINEMATICS שכאלה. לדוגמא: חופשת סמסטר ... קשה קשה תודה

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  13. אני פותח אתר סאות'פארק חדש www.southpark4u.cjb.net בינתיים יש את העיצוב מוכן ועוד כמה פינות. אני צריך צוות של אנשים שאוהבים סאות'פארק וחושבים שהם יכולים לעזור לי בבנייה ובעידכון האתר - כתיבת פינות, חדשות , העלאת קבצים וכו'... מי שמעוניין שיפנה אליי באי סי קיו: 154095782

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  14. Started by david32,

בזמן האחרון אני מרגיש ממש לחוץ בזמן והזמן עצמו טס לי במהירות האור. החלטתי שאני כנראה לא מנהל את הזמן שלי נכון ושאם אני אמצא דרך טובה לנהל אותו אז אני אחסוך הרבה יותר זמן. אז אני מבקש ממכם לתת טיפים לניהול זמן טוב (אני בן 17 , ביתספר במרחק נסיעה די רחוק , אין חברה). אחד הגורמים להרגשה של ביזבוז זמן הוא שאני לא מצליח להתמיד או בכלל להכריח את עצמי לעשות משהו (= עצלן מוות) ואז יוצא מצב שאני מבטיח לעצמי שעה ש'עכשיו אני הולך ללמוד' אבל בסופו של דבר אני בקושי אפילו רואה את המחברת. אז הבקשות: -טיפים לניהול זמן. -טיפים כדי להכריח את עצמי (פחות חשוב בתראד הזה לדעתי).

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by benor,

מקור: מלון עולמי לעברית מדוברת

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by pain_killer12,

אני רואה את התגובות במלא אשכולות בפורום ותמיד אני רואה שיש לך הסתכלות קצת שונה על מלא דברים, ואחרי כמה זמן ששמתי לב לתג' שלך התחלתי לחכות שתגיבי לכל מיני אשכולות רק כדי שאוכל לקרוא את מה שיש לך להגיד. לקח לי הרבה זמן להבין את זה, אבל אני חושב שאני יודע למה הייתי עושה את כל הדברים האלה: כי אני אוהב אותך דריה!!!!, אני מרגיש שאני מאוהב בך, ואני יודע שאין סיכוי לכלום אבל חשבתי שתרצי לדעת שיש לך מעריץ בפורום.

• 78 תגובות
    • 4.9k צפיות
  17. Started by Ori ZEE7,

מקובל ברוב המוחלט של חברות הכ"ח, להציב דרישה להתחייבות לתקופה מסויימת, מה שמהווה סוג של תמורה לקורס/הכשרה שעבר המועסק. במידה והמועסק לא עומד בהתחייבות הוא נקנס בסכום יחסי בהתאם לתקופה שבה עבד ולעלות ההכשרה. אז ככה, אותי מעניין אם יש איזשהו חוק שמגביל התחייבות בהתאם לתקופת ההכשרה ? ועוד, במידה והדבר אכן מעוגן בחוק האם בכל זאת מותר למעסיק להחתים אותי על התחייבות כתנאי להעסקתי(התחייבות אשר חורגת מהמותר בחוק) ולקנוס אותי במידה ולא אעמוד בה??

18. Started by rom10,

נכון שחבילות האינטרנט בארץ ממש על הפנים?! למה שלא נתארגן ונפציץ את שר התקשורת באימיילים (ולמי שיש כוח אז שאפילו יתקשר) וננדנד לו בלי הפסקה לקבלת Upload גבוה?! זה דווקא יכול לעבוד, או לפחות נגיד שניסינו. הנה הפרטים שלו: http://www.knesset.gov.il/mk/heb/mk...vidual_id_t=791 צריך לשלוח לו מלא הודעות בנושא ההעלאה. הקטע הוא שאם יהיו לו בתיבה רק 3 או 4 הודעות, מן הסתם הן יימחקו וזה לא ישפיע. לעומת זאת, אם נגיע למצב שהוא צריך לחפש את ההודעות הרגילות שלו בין ההודעות שלנו זה יהיה מעולה! כדי שהוא יוכל להמשיך לעבוד הוא יצטרך לפתור את הבעיה שלנו אז מי בפנים ומתחיל להספים??

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  19. Started by PhP dUdE,

שלום בגלל אילוצים אישיים אני אקצר בדברי. בקרוב אני פותח חנות וירטואלית למחירת לדים במחירים של חו"ל כן כן במחירים של חו"ל! רציתי לדעת לאילו לדים ישנם דרישה בארץ,ודרכי התשלום המועדפות. אני מודה לראש לכול המגיבים.

• 10 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by ptyahoo,

אז ככה, אני די חדש במעגל העבודה, ולכן אני לא בטוח שתשובה והפניתי את השאלה איליכם. לאחרונה התחלתי לעבוד בעבודה במפעל מסוים, בתור מאבטח בקבלה. אחד המנהלים ראה אותי היום ומסתבר שהתקשר לאחראים עלי ודרש מהם שאני יסתפר. אם אני מסרב, מותר לו לפטר אותי? חשוב לציין, שהחלפתי עובד קבוע במקום שעזב למקום אחר מבעיות אלו ואחרות, אשר מחזיק שיער שמגיע עד לכתפיים.

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  21. Started by Internal,

לא יודע למי להתחבר כדי לקבל שירות טוב וזול לשיחות לחול בזק, ברק, ,014,012....??? הרבה אנשים אמרו שיש עכשיו את voip אבל דרך מי זה בדיוק ואיך עובד דרך אינטרנת? ושזה עדיף והרבה יותר זול יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  22. אני יודע שיש המון פירצות באתרים של קניות דקך האינטרנט אבל רציתי לשאול אילו מן האתרים הכי טובים גם מבחינת אבטחת מידע וגם מבחינת אמינות האתר האם אתרים כמו p1000 ו-getit טובים ואמינים? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. http://www.speedbandits.dk/

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by klayton,

http://www.liveleak.com/view?i=03e_1305301887

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  25. Started by alergic,

אני אישית לא כל כך אוהב את זה וזה בדרך כלל לא עובד אבל האחרון שהשתמשתי איתו היה דווקא בסדר... כבר הרווחתי 27$ וזה גם מחוץ ל USA אז גם מישראל יוכלו להשתמש בו... ממליץ בחום לכולם להרוויח כסף על חשבונם... http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=GetUpaid

• 2 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.