עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. האם שווה להוסיף 209 ש"ח (+50 פקקים) בשבילו? והאם אפשר לחבר אותו למחשב?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. כשאתה מפריש סרטונין בזמן הרצת מחשבות על הפוסט הבא ואז הדיון ננעל והכל נעלם ואז שוב מאושרר כי עשית את הדבר הכמעט בלתי אפשרי כשהצלחת לפתח את [move]V3.0[/move] עריכה כבוד http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=356969.0

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by VoLcAnO11,

שלום, אני נהג חדש ואני רוצה לעשות ביטוח לנהג צעיר. עשיתי כמה בדיקות וראיתי שביטוח הפניקס מציע ביטוח פר נסיעה, ז"א שאם לא נסעתי - לא שילמתי. http://www.fnx.co.il/insurance/car-insurance/young-driver/car-insurance-for-young-drivers.aspx זה בדיוק מה שאני צריך, כי גם ככה אני לא נוסע יותר מדי. הכי הרבה שלוש פעמים בשבוע. עכשיו מה שאני רוצה לדעת זה מה החסרונות של זה. ראיתי שכדי להפעיל את הביטוח צריך לשלוח SMS כדי לקבל אישור נסיעה, ואז לשלוח שוב פעם SMS בסוף הנסיעה. זה דבר די מעצבן, אבל אני יכול להסתדר עם זה. מה גם שכל SMS עולה 50 אגורות. אז מה דעתכם על זה?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by TiGeRGuY,

שלום, מאחר ואני חובב לוגואים של שמות גדולים ( אני יודע ;D) ואני קונה מחשב חדש, רציתי לשאול אם מדביקים לי עליו מדבקה של VISTA? או שאולי זה בא עם הלוח אם? אני לא קונה עם המחשב מערכת הפעלה. יש לי כבר. תודה וחג שמח/שנה טובה!

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by masterb,

מדהים~ http://www.its-the-end-of-the-world.com/movie.php

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by MilkMan,

אני מחפש עליו מידע כגון כמה כוח סוס ,משקל הרכב ודברים כאלה, בגוגל אני לא מצליח למצוא.

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Wiz01,

שלום לכולם, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לנושא, מקווה שהימרתי נכון. השתחררתי לא מזמן מהצבא ואני מחפש עבודה בתחום המחשבים הכללי. בין אם בתיכנות פשוט, ניהול רשתות או סתם תמיכה טכנית (כשזו האופציה האחרונה). הבעיה מתחילה עכשיו ופה אני צריך את עזרתם.. הידע המועט שצברתי לפני הצבא (קצת מעבר ל-10 יח"ל שלמדתי בתיכון) די נשכח. לכן אני מחפש עבודה שכוללת הכשרה כלשהי, קורס כלשהו...האם מישהו מכיר עבודות כאלו? הדבר הקרוב ביותר שאני מצאתי הוא תמיכה טכנית בחברות האינטרנט השונות, וכמו שציינתי מעל זו האופציה האחרונה- השכר ממש נמוך. טיפה חפרתי, השורה התחתונה היא שלא בראש שלי למלצר עכשיו בשביל לממן את הטיול... אני רוצה לעשות כסף טוב מישיבה מול המחשב. המלצות כלשהן?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Born2Kill,

http://www.metacafe.co.il/watch/332325/ לאלה שמכירים את רעננה בטח מכירים את האזור.

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by TheSlider,

שלום חברים. שמעתי שיש בתי ספר תיכוניים שבהם אפשר להרחיב 10 יחידות מחשבים - 5 יחידות רגילות כמו בכל בתי הספר ועוד 5 יחידות פרוייקט webserice או משהו כזה. לצערי בתיכון שלי לא היה אפשר לעשות את ה10 יחידות מחשבים. אני מנסה להתקבל לאוניברסיטה ועומדות בפני שתי אופציות: 1) לשפר את הפסיכומטרי 2) לעשות את הפרוייקט במחשבים של ה5 יחידות - אופצייה שנראית לי יותר ראלית (מאחר וזה תחום יותר חזק אצלי מאשר הפסיכומטרי). העניין הוא שאני צריך לדבר בטלפון עם מורה כלשהי מתיכון כלשהו (לא משנה מהצפון עד לדרום) שיודעת מה צריך לעשות בדיוק בשביל הפרוייקט. חיפשתי באינטרנט מספר תיכונים אבל אין בהם 10 יחידות מחשבים. מישהו מכיר שמות של תיכונים בהם ניתן לבצע את ה10 יחידות מחשבים או מורה שמכיר/ה טוב את ה…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. מאחל לכולם שנה טובה,גמר חתימה טובה וצום קל לאלו שצמים מביס לביס תהנו מכול רגע! ובכלל,מה אתם הולכים לעשות ב"כיפור"? אישית אני הולך להיות בבית הכנסת,אצלנו לא מדליקים טלוויזיה וחשמל... מה אתם הולכים לעשות? ;D עריכה: איך עבר לכם הצום?? ברוך השם עבר מעולה

