עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by stone cold,

טוב אז ככה מאז הדיון הקודם אחי עדיין מחפש דירה להשכיר מאז מחירי הדירות הנורמליות עלו ל850$ באזור וחלק מה850$ גם גרועות טוב אז אני ואחי הולכים ליראות דירה ב850$ מצפים ליראות דירה נורמלית נכון? אז לא במיקרה הזה בחור מבוגר מוביל אותנו לאחורי הבית פותח דלת בקומת קרקע וכבר יש מדרגות יורדים במדרגות ויש מטבח-קומה מיתחת לאדמה אבל לא רק זה לחדרים אחרים וסלון צריך לרדת עוד מדרגות ושם הבית בקיצור דירה לחפרפרת שהכל מיסביב בטון מזוין -כניראה מיקלט גדול שעבר שיפוץ ויתחפש לדירה דירה אחרת -אחי הולך לבד דירה רגילה לא משהו מיוחד והוא כבר מיואש רוצה ליסגור ב850$ -אבל לא פיתאום המשכירה החליטה שהיא רוצה 1000$ זה פחות או יותר מה שקורה בכל האזור דירה מוזנחת וקטנה=לפחות 600$ דירה ר…

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by MarkK2003,

אנו במשך כל הזמן עדים לתופעת מחירי השחיטה של התוכנות ומערכות ההפעלה ושיעור הפיראטיות המוגבר בעולם ובמיוחד בארץ. חשבתי על זה כך: הרי זה ברור שאנשים רבים מורידים עותקים פיראטיים של מערכות הפעלה של מייקרוסופט, ברור שזו אכן פשיעה. א-ב-ל; למה, למשל, כשמייקרוסופט מוכרת וינדוס 98 ב- 500 שקל, זה כבר לא נקרא פשיעה?למה כשחברה מנצלת את העובדה שהמערכות שלה הם המערכות (הנורמליות) היחידות שקיימות בעולם, ובכך מכריחה אותך (בעקיפין) לתת לה סכומי עתק, היא לכאורה לא גונבת ממך כסף? בימינו המחשב הוא מוצר חובה בכל בית. ככה זה. לכן המצב שנוצר הוא כמו שבשכונת עוני, אדם עשיר קונה את כל המכולות שמוכרות לחם, נגיד, ב- 3-4 שקל, ומתמחר את הלחם ב- 10 שקל, בהיותו מקור המזון היחיד. ואז אומר לעניים: "אם י…

• 46 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by yot,

איך עדיין לא נפתח דיון כזה? טו בכל מקרה, בהצלחה למכבים המשחק מתחיל

• 53 תגובות
    • 4.5k צפיות
  4. Started by avidan28,

שלום חברי הפורום אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל מרוב פורומים אני כבר לא יודע איפה לכתוב....אז באתי לפה כדי שלא יעיפו אותי לפורום אחר.. והנושא היום הוא : מה אנו עושים במחשב . האם מישהו חשב פעם למה אנו צריכים מחשב חזק?? מדוע צריך לרדוף אחרי הטכנולוגיה.לא אשקר ואודה שהודעה זו ניכתבה ממחשב אתלון 64....אבל במקביל גם יש לי מחשב אתלון XP.אבל השימושים שלי היום הם בעיקר סרטים ואינטרנט.דבר שגם אתלון XP יכול לעשות בלי שום בעיה. אם כך מדוע צריך לחדש כל חצי שנה את המחשב?? כאשר יש למשתמש מחשב בעוצמה של 1600 עד 2 גיגה למה לקנות חדש??.האם אנו כמשתמשים חייבים להכנע לדרישות השוק??? בסופו של דבר יצרני התוכנה \חומרה מכתיבים לנו מה לקנות.הרי גלישה היום אפשרית גם ממחשב עם עוצמה של 450 מ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by 104952,

שלום לכולם, בהתראה קצרה מאוד הודיעו לי שאני צריך לעשות אש לילה לכיתה של אחותי הקטנה ....חשבתי להביא להם צ'יזבטים , ואז מסתבר שאיבדתי את פנקס המדריכים שלי ... עכשיו , מכיוון שאין לי צ'יזבטים לספר לילדים , אני צריך שאתם , כן כן אתם , תביאו לי רעיונות. אם יש לכם משהו טוב , אל תכתבו מגילה, אפשר ממש לתמצת את זה ואני כבר ארחיב ... תודה חברי המפחידים

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  6. עכשיו אני פותח דיון בנושא הכאוב והרציני הזה באתר ( מקווה שלמנהלי הפורום לא איכפת ובקשר להומור שחור זה אומר בלי שום בדיחות גטו מפגרות) כל מישרוצה לדבר לשאול לענות או לספר סיפור על הנושא שייכנס ( כבר 3 שנים אני פותח דיון כזה בכל שנה) הדיון ניפתח.

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  7. שמתי לב (ובטח גם כולם פה כמעט שמו לב) שלאחרונה הרבה חברות כמו ASUS,RAZER,לוג'יטיק ועוד ועוד ועוד יוצאים עם הצהרות כמו "המשטח עכבר הזה מיועד במיוחד לFPS ויתן לכם תוצאות טובות יותר" "הכרטיס רשת הזה מהיר יותר וטוב יותר לRTS" וכו' וכו' נניח ונעשה הניסוי הבא: אם ניקח שחקן ברמה בינונית (לדוגמא אותי - מה לעשות לא יצא לי לשחק הרבה זמן כמו שצריך באופן מקצועי), לעומת מישהו שהוא שחקן מעולה (כמעט כמו הרמה של אלו בתחרויות , קצת פחות), ונשים את השחקן הבינוני על חומרה סופר מקצועית מכף רגל ועד ראש (לא יודע תבנו מחשב חלומות מתחילתו ועד סופו בתקציב של 50 אלף גם), ולעומת זאת את השחקן המקצועי והטוב נשים על חומרה בינונית פלוס (נניח עכבר לייזר או אופטי איכותי אבל לא הכי מדהים, מסך נחמד, וציוד…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. יצרתי חידון היגיון חדש, והוא עלה לרשת לא מזמן. החידון דומה ל-notpron, או 1234 או כל החידונים בסגנון. למי שלא מכיר: המשחק מורכב ממספר מסוים של שלבים כאשר בכל שלב תמצא חידת היגיון כלשהי. את החידות אפשר לפתור על ידי חיפוש רמזים בדף, בתמונות המצורפות, בשורת הכתובת ואפילו בקוד המקור. הסבר נוסף תוכלו למצוא בדף הראשי של המשחק. אני ממליצה לכולם לשחק. המשחק בנוי ברמת קושי הולכת ועולה, כך שבשלבים המוקדמים יהיה לכם קל, אבל עם ההתקדמות תגיעו לשלבים שיאתגרו אתכם יותר ויותר. המשחק מתחיל בכוונה בשלב מינוס שלוש!!! לינק למשחק: http://enter.ifastnet.com/ אשמח לקבל תגובות מחברי הפורום לגבי המשחק, ואבקש שתמנעו מפרסום פתרונות לשלבים כי זה הורס את המשחק והחוויה. מי שמפרסם תשובות לשלבים שיכתוב …

• 136 תגובות
    • 10.3k צפיות
  9. Started by J0HNiE,

יצא לי לאחרונה להיזכר בכל מיני משפטים שאחד מהמורים שלי אמר לי בארה"ב ואני חושב וחשבתי לשתף אותכם בזה למה אנחנו חוגגים את ימי ההולדת שלנו? הרי זה לא עוד שנה קרוב יותר למותך? )כמובן שזה עיניין של איך אתה מסתכל על ימי הולדת אבל עדין( וברגע שאתה בעצם נולד אתה מתחיל למות.. )שוב עיניין של איך אתה מסתכל על דברים...( ולפני מספר ימים חבר שלי אמר משהו שמשגע אותי שאני חושב עליו.. מה עם כל העולם הזה הוא סתם מקום וירטואלי כלומר משהו בראש שלך וכל האנשים והחפצים שאתה פוגש ורואה הם סתם בדימיון שלך? כי עד היום עוד לא ראיתי אחד שיכול להוכיח שזה לא יכול להיות.. :-X סתם נושאים למחשבה :

• 60 תגובות
    • 5.2k צפיות
  10. לי יש את האנטי וירוס המובנה שבא עם WINDOWS 8 Windows Defender .. דיון מעניין...

• 53 תגובות
    • 7.2k צפיות
  11. Started by ElI CoHeN,

שלום אך שלי קנה מחשב חדש עכשב הוא הציא לי להחליף היתו. עכשב אם אני מחליף אני לא קונה מחשב בקיץ הנה המפרט שלו: זכרון: 2GB DDR2 CEON כרטיס מסך: gf9800gt 512mb דיסק קשיח: Westren Digital WD5000AACS 500GB SATA2 16MB מעבד : q8300 לוח אם: ATZ1700OB\RAID\DVI\HDMI\FM P6NG;צורב nec x22 אוו להישאר אם שלי ולקנות בקיץ המפרט שלי: CPU: Core 2 Duo E6600 @ 2.4Ghz Mother Board: Intel Westchester DG965WH Hard Disc: ST3250410AS 320GB Video Card: Club3D nVIDIA GeForce 9800GT 512MB DDR3 Memory: 4GB 667 Mhz Ceon Power Suplly: Cooler Master eXtreme Power 500W OS: Windows Vista Ultimate 64 bit Service Pack 1 Key Board: Wirless Optical Desktop1000 HeadPhones: Cyber Acoustics 3095 Screen: Samsung…

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  12. Started by YogiBear,

אוקיי, החופש הגדול מתקרב, יש כאלה שכבר סיימו ללמוד ויש כאלה שעוד לומדים קצת כמוני, מחזירים קצת ימי שביתה. עכשיו, בתקופת הקיץ תהיתי אם יש פה עוד אנשים שמתכננים לעבוד ובמה ואם תכלו לומר גם איפה יהיה נחמד וגם גיל. זה יהיה דיון על עבודה בקיץ, כמה מגיע וכאלה, אז יאלה.. נתחיל! ;D אני הלכתי לא מזמן ועשיתי סיבוב במקום ליד הבית שלי ועברתי במלא עסקים ורק בשתיים לקחו מספרים והם נראו קצת מזלזלים שאחרי שניה שהלכתי זרקו לפח ת'מספר.. בכל מיקרה, יש חנות מחשבים שהבעלים מכיר אותי כילד חמוד וטוב שאוהב מחשבים וידע טוב ואם יהיה להם חור בעובדים אז אולי יקחו אותי לעבוד שם כטכנאי! עבודה טובה וכיפית כמו שאני אוהב! אם בסוף לא יהיה לי כלום אז נחזור לגנן כמו בקיץ שעבר- עבודה קשה אחושרמוטה וחמה…

• 34 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. שלום אנשים אני גם חדש בפורום. נראה פורום טוב. קיצר סיימתי תיכון ביוני האחרון והתחלתי בספטמבר מסלול עתודה טכנולוגית במקצוע הנדסת תוכנה. (בעמל ב פתח תקווה) כרגע אני בשלב של המבחנים החיצוניים האחרונים לפני פתיחת שנת ההנדסאי. אני יודע שבעיקרון מי שרוצה את המסלול היה אמור להירשם עד פברואר פלוס מינוס. אני כאן ומוכן לענות על שאלות לאנשים שטרם החליטו סופית אם הם עושים את המסלול.

• 19 תגובות
    • 6.2k צפיות
  14. Started by yadin,

יש לי כמה שאלות אם אפשר עזרה בקשר חומרת המחשב מה זה גשר צפוני והגשר השני איך שקוראים לו מה זה DDR 1 2 3 מה זה RAM ROM כמה סוגים יש לכל זיכרון תודה

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by yadin,

השאלה זה משתלם? להיות טכנאי מחשבים? זה כסף טוב?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by RayZ,

טעות ב-e-mail איש אחד עזב את רחובותיה המושלגים של שיקגו כדי להנות מחופשה בפלורידה שטופת השמש. אשתו, שהייתה בנסיעת עסקים, תכננה להצטרף אליו ולפגוש אותו במיאמי, ביום למחרת. האיש הגיע למלון לאחר שבילה כל היום בחוף, תחת עצי קוקוס ושתיית קוקטיילים טרופיים... הוא החליט לשלוח e-mail לאשתו, כדי להקדים ולספר לה את נפלאות המקום. הוא לא מצא את כתובת ה-e-mail שרשם בפתק, לכן סמך על זכרונו ושלח: agoren@freenetland.net בתקווה שזה נכון. מקסימום, אמר לעצמו, זה ממילא לא כל כך חשוב. אבל רצה הגורל והכתובת לא הייתה נכונה. הוא טעה באות אחת וההודעה הגיעה לתיבת ה- e-mail של אשת כומר פרוטסטנטי שנפטר יום קודם. בלילה, אשתו של הכומר פתחה את הדואר האלקטרוני כדי לראות את הודעות הניחומים ששלחו ל…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. היי מחר יוצא לי להיות בסנטר ורציתי לדעת אם יש שם חנויות מחשבים ו/או אלקטרוניקה שאולי במקרה יש להם מסכי LCD בתצוגה הייתי מסתובב ובודק לבד אבל לא נעים לי לטרטר את חברים שלי להסתובב יותר מדי שם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  18. אי אפשר לעשות משהו נגדם? הם מראים מחשב שמבחוץ "WOW" ומבפנים S-H-I-T, חבר שלי קנה את המחשב שלו מערוץ הקניות (לצערי הרב, לא הצלחתי למנוע את זה זה היה כבר מאוחר מדיי) כל כך רצה לשחק בקונטר סטרייק סורס, הוא קנה את המשחק ולא עבד לו, הכל קירטע באופן לא ייאמן..... זה נע בין 5-10 fps אלוהים יישמור..... :'( :'( :'( לפחות שערוץ הקניות יגידו שזה מותאם רק לעסקים אבל אפילו את זה הם לא אומרים, ועוד הם אומרים שזה מחשב "טירוף" ואומרים "הנה המעבד" ואני לא רואה שום מעבד מתחת לגוף הקירור..... :kopfpatsch: ועוד מריצים 3DMark 2001 כבר מאז שיצא.... ועוד מרוב חוצפתם מוסיפים לך מדפסת שבקושי שווה משהו! :bash: הנה המפרט (בערך): P4 3Ghz לוח אם תומך 775 DDR400 256MB HD 7200 80Gb 3D FORCE …

• 103 תגובות
    • 9.3k צפיות
  19. באזור הצפון-חיפה

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. א. מישהו מוכן להסביר לי איפה בתוך המכשיר נמצאות התמונות שצילמתי (כדאי שאני יעביר אותן למחשב בעזרת ה P2kCommander) ? ב. מאז שעשיתי משהו ב P2KTOOLS אני יכול לראות את התפריט הראשי במכשיר כרשימה ולא כאייקונים וגם האפשרות של "התאמה אישית" נעלמה ... מה לעשות ? ג. ניסיתי עכשיו להתקין את MPT מהדיסק המקורי ותראה את ההודעה שזה עושה לי : http://img162.imageshack.us/img162/5596/mptnk6.th.jpg מה עושים ? תודה רבה לכל מי שעונה ... הפלאפון הזה כבר מבאס אותי :'(

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אהלן אנשים! אני בקשר עם מישהיי כבר שבועיים, וקבענו מחר פגישה.. חשבתי וחשבתי לאן ללכת (סנוקר, באולינג, מסעדה, סרט = לא מיסתדר\נדוש) אמרתי נלך על פיקניק בים נזמין פיצה (אין ברירה, אין זמן להכין משו אחר..) שתיה חמה, כמה נרות.. מה דעתכם? לא טו מאצ' לדייט ראשון..? אל תציעו בקשה פאבים או משו דומה שנינו לא אוהבים.. מאומרים זה מתאים?? או יותר מידיי? פתוח להצעות חדשות.. כל האלו שיש להם הערות לא קשורות שמרו לאח"כ.. תודה מראש!

• 41 תגובות
    • 11.1k צפיות
  22. אני יוצא במוצ"ש עם בחורה מהאזור הזה, אני עצמי מראשון, אני תוהה אם יש למישהו המלצה לאיזו מסעדה סבירה או משהו אחר שישאיר זמן לדבר מצד אחד ויאפשר התקרבות פיזית מצד שני. - קצת מתעצל לסוע איתה עד החוף\ת"א. רכב יש דלק יש.

• 22 תגובות
    • 7.9k צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

יש מצב שאני יוצא עם מישהי ביום שני. ניסיתי לחשוב על מקומות מתאימים לדייט ראשון אבל נראה לי שהכל יהיה מפוצץ והמוני. אין מה לעשות? אני בלי רכב, ומחפש מקומות באזור השרון(נתניה-הרצליה עדיף). אם למישהו יש המלצות, אני אשמח לשמוע.

• 28 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. אף פעם לא הייתה לי חברה, סטוץ חד פעמי או מישהי שיצאתי איתה יותר מפעמיים. הניסיון המיני שלי מסתכם בכמה פעמים שהלכתי למכון (האמת? לא היה משהו). החלטתי לנסות אתרי הכרויות, אבל הטובים הם בתשלום והחינמיים די שוממים (מה ההיגיון להירשם לאתר הכרויות בתשלום אם יש חינם?) פתחתי גם כרטיס במקושרים אבל כל בחורה שם מקבלת 30 פניות ביום ככה שאין לי ממש סיכוי. בקיצור, החלטתי שאני צריך להיות פעיל יותר מבחינה מינית ושאני צריך להתחיל לצאת עם בחורות, אבל זה לא קל כמו שזה נראה. לפחות בשבילי. אני לא מכיר פאבים, מועדונים ומקומות פיק-אפ טיפוסיים. והאמת שזו לא אופציה בשבילי כי אין לי חברים שאוהבים ללכת לשם. אז חשבתי לנסות מקומות אחרים כמו ספרייה, קניון, מרכזי קניות, מכון כושר וכו'. אבל אף פעם לא הצ…

25. כל היום פקסים דחיות החזרות טלפונים אוףףףףףףףףףףףףףףף איזה סתומים הםםםםםםם אני משתגע כבררררררררררררררר כל החיים שלי עוד כמה חודשים נהרסיםםם אין בגדים אין מחשב אין אינטרנט אין יציאות אין בנותת אין מכונית אין שיער אין זקן חמוד ויפה אין כלוםםם אוףףףףףףףףף אין HWZONE! למישהו יש לפחות עצות מה להגיד כדי לשרת קרוב לבית?!!? אין איזה חוק או משהו?!?! אני בן יחיד ועוד גר רק עם אמא שלי אי אפשר לארגן משהו טוב?? אוףףףףף אם אני יהיה בסיס סגור אני מתאבד זהו HELPPPPP

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.