עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Jeebs,

אז ככה, חברים לאחר שהשתחררתי לפני שבוע מצאתי את עצמי עושה סדר במגירות המאובקות ששנים לא פתחתי.. בעודי מסדר את המגירה נתקלתי במשחק הזה שפעם שיחקתי באינטרנט בצעירותי: דיאבלו2 המקורי וחבילת ההמשך שלו.. באמת שלא היה לי מושג מה לעשות עם זה אז החלטתי למכור את זה למי שחפץ במשחק המקורי או בCD key של המשחק במחיר סמלי של 50ש"ח... למי שמעוניין לקנות: Avishtar@gmail.com , Facebook : Avi Ashtar דרך אגב, אני גר באזור המרכז-השרון.. אין לי בעיה לפגוש מישהו במקום אמצע או משהו

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by J0HNiE,

ניסוי מטורף של מנטוס ודיאט קולה ותראו מה יצא : http://video.google.com/videoplay?docid=-1450915772177922792

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by klayton,

אני מעוניין לנסות לשבועיים בלבד. יש מישהו שניסה ויכול לתת טיפים?(חוץ ממה שמופיע באתרי התזונה).

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הייתי היום במכון והציעו לי להיבחן , שמעתי על זה אחר כך שחזרתי הבעתה מאנשיםף שזה מין כת מטורפת כזאת וזה ממש יכול להזיק, מישהו שמע על זה או יכול להפריך את זה?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  5. אני מתבלבל מידי פעם בזכר ונקבה, בעיקר בקטע של המספרים. אני מודע למה נכון ומה לא אבל רק בדיעבד, כאשר אני מדבר בצורה רציפה וזורמת אני לפעמים מתבלבל. אני יודע שאלה טעויות דיי נפוצות אצל המון אנשים אבל האם יש דרך טובה לזכור זאת?

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  6. [h=1]כרגע אני בסלקום אם אני עובר לחברה אחרת, ה-SPIRIT (דיבורית לאוטו)עדיין תפעל? על ה-spirit כתוב סלקום תודה[/h]

7. Started by noambaum,

שלום לכולם! חבר טוב שלי הדביק אותי בחיידק הדיג רק מהסיפורים שלו... אני רוצה נכון להיום להיכנס לחווית הדייג אך אני לא מבין כלום.האם יש לכם ידע שאתם יכולים לחלוק איתי/אתרים/אתרי קניה ומכירה של ציוד דיג בתודה נועם

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by BoriTTo,

אני דייג מתחיל ורוצה ללמוד עוד ולהעשיר קצת את הידע. מישהו מכיר איזה אתר או קהילה של דיג עם מדריכים ? כי די לא הצלחתי למצוא. צריך מידע כמו: מקומות בהם אפשר לדוג בארץ הסברים של קשירות כמו קשר תליין למקרה שאחד הנבלות יברח לי עם הקרס. פיותיות וממה להכין אותם? איזה דגים יש לנו בארץ, מה הדרך הכי טובה לדוג אותם ואיך לבשל אותם בשטח ובעצם כל מידע יעזור.

9. Started by Ran B,

לכל אלה שהיו בדיגיטל סיטי. אני אישית מאוד נהנתי! למרות שהמעבר בין ההרצאות היה מאוד צמוד והיו צרכים לתת 5~10 דקות הפסקה בין הרצאה להרצאה. סתם מאחרים להרצאה, אין זמן לנשום וזה חבל. בכל מקרה היה ממש יפה!! אני מאוד אהבתי את ההרצאה של "טכנולוגיות עתידיות - Minority Report" היה מדהים!! ובסוף הלכתי להרצאה של "גיימרים - ספורטאי הכורסא" שזה בכלל היה מגניב לאלה, במיוחד לחובבי האלקטרוניקה ואפילו מודינג! 2 בחורים בני 30 וקצת משוגעים על כל הראש! (שאחד מהם הרצאה והציג) שהלכנו וקנו שילדה של אוטו שעבר תאונה, ממש קנו את הפח של האוטו בלי גלגלים ובלי מנוע וכו'..חיברו מחשב למכונית, שמו מקרן מאחורה, שיפצו לחלוטין את האוטו והפכו את האוטו לסימולטר של מירוץ מכוניות! יושבים באוטו ונוהגים…

• 12 תגובות
    • 913 צפיות
  10. Started by ag43,

http://tech.walla.co.il/?w=/4002/1621297 אני אישית לא אתגעגע לפאנבואיזם שלו ולכתבות הלא קשורות לעולם. מקווה שיביאו לו מחליף נורמלי.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  11. אורח mikicita
    Started by אורח mikicita,

מישהו מכיר אתר שעושה משלוחים של דיו די בזול בבקשה תכתבו! תודה.

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  12. Started by נריה,

יש לי OfficeJet 4500 הדיו בארץ פשוט שחיטה חיפשתי באייבי ומצאתי דיו שהוא בעצם ממולא מחדש הנה מה שאני רוצה http://tinyurl.com/c64wnnd http://tinyurl.com/c4n836p זה ממולא והשחור שימו לב הוא 22 ml שזה עצום מה אתם אומרים? שווה?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  13. הישנו חומר שאפשר להשתמש בו לקעקוע אבל שבאור רגיל לא יראה ורק באולטרה יקפוץ?

• 39 תגובות
    • 5.2k צפיות
  14. Started by yogev_23,

אני מסיק את זה כי התקנתי את הראש (צבע שחור, מלא לחלוטין, מקורי) והמדפסת לא מדפיסה שחור. א. יש תופעה כזו, דיו מתייבש? ב. יש דרך כלשהיא 'לחמם' אותו חזרה?

• 18 תגובות
    • 25.8k צפיות
  15. מפתחי משחקים באירוע Gamescom 2024 מרמזים על השקה קרובה של קונסולת ה-PS5 Pro המשודרגת של סונילכתבה

16. Started by CyberSpider,

חבר'ה, מישהו יודע אם אפשר לקנות את הספר הזה בארץ?? מצאתי באמזון אבל הם יקרנים במשלוח... http://www.amazon.com/Song-Dodo-Island-Biogeography-Extinction/dp/0684827123 תודה

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by Holography,

אחת לכמה חודשים הם מפרסמים בעלונים שמצורפים לעיתונים הגדולים את מוצריהם, אפשר למצוא את זה באינטרנט? האתר שלהם די עלוב ובכלל לא כולל מוצרי אלקטרוניקה שאותם אני מחפש. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  18. ^^^ יש איזה קישור או משהו?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Mr.Pepo,

שלום. ברצוני לברר את כתובת החנות המקוונת של הדיוטי פרי בנמל תעופה בן גוריון. תודה לעוזר

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by askme,

עוד אחד מיני רבים וטובים שכדאי "לשמוע" עליהם, לידע כללי. http://m.ynet.co.il/Articles/5113106

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by kikkler,

מה הדעות שלכם ? מבין שני הסרטים שלו שראיתי, מאוד מאוד אהבתי את מלהולנד דרייב ואת קטיפה כחולה ממש לא. אני עכשיו בהתלבטות בקשר לסרט הבא - סיפור פשוט נראה די משעמם לפי התקציר, הבנתי שדרך אבודה די אבסטרקטי (מי שמכיר את לינץ יודע עד כמה אבסטרקטי זה יכול להיות) ועל איש הפיל לא שמעתי יותר מידי, אבל הבנתי שהוא לא רע בכלל

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  22. שאלה למחשבה

• 82 תגובות
    • 7k צפיות
  23. Started by J0HNiE,

היה לי עכשיו ויכוח עם כמה חבר'ה על הימורים מסוג ווינר, לוטו, טוטו והימורי ספורט. אני הייתי נגד כל העסק הזה והנה הטענות שלי: א', בספורט הכל יכול לקרות. במשחקי ספורט כמו כדורגל יש המון המון משחקים מכורים, ראינו מה קרה בליגה הישראלית, ראינו מה קרב בליגה האיטלקית. וזה רק שאלה של זמן עד שיגלו עוד תרמיות כאלו. משחקים מכורים יש בכל ספורט, היו, יש וימשיכו להיות. אחוז המהמרים שבאמת זוכים בפרס רציני לא גדול (האמת שאין לי מושג כמה אבל אני בטוח שזה פחות מ20%). ולא שווה פשוט לקחת תא הסכום כסף שאתם מזקיעים כל חודש\שנה על הימורים כאלו, לא עדיף לשים את הכסף בבנק או להשאיר בצד, אני כמעט בטוח שהסכום שיצתבר יהיה יותר מאשר כל הסכום שהשקעתם בהימורים האלו?

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  24. סקודה הוציאה השנה אוקטביה שברמת האבזור דיי דומה לקודמותיה עם שיפורים קלים וטריוואלים אבל, השיקה אותה עם מנוע 1.2 ליטר עם טורבו... עד כה הבנתי שהמנוע הזה הוא חסכוני מאוד (נתונים יבשים 16.9 ק"מ לליטר בממוצע) וגם מסוגל להגיע מ0 ל100 בסביבות ה11 שניות שזוהי המהירות למשפחתיות בעלת 1.6-1.8 ליטר מנוע שזה מאוד מכובד רציתי סתם לפתוח דיון לראות מה אנשים חושבים על הרכב המדובר, שווה קנייה, היכרות איתו, האבזור המגיע מהחברה ומה שבאלכם להגיד על הרכב הזה לטובתו ולרעתו

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.