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום! מחפש שירי אהבה \ רומנטיים. תודה

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אני מחפש כסא נורמלי, עד 1000-1500 ש"ח, לא ממש רוצה כסא גיימינג מגוחך אלא מעדיף כסא משרדי מסיבי. שוקל 120 ק"ג, גובה 2 מטר. תודה על כל המלצה !

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. פורסם ברוטר בפורום חומרה: http://rotter.net/forum/hard/1686.shtml#26 ---------------------------------------------------------------- אם אתה רוצה מחשב ''פצצה'' קנה AMD ויחד איתו מקלט קירור אטומי נגד פצצות. בקיצור: שים חב שאילו שממליצים על AMD בלהט הם פריקים שמתעסקים עם קירור מיוחד, מארז מיוחד, גריז תרמי, מאווררים ועוד עניינים מעצבנים שמעניינים רק פריקים. בחשבון סופי, כלל לא ברור אם הם חוסכים כסף, מספיק שמשהו ידפק כדי שכל החיסכון יהפך לנזק. אם אתה רוצה מחשב בלי בילבולי מוח קנה פנטיום. ---------------------------------------------------------------- מה דעתכם?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Guarding angel,

http://www.mychemicalromance.com/ אחלה להקה אהבתי את השיר i'm not okay ואת HELENA האם יש עוד שמכירים?

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. תפרטו לי קצת אני לחוץ!

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Demagh,

אז ככה, לא עשיתי פורמט כבר שנתיים בערך, תעזרו לי לזכור מה צריך לשמור. מה ששמרתי עד עכשיו: * סיריאלים של תוכנות \ משחקים * שמירות של משחקים * את תקיית המסמכים * כל המדיות לסוגיהן * סימניות והגדרות בדפדפן * דרייברים מה שכחתי?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. יש כמה תופעות ממש מטרידות ששמתי לב אליהם בזמן האחרון... קודם כל, הצ'טים בארץ, בפעמים המועטות שאני נכנס אליהם (פשוט לא יצא לי להכיר טובים מחו"ל, אולי תפקחו את עיני קצת) התופעה שהכי בולטת היא כל הכינויים המקוריים שמוצאים לעצמם אנשים... רשימת שמות ממוצעת בצ'ט נענע בכל שעה ביום: בIבה מההמת בובה כוסית ~בובה בC הפוזה (כן כן, כל המתוחכמות למיניהם) יפה מהממת יפה בסייטל סטלנית ערסית מסוממת מה הקטע של זה? בנות, אתן באמת חושבות שאנחנו נראה את הכינוי המאוד הגיוני, שבדית בלונדינית ונחשוב, וואלה, היא באמת שבדית בואו נתחיל איתה.. כי זה לא ככה you know... אני באמת לא מבין את כל הקטע הזה.. ואז נעבור לבנים, עכשיו שכולם גילו את מצלמת האינטרנט החדרים מוצפים בדברים מהסוג הזה: …

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by The Dom,

האם אפשר להוסיף לפעלים באנגלית able בסוף. לדוגמא : UNCLOSEABLE (בלתי ניתן לסגירה)

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by BiG_BuG,

בתל אביב, אם להיות יותר ספציפי. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. מצאו שותפים לקניות באזור קריות וצפון אני רוצה DOK 16GB בבאג קריון http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6459&perur=2&t=14&c=212

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by MORIDIN,

מת"ב החזירו את האינטרנט לנסייני האינטרנט בכבלים היום, לאחר שניתקו אותו ביום חמישי. זה אומר שני דברים - אחד: הם זונות, שתיים: מתקרב זמנו של האינטרנט בכבלים. רק למקרה שזה מהניין מישהו...

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Milford Cubicle,

"ניורון פנטיום 4 הכולל צורב, עכשיו בערוץ הקניות!"

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Shasoosh,

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. לאחר מספר נסיונות ומאבקים מעגליים עם זהויות טריגונומטריות אני דיי תקוע בשאלה המצורפת. אפילו טיפ לאיזה כיוון כדאי לקחת במניפולציה של הפונקציה יעזור. [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים