עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Xilver,

אם אני לא יכול, ואתן לאבא שלי להשקיע במקומי. איך אני עושה זאת? אני רוצה להשקיע במשהו מסויים, לא לתת ליועץ שם לשחק עם הכסף

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. בדר"כ משלוחי דואר פשוטים (Priority) ממקומות כמו הונג-קונג מגיעים אלי תוך שבוע-שבוע וחצי. בחודש-וחצי האחרונים, כל משלוח שעשיתי או שהגיע אלי אחרי חודש וקצת, או שעדיין לא הגיע בכלל. בעיקרון קיבלתי מכולם את הכסף בחזרה או ששלחו, אבל בכל זאת זה דיי מעצבן ולא מוסבר מה שהוא פה. קרה לעוד מישהו עיקוב חריג בחודש-חודש וחצי האחרונים?

• 45 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by night-fire,

אני וכמה חברים יורדים לאילת ובאמת רציתי לדעת אם יש לכם הצעות מעניינות לאטרקציות ודברים נחמדים .. בעיקרון מה שאני יודע שאנחנו פשוט הולכים לשם ונמצא שם דברים לעשות כמו ים וכו .. אבל בפועל,אין לי מושג נגיד איפה למצוא אבובים\בננות וכל מיני כאלו כיפיים.. מישהו יודע איפה יש כאלו? חשבתי אוליי ללכת גם לשחיה עם דולפינים..יכול להיות נחמד ..מישהו יודע כמה עולה? ואם מישהו היה ב-Nightmare אשמח לשמוע חוויות .. זה נשמע ממש כיף חח אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע . תודה רבה

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  4. אני חייב עזרה דחוף אני לחוץ רצח! שמעו פעם אחת נכנסתי לאתר של בחורה אחת שמראה תמונות וסרטונים שלה בעירום. עכשיו בשביל לראות אתה צריך לרשום את המייל שלך וזהו אתה מאשר את המייל ואז אתה יכול לצפות חופשי וזה ל30 יום. עכשיו פגו ה30 יום והנבלות האלה שלחו למייל שאני צריך לשלם להם 60 יורו והם יודעים את הספק שלי יעני הם רשמו בספק שאני שייך לבזק והם יודעים אני חושב לפי הIP שלי. קוראים לבחורה אני חושב VIVIS משהו מכיר? אני הגעתי אליה דרך משהו שפרסם פה בפורום אחד, איזה מטומטם אני יו!!!!! הם אמרו שאם אני לא אשלם תוך כמה ימים אז הם יקחו את הכסף מהספק אינטרנט! מה לעשות מה אני אומר להורים שלי אני רועד רציני אני חייב עזרה דחוף! מה לעשות בבקשה!!!!!!

• 64 תגובות
    • 4.7k צפיות
  5. בשני הסרטונים הראשונים הוא עובד על מישהו שהמתנה שהוא קנה לו ליום-הולדת זה מה שהוא רצה שיקנו לו מלכתחילה (החלק השני זה הסבר נוסף וטיפה יותר מפורט לחלק הראשון למי שרוצה). למטה זה מיני סידרה על סיאנס. למי זוכר את הסידרה 'לחשוף את הקוסמים' זה על אותו העיקרון. הוא עושה סיאנס 'מוצלח', ואז הוא מסביר איך הוא עבד עליהם. מומלץ! Derren Brown NLP - Subliminal Message: part 1 part 2 Derren Brown - Seance: part 1 part 2 part 3 part 4 part 5 part 6

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, אני צריך המלצה למזגן נייד, בזאפ יש רק אחד, מישהו נתקל בכאלו בזמן האחרון?

• 51 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. Started by redti,

באחד הדיונים פה מנהל הפורום אמר לאחד המשתמשים שהוא חס עליו ולא נותן לו אזהרה שישית כי הוא יעוף מהאתר לצמיתות. למשתמש יש 4,500 ומשהו הודעות זאת אומרת שהוא נרשם לפה שהמציאו את האינטרנט בשלהי שנות ה80 להערכתי , כמעט 25 שנה(אני סתם מגזים אבל הרבה זמן..) הבן אדם קיבל רק 5 אזהרות זה נחשב טוב לא ?

8. שלום... אני מחפש המלצה לחנות מחשבים טובה באחת מהערים הנ"ל. סקרתי את כל החנויות המומלצות בארץ (שאני יודע עליהן), וככה יצא: FoxPC.co.il - ראשון לציון או מגדל העמק. SkyPC.co.il - ראשון לציון. IQPC.co.il - אשדוד. Pandas.co.il - קיסריה \ באר-שבע \ חיפה. zigzag2000.co.il - יהוד. TMS.co.il - קרית מוצקין \ הרצליה. NoaComp.co.il - נשר. כפי שאתם רואים, אף אחת לא באחת מהערים הנ''ל... אם אין איזו חנות ממש טובה בערים שציינתי, אני כנראה אקנה מ- TMS הרצליה. אשמח להמלצות. תודה!

