עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 1immortal,

ערב טוב הייתכן שיש כאן מישהו שיש לו שאטל , ויש לו פאנל של כונן 1.44 פנוי למסירה , או אפילו מכירה ? אני לא מוצא בשום מקום בעולם חנות או כל דבר אחר שמוכרים את הדברים האלה , ואני דיי נואש כבר . אם יש משהו למישהו , לינק , מקום שמוכר , כל דבר שיכול לעזור , אשמח לקצת עזרה . השאטל הוא שאטל סטנדרטי , פרונט כסוף .

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  2. אני הייתי רוצה שיבססו על המשחק FEAR סרט מצמרר בדומה לHALLOWEEN או ALIENS רק עם האספקט של FEAR על כל רמ"ח איבריו.

• 49 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by HitmanX,

משהו הזוי שקרה לי היום : בשעה שגלשתי באינטרנט צילצל הפלאפון.. אני עונה ואז אומרים לי שלום זה "וליק" ?(קיצור של השם שלי - ולנטין אבל בין החבר'ה) אמרתי כן ואז היא אומרת "מדברת *שככתי את השם* מהמשטרה, אתה מוזמן לחקירה מחר בבוקר" ואני WTF ?! ואז היא שאלה את הכתובת שלי (המשטרה לא יודעת איפה אני גר ?!) וגם את השם משפחה... מוזר אבל סבבה רציתי שהיא תעזוב אותי כבר אז הבאתי לה הכל. בסוף השיחה היא אמרה תגיע מחר בשעה 8 בבוקר עם אחד ההורים לתחנת המשטרה ותפנה לחוקר הנוער...אמרתי סבבה וניתקתי ואחרי רבע שעה שוב שיחה אותה האישה אבל הפעם ממספר חסוי, ביקשה פעם נוספת את שם המשפחה ומס' ת.ז. (אין למשטרה איזה מסד נתונים או משהו כמו במשרד הפנים ??) וזהו. כל מה שלא אהבתי בכל הסיפור זה למה היא התק…

• 191 תגובות
    • 16.4k צפיות
  4. אנשים, האם בתולה יכולה להיכנס להיריון? דוגמא- לא הייתה חדירה, אך הייתה גמירה באזור הוגינה (לא בתוך, בחוץ). והאם זה נכון שאפשר להיכנס להיריון רק בזמן מחזור?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. http://rotorooter.com/john/index.php הדבר הזה אמיתי לגמרי ולפי האתר אפשר לזכות באחד כזה.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. ביקרתי לפני כמה זמן בפלאפון עכשיו אמרו לי שם שהפלאפון כבר הישתחרר וקיים רק מרכז הארץ וזה ביגלל האין עדיין דור שלישי בצפון הארץ אבל ב 8 לחודש הזה הייתי בבן גוריון טסטי לחול ויש שם עמדת שירות של פלאפון שאלתי אותם בקשר למכישיר הזה והם אמרו לי ביכלל שהמכשיר עוד לא יצא אז קיצור למי שהוא יש מידע כל שהוא על המכשיר ועל התאריך היציא שלו דרך אגב סוף סוף פלאפון עברו ל gsm

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  7. Started by 104952,

http://www.youtube.com/watch?v=zHu3hXSl7M4

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by valleyzz,

ראיתי פה מספר משתמשים בפורום ששינו צבע והדגישו את הכתב שרשמו את המפרט שלהם בפרופיל איך עושים את זה יש מדריך ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Born2Kill,

שלום, בחודש מרץ אני צריך להתחיל עבודה בתעשייה וניהול וחשבתי לעצמי שהכי טוב שאני אעשה את העבודה על אינטל, אז חבר'ה זה מה שאני צריך: 1.הטלפון של אינטל בפארק אזורים פתח תקוה 2.אם יש איש קשר שאתם מכירים שעובד שם או יכול לתת לי אישור כניסה לשם אז יותר טוב...(הוא צריך לדבר עם המורה שלי לתיאום...) אני כרגע בכיתה י"א אני צריך לסיים את העבודה בערך באמצע י"ב תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  10. Started by kikkler,

עבר הרבה זמן מאז הפעם האחרונה בכל אופן הנה האחרון שלי, שחור לשם שינוי click for full

• 129 תגובות
    • 11.6k צפיות
  11. רוג'ה איגנטובה, המכונה "מלכת הקריפטו", מואשמת בהונאת פונזי של 4 מיליארד דולר באמצעות המטבע הדיגיטלי המפוברק וואן-קוין ■ עקבותיה נעלמו בשלהי 2017לכתבה

• 0 תגובות
    • 343 צפיות
  12. Started by ORrrr,

Loving you... la la la la la la la la la la la la la la la la la la la הוא היה באיזו פרסומת אני לא זוכר בדיוק איזו וגם באיזה סרטון פלאש כרטיס ברכה כזה באינטרנט טנק אינ אדוונס.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  13. אלכסה בדרך ל-Roomba? ענקית הטכנולוגיה מחזקת את קו מוצרי הבית החכם שלה עם הרכישה של iRobot, שעומדת מאחורי סדרת שואבי האבק הרובוטיים. סגן נשיא אמזון: "נחדש בדרכים שיהפכו את חיי הלקוחות לקלים ומהנים יותר"לכתבה

14. שלום רב, מזה זמן אני שוקל להגיש מועמדות לעתודה האקדמאית. עשיתי פסיכומטרי, יצא מצויין, ויש לי בגרויות טובות, אז אני לא חושב שתהיה לי בעיה להתקבל לפקולטה שארצה. השאלה היא במה לבחור? בעיקרון אני מתעניין בתחומים אלקטרוניקה ומחשבים. קראתי קצת על הנדסת מחשבים, אבל לא הבנתי עם איזה ידע אני בעצם אצא משם. כך גם לגבי הנדסת חשמל ומדעי המחשב. אשמח לדעת מהם ההבדלים בינהם. כמו כן, איזו אוניברסיטה עדיפה לדעתכם, בן גוריון או הטכניון? אני גר בערד, אז יש עדיפות לבן גוריות מבחינת קירבה. השאלה היא האם המוניטין של הטכניון מוצדק ושווה להסתבך עם מעונות? אשמח אם תוכלו לענות על השאלות בתודה מראש, עדי.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by One Man Crew,

מישהו יודע.... ? :

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. היי חברים, שמי גלעד ואני סטודנט שנה א' לניהול מערכות מידע במכללה האקדמית תל אביב-יפו. במסגרת סמינריון קיץ אני עורך עבודת מחקר בנושא הרגלי שימוש בשירותי מוזיקה בענן בקרב משתמשים בגילאים שונים בישראל. השאלון שלי מיועד לקבוצות הגיל 18-35 ו-40-65 בלבד (אם את/אתה בגיל 36-39 אין צורך שתמלא/י את השאלון). אשמח אם תוכלו להקדיש מספר דקות למילוי השאלון - זה יעזור המון ניתן להשיב על השאלון בקישור הבא: http://goo.gl/8Q1LFT תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by MeTaLhAmMeR,

איזה אמריקאי פסיכי אחד פשוט בנה לעצמו מארז עם שבעים מאווררים!!! אני הייתי ממש בשוק שראיתי את זה http://www.overclockersclub.com/gallery/?act=case&id=789

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by wow,

בחדר חשוך ישנם 50 מטבעות. 10 מהם הפוכות על הצד פאלי. אתה צריך שיהיו מספר שווה של מטבעות הפוכות על אותו צד. איך עושים את זה ? (חדר חשוך)

• 28 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. אתם יודעים אל מי אני מדבר, HW התדרדרה מאוד מה שעשיתם לאיגור ב-emp פשוט מגעיל נתעב ועכשיו בגללכם הוא עוזב מההנהלה של emp, אני פשוט לא מאמין שהקהילה האהובה שלי עשתה את זה . ולא הוא לא שלח אותי אני כותב את זה כי מה שעשיתם פשוט מגעיל

• 36 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by hck,

לפתוח רמקולים, וללחוץ על PLAY. פשוט קורע! http://planet.nana.co.il/totah

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by or2077,

תגידו אם אני לא הולך לתחרות סתם נרשם בחינם כאילו שאני בא רק להסתכל, אז מה אני רק מסתכל על אנשים משחקים או שיהיו משחקים גם למי שלא בתחרות כאילו אקסבוקס וכאלו כמו שהיה לפני כמה שנים בתערוכת גיימר

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by E.A,

יש לי הסמכת CCNA של סיסקו. בעל פרופיל קרבי 97 מתגייס בעוד כמה חודשים, האם ניתן לעשות משהו או להשתלב בקורס במודיעין?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  23. לא אכפת לי גם בתשלום, אני רוצה לעלות לשם את הסרטים, להשים את ה player באתר.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים