עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מחפש סרטונים ביוטיוב או כל מקום אחר עדיפות לאיכות HD אפשרית. דברים בסגנון CINEMATICS שכאלה. לדוגמא: חופשת סמסטר ... קשה קשה תודה

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  2. אני פותח אתר סאות'פארק חדש www.southpark4u.cjb.net בינתיים יש את העיצוב מוכן ועוד כמה פינות. אני צריך צוות של אנשים שאוהבים סאות'פארק וחושבים שהם יכולים לעזור לי בבנייה ובעידכון האתר - כתיבת פינות, חדשות , העלאת קבצים וכו'... מי שמעוניין שיפנה אליי באי סי קיו: 154095782

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by david32,

בזמן האחרון אני מרגיש ממש לחוץ בזמן והזמן עצמו טס לי במהירות האור. החלטתי שאני כנראה לא מנהל את הזמן שלי נכון ושאם אני אמצא דרך טובה לנהל אותו אז אני אחסוך הרבה יותר זמן. אז אני מבקש ממכם לתת טיפים לניהול זמן טוב (אני בן 17 , ביתספר במרחק נסיעה די רחוק , אין חברה). אחד הגורמים להרגשה של ביזבוז זמן הוא שאני לא מצליח להתמיד או בכלל להכריח את עצמי לעשות משהו (= עצלן מוות) ואז יוצא מצב שאני מבטיח לעצמי שעה ש'עכשיו אני הולך ללמוד' אבל בסופו של דבר אני בקושי אפילו רואה את המחברת. אז הבקשות: -טיפים לניהול זמן. -טיפים כדי להכריח את עצמי (פחות חשוב בתראד הזה לדעתי).

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by benor,

מקור: מלון עולמי לעברית מדוברת

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by pain_killer12,

אני רואה את התגובות במלא אשכולות בפורום ותמיד אני רואה שיש לך הסתכלות קצת שונה על מלא דברים, ואחרי כמה זמן ששמתי לב לתג' שלך התחלתי לחכות שתגיבי לכל מיני אשכולות רק כדי שאוכל לקרוא את מה שיש לך להגיד. לקח לי הרבה זמן להבין את זה, אבל אני חושב שאני יודע למה הייתי עושה את כל הדברים האלה: כי אני אוהב אותך דריה!!!!, אני מרגיש שאני מאוהב בך, ואני יודע שאין סיכוי לכלום אבל חשבתי שתרצי לדעת שיש לך מעריץ בפורום.

• 78 תגובות
    • 4.8k צפיות
  6. Started by Ori ZEE7,

מקובל ברוב המוחלט של חברות הכ"ח, להציב דרישה להתחייבות לתקופה מסויימת, מה שמהווה סוג של תמורה לקורס/הכשרה שעבר המועסק. במידה והמועסק לא עומד בהתחייבות הוא נקנס בסכום יחסי בהתאם לתקופה שבה עבד ולעלות ההכשרה. אז ככה, אותי מעניין אם יש איזשהו חוק שמגביל התחייבות בהתאם לתקופת ההכשרה ? ועוד, במידה והדבר אכן מעוגן בחוק האם בכל זאת מותר למעסיק להחתים אותי על התחייבות כתנאי להעסקתי(התחייבות אשר חורגת מהמותר בחוק) ולקנוס אותי במידה ולא אעמוד בה??

7. Started by rom10,

נכון שחבילות האינטרנט בארץ ממש על הפנים?! למה שלא נתארגן ונפציץ את שר התקשורת באימיילים (ולמי שיש כוח אז שאפילו יתקשר) וננדנד לו בלי הפסקה לקבלת Upload גבוה?! זה דווקא יכול לעבוד, או לפחות נגיד שניסינו. הנה הפרטים שלו: http://www.knesset.gov.il/mk/heb/mk...vidual_id_t=791 צריך לשלוח לו מלא הודעות בנושא ההעלאה. הקטע הוא שאם יהיו לו בתיבה רק 3 או 4 הודעות, מן הסתם הן יימחקו וזה לא ישפיע. לעומת זאת, אם נגיע למצב שהוא צריך לחפש את ההודעות הרגילות שלו בין ההודעות שלנו זה יהיה מעולה! כדי שהוא יוכל להמשיך לעבוד הוא יצטרך לפתור את הבעיה שלנו אז מי בפנים ומתחיל להספים??

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by PhP dUdE,

שלום בגלל אילוצים אישיים אני אקצר בדברי. בקרוב אני פותח חנות וירטואלית למחירת לדים במחירים של חו"ל כן כן במחירים של חו"ל! רציתי לדעת לאילו לדים ישנם דרישה בארץ,ודרכי התשלום המועדפות. אני מודה לראש לכול המגיבים.

• 10 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by ptyahoo,

אז ככה, אני די חדש במעגל העבודה, ולכן אני לא בטוח שתשובה והפניתי את השאלה איליכם. לאחרונה התחלתי לעבוד בעבודה במפעל מסוים, בתור מאבטח בקבלה. אחד המנהלים ראה אותי היום ומסתבר שהתקשר לאחראים עלי ודרש מהם שאני יסתפר. אם אני מסרב, מותר לו לפטר אותי? חשוב לציין, שהחלפתי עובד קבוע במקום שעזב למקום אחר מבעיות אלו ואחרות, אשר מחזיק שיער שמגיע עד לכתפיים.

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by Internal,

לא יודע למי להתחבר כדי לקבל שירות טוב וזול לשיחות לחול בזק, ברק, ,014,012....??? הרבה אנשים אמרו שיש עכשיו את voip אבל דרך מי זה בדיוק ואיך עובד דרך אינטרנת? ושזה עדיף והרבה יותר זול יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  11. אני יודע שיש המון פירצות באתרים של קניות דקך האינטרנט אבל רציתי לשאול אילו מן האתרים הכי טובים גם מבחינת אבטחת מידע וגם מבחינת אמינות האתר האם אתרים כמו p1000 ו-getit טובים ואמינים? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. http://www.speedbandits.dk/

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by klayton,

http://www.liveleak.com/view?i=03e_1305301887

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  14. Started by alergic,

אני אישית לא כל כך אוהב את זה וזה בדרך כלל לא עובד אבל האחרון שהשתמשתי איתו היה דווקא בסדר... כבר הרווחתי 27$ וזה גם מחוץ ל USA אז גם מישראל יוכלו להשתמש בו... ממליץ בחום לכולם להרוויח כסף על חשבונם... http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=GetUpaid

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by coold,

היי, מצאתי לא מזמן אישורי נסיעה באוטובוס מתקופת היסודי. זה דף עם תמונה בכריכת למינציה. פתחתי את הניילון אבל התמונה דבוקה לניילון. יש לכם דרכים להפריד את התמונה מהניילון כך שהיא לא תקרע? הנה אחד מהאישורים http://imageshack.us/photo/my-images/508/0063yf.jpg/

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. מצאתי אתר שבו אפשר להרוויח כסף עם מינימום השקע ככל שאתם מקקיעים יותר באתר ושמים בו תכנים מעניינים כך תקבלו יותר כסף לפרטים נוספים הרשמו כאן

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by Ran B,

http://www.clarkson.edu/~wirkusf/stfu.swf

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. ספיקו הוא שרות המספק את היכולת להתקשר ולקבל שיחות לכל סוג של טלפון ובחינם. מרגע הירשמותכם לשירות תקבלו מספר טלפון ישראלי מקומי שיהיה שייך לכם בלבד. ההתחברות היא פשוטה ומהירה, ע"י רישום, קבלת מספר טלפון מקומי בישראל, והורדת תוכנת טלפון אינטרנטי (ספיקופון). מרגע שהתחברתם, כל מי שמעוניין להשיג אתכם, יחייג את מספרכם המקומי בארץ מכל טלפון קווי או סלולרי, וספיקופון שלכם יצלצל בכל מקום בעולם בו תתחברו. במידה ואתם לא מחוברים לאינטרנט, המתקשרים אליכם יוכלו להשאיר הודעה בתיבה הקולית שלכם. ההודעה תשלח אל האימייל שלכם, ובנוסף תוכלו לשמוע את הודעותיכם באתר. אפשר להירשם רק ע''י הזמנה ואני מחלק בחינם תשאירו אימייל.

• 72 תגובות
    • 9.1k צפיות
  19. אני מחפש את זה בנרות, אבל מעדיף דרך שמישהו כבר ניסה ויודע שהיא עובדת בוודאות (תוכנה או מה שזה לא יהיה), העיקר חינמי... תודה רבה למשיבים !!!!!!!!!!!.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Guy King,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3332898,00.html

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. :lol: צאו מפה יא חרמנים ;D ;D ;D טוב... מי שמכיר Yahoo! Grafitti מלא בנות משחקות בזה (סגנון "תופסים קו"). ואפשר להתחיל לצייר/לדבר על כל מיני "דברים" ותמיד יש איזה אחת משוגעת/חרמנית שתבקש את ה ICQ שלך... לי זה פעל בכל מקרה ;D 8) נ.ב: אל תאמינו לקטע של משחקות אותה תמימות... כולנו יודעים מה הן באמת רוצות בסוף 8)

• 14 תגובות
    • 11.4k צפיות
  22. Started by R0ck,

Well done, O.Cz!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מי שקרא או לא קרא בעיתונות על הרופאה שמתה מתסחיף מי שפיר...זאת אחותי. המשפחה שלי רוצה להכין אתר שכל מי שרוצה יוכל להעלות תמונות בצורה מסודרת וטקסטים שהוא רוצה לכתוב אליה. הפייסבוק זה משהו הרבה יותר מדי גדול ולא מסודר נכון... חשבתי בהתחלה על דרופבוקס, אבל זה בכלל לא מסודר ולא נוח להרבה אנשים. יש למישהו רעיון איך לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  24. מעבד אינטל P2 266MHZ , בן 10 שנים!! , וביוס אוורד גם בן 10 ... ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 50 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by Kidney_stonE,

אני לא יודע מה אתכם, אבל אני די מתעב דפים עם פרסומות (פלאש..) מרצדות ומרקדות. היום נראה לי שבפעם הראשונה נתקלתי בקונספט הזה: http://digg.com/tech_news/Firefox_and_Chro..._stability_bugs למקרה שזה יעלם מתישהו בקרוב הנה גם סקרינשוט הפרסומת סטטית (תמונה) טמועה ברקע של הדף מאחורי האתר... לא מציק לעין, מושך תשומת לב ואפקטיבי לפחות לדעתי - מאוד. אם יש צורך בלינק, אז אני בטוח שיש דרך לגרום רק לחלק קטן מהרקע (ה"כפתור") להיות לחיץ ואין צורך ברקע שכולו לחיץ ב 100%. (אפשר לדחוף בצד שם גם טפסים שלמים, ולהפוך את רקע האתר כולו להיות טופס "מלא פרטים ונחזור אליך" -רק שלא יהיה בצבעים צעקניים מדי עד כדי הצקה לעין) ה down side היחיד שאני רואה הוא ה % הקטנטן של האנשים שבבעלותם מסך רחב, אבל …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.