עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הבנתי שבבחינה שואלים על VPN אבל בחומר לא מלמדים את זה.איך אני משלים את הפער? בנוסף אם מישהו יודע או יכול להמליץ על חומר לימוד איכותי בנושא אני אשמח. כמו כן לגבי דוגמאות בחינה,דמפים וכיו"ב. בתודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by shdrthki1,

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SWQTS8zqYXU#at=50 לדעתי אם הם רוצים הם יכולים (אחרי הכל הם פרצו לדברים קצת יותר מאובטחים מהפייסבוק) מה אתם אומרים יצליחו ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by ccc,

אני שואל ברצינות וזה תמיד עניין אותי: כשבן אדם שמתחיל לזרוק אבנים על אנשים אחרים בגלל שהוא חושב שחייזרים משמיים יהרגו אותו אם הוא לא יעשה את זה, או שהוא מתחיל לקבל הזיות וצועק וחי בפחד שחייזרים יהרגו אותו הולך לפסיכיאטר, הוא מקבל ישר אשפוז+תרופות. כשדוסי בא לפסיכיאטר, הוא נחשב נורמלי למרות שהוא גם חושב שיש כוחות שיהרגו אותו ורוחות שיתפסו אותו ואם הוא לא יזרוק אבנים על מכוניות בשבת וירסס על עסקים שפתוחים הוא ימות. אני שואל למה הדוסי לא מקבל תרופות ? בגלל שזה פסיכוזה המונית אז לא רוצים לעשות רעש? בתודה מראש, MJ

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by yuval_routing,

אני עורך סקר קצר של קורסי CCNA ומחיריהם בארץ. הסקר: קורסי CCNA בארץ - מחירים פרטים וביקורת אם יש לכם פרטים (קורסים נוספים, מחירים שקיבלתם, המלצות/ביקורת מרצים, ציוד בקורס וכו', שילחו אלי, פרסמו כאן (ואני אעביר) או הגיבו שם. תודה יובל

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. סתם מעניין אותי..

6. קראתי קצת ברשת על מה זה הדבר הזה ומשהו לא ברור לי. הבנתי מהסברים שונים שמדובר במעין הימור שלי מול הבית כאשר אם אני צודק אני לוקח אחוז נמוך יותר ממה שהבית לוקח כשהוא צודק. מה שלא ברור לי זה כיצד החברה שמנפיקה את אותן האופציות יכולה לאמוד את הסבירות של תנודת המניה ולקחת אחוזים מתאימים. הרי זה לא כמו הטלת מטבע של 50-50. או שאני טועה ויש תנודות מדדים או אסופת מניות שהם דווקא כן צפויים? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום. אני מחפש מעיל עור או PVC או כדומה בסגנון הזה: http://leatherandskulls.com/popup_image.php?pID=1049 מישהו מכיר חנות בארץ?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by rikus,

מה הרווח הממוצע של עבודה כזו? אני יודע שקורס הוא 3 חודשים.. האם יש ביקוש לזה עדיין? מה עדיף-שוק פרטי או שכיר? אני בעיקר פונה לכאלה שעובדים בזה כיום...

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אני מחפש חנות מחשבים שתיהיה פתוחה היום בערב, ובעדיפות שיהיה קל להגיע אליה בתחבורה ציבורית... תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. בהרבה מאוד מקומות (בעיקר סרטים אבל לא רק) נאמר שאפשר למצוא המון מידע על מי שרוצים ברשת. מה שאני רוצה לדעת זה: -זה נכון? -זה חוקי? -איך? סתם סקרנות. אני די בטחו שעם קצת האקינג אפשר, השאלה אם יש דרכים אחרות לא מסוכנות. לפני שאתם שואלים, לא, אני לא מחפש מידע על אף אחד. זה מאותה סיבה שאני קראתי על פריצת ססמאות וששחקני משחקי און-ליין נכנסים לאתרי צ'יטים. דע את האויב.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Pika007,

http://www.youtube.com/watch?v=iMdoIy26JsM&eurl=http://walfas.org/ fun with tesla coils אין לי מילים :lol: הדבר היחיד שאני יכול להגיד..... LOL japan

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Merrymoon,

http://www.freaknfunny.com/files/upload/draw-a-pig.swf ואימרו מה לחזיר יש לומר עליכם:

• 44 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by BaDaBoom,

אז עם בוא השנה החדשה יש לי resolution להפסיק לעשן. אם יש לכם ניסיון או עצות אז בבקשה לשתף... תודה מראש ובהצלחה לי.... כבר 47 שעות בלי סיגריה...

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by ירמיהו3,

יהודים יקרים,ימי הגאולה קרבים,חזרו בתשובה!!! יהודים ,מלחמת גוג ומגוג בפתח,מי שלא יחזור בתשובה וילחם בצבאות השם,ימצא את עצמו מת! יתברך שמו,חיזרו בתשובה ויאללה טרנסים בלאגן!!! https://www.youtube.com/watch?v=rYnqhKp28d8 טיפים לחוזרים בתשובה,כדי להימנע ממחשבות לא טהורות!: בברכות משיח ישראל .

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. כידוע פייסבוק הוא סיפור הצלחה גדול מאוד . ממש ממגנט וממכר לפעיליו הרבים . האם יש פה מישהו שחוזה עתיד לא טוב לרשת החברתית הזאת ? או שאולי אתם חושבים שאין סיכוי לכך ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום, יש לי איזה תמונה קטנה אחת, אי אפשר להבין שם כלום, וכשאני עושה זום אז מן הסתם הכל נהיה "קוביות" ואז בכלל אי אפשר להבין כלום. האם יש דרך להגדיל את התמונה ולהוריד את ה"קוביות" האלה ? לשפר את איכות התמונה במלים אחרות... תודה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Yossarian22,

שלום לכולם אני מחפש לראות סרטים שכל אחד חייב לראות ושעדיין לא יצא לי.. לדוגמא Star wars lord of the rings matrix וכו'.. מה דעתכם? נ.ב. גם ישנים וגם חדשים.. כל סרט בתנאי שהוא טוב

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום. היו כמה שירים בסרט "יחצ'ן המסיבות" שמאד אהבתי רציתי לישאול אם מישהו יכול להביא לי את רשימת שמות השירים שהיו בסרט *במיוחד השיר בו הגיבור (Van) רץ כדי להגיע לבחינה האחרונה בזמן, וגם השיר בסיום ליפני הכתוביות שVan פוגש את הבחורה בסוף, במסיבה, השיר מתחיל במילים "Helo helo..." Thanks ועם אנחנו כבר כאן, אז אולי גם תוכלו להמליץ לי על סרט בסיגנון דומה שאהבתם (קומדיה כמובן)

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. תמונה 1 - הסמל של הבונקר של הניצולים תמונה 2 - הסמל של הבונקר של הקבוצה השניה של הניצולים תמונה 3 - הסמל של הבונקר בו החזיקו את קלייר (זאת שהיתה בהריון) תמונה 4 - הסמל על הכריש שניסה לטרוף את סויר ברפסודה תמונה 5 - הסמלים על המונה זמן של המכונה אחרי שג'ון לא הספיק להכניס את הקוד בזמן תמונה 6 - הכי מעניינת, התמונה שהופיעה על הדלת הדף באולטרה סגול. בתמונה 6 רואים למטה שכתוב I AM HERE שמצביע לבונקר עם סמל של ברבור. בצד שמאל למעלה יש עוד בונקר עם סמל כמו הסמל של הבונקר שבו החזיקו את קלייר. עכשיו השאלה האמתית היא מה יש באמצע [attachment deleted by admin]

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אם זה מה שאנחנו מצליחים להשיג מול החיזבאלה....שנלחם ללא הרבה אמצעים, מה יהיה מול איראן או סוריה??? בסה"כ יחס ההרוגים של ישראל והחיזבאלה הוא יחסית שווה. בעיקר בזכות העובדה שלנו יש טנקים מסוקים מטוסים וסיירות עם כל האיבזור הטכנולוגי החדש ביותר שקיים... בעעעעעעע מה עושיםםםםםם

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1441376 פשוט לראות ולא להאמין, לאיזו רמה התדרדרנו שיש אנשים ששילמו כסף כדי להפיק את זה, ויש אנשים שישלמו כסף כדי לקנות את זה. גועל נפש.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by X,

יש אתר כזה שנכנסים אליו ואז לכל אתר שגולשים ממנו זה מסתיר את האייפי שלך וכו'... קוראים לזה anonymous או משהו כזה...לא com. מישהו יכול להגיד לי מה הכתובת? זה דחוף

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by BedB0y,

אני בבנק הפועלים ובא לי לסגור איזה סכום קטן לשנים הבאות, משהו שאפשר לשים בצד ולשכוח ממנו להרבה הרבה זמן. ראיתי לפני כמה חודשים את הפרסומת שלהם על דן חסכן, אם אני לא טועה הם אמרו שתוך 10 שנים עשרה שקלים הגיעו למשהו כמו 30000. למרות שזה 10 שנים, עדיין זה נשמע קצת מוגזם. בכל מקרה הסיבה שאני מתייעץ פה היא שהבנקאים מילאו לי את הראש בהרבה בלבולי מח, הם מנסים לעזור אבל עם הרבה דברים לא רלוונטים מהצד. מישהו פה מכיר את התחום? מאיזה אחוז אפשר להגיד שהריבית היא נורמלית?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום עליכם, אני מחפש תוכנה כזו, שאיתה אוכל להוריד כל סרט סטרימינג שהוא. השוק מציע כלכך הרבה שאני כבר לא יודע מה הכי רציני... אשמח אם תחוו דעתכם מניסיון, תבורכו.

25. אני רשום לGoogle Apps תחת הדומיין הראשי שלי. לאחרונה הוספתי alias לדומיין אחר שברשותי. כדי שאעבוד עם מיילים תחת הדומיין alias צריך להגדיר בו MX מסויימים וכך עשיתי. ASPMX.L.GOOGLE.COM. 10 ALT1.ASPMX.L.GOOGLE.COM. 20 ALT2.ASPMX.L.GOOGLE.COM. 20 ASPMX2.GOOGLEMAIL.COM. 30 ASPMX3.GOOGLEMAIL.COM. 30 ASPMX4.GOOGLEMAIL.COM. 30 ASPMX5.GOOGLEMAIL.COM. 30 האימייל עובד תקין - אני יכול לשלוח ולקבל מיילים, אבל בגוגל אפס כתוב: MX records setup validation failed זה מטריד ונראה "לא שלם" כשיש את ההערה הזו לחינם. הכל נעשה כמו שצריך ואני רואה שהמון אנשים קיבלו את השגיאה הזו מחיפוש בגוגל http://www.google.co.il/search?hl=&q=MX+records+setup+validation+failed&sourceid=navclient…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים