עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כאילו באמת! אני כולי יושב משועמם פתאום אמרתי בו ננסה אולי נאי ימצא משו מעניין ואני מגלה שהאתר לא קיים! ממש לא הייתי מאמין שכתובת כזאת לא קיימת בעיקר אחרי שאומרים שכבר חשבו על הכל

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  2. Started by yoni321,

טוב אז ככה אם מישהו יודע איפה יש חנות שמכורת כרטיסי מסך או אתרים שמוכרים כרטיסי מסך בסינגפור תגיבו דחוף. נ.ב מצאתי אתר נראה לי שהוא בסינגפור אתם יכולים לראות אם רשום שם משהו שמעיד שזה בסניגפור אני לא מצאתי. http://www.girotech.com/info.asp?StockCode=GPC/SPH/21056-00-40 תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  3. http://stream.eizodana.com/olympus/m01_hi.wmv אני לא חובב ערוצי טבע וכאלה, אבל זה די מדהים

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by SyndromE,

מעניין אילו בטריות הוא מקבל סתם שלחו לי ל-email, חשבתי לשתף את השטות. קצת בוטה, אבל אנחנו ילדים גדולים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  5. Started by Alexkmr,

אני רוצה להוציא רישיון לטוסטוס 125 סמק. כבר התחלתי בתהליך, חתימת הרופא, ואופטומטריסט, ושבוע הבא אני יעשה תאוריה. כמה יעלה לי שיעור עם מורה באזור המרכז, וכמה שיעורים אני יצתרך לקחת? דבר נוסף, כמה כסף יעלה ביטוח :s05:

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Rammler1983,

היי מי הולך להופעה? ומה כדאי להביא? אני לא יכול לחכות יותר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. הייתי בבסיס וקראתי את הכתבות בעיתון... הרוב שיערו שזאת יעל בר זוהר.. אבל יכול ליהיות אחרת... מישהוא ראה את זה?????????

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by eldad_elyashiv,

שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות ליצור כבל USB לבד - זאת אומרת - כבל בנפרד וסופיות בנפרד. ואחרי שמשחילים את הכבל בצינור בקיר ללחוץ את הסופיות. האם זה אפשרי? הכוונה היא כמו כבל רשת ביתי - שמשחילים אותו ללא סופיות ואחרי ההשחלה לוחצים סופיות. איזה לוחץ צריך? היכן ניתן לקנות כבל USB? היכן ניתן לקנות סופיות? היכן ניתן למצוא דיאגרמה של פריסת הכבל בסופית? תודה מראש אלדד

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  9. Started by redead,

260 שקל לשנה ... ? אולי באיזה שרת אחר? אם בכלל..?

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. אורח
    Started by אורח,

באיזה יום זה ערב חג שני??? כמדומני זה היום לא? אמממממממ

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  11. אז אני מגיע ללונדון אחרי שהייתי שם כבר פעמיים עם משלחות, ולכן לא הספקתי לעשות שם הרבה, הפעם אני יוצא לבד ( ובערך שבוע אחרי מתגייס) אז התחלתי לעשות רשימה של מקומות שאני רוצה לבקר בהם, לא רק הכי מוכרים, שבהם כן הייתי עם המשלחות, ורציתי לקבל קצת רעיונות למקומות, או סתם עצות לטיול.. (אני הולך להתאכסן בYOUTH HOTELS כאלה בחדרים של 6-8 אנשים בחדר כדי לחסוך כסף, אין לי ממש הרבה כי גם קניתי מצלמה דיגיטלית חדשה) אז המקומות שאני ממש רוצה לבקר בהם: MPH'05 http://www.mphshow.co.uk תערוכת רכב שנראת לי ממש שווה, ואולי אפילו אני אקנה את הכרטיס היותר יקר, למרות שאני לא בטוח מה הוא נותן לי.. כי לפי האתר זה נותן מושבים יותר קרובים לבמה, אבל עם זאת תערוכת רכב (וככה רואים גם בסרטון באת…

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by shirNoshe,

היכן ההבטחות שיהיו סניפים? היכן ההבטחות לשירות? היכן ההבטחות למחירים? לא יאומן!!

• 34 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. Started by Googleness,

שלום לכולם, אני מחפש עסק אמין שמוכר מערכת של אתר מסחר אלקטרוני יחד עם האבטחת SSL ואחסון. אם העסק הזה גם מעצב את האתר ולוגואים לעסק ומה שמסביב עוד יותר טוב.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה היום זה יום שישי . אז טיילתי עם חברים שלי (כולם שתו וגם אני ) ואז פגשתי חברים שלא ראיתי הרבה זמן . אז ככה אחד מהם התחיל לרדת על חבר שלי אז קמתי עליו זה הדרדר למכות . או הפיל אותי אז הבאתי לו כמה בוקסים וקראתי לו את החולצה , אז ישר עזבתיעדיין חשבתי בהגיון) אותו כי באו המון ילדים שאני מכיר ואם הייתי ממשיך לריב אז כולםמביאים להם מכות . אני התחלתי את המכות בגלל שהוא ירד על חבר שלי ואם הייתי ממשיך אז כל החבורה שלו (שהם גם כן חברים שלי ) היו חוטפים מחברים שלי ואת זה אני לא רציתי. אז הבעיה שלי . חשבתי ללכת על יום ראשון לשכונה שלו ולהתנצל ואפילו לשלם לו על החולצה , כי בכול זאת אני מכיר אותו ואני לא רוצה לריב עם חבר בגלל ששתיתי קצת. אבל הבעיה זה אם אני י…

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  15. הפסקה של כמה זמן יש ? {מפרק 13 של העונה השניה}

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. [poll] [opt] ועוד איך! הייתי רוצה נקמה! [/opt] [opt] שומר טינה - אבל אין לי כוונת זדון... [/opt] [opt] לא שומר טינה [/opt] [/poll]

• 32 תגובות
    • 8.3k צפיות
  17. איך עושים אינטגרל לפונקציה הזאת: x ---- x^+4 x^= איקס בריבוע. במילים - איקס חלקי (איקס בריבוע ועוד4). אז מי שיודע יכול בקשה לכתוב פה את הפתרון ?

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by mrraz,

מקרה מטריד שקרה לי. למי שמכיר יש מסעדה מזרחית אלוואדי שממוקמת בתחנת הדלק הראשונה מימין כשיוצאים מכביש 6 במחלף עירון לכיוון עפולה. מסעדה די טובה ככה חשבתי עד היום. המסעדה היתה מפוצצת. השולחן לידנו התפנה והמלצר התחיל לפנות. אני זוכר שעניין אותי מאחר והמשפחה שעזבה השאירה בקבוק נסטי משפחתי ששתו ממנו אולי חצי כוס, רציתי לראות מה המלצר יעשה. מסתבר שזה היה פריט קטן מאחר והם השאירו גם 3 שיפודי פרגיות שלא נגעו בהם. פתאום אני רואה את המלצר לוקח את שלושת השיפודים והולך לכיוון הגריל ומניח אותם על האש. קראתי למלצר ואמרתי לו, ראיתי שלקחת 3 שיפודים שהשאירו והחזרת לגריל. אמר לי חראם, יש לנו עובדים וזה בשבילם.. אני פעם אחרונה שנכנס למסעדה הזו. השאירו לי טעם רע בפה. מילא ממחזרים חמוצים אבל…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. טוב קניתי אתמול מצלמה דיגטלית ב- 2100 ש"ח ...(מחיר מלא) ושילמתי במזומן האם הייתי זכאי ל-5% הנחה? אם כן עוד מחר אני הולך לגבות את מה שמגיע לי... ובאיזה מקרים אנו זכאים/לא זכאים לקבל את ההנחה...? מישו יכול לשפוך קצת אור על הנושא?

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by SharP,

[22:26] <MiniMizer> where's SanbrWolf? [22:26] <MiniMizer> I have to notify him he might be banned for ever from HWzone [22:26] <MiniMizer> SharP`: you too [22:27] <MiniMizer> I just don't see how, a person that doesn't know what IPC or pipeline is, talking about CPU u can ban everybody that supporting p4 ... typicly israeli thing .. get rid of everybody that thinks different

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by XP MaN,

הייי לכולם!! מה המצב???? אני חדש פה!! וזה אחלה פורום!! ) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by guy94,

ובכן מעתה והלאה אני פותח בפינה חדשה בפורום כללי, אני אפרסם כל שבוע רשימת שירים שבועית, מכל הסוגים, מומלצים שלי, להורדה בשבילכם (בלי לינקים להורדה אלא רק שמות) מי שרוצה יכול לפרסם משלו גם.... ובכן הנה הרשימה השבועית שלי: Alanis Morissette -Hands Clean Alien Ant farm - Movies Anastacia - Paid My Dues Blink 182 - Stay Together For the Kids Goldtrix Pts Andrea Brown - It's Love Incubus - Nice To Know You kylie minogue - In Your Eyes natalie imbruglia - wrong impression Nickelback - How you remind me no doubt - Hey Baby Mary J Blige Feat Common - Dance For Me kosheen - catch Nelly Furtado - on the radio P. O. D. - Alive Puddle Of Mud - Control R Kelly - The Worlds Greatest…

• 37 תגובות
    • 7.9k צפיות
  23. כבר יומיים אני לא מצליח לתפוש את העירייה בטלפון. מישהו יודע כמה עולה ארנונה במוצקין ברחוב ורד? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by sof,

אני תלמיד שעכשיו מתחיל י"ג מחשבים , וקיבלתי זימון לממר"מ (איזה שוק) עכשיו מישהו יכול לפרט לי על מה המבחנים הראשוניים? האם בהם גם אני אוכל להכשל? או שמעבירים אוטומטית את כל תלמידי העתודה הטכנולוגית עד למבחנים המסכמים של הביצספר כי לי לא נתנו פרטים על המבחנים הראשוניים שנערכים בתחילת השנה. ואם יודיעו לי שנכשלתי, אז אני לא ממש מוצא מטרה בלהמשיך את הלימודים כל כך (בהנחה ואני לא רוצה להמשיך לי"ד) תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  25. Started by chichy,

ניסיון

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים