כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום רב אני גר בבית על צלע ההר, מעליי יש שכונה של חילוניים. עזבו את זה שכל כמה ימים אנחנו עולים על הגג ומתחילים ליילל אל הירח (אשמח להסביר את פשר ההתנהגות המוזרה) בכל מקרה בחודשים האחרונים אני והפרזיטים קנינו לייזרים וכל לילה אנחנו מסנוורים את הרחוב של איזה אחד. הלייזרים הללו ללא ספק חזקים כי ממרחק גדול יחסית הם ממלאים את הבית בצבע ירוק זוהר. למי שלא יודע נזקי הלייזר מאוד חמורים ומספיקה שנייה בשביל לפגוע בעין. הם די חסרי אונים. אם הם יכולו לדעת מאיזה בניין ומאיזה חלון הם היו יכולים לפנות אל המשפחה או לפחות לערב את המשטרה, לשמחתינו הם לא מצליחים לזהות את הבניין ולא פעם כאשר ראינו שהם בחוץ בחוץ שיגרנו כמה וכמה אלומות לייזרים ואני לא אתפלא אם הם חושבים שזה כמה משפחות המפעיל…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בא לי להוריד את הסדרות האלו...הכי טובה שאני מכיר לדעתי. מישהו מכיר אתר שאפשר להוריד ממנו את כל הסדר?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי שקראתי את זה קיבלתי חום, אני לא מבין איזה שטויות האנשים האילו מכנסים לבני נוער המסכנים אשר דעתם עדין לא מגובשת וסופית. כמו שאתם רואים הם מיעצים להם לרוץ בראש, כאשר הם מודעים שיש סיכוי טוב טוב שהם ידרסו ועדין אין לאנשים האילו בושה. הם מיעצים גם לשרוף שמן על הכביש, אני לא יודע אם הם מודעים לגודל האסון שיכול לקרות כאשר מכונית תעלה על השמן. אחרי זה הם מתלוננים שהפשיעה בישראל גודלת. אני אישית ראיתי במשך כמה ימים שוטרים מפטרלים בין הצמתים, או מסוקים שסורקים את הצמתים זה רק עניין של זמן שכל העסק הזה יתפוצץ. אם הם תוקעים אותי בפקק בדרך לבית הספר זה עוד מילא אבל אם הם חוסמים את הכביש אחרי הצהריים אני הולך לעזור לשוטרים. פשוט בושה מה שהם עושים. היו שמועות שאתמול נערים שמו סרטי…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום אנשים... יש למישהו המלצות לאיזה בושם טוב בשבילי? המחיר כרגע לא ממש משנה רק שלא יהיה ממש ממש יקר.. תודה רבה לעוזרים..
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
http://wave.google.com/ גוגל מנסים להמציא מחדש פרוטוקול אחיד ועכשווי שיחליף את האימייל ואת המסרים המידיים וישתלב בכל סביבת עבודה אפשרית. (קוד פתוח). אזהרה: הסרטון ארוך (שעה ועשרים..) ממליץ לפתוח אותו ביוטיוב בגדול ולא לצפות בו בצורה המוטמעת בדף.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאראגון וכוחותיו מגיעים לשער של מורדור (כדי ליצור הטעיה) הם רכובים על סוסים. אך שחוזרים לסיצנת הקרב עצמה - הסוסים נעלמים באורח מסתורי וכל הכוח שהיה רכוב על סוסים נלחם על רגליו. כל הסוסים נעלמו! כאילו הם צילמו את הסיצנה עם הסוסים ואח"כ ויתרו עליהם בקרב עצמו... ואמרו "אה... מה זה משנה... אף אחד לא ישים לב"
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לציין שאני עבדתי במקום מגיל 17 עד 18.5 כלומר עבדתי שנה מתחת לגיל 18 וחצי שנה מעל? מה אני צריך לדרוש מהמעביד? דמי פיטורין? הבראה? ימי חופשה לא מנוצלים ? הפרשים?[לא יודע מזה]
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
SAMSUNG PAY ועם עדכוני אבטחה של אנדרואיד ה S7 EDGE עדין על אוגוסט 2017
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה החלטתי לפנק את עצמי בגאדג'אט חדש הבעיה היא שלא מצאתי משהו שימושי שכבר אין לי חשבתי אולי על שעון חכם אבל אין כל כך מה לעשות עם זה אני אשמח להצעות
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם שמתי לב שבזמן האחרון, הרבה משתמשים בפייסבוק שולחים בצ'אט הודעות פישינג כגון: עכשיו השאלה היא, ממה זה קורה? מאיזה דף שהם נכנסים אליו? ואם מישהו נדבק, איך נפטרים מזה? המחשבה הראשונה שלי שזה פשוט איזה אפליקציה שמאשרים לה גישה לצ'אט והיא מספימה את כולם. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אי שם לפנות בוקר נפרץ צינור במטבח של המשרד. כעבור כמה שעות ב-4 לפנות בוקר נופל החשמל. ומתגלה הזוועה: http://pwnmypic.com/images/05534600813515252908.jpg 11 מחשבים לא עמנו יותר. שרת אקסצ'נג' בסרטים קשים. ידעתי שהייתי צריך לבקש יום חופש..
