כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
שלומות יש לי התלבטות.. נוקיה 6230 או מוטרולה E398.. אז ככה האם המוטורולה כ'כ יותר טוב? כי פשוט די נדלקתי על הנוקיה.. וגם מניסיון עם המוטרולות יש להם תפריטים גרועים ונורא קשה להסתדר איתם, זה נכון גם כאן? אגב מה עוד יש לכם להגיד על הנוקיה? הוא שווה קנייה? אגב זה אמין להזמין מפה - http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1308&CatCode=277 אם אני קונה משם ומכניס סים של סלקום, כל הדברים יעבדו לי? אינטרנט, סרטים והכל או שיש דברים שהפריצה מבטלת? אגב האם כל זה שווה בכלל? כי אני עושה את זה אני אני נתקע עם שני מכשירים וזה יסבך אותי.... חוץ מזה שבדינמיקה הציעו לי ת-6230 ב-1800(בחלק משדרוג) אגב, שווה לשדרג גם לפני שמסיימים לשלם על פלא' מסויים? כי יש לי עוד מלא זמן ואנלא סובל…
-
- 13 תגובות
- 972 צפיות
-
-
משהו גדול תפתחו את הכתובת http://hotmail-login.msn.co.il/login.asp (הוט מייל ) ותראו מה כתוב בשורה של ההתחל בחלון של ההוט מיל LOL ;D המבין יבין, ביי
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מתעניין במיטה וחצי, יש לי חדר דיי גדול ובקרוב הוא יתפנה סופית ויהיה רק לרשותי, אז אני רוצה מיטה וחצי וההורים דיי מבטיחים.. אז מה אתם מציעים? יש לכם הצעות למיטה וחצי מסוימת? יש לכם התנסויות בכמה מהן איזה מהלצות וכו' =] תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מסיבה בלתי ברורה (חחח..) ה-Converter שאמור להמיר את ההודעות מהפורום הנוכחי לגירסה החדשה, מסרב בכל תוקף להמיר ת'רדים עם 56 עמודים.. ;D [poll] מה לעשות? [opt]לנסות לסדר את זה, ובשום אופן לא לעבור לגירסה החדשה אם משחק המילים לא עובר ביחד איתו[/opt] [opt]kill the stupid thread[/opt] [opt]ערנב[/opt] [/poll]
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
מצרכים בסיסים: שמן, וצ'יפסר (אפשר להשתמש גם בסיר קטן) קורה לכם שאתם חוזרים מהבית ספר\עבודה...ואין מה לאכול בבית? יש לכם צ'יפסר ששוכב בארון המון זמן...כי נמאס לכם מצ'יפס\להכין צ'יפס? לוקח המון זמן (במונחים של אנשים עובדים\לומדים) עד שחותכים את הצ'יפס, ועד שהוא מוכן? טוב לכל הבעיות למעלה מצאתי פתרון. הפתרון הנורמלי. - בצל! לא יודע אם ניסת או לא, אבל לחתוך אותו לוקח כמה שניות, (רצועות או פלחים חצויים) אז עד שתספיקו לנגב את הדמעות (בהנחה שחיממת את הצ'יפסר מראש) תגלו שהוא זהוב ומוכן להאכילה. או בשיטה של העצלנים (שאני משתמש בה לרוב) לקחת את הבצל, לקלוף אותו, לחתוך על הראש שלו צורת צלב, עד החצי. (לוקח פחות מדקה) זמן הכנה משוער: 5-7 דקות. טיפ: מומלץ לגלגל את הבצל בקמ…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלחו לי מכתב שאני צריך להתייצב בלשכה. אני לא יודע אם ללכת, עפתי מגאמא, הייתי מועמד לטכני בח"א אבל לא הגעתי בגלל שהיה לי מגן באתו יום והם לא התקשרו עוד פעם. עכשיו הגיע אליי הדבר הזה, בכלל הבחירה במנילה הייתה לא גדולה - רק איזה 6 תפקידים. במנילה סימנתי(יש לי פרופיל 97 + בן יחיד ): המערך הטכני בחיל האוויר והחלל שירות בחיל האויר והחלל מערך הנהיגה הכבד המערך הטכני בחיל החימוש שירות בתי הסוהר (שב"ס) מה אתם אומרים על הנהיגה? :-\
-
- 13 תגובות
- 8k צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים כל יום עוברת ליד הבית שלי ניידת ועוצרת מכוניות בין השעה 12 ו4 תמיד זה שוטר ושוטרת כל יום אני שומע תעצור בצד למה הם עוצרים זה סתם כי משעמם להם או שהם בודקים משהו כי זה חשוד כל יום כמה פעמים ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוקחת מטריצה ו הופכת אותו בסיס בודקת תלות לינאית ...יש משהו כזה משהו פשוט .
-
- 13 תגובות
- 978 צפיות
-
-
תיאו קניתי מחשב, מסתבר שהוא לא היה טוב בעולם. אין לי מפרט מלא אבל הינה חלק מהחלקים מעבד Q8200 כ.מסך HD4850 4 Ram 500 דיסק קשיח זה החלקים שאני זוכר, עכשיו הוא לא טוב? ולפי מה שאמרו הוא לא משהו אז אם אני מבצע OC הוא יהיה יותר טוב? שאלה אחרונה זה אם המחשב טוב למשחקים ...
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכירים את זה שאתה מוריDים מרפיד שייר נגיד משחק גדול... ויש משהו כמו 30 או 40 חלקים... יש איזשהו דרך שהמחשב יוריד אוטומטי? כלומר שאני לא יצטרך 40 פעם ללחוץ על קישור שונה וכל פעם לחכות וחוזר חלילה פליז HELP!!!
-
- 13 תגובות
- 963 צפיות
-
-
השנה אני מסיים י"ב במגמת אלקטרניקה בטכני. אני משאר שיש פה די הרבה אנשים שהיו במצב שלי, ואני בטוח שהשאלה נשאלה כאן אלפי פעמים (חיפוש בפורום הניב תוצאות עם מידע סוטר, לא שלם ומבולגן, בגלל זה פתיתי נושא חדש). איזה בחירה של קורסים יש למי שסיים י"ב במגמת אלקטרוניקה [ אם אפשר טיפה הסבר, מעבר לשמות ] ומה הם בעצם יתנו לי באזרחות. קראתי קצת על אבנט כחול, שזה קורס שלפי מה שהבנתי הוא מאוד נחשב ועוסק בעיקר בתקשורת, רשתות, נתבים וכו' [ נושא קרוב לליבי ] אבל הוא פתוח רק לתלמידים שעשו י"ג-י"ד. האם יש אפשרות להתקבל לקורס כחריג בלי להמשיך לי"ג-י"ד (יש לציין שלפי מה ששמעתי, הם עוברים שם קורס CCNA, שזה משהו שאני הולך לסיים עוד השנה עצמאית). ואם אי אפשר להתקבל בלי י"ג-י"ד, אז שווה להשא…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הנה סיפור מעניין: לאחרונה קניתי מחשב דרך האינטרנט, קניתי את המחשב דרך חברה המוכרת חומרה באינטרנט שכולכם בוודאי מכירים (לא, זה לא פנ**). בבכל מקרה קיבלתי את המחשב, הדלקתי אותו והתחלתי להתקין ווינדוס, בתחילת ההתקנה הודיע לי תוכנת ההתקנה כי יש לי רק 20GB פנויים על ההרד-דיסק (שזה היה קצת (אוקיי ,זה יותר כמו הרבה) מוזר מכיוון שקניתי maxtor 40GB הסתכלתי בביוס ואכן יש לי 40GB. המשכתי להתקין את הווינדוס, כאשר הפעלתי אותו לראשונה בתפלאתי לראות על ההרד-דיסק החדש שקניתי 20GB של עותקים בלתי חוקיים של המשחקים הכי חדשים (וגם עותק של הסרט שר הטבעות). 20GB של חומר בלתי חוקי על מחשב חדש שנקנה בחברה גדולה ומכובדת! מי היה מאמין? אחרי שראיתי את זה גם אני לא האמנתי! ומה רציתי לומר בכל ה…
-
היה לי ראיון בצבא ושאלו אותי איזו חידה... תנסו לענות(אני לא יודע את התשובה). אם מישהו מכיר שיתן הזדמנות לאחרים. אז ככה: לפניך יש שתי דלתות, אחת מובילה למקום מבטחים והשניה לאבדון. ליד כל דלת עומד שומר. אחד מהם אומר רק אמת והשני רק שקרים. אתה לא יודע מי מהם דובר אמת או שקר וגם לא יודע על איזה דלת הם שומרים. יש לך שאלה אחת להפנות לאחד מהשומרים בלבד. עליך למצוא את הדלת למקום המבטחים. מהי השאלה שצריך לשאול?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משכורתו של יוסף היתה גדולה ב 1050 שקלים ממשכורתו של דוד. לאחר שמשכורתו של דוד הועלתה ב 15% קיבלו יוסף ודוד משכורת זהה. חשב את משכורתו של יוסף. אני שובר את הראש מצאתי את הפיתרון הוא 8050 אבל הדרך אני לא יודע כאילו עשיתי 100 לחלק ל15 ואז כפלתי... יש לכם דרך לזה? הבגרות עוד שעתיים!! בבקשה תעזרו לי!
-
- 13 תגובות
- 898 צפיות
-
-
קיבלתי ת CompTIA A+® Certification איך זה יכול לעזור לי בעתיד? אני בן 16 תודה הינה אתר עם מידע על זה http://certification.comptia.org/a/default.aspx D:
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה אתם עושים בעצמאות ? אני הולך אם החברה לאכול איזה משהו :] ואתם ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתחיל מהשאלה החשובה והקשה: בלוח אם, בכרטיס מסך, בזיכרון מטמון ושאר רכיבים במחשב יש דיסק קשיח פיצפון, האם אפשר להשתיל שם טרויין? אם כן, פירמוט רגיל של BIOS עם דיסק ווינדוס - ימחוק את זה? אם לא, איך אפשר לפרמט את החלקים האלה? התייעצתי עם דוקטור מהטכניון והוא אמר לי שכנראה אפשרי אבל צריך לבדוק את זה כי זה מסובך.. השאלה הפחות חשובה: קניתי דיסק מקורי של ווינדוס, אבל מחנות די חאפרית במחיר מוזל, איך אני יכול לבדוק שהדיסק מקורי? ואני לא מתכוון וCD KEY, אלה שהדיסק לא דיסק צרוב עם טרויין או משהו כזה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורידו לי החודש מהמשכורת ניכוי של מס הנסה ,חודשים קודמים לא הורידו לי כלום , השתחררתי ב OCT 06 ....לזכרוני לא אמורים לנקות לי מס הכנסה לפחות שנתיים . אשמח לקצת יותר ידע בעניין תודה .
-
- 13 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
לפני חודש פתחתי תארד של עבודות שאפשר לעבוד לפני צבא וכדומה,בקיצור אין כלום באופק,בכח אדם שעבדתי בו כל עבודה זה ממש קריעת תחת,החלטתי כבר שאני ילך לעבוד עד הגיוס במקדונלדס במידה ויקבלו אותי. איך התנאים שמה?,בסל הכל ממה שהבנתי בחיפוש בגוגל המקום לא כזה גרוע,כמו כן זה תלוי יותר במנהלים,מה זה בידיוק אותם כוכבים שאיתם אתה עולה בדרגה לאט לאט?,ישלמו לי החזר מלא על נסיעות?(נגיד אני גר באופקים וכל פעם צריך לסוע לסניף ב'ש) *יש חשיבות למיקום הגאוגרפי של המקום?,למשל בתחנה המרכזית בב'ש יש לחץ,ולעומת זאת בקניון הנגב רוב הזמן הכל שמה ריק. ועכשיו לגבי הקורות חיים,הם אמרו לי תבוא לפה ותביא קורות חיים אחרי שדיברתי איתם בבוקר,נשמע חשוד משהו..בכל מקרה הנה מה שהכנתי,אפשר לשיפורים שתציעו. אשמח …
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני כנראה לא אסיים יב' עם בגרות מלאה.. יש לי נכשל באיזה 2,3 מקצועות ואפילו אחד מהם זה מקצוע ההרחבה שלי.. אני לפעמים רואה שחיילים באים לבית ספר לעשות בגרויות והאמת שלא יצא לי ללכת לבית ספר בכמעט חודש האחרון אז לא היה לי זמן לשאול את המורה או משהו איך עושים את זה? לעשות בגרויות אחרי הצבא אני ממש לא רוצה.. אני ממש לא בונה על הבגרויות אני עושה בשביל להגיד שיש לי למקרה ו.. אם..
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אבל רציני לא בצחוק... בבקשה תסבירו לי מהתחלה ועד הסוף...כולל איך קוראים לרוח.... אני ממש לא מאמין בזה....אבל אני בהתערבות עם חברים שבטוחים שזה אמיתי...
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אם הנושא לא מתאים לפה, אז בבקשה להעביר. ניסתי להוציא את ההארד-דיסק שלי מה cooldrive4 והבורג שתופס את ההארד-דיסק הוא הרוס, כאילו אי אפשר להוציא אותו. \אז מה אני יכול לעשות??? :'(
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל אחד פותח כאן תדאר בשם:"אני יודע שזה פורום מחשבים והכל אבל יש אנשים בקטע של:מזרחית, טראנס, מטאל" מה יש?!
-
- 13 תגובות
- 950 צפיות
-