כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יום רביעי יש לי זימון נפגשים בתחנת רכבת בבינימינה :s05: בכל מקרה מצאתי ברשת שיהיו מבחנים במתמטיקה ובפיזיקה ברמה של 5 יח"ל בנוסף כל השאלות אמריקאיות. עכשיו בגלל השביתה לא למדנו חשמל כלל וכלל בבצפר, האם כדאי לשבת על זה כמה ימים. ומתמטיקה סיימתי לפני שנה וחצי-שנתיים, וגם אני לא זוכר כלום :-\ אז לשבת לחפור ת'חומר הזה שוב או שהשאלות שם לא כאלו מסובכת? תודה
-
- 14 תגובות
- 15.4k צפיות
-
-
אני מתכנן כרגע טיול לפני גיוס לארה"ב(מתגייס באפריל). אני אהיה בניו יורק ושיקאגו, אבל אין לי מושג כ"כ מה לעשות שם. בשיקאגו זה פחות רלוונטי כי אני אהיה אצל חברים, אבל יותר בניו יורק. יש לי גם אפשרות להיות בעוד מדינה בטיול ואני אשמח להצעות. מה שאני מחפש זה בעיקר דברים שאין בארץ- נופים, אתרים מדהימים וכו', כל מיני דברים תרבותיים- הופעות וכו', וגם סתם מקומות שאפשר לשבת בסבבה ולפגוש אנשים. מצד שני, חשבתי גם לכיוון של לעשות את הטיול הזה בבריטניה-אירלנד, רק ששם אין לי בכלל מושג איפה להיות ומה לעשות, אבל אני עדיין ארצה לעשות את אותם דברים שרשמתי למעלה. אם יש לכם הצעות לאחד מהשניים, אני אשמח לשמוע.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא ראיתי אותה כבר המון המון זמן (7 שנים) ואני מתלבט מה להביא לה מתנה (היא בת 28 ואני 29). אני יודע שאולי זה בעיקרו פורום שהגיליים שלו די קטנים בד"כ אבל מנסיון אני יודע שהרבה פעמים יש לכם רעיונות נהדרים. אגב,אין לה שום קשר לישראל (שפה,דת). תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תקציר בצעתי עסקה העסקה בוטלה החיוב לא בוטל ובדרך גיליתי דברים מדאיגים הנה הפרטים הטכנים אם בא לכם 1. ב 02.12.07 רכשתי בחנות מסויימת נקרא לה G (כי אני עדיין לא מרשיעה אותה בגניבה) מכונת כביסה סימננס ב 4350 ש"ח ב 12 תשלומים (הערה, רכישות באינטרנט יש לבצע במרחק המקסימלי מהחיוב החודשי, היה לי מזל) ב 10.12.07 הופיעה בכרטיס האשראי שלי חיוב מאת ישפאר-גמא. באותו רגע לא הבנתי את החשיבות. 2. לאחר עיכובים חוזרים ונשנים (תאריך האספקה שהובטח לי בטלפון היה 07.12.07) בזמן האספקה ולאחר שב 17 לחודש התברר שהמוצר לא במלאי ביטלתי - בפקס את הרכישה. (אין טעם לחזור על יתר השקרי םששמעתי ממנו) 3. ב 26 לחודש ראיתי שהחיוב לא בוטל והתקשרתי שוב, ביקשתי לקבל לידי אסמכתא של הביטול. ובערב …
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
תמיד אהבתי את תחום האלקטרוניקה, ואני רוצה לעסוק בתחום של הנדסת שבבים. הבנתי שהתואר שאני צריך ללמוד הוא "הנדסת חשמל ואלקטרוניקה". המורה שלי לפיזיקה ומנהל בית הספר שלי אמרו לי שיש להם קשרים מאוד טובים עם מכון לב, ושהם יכולים להכניס אותי לשם ללא בעיה בשנה הבאה כשאהיה בכתה י"א, ואלמד במקביל גם בתיכון וגם באוניברסיטה. השאלה היא האם שווה ללכת על זה? זה כמובן יחסוך לי המון זמן, אבל אולי יש אוניברסיטאות יותר טובות בתחום הזה? איך מכון לב בתחום הזה? ולאחר קבלת התואר גם כן קשה מאוד להתקבל לעבודה [כמו אינטל או חברה גדולה אחרת] ללא ניסיון לכן עדיף לעשות קורס כדוגמת זה: http://www.chipdesigncollege.com/ שנראה לי מעניין מאוד. אשמח לקבל מידע והמלצות. תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נותנים פה מילנוי מפרטי מחשב ביום אני רוצה באמת לדעת האם אתה לוקחים את ההצעות האלה וקונים את המחשב או שעדיין בודקים את ההצעה???
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני מכניס את השעה שניכנסתי והשעה שיצאתי והתשלום שלי לשעה ושתחשב לי כמה אני אמור לקבל בחודש הזה יש חיה כזאת?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, שמעתי מחברים שלי שאיזשהי תלמידה מתיכון עמל א' התאבדה בגלל שהחבר שלה עזב אותה, כנראה היא אהבה אותו מאוד וגם אח"כ שהיא חיפשה נחמה אצל החברות שלה גם הן עזבו אותה והתחילו לרדת עלייה, בגדול עשו עלייה חרם גדול. כשהיא דיברה איתן באייסי היא כתבה:"הכל על מצפונכם...." ובהמשך רשמה את כל שמות הבנות שעשו עלייה חרם. ואז היא הלכה להתאבד והתרסקה על כמה שיחים ומתה. מישהו שמע על המקרה, אולי זה מופיע באינטרנט?
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חחח טוב אני מסובך... לא יודע מה יותר משתלם לקנות 6 בקבוקים של 2 ליטר שעולים 12 שקל או לקנות 8 בקבוקים של 1.5 ליטר שעולים 17.9 שקל? מה יותר משתלם?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נניח יש לי מחלה X ומחלה Y ששתיהן אמורות להוריד לי פרופיל ל82.. על מחלה X מקבלים 82 וגם על מחלה Y מקבלים 82 אז אם יש לי את שתיהן, אני אקבל פחות מ82 או 82? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אתם בטח מכירים הרבה אתרים שאפשר להרוויח כסף בשיטה שלוחצים על הפרסומת חבל שלא כולם באמת משלמים. נרשמתי לפני כמה זמן לאתר והרווחתי משהו כמו 60-70 $ ואני משתמש בכסף סתם כדי לקנות משחקי אונליין ושטויות כאלה. באתר יש תחרויות וכל מיני דברים שיעשו את זה קצת יותר מעניין אני ממליץ בחום מצטער אם זה לא המקום לשים תנושא הזה. בבקשה תשמשו בלינק הבא ועל תשנו שום דבר זה עוזר לי להרוויח כסף *****
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי ביום חמישי מבחן בהיסטוריה ואנחנו צריכים לאחת השאלות להביא המצאה מישהו יכו לתת לי דוגמה להמצאה בשנים האלו שהיא לא נורת החשמל
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פרופיל 72 חיל שריון חיל התותחנים לוחם איסוף לוחם במערך הנ"מ לוחם חילוץ והצלה ספינות טילים - מיונים מה כדאי לבחור פה?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי בימים האחרונים קצין העונד סיכה משונה שלא ידעתי מה היא ולא מצאתי עליה מידע באינטרנט וחשבתי אולי מישהו פה מכיר אותה הסיכה הייתה עגולה, בצבעים אדום וצהוב, כאשר משהו כמו חצי ממנה היה אדום והחצי השני צהוב עם כל מיני נקודות בצבעים האלה בפנים[לא ממש הבנתי מה זה אמור להיות]. תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי אקנה מלפני בערך 3-4 שנים, ועכשיו אני במצב שזה לא כזה נורא אבל כל הזמן יש לי עוד פצעים וזה פשוט גם אם אין הרבה לא נראה שזה עומד להיגמר בזמן הקרוב... במהלך הזמן הזה שמעתי מיליון ואחת דעות לגבי מה מותר, מה טוב, מה לא טוב... כרגע אני שוטף פנים לפחות 3 פעמים ביום, נזהר לא לאכול שום דבר שקשור לשוקולד או גבינה צהובה (כבר שנה וחצי לא אכלתי פיצה!!!)... בקיצור אני מאוד שומר. היום קראתי בעיתון שעדיין לא מצאו כל קשר בין כל החטיפים והשוקולדים לבין האקנה, ושיותר מפעמיים ביום לא טוב לשטוף פנים. עכשיו אני שואל - WTF????? יש כאלה שאומרים שזה אסור, כאלה שאומרים שזה מותר, ואם זה באמת לא מזיק אז בזבזתי שנתיים של לאכול שוקולדים ופוצות בלי שזה יפריע לי בכלל!!! מה שכן ומצאו מזה…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://blog.mozilla.com/store/2008/02/01/firefox-plushie/ יש נוכחות?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה קצת הרבההזוי/דבילי/מוזר אבל מישהו יודע איפה אפשר להשיג קופסא ריקה (בלי דיסק,בלי רשיון) של ויסטה אולטימייט ואופיס אנטרפרייס 2007?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לצורך הסברתי. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בוחן על מדרון בפיסיקה, ולמצוא שקול מערכת והכל אני יודע, אבל יש שאלה אחת שלא הבנתי איך אני פותר אותה, אשמח להסבר גוף הנמצא על מדרון. בין הגוף לבין המדרון פועל חיכוך בעל מקדם חיכוך של 0.4. מצא מהי הזווית המינימלית בה יתדרדר הגוף אם לא פועלים במערכת כוחות חיצוניים. אני מניח שיש נוסחה לכך? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה פשוטה, האם אתם מנשנשים\ממנצ'ים בייגלה לפעמים\עכשיו או בתקופה האחרונה... מוזמנים לשתף. אני אומר 75% - כן.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רישיון מזה שנה ו11 חודשים בקרוב אני צריך לחדש את הרישיון שאלתי היא כזאת יש לי כמה דוחות שלא שילחמתי בסכום מצטבר של 2-3 אלף שקל האים אני חייב לשלם תחילה את הדוחות על מנת לקבל רישיון חדש? או שמא אני יקבל בלי שום קשר לדוחות הללו?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני גר באשקלון ומחפש מורה נהיגה ויש הרבה מידי ואני לא יודע איך לבחור, למי ללכת.. אני צריך את העזרה שלכם, אולי מישהו פה מכיר מורים מאשקלון - מה ההמלצות שלכם? לפי מה אני בוחר את המורה והכל, על מה להסתכל אין לי שום מושג בזה. תודה לעוזרים .
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-