עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, אני מקווה שזה קשור לפורום הזה, אני רוצה לקנות מחשב חדש, יש לי פחות או יותר מפרט אני רק צריך להחליט באיזו חנות לקנות, אני מעדיף שבחנות ינתן שירות טוב על פני מחיר טוב (כלומר אם תמליצו על חנות סימפטתית לא יהיה אכפת לי להוסיף כמה מאות שקלים) תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  2. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

http://go.walla.co.il/computercenter/ אני לא יודע אם לצחוק או לבכות..... :lol:

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by roadrunner,

אני מנסה להכנס ומקבל אתר של "רעות אלקטרוניקה" זה קורה רק אצלי?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  4. מהירות 12Mb ב 013 נטוויז'ן במחיר ממש ממש זול. חבר מביא חבר... מי שרוצה שישלח לי בהודעה פרטית את המספר פלאפון שלו ואני אחזור אליו כבר. המבצע באמת משתלם וזול. המבצע למצטרפים חדשים בלבד! אני לא סוגר עסקה, אני בסך הכל לקוח... המבצע הוא כזה: מהירות 12Mb התחייבות לשנה בלבד. המחיר הוא 75 ש"ח בחודש ו 3 חודשים מתנה! זאת אומרת מחיר ממוצע לחודש הוא 56 ש"ח בלבד!!

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by dbx22,

מה ההבדל בין גיטרה חשמלית וגיטרה בס? ועוד שאלה: האם הגיטרות שעולות 300 שקל פלוס מינוס של RIO במכרזים, שוות משהו? קניה שלהם זה לא זריקה של כסף? מחכה לתשובות, תודה

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Born2Kill,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3389725,00.html ישששששששש!!!!!!!!! סוף סוף לנו... אבל ממה שאני יודע הסתדרות המורים זה עמל, אז איך זה של ארגון המורים?

7. מה אתם אומרים על הקטע הזה? זה נכון?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by IG,

טויוטה קורולה סאן 2001 ? תודה. נ.ב: בגוגל מצאתי רק אתרי מכירות בלי מידע טכני... אז בלי "גגל את זה..."

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Electric Boom,

אהלן, רציתי לקבל מושג כלשהו על כמה "נהוג" להגביר. הכוונה היא לא ליחידות הרגילות(כמו מתמטיקה ואנגלית) אלא למקצועות הבחירה(פיזיקה וכו'). יש לזה חשיבות גדולה מבחינתי כרגע, ובכלל זה בטח יהיה די מעניין לכולנו. תודה מראש.

• 41 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by SweeT_EviL,

אני לא מדבר על דת. בעצם אולי גם. מענין אותי לדעת מה אתם חושבים על WHATEVER / במה אתם מאמינים.. אני לא מדבר על האם ביתר תזכה באליפות,איך יהיה המעבד הבא וכו'... אני מדבר יותר בכיוון של מה אתם חושבים על היקום/מצב העולם/על העבר/על העתיד. לא רוצה יותר מידי לכוון, פחות או יותר מה שבא לכם רק שיהיה עיניני ודברים גדולים. רק להדגיש, אני לא רוצה לפתח תדיון הזה לויכוח בין כל אחד ואמונתו לWHATEVER / או דבר זה או אחר שאתם חושבים עליו.

11. מבין השרתים הנתקפים הינם של חברת UPress. https://www.bhol.co.il/news/1102449 מציע לא להיכנס כרגע לאתרים הנתקפים, יש סקריפטים זדוניים שתולים.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  12. האם זה בגלל שלהוט יש פשוט סרטים טובים יותר? תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  13. אולי רק אני שמתי לב לכל המודעות האלה שהתחילו לצוץ ברחבי הפורום. http://img413.imageshack.us/img413/8971/geforcegtx295low3qtrtn6.png

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  14. וגם איך אני בודק את המהירות העלאה שלי ?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Milford Cubicle,

איזה יופי... פירסום ידידותי.. ;D

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום לכם. אני רם בן 22 השתחררתי לא מזמן ואני רוצה לשתף אתכם במחשבות שמציפות אותי רוב הזמן וזה.. שאני רוצה ללמוד את הקורס "טכנאי מחשבים PC" ולא יודע איפה ? (יש לי בסיס.יודע לפרמט,לא יודע להכיב מחשב-זה על קצה המזלג) האם יש ביקוש בשוק לאנשים עם התעודות הסמכה שכאלה ? יש כלכך הרבה מכללות כמו ג'ון ברייס או המנהל הטכני(אני מאזור השרון)..ולא יודע איפה הכי טוב.. אני רוצה לעשות קורס ושיהיה מיושם לי גם אחרי הקורס ..(רמז:להתברג במקום עם הכנסה יפה)נושא הפיטורים מאוד מדאיג אותי יש עוד קורסים שמאוד הייתי רוצה ללמוד והם עולים עוד כסף ואני כבר לא יודע מה לעשות,איפה יש הכי ביקוש בשוק..כמו קורס אבטחת מידע או קורס ניהול רשתות תקשורת או קורס MCITP...אני לא רוצה להגיע למצב שאני משלם עבור שני ק…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  17. משהו היה? התרשם? התאכזב? לא הייתי כי נגמרו הכרטיסים וגם רוב הכרטיסים נמכרו ללקוחות אורנג' :-\ ספרו את החוויות שלכם

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  18. יש לי תכנון ,לצאת בנובמבר לאירופה , לבלגיה לקרובים אבל מה שאני באמת רוצה לעשות זה סיבוב של אירופה ברכבת , כמה שיותר מדינות , לראות טיפה עולם לפני הגיוס במרץ 05. (אתם יודעים- צרפת הולנד דנמרק אנגליה בלגיה שוויץ וכמה שיותר ) אני שואל כי רוב החברים שלי התגייסו כבר ועד נובמבר כולם כבר יתגייסו , עכשיו זה התכנון שלי אבל אני לא יעשה את זה לבד , אז אם יש מישהו רציני או אפילו כמה , שיירשמו . [דווקא בנובמבר כי פשוט אני מחכה אחרי הגיבוש שיש בסוף אוקטובר אחרת הייתי יוצא לפני]

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by -Del Piero-,

כפי שידוע לכם היום ההופעה של רוג'ר ווטרס מהפינק פלויד אני אישית לא הולך כמו שאתם רואים אבל אני מכיר הרבה אנשים שכן הולכים[אני אישית הולך להופעה של דפש מוד ב3.8] נמכרו להופעה כ50 אלף כרטיסים ולפי הכתבה הזאת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3265979,00.html הכבישים עמוסים אני אשמח אם מי שיחזור מההופעה ירשום פה איך היה

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by netivi,

שלום, מעונין לקבל חוו"ד למוצר הבא: http://www.ebay.com/itm/Wireless-N-WiFi-Repeater-Router-Signal-Range-FHRG-Extender-Amplifier-300Mbps-/360938676705?pt=FR_Informatique_Reseau_Domestique_Boosters_Extensions&hash=item54099f21e1 או משהו אחר שמומלץ.... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by OutRaGe,

היי אני צריך להיות מחר בחר"פ צריפין(אמור להיות ליד שער ירושלים) ב-11 כל הקווים שאני מוצא עובדים רק מוקדם בבוקר- 7:30-8:30..יש מצב שמישהו מכיר אלטרניטיבה ? אני מגיע מפתח תקווה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by KoM,

שלום, אני מחפש רכב יד שנייה עד ה-20000, אשמח לעצות או אם מישהו מכיר מישהו שמוכר כאן...

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום עוד כ-10 ימים אני הולך לצו הראשון... קראתי כבר הרבה חומר על התחום שאני רוצה להיות בו [מחשבים] אבל אני רוצה לשמוע דעות וסיפורים אישיים שלכם הדבר שאני חושב עליו עכשיו בעיקרון הוא ללכת לעתודה וללמוד מחשבים, [מדעי המחשב או תכנות], מה דעתכם על זה? מישהו פה עתודאי או מכיר עתודאים ויש לו מה לשתף? בנוסף שמעתי גם על גאמא שהבנתי שהיא יחידת מחשבים מובחרת במודיעין, אבל אני עדיין לא יודע עליה הרבה... שוב, אשמח לשמוע דעות והמלצות גם ממר"ם זה משהו שאני חושב עליו... בקיצור אני רוצה לדעת יתרונות וחסרונות, ולאן לדעתכם כדאי לשאוף מבין השלושה? או אולי בכלל למשהו אחר לגמרי? אני לומד בבצפר 10 יחידות מחשבים ו-5 פיזיקה, ומאוד נהנה מהמחשבים ומקווה להמשיך עם זה בחיים בקשר לפרופיל, מה שיכול לה…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  24. אני מיתכוון לבוא לשם ולהגיד איבדתי את הת.ז להביא תמונה והם יעשו לי ת.ז חדשה בלי בעיות?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Dark_Phantom,

אוי, מזמן לא צחקתי כל כך......אני מניח שאתם מכירים את רובם אבל רק כדי לרענן את הזכרון http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2893080,00.html כמה ציטוטים שאהבתי:

• 12 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים