עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DJO,

קיבלתי ביום חמישי מכתב ובו 2 דברים. 1. פרוספקט של מסלול עובד חקר מודיעין, זה נראה מעניין, אני אשמח אם מישהו יודע עוד על זה שירחיב. 2. זימון למבחני התאמה לקראת גיוס לחיל מודיעין ביום חמישי השבוע, מודיעין היא האפשרות השנייה שלי, אני מעדיף ממר"ם, אם אני אלך למבחנים האלה (ואצליח 0_ם) האם זה יפחית מהסיכויים שלי לקבל זימונים לממרם? תודה =]

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by com,

קודם כל... לא פעם ראיתי בדף של ציוני המגן קוד של 006? מה הוא אומר? הגשה לבגרות בלי מגן? (למרות שממקורות רשמיים שמעתי שאי אפשר לגשת בלי ציון מגן - הבנתי שזה לא תמיד ככה בתכלס..) יש לי מורה שמתנכלת אלי.. ממש ככה.. והיא מגישה אותי לבגרות עוד שבוע. ולא בא לי להדפק מהמגן שהיא תיתן לי. יש אפשרות לגשת בלי מגן לבגרות? (מבחינתי עם הרבה רעש וציצולים מצד ההורים) ואם לא - אז הבנתי שיש אפשרות אחרי בגרות לשלוח מכתב של התנכלות מצד המורה, אם ההפרש משמעותי בין המגן לבגרות גם יש איזשהוא סיכוי לביטול המגן. האם זה נכון? זה חשוב לי ולא ממש בא לי לסבול עוד מהמורה הזו יותר ממה שהיא כבר העבירה אותי

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  3. היי אני מעוניין לטייל קצת באירופה בתקופת החגים. הטיול יהיה עוד חבר. הרעיון המקורי היה 4 - 7 ימים בעיר כלשהי, אבל "התרחבתי" לטיול רציני יותר של 16 - 18 ימים (מתחילת ראש השנה עד סיום הסופ"ש של סוכות א'). חשבתי על טיול שיהיה יותר "טיול תרמילאים". קרי: תכנון רק של יעד ההתחלה ואת יעד הסיום. ביניהם "נזרום". לינה בהוסטלים. חלק מהזמן בחדרים משותפים (4 - 8), חלק בפרטיים (רק אני והחבר). נסיעה בין הערים ברכבות. אולי רכבות לילה. אולי חלק (לא גדול) מהזמן לעשות קצת טיולים באיזורים יותר כפריים. למה? אני מתחיל להזדקן מדי בשביל זה (אפילו מסיים להזדקן מדי בשביל זה). אף פעם לא עשיתי את זה ואני מעוניין לנסות. הבנתי שקל להכיר ככה אנשים (+ בנות... ;-) ) ואולי גם לטייל / לבלות איתם קצת. אני …

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by B@By-KiLLeR,

אני באמצע שיעור ( בבצפר ) מישהו יודע מה זה ברקוד ?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by aldema,

זאת הגירסה העדכנית ביותר שקיימת להורדה?? הורדתי את 2003 וזה זה קובץ MDB אז עם איזה תוכנה אני אמור להפעיל את זה???

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  6. יש לי רק פרטים משניים כמו איזה סוג רכב היה מעורב, במי פגע, ומה היו הפציעות. כמו כן אני גם יודע את התאריך פחות או יותר. * אני לא צריך פרטים על המקרה אלה רק לאמת את הדברים. יש לי מה לעשות בנדון?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  7. נלקח מתוך גליון המבצעים של אופיס-דיפו. עשקנות לשמה!!

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by IG,

הי לכולם. אישרתי בטעות איזה משחק בפייסבוק ועם כל השינויים שלהם אני לא יודע איך אני מגיע לעמוד ניהול האפליקציות כדי למחוק את המשחק הזה... מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by E-R-P,

האם יש דרך לחבר רמקולים של החשב לטלויזית LCD ללא רסיבר האם יש איזשהו מתאם כיוון שהחיבור עצמו מתאים רק למחשב תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  10. Started by DimRah,

היי, תקשיבו, השבוע קניתי מחשב חדש, הרכבתי אותו לבד והמפרט הוא בצד והכי חשוב הס.כוח שלו. פעם ראשונה שחיברתי את המחשב, החשמל נפל. אחרי שעה של חשיבה מה יכול לגרום לדבר מצאתי שבגלל שמחוברים יותר מידי מוצרי חשמל לאותה נק', הנק' פשוט קורסת ומפילה את הפחת. היו מחוברים המחשב, שתי מסכים, רמקולים, ראוטר, ד.קשיח חיצוני, מדפסת, מטען או שתיים וטלוויזיה+ממיר. את הטלוויזיה+ממיר העברתי לנק' אחרת באותו חדר והפחת לא היה נופל. עכשיו חיברתי עוד שני ד.קשיחים והוא עוד פעם קרס. עכשיו ניתקתי את אחד המטענים והוא לא קורס. מה יכולה להיות הבעיה בשקעים? האם זה החיווט? האם זה הפחת? מה שאני יודע זה שהפחת שקופץ זה B10. לצידו ראיתי פחתים של C16. עוד דבר שאני יודע זה שיש 3 סוגים של פחתים בערך: A, B ו-C. A…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  11. ;D PLEASE VOTE

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אתם בטוח מכירים את זה... http://www.youtube.com/watch?v=F_qTeSLBvPU אני לא יודע אם ה-CIA היפנט אותי או משהו כזה, אבל כל פעם שאני שומע את השיר הזה בא לי לחנוק מישהו למוות.. בכל אופן...... יש לזה גירסה בעברית.... http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1203858

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  13. אני מתכוון נגיד בא לי לראות היום שוב פעם בחווית קולנוע את הסרטים נגיד: שר הטבעות מטריקס וכו.. יש דבר כזה בכלל? תמיד סקרן אותי לדעת.

14. Started by marlboro,

כולם. כנראה זה לא היה ריווחי, ראיתי מה טורק רשם שם יש איזה משהו חדש נורמלי? ברמה של sabs וטורק ? עוד מעט מתחילה עונה רביעית של אבודים, איך אנשים אמורים להסתדר

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  15. האם ניתן לעשות שיעורי נהיגה מעשיים ללא תאוריה? שמעתי בעבר שכן... מדיי כמה זמן חייבים לחדש את הרשיון? נגיד שאדם סיים הכל וקיבל את הרשיון, אבל לא יצא לו לנהוג כמה חודשים טובים. ועברה כבר תקופת המלווה [כמה זמן זה כעת?] אז לא בעיות בחידוש? כי אחרי הכל, הבן אדם לא נהג בכלל חודשים... היה מקרה דומה בטלווזיה שאנשים לא נוהגים בתקופת המלווה.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום לכולם, יום שבת הזמנתי מאיביי מכשיר סלולרי, הכל היה נראה בסדר. בדקתי במשלוח וראיתי שהמוכר שולח לכל המדינות (worldwide) מלבד איטליה. שילמתי על המוצר וביום שניה המוכר שולח לי הודעה שהוא לא שולח לישראל והוא מבקש לבטל את העיסקה. סירבתי כי אני מעוניין מאוד במוצר, וממש לא אכפת לי מהחברת משלוחים שלו. מה גם שאני הזמנתי המון מוצרים מסין ואני יודע שאפשר לשלוח מסין לישראל, אז אמרתי לו לשלוח דרך חברת משלוחים אחרת. והיום הוא שלח לי את ההודעה הבאה : dear friend, so sorry, there is no other shipping company for option,as a responsible seller, the only way we can do now is to refund the money to you, so sorry for the inconvenience to you, hope you can understand us, wait your reply,…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Boris_yo,

יש לי מאוורר עמוד ישן שאני רוצה לשמן מנוע שלו כי יש התנגדות גדולה שמפריעה לו להסתובב אבל אין לי שמן מתאים. שמן מטבח לא משתמשים בשביל זה וגם לא תרסיס חלודה. שמן שמתאים הוא שמן לרכב אבל מכוון שאין לי רכב ואני צריך קצת שמן, איפה אני משיג אותו? לא חושב שבמוסך יתנו לי קצת וחינם ובטח ירצו לי למכור בקבוק שלם. מה לדעתכם?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by adamginz,

