עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by haviv822,

אהלן חברה אני בדילמה ענקית... ואני צריך להחליט בימים הקרובים. סיימתי יב מגמת אלקטרוניקה, ורוב חבריי לכיתה ממשיכים ללמוד יג יד לתואר הנדסאי לפני הצבא, עד לפני כמה חודשים היה ברור לי שאני ממשיך.. אבל עכשיו כשאני צריך לקבל תשובה חד משמעית אני לא יודע.... היתרונות ברורים - קל יותר להמשיך ללמוד ישר אחרי סיום יב, לא דורש הרבה.. במידה ואני מסיים יש לי כבר תואר כלשהו ביד ולא צריך להתרוצץ אחרי הצבא לחפש עבודות מזדמנות ולהתחיל ללמוד. מה גם שהמשכורות בתקופה הראשונה בשנה וחצי קבע שאני מחויב לעשות אחרי הסדיר נעה בסביבות ה 6k+ אני מודע ליתרונות של יג יד ולפי דעתי הם רבים יותר מהחסרונות. אבל שואל אותכם בנאדם ששונא אלקטרוניקה, כל קשר לו ולאלק' הוא מקרי בהחלט. אם תשאלו אותי מה אני…

• 15 תגובות
    • 6.2k צפיות
  2. Started by david_borohov,

שלום, מחר אני טס לקפריסין ורציתי לדעת איזה דברים מותר לי לקחת איתי ומה לא. יש לנו ארגז של xl-ים שאנחנו רוצים לקחת איתנו, ובנוסף לקנות שתייה חריפה בדיוטי פרי. צריך להכניס את הכל למזוודות? מה עם דברים שעולים איתנו למטוס? נ.ב מישהו יודע כמה אלכוהול מותר לי לקחת איתי לשם? תודה, דוד.

• 13 תגובות
    • 26.3k צפיות
  3. Started by MiniMizer,

מקרה שהיה: חבר טוב שלי לומד במגמת תקשורת, בכיתה יא'. הוא עומד בראש פרויקט להקים עיתון אינטרנט בית ספרי, פרויקט של 2 יחידות (מתוך 5). הוא העורך של העיתון, הוא אוסף חומר מהכתבים ומארגן אותו. באתר כמובן ישנן גם תמונות, שמצולמות, נסרקות ומועלות לאתר. לפני כמה ימים, הביאו לו כ-30 תמונות, ביניהן תמונות של הבית ספר, וסתם תמונות של ילדים וכו'. באחת התמונות מופיעה ילדה מסוימת. את התמונה הזו, שאין כל טעם להעלות לאתר, הוא שמר לעצמו ומאוחר יותר הביא אותה למישהו אחר מהכיתה שלי. אותו מישהו מריץ אתר פרטי שבו הוא יורד על ילדים מהשכבה. הוא העלה את התמונה של הילדה וכתב איזושהי ירידה טפשית. הילדה הזאת התעצבנה וההנהלה "עלתה" על העניין והכל הגיע לידי כך שחברי עומד לקבל 0 בפרויקט (להזכירכם, 2 …

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by Radeon38,

שלום חברים אני מבקש עזרה בזיהוי שירים סמבה משנות ה 90 ואלה הרמזים אני אתן דוגמאות לשירים שחודשו ועל בסיס זה אני מקווה יבינו אותי... זה שיר המקור זה שיר החידוש איזה דביל לקח את השיר המדהים והרס אותו עכשיו אני רוצה את העזרה שלכם ! זה שיר חדש וברקע מתנגנת לו מוזיקה של שיר מאד ידוע משנות ה 90.שאותו אני מחפש.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  5. Started by Guy950,

היי לכולם, רציתי לברר היכן מבררים את ציוני הבגרות, כבר שנה שלא ביקרתי באתר משרד החינוך אז אני לא ממש זוכר איך מגיעים לעמוד של ציוני הבגרות. גם כן איבדתי את הסיסמה כדי שתיהיה לי גישה לציונים שלי, מישהו יודע לאן עליי להתקשר כדי לברר את הסיסמה? זה מאוד חשוב לי, עליי להירשם בקרוב מאוד למכינה לקראת אונ' לכן כל עזרה תתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  6. אני צריך כבלי RF באורכים שונים. את הכבלים הבאים: קבל צד אחד נקבה צד שני קונקטור רגיל הברגה RG59 או RG6 קבל RF חצי מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה קבל RF של 5 מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה קבל RF של 11 מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה מישהו יודע מאיפה אני יכול להזמין כאלה באיזור אשדוד? מישהו יכול לתת לי הערכה כמה בכלל דבר כזה יעלה לי ?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. אני צריך להגיע ביום ראשון לבסיס בזיקים. האיסוף שלנו הוא מת. מרכזית באשקלון (או מהעיר שהכי קרובה לזיקים, לא זוכר בידיוק). אני צריך להיות שם ב9 ורבע בבוקר - איך אני מגיע בדרך הכי מהירה? חשבתי לקחת רכבת ככה שאני אגיע לאשקלון ב8 וקצת, לקחת משם קו 18 לת. מרכזית ולהמתין. יש דרך יותר יעילה לדעתכם?

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  8. Started by dj_horse,

שלום! מישהו במקרה מכיר את שם השיר שהכלב בתוכנית "איש משפחה" של עונה 5 פרק 18 שר?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  9. שברתי את היד וקיבלתי גימלים למרות זאת אני רוצה ללכת לבסיס,האם אני יכול לבוא על אזרחי?

• 15 תגובות
    • 9.9k צפיות
  10. Started by ppe,

אני אוהב אותך, אחי פשוט סרט מעולה

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by --Adidas,

שלחו לי הודעה היום לאשר את ההגעה ואני מתלבט ..יש לי כמה שאלות ואשמח לעצות האם שווה ללכת איך הפרויקט הזה נחשב אני בעיקר מתכנן להישאר יג יד אלקטרוניקה עד כמה הפרויקט רלוונטי וכדאי? אם נגיד אני הולך לשמה אחרי זה אני יוכל ללכת לעוד מבחנים לעוד יחידות ופרויקטים ומה אני צריך לדעת למבחנים ? תודה לעוזרים אשמח לתשובה מהירה כי אני צריך להחזיר תשובה אם אני מגיע

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. לפני שנה בערך התחלתי להתמיין לגאמא במודיעין, וגם העליתי פה שאלות על הפרוייקט, בסופו של דבר עברתי את המבחנים והתמיינתי רק למסלול אחד של QA השתדלתי כל השנה להגיע לרמה מסויימת בתיכנות כדי שאני אוכל לעבור את הריאיון, אז התחלתי לכתוב בnetbeans וקצת להרחיב את הידע בריאיון סיפרתי על העובדה שאני 5 יחידות מחשבים, ועל מה עשיתי באופן עצמאי בבית בnetbeans, ולא שיקרתי למראיינים או אמרתי להם דברים לא נכונים, הם גם ככה עקצו קצת בריאיון ושאלו אותי איך עושים דברים מסויימים בתיכנות, כדי לראות אם אני מחרטטת אותם בכל מקרה, הם התרשמו ממני בריאיון, הם אפילו בסוף הריאיון רמזו לי שעברתי אותו, וחשבתי שאני בטוח מתקבלת למסלול אם הצלחתי להרשים אותם ככה. באמת עברתי את הריאיון והיה לי תחקיר, אבל בערך …

• 26 תגובות
    • 8.4k צפיות
  13. Started by ori14,

בשבוע האחרון לא היה לי משהו לעשות ואיכשהו הגעתי לאתר הזה: mega64.com יש להם הרבה סירטונים מצחיקים בנושא של משחקי וידאו (וחלק קצת פחות), אני די בטוח שיש פה כמה שמכירים את זה אבל לאלו שלא... כדאי לנסות. דרך אגב, הנה אחד הסירטונים האחרונים שראיתי, זה די הצחיק אותי http://mega64.com/2008/06/19/wii-fit-makes-you-hot/

14. Started by ariel-ro,

מעניין אותי פה מי השחקן הקולנוע שאתם הכי אוהבים ומעריכים? מבחינת יכולות המשחק שלו. אני מאוד אוהב את ג'ק ניקולסון, הוא משחק מעולה ונכנס לדמות שהוא משחק כ"כ טוב. את מי אתם אוהבים?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אהלן, אני וחברים אוהבים כל שישי לשבת אחהצ במקום נחמד ולעשות איזה פק"ל....... אנחנו מכירים כל מיני מקומות נחמדים באזור נחל ציפורי, פסל אלכסנדר זייד ועוד אבל מחפשים לגוון קצת. אז מי שמכיר מקומות נחמדים לשבת, אולי ליד איזה מעיין, או סתם נוף יפה באזור הצפון בעיקר אזור העמק - טבעון,יקנעם וכו'. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  16. Started by Born2Kill,

נניח ואני והמעסיק סיכמנו שאני אעבוד מחר ופיתאום שעות ספורות לפני התחלת המשמרת הוא אומר לי שאין היום עבודה בגלל שיש צימצום בעובדים ולכן הוא מבטל לי את המשמרת. אני עובד לפי פרוייקטים ולא קבוע. אם המעסיק הפר את ההסכם מה הזכויות שלי כאן?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  17. Started by x-boy_24,

שלום. החופש כמעט נגמר ולא הצלחתי למצוא עבודה . עכשיו הציעו לי עבודה (זה עדיין לא בטוח) . עבודה קלה מאוד בערך 1.5K לחודש. אז תוך שלושה חודשים יהיה לי מספיק כסף לרישון (באוקטובר יהיה לי איזה 4.5 K ) . השאלה היא כמה יעלה לי בערך הרשיון וכמה זמן יקח לעשות אותו ? וכמה זמן זה המלווה שלושה חודשים? כי אמרו לי שעוד מאט זה יהיה חצי שנה . נכון שהשאלות שלי מפגרות אבל עדיין הקטע של הרשיון לרכב לא היה חשוב לי . אני אישית מעדיף קטנוע אבל אמא שלי מתנגדת לזה , וניסתה להביא דוגמאות מפגרות למה עדיף אוטו . היא שאלה אותי אם היא תצטרך טרמפ אז איך אני יביא לה טרמפ בקטנוע ( בהרכבה ). אחרי שיחה ארוכה החלטנו (מה זה אנחנו עושים את הרשיון ביחד ?) לעשות רשיון על אוטו. תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום, הזמנו שירות מסויים וחתמנו על חוזה, השרות כולל הלוואת ציוד והתקנתו. הציוד נכון להיום עדיין לא בידינו ולא הותקן דבר. על פי החוק תוך כמה זמן אני יכול לבטל את ההסכם מבלי לשאת בהוצאות או לשאת בהוצאות מינימאליות? בחוזה כתוב רק על ביטול אחרי הספקת הציוד והתקנתו ולא כתוב דבר לגבי ביטול לפני כן. תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Gil28,

http://www.google.ps/ - a bomb google logo... :yelclap:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ChrisBrown,

רציתי לדעת באיזה מקומות ברומא חייב לבקר? לאן מומלץ ללכת ? איזה דברים מעניינים יש שם ? ומה חייב לעשות ?

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  21. אני שוקל בעתיד הקרוב ארכוש קטנוע/אופנוע לנסיעה בינעירונית רציתי לשאול כאן כמה דברים בתור אחד שלא מבין בנושא קודם כל מה ההבדל בין קטנוע לאופנוע לטוסטוס וכל השמות האלה? דבר שני, ראיתי שיש קטנועים עם כך וכך סמ"ק. מה בעצם אומר הסמ"ק הזה? מהו טווח המחירים? אם אני מוכר אחרי שנה-שנתיים, כמה מערך שלו הקטנוע יאבד בתקופה הזאת? ובקשר לביטוחים, איזה צריך וכמה פלוס מינוס עולים אשמח לתשובות בנושא ואם מישהו יודע על חלק מהשאלות בלבד, אז שירשום על מה שהוא יודע לענות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by hitman123,

שלום רב לכולם. רציתי לשאול באיזו דרך הכי טובה אני יכול להפוך את קבצי הMKV לDIVX כדי שאני אוכל לראות את הסרטים בדיוידי הנייד. חיפשתי הרבה ובכל מקום כתובה דרך אחרת. רציתי שאנשים שהתנסו בזה יעזרו לי אם הם יכולים. אודה מאוד.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  23. שלום חברים, נושא שלישי או רביעי כבר שבו אני מתוועץ בעניינים שקשורים ב SANSA CLIP . למי שראה את הנושא האחרון בעניין מימוש אחריות : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=420802.new#new אין עדכון. בעקבות סרטון שראיתי היום ביטיוב, פתיחת האריזה של המכשיר, והצגת כל התכולה ראיתי באמת שאין שם אחריות: http://www.youtube.com/watch?v=ijz1HMfJi6Y כתבתי מייל לסאנדיסק, פירטתי את הבעיה ואני ממתין לתשובה. עד כאן בנושא עניינים קודמים. לבעייתי הנוכחית: האופן שבו המכשיר מציג את הקבצים שאני מעתיק אליו מאוד לא מוצא חן בעיניי (ת'כלס מבאס לי ת'תחת). אין אפשרוצת שבה אני יכול לדפדף בתקיות שנמצאות על המכשיר, אלא רק לבחור שירים על פי אמן מבצע, אלבום, ג'אנר או דירוג אישי שלי שזה מטרד אמיתי. …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי חבר'ה, כפי שסיפרתי בעבר, אני רוצה ללמוד מדעי המחשב או הנדסת תוכנה (האמת היא שאני עדיין לא מבין מה ההבדל). כמובן שאני רוצה ללמוד את זה לצורך תעסוקה ופרנסה, ולא למטרת הרחבת אופקים בתחום המחשבים. אבל הבנתי גם שאני רוצה להיות עצמאי, לא רוצה בוס, לא רוצהלהיות שכיר שמסתכל על השעון וסופר את הדקות עד שיוכל ללכת הביתה. אז השאלה שלי היא, האם אפשר להיות עצמאי בתור בוגר הנדסת תוכנה/מדעי המחשב? אשמח לשמוע על אפשרויות שונות שאפשר לעשות בתור עצמאי.

• 46 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. שלום, אני אמור להתגייס במרץ יש לי קב"א 52 ופרופיל 97 . בנוסף, בגרות מלאה (21 יחידות, מגמת תקשורת) אך ללא רקע במחשבים. ברצוני להתקבל למשהו עם מחשבים בצבא (עדיפות ליחידות טובות כמו ממר"ם) כיצד אני עושה זואת? נ.ב ויש לי אפשרות לעשות תנאי שרות (האם זה יעזור?)

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים