כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב. יש לי שאלה לגבי זכויות יוצרים על תמונה מהאינטרנט. נגיד ואני מפרסם תמונה לצורך הדוגמא תמונה של כרטיס מסך של ATI, ולא תמונה שאני צילמתי אלא תמונה שהורדתי מהאתר של היצרן, ואני מעלה את זה לאתר כלשהו. ATI יכולה לתבוע את אותו האתר? אם האתר מבקש מהגולשים לא לעלות תמונה שמוגנת על ידי זכויות יוצרים, האתר מוגן מתביעה משפטית? תודה רבה ויום טוב.
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כולם. כנראה זה לא היה ריווחי, ראיתי מה טורק רשם שם יש איזה משהו חדש נורמלי? ברמה של sabs וטורק ? עוד מעט מתחילה עונה רביעית של אבודים, איך אנשים אמורים להסתדר
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום עוד כ-10 ימים אני הולך לצו הראשון... קראתי כבר הרבה חומר על התחום שאני רוצה להיות בו [מחשבים] אבל אני רוצה לשמוע דעות וסיפורים אישיים שלכם הדבר שאני חושב עליו עכשיו בעיקרון הוא ללכת לעתודה וללמוד מחשבים, [מדעי המחשב או תכנות], מה דעתכם על זה? מישהו פה עתודאי או מכיר עתודאים ויש לו מה לשתף? בנוסף שמעתי גם על גאמא שהבנתי שהיא יחידת מחשבים מובחרת במודיעין, אבל אני עדיין לא יודע עליה הרבה... שוב, אשמח לשמוע דעות והמלצות גם ממר"ם זה משהו שאני חושב עליו... בקיצור אני רוצה לדעת יתרונות וחסרונות, ולאן לדעתכם כדאי לשאוף מבין השלושה? או אולי בכלל למשהו אחר לגמרי? אני לומד בבצפר 10 יחידות מחשבים ו-5 פיזיקה, ומאוד נהנה מהמחשבים ומקווה להמשיך עם זה בחיים בקשר לפרופיל, מה שיכול לה…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להירשם לסיור במפעל והיכן הוא נמצא?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל אחד יתן את האתרים שבהם הוא גולש באופן קבוע על מנת להתעדכן בחומרה.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נגיד אני קונה מוצר ומשלם עליו בפייפאל. מה השלב הבא? אני אמור לדעת אם החבילה נשלחה או רק לחכות לקבל את זה בדואר?
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד שנה הבאה. הם פירסמו את המערכת שלהם http://www.mta.ac.il/AcademitProg/Pages/academitprog.aspx אבל זה כזה סלט, גם כי אני רוצה מרצים טובים וגם כי אני מעדיף לדחוף את המערכת לכמה שפחות ימים ושהשיעורים יהיו כמה שיותר צמודים אחד לשני. תקנו אותי אם אני טועה - בשנה א' כולם לומדים אותו דבר, בלי קשר להתמחות שנבחרה, נכון? אשמח לקבל טיפים
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://onemorelevel.com/games.php?game=453 אתם יכולים לבנות "מסלולים" משלכם ולתת לאנשים אחרים. הינה 2 המסלולים שלי 1. -6t,58,-6t,-1p -1i,-21,-6v,-21 -6t,-21,-6t,-1n -4h,5l,-6t,58 -6t,58,-6t,ed -6u,be,-42,cu p,f1,-6u,f1 -6t,ec,-6t,f2 -4i,5l,-m,5u -1j,-21,8n,-21 e,c4,-2v,ag -1i,1i,-1i,-21 -1i,1i,1i,1i -m,5u,45,7b 1h,1h,68,1h 1i,4p,n,4g 4a,co,e,c4 q,f1,e8,f1 72,5t,2v,4o 30,4p,1i,4p 51,9k,33,9l 45,7b,35,9k 8l,co,4a,co 51,9l,cr,9l 68,1h,8t,39 91,5g,72,5t 8n,-21,ji,-21 8t,39,9i,39 a7,5q,9b,64 9b,64,91,5g ct,bn,8l,co 9h,38,ci,21 co,6g,a7,5q 9h,f0,e1,dq co,6g,jh,6g jh,bn,ct,bn e1,dq,ek,di e7,f1,ji,f1 jh,g,jh,-20 jh,6g,jh,g jh,6f,jh,dq jh,dq,jh,f1 #-63,49 -5r,e8 -4a,8o -t,4f …
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
במשחק מזל אפשר לזכות ב 50 שקלים. ב 100 שקלים או לא לזכות כלל. ההסתברות לזכות ב 50 שקלים היא חצי, ההסתברות לזכות ב 100 שקלים היא 1 חלקי 12 וההסתברות לא לזכות כלל היא 5 חלקי 12. אדם משחק פעמיים. השאלה היא מהי ההסתברות שיזכה בסכום כולל גדול מ 50 שקלים?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי המהלך הגדול של מעוז הטורנטים The Pirate Bay, גם המתחרה הפתוח הגדול ביותר שלו מיישר קו ומציע תמיכה בהזרמה של וידאו היישר מהדפדפן שלכם התמיכה בתוסף הדפדפן השנוי במחלוקת Torrents Time, וביכולת להזרים וידאו בתוך הדפדפן בהתבסס על קבצי טורנט באופן כללי, ממשיכה להתרחב – הפעם עם האתר Kickass Torrents, אשר מתחרה כבר זמן מה עם The Pirate Bay על תואר מאגר קבצי ההורדה הפיראטיים הגדול ברשת. מעט אחרי ההחלטה המפתיעה של The Pirate Bay לשלב את היכולת של תוסף ה-Torrents Time באתר שלהם, ולמעשה לאפשר הזרמה ישירה בדפדפן של כמות עצומה של סרטים וסדרות (רובם באופן לא ממש חוקי), גם Kickass Torrents שילב אפשרות להזרמת תכנים ישירה – שתיים כאלה, ליתר דיוק. כפתור ה'נגן' השחו…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מי אתם חושבים אשם במצב של מכבי חיפה כיום ומה הפיתרון שהייתם יכולים להציע ? אשמח לקבל תגובות ודעות תודה מראש!