לפני קצת פחות משבוע, האופניים שלי היו קשורות יחד עם של אחי למנגנון ברז כזה גדול. יום אחד בא הגנן ואומר שהוא צריך לפרק את המנעולים , הבעיה היא שהוא לא שאל אותנו את זה אלה את הבעל בית , והוא נתן אור ירוק. הגנן הספיק לשבור את המנעול שלי ועל של אחי הוא עבד , עד שאמא שלי הגיע הביתה והבחינה בו. מיד הוזעקה המשטרה ובלי לדעת הם אמרו לוועד בית לקנות לנו מנעול חדש במקום 2 ש1 בעצם נהרס וה2 נשבר לחלוטין. עכשיו כשבאנו לקבל את הכסף הם טוענים שהם משלמים רק על 1, ולא יעזור כלום. במקרה כרגע הגנן היה למטה ירדנו אליו עם 2 מנעולים והוא הודה שהוא שבר את ה1 ונזק את השני. מה אני עושה ?? איך אני מקבל גם את הזיכוי על המנעול השני אם הועד בית אינו מוכן לשלם? כמו כן אילו פעולות משפטיות אני יכול לנקות…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by maverick,

מישהו יודע איך אפשר להירשם לסיור במפעל והיכן הוא נמצא?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  20. קו בזק אין, ואנחנו גם לא צריכים. בהוט הם רוצים 39 שקל לחודש, לדעתי זה יותר מידיי יקר... משהו מכיר פתרון אחר זול יותר?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by House M.D.,

היי. באתר רשות המסים כתוב כך: 9. שחרור חבילה לחייל בשירות-חובה חייל בשירות-חובה (לא בשירות קבע או מילואים), רשאי לשחרר אחת לשלושה חודשים בפטור מתשלום המסים, חבילת שי הנשלחת על שמו, בסכום השווה ל - ‎$30 מסה"כ המסים החלים על החבילה. כדי לשחרר בפטור כאמור, על החייל (או נציג מטעמו) לפנות ליח' מכס-דואר חבילות, ולהציג תעודת-קצין, או תעודת-חוגר - בשירות סדיר. אך מה קורה אם החבילה שוחררה מהמכס על ידי הדואר ותגיע לסניף הדואר שלי (כמו שאמור לקרות לחבילה שנשלחת בדואר רגיל)? האם הם אמורים לתת לי את ההנחה הזו גם? ואם לא, האם יש דרך אחרת לעשות זאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Chymes,

http://www.youtube.com/watch?v=9e8mh2cUlbs מדהים. פשוט מדהים. אפילו השופטים התחילו לבכות. למה אצלנו יש רק אידיוטים משתמטים?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Mr.Pepo,

אני בכיתה י' ויש לי את הבחינה ביום ראשון. תוכלו להביא כמה סיכומים שמצאתם ברשת? גם יא' עושים השנה בגרות, אבל באיזה תאריך?

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  24. נראתה תמימה הבחורה.. http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-141102-00.html?tag=21-12-27

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by overload,

[shadow=green,left] קצת חומר על המטריקס:[/shadow] [shadow=red,left]רק למי שראה את הסרט הראשון והשני !!![/shadow] [glow=green,2,300]תרגום:[/glow] MATRIX= מטריצה, מערך של איברים המסודרים בשורות וטורים משים לביצוע פעולות מתמטיות (לוח הכפל למשל) [glow=green,2,300]Neo & the Architect[/glow] זה הטקסט ופרשנות של הקטע האחרון בסרט ה2 שבו ניאו פוגש את האדריכל. קטע חשוב לכל מי שרוצה להבין קצת יותר, שימו לב שהטקסט מנסה להוכיח שלא לכל מי שחושב שהעולם ה"אמיתי" הוא גם תוכנה שניה למי שהצליח לצאת מהתוכנה הראשונה (המטריקס) ובלל זה ניאו יכל להשתמש בכוחות שלו גם "בחוץ" ובגלל זה יכל סמית לעבור מהמטריקס ל"בחוץ" יש שם גם הסבר למי היא אולי ה"אמא" של המטריקס כמו שהאדריכל הוא ה"א…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים