כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
כבר כמה שבועות שאני מנסה להוריד ואני מקבל את ההודעה הזאת: "עקב עומס על שרתי FileFlyer באיזור, הגישה לשירות מוגבלת. נסה שוב מאוחר יותר." יכול להיות שנתנו באן פשוט לכל ישראל? מה זה?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כדי לחסוך במילים, אני אדביק פה את מכתב התלונה שלי אליהם. I've placed my order a month ago, and today when i received notice that i have a package i went to the post office to collect it. Upon opening the package i find four items, which didn't surprise me, since i've ordered four items. What did surprise me is that the items i've ordered weren't in the package. What was in the package: two microSD readers, one battery checker and a silicone protector for a dell laptop's keyboard. Which is rather funny, since i don't use any microSD cards, nor i own a dell laptop. What i ordered were a one cent ipod nano skin case, a Flash Cover Set, little LED piggy and a Multifunctiona…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מצורפת השאלה. את הכל הצלחתי חוץ מסעיף ה'. למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הוראות שימוש: חובה לקרוא את האזהרות לפני השימוש! לנער היטב ולהתיז כ-3 שניות כלפי מעלה אל חלל החדר. לבישום אריגים, חובה לבצע בדיקת עמידות הבד או הבגד בפינה נסתרת. יש להתיז במידה שווה על פני האריג או הבגד ממרחק של כ-30 ס"מ. ועכשיו לקטע האירוני כמה שזה מפגר?!?!!? ואני חושב לעצמי.... או שהם היו עצלנים ולא כתבו הוראות שימוש באנגלית, או שהם מפגרים....
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כבר יום שני ברציפות האתר ( thepiratebay.org ) לא מגיב... מישהו יודע מה קרה ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה כיף, בית הספר שלי מככב בכל כותרות העיתונים בשבוע האחרון: יום שישי, ידיעות חיפה ידיעות אחרונות, היום נ.ב. הכתבה הראשונה מלאה בשקרים נ.נ.ב. הכתבה השנייה אמיתית לחלוטין בסוף כל התלמידים בבית ספר שלי יהיו סלבריטאים...
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני רוצה להעלות תמונות ממשחק כלשהו. מה הדרך הכי טובה לצלם, פרינט סקרין או תוכנה חיצונית? איזה פורמט הכי עדיף? האתר שמעלים אליו את התמונות מוריד מהאיכות? לאן הכי מומלץ להעלות כדי לא לאבד איכות? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עם הזמנתי מוצר שעלה 99 דולר, והמוכר שם תקבלה שזה עלה 99 דולר יקחו את זה למכס? ואני צריך לשלם כסף? או שזה יגיע בלי בעיות לדואר? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלא תיפול עליכם איזה משאית [attachment deleted by admin]
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רוצה לסוע ברביעי-חמישי לטייל בירושליים עם החברה המלצות למסלול כללי איפה כדאי להיות יתקבלו בברכה, וגם דברים ספצפיים כמו איפה לאכול וכו'
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למי שלא יודע כרגע משודר בערוץ 2 הגמר של בראבו שמעתי את שיר מספר 5 (השיר של מריאור ועוד איזה חרטא קטן) ואני רוצה לדעת מה השם שלו? תודה לכל העונים נ.ב איזו כוסית המריאור הזו
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות בארץ ferrofluid (מגנט נוזלי) וגם Neodymium (מגנט אדמה) מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא את זה בארץ? אולי חנויות לציוד מעבדה או משהו כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מפרט מוכן למחשב, ואשמח להמלצות לחנות באזור הצפון (אזור חיפה ועמק יזרעאל). אשמח לשמוע על נסיון לקוחות עם RSM עפולה. כרגע זו החנות שיש לי על הכוונת. תודה, אביטל
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני חושב שהמושג zimabu eter כן קשור באופן ישיר לטכנולוגיה. האם מישהו מכיר ויודע מה מקור המילה והאם מקורה בשפה שומרונית? אם כן, האם מישהו יכול לשפוך אור בנושא? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Markus Schulz - Armada Night 26-06-2004 Length - 111:31 אחד המדהימים, בלי שום ספק! להוריד להוריד ובמהרה! תודה ליאבל על ששלח לי את הסט הכ"כ מדהים הזה.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קודם כל... לא פעם ראיתי בדף של ציוני המגן קוד של 006? מה הוא אומר? הגשה לבגרות בלי מגן? (למרות שממקורות רשמיים שמעתי שאי אפשר לגשת בלי ציון מגן - הבנתי שזה לא תמיד ככה בתכלס..) יש לי מורה שמתנכלת אלי.. ממש ככה.. והיא מגישה אותי לבגרות עוד שבוע. ולא בא לי להדפק מהמגן שהיא תיתן לי. יש אפשרות לגשת בלי מגן לבגרות? (מבחינתי עם הרבה רעש וציצולים מצד ההורים) ואם לא - אז הבנתי שיש אפשרות אחרי בגרות לשלוח מכתב של התנכלות מצד המורה, אם ההפרש משמעותי בין המגן לבגרות גם יש איזשהוא סיכוי לביטול המגן. האם זה נכון? זה חשוב לי ולא ממש בא לי לסבול עוד מהמורה הזו יותר ממה שהיא כבר העבירה אותי
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא ברור לי באיזה דרך לפתור את זה , האם לעשות עץ ? או שפשוט לכפול 0.8 ב 0.75 ? תודה לעונים
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הקטע הזה? זה נכון?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום הלכתי לאסוף את המחשב החדש שלי מהחנות של נעה מחשבים בנשר. המחשב, חתיכות מתכת, פלסטיק ועוד מיני חומרים בשווי כולל של 7 אלף, חיכה לי כמו טטלה בחנות. עד כאן הכל טוב ויפה... דבר ראשון שנוחת עליי הוא שהמוכר שבא לקבל ממני את התשלום אומר לי שהוא לא רואה ששילמתי מקדמה על סך 200 שקלים, מקדמה ששילמתי עוד באותו היום של ההזמנה. הוא "החליק" את זה, ואמר שהוא ייבדוק את זה שוב. אז פה הוא יצא סבבה. אחורי זה, כשהלכתי לקחת את המוצרים, למרות שאני מאמין ובוטח בנעה מחשבים, בדקתי את כל המוצרים לראות אם לא הושתל להם שם מישהו מדייבולי (שם שהמצאתי כרגע, כל קשר בינו לבין שם אחר שנשמע דומה הינו מקרי בהחלט). בעודי מתבונן ומהנהן עם הראש קרתה לי התקלה, שמא נקרא לזה קריסה, של הוינדוס, עוד אפילו…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כתבו שאהוד יערי הסלב הערבי הכי אהוב... הוא ערבי או לא, מה נסגר?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה חבר'ה, הכל החל בשעה 8 וחצי בחצר הגימנסייה הריאלית בראשון לציון, 489 בוגרים ומשפחותיהם באו לצפות בטקס סיום מחזור נ"ט שקט שעמום השעה 9:10 המנהלת נואמת, כולם מדברים, האוירה כל כך מתוחה ועצבנית משעמום שאפשר לחתוך את האויר הסרוח מזיעה של הורים רוסים שישבו לידי בסיכין .... ואז!!! ההופעה מתחילה, חברה לא ידעתי שלקרן החרשנית היפה מביוטכנולוגית יש קול של מלאך גוף של פנתרה וריקוד מושחת של ... עזבו הייתי המום! 17 חברה על הבמה שרים ורוקדים בכזאת מקצועיות וההפקה הייתה פשוט ענקית תשואות הקהל הדהדו באויר כמו רעם אדיר שנשמע בכל רחבי ראשל"צ בהחלט ניתן לומר שמדובר בבנות האיכותיות ביותר בראשון, יפייפיות נשים צעירות בשמלות ערב נוצצות והאנדרנלין זורם בדם (או שזה היה הקרלסברג לא יודע)…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכתב כבר כמה זמן עם התמיכה של WD בקשר לבעיה שיש לי בהארד דיסק חיצוני שלהם. ובסוף שלחו לי את התגובה הזאתי: קודם כל לא הבנתי למה הוא מתכוון פה ב-passport. לפי מה שהבנתי הוא אומר שפורט USB אחד לא מספיק בשביל הארדיסק וצריך לחבר אותו לשני יציאות USB. אבל אני לא מבין למה, הארדיסק בכלל מחובר גם לשקע חשמל בקיר, ה-USB זה רק להעברת נתונים אז למה זה לא מספיק?? ד"א הבעיה הייתה שהמחשב תמיד נתקע במהלך העברת קבצים מ/אל ההארדיסק. דבר שני, הוא שואל אותי פה לגבי shipping address, הוא מתכוון לכתובת שלי? אני פשוט רוצה לוודא כדי לא לצאת טמבל. הוא מתכוון באמת לשלוח עד אליי את הכבל הזה? נראה לי מוזר כי רק המשלוח בטח יעלה יותר מהכבל...
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמו כן השאלה נמצאת בכותרת... עד כמה הנרגילה מזיקה לדעתכם?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-