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
[attachment deleted by admin]
-
אם רכשתי מוצר של חברה X ויש לה נציגות בארץ, אני יכל לגשת לחברה למימוש האחריות ?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בשבוע האחרון אני לא מצליח להכנס לאתר gamer.co.il , האם גם הם נסגרו?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.metacafe.com/watch/859124/amazing_audio_illusion
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=ZKujDBbtB10&feature=player_embedded אני בהלם וואוווווווווווווו אני לא מעכל את זה בכלל. לא יאמן. :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: זה נראה אמיתי לגמרי, גם בתיאור תקראו.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כפי שידוע לכם היום ההופעה של רוג'ר ווטרס מהפינק פלויד אני אישית לא הולך כמו שאתם רואים אבל אני מכיר הרבה אנשים שכן הולכים[אני אישית הולך להופעה של דפש מוד ב3.8] נמכרו להופעה כ50 אלף כרטיסים ולפי הכתבה הזאת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3265979,00.html הכבישים עמוסים אני אשמח אם מי שיחזור מההופעה ירשום פה איך היה
-
- 38 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום קניתי ksp מוצר מאילת וברצוני להזדכות עליו(כמובן לפי מחיר אילת) במקום אחר ולקנות מוצר אחר. במדיניות של החברה לא רשום שום דבר לגבי זה. המוכר בסניף (באר שבע) אמר לי שזה לא אפשרי אלא רק עם קנס של 5% וצ'ק שיגיע מסניף אילת. האם זה חוקי? למרות שדבר זה לא רשום בתקנון - - - תגובה אוחדה: - - - אפשר להעביר לפורום צרכנות(לא שמתי לב שיש)
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
אני בכיתה י' ויש לי את הבחינה ביום ראשון. תוכלו להביא כמה סיכומים שמצאתם ברשת? גם יא' עושים השנה בגרות, אבל באיזה תאריך?
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני שמח לחזור לפורום לאחר תקופה קשה של כ-3 חודשים בלי אינטרנט, למעשה אינטרנט כבר היה לי לפני כחודש.. הבעיה הייתה במחשב ה"חדש" שלא היה מוכן לקבל את החיבור לאינטרנט בעליל. כעת הבעיה נפתרה, וחזרתי ל-NET הושלמה, אני נרגש. אז שלום לכל האנשים האיכותיים שמכירים אותי ולפורום כולו ok, אז לעינייננו: בפרק הקודם של "עינייני צבא, מבקש את עזרתכם" ההודעה האחרונה שלי הייתה זו: ***שלום לכולם! מצטער שנעלמתי כך פתאום, יצאתי לשבוע חופש אחרון באילת.. היה נחמד (באסה שחזרתי ליפני יומיים וכבר צריך להתכונן לבצפר..) אני רואה שהעשרתם את התראד בעוד מידע חיוני, אני מודה לכם על זה! בסוף הייתי בתל השומר לבדיקות נוספות וכל שאר השטויות, אבל רציתי שידחו לי את הפסיכוטכני, מהסיבה שהיי…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב בעקבות הדיון שננעל (מקווה לא לעורר את זעם המנהלים), פתחתי דיון שני כי זה רלוונטי גם אלי. אז בלי צחוקים\דברים לא רלוונטיים. אני סטודנט ומבלה הרבה עם נייד, חלק מהזמן על הברכיים (אני יושב בסלון נגיד רגליים על השולחן מחשב באזור האשכים). 2 אפשרויות פגיעה *פגיעה חד פעמית *פגיעה לטווח ארוך 2 סיבות שאני רואה *חום. האם החום באמת משפיע? הנייד שלי לא מתחמם יותר מידי ואני לא מרגיש חום יתר על האשכים *קרינה, האם כמו שקרינה של פלאפון באזור האשכים (לא מומלץ לשים פלאפון בכיס בגלל זה-האמת זה אמת?), אז גם קרינה מנייד (או שרוב הקרינה באה מהמטען שבכל מקרה רחוק?) יכולה לפגוע בצורה רצינית? יש לי עוד שנים רבות עם הנייד, ואני אוהב מאוד לשבת בצורה הנ"ל, אולם אם יהיה ביסוס לנזק ממשי אנ…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה זה זנב-קשיח/שיכוך מלא? מה ההבדל ביניהם וכמה בערך יעלו אופניים הרים טובות עם בולם זעזועים ומעצורי דיסקים?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-