כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
-
אני יוצא עוד שעה ככה. אתם מתרימים?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדובר בחנות שכונתית בבעלות פרטית. יש לי זיכוי בסך 200 שקל בחנות הספיציפית הזאת וסיכמתי עם המוכר שזה ישמש כדמי קדימה. סיכמנו על המיפרט והוא היה צריך לחזור אליי עם תשובה לגבי כרטיס מסך מסויים שרציתי ולא היה לו במלאי. הלכתי למילואים וחשבתי שהוא מתעכב עם התשובה בגלל שמדובר היה בכרטיס יקר שאינו נפוץ. כשחזרתי מהמילואים התקשרתי לחנות לברר את פשר העיכוב,אולם מענה אוטומטי הודיע לי שהקו נותק. הגעתי לחנות ולתדהמתי התברר לי שהשלט הוחלף והבעלים התחלפו. הבעלים הנוכחיים לא שיתפו פעולה והתנערו לחלוטין מהעניין. בדרך לא דרך הצלחתי להגיע לכתובתו ולמספר הטלפון של בעל החנות אולם הוא התנער מהעניין ואמר לי שזאת הבעייה שלי שלא ניצלתי בזמן את הזיכוי וכרגע אחרי שהוא כבר סגר את החנות אין לו שום כו…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי חמישה דגי אוסקר בגוונים שונים. איך מבדילים בין זכר לנקבה? מישהו יודע? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
על אף שאני מצליח להתחבר דרך פרוקסי אמריקאי, השלב הראשון בפתיחת חשבון שם הוא כרטיס אשראי אמריקאי "לצורכי אימות בלבד". פיספסתי משהו?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי עוד שעתיים לשבת פה באתר (שיעור מחשבים, אבל אני חכם מידי בשביל הכיתה שלי...) ואין פה אפחד!!!!! [glow=red, 2, 300] הצילו!!![/glow]
-
l-theanine הוא אחד המרכיבים הפעילים של תה ירוק (בנוסף לקפאין). מדובר בתוסף מזון חוקי לחלוטין. http://en.wikipedia.org/wiki/L-theanine באופן מתומצת - מרגיע, משפר ריכוז (ועכשיו מתחילה תקופת בחינות..). חיפשתי בגוגל, זאפ, וברשת שקדיה, ולא מצאתי. אחד מהשמות המסחריים הבולטים בחו"ל הוא suntheanine. (הייתי שותה תה ירוק, אבל קפאין מאיץ לי את מערכת העיכול).
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בחודשים האחרונים קבלנים מתלבשים על שכונות מוזנחות ברעננה כמו וויצמן לדוגמה (אני גר ברחוב) בכל מיני הצעות של -"אני יחזק לכם את המבנה בחינם רק תיתנו לי לבנות עוד 200 קומות למעלה" "אני קבלן סוג זיין -בה לכם לעשות פינוי בינוי " עכשיו אני גר בבניין שבנוי טוב מאוד למרות שהוא ישן הבניין החזיק מעל 30 שנה בלי בעיות מיוחדות ואין לו אף סימן של בעיות גדולות או רגישות מיוחדת לרעידות אדמה ובכנות לאומת הרבה בנייני גבס שאני רואה שבונים אני גאה בבניה החזקה של הבניין שלי (אני לא מבין גדול בזה אבל בניין סבבה ) בכל מקרה אם זה היה חברות נורמליות -ניכה אבל תראו מה הגיעה היום בדף נייר רגיל -A4 בצבע אדום רגיל ובעיצוב הכי פשוט שאפשר לעשות באופיס \אופן אופיס ואני מצטט בכל מקרה אם לא…
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר שלי עבר צו ראשון וצוות אוויר ושלחו לו משהו שנקרא פרוייקט גאמה מה זה? עוד משהו הוא שאל אותי למה לא קיבלתי כזה דבר כי אני והוא עם אותם נתונים שנינו עם אותו קב"ה שנינו לומדים אותם מקצועות בבית ספר ושנינו עברנו צוות אוויר לפי מה קובעים אם אתה מתאים או לא?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש לי תרגיל שהמורה נתן לי ואני לא מצליח לפתור אותו אינ יודע שזו לא ממש בקשה מקובלת אבל אולי תוכלו לעזור לי בזה גיא ניגש למבחן אמריקאי .הוא יודע את התשובות הנכונות לחלק מהשאלות ואת האחרות הוא מנחש. לכל שאלה שלוש תשובות אפשריות ורק אחת מהן נכונה . גיא קיבל ציון מבחן % .... 83.333 ( שמונים ושלושה אחוז ושליש). גיא ענה נכון לשאלה האחרונה . מה ההסתברות שגיא ניחש את התשובה לשאלה האחרונה ? אני לא מצילח לחשוב על כלום ולא איך לעשות לא עץ לא טבלה או מאורעות מתאימים לבעיה אין לי איך להתחיל את זה בכלל .. אז אפילו דרך מחשבה יהיה משהו טוב בבקשה זה ממש חשוב לי !!!! (תוספת לסוף השנה במגן ;D)
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3349643,00.html חח איזה חזק היה!! פתאום הרכז ב מהר ואומר" יש שריפה לצאת מהכיתות" והמורה הרוסיה שלנו נלחצה ודיברה איתנו בטעות ברוסית חחח ח אבל בוויאנט הגזימו דיברו על זה בחדשות וברדיו ח אבל הגזימו
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש אתר כזה שנכנסים אליו ואז לכל אתר שגולשים ממנו זה מסתיר את האייפי שלך וכו'... קוראים לזה anonymous או משהו כזה...לא com. מישהו יכול להגיד לי מה הכתובת? זה דחוף
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הנה רשימה של כמה מגדוליי הספורטאים בהסטוריה.אני מעוניין שכל אחד מכם יבחר את 5 הספורטאים הגדולים בהסטוריה,לדעתו.נסו לבחור בדיוק 5 ספורטאים שלדעתכם היו הכי גדולים-לא פחות ולא יותר מ5.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם אסור לחלוק על דעתו של מנהל? האם אסור לבקר מנהל? בפוסט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=548127.new מנהל בשם Milford Cubicle כתב גיבוב של שטויות, ולמרות שהתייחסתי עניינית, תגובתי נמחקה פעם אחר פעם. לדוגמא, הוא כתב: "גיבוי המידע שלך זה הדבר האחרון שמעניין אותן" הסברתי שזה פשוט לא נכון מכיוון שגיבוי מדיע זה הביזנס שלהם, לכן זה הדבר *היחיד* שמעניין אותם, זה לא עיסוק צדדי, אלא המהות. והיו התייחסויות נוספות. האם זו המדיניות בפורום?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי קיבלתי צו ראשון אתמול. האם מישהו כאן התנסה בצו ראשון ויוכל לומר לי מה הוא מהלך העניינים שם? הבנתי שיערכו לי בחינה פסיכוטכנית, על מנת להתאים אותי לתפקידים ע"פ היכולת שלי, השאלה היא - האם כל הנושאים בבחינה הפסיכומטרית לא מצריכים ידע מקודם או שהם בוחנים בנושאים כמו אנגלית ושאלות מסויימות אחרות שמצריכות ידע (אם כן, אשמח אם תפרטו אלו) . עד כמה תהיה חשיבות לציון של בפסיכוטכני לגבי קביעת השירות שלי? אם אני אקבל ציון גבוה, הסיכויים שישבצו אותי בקרבי יהיו גבוהים יותר? (ז"א, האם זה כמו פרופיל, ככל שהוא יותר גבוה כך הסיכוי ללכת לקרבי גבוה יותר*) באופן כללי, יש עוד דברים שאני צריך לדעת לגבי מה מצפה לי שם? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
"תוך חמש שנים הצליח HWZone לבנות קהילה של עשרות אלפי מכורים לטכנולוגיה שקוראים את הכתבות, מבקרים בפורומים ומציגים לראווה את המפלצות שלהם" http://www.haaretz.co.il/captain/pages/ShArtCaptain.jhtml?contrassID=11&subContrassID=0&itemNo=737665
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אחרי שקראתי את הנושא בקשר להאם כדאי להרכיב את המשב לבד , החלטתי שכדאי שאני ירכיב אותו בעצמי. אומנם לא הרכבתי בחיים שלי מחשב שלם לבד , אבל הרכבתי פריטים בודדים כמו HD , כרטיסי מסך , צורבים ,כונן קליטורים וכו. הבעיה שלי היא עם הדברים היותר כבדים כמו המעבד , הספק ולוח האם , אף פעם לא הרכבתי אותם. השאלות שלי הן: 1)מה הן סדר הפעולות? למשל: האם קודם להרכיב את המעבד על הלוח ואז את הלוח במארז או ההפך? 2)האם אני צריך להשמר מחשמל סטטי? 3)אם כן , איך אני עושה את זה? 4)אם יש לך טיפים , אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
:lol: פשוט עשה לי @ היום.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב, כולם. סקר זה מדבר על כל עונות הישרדות ארה"ב וישראל. שאלת הסקר היא מי הם לדעתכם 5 האסטרטגים הגדולים ביותר בתולדות הישרדות ישראל וארה"ב גם יחד. מי הם החמישה ששיחקו את המשחק בצורה המבריקה והגאונית ביותר בהישרדות אי פעם?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בא לי להוריד את הסדרות האלו...הכי טובה שאני מכיר לדעתי. מישהו מכיר אתר שאפשר להוריד ממנו את כל הסדר?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3658238,00.html עוד חנות פושטת רגל :s05:
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3332898,00.html
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גררר.... עוד פעם הטמפיט הזה צעק לי לסגור את המיים... ישר הלכתי ופתחתי את המיים בכיור, עד מחר בבוקר. שיצרח עד מחר, האידיוט. :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-