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כי כשאני נכנס לשם הוא אומר לי שאני חייב להירשם ויש דמי מנוי.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מכיוון שנמאס לי מכמות הזבל שיש ב-Hotmail.com, קראתי שמתישהו Hotmail.co.il יתחילו לקחת כסף, אני לא מת על הדואר שיש ב-Yahoo.com ואני לא רוצה דואר שהוא co.il (רק com!) - אני מתכנן להחליף אימייל... גיליתי 2 ספקי אימייל טובים - c4.com eurosport.com שניהם מציעים די הרבה מקום אחסון ובלי דואר זבל (אני חושב...) תוכלו אולי לעבור על ההיצע ולעזור לי מה לבחור? לא רק מבחינת מקום לאחסון, אלא גם ובעיקר הגנה מדואר זבל, או הסיכוי שאקבל דואר כזה (למשל ב-Hotmail.com מקבלים מלא זבל וב-Walla כמעט ולא...) תודה! :saint:
-
שלום אני קונה את המשחק פיפא 15 מ CJS ואחרי שאני מזין את פרטי התשלום הם מבקשים שאני ארשם לשירות ביטוח של קל ואני לא רוצה, ואי אפשר להמשיך בלי להירשם. יש לכם מושג למה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שאסור לפתוח דיונים כאלו ,אבל רציתי להגיד משהו. כשבאתי לפה בהתחלה זה היה רק כי היפנו אותי לפה לבקש עזרה למפרט. מעולם לא שיערתי שאני יהיה פה באופן קבוע.רק רציתי להגיד שזה הפורום הכי טוב שיש למדתי פה המון ורציתי להגיד תודה לכולם על כל הידע העצום שלקחתי מכאן. ישר כוח.
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איזה עכביש זה: יש לי מלא כאלו בחדר כל פעם נכנסים מהגינה.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאלו שלא ראו את הכתבה זה טוב מאוד שתראו: http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=17989&CatID=250&CurrentCatID=330 ואם תוכלו תמליצו לי על כיסא טוב שהמשענת שלו זזה עד 300 ש"ח.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי, חבר'ה, מכיוון שהביקוש שלכם (חברי הפורום והקהילה) לעוד תמונות ומידע גובר, החלטתי לפרסם מס' תמונות נוספות שהביאו לזכייה שלי בתחרות. ;D אז תהנו: אוקיי , וזה הסיפור בקצרה: המצלמה אכן תת-מימית חד פעמית (50 ש"ח), שווה את ההשקעה לא? ;D לגבי ה"אישור" להכנס עם כל האלמנטים לבריכה: אני גר בקיבוץ, יידעתי את המצילה (שגם אחראית על הבריכה), והיא אישרה. קצר ולעניין. הכנסנו (אני ועוד חבר שעזר וצילם) את הכל לבריכה, למרות שהיו כמה חלקים שגילו התנגדות גבוהה לטבוע (כמו המסך שליפפתי אותו עם איזולירבנד לשולחן, והמארז, ששמנו עליו אבן לא קטנה כדי שלא יצוף...). כשהכל היה מוכן, דפקנו כמה תמונות, הטובות נבחרו - ושלחתי. אגב, החלקים (שלא היו ברי-שימוש), נודבו מאחראי המח…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייי סורי על הת'ארד המפגר אבל זה ממש חשוב. היום בבוקר ככה בשיעור השלישי יצאתי מביצפר לשעתיים כי היה איזה משו משעמם אז היציאה מביצפר כרורה בתיפוס על גדרות וכל מני. אז קיצר קיבלתי חתך די עמוק בכף היד (לא מאוד...) הוא לא ממש דימם ולא כאב בהתחלה אבל עכשיו הוא כואב והתאמנתי בשעתיים האלה על דשא עכשיו הבעיה היא שמחר אני נוסע לחו"ל אז רציתי לשאול יש מצב שיהיה לי איזה זיהום משהו רציני? חיטיתי את הפצע רק כמה שעות טובות אחרי 5 6 משהו כזה ועכשיו זה קצת שורף. קיצר גם עם יש מצב לזיהום אז זה יכול לגרום למשהו חמור שיפריע לי בחו"ל? בתודה רבה רבה גיא
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
אני ראיתי שיש הרבה מכללות שמאפשרות לימודים במסלול הנ"ל, אבל האם יש אוניברסיטה בה ניתן לרכוש תואר ראשון בקרימינולוגיה? עוד שאלה, שמעתי שקרימינולוגיה ניתן ללמוד כחלק מהתואר סוציולוגיה ואנתרופולוגיה, האם זה נכון או שאין קשר בין שני התארים? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך לפתוח כרטיס אשראי בין-לאומי בשביל לשלם תשלום חד-פעמי של 70 שקל. אני בן 16 ויש לי בערך 500 ש"ח זמינים, אז מה אני צריך לעשות בשביל שיתנו לי כרטיס אשראי בין-לאומי. (אני רק רוצה לשלם את ה-70 שקלים האלו ולסגור את הכרטיס)
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-