• 20 תגובות
    • 5.1k צפיות
  9. Started by hag911,

פתחתי אתר של רקעים HD.. http://hdesktop.net/ אם יש לכם עצות,רעיונות... משהו אני אשמח לשמוע... תהנו...

• 83 תגובות
    • 13k צפיות
  10. תראו בעצמכם, כל מילה נוספת מיותרת: http://www.mako.co.il/news-world/international/Article-3f33993656ae121004.htm

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. http://www.sendit.com/sendit/10049854.product זה המשחק והמשלוח חינם זה גם לארץ נכון?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  12. Started by Guarding angel,

מצורף למייל קובץ Microsoftlottery.doc מי שמקבל את המייל הזה למחוק אותו מיידית. מידע מMicrosoft על התרמית http://www.microsoft.com/protect/yourself/phishing/lottery.mspx ראו הוזהרתם

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אהלן, לפני כמה חודשים ראיתי כמה אנשים משחקים בזה בפאב ומאד התלהבתי, ולא היה לי מושג איפה להשיג אחד לפני כמה זמן ראיתי ציור שלו /ב/... לא משנה איפה (אתם תבינו לבד) ואני רוצה שמי שמכיר את זה כאן יאמר לי איפה קונים! [attachment deleted by admin]

14. Started by Cereal Killer,

חייבים לקרוא! שלום, אינני יודע כמה מכם עושים קניות במתחם קוסמוס (שופרסל ביג) בטירת הכרמל, אבל אולי כדאי שתהיו מודעים לנושא הבא. אני הייתי קורבן של תרמית מתוחכמת בזמן שעשיתי קניות. זה קרה לי וזה יכול גם לקרות לכם. התרמית עובדת ככה: שתי בנות 18 חתיכות ניגשות למכונית שלך בזמן שאתה מעמיס את הקניות לתא המטען. שתיהן מתחילות לנקות את שמשות המכונית עם סמרטוט ונוזל ניקוי, כשהשדיים שלהן כמעט פוקעות מחולצות הטריקו שקטנות עליהן בכמה מידות. לא ניתן להמנע מלנעוץ מבטים. כאשר אתה מודה להן, ומציע להן טיפ, הן אומרות "לא" ושואלות אותך אם במקום זה תוכל לתת להן טרמפ למקום אחר. אתה מסכים, והן עולות למושב האחורי. במהלך הנסיעה הן מתחילות לקיים יחסי מין זו עם זו. אחר כך, אחת מהן עוברת למושב ה…

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by Morphine,

היי, אני מעונין לעשות תואר בהנדסת תוכנה או מדעי המחשב, יש לי כמה אופציות ממכללות טובות, אבל אומרים שהטכניון ובכלל כל האוניברסיטאות הם הכי טובות בתחום. אבל לא הבנתי מה יש שם שאין במכללות? הרי החומר ורשימת הקורסים בסך הכל די דומים. וגם ברוב המכללות כיום המרצים הם ד''רים שמרצים במקביל גם באוניברסיטאות. כרגע ההבדל היחיד שאני מוצא הוא שאוניברסיטאות יש מבחר רב יותר של תארים, ואפשרות לתואר שני ושלישי. לעומת זאת במכללות יש מספר קטן של מקצועות ולרוב זה רק תואר ראשון אבל אפשר להמשיך גם לתואר שני באוניברסיטה, וגם הציוד החדשני והמעבדות נראות הרבה יותר מהציוד הישן והמחשבים עם Win 98 של האוניברסיטאות. בקיצור, למה באוניברסיטה ובטכניון התואר נחשב למבוקש יותר?

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by liiight,

שלום, יש לי ממיר HOT VOD חדש יחסית (לא מצאתי תמונה שלו, אבל קיבלתי אותו לפני חודש, אז אני מאמין שהוא הדגם החדיש ביותר). כרגע הוא מחובר עם RCA לרסיבר. השאלה שלי אם יש טעם לחבר לו את היציאה האופטית לרסיבר, כלומר, האם האני אקבל DOLBY DIGITAL ממנו בסרטים או תכניות מסויימות? השאלה השנייה היא בקשר לשלט. היה לי את השלט הכחול הישן יותר, ואני תכנתתי אותו לשלוט על כל המכשירים. השאלה שלי אם אפשר לתכנת את השלט החדש (http://www.nrg.co.il/images/archive/gallery/259/315.jpg) באותו אופן כמו את הישן. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by ag43,

בBLACK FRIDAY קניתי עכבר VX REVOLUTION (בנוסף לאוזניות SHURE SE102, אחלה אוזניות אגב) שעבד מצויין עד עכשיו. בזמן האחרון הגלגלת ה"HIPER" נתקעת לי רוב הזמן כבר אחרי 2-3 "גלגולים" ולא ממשיכה. ראיתי באתר של LOGITECH שנושא זה מכוסה באחריות. הבעיה היא שעם שירות הלקוחות בארץ מן הסתם התגובה תהיה משהו כמו "הכל עובד" "זה לא מכוסה" "עזוב אותך שטויות". מישהו נתקל בבעיה כזו בעכברי לוגיטק וניסה לממש עליה אחריות (בבאג או כל חנות אחרת) והצליח?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  18. http://rapidshare.com/files/263321032/Barber_Shop.mp3.html חבר שלח לי במסנגר אז העלתי את זה שתהנו גם לשמוע רק עם אוזניות... למי שאין אוזניות מיותר שיוריד... רשום ב"הוראות" לעצום עיניים.... אני מאוד אהבתי...

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Ran B,

היי חברים. בתור חייל משחורר עם פיקדון שמחכה שיעשו איתו דברים טובים, רציתי להתייעץ איתכם. הייתי רוצה לשפר את האנגלית שלי (בעיקר את יכולת הביטחון בדיבור) ורציתי לשמוע חוות דעת מאנשים שמכירים או שמעו על מכונים/בתי ספר לאנגלית בארץ שיכולים לעזור. אז אם הייתם במכון כלשהו או חבר שלכם היה ושמעתם, אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש, רן

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  20. Started by Gil28,

כמו שכתוב בכותרת, אני רוצה להביא איתי 2 מחשבים מחול, כאשר אחד מהם פתוח ונמצא בשימוש ויעלה איתי על המטוס. השני סגור וארוז במזוודה. האם זה אפשרי? האם אני צריך לשלם מעמ על שניהם? אחד מהם? או שאפשר להמנע מזה לגמרי... יש למישהו ניסיון?

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  21. Started by DarkRise,

בזמן האחרון התחלתי לחוות לאגים במשחק אינטרנט אחד שאני אוהב ורציתי לבדוק לפי דעתכם איזה ספקית אינטרנט היא הכי טובה ואיזה ניסיון יש לכם איתם תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  22. Started by davidcohen,

היי יש לנו הוט בבית ובשלט שלהם יש גם אפשרות של ווליום אבל זה לא עובד ובשביל להגביה ולהנמיך אני משתמש בשלט הרגיל של הטלויזיה (גם הכיבוי וההדלקה של הטלויזיה זה ככה). איך אני מגדיר את הווליום שיהיה מהשלט שהוט מביאים במקום להשתמש בשני שלטים כל פעם ? תודה

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. Started by OmEr.il,

שלום. עברתי ניתוח אף לפני שבוע ויום,ועכשיו אחרי שהורידו לי את הגבס,נשארה רק נפיחות על האף. מישהו מכיר איזו שיטה או תרופת סבתא כלשהיא כדי להוריד את הנפיחות קצת? (וכן,אני יודע שזה אמור לרדת לבד אחרי שבוע וקצת) תודה

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by amitdavidi,

יוצא לי לגלוש די הרבה בFXP, פשוט כי זה די מצחיק...בכל זמן נכתבות שם תגובות חדשות ומטומטמות מאוד של אלפי ילדים שכנראה מבחינתם IQ זה מבחן עם ציון בין 1 ל10(או שהם יתקנו את מי ששואל אותם ויגידו לו שאומרים ICQ). עם הזמן, אספתי כמה דברים מובחרים משם: כותרת: עזרה|המשחק גמד וענק תגובה: --------------- ילד FXP שהתלונן על באן: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=1577653 ----------------- מישהו מתלונן על איזה משתמש, מבקש שיתנו לו באן על הודעות שלו בפורומים של הכדורגל שם כותרת: בבקשה תנו לאוהד מנצ'סטר מסריח באן הוא נותן כמה ציטוטים שלו, ואז כותב: http://www.fxp.co.il/showpost.php?p=14908708&postcount=1 ----------------- ילד FXP, שהוא מפקח שם, הזהיר את…

• 116 תגובות
    • 28.9k צפיות
  25. שלום, אני נוסע לגמניה באוקטובר במסגרת חילופי תלמידים. אני יודע שיחסית המחירים באירופה גבוהים (של כל הדברים) אבל מה כן באמת כדאי לי לקנות שם, שיהיה זול יותר מהמחיר בישראל? דרך אגב מישהו מכיר רשתות של חנויות מחשבים בגרמניה? אני רוצה לברר גם מחירים של מחשבים תודה רבה ניב

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים