כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שאסור לפתוח דיונים כאלו ,אבל רציתי להגיד משהו. כשבאתי לפה בהתחלה זה היה רק כי היפנו אותי לפה לבקש עזרה למפרט. מעולם לא שיערתי שאני יהיה פה באופן קבוע.רק רציתי להגיד שזה הפורום הכי טוב שיש למדתי פה המון ורציתי להגיד תודה לכולם על כל הידע העצום שלקחתי מכאן. ישר כוח.
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא מוצא בשום מקום תעזרו לי בבקשה (גירסה של 2 דיסקים...) אם יש לכם תשלחו לי בבקשה הודעה לפרטי... תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=aGcir8GzvKE
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הלכתי היום לים עם חברים והגעתי למסקנה שישראל ענייה מאוד מבחינה תרבותית. יש לנו תרבות מיינסטרים אמריקאית מאוד מפותחת(גם אם זה רק חיקוי מגוחך) אבל אין כמעט שום אלטרנטיבה. אוליי אני לא יודע לחפש אבל לא תמצא כמעט אנשים בגילאי 30+ שאוהבים מבוכים ודרקונים, או משחקי מחשב... וגם אם תמצא לא יהיו שם כמעט נשים בכלל. בגילאי 20- אתה יכול למצוא ילדים שמשחקים מבוכים ודרקונים או משחקי מחשב אבל בשנות ה20 הם משילים את התחביבים ה"ילדותיים" ונכנסים לתרבות האלכוהול והזיונים בשירותים של המועדון. לפני אוליי 15 שנה שטסתי ללונדון אז נכנסתי לחנות מניאטורות ודי אנד די והמוכרים שם היו בני 30 ואחת המוכרות היתה אפילו בחורה חמודה ונאה... לא תמצא כאלה דברים בארץ גם 15 שנה אחרי…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי תאריך לטרום ניתוח,שאמורים לתת לי אחרי הטרום את התאריך לניתוח. השאלה היא אם לעשות את זה דרך הצבא(לקבל אסמכתא תקציבית וכו'),או לעשות את זה כבר כשאני אהיה אזרח(עוד 3 שבועות) מבחינת כדאיות,כדאי לי לעשות את הניתוח אולי עוד חצי שנה?,בשביל לקבל דמיי מחלה על הימים שאני מאושפז בבית?,מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?,זה משהו שלא ממש ברור לי כחייל שתכף משתחרר,יש אפשרות לקבל דמיי אבטלה כחייל משוחרר(הבנתי שביטלו,אמת?),או שאם אני נמצא כבר במסגרת עבודה,ומביאים לי מנוחה של שבועיים לצורך העניין,העבודה תשלם לי על הימים האלה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.heretical.com/holofun/houswitz.html נתקלתי בזה ולא כל כך הצלחתי להבין את המסר שזה בא להעביר.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כדי שמישהו ישחרר במקומי משהו מהמכס הם דורשים יפוי כח. צריך איזה מסמך מיוחד או שאפשר סתם על דף? ואם לא, מישהו יודע איזה מסמך?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה ישמע מצחיק אבל זה ברצינות אני לא מצליח לשבת ישיבה מזרחית שהייתי ילד הייתי שם גם רגל על רגל היום אפילו מזרחית לא מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? מדריך/סרטון
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי עוד שעתיים לשבת פה באתר (שיעור מחשבים, אבל אני חכם מידי בשביל הכיתה שלי...) ואין פה אפחד!!!!! [glow=red, 2, 300] הצילו!!![/glow]
-
פורסם ברוטר בפורום חומרה: http://rotter.net/forum/hard/1686.shtml#26 ---------------------------------------------------------------- אם אתה רוצה מחשב ''פצצה'' קנה AMD ויחד איתו מקלט קירור אטומי נגד פצצות. בקיצור: שים חב שאילו שממליצים על AMD בלהט הם פריקים שמתעסקים עם קירור מיוחד, מארז מיוחד, גריז תרמי, מאווררים ועוד עניינים מעצבנים שמעניינים רק פריקים. בחשבון סופי, כלל לא ברור אם הם חוסכים כסף, מספיק שמשהו ידפק כדי שכל החיסכון יהפך לנזק. אם אתה רוצה מחשב בלי בילבולי מוח קנה פנטיום. ---------------------------------------------------------------- מה דעתכם?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני מתלבטת בין שני קורסים: ASP.NET או MICROSOFT.NET 2005. הראשון נמצא רחוק מאד מביתי, אבל אם הוא טוב בצורה משמעותית מהשני אתמודד עם זה. שניהם אורכים את אותו הזמן (כעשרה חודשים) ועלותם זהה. השאיפה שלי היא בסופו של דבר לעבוד בתכנות אתרים. אם מישהו פה למד ויודע ויכול לתרום אודה לו מקרב לב תודה ויום טוב.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מצד אחד שמעתי אנשים שאומרים שהם נדפקו עם חלקים משומשים או חלקים שלא עובדים... אבל מצד שני יש לי חנות ממש קרוב לבית וגם יש אחריות על הכל וגם זאת רשת גדולה אז אני מאמין שאם יהיו לי בעיות זה יסתדר. ובנוסף וזה הכי חשוב הכי זול שמה, יש דברים שאפילו בהפרש די גדול. מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מישהו שמע עליהם? ראיתי לא מזמן תוכנית בטלויזיה אבל עכשיו הם עלו לי לראש ותשמעו הם פשוט גאונים! ולא בגלל שיש שם הרבה חברה עם 170 IQ אלה הרעיון שלהם: לוותר על ה (לפי התפיסה הדתית) ולטענתם זה יעזור לעשות שלום וזה גאוני וזה נכון איך הם עושים את זה אני לא יודע (וגם מה יוצא להם מזה) ודבר שני אני לא מבין איך אין רוב יהודי באירגון הזה איינשטין ישו פרויד וכל אלה היו יהודים, אין מספיק חכמים בשיבל האירגון הזה? ציפיתי ליותר מאיתנו
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה ימים התכתבתי עם חנות כלשהי בקשר למכשיר סלולרי שאני רוצה לקנות, ופתאום המכשיר והמכירה נעלמו מאמאזון. אמרתי אולי, יכול ליהיות, אז כתבתי לפני כשעה לחנות אחרת, את אותו המייל(עשיתי העתק הדבק), ואיזה פלא גם המכירה של המכשיר מהם נעלמה מאמאזון. מישהו יודע מה זה יכול ליהיות? אני בספק עכשיו אם להזמין מאמזון. אריאל
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא מבין מה מצחיק בתוכנית המסריחה הזאת עם "רק ביבי" המזדיין הזה של רותם אבוהב והחיילת שאומרת "סבבה-סבבה" נשבע לכם אני רואה ת'תוכנית הזאת בא לי לירות לעצמי בראש או מיקי גבע הזה....לא חשוב שמות
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
http://www.gclub.co.il/phpbbheb/viewtopic.php?t=15040
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם בימים האחרונים אני מקבל מבול של שיחות טלפון מחברות סקרים שונות ומשונות - למרות שאני מסרב לענות אני מקבל מדי יום לפחות 2 שיחות. דיברתי עם הטלפן והוא אמר לי שאם אני רוצה להסיר את עצמי מהרשימה אני צריך לפנות לכל חברה בנפרד במקרה למשל - גיאוקרטוגרפיה. לא ממש מצאתי מס' טלפון מייל או משו כזה.. האם זה בכלל חוקי ויש מה לעשות לגבי זה? הם מממש מעצבנים רעיונות ואפשרויות יתקבלו בברכה .
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת קצת מידע על כמה מכוניות בקשר לצריכת הדלק שלהם (חסכוני/ לא חסכוני/ רגיל). איך הם במוסך, מבחינת חלקים, טיפולים (בהנחה שהם במצב מצויין כשהם נקנים), וכל שאר הירקות.. המכוניות: פיאט אונו שנה: 1991-6 נפח: 1400 ידני. פגו 205 שנה: 1993 נפח: 1400 ידני. גולף שנה:1992 נפח: 1300 ידני. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני ממש רוצה לפתוח בפורום אחר וסתם לספר אותם באנגלית (אני חולה עליהן) ואני לא יודע איך, מישהו יכול לעזור לי בבקשה, הדבר הכי קרוב שהגעתי אליו זה: "Did this ever happened to you?" וזה לא ממש מדויק.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סדרת קירורים העונה לשם Snowman מקבלת אהדה ברחבי הרשת בשל מחיר נמוך במיוחד ביחס לתמורה - אז דאגנו להשיג אחד על מנת לספר לכם האם הבאזז הזה מוצדק לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
או בשמו הרישמי "2 Fast 2 Furious" בגירסא הלא חוקית הראשונה עלתה לרשת! איכות גרועה ביותר אבל זה אומר שהסרט מגיע לקולנוע בקרוב... יש!!!!
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-